Σύνδεση || Εγγραφή

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα γράψω έγινε το καλοκαίρι του 2000 σε διακοπές στη Μυτιλήνη.

Καλοκαίρι του 2000 λοιπόν, η γυναίκα του κολλητού μου φίλου Γιώργου με προσκαλεί στη Μυτιλήνη για διακοπές και για να κάνω παρέα στο Γιώργο γιατί αυτή με το παιδί που ήταν δύο μηνών δε θα μπορούσε να κάνει διακοπές.

Με το Γιώργο είμαστε κολλητοί φίλοι από τα 14, έχουμε την ίδια ηλικία (με μια βδομάδα διαφορά) και τώρα είμαστε στα 57. Είχαμε κάνει πολλά μαζί. Ερωτικά δε, μετά τα 16 κάναμε παρτούζες σχεδόν κάθε μέρα. Κάτι το πιοτό κάτι το τσιγαριλίκι βοηθούσε σε αυτό.

Στα 17,5 μετά από παρτούζα σε ερημική παραλία κοντά στη Λαμία, μόλις έφυγαν οι δύο ξεκωλιάρες κατά τις δύο τα ξημερώματα, βρέθηκε ο Γιώργος να είναι γυμνός πάνω μου και να φιλιόμαστε με πάθος. Δεν το περίμενα και αιφνιδιάστηκα και η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί και ποτέ, αλλά μου άρεσε και του αφέθηκα. Αφού είδε ότι δεν αντιδρώ και ότι είμαστε και οι δύο καυλωμένοι συνέχισε να τρίβει το 15άρη περίπου πούτσο του πού ήταν σκληρός σαν πέτρα πάνω στο 17άρη δικό μου που ήταν και αυτός σκληρός και τέρμα καυλωμένος.

Άρχιζε να κατεβαίνει γλείφοντας με τη γλώσσα του κάθε σπιθαμή του κορμιού μου, φτάνοντας στα βυζιά και πιπιλώντας τις μικρές ρώγες μου για πολύ ώρα. Συνέχιζε να κατεβαίνει γλείφοντας συνεχόμενα και φτάνοντας στο πούτσο μου. Τον πιάνει με το χέρι του και τον παίζει. Τον κοιτάει, τον πλησιάζει ανοίγει το στόμα του και τον βάζει μέσα. Αργά αλλά πολύ καυλωτικά ανεβοκατεβαίνει σε όλο τον πούτσο βάζοντάς τον όλον μέσα στο στόμα του. Τον παρατηρώ με πόσο πάθος, πόση γλύκα και πόσο απόλαυση το κάνει που με καυλώνει ακόμα περισσότερο. Είναι σούπερ καυλωμένος και απολαμβάνω το τσιμπούκι του, ενώ πιάνω το δικό του πούτσο που είναι τέρμα καυλωμένος. Τον παίζω με το χέρι μου ενώ αυτός σταματάει το τσιμπούκι και λέει:

- Μη μου τον παίζεις γιατί θα χύσω και δε θέλω ακόμη.

Τον αφήνω και του χαϊδεύω τα τριχωτά του αρχίδια την ώρα που αυτός συνεχίζει το τσιμπούκι. Τραβιέται και στήνετε στα τέσσερα για να μου γλείψει τα αρχίδια. Τα γλείφει και παίρνει τσιμπούκι πολλή ώρα. Με μία απότομη κίνηση φέρνει τη κωλοτρυπίδα του στο στόμα μου.

- Γλείψε με, φωνάζει.

Αρχίζω να γλείφω τη νόστιμη τρύπα του. Προσπαθώ με τα χέρια μου τραβώντας τα κωλομάγουλα, να την ανοίξω για να βάλω τη γλώσσα μου όσο πιο βαθιά γίνεται. Τον ακούω να βογκάει από ηδονή. Σκύβει και συνεχίζει το τσιμπούκωμα με περισσότερο πάθος ενώ εγώ του γλείφω τη κωλοτρυπίδα. Βογκητά συνεχίζουν να βγαίνουν από το στόμα του ενώ κάποιες στιγμές σταματάει το τσιμπούκι και φωνάζει:

- Ω ρε καύλα και συνεχίζει το τσιμπούκι.

Αρχίζει να ξημερώνει μόλις κατεβαίνει από πάνω μου.

- Τον θέλω μέσα μου, λέει.

- Δεν ξέρω αν πρέπει, του λέω.

- Εσύ με τα πρέπει σου, απαντάει, κι εγώ με τα θέλω μου.

Πάντα ήμασταν διαφορετικοί σε αυτά. Ανεβαίνει πάνω μου. Η κωλοτρυπίδα του είναι πάνω από τον καυλωμένο πούτσο μου. Τον πιάνει, τον σηκώνει και κάθεται πάνω του. Νιώθω τον πούτσο μου να ανοίγει την τρύπα του. Κάθετε αργά βασανιστικά ενώ εγώ από τη καύλα θέλω να τον βάλω όλον μέσα. Μπαίνει αργά, χιλιοστό, χιλιοστό, πόντο, πόντο.

Είναι τρελά καυλωμένος και το απολαμβάνει, το πρώτο φαίνεται στο πούτσο του και το δεύτερο στο πρόσωπό του. Έχει κλειστά τα μάτια και βγάζει από το στόμα του που πριν λίγο με τσιμπούκωνε ήχους ηδονής και απόλαυσης διαφορετικούς σε κάθε πόντο που μπαίνει μέσα του.

Έχει σχεδόν ξημερώσει όταν έχει μπει όλος μέσα του. Ανεβοκατεβαίνει σιγά και κάθε φορά που κάθεται πάνω του και τερματίζει χαμογελάει, ενώ ο πούτσος του ανεβοκατεβαίνει σαν λεβιές μπροστά του. Έχει ξημερώσει για καλά όταν αρχίζει να κινείται πιο γρήγορα. Το απολαμβάνουμε και οι δυο. Κρατιέμαι όσο μπορώ για να το απολαύσω περισσότερο. Νιώθω τα χύσια μου να φτάνουν στο πουτσοκέφαλο και να είναι έτοιμα να βγουν. Ο Γιώργος συνεχίζει να γαμιέται πάνω κάτω και να το απολαμβάνει. Δεν κρατιέμαι άλλο ενώ αρχίζω να χύνω μέσα στην κωλοτρυπίδα του κολλητού μου ενώ όλα γύρω μου για δευτερόλεπτα σκοτεινιάζουν. Με ξαναφέρνει στο φως το ζεστό σπέρμα του που χύνεται πάνω στη κοιλιά μου από το πούτσο του που συνεχίζει να ανεβοκατεβαίνει και να συσπάται χωρίς να τον έχει πειράξει καθόλου. Τα χύσια και των δυο μας δεν έχουν τελειωμό. Πρέπει να γέμισε όλο το κωλάντερο του γιατί τα νιώθω να βγαίνουν πάνω στον ακόμα καυλωμένο πούτσο μου πριν αυτός βγει από τη κωλάρα του. Τα δικά του χύσια έχουν γεμίζει τη κοιλιά μου έχουν φτάσει στα βυζιά μου ενώ κάποιες σταγόνες όπως έφευγαν ανεξέλεγκτες είναι πάνω στα μάγουλα μου.

Κάθεται λίγο ακόμα σε όλο το πούτσο μου και σηκώνεται. Του κάνω με τα χέρια μου μια αγκαλιά και πέφτει μέσα της. Φιλιόμαστε χωρίς να πούμε κουβέντα ενώ οι πούτσες μας είναι ακόμα καυλωμένες και τα χύσια του γεμίζουν και τη δική του κοιλιά και τα βυζιά.

- Ήταν ότι πιο όμορφο και καυλωτικό έχω κάνει μέχρι σήμερα, του λέω.

- Δε θέλω να το συζητήσω τώρα… μου απαντάει.

Μένουμε λίγο αγκαλιά χωρίς να μιλάμε, σηκώνεται και πέφτει στη θάλασσα.

- Είναι ζεστή έλα, φωνάζει.

Πέφτω και εγώ κάνουμε μπάνιο σαν να μην έγινε τίποτε. Εγώ όμως τον θέλω πάλι. Τώρα, αργότερα, αύριο, πάντως τον θέλω πάλι.

Τον πλησιάζω και προσπαθώ να του δώσω ένα φιλί. Με αποφεύγει και βγαίνει. Τα έχω πάρει κρανίο ξέρω ότι τώρα έχει ενοχές για αυτό που έγινε, αλλά θα το ξεκαθαρίσω εδώ και τώρα.

Βγαίνουμε γυμνοί ενώ ο δικός μου πούτσος δεν λέει να πέσει. Κάθεται στην παραλία και είναι ακουμπισμένος πάνω στο αμάξι, τον πλησιάζω και στέκομαι μπροστά του χαϊδεύοντας τον πούτσο μου.

- Δεν ξέρω εάν έπρεπε να γίνει αυτό, μου λέει.

- Το ήθελες πολύ όμως, του απαντάω, αλλά ας μην αλλάξουμε τα πρέπει και τα θέλω. Εγώ είμαι του πρέπει και εσύ του θέλω. Δε θέλεις να το ξανακάνουμε δηλαδή;

- Το θέλω αλλά δεν ξέρω εάν πρέπει…

μου λέει, ενώ τον βλέπω που κοιτάζει το καυλωμένο πούτσο μου.

- Και πρέπει και θέλεις, δε μπορούμε τώρα να κάνουμε πίσω του λέω, και πάω τον πούτσο μου μπροστά στο στόμα του.

Το ανοίγει και αρχίζει να τον παίρνει στο στόμα. Είναι πιο όμορφα και από την πρώτη φορά. Τον πιάνει και τον μαλακίζει ενώ τον έχει μέσα στο στόμα. Βγάζει ήχους ηδονής και καύλας. Με τρελαίνει αυτό που βλέπω τόσο που παρόλο έχω τεράστιες αντοχές και δεν χύνω εύκολα τώρα δε μπορώ να κρατηθώ. Συνεχίζει όλη την ώρα να τον έχει στο στόμα του πότε λίγο και πότε μέχρι το τέρμα, ενώ μου τραβάει με το άλλο χέρι του τα αρχίδια.

Δεν αντέχω άλλο, δεν έχω ξαναχύσει τόσο γρήγορα. Μόλις ο πούτσος σκληραίνει νιώθω το στόμα του να τον σφίγγει περισσότερο. Θέλω να ρωτήσω εάν θα πάρει τα χύσια μου μέσα στο στόμα αλλά δεν προλαβαίνω. Χύνω ασταμάτητα μέσα του ενώ αυτός συνεχίζει το τσιμπούκι αφήνοντας τα χύσια να κυλούν στο λαιμό του και γεμίζοντας το πούτσο μου με αυτά. Κάποια στιγμή τελειώνω να χύνω. Τον βγάζω από το στόμα του ενώ πριν έχει προλάβει να βυζάξει και την τελευταία σταγόνα.

Ένα τεράστιο χαμόγελο έχει σχηματιστεί στο πρόσωπό του ενώ και εγώ δεν πάω πίσω, ενώ μια τεράστια κηλίδα από χύσια είναι μπροστά στον σηκωμένο ακόμα πούτσο του.

Βουτάμε στη θάλασσα βγαίνουμε και ντυνόμαστε. Σε λίγο θα έρθει κόσμος για μπάνιο. Φεύγουμε και στο αυτοκίνητο συζητάμε μόνο για αυτό και συμφωνούμε ότι όποτε το έχουμε ανάγκη θα το ξανακάνουμε. Για μένα ήταν η πρώτη φορά που γάμησα αντρικό κωλαράκι για το Γιώργο δε ξέρω εάν ήταν η πρώτη φορά που γαμήθηκε και ποτέ δεν μου είπε.

Δύο μέρες μετά φεύγοντας κοντά στα ξημερώματα από ένα κωλόμπαρο ο Γιώργος οδηγεί προς τη παραλία. Σε όλη τη διαδρομή δε λέμε κουβέντα ενώ μόλις κοιταζόμαστε χαμογελάμε και οι δύο.

Φτάνουμε και με το που σταματάει φεύγει από τη θέση του οδηγού και με καβαλάει στη θέση του συνοδηγού. Ξεκινάμε τα φιλιά. Γλωσσόφιλα μέχρι τέρμα ενώ οι πούτσες μας είναι έτοιμες να ξεσκίσουν τα σορτσάκια που φοράμε. Τραβάω το κάθισμα πίσω και γονατίζει ανάμεσα στα πόδια μου. Τρίβει το πρόσωπο του πάνω στο σορτσάκι και δαγκώνει τον καυλωμένο πούτσο μου. Σταματάει, ανοίγει τη πόρτα και κατεβαίνει, βγαίνω κι εγώ. Ανοίγει το πορτμπαγκάζ και στρώνει στην παραλία ένα σεντόνι. Πετάει το μπλουζάκι του κάτω και με μια κίνηση κατεβάζει σορτσάκι και σλιπ. Είναι μπροστά μου γυμνός και καυλωμένος. Γδύνομαι κι εγώ και αγκαλιαζόμαστε όρθιοι ενώ φιλιόμαστε. Σκύβω και παίρνω στο στόμα μου τις μεγαλούτσικες ρώγες του τις γλείφω, τις πιπιλάω, τις ρουφάω ενώ αυτός μου χαϊδεύει το κεφάλι αναστενάζοντας. Με το χέρι μου του παίζω το πούτσο που είναι σκληρός και γεμάτος φλέβες. Σκύβω και δίνω και εκεί δύο τρία φιλιά.

Ξαπλώνουμε και αναλαμβάνει εκείνος. Ξεκινάει με ένα παθιασμένο φιλί και συνεχίζει με τη γλώσσα του να γλείφει παντού να κατεβαίνει στη μικρή ρώγα μου. Τις κάνει τα πάντα και από την καύλα δείχνουν μεγαλύτερες από ότι είναι. Κατεβαίνει γλείφοντας προς το επίμαχο, το καυλί μου.

Μπαίνει ανάμεσα στα πόδια μου και γλείφει τα αρχίδια μου. Τα ρουφάει με αγάπη και στοργή. Γλείφοντας φτάνει στο πουτσοκέφαλο. Σηκώνει τον πούτσο μου και τον γλείφει σαλιώνοντας παντού. Όσο τον γλείφει, τόσο αυτός σκληραίνει. Βάζει στο στόμα του μόνο το κεφάλι. Τον ρουφάει με δύναμη, ενώ με μαεστρία χωρίς να σταματήσει καθόλου τον βάζει όλο και πιο μέσα.

- Με τρελαίνει ο πούτσος σου… λέει κάποια στιγμή μόλις τον βγάζει. Τον σκέφτομαι συνέχεια από προχθές.

- Κι εγώ σε σκέφτομαι, του απαντάω, ενώ του κρατάω το κεφάλι και του χώνω όλο το καυλί μου μέσα. Μου έκανες το καλύτερο τσιμπούκι που μου έχουν κάνει μέχρι σήμερα.

Τραβάει το κεφάλι του από το πούτσο μου με κοιτάει και ρωτάει:

- Ο κώλος μου δεν σου άρεσε; Δεν το ευχαριστήθηκες;

Χαμογελάω και δεν απαντώ τίποτε. Τον τραβάω από τα μαλλιά και τον φέρνω στην αγκαλιά μου. Φιλιόμαστε με πάθος και καύλα. Τον γυρίζω από κάτω και αρχίζω να κατεβαίνω με τη γλώσσα μου στο γυμνό κορμί του. Γλείφω τα πάντα βυζιά, αφαλό, πούτσο χωρίς τσιμπούκι, τριχωτά αρχίδια και φτάνω εκεί που θέλω. Του σηκώνω τα πόδια και βάζω τη γλώσσα μου στην κωλοτρυπίδα του. Ακουμπάει τις πατούσες του στους ώμους μου και σηκώνει το κωλαράκι του. Συνεχίζω με μανία να του Γλείφω την κωλοτρυπίδα ενώ αυτός βογκάει από ηδονή. Κάποιες φορές του παίζω με το χέρι μου τον τερματισμένο από καύλα πούτσο του. Κάποιες άλλες τον αφήνω και γλείφω τα αρχίδια του και όλο το πούτσο του, περιμετρικά και στο κεφάλι και κατεβαίνω ξανά στη τρύπα του. Βγάζει άναρθρες κραυγές από καύλα. Μετά από πολύ ώρα του λέω:

- Τελείωσε το ορεκτικό. Πάμε στο κυρίως πιάτο. Κάτσε στα τέσσερα.

- Θα φάμε σουβλάκι κωλαράκι;…

με ρωτάει και βουτάει το πούτσο μου στο στόμα του. Τον σαλιώνει καλά και στήνεται. Τον έχω μπροστά μου με ανοικτή τη κωλοτρυπίδα του και έτοιμο το πούτσο μου να τον καρφώσω. Έχω λιπαντικό και προφυλακτικά στο τσαντάκι μου γιατί ποτέ δεν κάνω σεξ χωρίς αυτά αλλά εδώ θα κάνω μια εξαίρεση. Τον ακουμπάω και σιγά-σιγά, τον σπρώχνω και νιώθω κάθε δευτερόλεπτο το άνοιγμα της κωλοτρυπίδας του. Δεν το έχω ξανανιώσει ποτέ αυτό σε καμία ξεκωλιάρα που έχω γαμήσει μέχρι τώρα. Ανοίγει σιγά και σχεδόν ρουφάει σε κάθε άνοιγμα τον πούτσο μου. Τον ρουφάει αργά και σταθερά ενώ δεν καταλαβαίνω εάν εγώ του τον χώνω ή αυτός με τον ρουφάει. Κάθε πόντος είναι και μια νέα εμπειρία. Αναστεναγμοί και βογκητά βγαίνουν και από του δύο. Βυθίζεται στη κωλάρα του όλος μέσα. Η απόλυτη ηδονή και για τους δυο μας. Στέκομαι λίγο με όλον το πούτσο μου μέσα και το απολαμβάνω ενώ το ίδιο νομίζω και για εκείνον. Αρχίζω να κουνιέμαι γαμώντας τον υπέροχο κώλο του κολλητού μου ενώ οι φωνές και των δυο μας δε λένε να σταματήσουν. Πότε αργά και πότε γρήγορα, πότε βγαίνοντας όλος έξω και ξαναχώνοντας τον όλον μέσα με τη μία. Τον γαμούσα πάρα πολύ ώρα και δεν ήθελα να τελειώσω. Σε κάποια στιγμή μου λέει:

- Ακολούθησε με και ξαπλώνει μπροστά.

Τον ακολουθώ χωρίς να βγω από μέσα του και πέφτω πάνω του. Η τρύπα του στενεύει ακόμα περισσότερο και μου εγκλωβίζει τον πούτσο μου για περισσότερη ικανοποίηση. Του μιλάω ψιθυριστά στο αυτί:

- Δεν θέλω μωρό μου να τελειώσω με τίποτα. Θέλω να σε γαμάω μέχρι το πρωί.

- Τόσο λίγο;… μου λέει, σε λίγο ξημερώνει. Δεν το είχα πάρει είδηση ότι άρχισε να ξημερώνει.

- Θέλω να με γαμάς συνέχεια, λέει φωνάζοντας δυνατά. Το άκουσες αγάπη μου θέλω να είσαι συνέχεια μέσα μου. Είτε στο κώλο μου όπως τώρα είτε στο στόμα μου όπως προχθές.

- Θέλεις να γίνουμε ζευγάρι;… τον ρωτάω.

- Μου κάνεις πρόταση να ζήσουμε μαζί;… με ρωτάει γεμάτος αγωνία.

- Ναι, του λέω, δέχεσαι;

- Ναι αγάπη μου δέχομαι την πρότασή σου μου απαντάει.

Αμέσως καύλωσα περισσότερο, δε μπορώ να κρατηθώ. Αρχίζω να χύνω μέσα του με λύσσα. Χύνει κι αυτός βγάζοντας κραυγές απόλαυσης ενώ φωνάζει:

- Ναι μωρό μου, δέχομαι, δέχομαι να με γαμάς κάθε μέρα. Σ’ αγαπάω το ακούς, σ΄ αγαπάω.

Έχυσα πάλι πολύ και ενώ τελείωσα παραμένω μέσα του με το σηκωμένο ακόμα πούτσο μου. Ζούμε και οι δυο τη στιγμή χωρίς αρνητικές σκέψεις. Βγαίνω και πέφτω στο πλάι. Έρχεται πάνω μου και φιλιόμαστε με πάθος και καύλα. Δε συζητήσαμε τίποτε άλλο εκείνη την μέρα. Το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα μόλις τελείωσε το Λύκειο και έπιασε και αυτός δουλειά. Εγώ ήδη δούλευα λόγω ανάγκης από τα 15. Στα 19 αρχίσαμε να συζούμε. Τον ενδιάμεσο 1.5 χρόνο κάναμε πολύ σεξ είτε σε παραλίες, είτε σε ξενοδοχεία που μέναμε ολόκληρο το βράδυ. Στα 21 μετακομίζουμε στην Αθήνα. Περάσαμε άλλα 4χρόνια υπέροχα μαζί. Δε σταματήσαμε να βρισκόμαστε και με γυναίκες και κυρίως τις παίρναμε παρτούζες. Αμέσως μόλις κλείσαμε τα 25 τον Ιούλιο άρχιζε να αλλάζει. Κάτι τον προβλημάτιζε. Τον ρώτησα πολλές φορές αλλά απάντηση δεν πήρα.

Το βράδυ των δικών του γενεθλίων κάναμε έρωτα όπως συνήθως, οι ρόλοι εξάλλου δεν είχαν αλλάξει και καθόλου, αλλά αυτή τη φορά ήταν παθιασμένος. Ήθελε να με ικανοποιήσει σαν να είναι η τελευταία φορά. Κάναμε έρωτα μέχρι το πρωί. Παθιασμένο, τρελό καυλωτικό. Μόλις τελειώσαμε δεν ήθελε να κοιμηθεί, σηκώθηκε να κάνει πρωινό. Μπήκα στο μπάνιο και ήξερα ότι κάτι θέλει να μου πει. Έκανε κι εκείνος μπάνιο και καθίσαμε στη κουζίνα.

- Θέλω να σου πω κάτι, μου λέει, αλλά δεν θέλω να με διακόψεις. Μόλις τελειώσω κάνε ότι θες.

- Το ήξερα αυτό, του λέω, και υποπτεύομαι τι είναι. Σε ακούω.

- Όπως ξέρεις πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Δε μετανιώνω στιγμή για αυτά τα σχεδόν 8 χρόνια που είμαστε μαζί, ήταν υπέροχα. Υπάρχει μια κοπέλα εδώ και δυο μήνες και σκέφτομαι να προχωρήσω μαζί της. Την ξέρεις την έχουμε πάρει μαζί πριν δυο μήνες. Είναι η Ειρήνη από τη Μυτιλήνη. Θέλω να προχωρήσω διαφορετικά και θέλω να με αφήσεις…

τελειώνει ενώ άρχισε να κλαίει.

- Γιώργο μου από τη πρώτη στιγμή που αποφασίσαμε να ζήσουμε μαζί, σου είπα ότι όταν κάποιος από τους δυο μας αποφασίσει να κάνει κάτι άλλο στη ζωή του να μην σταθούμε εμπόδιο κανένας. Εάν το έχεις αποφασίσει εγώ όσο και να μου κοστίσει θα το δεχτώ. Δύσκολα αλλά θα το δεχτώ και θα είμαι εδώ να σε στηρίξω και στα καλά και στα κακά.

Σηκώνεται κλαμένος και κάθετε στα πόδια μου. Ακουμπάει στον ώμο μου και έκλαιγε με λυγμούς.

- Σε ευχαριστώ, μου λέει. Απέδειξες πόσο με αγαπάς για να δεχθείς την επιλογή μου.

Άρχισε να με φιλάει με μανία. Κάναμε πάλι τρελό έρωτα. Στην κουζίνα όπως ήμασταν. Περάσαμε δύσκολα τους επόμενους δυο μήνες μέχρι να φύγει από το σπίτι. Την προηγούμενη ημέρα που θα έφευγε πήρα άδεια και κάναμε σεξ όλη την μέρα. Ήμασταν αγκαλιά όπως την πρώτη ημέρα που συζήσαμε. Την ημέρα που έφυγε κλάψαμε πολύ και οι δύο. Πέρασαν 18 ημέρες για να βρεθούμε από κοντά. Πήγαμε για καφέ και καταλήξαμε στο σπίτι μου για σεξ. Άγριο γαμήσι ξεκώλιασμα μέχρι τέρμα ενώ τα χύσια μου τα ήθελε μόνο στο στόμα. Έτσι συνεχίζεται η ζωή μας μέχρι σήμερα. Επτά στις δέκα φορές που βρισκόμαστε καταλήγουμε στο κρεβάτι κάνοντας άγριο σεξ.

Παντρεύτηκαν ένα χρόνο περίπου μετά στη Μυτιλήνη. Δε μπόρεσα να πάω γιατί έκανα επέμβαση στη μέση μου και δε μπορούσα να ταξιδέψω. Γύρισαν από κει και ήρθαν μαζί να με δουν. Τον ένιωθα ότι ήθελε να ορμίσει πάνω μου και να τον γαμήσω. Το ίδιο ήθελα και εγώ.

Την επόμενη ημέρα στις δώδεκα ήρθε. Χωρίς να ειδοποιήσει. Πήρε άδεια από τη δουλειά του για να έρθει να με δει. Είχε περιθώριο μέχρι τις τρεις. Ανοίγω τη πόρτα και χωρίς κουβέντα αρχίζουμε να φιλιόμαστε. Πετάμε τα ρούχα στο πάτωμα και ξαπλώνουμε γυμνοί στο κρεβάτι. Δεν έχουμε πει κουβέντα και δεν έχουμε σταματήσει στιγμή να φιλιόμαστε. Κάναμε έρωτα όπως την πρώτη φορά. Είχε αναλάβει αυτός τα πάντα. Αφού με έγλειψε και με τσιμπούκωσε τον έβαλε μέσα του σαν να ήταν η πρώτη φορά που τον γαμούσα. Το ίδιο ένοιωθα και εγώ. Γαμηθήκαμε μέχρι τελικής πτώσης. Την ώρα που έχυνα στον υπέροχο κώλο του σκοτείνιασαν τα πάντα μέχρι που ένοιωσα τα καυτά του χύσια πάνω μου.

Μετά από καιρό κάποια στιγμή γνώρισα την πεθερά του που είχε έρθει στην Αθήνα. Τον πεθερό του τον είχα δει σε φωτογραφίες χωρίς να πολυασχοληθώ…
Copyright protected OW ref: 185021Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.