Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εργάζομαι σε μια εταιρεία κλιματιστικών εδώ και χρόνια. Με έχουν στείλει από τη δουλειά στην Κω. Τέλη Μαΐου, καλός καιρός, με το νησί να αρχίζει να δέχεται τουρίστες. Θα συναντούσα τον υπεύθυνο ενός συγκροτήματος με ενοικιαζόμενες γκαρσονιέρες για την τοποθέτηση 20 κλιματιστικών. Πολύ καλή δουλειά και δεν έπρεπε να τη χάσω.
 
Συναντήθηκα λοιπόν με τον κ. Αντώνη, συζητήσαμε αρκετά και καταλήξαμε σε μια αρκετά συμφέρουσα προσφορά για όλους. Μετά τη συνάντηση με προσκάλεσε να μείνω για ΣΚ σε μια από τις γκαρσονιέρες. Δέχθηκα να κάτσω, αφού ήταν ΣΚ και μετά έφευγα με το αεροπλάνο για Αθήνα. Εγώ άλλο που δεν ήθελα... φαντασιωνόμουν την ώρα που θα έμενα στη γκαρσονιέρα μόνος και θα πηδιόμουν με το δονητή μου. Είχα καιρό να ξεφύγω από το σπίτι και τη γυναίκα και είχα ενθουσιαστεί.
 
Αφού μίλησα και έδωσα πλήρη αναφορά για το γιατί και το πως θα έμενα εκεί στη γυναίκα μου, είπα στον κ. Αντώνη να μου πει πως θα πάω στη γκαρσονιέρα.
 
- Θα σε πάει ο Μήτσος με το φορτηγάκι, αν μπορείς να περιμένεις λίγο, γιατί τον έχω στείλει για κάτι δουλειές... είπε ο Κ. Αντώνης.
 
- Ναι... φυσικά θα περιμένω.
 
Δεν πέρασαν 10 λεπτά και εμφανίστηκε ο Μήτσος, ένας γεροδεμένος 55άρης, γύρω στο 1.75, με ένα παχύ μουστάκι και κάπως αραιά μαλλιά. Φορούσε ένα φανελάκι και διαγράφονταν κάτι τέλεια μαυρισμένα όχι πολύ τριχωτά μπράτσα. Εγώ έμεινα να κοιτάω όμως το φουσκωμένο σορτσάκι του που ήταν κολλητό και διαγραφόταν το εργαλείο του! Πιο κάτω συνέχιζε με μαυρισμένα γεροδεμένα πόδια, πολύ τριχωτά μπούτια που κατέληγαν σε μεγάλες τριχωτές γάμπες και τέλος η κλασσική σαγιονάρα με δύο επίσης χοντρά πέλματα.
 
Είχα καυλώσει και φυσικά σκεφτόμουν πως θα έπαιρνα δουλειά για το σπίτι. Βέβαια ακόμα καλύτερα να τον έπαιρνα κανονικά και να μου ξεκώλιαζε την σούφρα! Αλλά δεν είχα τέτοιες προσδοκίες, τουλάχιστον μέχρι εκείνη την ώρα. Ξαφνικά τις σκέψεις μου διακόπτει ο κ. Αντώνης με έντονη φωνή.
 
- Ρε Μήτσο έτσι πήγες στο λιμεναρχείο; Δε σου είπα να ντυθείς καλύτερα;... δουλειά πάμε να κλείσουμε!Αχ Μπουνταλά... είπε ο Κ. Αντώνης.
 
- Ε αφεντικό είχα και δουλείες στο χωράφι, δεν προλάβαινα να αλλάξω... είπε ο Μήτσος.
 
- Από τότε που έφυγε η γυναίκα με το γιο στην Αγγλία, κάνεις σα μωρό... τι να σου πω πια, είπε ο Κ. Αντώνης.

Ο Μήτσος, όπως έμαθα μετά, είχε στείλει τη γυναίκα του στη Αγγλία με το παιδί για να το βοηθήσει τον πρώτο καιρό στο Πανεπιστήμιο, οπότε ήταν μόνος.
 
- Κατάλαβες Μήτσο; Τα έχεις όλα φορτώσει στον κόκορα, τέλος πάντων πήγαινε σε παρακαλώ τον κ. Παναγιώτη στην γκαρσονιέρες. Στην 9 να τον βάλεις, εντάξει;... είπε ο Κ. Αντώνης.

- Ναι ναι αφεντικό.
 
- Κ. Παναγιώτη για ότι χρειαστείτε να πάρετε το κινητό του Μήτσου και θα φροντίσει αυτός, είπε ο Κ. Αντώνης.
 
Έβαλα τη βαλιτσούλα μου στο φορτηγάκι, μπήκα μπροστά στη θέση του συνοδηγού και κάθισα. Μετά από 5 λεπτά μπήκε και ο Μήτσος. Εγώ τρωγόμουν πως θα το κάνω να πιάσουμε κουβέντα για γαμήσια για να δω αν γαμάει πουστράκια. Καιγόμουν δηλαδή.
 
- Είναι μακριά;... τον ρωτάω εγώ.
 
- Όχι, 10 λεπτά περίπου από τον απάνω δρόμο αλλά χωματόδρομος (είπε ο Μήτσος).
 
- Από τον κανονικό;
 
- Ε, 25 λεπτά, είναι λίγο κύκλος κατάλαβες;
 
- Αν δεν έχεις πρόβλημα πάμε από τον κάτω γιατί δε θέλω να γίνω χάλια και να φάω και χώμα...
 
- Ναι, ναι, πάμε από κάτω δεν υπάρχει πρόβλημα... είπε ο Μήτσος.
 
Αφού εξασφάλισα χρόνο, η κουβέντα έγινε γρήγορα ζεστή. Άρχισα λοιπόν να τον ρωτάω δήθεν μιας και ήμουν μόνος πιο ήταν το κατάλληλο μέρος να βρω με ευκολία να γαμήσω.
 
- Κοίτα το Ιούνιο γίνεται χαμός εδώ, έρχονται από παντού. Έχω γαμήσει εγώ κάτι σαραντάρες μούρλια... είπε ο Μήτσος.
 
- Αλήθεια, Αλήθεια;... έκανα εγώ, για πες, για πες...
 
- Ου... χαμός, πέρσι για να καταλάβεις με το καΐκι που το είχα για ταξί από παραλία σε παραλία, γάμησα μια Ρουμάνα άλλο πράμα!
 
- Και να φανταστείς ο άντρας της ήταν στην παραλία που την πήγαινα!
 
- Πω πω... έλεγα εγώ που καύλωνα συνέχεια. Και να σου πω... κανένα περίεργο μήπως σου έτυχε;
 
- Σαν τι δηλαδή;
 
- Ε να, καμιά φορά κατεβάζεις το βρακί και ξεφυτρώνει παλαμάρι, ξέρεις...
 
- Α... από τέτοια μπόλικα. Μια φορά έχω πάει να αφήσω μια οικογένεια με 2 παιδάκια σε μια παραλία που δεν πάει αμάξι. Εκεί έκανε ηλιοθεραπεία ένας τέτοιος, ήταν ξαπλωμένος μπρούμυτα και φορούσε κορδόνι στον κώλο,παντού ξυρισμένος, πόδια, κωλομάγουλα, πλάτη, γυάλιζε και από το λάδι που είχε βάλει, είχε βαμμένα τα νύχια στα πόδια σωστή γκόμενα σου λέω! Καύλωσα νόμιζα πως ήταν γυναίκα ένα τέτοιο πράγμα έπαθα... είπε ο Μήτσος.
 
- Και μετά και μετά;
 
- Αυτός ντράπηκε καθώς φαίνεται την οικογένεια και με ρώτησε αν μπορούσα να τον πάρω από εκεί.
 
- Και τι έκανες;... ρωτάω εγώ καυλωμένος απίστευτα.
 
- Ε τι να έκανα, τον πήρα γενικώς! Μωρέ τον ξέσκισα το πούστη, τι πίπες, τι κωλοδάχτυλα μέχρι και τα αρχίδια του έβαλα στον κώλο. Ξέρεις πόσο καλά γαμιούνται αυτοί;... καμιά φορά καλύτερα και από γκόμενα!
 
- Δηλαδή πέρασες καλά σα να λέμε. Το ξανά έκανες άνετα δηλαδή.
 
- Ε ναι, τι λέμε, όποτε μου βρεθεί δε λέω όχι.
 
Με αυτά και αυτά φτάσαμε στη γκαρσονιέρα. Έπρεπε να βρω τρόπο να τον φέρω πάλι. Αφού μου έδωσε το τηλέφωνο του, έφυγε γρήγορα γιατί είχε δουλειές. Εγώ τακτοποιήθηκα στο δωμάτιο, έφτιαξα τα πράγματα μου και μπήκα στο μπάνιο. Έκανα ένα καλό ξύρισμα παντού, έφτιαξα τα νύχια των ποδιών, τα έβαψα με κόκκινο μανό και έκανα ένα δροσερό ντους.
 
Το δωμάτιο από τη γκαρσονιέρα είχε για καλή μου τύχη θέα στην πίσω πλευρά που ήταν η περίφραξη του οικοπέδου και δε με έβλεπε κανείς μιας και οι διπλανές γκαρσονιέρες ήταν άδειες. Η μπαλκονόπορτα έβγαζε σε ένα χώρο που είχε ένα φρεσκοκομμένο γρασίδι και ένα τραπεζάκι με 2 καρέκλες. Έτσι όπως ήμουν γυμνή(ος) από το μπάνιο, αρπάζω το δονητή και το babyoil μου βγαίνω έξω. Κάθομαι στην καρέκλα, βάζω στα δάκτυλα λάδι, γεμίζω με λάδι την καυτή κωλοτρυπίδα μου, αλείφω τα αρχίδια, την πούτσα, τα κωλομάγουλα και απλώνω και στο δονητή μια μπόλικη δόση.
 
Ανοίγω τα μπούτια και βάζω 2 δάκτυλα σιγά σιγά, μετά τρίτο και αφήνω τα δάκτυλα μου να με ανοίξουν. Έπαιξα έτσι για 5 λεπτά ενώ ταυτόχρονα έπαιζα το πουλάκι μου ήταν κι αυτό καυλωμένο. Μετά ήρθε η ώρα για το δονητή στον κώλο. Τον έχωσα προσεκτικά μέσα μου ενώ αισθανόμουν το απαλό αεράκι να με χαϊδεύει. Παρά το ότι ήταν 5 το απόγευμα ο ήλιος ήταν ζεστός. Άρχισα να βάζω όλο και πιο βαθιά, όλο και πιο μέσα το δονητή και να γαμιέμαι με μανία. Οι κινήσεις γινόταν όλο ένα και πιο ρυθμικές, μέσα έξω, μέσα έξω...
 
- Αχ... τι καύλα, τι ψωλάρα με γαμάει... ναι, έτσι...

έλεγα και βογκούσα από ηδονή. Σε κάποια στιγμή βγάζω το δονητή από μέσα μου....
 
Σηκώνομαι από την καρέκλα και ξαπλώνω στο γρασίδι ανάσκελα. Ανασηκώνω λίγο τα πόδια και τα κωλομέρια και βάζω το δονητή έτσι ώστε η βεντούζα να είναι στο γρασίδι και σχεδόν κάθομαι επάνω του. Γλίστρησε μέσα μου με απίστευτη ευκολία 22cm και 5cm διάμετρο είχε, αλλά παρόλα αυτά τον ευχαριστιόμουν χωρίς ζόρι. Ανασηκωνόμουν και καθόμουν επάνω του με μανία και γρήγορες κινήσεις, φαντασιωνόμουν τον ότι καθόμουν στην ψωλάρα του Μήτσου. Μετά γύρισα, έκατσα στα 4, έβαλα το δονητή με τη βεντούζα στο τζάμι και συνέχισα να γαμάω την τρυπούλα μου με πολύ όρεξη. Πήγαινα μπρος πίσω με μανία ενώ ο δονητής έμπαινε τόσο βαθιά μέσα μου που τα κωλομάγουλα ακουμπούσαν στο τζάμι. Είχα ανοίξει αρκετά και γλιστρούσε με ευκολία μέσα μου το πλαστικό παλαμάρι.
 
Αφού το ευχαριστήθηκα αρκετά έτσι, σηκώθηκα έβαλα το δονητή στην καρέκλα και έκατσα επάνω του μέχρι να φτάσω να κάτσω στην καρέκλα. Είχα 22 πόντους μέσα μου άρχιζα να παίζω με μανία το καυλωμένο πουλάκι μου που δεν άργησε να μου δείξει τη χαρά του.
 
- Α... ναι, ναι... ναι...

έβγαλα βογκητά και άρχισα να χύνω. Τίναξα σπέρμα παντού, στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στο στήθος, γέμισα. Έμεινα έτσι στην καρέκλα για λίγα λεπτά, με το δονητή όλο μέσα μου. Αφού μαράθηκε το μικρό πουλάκι μου τελείως, σηκώθηκα σιγά σιγά και έβγαλα το δονητή από μέσα μου. Έτρεχαν μπόλικα υγρά και λάδι από τη σούφρα μου δεξιά και αριστερά από την μέσα πλευρά από τα μπούτια μου. Έτσι γυμνή όπως ήμουν ξάπλωσα μπρούμυτα στο γρασίδι ενώ ένιωθα τον ήλιο να ζεσταίνει σιγά σιγά τα ιδρωμένα πια αλλά απαλά κωλομέρια μου. Με πήρε καλά ο ύπνος για μια ώρα περίπου.
 
Η ώρα είχε πάει 8. Σηκώθηκα, μπήκα μέσα, πλύθηκα και έκατσα να δω τηλεόραση. Τελικά κοιμήθηκα και ξύπνησα το πρωί με φασαρία από το Μήτσο. Είχε έρθει να κλαδέψει κάτι φυτά από τους φράκτες και να καθαρίσει κάτι σκουπίδια που είχαν αφήσει οι εργάτες από τις προηγούμενες μέρες. Έμεινα από μακριά να κοιτάζω τη μπρουτάλ αρσενική του εμφάνιση. Φορούσε πάλι εκείνο το κολλητό σορτσάκι που διέγραφε το εργαλείο του, δε φορούσε μπλούζα και μπορούσα να διακρίνω τις σκληρές σκούρες ρώγες του ανάμεσα στο δάσος από τρίχες που είχε στο στήθος και στην κοιλιά. Είχα καυλώσει απίστευτα, δεν ήξερα τι να κάνω. Φόρεσα μια βερμούδα μαγιό, έβγαλα τη μπλούζα, άλειψα επάνω μου babyoil παντού και άραξα μπρούμυτα στο γρασίδι.
 
Όταν θέλω να νιώσω τη θηλυκή μου πλευρά έντονα, ξυρίζω καλά τα πόδια μου και τα επίμαχα σημεία βάφω τα νύχια των ποδιών και βάζω πάντα ένα ασημένιο αλυσιδάκι στο αριστερό πόδι. Όπως ήμουν μπρούμυτα, είχα αφήσει εσκεμμένα να κατέβει η βερμούδα στην κωλοχαράδρα. Γυάλιζα με το babyoil στην πλάτη και τα πόδια και έτσι όπως ήμουν στρουμπουλή και άσπρη ήμουν σα φραντζολίτσα.
 
Έμεινα έτσι αρκετή ώρα, μέχρι που άκουσα το Μήτσο να με φωνάζει και πριν προλάβω να σηκωθώ τον βλέπω μπροστά μου.
 
- Καλημέρα, πως είστε; Θέλετε κάτι να σας φέρω;... με ρωτάει.

- Όχι, όχι... απαντάω εγώ σαστισμένος χωρίς να σηκωθώ ή να γυρίσω.

- Απολαμβάνετε το ήλιο ε;... με ρωτάει.

- Ναι, ναι...

- Και πολύ καλά κάνετε, είναι υπέροχος σήμερα. Αν είχα χρόνο το ίδιο θα έκανα κι εγώ...
 
Τότε γύρισα και τον είδα που στεκόταν από επάνω μου και με κοιτούσε κάπως περίεργα, ενώ παρατήρησα πως πρέπει να του είχε σηκωθεί λίγο. Έκανα τον αδιάφορο και συνέχισα να είμαι μπρούμυτα χωρίς και καλά να ασχολούμαι με κάτι.
 
- Αν με θέλετε κάτι φωνάξτε, εδώ γύρω θα είμαι... είπε ο Μήτσος και έφυγε.
 
Είχα καυλώσει απίστευτα, σχεδόν μύριζα την ψωλή του, από τη μια ο ιδρώτας στο σώμα του από την άλλη η ζέστη είχα ανάψει για τα καλά! Αφού έφυγε, έβαλα το χέρι μου μέσα από το μαγιό και άρχιζα να παίζω με το πουλάκι μου και να χαϊδεύω τα αρχίδια μου. Μετά έβγαλα το μαγιό και άρχισα να βάζω δάκτυλο στον κώλο, ήμουν τσίτσιδος αλλά δε φοβόμουν... δεν ήξερα γιατί μέχρι εκείνη την ώρα. Που και που μου ξέφευγαν και μερικοί αναστεναγμοί !
 
- Αχ... ναι... έτσι, ναι, έτσι σε θέλω μέσα μου, ναι...
 
Μην αντέχοντας άλλο, μπαίνω στο δωμάτιο, βρήκα μέσα στα πράγματα μου την πρωκτική σφήνα που είχα φέρει μαζί μου, την άλειψα με babyoil και την έβαλα σιγά σιγά μέσα μου. Ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεβάτι, άνοιξα τα πόδια μου και με τη σφήνα καρφωμένη στην κωλότρυπα μου να πλημμυρίζω ηδονή. Έτριβα τις ρώγες μου και έπαιζα αργά αλλά ηδονικά το πουλάκι μου που είχε σηκωθεί για τα καλά. Για μια στιγμή ακούω ένα θόρυβο γυρίζω και βλέπω το Μήτσο που με κοιτούσε από τη μπαλκονόπορτα με γουρλωμένα μάτια. Είχε βγάλει έξω το εργαλείο του και το χάιδευε με το ένα χέρι ενώ με το άλλο χούφτωνε τα αρχίδια του που ήταν πρησμένα με σπέρμα. Εγώ ατάραχος πλέον συνέχιζα να μαλακίζομαι μπροστά του ενώ η σφήνα ήταν καρφωμένη στην κωλάρα μου. Εκείνος κατέβασε περισσότερο το σορτσάκι του και συνέχισε να μαλακίζει τον πούτσο του. Γύρισα στα 4, τούρλωσα την κωλάρα μου που είχε καρφωμένη τη σφήνα και την κουνούσα σα γατούλα.
 
Αφού τον άφησα έτσι λίγο να βλέπει γύρισα και του κάνω νόημα να πλησιάσει. Εκείνος πρόθυμα μπαίνει μέσα και πλησιάζει στο κρεβάτι. Από απόσταση μπορούσα να μυρίσω την αρχιδίλα του, μια μυρωδιά ανάμεσα σε ιδρώτα και πούτσα και καύλωνα. Αμέσως, σα σωστό πουτανάκι, ανασηκώθηκα, έκατσα στα γόνατα μπροστά του, έσκυψα και άρχισα να γλείφω τα τριχωτά μεγάλα του αρχίδια. Η μυρωδιά ιδρώτα και αντρίλας που έβγαζε το άπλυτο κορμί του με καύλωναν απίστευτα. Κατάπια την καύλα του μέχρι το λάρυγγα, δάκρυσαν τα μάτια μου, γέμισα σάλια παντού. Με ένα ξερό βήχα έβγαλα για λίγο τον πούτσο του από το στόμα μου. Με μια κραυγή ανακούφισης που έβγαλε ο Μήτσος κατάλαβα πως του άρεσε αυτό!
 
- Κρυφό ταλέντο είσαι... μου είπε. Γλείψε και τα αρχίδια μου, έλα γλείψε, γλείψε, είπε.
 
Άρχισα να ρουφάω και να καταπίνω τα υπέροχα αρχίδια του. Με το ένα χέρι χούφτωνα το σκληρό σαν πέτρα κωλομέρι του ενώ με το άλλο χέρι μου μαλάκιζα το καυλί του που ήταν σκληρό σαν πέτρα κι αυτό, ενώ με το καυτό μου στόμα προσπαθούσα να σβήσω τη φωτιά που έβγαζε το εργαλείο του. Τα αρχίδια του είχαν υπέροχη γεύση αλμύρας και τα είχα και τα δύο στο στόμα μου και τα πιπιλούσα σαν καραμέλες, τα ρούφαγα και τα σάλιωνα. Μετά πάλι έβαλα το καυλί του στο στόμα μου, μια γεύση από ιδρώτα και υπόλοιπο από ούρα μου ήρθε αλλά δε σταμάτησα. Τον έβγαλα για λίγο πάλι, τον γέμισα με τα σάλια μου, κατόπιν τον έπαιξα λίγο μέσα στη χούφτα μου και τον έχωσα πάλι βαθιά στο στόμα. Συνέχισα να τον πιπώνω έτσι για λίγο ενώ που και που του δάγκωνα ελαφριά τον κορμό από την πούτσα του που ήταν πολύ σκληρή με ένα κατακόκκινο πουτσοκέφαλο.
 
- Τώρα Θέλω να ξαπλώσω και να μου πάρεις μια πίπα... είπε.
 
Ανέβηκε στο κρεβάτι και ξάπλωσε ανάσκελα. Ανέβηκα και έσκυψα μπροστά στο τέλειο εργαλείο του. Αφού έγλειψα λίγο τη βουβωνική του περιοχή έχωσα βαθιά στο λαρύγγι μου την ψωλή του.
 
- Έλα, παρ' τον, έτσι, πω... είσαι καύλα παλιό πούστρα, γεννημένη για πούτσο είσαι!
 
Ανεβοκατέβαζα το κεφάλι μου και μπαίνω-έβγαινε η σκληρή πούτσα του Μήτσου μέσα στο καυτό μου στόμα. Είχα τουρλώσει τον κώλο μου προς το κεφάλι του Μήτσου έτσι ώστε να έχει θέα της κωλοτρυπίδας μου. Καθώς εγώ συνέχιζα να έχω μέσα στο στόμα μου τον καυτό πούτσο του, εκείνος άρχισε να χουφτώνει και να μαλάζει τα κωλομάγουλα μου. Η τρύπα μου είχε πάρει φωτιά. Με μαεστρία και σιγά σιγά, άρχισε να βγάζει την σφήνα από μέσα μου. Μόλις ολοκλήρωσε τη διαδικασία άρχισε να στάζει λάδι η τρυπούλα μου. Τότε ο Μήτσος, ενώ εγώ επί το έργον πίπωνα, βάζει το δάκτυλο του στην κωλοτρυπίδα μου και με κυκλικές κινήσεις το βάζει μέσα μου.
 
- Πω... μωρή πούστρα τη μαλακή και απαλή κωλότρυπα έχεις; Ούτε η γυναίκα μου δεν έχει τέτοια τρυπούλα!
 
Πραγματικά ήταν μαέστρος στο κωλοδάχτυλο, πότε με μαλακές κυκλικές κινήσεις μου χάιδευε την κωλότρυπα και πότε τη γαμούσε με το δάκτυλο αργά αργά. Το πουλάκι μου έσταζε υγρά ποτάμι.
 
- Μωρή μούσκεμα είσαι, τόσο πολύ καυλώνεις με τον πούτσο;

- Αχ ναι, ναι, ναι... έβγαλα ένα βογκητό εγώ.
 
Με μια του κίνηση με βάζει στα 4 και χώνει το κεφάλι του μέσα στην πιο ερωτική μου περιοχή που έβραζε, ανάμεσα στα κωλομέρια μου. Το σάλιο από την σκληρή γλώσσα του Μήτσου που έγλειφε πότε κυκλικά την τρύπα μου και πότε χωνόταν μέσα μου, δεν αρκούσε για να σβήσει τη φωτιά που είχα αρπάξει. Αφού πραγματικά με έκανε να νιώσω τρελή καύλα από το γλειφοκώλι που μου έκανε, σταμάτησε για λίγο αυτό το βασανιστήριο. Πήρα και πήρε μια ανάσα. Ξαπλώσαμε λίγο ανάσκελα να ηρεμήσουμε και μετά από λίγο τούρλωσα την κωλάρα μου στα 4 και με μια κίνηση ο Μήτσος επιτέλους ήταν μέσα μου. Μου κρατούσε τα καπούλια με δύναμη και με σοδόμιζε με τρελή μανία. Βόγκαγα και έσκουζα σαν πουτάνα, τι γαμήσι έτρωγα, τι ήταν αυτό; Με γαμούσε γρήγορα και δυνατά, τα αρχίδια μου και το πουλάκι μου τινάσσονταν λες και θα ξεκολλούσαν. Γέμισα τα σεντόνια με τα υγρά μου παντού. Μου χτύπαγε με χαστούκια τον κώλο ενώ με γαμούσε με δύναμη. Ένιωθα τα αρχίδια του που έσκαγαν πάνω που σαν ηδονικό μαστίγωμα.
 
Σταματάει για λίγο, ρίχνει ρυθμό και αρχίζει ένα αργό αλλά βασανιστικά ηδονικό γαμήσι. Εγώ συνέχισα να βογκάω δυνατά κάθε φορά που έφτανε μέσα βαθιά στο έντερο μου η πολύ σκληρή πούτσα του. Αρκετή ώρα εναλλασσόταν από γρήγορο και δυνατό σφυροκόπημα σε αργό και ήρεμο γαμήσι. Αφέθηκα στους ρυθμούς του και απολάμβανα την ικανοποίηση του επιβήτορα μου, που πραγματικά με είχε τρελάνει. Με γαμούσε αρκετή ώρα, μέχρι που βγήκε από μέσα μου και με γύρισε σε ιεραποστολικό. Τα πόδια επάνω και η πούτσα του να φτάνει μέχρι τον αφαλό μου. Τον ένιωθα πολύ βαθιά. Απίστευτη αίσθηση! Άρχισε να μου γλείφει τα πόδια ενώ ο ρυθμός από το γαμήσι που μου έκανε ήταν αυξητικός.
 
- Πούστρα... βαμμένα νυχάκια στα πόδια, αλυσιδάκι, καύλα είσαι μωρή το ξέρεις;

- Αχ ναι, ναι... φώναζα εγώ.
 
Τότε το σφυροκόπημα άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο δυνατό και πιο γρήγορο. Το πουλάκι μου ήταν γεμάτο υγρά αλλά δεν έλεγε να μεγαλώσει και πολύ για κάποιο περίεργο λόγο. Λες και έδειχνε την υποταγή του στο μεγαλόπρεπο πούτσο του επιβήτορα μου. Αφού με γάμησε αρκετά έτσι, βγήκε από μέσα μου, ξάπλωσε και ζήτησε να κάτσω επάνω του. Σηκώθηκα, έκατσα επάνω του με πλάτη στο πρόσωπο του και χοροπηδούσα με μανία στο σκληρό του παλούκι που έσκιζε ανελέητα την σούφρα μου. Τα αρχίδια μου και το πουλάκι μου πήγαιναν πάνω κάτω σαν τρελά. Ε... αυτό ήταν, λυτρώθηκα! Άρχισα να χύνω σαν τρελή με πολλούς σπασμούς, έχυνα, έχυνα, έχυνα και έβγαζα κραυγές απίστευτης ηδονής.
 
 - Αχ... χύνω, χύνω. ναι...
 
Ο Μήτσος δεν πτοήθηκε, συνέχισε να με σκίζει ανελέητα. Με κρατούσε από τη μέση σφιχτά, με πίεζε προς τα κάτω και ο καυτός σκληρός του πούτσος έφτανε στα κατάβαθα του εντέρου μου.
 
Αφού με γάμησε έτσι όσο ήθελε, με γύρισε πάλι σε ιεραποστολικό. Με γαμούσε γρήγορα και δυνατά, τα αρχίδια μου και το πουλάκι μου, μαραμένο πλέον, τινάσσονταν. Άρχισα μετά από λίγο να νιώθω την ανάσα του να βαραίνει, καταλάβαινα πως ήταν έτοιμος να τελειώσει. Το έβλεπα στο πρόσωπό του, έτσι όπως με κοιτούσε την ώρα που σφυροκοπούσε την ξεχειλωμένη πλέον κωλότρυπα μου. Ο ιδρώτας του είχε απλωθεί σε όλο μου το κορμί, τον μύριζα παντού. Αυτό ήταν! Με δυο κοφτές ανάσες και ένα μακρόσυρτο "αχ..." τραβιέται από μέσα μου, πετάει το προφυλακτικό και άρχισε να χύνει.
 
- Χύσε με γαμιά μου, του έλεγα, μη σταματάς, δωσ' τα μου όλα...
 
Τίναξε το σπέρμα του δυνατά και μακριά, θα είχε τουλάχιστον 4 σπασμούς, γέμισα από την κοιλιά μέχρι τα μαλλιά. Γύρισα αμέσως, του άρπαξα τη πούτσα και δε μου ξέφυγε σταγόνα από ότι είχε μείνει στην πούτσα του. Τα ήπια όλα. Η γεύση του ήταν τέλεια. Τον ρούφηξα μέχρι τελευταία σταγόνα και συνέχισα για λίγο να καθαρίζω το πουτσοκέφαλο του. Μετά ξαπλώσαμε δίπλα δίπλα και αυτός χάιδευε τα ξυρισμένα πόδια μου, λέγοντας διάφορα για το πως κατάλαβε ότι "το γυαλίζω το πόμολο"... κ.α. Μου εκμυστηρεύτηκε πως είχε καυλώσει πολύ από την ώρα που του έκανα κουβέντα για το γαμήσει σε πούστη. Μου είπε επίσης πως τον καυλώνουν οι καθαρές με βαμμένα νυχάκια πατούσες. Εγώ του είπα πως με καύλωσε η μπρουτάλ αρσενική του εμφάνιση, η μυρωδιά της αντρίλας του κλπ.
 
Αφού ηρεμήσαμε για αρκετή ώρα, αρχίσαμε πάλι τα παιχνίδια...


Copyright Ref Number: 16151030422S004



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.