Σύνδεση || Εγγραφή

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ό 46χρονος Φώτης έχει ένα 22χρονο γιο τον Μάνο από το πρώτο του γάμο. Ή 44χρονη Αλέκα έχει μια 23χρονη κόρη την Άννα και ένα 21χρονο γιο τον Ηλία επίσης από το πρώτο της γάμο. Ό Φώτης είναι ό σύντροφος της Αλέκας. Ό Μάνος είναι σε σχέση με τη 22χρονη Χαρά. Εγώ ό 21χρονος Χρήστος εδώ και 6 μήνες είμαι ζευγάρι με την Άννα.

Ή Άννα είναι πολύ δυναμική και έχει το πάνω χέρι στη σχέση μας. Είναι πολύ έμπειρη στα σεξουαλικά. Είναι αμφί και ενεργητική. Της αρέσει να γαμάει με το στραπόν άντρες και γυναίκες αλλά ή αδυναμία της είναι τα αντρικά κωλαράκια. Στην αρχή αντέδρασα αλλά στη συνέχεια υπέκυψα στα θέλγητρα της και αφέθηκα να με μυήσει στο παθητικό σεξ. Ξεκίνησε με το γλείψιμο της κωλοτρυπίδας μου, μου έχωσε ένα κωλοδάκτυλο, μετά δυο και στο τρίτο αφού μου άνοιξε τη τρυπούλα με γάμησε με το στραπόν της παίρνοντας μου τη παρθενιά. Πονούσα πολύ αλλά άντεξα και μετά που πέρασε ό πολύς πόνος άρχισε να μου αρέσει και να το απολαμβάνω.

– Σου αρέσει Χρήστο μου που σε γαμάω που σου σκίζω το κωλαράκι; Σε ευχαριστώ που μου πρόσφερες τη παρθενιά του κώλου σου. Μαζί μου θα γνωρίσεις το σεξ πέρα από τα συνήθη όρια. Θα μάθεις να γαμάς αλλά και να γαμιέσαι χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

Ένιωθα περίεργα που γαμιόμουν για πρώτη φορά και μάλιστα από γυναίκα με στραπόν. Ντρεπόμουν να το της πω αλλά μου άρεσε που ήμουν στημένος στα τέσσερα και ή Άννα μου όργωνε το κώλο χαρίζοντας μου μοναδικές στιγμές ηδονής.

– Άννα μου πονάω αλλά το συνήθισα και αρχίζει να μου αρέσει.

– Έτσι μπράβο, από δω και πέρα θα σε γαμάω συχνά ενώ σε περιμένουν και άλλες ωραίες εμπειρίες. Κάνε υπομονή και θα δεις.

Ένα βράδυ που με γαμούσε ανάσκελα με τα πόδια πάνω άκουσα στο δωμάτιο ένα θόρυβο αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Μετά από λίγο ήλθε ή μαμά της από πάνω μου και κάθισε στο πρόσωπο μου.

– Έλα μικρέ γλείψε μου το μουνί όσο σε γαμάει ή κόρη μου και μετά είναι ή σειρά μου να σου γαμήσω το κωλαράκι. Βλέπω Άννα μου τον εκπαίδευσες καλά, γαμιέται ωραία και το κυριότερο το απολαμβάνει.

– Ναι μαμά έχει ωραίο κωλαράκι για γαμήσια. Θα τον γαμάμε παρέα.

Το μουνί της Αλέκας ήταν πολύ καυλωμένο ενώ ρούφαγα τα χύσια και τα υγρά της. Μετά με έστησε στα τέσσερα και άρχισε να με γαμάει με δύναμη ενώ έγλειφα το μουνί της Άννας.

– Γλείψε με, ρούφα τα χύσια μου. Σου αρέσει που σε γαμάει ή μαμά μου;

- Μου αρέσει πολύ τελικά, είναι ωραίο να γαμιέσαι.

– Και που είσαι ακόμα. Μαζί μας θα ζήσεις μοναδικές στιγμές ηδονής.

Οι γυναίκες γλειφόντουσαν σε στάση 69 και εγώ γάμησα το μουνί της Αλέκας και μετά το κωλαράκι της χύνοντας μέσα της.

Το πρωί ξύπνησα από θορύβους και κραυγές καύλας από το δωμάτιο της Αλέκας. Γυμνός όπως ήμουν πήγα να κοιτάξω. Ή Άννα ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα και από πάνω της ήταν ή Αλέκα που γαμιόταν από το στραπόν της κόρης. Πίσω της ήταν ό Ηλίας ό γιός της που τη γαμούσε από τον κώλο. Τα παιδιά είχαν κάνει σάντουιτς τη μαμά τους και την ξέσκιζαν. Αποσβολωμένος έμεινα να παρακολουθώ το οικογενειακό τρίγωνο που διαδραματιζόταν μπροστά στα μάτια μου ενώ ό πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο.

– Τι ωραία που είναι να γαμιέσαι με τα παιδιά σου; Έτσι μπράβο γαμήστε με, σκίστε με από παντού. Μετά θα σας γαμήσω κι εγώ.

Ή Άννα με φώναξε κοντά τους και μου είπε να γαμήσω το στόμα της μάνας της ώστε να περιποιηθούμε όλες τις τρύπες της. Ό Ηλίας την έχυσε στο κώλο και εγώ στο στόμα. Ή Άννα που ήταν πολύ καυλωμένη με έστησε στα τέσσερα και ξεκίνησε να με γαμάει. Ό Ηλίας μου έδωσε τσιμπούκι την 20ποντη πούτσα του. Προς στιγμή δίστασα αλλά κάτω από τις παροτρύνσεις των γυναικών άρχισα δειλά να τον γλείφω αλλά μόλις το συνήθισα του έπαιρνα κανονικά πίπα. Στη συνέχεια ό Ηλίας με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα και σηκώνοντας τα πόδια μου ψηλά κάρφωσε τη πούτσα του στη κωλαράκι μου. Πόνεσα πολύ στην αρχή αλλά μόλις το συνήθισα αφέθηκα να απολαύσω το πρώτο μου γαμήσι με άντρα. Ή Αλέκα μου έπαιρνε τσιμπούκι και ή Άννα με χάιδευε και με φιλούσε.

– Μπράβο Ηλία γάμησε μου το γκόμενο, σκίσε του τη κωλάρα. Είναι ή πρώτη του φορά με άντρα οπότε βάλε τα δυνατά σου. Μέχρι στιγμής γαμήθηκε μόνο από την οικογένεια μας. Εγώ του πήρα τη παρθενιά, ακολούθησε ή μαμά και τώρα ή σειρά σου.

– Μην ανησυχείς αδελφούλα μου και θα τον περιποιηθώ καταλλήλως. Σου αρέσει Χρήστο; Σε γαμάω ωραία; Μετά θα με γαμήσεις εσύ για να γευτείς και τον αντρικό κώλο.

Εγώ τα άκουγα όλα αυτά αλλά ντρεπόμουν να του απαντήσω ξεκάθαρα ότι μου αρέσει πολύ που γαμιέμαι. Ένιωθα τη πούτσα του Ηλία να μπαινοβγαίνει με δύναμη μέσα μου και να μου οργώνει τη κωλάρα προσφέροντας μου μια εντελώς διαφορετική ηδονή από το στραπόν.

– Ηλία πονάω αλλά μου αρέσει, συνέχισε να με γαμάς.

Ό Ηλίας αύξησε το ρυθμό του και σε λίγο ουρλιάζοντας έχυσε μέσα στη κωλότρυπα μου γεμίζοντας τη με τα καυτά του χύσια. Σχεδόν αμέσως έχυσα κι εγώ στο στόμα της Αλέκας που τα ρούφηξε με ευχαρίστηση. Ό Ηλίας μόλις έχυσε στη κωλάρα μου με αγκάλιασε και με φίλησε με πάθος στα χείλη λέγοντας μου πόσο πολύ του άρεσε ή σφικτή κωλοτρυπίδα μου.

Παρόλο που ξαφνιάστηκα του ανταπέδωσα το φιλί. Αφού πλυθήκαμε και φάγαμε πρωινό αρχίσαμε το δεύτερο γύρο.

Ό Ηλίας αποδείχτηκε πολύ έμπειρος για την ηλικία του, μου πήρε ένα ωραίο τσιμπούκι, με ξάπλωσε ανάσκελα και κάθισε πάνω μου χώνοντας τη πούτσα μου στη φιλόξενη κωλότρυπα του και άρχισε να χοροπηδάει γαμώντας και σκίζοντας την καυλωμένη κωλάρα του.

Χρήστο γάμα με μη με λυπάσαι ξέσκισε μου τη κωλοτρυπίδα. Καυλώνω όταν σκέφτομαι ότι είμαι ό πρώτος άντρας στη ζωή σου που γαμήθηκες μαζί του. Από εδώ και πέρα όποτε μας δίνεται ή ευκαιρία θα ξεσκίζουμε ό ένας το κωλαράκι του άλλου.

Δίπλα μας οι γυναίκες μας παρακολουθούσαν χαϊδεύοντας τα μουνάκια τους. Ή Αλέκα έστησε την κόρη της στα τέσσερα και της τον κάρφωσε με δύναμη στο κώλο. Ή μικρή έβγαλε μια κραυγή από το πόνο αλλά μετά σιγά σιγά άρχισε να το συνηθίζει και να απολαμβάνει το ξεκώλιασμα που της έκανε ή μάνα της.

– Μου αρέσει που βλέπω τα παιδιά μου να απολαμβάνουν το ξεκώλιασμα τους. Χρήστο βλέπω ότι προσαρμόστηκες γρήγορα στα γαμήσια μας. Σύντομα θα γνωρίσεις και τα άλλα μέλη της παρέας μας. Είναι ό σύντροφος μου ό Φώτης μαζί με το γιό του τον Μάνο και τη κοπέλα του την Χαρά. Είναι όλοι τους αμφί σαν και εμάς, οπότε θα φας καλά. Συνέχισε να γαμάς το καυλιάρικο κωλαράκι του γιού μου, δε βλέπεις πόσο πολύ ψοφάει για πούτσα.

– Μαμά μου αφού ξέρεις πόσο μου αρέσει να γαμιέμαι. Από τότε που με πρωτογάμησες θέλω συνέχεια πούτσες μεγάλες να μου σκίζουν το κωλαράκι. Χρήστο γάμε με, σκίσε με, θέλω να νιώσω τα καυτά χύσια σου να γεμίζουν τη κωλότρυπα μου.

Κάτω από τις παροτρύνσεις όλων έχυσα μέσα στη κωλάρα του Ηλία. Δίπλα μας ή Άννα έχυσε ουρλιάζοντας, ενώ σε λίγο την ακολούθησε και ή Αλέκα.

Το Σάββατο το βράδυ μετά τα προκαταρκτικά έγλειψα τη χοντρή 24ποντη πούτσα του Φώτη και μετά με ξάπλωσε ανάσκελα στο χαλί με τα πόδια ψηλά έτοιμος να με γαμήσει. Δυστυχώς όσο και να προσπάθησε να μου χώσει το θηρίο πονούσα πολύ και του ζήτησα να σταματήσει. Τότε ζήτησε από την Αλέκα να μου γλείψει καλά τη κωλοτρυπίδα και να βάλει αρκετό λιπαντικό στην τρύπα μου και στο πούτσο του. Μόλις ή πούτσα του έμπαινε λίγο ένας οξύς πόνος με διαπερνούσε.

– Χρήστο χαλάρωσε και μη σφίγγεσαι, πάρε μια βαθιά ανάσα και θα στο χώσω σιγά σιγά. Στην αρχή θα πονέσεις αλλά μετά ό πόνος θα υποχωρεί και τη θέση του θα πάρει μια γλυκιά ηδονή. Μόλις περάσει το σφιγκτήρα σου θα ξεκινήσω να σε γαμάω και μόλις το συνηθίσεις θα απολαύσεις το ξεκώλιασμα σου.

Τα λόγια του Φώτη με τρόμαζαν αλλά το λιπαντικό και τα χάδια της Αλέκας με βοήθησαν αρκετά ώστε να χαλαρώσω και ή πούτσα του Φώτη να αρχίσει να χώνεται μέσα μου. Πονούσα πολύ, ένιωθα μέσα μια τρομερή πίεση αλλά προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι. Ξαφνικά ένιωσα το θηρίο να με τρυπάει και να χώνεται μέσα μου.

– Αγορίνα μου ή πούτσα μου μόλις πέρασε το σφιγκτήρα σου και χώνεται βαθιά μέσα στα σωθικά σου. Σε λίγο θα νιώσεις τα αρχίδια μου να ακουμπούν στη κωλοτρυπίδα σου που θα σημαίνει ότι όλη ή ψωλάρα μου χώθηκε στη κωλάρα σου. Τότε θα αρχίσει το πραγματικό γαμήσι, θα σου οργώσω τη κωλότρυπα και θα σου την ξεσκίσω και μετά θα χύσω μέσα σου και θα σε γκαστρώσω.

– Ξέσκισε τον Φώτη μου, άνοιξε του τη κωλάρα για να μπορεί να γαμιέται πιο εύκολα από μεγάλες ψωλές. Ηλία μου κανόνισε να τον γαμήσετε με τους φίλους σου. Σου αρέσει αγόρι μου που σε γαμάει ό δικός μου; Που σε ξεκωλιάζει και σε ετοιμάζει για μεγάλα γαμήσια;

Τους άκουγα να μου μιλάνε έτσι αλλά από το πόνο και τη ντροπή δυσκολευόμουν να μιλήσω. Το μόνο παρήγορο ήταν ότι ό πόνος άρχισε να μειώνεται και σιγά σιγά άρχισα να αισθάνομαι τη ψωλάρα του Φώτη να με διαπερνά και συγχρόνως να με κατακλύζει μια ηδονή. Άρχισα να φοβάμαι ότι μήπως αυτό ήταν ή απαρχή και ό εθισμός μου στην πούτσα και στο παθητικό ρόλο.

Όσο τα σκεφτόμουν αυτά διαπίστωσα ότι ό πολύς πόνος εξαφανίστηκε και τη θέση του πήρε μια γλυκιά αίσθηση καύλας ενώ και ό πούτσος μου καύλωσε, δείγμα ότι μου άρεσε που γαμιόμουν από τη ψωλάρα που μου τρυπούσε τα σωθικά.

– Είδες αγορίνα μου που μόλις πέρασε ό πολύς πόνος άρχισε να σου αρέσει. Ή κωλότρυπα σου χαλάρωσε και δέχεται ευχάριστα τη πούτσα μου μέσα σου που σε ξεκωλιάζει. Παίξε τον πούτσο σου για να χύσουμε μαζί γιατί σε λίγο θα χύσω κι εγώ μέσα στο κωλάντερο σου.

Δεν ξέρω που βρήκα το κουράγιο να του απαντήσω ότι τελικά είχε δίκιο και ότι μου αρέσει που με γαμάει μια τέτοια μεγάλη ψωλή.

– Χύνω πούστη μου, πάρ’ τα όλα στην κωλάρα σου, σε γκαστρώνω…

– Γαμιέμαι και μου αρέσει, χύσε με Φώτη… και εγώ χύνω... αχ θεέ μου τι καύλα ήταν αυτή!

Μόλις χύσαμε ό Φώτης με αγκάλιασε και με φίλησε παθιασμένα στα χείλη και μου είπε πόσο πολύ του άρεσε ή στενή μου κωλοτρυπίδα που είναι φτιαγμένη για ωραία γαμήσια. Δίπλα μας εξελισσόταν ένα ωραίο όργιο. Ό Ηλίας ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα και ή μάνα του από πάνω του τη γαμούσε από το μουνί και ό Μάνος που συναγωνιζόταν το πατέρα του στα προσόντα στήθηκε από πίσω της και τη γαμούσε από το κώλο. Ή Χαρά είχε στήσει στα τέσσερα την Άννα και τη γαμούσε από τον κώλο.

Το όργιο συνεχίστηκε όλο το βράδυ με διάφορες εναλλαγές. Όλοι γάμησαν όλους. Μου έκανε εντύπωση που γαμιόταν και ό Μάκης. Αυτό το αμφισεξουαλικό όργιο με βοήθησε να απελευθερωθώ από διάφορα ταμπού και να ξεπεράσω τους φόβους μου και να αρχίσω να απολαμβάνω τα γαμήσια με άντρες και γυναίκες.




Copyright protected OW ref: 185179



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.