Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ζεστό καλοκαίρι με τον άντρα μου (1ο μέρος)

Φεύγοντας λοιπόν από το μπαράκι όπως σας έλεγα, οδήγησα εγώ γιατί ο Άγης ο άντρας μου ήταν χάλια από το ποτό. Πάντα παίρναμε παντού το δικό μας αυτοκίνητο για να μην έχουμε καμία εξάρτηση. Στο δρόμο για το ξενοδοχείο αναγκάστηκα να σταματήσω δύο φορές γιατί ο καημένος έκανε εμετό, κάτι τον είχε πειράξει, ίσως είχε πέσει στάχτη από τσιγάρο στο ποτό του. Ευτυχώς από πίσω ερχόταν ο Αλέξανδρος με τα άλλα παιδιά και με βοηθήσανε.
 
Φτάσαμε στο ξενοδοχείο τον πήγαμε υποβασταζόμενο στο κρεβάτι, τον βάλαμε στο πλάι μην πνίγει και τον πήρε αμέσως ο ύπνος. Η αδερφή του Αλέξανδρου με τον άντρα της φύγανε, το ίδιο και ο μικρός, πήγε στην κοπέλα του που ήταν λίγο αδιάθετη.
 
- Εντάξει, μου λέει ο Αλέξανδρος τώρα είναι καλά, θα πάω στο δωμάτιό μου να κάνω ένα ντους και να κάτσω λίγο στο μπαλκόνι να ρεμβάσω το φεγγάρι και να πάρω ένα ποτάκι ακόμα. Αν έχεις διάθεση έλα κι εσύ, το δωμάτιό μου είναι ακριβώς δίπλα, μια μίνι σουίτα με μεγάλη βεράντα.
 
- Καλά του απαντάω, θα δω πως είναι τα πράγματα εδώ και θα το σκεφτώ.
 
Στην πόρτα σκύβει μου δίνει ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα, μου χαϊδεύει τα μαλλιά και μου λέει στο αυτί ψιθυριστά:
 
- Έλα σου υπόσχομαι ότι δε θα χάσεις, θα περάσεις μια αξέχαστη νύχτα...

και έφυγε κλείνοντας μαλακά την πόρτα πίσω του. Μια ανατριχίλα με διαπέρασε πάλι, έμεινα άγαλμα για λίγο, το μυαλό μου πάλι κόντεψε να ανάψει από τις στροφές. Το κορμί μου φλέγεται και η λογική μου με σκοτώνει. Δεν καπνίζω άλλα πήρα ένα τσιγάρο από του άντρα μου και κάθισα λίγο στο μπαλκόνι. Άναψα το τσιγάρο και προσπάθησα να βάλω σε μια τάξη τις σκέψεις μου. Έκανα κάτι απαγορευμένο πίσω από την πλάτη του άντρα μου, φυσικά θα του τα πω όλα κάποια στιγμή.
 
Το κορμί μου ήταν ακόμα ερεθισμένο, η πίσω τρυπούλα μου θύμιζε τι είχε συμβεί, η γεύση του ήταν ακόμα στο στόμα μου, η θύμηση με κάνει να μουσκεύω πάλι και το μουνάκι μου, μου υπενθύμιζε ότι κάτι έλειπε από όλη αυτή την ιστορία. Ο ένας μου εαυτός έλεγε "εντάξει, φτάνει ως εδώ, είσαι παντρεμένη γυναίκα και αγαπάς τον άντρα σου, ολα τα μοιράζεστε μαζί, μην το χαλάς τώρα" και ο άλλος, ο πειρασμός, έλεγε "εντάξει δεν έγινε και τίποτα κακό, μια πίπα, μια φάση, τον γούσταρες, τον ήθελες πολύ, που θα ξαναβρείς τέτοια ευκαιρία, σπάνια γουστάρεις κάποιον με τέτοιο τρόπο, μην την αφήσεις να πάει χαμένη, κάνε αυτό που θέλεις, ζήσε μια φορά το σήμερα, το τώρα χωρίς τύψεις. Όλα θα πάνε καλά ο Άγης θα καταλάβει. Στο κάτω κάτω... αν το κάνεις και το μετανιώσεις θα είναι μια φορά, αν δεν το κάνεις μπορεί να το μετανιώνεις για μια ζωή".
 
Σηκώθηκα ζαλισμένη σαν να είχα μεθύσει, ήθελα ένα ντους. Βγάζω το φόρεμα, θυμήθηκα το στρινγκάκι μου... και μπαίνω στο ντους. Άνοιξα το νερό προς το κρύο και το άφησα να τρέχει επάνω μου. Από τα μαλλιά μου στο στήθος μου, οι ρώγες από το κρύο νερό σκλήρυναν και μετά έτρεχε στο ξαναμμένο μουνάκι μου. Οι σταγόνες κυλούσαν απαλά προς τα κάτω μέχρι την τρυπούλα του κώλου μου. Ήμουν όντως ερεθισμένη, ήμουν ακόμα σε έξαψη, δε μπορούσα να το καταλάβω, σαν να είχα πάρει διεγερτικό, τι στο διάολο κάνω έτσι; Ούτε η πρώτη φορά ήταν που γούσταρα κάτι τόσο πολύ, ούτε η τελευταία. Μήπως συμβαίνει τίποτα άλλο;
 
Σα μαγεμένη αισθάνομαι σαν να περπατοπετάω ένα πράγμα, κάτι με τράβαγε στο βυθό σαν μια νερορουφήκτρα. Καμία εγκράτεια; Καμία φραγή; Καμία συστολή; Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, νοιώθω πρόστυχη, όχι... πουτάνα πρόστυχη. Η πουτάνα ξέρει τι κάνει και το κάνει συνειδητά, έχει ένα επάγγελμα, πληρώνεται δεν έχει τύψεις, δουλεύει, έτσι το βλέπει. Εγώ τι κάνω; Αφήνω να με παρασύρει το πάθος και η ηδονή της μιας ώρας; Και τύψεις και ανασφάλεια και φόβος και προσμονή και ηδονή, όλα μαζί! Τι μπέρδεμα. Κι όμως αυτό με έλκει, με εξιτάρει, με γαργαλάει, με τρώει.
 
Αρκετά, δε θα τρελαθώ κιόλας, κλείνω το νερό, αναζωογονήθηκα, βγαίνω από το ντους, κοιτάω τον καθρέφτη, βλέπω ένα σκληρό πρόσωπο, μια ανέκφραστη μάσκα, έναν αποφασισμένο άνθρωπο. Τρόμαξα με αυτό πού αντίκρισα. Ε λοιπόν θα πάω, να το ζήσω μέχρι το τέλος, χωρίς τύψεις και ενδοιασμούς, χωρίς πισωγύρισμα, ότι είναι να γίνει ας γίνει. Έτσι, ρισκάρω τα πάντα, κορώνα γράμματα, έτσι ζω, στα άκρα! Σκουπιζω το σώμα μου, τα μαλλιά μου, βάζω το άρωμα μου, φοράω ένα ελαφρύ κόκκινο μακρύ φόρεμα με μεγάλο μπούστο, μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη σχεδόν μέχρι την αρχή του πισινού μου, με πλαϊνό σκίσιμο μέχρι το γοφό, χωρίς εσώρουχο φυσικά. Από αυτά τα φορέματα που φοράω όταν θέλω να προκαλέσω ταραχή γενικά, βάζω τις γόβες μου, ρίχνω μια ματιά στον Άγη, κοιμάται ήσυχα, ανοίγω την πόρτα, κλειδώνω και φεύγω. Πριν προλάβω να χτυπήσω την πόρτα του Αλέξανδρου άνοιξε, με περίμενε. Κάνει ένα βήμα πίσω, φορούσε το μπουρνούζι του μπάνιου, με κοιτάει με χαρούμενο βλέμμα.

- Είσαι μια θεά, λέει, έλα πέρασε.
 
Και σε ποιόν δεν αρέσει η κολακεία; σκέφτομαι. Με πιάνει από τη μέση τρυφερά και με φιλάει με πάθος, αρκετή ώρα. Η γλώσσα του πάλι εξερευνούσε το στόμα μου. Το γνωστό ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε πάλι το κορμί μου. Κόλλησα επάνω του, αισθάνθηκα το όργανό του να σκληραίνει. Άρχισα να αναπνέω βαριά. Ευτυχώς σταμάτησε και πήρα ανάσα.
 
- Έλα να κάτσουμε στο μπαλκόνι, μου λέει, τι να φέρω να πιούμε;

- Κάτι γλυκό του λέω και κρύο.

Σε λίγο γυρίζει με δύο ποτά. Ήταν λικέρ, πολύ ωραίο, γλυκό και δροσερό. Καθόμασταν λίγο αμίλητοι, η θέα ήταν μαγευτική, η νύχτα ζεστή, το ένα ποτό έφερε το άλλο και άρχισα να ζαλίζομαι πάλι, αλλά το μυαλό μας ήταν σίγουρα αλλού, τώρα έβλεπα και τον Αλέξανδρο πιο χαλαρό, πιο ξέγνοιαστο και κεφάτο. Υπέθεσα ότι επιτέλους τον έπιασε λίγο κι αυτόν το ποτό.
 
- Για πες μου, λέει κοιτώντας με επίμονα στα μάτια. Πέρασες καλά σήμερα, το ευχαριστήθηκες;
 
- Πολύ, του λέω χωρίς δισταγμό, μου άρεσε πολύ, εξάλλου νομίζω οτι το κατάλαβες.
 
- Ναι το κατάλαβα αλλά ήθελα να σε ακούσω να το λες. Μου αρέσει που είσαι θερμή γυναίκα, ξέρεις τι θέλεις και δεν το παίζεις κάπως...

και με φιλάει στο στόμα χαϊδεύοντας το στήθος μου μέσα από το φόρεμα. Ήμουν πάλι μούσκεμα και δεν έφταιγε η υγρασία.
 
- Θέλω να κάνεις τα πάντα για μένα απόψε, αύριο θα φύγω γιατί προέκυψαν κάτι προβλήματα στη δουλειά και πρέπει να πάω. Θα είναι το τελευταίο μας βράδυ απόψε, πιθανότατα δε θα ξαναβρεθούμε ποτέ.
 
- Ναι... λέω χωρίς να το σκεφτώ καθόλου, ναι, σε θέλω πολύ.
 
- Θα κάνεις ότι σου ζητήσω χωρίς αντίρρηση, συμφωνείς; Θα σε πάρω όπως θέλω εγώ, σαν να είσαι η γυναίκα μου, νομίζω ότι σε έχω ερωτευθεί. Ξέρω ότι δεν είναι σωστό, κι ούτε περιμένω τίποτε παραπάνω από εσένα, μόνο αυτό το βράδυ.
 
- Ναι... του είπα, ειναι καλύτερα και για τους δύο μας να μην ξαναβρεθούμε, είναι επικίνδυνο. Θα κάνω αυτό που θέλεις γιατί το θέλω κι εγώ.
 
- Το υπόσχεσαι;
 
- Ναι, το υπόσχομαι...

είπα με έξαψη και η καρδιά μου πήγε να σπάσει από την αγωνία και την προσμονή. Τι είχε στο μυαλό του; Ήδη έπαιζε με το μυαλό μου κι αυτό είναι το κύριο συστατικό της ηδονής. Πρώτα το μυαλό και μετά το κορμί.
 
- Θα κάνουμε έρωτα, μου λέει, θα σε πάρω αφού ξέρω πόσο πολύ το θέλεις.
 
Είχα καυλώσει πάλι πολύ, τι ήθελε να κάνει; Με έτρωγε η περίεργα. Με παίρνει μέσα στο υπνοδωμάτιο και πήγα να βγάλω το φόρεμα.
 
- Όχι, μου λέει, όχι ακόμα.
 
Άρχισε να με φιλάει, βάζει το χέρι του από το σχίσιμο του φορέματος και πιάνει το μουσκεμένο μουνάκι μου.
 
- Ήξερα ότι δεν θα φορούσες τίποτα από μέσα, μου λέει.
 
Μου έτριβε την κλειτορίδα πάλι με τον ίδιο γνωστό τρόπο που το έκανε στο μπαρ. Με το άλλο χέρι χάιδευε το στήθος μου. Πήγα να του πιάσω τον πούτσο, δε με άφησε, με τρέλαινε, έχυσα απότομα, χωρίς να το θέλω γαμώτο, όρθια, ντυμένη και φορώντας τις γόβες μου. Μόλις συνήλθα, μου λέει να κάτσω στην καρέκλα και μου έφερε ένα ποτό ακόμη, πήρε κι αυτός ένα. Κατάλαβα ότι κάτι σοβαρό ήθελε να μου πει αλλά σαν να δυσκολευόταν κάπως, περίεργο για αυτόν που ήταν πάντα όλο αυτοπεποίθηση.
 
- Άκου μωρό μου, άρχισε, στο διπλανό δωμάτιο μένει ένα ζευγάρι νεαρών Ολλανδών, 18 χρόνων περίπου, πολύ ωραία παιδιά και ευχάριστα.
 
- Και τι σχέση έχει αυτό με μας;
 
- Περίμενε μη βιάζεσαι. Ένα πρωινό καθόμασταν στο μπαλκόνι, πιάσαμε την κουβέντα και για μην πολυλογώ, μου λέει ο νεαρός ξεκάθαρα ότι αρέσω πολύ στην κοπέλα του, ότι πάντα ήθελε να κάνει έρωτα με έναν μεγαλύτερό της άντρα και ότι θα ήθελε να το κάνει μαζί μου, αν ήθελα κι εγώ. Αλλά να είναι κι αυτός μαζί μας. Έμεινα κάγκελο. Καθαρή εξήγηση χωρίς περιττές κουβέντες. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πολύ η μικρή, είχε ωραίο πρόσωπο, ήταν ψηλή, με μακριά πόδια, πεταχτά μικρά βυζάκια και μικρή μεσούλα. Έκανα πως το σκέφτομαι, τον άφησα λίγο να ψηθεί, να περιμένει και συμφώνησα.
 
- Και πήγες; Σου άρεσε;... είπα με ένα κόμπο στο λαιμό μου.
 
- Ναι πήγα, μου άρεσε πολύ αυτή η εμπειρία, δύο πολύ καθαρά παιδιά, τελείως άτριχα, χωρίς ταμπού.
 
Μου άρεσε ο τρόπος που ενεργούσαν και οι δύο με τρυφερότητα και αγάπη, λατρεία θα έλεγα, κοίταγε ο ένας τον άλλον στα μάτια έτοιμοι να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του συντρόφου τους. Έγινα για λίγο μέλος της σχέσης τους.
 
Με ερέθιζε η περιγραφή του Αλέξανδρου, την έκανα εικόνα.
 
- Δε σου λέω τι κάναμε, βέβαια ο μικρός είχε και τα δικά του σχέδια, αλλά περάσαμε ένα βράδυ όμορφο. Πραγματικά αξίζει να ζήσει κανείς κάτι τέτοιο, έστω για μια φορά στην ζωή του. Αύριο φεύγουν κι αυτοί πετάνε μαζί μου.
 
- Γιατί όμως μου τα λες αυτά; Τι σχέση αυτό με εμάς;
 
- Γιατί μωρό μου θέλω να ζήσω μαζί με εσένα αυτή την εμπειρία, θέλω να μπω στη θέση αυτού του παιδιού, θέλω να δω τη γυναίκα που μου αρέσει να κάνει έρωτα μπροστά μου με έναν άλλο. Να κάνουμε έρωτα όλοι μαζί.
 
- Τι και η κοπέλα του μαζί μας;
 
- Όχι μόνο οι τρεις μας, εγώ εσύ και ο μικρός, τι λες;... με ρώτησε.
 
Είχα ερεθιστεί πολύ, είχα ανάψει ολόκληρη, ήθελα κι εγώ να βιώσω κάτι τέτοιο με τον άντρα που μου αρέσει και με έναν άγνωστο. Το είχα φαντασιωθεί αρκετές φορές χαϊδεύοντας τον εαυτό μου, αλλά με τον άνδρα μου. Του το είχα πει και συμφωνούσε κι αυτός. Αλλά τώρα; Μου ήρθε ξαφνικό, πως θα ήταν; Φοβόμουν λίγο, όταν έρθει η ώρα της πραγματικότητας από την φαντασία κάπου κολλάς.Τι θα έκανα; Τι θα σκεφτόταν για μένα ο Αλέξανδρος; Ήθελα να το βιώσω αλλά φοβόμουν το άγνωστο, εδώ δεν είχα κάνει καλά καλά ακόμα έρωτα κανονικό με τον Αλέξανδρο, ήθελα να τον νιώσω μέσα μου, τώρα θα πάω μαζί του και με άλλον; Θα με γαμούσαν και οι δύο, άλλο και τούτο πάλι, τι άλλο θα ζούσα αυτό το καλοκαίρι;
 
- Λοιπόν τι λες μωρό μου;... με ξαναρώτησε και με έβγαλε από τις σκέψεις μου.
 
- Δεν ξέρω, του λέω, φοβάμαι και ντρέπομαι, θα προτιμούσα να είμαστε οι δύο μας, θέλω να είμαι απόλυτα δική σου σήμερα,. Γιατί θέλεις να με μοιραστείς, δε σου αρέσω, δεν με θέλεις, χρειάζεσαι και κάτι άλλο ακόμα;...
 
με πήρε τάχα το παράπονο.
 
- Μην είσαι κουτό, μου λέει. Ίσα ίσα, επειδή σε θέλω πολύ θέλω να το ζήσω μαζί σου, θέλω να νιώσω όπως ο μικρός, Θα μπορούσα να το κάνω με οποιαδήποτε άλλη, αλλά θέλω μαζί σου, θέλω να αισθανθώ ότι το κάνεις και για μένα. Αν φυσικά δεν το θέλεις εσύ δεν πρόκειται ποτέ να σε πιέσω. Στο κάτω κάτω δεν έχεις να φοβηθείς κάτι, αύριο φεύγουμε και θα πάρουμε μαζί μας ότι γίνει απόψε, κανείς δε θα καταλάβει τίποτα, εξάλλου μου το υποσχέθηκες... είπε χαμογελώντας, μην μου χαλάσεις το χατίρι.
 
Πάλι το άφηνε επάνω μου, θέλει να με κάνει να πιστεύω ότι θα είναι δική μου η απόφαση ενώ την είχε πάρει αυτός. Τελικά είναι πολύ έξυπνος, την ξέρω καλά αυτή την τακτική, είναι τελείως γυναικεία μέθοδος. Μου αρέσει πολύ όπως παίζει με το μυαλό μου, πραγματικά με διεγείρει εγκεφαλικά αυτός ο άνθρωπος. Συμφώνησα, δεν είχα κι πολλές επιλογές, τον ήθελα πολύ, θα το έκανα γιατί προφανώς το ήθελα κι εγώ, είχα γίνει μούσκεμα, τα υγρά μου έσταζαν και δε φορούσα εσώρουχο. Χάρηκε... τα μάτια του έλαμψαν.
 
- Περίμενε, μου λέει και πάει στο μπαλκόνι, κάτι λέει και γύρισε πίσω. Θέλω να σου δέσω τα μάτια, θα αυξήσει τις υπόλοιπες αισθήσεις σου, θα σε απογειώσει.
 
Συμφώνησα. Αυτό και αν το έκανα πρώτη φορά. Με ένα μαύρο βελούδινο πανί μου δένει τα μάτια, "πάντα οργανωμένος" σκέφτηκα. Σε λίγο ακούω ένα ελαφρύ χτύπο στην πόρτα και πάει να ανοίξει. Στέκομαι στη μέση του δωματίου ντυμένη, στο απόλυτο σκοτάδι, η καρδιά μου κτυπάει σαν τρελή από την αγωνία, περιμένω και προσπαθώ να αφουγκραστώ κάθε κίνηση στο δωμάτιο. Ακούω τα βήματά τους να με πλησιάζουν, με χαιρετάει με μια νεανική ευγενική φωνή και μου λέει ένα όνομα, ακουμπώντας την πλάτη μου. Ένα ευχάριστο άρωμα πλημμύρισε τον χώρο. Ένα άρωμα διαφορετικό από του Αλέξανδρου. Πριν προλάβω να συνέλθω άρχισε να με φιλάει κάποιος στο στόμα με πάθος, αυτός ήταν ο Αλέξανδρος, το κατάλαβα αμέσως, με κόλλησε επάνω του. Ο νεαρός ήρθε από πίσω μου, ακούμπησε το λαιμό μου με την γλώσσα του, έγλειφε το αυτί μου (ήταν λίγο νευρικός). Κόλλησε και αυτός από πίσω μου πιάνοντας τη μέση μου.
 
Κατάλαβα ότι ήταν πιο ψηλός κι από τον Αλέξανδρο. Ανατρίχιασα πάλι. Το χέρι του Αλέξανδρου κατευθύνθηκε από το σχίσιμο του φορέματος στο μουνάκι μου. Έτριβε την κλειτορίδα μου ενώ ο μικρός βάζει το χέρι του μέσα από το φόρεμα και μου χαϊδεύει το στήθος τρίβοντας τις ρώγες μου. Τέσσερα χέρια επάνω μου, ο ένας με φιλάει στο στόμα, ο άλλος στο λαιμό κι εγώ μέσα στο σκοτάδι είχα εντείνει τις αισθήσεις μου,όπως ένας τυφλός για να μπορώ αντιλαμβάνομαι ότι συμβαίνει γύρω μου. Όπως είχαν κολλήσει και οι δύο επάνω μου αισθανόμουν τα όργανα τους να σκληραίνουν.
 
Ξαφνικά το φόρεμα μου έπεσε κάτω. Βρισκόμουν τελείως γυμνή ανάμεσα τους φορώντας μόνο τις γόβες μου. Αισθάνομαι τα όργανα τους επάνω μου. Σε λίγο βρέθηκαν και αυτοί γυμνοί. Μάλλον και ο μικρός φορούσε μπουρνούζι γιατί δεν άκουσα να γδύνεται. Με τους ήχους καταλάβαινα πια τι γίνεται. Ο ένας πούτσος στην κοιλιά μου και ο άλλος σχεδόν στην πλάτη μου, ζεστοί, σκληροί και υγροί τριβόντουσαν επάνω μου. Κι εγώ στη μέση γυμνή, στο απόλυτο σκοτάδι, καυλωμένη με τις ρώγες μου σκληρές να ακουμπάνε στο στήθος του Αλέξανδρου. Προσπάθησα να καταλάβω το μέγεθος και το σχήμα του μικρού, αλλά δεν το κατάφερνα. Ασυναίσθητα βάζω το χέρι μου στο καυλί του Αλέξανδρου και αρχίζω να το κουνάω πάνω κάτω. Το σφίγγω δυνατά η παλάμη μου δεν τον χωράει όλο μέσα. Κάποιος μου πιάνει το άλλο χέρι και το ακουμπάει στο καυλί του μικρού. Είχα ξεφύγει πια, δε ζούσα στην πραγματικότητα, δε με ένοιαζε τίποτα.

Ο μικρός έχει έρθει στο πλάι μου. Έτριβε το στήθος και τον κώλο μου, ακούμπησε με θράσος την κωλοτρυπίδα μου, έσπρωχνε το δάκτυλό του μέσα. Άρχισα να χαϊδεύω και τους δυο τους. Έπιανα τα αρχιδια τους, τα χάιδευα μαλακά, τους άκουγα να ανασαίνουν γρήγορα κατάλαβα ότι καύλωναν. Κι εγώ δεν πήγαινα πίσω. Απόλυτο σκοτάδι κι εγώ με δύο καυλιά σκληρά στα χέρια μου. Άλλο είναι να το φαντάζεσαι και άλλο να το ζεις. Νοιώθω τον Αλέξανδρο να με πιέζει προς τα κάτω. Κατάλαβα, δεν ήθελα και πολύ πίεση, γονάτισα και ακούμπησε το καυλί του μαλακά στα χείλια μου. Άνοιξα το στόμα μου και αφού τον εγλειψα λίγο τον πήρα μέσα μου. Ενώ έπαιρνα πίπα στον Αλέξανδρου έπαιζα το πούτσο του μικρού. Τώρα μπορούσα να τον εξερευνήσω, ήταν αρκετά μικρότερο σε διάμετρο από του Αλέξανδρου, αλλά μακρύτερο. Ήθελε δύο παλάμες δικές μου και κάτι. Καύλωνα πολύ, τα υγρά μου έσταζαν στα μπούτια μου, ήθελα ένα πούτσο μέσα μου τώρα.
 
Μου πιάνει το κεφάλι ο Αλέξανδρος τον βγάζει από το στόμα μου και με γυρνάει προς τη μεριά του μικρού. Τραβήχτηκα και γύρισα πάλι στον Αλέξανδρο, με άφησε για λίγο και έκανε πάλι το ίδιο. Τώρα ακούμπησε στα χείλη μου στο καυλί του μικρού, ήταν γεμάτο υγρά. Τραβήχτηκα πάλι, έγλειψα τα χείλη μου, αυτό που γεύτηκα μου άρεσε. Ο Αλέξανδρος με σπρώχνει προς τα εκεί και με πιέζει περισσότερο αυτή τη φορά, ανοίγω το στόμα μου και τον παίρνω μέσα μου κατευθείαν. Δεν χωράει φυσικά όλο.
 
Αρχίζω να τους παίρνω πίπα εναλλάξ, μία τον ένα μία τον άλλο. Ήταν περίεργη αίσθηση και η εναλλαγή του πούτσου στο στόμα μου,τρέλα. Τους έπιανα με τα χέρια μου και τους ρούφαγα μαλακά, αργά, αφήνοντας τις αισθήσεις μου να νοιώθουν τα πάντα. Μου χάιδευαν και οι δύο από ένα βυζί, μου έτριβαν και τσίμπαγαν τις ρώγες μου. Καύλωνα πολύ, έβαλα το ένα μου χέρι και άρχισα να τρίβω την κλειτορίδα μου δυνατά. Ο Αλέξανδρος έσκυψε μαι μου έβαλε το δάκτυλο μέσα στον κώλο μου. Αυτό ήταν, έφτασα αμέσως σε οργασμό.

Με σήκωσαν και με πήγαν στο κρεβάτι. Με έβαλαν στα τέσσερα. Ένα καυλί ακούμπησε το μουνάκι μου και το έτριψε πάνω κάτω. Τούρλωσα τον κώλο μου και ασυναίσθητα τον έσπρωξα προς τα πίσω. Γλίστρησε μέσα μου, από το πάχος κατάλαβα ότι ήταν ο μικρός. Έφτασε μέχρι μέσα βαθιά και με γαμούσε με γρήγορο ρυθμό. Κατάλαβα ότι μπροστά μου καθόταν ο Αλέξανδρος, ακούμπησε το καυλί του στο στόμα μου και τον ρούφηξα γρήγορα. Ένοιωθα να γεμίζουν το μουνάκι μου και το στόμα μου. Όταν συντόνισε το ρυθμό ο Αλέξανδρος καύλωσα πολύ πάλι. Ξεχάστηκα, βρέθηκα αλλού, έβλεπα τον εαυτό μου σαν να ήμουν έξω από το σώμα μου, από πάνω και από το πλάι. Ένα καυλί να μπαινοβγαίνει στο μουνί μου, ένα αγόρι να με πιάνει από τους γοφούς και ένα άλλο καυλί να γαμάει στο στόμα μου. Τα βυζιά μου πηγαίνουν μπρος πίσω δυνατά. Σκέτη ηδονή, πρωτόγνωρη. Κάτι άκουσα και με έβγαλε από το λήθαργο, δεν κατάλαβα και το επανέλαβε. Ήταν ο Αλέξανδρος.
 
- Βγάλε το μαντήλι, θέλω να σε βλέπω, θέλω να βλέπω τα μάτια σου μωρό μου, να καταλαβαίνω τι αισθάνεσαι.
 
Το βγάζω με μια κίνηση, τον κοιτάω στα μάτια, βλέπω την έκσταση μέσα τους. Φυσικά θα είδε και αυτός την δική μου ηδονή. Κάνει νόημα στο μικρό να κινείται πιο αργά, πιο ηδονιστικό τώρα αυτό. Γύρισα να δω πως ήταν αυτός που με γαμούσε, που του πήρα το καυλί του στο στόμα μου. Ήταν όντως ένα ωραίο αγόρι, με ξανθά μαλλιά μέχρι το λαιμό του, μεγάλες αθλητικές πλάτες, δεν μπόρεσα όμως με το λίγο φως που έμπαινε από το μπαλκόνι να δω το χρώμα των ματιών του. Μου άρεσε αυτό που είδα και γύρισα πάλι στον Αλέξανδρο. Τον κοίταξα στα μάτια πάλι.
 
- Τι κάνεις τώρα μωρό μου;... είπε τρυφερά.
 
Δεν απάντησα, κόμπλαρα.
 
- Πες μου τι κάνεις... μου λέει πάλι.
 
- Έρωτα... του λέω ψιθυριστά.
 
- Όχι έτσι... μου λέει, πες μου τι σου κάνει ο μικρός;
 
- Μου κάνει έρωτα, ξανά εγώ.
 
- Ξεκόλλα, μου λέει, μωρό μου... άσε τις ενοχές και μίλα.
 
- Τι σου κάνει καύλα μου;
 
- Με γαμάει... λέω αλλά ούτε εγώ δεν το άκουσα.
 
- Πιο δυνατά... μου λέει θυμωμένα.
 
- Με γαμάει.
 
- Πιο δυνατά... τι σου γαμάει;
 
- Μου γαμάει το μουνάκι μου.
 
- Σου σκίζει την μουνάρα σου!

- Ναι... μου γαμάει τη μουνάρα, με ξεσκίζει, φώναξα. Αυτό δεν ήθελες; Δες το τώρα, μου γαμάει το μουνί, κάτι που εσύ δεν έχεις κάνει και μου αρέσει... θέλω να με χύσει.
 
-Έτσι καύλα μου, λέει, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο, έτσι.
 
Ένοιωθα απελευθερωμένη. Του έπιασα τον πούτσο και του τον έπαιζα. Έτριβα την κλειτορίδα μου, ένα μούδιασμα ένιωσα σε όλο μου το σώμα. Ο μικρός άρχισε να κινείται εντονότερα και άφησε κάτι κραυγούλες, κατάλαβα ότι έφτανε. Τραβήχτηκε απότομα και έχυσε στην πλάτη και στον κώλο μου. Αισθάνθηκα επάνω μου το ζεστό του σπέρμα. Εσκυψα και φίλησα τρυφερά τον Αλέξανδρο, είχε βγάλει έναν άλλον εαυτό από μέσα μου. Με σκούπισαν και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, εγώ στη μέση, με χάιδευαν και οι δύο τρυφερά στα μπούτια μου στο στήθος στην κοιλιά μου, χαλάρωσα αρκετά, άδειασε το μυαλό μου, δε σκεφτόμουν τίποτα. Δεν πίστευα αυτό που συνέβαινε.
 
Γυρίζω προς το μικρό, τον αγκαλιάζω και τον φιλάω. Πιπιλάω και δαγκώνω τις ρώγες του που σκλήρυναν απότομα. Γλείφω τον αφαλό του και κατεβαίνω προς τα κάτω, ο Αλέξανδρος μου χαϊδεύει την πλάτη και τον κώλο. Νιώθω ότι του αρέσει το θέαμα και καυλώνει πολύ. Με τη σκέψη αυτή ερεθίζομαι κι εγώ. Πιάνω τα αρχιδια του μικρού και γλείφω τον πούτσο του. Μου χαϊδεύει το στήθος, έχει αρχίσει και σκληραίνει το καυλί του. Κατεβαίνω πιο κάτω και του πιπιλάω τα αρχιδια. Πραγματικά δεν υπάρχει ούτε μια τριχούλα στο κορμάκι του. Τον βλέπω σα λουκουμάκι με καυλώνει η μυρωδιά του κορμιού του, κατεβαίνω ακόμα πιο κάτω και φτάνω στην τρυπούλα του.
 
Του γλείφω την κωλοτρυπίδα με δύναμη, τραντάζετε το κορμί του, μου πιέζει τι κεφάλι και ανοίγει τα πόδια του. Γυρίζει μπρούμυτα και τουρλώνει το κωλαράκι του. Πάω από πίσω του, ανοίγω τον κώλο του και τον γλείφω. Του βάζω κωλοδάχτυλο, τεντώνεται κι άλλο, είναι αρκετά ανοιχτός, έχω την εντύπωση ότι το έχουνε πάρει το κωλαράκι του. Ανεβαίνω επάνω του και τρίβω το μουνάκι μου στον κώλο του, δυνατά σαν να τον γαμάω. Πιάνει τον πούτσο του Αλέξανδρου, τον παίρνει στο στόμα του και τον ρουφάει σαν τρελός. Δεν το περίμενα αυτό, ταυτόχρονα τραβάει μαλακία. Του βάζω δύο δάκτυλα στον κώλο, βγάζει μια φωνή και χύνει με τον πούτσο του Αλέξανδρου στο στόμα του. Ήταν απίστευτη η ηδονή που είχε. Έπεσε κάτω ξερός
 
Εκείνη την ώρα που έπαιρνε πίπα στον Αλέξανδρο σκέφτηκα να ήταν εδώ και η κοπέλα του να τον έβλεπε, θα καύλωνε πολύ, αλλά φυσικά θα το είδε όταν έκαναν έρωτα οι τρεις τους, μπορεί να τον γάμησε κιόλας ο Αλέξανδρος. Θύμωσα λίγο με αυτή την σκέψη, ίσως γιατί δεν ήμουν κι εγώ εκεί.
 
Εδώ θα σταματήσω, σας κούρασα και εξαντλήθηκα κι εγώ, δε θα γράψω τη συνέχεια, την αφήνω στη δική σας φαντασία...
 
Γεια σας.


Copyright Ref Number: 16151130422S013



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).