Σύνδεση || Εγγραφή

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εδώ και 3 μήνες ήλθε στο γυμναστήριο μια 30άρα ανδρογυναίκα πολύ γυμνασμένη με σκληρά σχεδόν αντρικά χαρακτηριστικά. Δεν ξέρω πως αλλά άρχισα να τη παρατηρώ που γυμναζόταν. Οι κινήσεις της ήταν καθαρά αντρικές, χωρίς σχεδόν καθόλου θηλυκότητα. Φορούσε πάντα κοντό σορτς και αθλητικό μπουστάκι που άφηνε να διακρίνονται τα πολύ μυώδη μπράτσα οι γυμνασμένες γάμπες και οι φέτες στους κοιλιακούς της. Συνήθως έμενε μέχρι αργά και έφευγε από τους τελευταίους. Ήταν πάντα μόνη χωρίς να ασχολείται με τους γύρω της. Εγώ στα 33 μου ήμουν σχετικά αγύμναστος με μέτρια εμφάνιση.

Ένα βράδυ που μόλις είχα τελειώσει τη γυμναστική μου και πήγα στα αποδυτήρια για να πλυθώ άκουσα ομιλίες και αγκομαχητά από το διπλανό δωμάτιο των γυμναστών. Έστησα αυτί και διαπίστωσα ότι ένα ζευγάρι γαμιόταν. Ή περιέργεια με έκανε να κοιτάξω από τη μισάνοιχτη πόρτα και κυριολεκτικά πάγωσα από το θέαμα. Ή Βάσω ή ανδρογυναίκα είχε στήσει στα τέσσερα πάνω στο πάγκο και γαμούσε τον Αντώνη το γυμναστή με στραπόν. Δίπλα τους σε παρόμοια στάση ο Στάθης ο γυμναστής γαμούσε ένα πελάτη τον Αντρέα. Χαζεύοντας τους καύλωσα και άρχισα παίζω τον πούτσο μου.

Στιγμιαία πέρασε από το μυαλό μου μια φάση που έζησα πριν χρόνια όταν υπηρετούσα τη θητεία μου στη Βόρεια Ελλάδα ως έφεδρος ανθυπολοχαγός. Είχα τιμωρήσει δύο στρατιώτες και εκείνοι για να με εκδικηθούν με έδερναν και με βίαζαν ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο. Μου ξέσκισαν τη παρθένα μου κωλοτρυπίδα και συνέχιζαν να με γαμάνε για τρεις μήνες περίπου μέχρι που απολύθηκα. Στην αρχή πονούσα πολύ και ένιωθα άσχημα που αυτοί οι αλήτες μου γαμούσαν το κώλο και διασκέδαζαν με το κορμί μου αλλά σιγά σιγά άρχισα να το συνηθίζω και να μου αρέσει και να το απολαμβάνω. Όταν επέστρεψα πίσω στην Αθήνα το έθαψα βαθιά μέσα μου και προσπάθησα να το ξεχάσω και να συνεχίσω τη ζωή μου. Εκείνη τη στιγμή βγήκε από το ντους ολόγυμνος ένας πελάτης ό Μάκης. Ωραίο παιδί με όμορφο και ξυρισμένο σώμα. Με πλησίασε και μου χάιδεψε τον καυλωμένο πούτσο και στη συνέχεια γονάτισε μπροστά μου και άρχισε να μου τον γλείφει.

Μου τον ρούφαγε πολύ ωραία και με λύσσα ενώ με το δάχτυλο του χάιδευε τη κωλοτρυπίδα μου. Μόλις με ετοίμασε πήγε και στήθηκε στα τέσσερα πάνω στο πάγκο δίπλα στους άλλους και μου ζήτησε να τον γαμήσω. Παρ’ όλη την αμηχανία μου από τη παρουσία των υπολοίπων πήγα πίσω του και του κάρφωσα το καυλωμένο πούτσο μου στη φιλόξενη όπως αποδείχτηκε κωλάρα του και ξεκίνησα να τον γαμάω με δύναμη. Οι άλλοι δεν έδειξαν να ενοχλούνται και μόνο ή Βάσω που συνέχιζε να ξεκωλιάζει τον Αντώνη γύρισε και του είπε:

- Μωρή πούστρα δεν χορταίνεις με τίποτα το γαμήσι, μόλις δεις πούτσα ορμάς. Μόλις τελειώσω με τον Αντώνη θα σε περιποιηθώ καταλλήλως.

- Αφού με ξέρεις Βάσω, θέλω να γαμιέμαι συνέχεια. Γάμα με Μάριε, σκίσε μου τον κώλο.

– Μάκη μου αρέσει ή κωλότρυπα σου, γαμιέσαι ωραία. Πάρε τα χύσια μου…

Εκείνη τη στιγμή μπήκε μέσα ή άλλη αντρογυναίκα ή Αγγέλα ή 35χρονη ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου. Φορούσε αθλητικό σορτσάκι με κοντό μπουστάκι και 20ποντο στραπόν.

– Βρε τα πουλάκια μου, ξεκινήσατε χωρίς εμένα, Μάκη βλέπω ότι βρήκες καινούργιο γαμιά. Έτσι Μάριε, γάμα τον δυνατά, ξέσκισε του το κωλαράκι. Από ότι βλέπω έχεις και εσύ ωραίο κωλαράκι για γαμήσι. Θέλεις μετά να σου τον περιποιηθώ;

Ήλθε από πίσω μου και με αγκάλιασε σφικτά βάζοντας τον πούτσο της στα σκέλια μου. Μόλις έχυσα στην κωλάρα του Μάκη με έβαλε να σκύψω και ξεκίνησε να μου γλείφει τη κωλοτρυπίδα. Τι ωραία που ήταν, με τρέλαινε ή γλώσσα της που μπαινόβγαινε στη τρυπούλα μου. Είχα καυλώσει πολύ και μάλλον ήμουν έτοιμος για όλα.

– Σου αρέσει Μάριε που σου γλείφω την κωλοτρυπίδα; Έχει ανοίξει ή τρυπούλα σου, είναι έτοιμη για γαμήσι. Έχεις γαμηθεί ξανά; Από ότι φαίνεται είσαι λίγο ανοιχτός. Ντρεπόμουν να το παραδεχτώ μπροστά σε όλους αλλά ή όλη φάση με είχε καυλώσει πολύ και βαθιά μέσα μου ήθελα να νιώσω ξανά πούτσο να μου τρυπάει το κωλάντερο.

- Ναι γαμήθηκα παλιότερα στο στρατό αλλά δεν είχα ευχάριστες αναμνήσεις. Θα ήθελα όμως δοκιμάσω και πάλι να γαμηθώ.

– Μη σκέφτεσαι καθόλου το παρελθόν, αφέσου στο σήμερα και απόλαυσε γαμήσια. Θέλεις να σε γαμήσω πρώτη εγώ και μετά οι υπόλοιποι;

– Ναι Αγγέλα, το θέλω πολύ αλλά φοβάμαι ότι θα πονέσω. Βάλε μου μπόλικο λιπαντικό και χώσ' τον μου σιγά σιγά μέχρι να το συνηθίσω.

– Ναι αγόρι μου μη φοβάσαι, θα σε προσέξω σαν να είσαι παρθένα. Στήσου τώρα να σε ετοιμάσω.

Πρώτα μου έχωσε ένα δάχτυλο, σε λίγο το δεύτερο αλλά στο τρίτο πόνεσα. Με άφησε λίγο να το συνηθίσω και μετά άρχισε να μου χώνει σιγά σιγά το στραπόν στην καυλωμένη τρύπα μου ή οποία το ρουφούσε αργά και σταθερά. Σε λίγο ένιωσα να μπαίνει όλη μέσα μου και να πιάνει πάτο. Γαμιόμουν ξανά μετά από 8 ολόκληρα χρόνια και μάλιστα από γυναίκα με 20ποντο στραπόν. Τώρα δεν πονούσα πολύ αλλά αντίθετα άρχισα να το συνηθίζω και να μου αρέσει.

– Αγορίνα μου πήρες όλη τη ψωλάρα μου στη κωλάρα σου. Σου αρέσει που γαμιέσαι και μάλιστα από γυναίκα με αρχίδια;

– Ναι… μου αρέσει, συνέχισε να με γαμάς. Τελικά μου έλειψε ή πούτσα τόσα χρόνια.

– Μη στεναχωριέσαι από εδώ και στο εξής θα σου περιποιούμαστε εμείς το κωλαράκι. Μαζί μας θα μπορείς να γαμάς και να γαμιέσαι όποτε θέλεις. Όπως βλέπεις είμαστε όλοι αμφί και τα κάνουμε όλα. Ή παρέα μας είναι στη διάθεση σου.

Γαμιόμουν και ταυτόχρονα σκεφτόμουν τι έχανα τόσα χρόνια. Από εδώ και πέρα όμως θα χαιρόμουν την αμφισεξουαλικότητα μου. Μετά με γάμησε ό Στάθης και έχυσε μέσα στην κωλότρυπα μου για να με γκαστρώσει όπως μου είπε. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ή Βάσω ή οποία αποδείχτηκε εξαιρετική γαμιάς οργώνοντας μου το κωλαράκι.

– Πούστη μου τι κωλάρα είναι αυτή που έχεις; Δεν χορταίνω να τη γαμάω. Καλωσόρισες στη παρέα μας και καλά γαμήσια.

Πράγματι από την επόμενη μέρα κιόλας συμμετείχα σε ακόμα μια παρτούζα με τη Βάσω και την Αγγέλα. Με γάμησαν ξανά και ξανά ξεσκίζοντας κυριολεκτικά τη κωλοτρυπίδα μου. Από το πολύ ξεκώλιασμα περπατούσα κάπως περίεργα και ο κώλος μου πήγαινε πέρα δώθε. Λίγες μέρες αργότερα πέρασα ένα υπέροχο σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο μαζί με τη Βάσω, την Αγγέλα και το Μάκη που με βοήθησαν να ξεπεράσω τα όποια ταμπού είχα. Γαμιόμασταν συνέχεια σε όλα τα σχήματα. Τα κορίτσια ήταν ακούραστα και μας ξεκώλωσαν αλλά κι εμείς με τη σειρά μας τους το ανταποδώσαμε. Γαμηθήκαμε με το Μάκη και τα κορίτσια μεταξύ τους. Από τα πολλά και συνεχή γαμήσια ή κωλότρυπα μου άνοιξε και έτσι μπόρεσα να τα απολαύσω καλύτερα. Επιστρέψαμε κουρασμένοι αλλά χορτασμένοι.

Συχνά συμμετείχα σε παρτούζα στο γυμναστήριο ή σε σπίτι.




Copyright protected OW ref: 183316



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.