Σύνδεση || Εγγραφή

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ο 55χρονος γείτονας που με έφτασε στην ηδονή (4ο μέρος)

- Πήγαινε να κάνεις μπάνιο, μου λέει, δεν ξέρω αν αξίζεις τα χύσια μου να είναι πάνω σου.

Παγώνω και δε μπορώ να κουνηθώ. Γυρίζει ανοίγει τη πόρτα και φεύγει. Έχω μείνει αποσβολωμένος τι έκανα;… τα γκρέμισα όλα; τον φόβισα που του είπα ότι είμαι ερωτευμένος;… τι κάνω τώρα; Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Σκεφτόμουν τι έκανα λάθος. Εάν θα μου το κρατήσει όπως του ξάδελφου Κώστα; Τι έπρεπε να κάνω;

Στις 6:00 σηκώνομαι, φτιάχνω καφέ και βγαίνω στη βεράντα. Αυτός φεύγει κατά τις 6:30 για δουλειά. Θα τον περιμένω να τον χαιρετήσω. Τον βλέπω να βγαίνει και πάει να πάρει τη μηχανή. Έρχεται με αυτή μπροστά και πριν τη βάλει μπροστά του κάνω από το μπαλκόνι ψιτ... ψιτ. Κοιτάζει πάνω και με μια κίνηση του χεριού λέει ένα γεια. Αναθαρρεύω αλλά κρατάω και μια πισινή γατί είναι απρόβλεπτος. Φεύγει και αποφασίζω να δράσω. Του στέλνω αμέσως μήνυμα: "Συγνώμη για χθες. Θέλω να είμαι μαζί σου με τους δικούς σου κανόνες. Συγνώμη και πάλι". Περιμένω με αγωνία να μου απαντήσει. Η ώρα έχει πάει 10:30 και απάντηση πουθενά. Τι να κάνω, δεν το είδε, με γράφει στα τριχωτά του αρχίδια; Πάω στη κρεβατοκάμαρα στέκομαι στον μεγάλο καθρέφτη. Τα βγάζω όλα και με το κινητό μου βγάζω διάφορες φωτογραφίες. Επιλέγω τρεις από αυτές. Μια ολόσωμη με ανοιχτά τα πόδια για να φαίνεται ολόκληρος ο πούτσος μου που του αρέσει. Μια σκυμμένος μπροστά να φαίνεται η κωλοτρυπίδα μου που την έχει ξεσκίσει και μια μόνο ανφάς μέχρι τα βυζιά με τη γυναικεία ρώγα καυλωμένη γιατί την έτριψα πριν. Του τις στέλνω με το μήνυμα "όλα δικά σου και μόνο για σένα ευχαριστώ για τις δύο υπέροχες μέρες και θέλω τη συνέχεια".

Αρχίζω να ντύνομαι και έρχεται μήνυμα. Το ανοίγω γεμάτος άγχος και αγωνία. Το διαβάζω και μένω στήλη άλατος. Τι απάντηση είναι αυτή; δεν του άρεσαν; το ξαναδιαβάζω γιατί δεν το πιστεύω, γράφει: "κόφτο". Κάθομαι παγωμένος στο κρεβάτι. Προσπαθώ να καταλάβω το γιατί. Σηκώθηκα μετά από ώρα. Δεν νομίζω να πέρασε πολύ ώρα από τότε και χτυπάει το κουδούνι. Κοιτάζω την ώρα 15:20. Με τα ερωτηματικά μου δεν κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα. Ποιος είναι τέτοια ώρα. Κοιτάζω από το ματάκι της πόρτας. Είναι αυτός. Δεν άκουσα ούτε τη μηχανή του που ήρθε. Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά. Τι να θέλει; είναι νευριασμένος; Πολλά ερωτηματικά αλλά αν δεν ανοίξω δε θα μάθω. Ανοίγω και προσπαθώ να είμαι ήρεμος. Κρατάει στα χέρια του το κράνος. Μπαίνει μέσα χαμογελώντας ήρεμος και όμορφος, φοράει ένα μπλουζάκι πορτοκαλί που του πάει πολύ και τζιν παντελόνι. Δεν πήγε στο σπίτι του ανέβηκε κατευθείαν.

- Γεια σου Αντώνη, μόνος σου είσαι;… ρωτάει.

Κλείνω τη πόρτα και ορμάω πάνω του. Του πιάνω το κεφάλι και του δίνω ένα γλωσσόφιλο όλο πάθος, ρουφώντας τη γλώσσα του μέχρι τέρμα. Όσες ώρες σκεφτόμουνα αποφάσισα να πάρω πρωτοβουλίες και αυτός να ακολουθεί. Δεν αντιστέκεται και με αγκαλιάζει με δύναμη.

- Μπράβο, λέει μόλις τελειώσαμε, έτσι πρέπει να υποδέχεται μια γυναίκα τον άντρα της.

- Είσαι ο άντρας μου και κάθε φορά που θα έρχεσαι σπίτι μου έτσι θα σε υποδέχομαι. Μια γυναίκα όμως πρέπει να είναι ικανοποιημένη στο κρεβάτι για να είναι έτσι.

- Άναψε το θερμοσίφωνα να κάνω μπάνιο, βάλε και μια πετσέτα, μου λέει και έλα να συνεχίσεις την υποδοχή.

Τρέχω να ετοιμάσω το μπάνιο, κλείνω και τις κουρτίνες σε όλα τα δωμάτια και γυρίζω έτοιμος να κάνω ότι θέλει εκείνος. Ποιες πρωτοβουλίες σκεφτόμουνα να πάρω; Αυτός ο άντρας με κάνει ότι θέλει. Με περιμένει όρθιος και μου δίνει ακόμα ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο.- Σκύψε και ικανοποίησε με τώρα, μου λέει με επιτακτικό ύφος. Γονατίζω και ανοίγω τη ζώνη. Ξεκουμπώνω τα παντελόνι και πριν το κατεβάσω του δαγκώνω το σκληρό πούτσο του. Κατεβάζω το φερμουάρ και το παντελόνι πέφτει στα πόδια του. Φοράει γκρι σλιπάκι με φαρδύ λάστιχο. Συνεχίζω να του τον δαγκώνω πάνω από αυτό. Πιάνω με τα δόντια μου το σλιπάκι και το κατεβάζω από μπρος ενώ από πίσω χρησιμοποιώ τα χέρια. Ο καυλωμένος σαν στειλιάρι πούτσος του είναι μπροστά μου. Είμαι έτοιμος να τον ρουφήξω μέχρι τέρμα ανοίγω το στόμα μου και πριν τον ακουμπήσω μου λέει:

- Θα μου τον γλείψεις μόνο, επιτρέπετε να πάρεις μόνο τα αρχίδια μου στο στόμα.

Κάθεται στον τριθέσιο καναπέ ανοίγει τα πόδια του ενώ τα αρχίδια του κρέμονται μπροστά μου. Μου δίνει δύο μαξιλάρια του καναπέ για να γονατίσω πάνω σε αυτά. Δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο από αυτό που μου ζητάει ο άντρας μου και γαμιάς μου. Κατεβαίνω και παίρνω το δεξί τριχωτό αρχίδι στο στόμα μου και το ρουφάω. Μυρίζει ιδρώτα αλλά αυτό αντί να με αηδιάσει με καυλώνει περισσότερο. Παίζω αρκετά με τα αρχίδια του πότε γλείφοντας και πότε ρουφώντας. Αποφασίζω να ανέβω. Με τη γλώσσα πάντα σε ετοιμότητα, γιατί αυτό ζήτησε, γλείφω το καυλί του. Ανεβοκατεβαίνω σε όλο το μήκος εξωτερικά ενώ φτάνοντας στο κεφάλι το γλείφω περιμετρικά. Κατεβαίνω από μέσα. Συνεχίζω το γλείψιμο ενώ φτάνοντας στις τρίχες του τις γλείφω κι αυτές. Η μυρωδιά του ιδρώτα είναι ικανή να με κάνει να χύσω.

Βάζω το χέρι μου μέσα από το σορτς και πιάνω το πούτσο μου. Νιώθω μια γλύκα και μου αρέσει που τον χαϊδεύω ενώ τον κοιτάω και λειώνω. Συνεχίζω να γλείφω ενώ όποτε τον κοιτάω χαμογελάει. Θέλω να κάνω κάτι παραπάνω. Θέλω να μπουκώσει το στόμα μου, να μετρήσω με τα χείλη μου μια-μια τις φλέβες του, θέλω να τον χώσω όλον στο στόμα μου. Τον γλείφω εξωτερικά και φτάνω στο πουτσοκέφαλο. Το γλείφω γύρω-γύρω και αποφασίζω να προχωρήσω. Ανοίγω το στόμα μου και με μια κίνηση τον χώνω όλο μέσα μου. Με μια απότομη κίνηση τραβιέται και τον βγάζει από το στόμα μου που παραμένει ανοικτό ενώ ένα δυνατό χαστούκι προσγειώνεται στο αριστερό μου μάγουλο.

- Σου είπα τι να κάνεις αλλά δεν ακούς, μου λέει αυστηρά. Εσύ θα χάσεις…

και σηκώνετε από τον καναπέ. Τα έχω χαμένα και το μόνο που σκέφτομαι γρήγορα να πω:

- Συγνώμη δεν θα ξαναγίνει. Θέλησα να σε ικανοποιήσω. Δε θα ξαναγίνει ποτέ. Δεν θα ξαναπάρω πρωτοβουλία. Συγνώμη μη φεύγεις θα κάνω ότι μου ζητήσεις.

- Πάω για μπάνιο, λέει, παράγγειλε κάτι για φαγητό.

Φεύγει και τον ακούω που ανοίγει το ντους. Με τρεμάμενα χέρια παίρνω τηλέφωνο και παραγγέλνω πίτσες. Περιμένοντας να έρθει σκέφτομαι εάν μου αρέσει όλο αυτό που γίνεται. Είμαι μπερδεμένος. Τον θέλω για γαμιά μου και άντρα μου αλλά μου αρέσει και η απότομη αλλαγή του σε αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω αν μου αρέσει καλύτερα να είναι τρυφερός ή άγριος. Μου αρέσει να με χαϊδεύει στα μάγουλα και λιώνω αλλά μου αρέσει και να μου ρίχνει σφαλιάρες γιατί καυλώνω. Μου αρέσει να μου λέει τι να κάνουμε αλλά θα μου άρεσε να πάρω και εγώ πρωτοβουλίες. Βυθισμένος στις σκέψεις μου δεν κατάλαβα πότε βρέθηκε κοντά μου.

- Τι έγινε γυναικούλα μου; καυλώνεις μόνη σου;… με ρωτάει.

Αντιλαμβάνομαι ότι έχω βάλει τα χέρια μου μέσα από τη μπλούζα μου και τρίβω τις ρώγες μου.

- Σε σκεφτόμουν και ετοιμάζομαι για σένα, του απαντάω, Θέλει ο άντρας περιποίηση μέχρι να έρθει το φαγητό;…

ρωτάω, βλέποντας το καυλί του σηκωμένο σαν ιστό σημαίας. Πλησιάζει και έρχεται μπροστά μου. Ο πούτσος του είναι ακριβώς μπροστά στο στόμα μου και θέλω να τον ρουφήξω.

- Μην τολμήσεις και τον πειράξεις, μου λέει αυστηρά.

Τον πιάνει με το χέρι του και αρχίζει να μου δίνει πουτσοσκάμπιλα με δύναμη. Ακόμα και αυτό μου αρέσει. Με χτυπάει παντού στα μάγουλα, στη μύτη, στα μάτια, στο στόμα.

- Μόνο για τέτοια αξίζεις, μου λέει.

Νιώθω ξεφτιλισμένος αλλά ανήμπορος να αντιδράσω, Θέλω να φύγει αλλά θέλω και να μείνει. Δεν μου αρέσει να με ξεφτιλίζει αλλά με τρελαίνει να είμαι η υπό. Σταματάει τις σκέψεις μου το κουδούνι. Κατεβάζω τη μπλούζα μου ενώ αυτός φεύγει προς τα μέσα γιατί είναι γυμνός. Βγάζω γρήγορα τα ρούχα μου και μπαίνω στη κουζίνα με τις πίτσες και αυτός κάθεται γυμνός στο τραπέζι. Φέρνω μπύρες και αρχίζουμε να τρώμε συζητώντας διάφορα θέματα. Μου αρέσει πολύ που είμαστε οι δυο μας σαν ζευγάρι και τρώμε.

- Σε πείραξε το πρωί που σου έστειλα τα μηνύματα;… τον ρωτάω κάποια στιγμή.

- Δεν θέλω να το συζητήσουμε ακόμα, μου λέει κοφτά. Θα τα πούμε στο τέλος της ημέρας.

Τελειώνουμε το φαγητό. Βγάζω τα χθεσινά γλυκά που έφερε για να φάμε. Διαλέγουμε και τρώμε ενώ μιλάμε για το σεξ με τη γυναίκα μου. Μου αρέσει που λέω στο γαμιά μου για το πως τη γαμάω. Τελειώνουμε και θέλω να πλύνω τα πιάτα. Θα κάνω κάτι που μπορεί να του αρέσει. Ανοίγω το συρτάρι και παίρνω μια ποδιά. Τη βάζω στη μέση μου τη δένω και αρχίζω να πλένω. Ο κώλος μου είναι έξω και ελπίζει να γαμηθεί και σήμερα. Σηκώνεται, με πλησιάζει και ακουμπάει το καυλωμένο καυλί του ανάμεσα στα κωλομέρια μου, στην τρύπα μου. Σκύβω λίγο περισσότερο για να τον χώσει. Τρίβοντας το καυλί του στη τρύπα μου σκύβει στο αυτί και λέει:

- Μπήκες καλά στο ρόλο σου σαν γυναίκα. Μόλις τελειώσεις κάνε μπάνιο και έλα μέσα. Φρόντισε να συνεχίσεις για σήμερα έτσι και χωρίς άλλα παρατράγουδα.

Φεύγει ρίχνοντας δυο πολύ δυνατές σφαλιάρες στα κωλομάγουλα που με πόνεσαν. Τελειώνω και πάω για μπάνιο. Σκέφτομαι να συνεχίσω έτσι αφού μου το ζήτησε. Μπαίνω στην κρεβατοκάμαρα και ψάχνω τις κιλότες της Αλεξάνδρας. Είναι κλασικές κιλότες κυρίως λευκές και μπεζ και δύο κόκκινες. Στο βάθος βλέπω μια λιλά. Τη βγάζω και είναι μια κιλότα όλο δαντέλα την οποία της την είχα πάρει δώρο πριν πολλά χρόνια του Αγίου Βαλεντίνου και την οποία δεν μου την είχε φορέσει ποτέ, γιατί αυτά δεν είναι για μας όπως έλεγε πάντα όταν τις ζητούσα κάτι παραπάνω. Μέχρι κι εγώ την είχα ξεχάσει. Τη βάζω και αισθάνομαι όμορφα, μου είναι εντάξει γιατί η γυναίκα μου έχει μεγάλη περιφέρεια. Η σκέψη ότι δε μου τη φόρεσε ποτέ για να τη γαμήσω καθώς και ότι θα γαμηθώ με αυτή με καυλώνει. Νιώθω την κωλοτρυπίδα μου να συσπάται και να είναι έτοιμη για πούτσο. Καυλωμένο, δυνατό, άγριο πούτσο θέλω σήμερα.

Μπαίνω στο σαλόνι. Μόλις με βλέπει τον βλέπω να χαμογελάει.

- Γυναικούλα μου τι πουτανιές είναι αυτές;… ρωτάει. Μου αρέσουν όλα αυτά που λέει.

- Μόνο για σένα, του λέω.

Μου δείχνει τα πόδια του και κάθομαι πάνω σε αυτά. Αρχίζουμε τα φιλιά. Δυνατά με πάθος και με καύλα. Μου χαϊδεύει τη πλάτη όμορφα τρυφερά όπως τις προηγούμενες ημέρες. Αυτό με ηρεμεί και νιώθω ότι με θέλει. Αρχίζει να φιλάει και πιπιλάει τις ρώγες μου. Νιώθω τον πούτσο του που είναι έτοιμος να σκίσει τη κιλότα μου. Νιώθω στον πούτσο μου μια γλύκα. Ξαπλώνει με μαεστρία στο καναπέ παίρνοντάς με πάνω του. Η κιλότα μου με το πούτσο μου σε έκσταση τρίβεται πάνω στο δικό του ενώ με το δάκτυλο τρίβει πάνω από τη κιλότα μου τη κωλοτρυπίδα. Αυτό με καυλώνει και η σκέψη ότι ποτέ δε γάμησα τη γυναίκα μου με αυτή με φτιάχνει ακόμα περισσότερο. Με σηκώνει. Κάθεται και πιπιλάει τις γυναικείες ρώγες μου με πάθος. Με γυρίζει και με σπρώχνει να σκύψω μπροστά. Ακουμπάω τα χέρια μου στο τραπέζι και περιμένω. Κατεβάζει τη κιλότα μου μου δίνει δυο δυνατά χαστούκια στα κωλομέρια μου και τα ανοίγει. Η τρύπα μου είναι ορθάνοικτη μπροστά του και περιμένει το επόμενο βήμα.

Η γλώσσα του μπαίνει μέσα σαλιωμένη, ζεστή και με δύναμη. Κοιτάζω το ρολόι η ώρα έχει πάει 17:20. Συνεχίζει το γλείψιμο ενώ ρίχνει μερικά χαστούκια ακόμα. Πονάω αλλά δε διαμαρτύρομαι γιατί μου αρέσει κιόλας. Σηκώνεται και περιμένω να μου τον χώσει βαθιά. Θέλω να με ξεσκίσει. Θέλω να με γαμήσει ο άντρας που έχω ερωτευτεί. Ακουμπάει το στιβαρό στειλιάρι του στη κωλοτρυπίδα. Βάζει μόνο το πουτσοκέφαλο. Σκύβω για να τον βολέψω καλύτερα. Περιμένω το υπόλοιπο. Συνεχίζει για πολύ ώρα να βάζει και να βγάζει το κεφάλι. Τα πόδια μου τρέμουν. Τα χαστούκια στα κωλομέρια μου συνεχίζουν να πέφτουν σε πιο συχνά διαστήματα. Δε μπορώ από τη καύλα και την αναμονή να βγάλω κουβέντα. Θέλω να φωνάξω: βάλ’ τον όλον άντρα μου, ξέσκισέ με, αλλά δε βγαίνει η φωνή μου. Τα μάτια μου κοιτάζουν το ρολόι η ώρα πήγε 18:30. Μια ώρα με ξεσκίζει με το πουτσοκέφαλο του και είμαι τρομερά καυλωμένος και ηδονισμένος. Νιώθω να τον χώνει όλο και περισσότερο.

Επιτέλους ο πούτσος που τόσο επιθυμώ είναι μέσα μου. Τι καύλα, τι γλύκα, ακούω πάλι μουσικές στα αυτιά μου. Κάνει δύο τρία κουνήματα και τον βγάζει. Περιμένω το επόμενο βήμα. Δίνει δύο χαστούκια δυνατά ακόμα και με τραβάει να σηκωθώ. Με γυρίζει και μου δίνει ένα τρομερό φιλί. Με σπρώχνει στον καναπέ. Παίρνει ένα μαξιλάρι και το βάζει κάτω από τη μέση μου. Κατεβάζει την κιλότα μου. Τη βγάζει και την φέρνει πάνω από το κεφάλι μου ενώ ένα δυνατό χαστούκι σκάει στο αριστερό μου μάγουλο. Πετάει τη κιλότα στα μούτρα μου. Δε βλέπω τίποτα αλλά δε μπορώ να μιλήσω. Σηκώνει τα πόδια μου και αρχίζει να χώνει το καυλί του στον κώλο μου, ενώ συνεχίζει να δίνει χαστούκια στα μάγουλά μου, πότε στο αριστερό και πότε στο δεξί. Με γαμάει όμως με ηρεμία, σιγά ηδονικά όπως κάνει πάντα. Μπαίνει και βγαίνει με ρυθμό, με τρυφερότητα ενώ αρχίζει και τσιμπάει τις μεγάλες ρώγες μου κάνοντάς με να νιώθω μεγαλύτερη καύλα. Δε βλέπω πόση ώρα μπαίνει και βγαίνει, πόση ώρα με ξεσκίζει και με χαστουκίζει, πόση ώρα η κωλάρα μου έχει αυτόν τον υπέροχο πούτσο μέσα της τσιμπώντας τις ρώγες μου. Ξέρω ότι είμαι τρελά καυλωμένος. Η κίνησή του και το γαμήσι γίνεται πιο γρήγορο. Είναι έτοιμος να χύσει; Θα τελειώσει ακόμα μια φορά μέσα μου; Τον νιώθω ότι έρχεται αφού η κωλοτρυπίδα μου σφίγγει κι αυτή για να υποδεχθεί τα χύσια του.

Ξαφνικά βγαίνει ξανά. Τι έγινε, δε θα με χύσει; Η κωλοτρυπίδα μου μένει ορθάνοικτη. Παίρνει το χέρι μου και το βάζει στο πούτσο του. Το ανεβοκατεβάζει δείχνοντας μου ότι θέλει να του τον παίξω ενώ νιώθω να με καβαλάει πάνω από το κεφάλι μου. Συνεχίζει να μου δίνει χαστούκια ενώ εγώ του τον παίζω αργά. Πιάνει το χέρι μου και μου δείχνει να τον παίξω πιο γρήγορα. Το κάνω και σε λίγο νιώθω το πούτσο του να σκληραίνει ακόμα περισσότερο και να είναι έτοιμος να χύσει. Πιάνει το χέρι μου και το καθοδηγεί για να πάνε τα καυτά χύσια του όπου αυτός θέλει. Αρχίζει να χύνει. Χύνει πολύ. Τελειώνει και σηκώνει την κιλότα μου μόνο στο στόμα. Φέρνει το πούτσο του στα χείλια μου και ανοίγω το στόμα μου. Τον βάζει μέσα και αρχίζω να τον ρουφάω το στόμα μου νιώθει το καυλωμένο ακόμα πούτσο του άντρα μου και το σπέρμα του είναι νόστιμο και ζεστό. Παίρνει τη κιλότα από το πρόσωπο η οποία στάζει από τα χύσια του που πέφτουν στα μάγουλα, στη μύτη, στο στόμα και μου δίνει ένα δυνατό χαστούκι στο δεξί μάγουλο.

Γλείφω τα χύσια του πάνω από τα χείλια μου. Ρίχνει την κιλότα ξανά από τη πλευρά που είναι ποτισμένη με το καυτό σπέρμα του στο πρόσωπο και αρχίζει να μου την τρίβει. Τη παίρνει ξανά και μου σηκώνει τα πόδια. Μου τη φοράει, ενώ εγώ συνεχίζω να γλείφω από το πρόσωπό μου τα χύσια του. Με σηκώνει και κάθομαι στον καναπέ. Η ώρα έχει πάει 20:45.

- Τα χύσια μου τα δίνω είτε σε γυναίκα είτε σε άντρα μόνο εάν τα αξίζουν, μου λέει. Το ξύλο που έφαγες σήμερα είναι για τις μαλακίες που έκανες το πρωί. Όταν είμαι στη δουλειά δε θέλω τέτοια. Κατάλαβες γυναικούλα μου;

- Ναι άντρακλα μου κατάλαβα, του λέω και πριν συνεχίσω ένα δυνατό χαστούκι σκάει στο δεξί μου μάγουλο.

- Πότε έρχεται η γυναίκα σου; με ρωτάει.

- Τη Τετάρτη το μεσημέρι, του απαντάω.

- Ωραία, λέει, τη Τρίτη το βράδυ θα έρθεις κάτω να κοιμηθούμε μαζί…

ενώ ντύνεται. Σκύβει και μου δίνει ένα παθιασμένο φιλί και δύο χαστούκια. Φεύγει. Θέλει να κοιμηθούμε μαζί; Τι ευτυχία μου έδωσε στο τέλος. Βάζω το χέρι μου πάνω στη κιλότα και είναι ακόμα βρεγμένη από τα χύσια του. Χαϊδεύω τον πούτσο μου πάνω από αυτή και βάζω το χέρι μου μέσα. Αρχίζω να παίζω το πούτσο μου μόνος μου βάζοντας πάνω τα χύσια του. Σήμερα έζησα άλλη καύλα, δεν ήρθα σε ηδονή αλλά τώρα που τον παίζω μαλακία αυτή δεν θα αργήσει να έρθει. Νιώθω το πουτσοκέφαλο να σκληραίνει και αρχίζει να χύνει καυτό σπέρμα πάνω στο χέρι μου και πάνω στη κιλότα μου που έχει ήδη το σπέρμα του άντρα μου. Φέρνω το χέρι μου στο στόμα και γλείφω. Τα χύσια μου αναμεμιγμένα με τα χύσια του. Είναι ηδονή. Δεν κάνω αμέσως μπάνιο, θέλω να μείνω χυμένος.




Copyright protected OW ref: 184781



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.