Σύνδεση || Εγγραφή

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ο Γιάννης η Μαρία και οι φίλοι μας (3ο μέρος)

Έφυγα με μισή καρδιά. Οδηγούσα μηχανικά πηγαίνοντας στην δουλειά αλλά το μυαλό μου ήταν στο σπίτι μου. Είχα αφήσει το Μανώλη γυμνό με το πρόσωπο στα βυζιά της γυναίκας μου, σίγουρα την έχει στα τέσσερα και τη γαμάει. Ζήλευα! Χτύπησε το κινητό. Ήταν η Δήμητρα. Ευτυχώς θα μιλήσω με κάποιον και θα ξεχαστώ λίγο…

- Καλημέρα κορίτσι μου.

- Καλημέρα Γιαννάκη μου…

Η φωνή της ήταν ναζιάρικη και βραχνή, ήταν καυλωμένη και αγχωμένη συνάμα…

- Μην αγχώνεσαι καρδιά μου, εγώ φροντίζω για όλα… της λέω με μια ελαφριά ειρωνεία στη φωνή , προσπαθώντας να μη γελάσω.

- Ο αντρούλης σου αυτή την ώρα είναι ανάμεσα στα πόδια της γυναίκας μου. Εσύ απλά πες μου πως τον λένε αυτόν που σου χαϊδεύει το μουνάκι σου τώρα και είσαι τόσο καυλωμένη!

- Είσαι πολύ μαλακισμένο… μου λέει παιχνιδιάρικα. Απλά σε πήρα γιατί θέλω να κρατήσεις το Μανώλη σπίτι σου μέχρι την Κυριακή. Έχει πολύ δουλειά στην κλινική και θα είμαι συνέχεια μέσα.

Έχω πλέον αρχίσει να γελάω δυνατά.

- Εντάξει! Τάσο τον λένε είναι παίδαρος και θέλει να πάμε Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο, μου λέει γελώντας.

- Τώρα μάλιστα! Στο έχω κανονίσει ήδη, η Μαρία θέλει να τον κρατήσει ως και την Κυριακή, είσαι ελεύθερη να περάσεις όμορφα. Σε αφήνω τώρα γιατί έφτασα στη δουλειά, καλά να περάσετε.

- Σ’ αγαπώ Γιαννάκη μου, σου το χρωστάω!

- Κι εγώ σ’ αγαπώ καρδούλα μου, θα τα πούμε όταν γυρίσεις…

Έφτασα στην εταιρεία λίγο αγχωμένος γιατί είχα αργήσει και δεν το συνήθιζα, πάντα πηγαίνω πριν από όλους τους υπαλλήλους μου και φεύγω μετά από αυτούς. Όλα όμως λειτουργούσαν ρολόι και χωρίς εμένα. Μπήκα στο γραφείο μου και άρχισε πάλι του μυαλό μου να ταξιδεύει. Σκεφτόμουν ξανά και ξανά το φιλί του Μανώλη στα χείλη μου, με τι λαχτάρα με φιλούσε και πως με χάιδευε την ώρα που με γαμούσε. Είχα και την Μαρία που ήθελε να γαμηθεί απόψε και με τον Κύριο Δημήτρη.

Ο Δημήτρης είναι ένας πολύ όμορφος άντρας γύρω στα 55, ψηλός, σχετικά αδύνατος με λεπτεπίλεπτα και μακριά δάχτυλα. Είναι πάντα καλοντυμένος, καλοξυρισμένος και μοσχομυρίζει σαν ακριβό ουίσκι. Σου βγάζει μια αρχοντιά! Είναι παντρεμένος με την Ιφιγένεια και έχουν ένα κατάστημα ρούχων.

Ο Δημήτρης είναι πολύ καλός ράφτης και η Ιφιγένεια είναι μουνάρα. Είναι ο ορισμός των μιλφ! Πρέπει να κοντεύει τα 50 αλλά είναι η απόλυτη γυναίκα, με υπέροχες γάμπες. Το βυζί της είναι αρκετά μεγάλο αλλά λίγο χαλαρωμένο και πεσμένο. Είναι αρκετά ψηλή και φυσική ξανθιά. Πάντα χαμογελαστή αλλά απρόσιτη. Για κάποιο λόγο δεν μπόρεσα ποτέ να προσδιορίσω το άρωμα της. Ελπίζω τώρα που Μαρία θα γαμηθεί με τον Κύριο Δημήτρη να έχω και εγώ την ευκαιρία να καθίσω δίπλα της και ίσως τα πιο τρελά μου όνειρα να γίνουν πραγματικότητα… να κάνω έρωτα με αυτήν τη πανέμορφη γυναίκα!

Απ’ ότι κατάλαβα η Μαρία μας θέλει να την γαμάμε με την σειρά ο ένας πίσω από τον άλλον για να έχει συνέχεια ένα σκληρό πούτσο μέσα της. Το κυριότερο… θέλει να την χύσουμε πολλές φορές μέσα της, την καυλώνουν τα χύσια στο μουνάκι της. Αυτό με καύλωνε κι εμένα, το πλημμυρισμένο με σπέρμα άλλων αντρών μουνάκι της! Μου άρεσε επίσης να παίρνω στο στόμα μου της πεσμένες πούτσες που έχουν χύσει στο μουνάκι της γυναίκας μου και να τις ξανασηκώνω για να τη γαμήσουν.

Βγήκα από τις σκέψεις μου από τη μυρωδιά του δυνατού καφέ που μου έφερνε το δεξί μου χέρι στο γραφείο, η Νεφέλη. Είχε έρθει πριν 5 χρόνια να κάνει την πρακτική της, είναι μηχανολόγος μηχανικός και πλέον έχει γίνει η πιο απαραίτητη και καλοπληρωμένη υπάλληλος στο γραφείο. Είναι πολύ οργανωτική και μεθοδική στην δουλειά της, τα θέλει όλα τέλεια και στην ώρα τους. Είναι πολύ αυστηρή με όλους στο γραφείο, ακόμη και με εμένα! Φοράει πάντα μια κολλητή μαύρη φούστα με άσπρο πουκάμισο και έχει πάντα τα μαλλιά της πιασμένα κότσο. Αν και είναι μόνο 27 χρονών τους έχει όλους σούζα στην εταιρεία. Η φωνή της είναι βαριά και επιβλητική και το βλέμμα της αυστηρό.

Μπήκε από την μέσα πλευρά του γραφείου και κάθισε όρθια δίπλα μου πάνω στο γραφείο. Εγώ ήμουν ακόμη λίγο χαμένος με της σκέψεις μου. Μου άναψε τσιγάρο και μου έδωσε τον καφέ στο χέρι.

- Κύριε Γιάννη πίνετε τον καφέ σας και φεύγετε! μου λέει αυστηρά!

Πάντα μου μίλαγε στον πληθυντικό!

- Μην ανοίξετε καν το υπολογιστής σας. Έχετε το ίδιο χαζοχαρούμενο βλέμμα με την προηγούμενη Παρασκευή. Δεν ξέρω τι σας συμβαίνει αλλά δεν είστε ο κύριος Γιάννης που ξέρω και θαυμάζω τόσα χρόνια!

Είχε δίκιο!

- Και μην έρθετε ούτε αύριο…

Τόσο αποχαυνωμένος φαινόμουν; Μόλις μου έδωσε υποχρεωτικά άδεια η υπάλληλός μου! Η Νεφέλη ήταν φανερά εκνευρισμένη, μου πήρε το τσιγάρο από τα χέρια και τράβηξε μια τζούρα κοιτάζοντας με στα μάτια επίμονα, προσπαθούσε να διαβάσει τις σκέψεις μου.

Έμεινα να την κοιτάζω σα χάνος. Δε μπορούσα να της πω ότι αυτή την ώρα ζηλεύω τη γυναίκα μου που έχει μέσα στο μουνάκι της την υπέροχη πούτσα του φίλου μου. Θέλω να είμαι εγώ στη θέση της και να απολαμβάνω εγώ την πούτσα του και τα υπέροχα φιλιά του.

Ξαφνικά ο βλέμμα της μαλάκωσε θαρρείς και άκουσε τις σκέψεις μου. Έσκυψε και με φίλησε στοργικά και απαλά στην άκρη των χειλιών μου, χαϊδεύοντας μου τα μαλλιά. Ξέχασα τα πάντα! Με πλημμύρισε το άρωμά της. Μύριζε σαν την πρώτη βροχή της άνοιξης. Πρώτη φορά στα πέντε χρόνια πρόσεξα τα μάτια της, ήταν μεγάλα και μελιά. Τα χείλη της σαρκώδη και το στήθος μεγάλο και στητό.

- Φύγετε τώρα, έχω πολλές δουλειές... μου λέει βγαίνοντας από την πόρτα.

Υπάκουσα. Σε 15 λεπτά ήμουν στην πλατεία και είχα κάτσει σε ένα μικρό τσιπουράδικο στο οποίο μαζευόμασταν μετά την δουλειά. Ήξερα χρόνια την ιδιοκτήτρια η όποια κάθισε μαζί μου και μου έκανε παρέα για καμιά ώρα. Αργότερα ήρθαν και κάτι γνωστοί και φίλοι και πέρασε ευχάριστα η ώρα, πήγε 4 και σηκώθηκα να φύγω.

Οδηγώντας προς το σπίτι, έφερα στο μυαλό μου το φιλί της Νεφέλης και με πλημμύρισε ξανά η ανάμνηση από το άρωμά της. Προσπάθησα να αποκωδικοποιήσω την συμπεριφορά της αλλά μπερδεύτηκα περισσότερο γιατί κατέληγα στο λάθος συμπέρασμα ότι είναι ερωτευμένη. Τέλος πάντων σταμάτησα να βασανίζω το μυαλό, θα το λύσω από βδομάδα, ένα πρόβλημα την φορά. Τώρα έπρεπε να διαχειριστώ το πάθος που προέκυψε ξαφνικά για τον Μανώλη.

Μπήκα στο σπίτι λίγο ζαλισμένος από τα τσίπουρα, η αλήθεια είναι ότι είχα πιεί λίγο παραπάνω. Είχε πολύ ωραία δροσιά και ησυχία, ακουγόταν χαμηλά η τηλεόραση από την κρεβατοκάμαρα και το νερό να τρέχει από το μπάνιο. Κατευθύνθηκα πως το μπάνιο, βγάζοντας βιάστηκα τα ρούχα μου. Το μόνο που ήθελα ήταν να κάνω ένα ντους και να κοιμηθώ καμιά ωρίτσα για να συνέλθω. Η Μαρία ξύριζε το μουνάκι της και το νερό έτρεχε από το ντους. Της έδωσα ένα βιαστικό φιλί και κάθισα κάτω από το τρεχούμενο νερό χωρίς να πω κουβέντα. Ούτε αυτή είπε κουβέντα, συνέχισε να ξυρίζεται, μουνί, πόδια και μασχάλες…

- Είσαι χάλια… μου λέει όταν κατάλαβε ότι είχα αρχίσει να συνέρχομαι!

- Το ξέρω… Ήπια πολλά τσίπουρα ο μαλάκας και δεν κατάλαβα πόσο με πειράξανε μέχρι που σηκώθηκα να φύγω, την πάτησα σαν παιδαρέλι.

- Πάνε κοιμήσου για να συνέρθεις, εγώ έχω ραντεβού στο κομμωτήριο και θα γυρίσω το απόγευμα.

Στην κρεβατοκάμαρα ήταν ο Μανώλης ξαπλωμένος στη μέση του κρεβατιού, γυμνός και χάζευε τηλεόραση. Φαινόταν ταλαιπωρημένος. Η πούτσα του συρρικνωμένη και κατακόκκινη και τα αρχίδια του πρησμένα και κρεμασμένα ακουμπούσαν στο κρεβάτι.

- Άργησες... μου λέει κοφτά!

Κοντοστάθηκα μην ξέροντας πως να αντιδράσω. Από πότε θα έπρεπε να δίνω λογαριασμό στο Μανώλη τι ώρα θα έπρεπε να γυρίσω στο σπίτι μου;

- Έμπλεξα στο τσιπουράδικο… απολογήθηκα!

Η πούτσα του Μανώλη έχει αρχίσει να σηκώνεται και σε μισό λεπτό ήταν όρθια σαν κοντάρι σημαίας! Ένιωσα κολακευμένος. Έβγαλα το μποξεράκι που είχα φορέσει μόλις πριν 2 λεπτά και πήγα και ξάπλωσα δίπλα του. Με πήρε αμέσως αγκαλιά και εγώ του γύρισα την πλάτη και του έστησα ξεδιάντροπα τον κώλο μου, ήθελα να με γαμήσει ο φίλος μου τώρα!

Μπήκε μέσα μου αμέσως και ένα συναίσθημα ολοκλήρωσης με πλημμύρισε. Είχε κολλήσει όλος ο κορμός του στην πλάτη μου, τα χείλια του φιλούσαν τον λαιμό μου και με μικρές κινήσεις της λεκάνης του με γαμούσε γλυκά. Με τρέλαινε πιο πολύ η λαχτάρα που είχε να με χαϊδεύει και να με φιλάει. Είχα κλείσει τα μάτια και είχα παραδοθεί στα παθιασμένα φιλιά του και στην τεράστια πούτσα που με ξέσκιζε με τόσο γλυκό και παθιασμένο τρόπο.

Άνοιξα τα μάτια μου από θόρυβο στο δωμάτιο, είχε μπει η Μαρία για να πάρει εσώρουχα. Μόλις την είδε ο Μανώλης άρχισε να με γαμάει πιο άγρια, προφανώς για να δηλώσει την κυριαρχία του επάνω μου. Ερεθίστηκα πολύ.

Ήμουν πολύ πιο σωματώδης από το Μανώλη αλλά τον άφηνα να το παίζει το κυρίαρχο αρσενικό. Μου άρεσε πολύ αυτή η αίσθηση του αδύναμου. Μου ήρθε στο μυαλό η συμπεριφορά της Νεφέλης το πρωί στο γραφείο και το πώς την άφησα να μου επιβληθεί. Η καύλα που αισθανόμουν ήταν απίστευτη!

Το κορίτσι μου πήρε τα ρούχα του γρήγορα και έσκυψε και με φίλησε βγαίνοντας από την κρεβατοκάμαρα. Έκλεισα πάλι τα μάτια μου. Μπήκα σε μια κατάσταση έκστασης με το Μανώλη να με γαμάει όλο και πιο δυνατά.

Κάποια στιγμή με γύρισε ανάσκελα και με γαμούσε ιεραποστολικά φιλώντας με, με πάθος στο στόμα. Τα χείλια μου είχαν μουδιάσει άλλα ο κώλος μου δε χόρταινε πούτσα γιατί σε αυτή τη στάση δεν έμπαινε βαθιά μέσα μου.

Τον έσπρωξα βίαια να βγει από τον κώλο μου, σηκώθηκα και στήθηκα στα τέσσερα.

- Θέλω να με γαμήσεις άγρια, θέλω να πονέσω!

Η φωνή μου ακούστηκε σα να τον παρακαλούσα. Και ναι, τον παρακαλούσα, ήθελα να γαμηθώ χωρίς έλεος. Την επομένη στιγμή ένιωσα κάτι σα μαχαιριά στα σωθικά μου. Η πούτσα του καρφώθηκε με δύναμη στον κώλο μου. Ήθελα να ουρλιάξω από την ηδονή και τον πόνο. Με έπιασε από τα καπούλια και μου έριξε δύο ακόμα πιο δυνατές ψωλιές, με τη δεύτερη να έχει φτάσει η πούτσα του στον αφαλό μου.

- Έτσι αγόρι μου, γάμα με όσο πιο δυνατά μπορείς… του ψέλλισα ξεψυχισμένα.

Μου έσφιξε δυνατά τα καπούλια και άρχισε να τον βγάζει αργά από μέσα μου. Αφού έβγαλε και το κεφαλάκι τράβηξε πίσω την λεκάνη του πήρε φόρα και μου τον κάρφωσε με όση δύναμη είχε. Του έφυγα από τα χέρια και πετάχτηκα μισό μέτρο μακριά του πέφτοντας μπρούμητα στο κρεβάτι. Ήρθε γρήγορα από πάνω μου και μου άνοιξε βίαια τα κωλομέρια πιέζοντας τα με τα χέρια του με όλο το βάρος του σώματός του. Η πούτσα του έψαξε γρήγορα την τρύπα μου και χώθηκε βαθιά μέσα μου.

Με γαμούσε πλέον άγρια, όπως του ζήτησα. Την έβγαζε όλη από τον κώλο μου, αργά και βασανιστικά καθώς έσφιγγα την σούφρα μου. Μετά, με μια κίνηση, όλη η 19ποντη πούτσα του έμπαινε με δύναμη και βία στον κώλο μου, με έσκιζε ξανά και ξανά. Είχε αρχίσει να γίνεται πολύ βίαιος. Προσπαθούσε να με ακινητοποιήσει πατώντας το κεφάλι μου με το ένα χέρι του και με το άλλο πίεζε την μέση μου για να μη μπορώ να κουνήσω την λεκάνη μου. Με γαμούσε με όση δύναμη είχε… Όπως του είχα ζητήσει!

Ο οργασμός που βίωνα ήταν απίστευτος. Με πονούσε πολύ αλλά δεν έλεγα τίποτα και δεν έβγαλα ούτε ένα βογκητό για να μη με λυπηθεί ο γαμιάς μου και σταματήσει να με γαμάει τόσο άγρια. Τον ένιωθα να φτάνει στην κορύφωση αργά και βασανιστικά, προσπαθούσε να κρατηθεί και να μη χύσει και τον λυπόμουν!

Το καλό του να είσαι ο παθητικός ήταν ότι μπορούσα να χύνω συνέχεια, όσες φορές ήθελα. Η πούτσα μου ήταν συρρικνωμένη τα αρχίδια μου πρησμένα και γεμάτα σπέρμα έτοιμα να εκραγούν. Και βίωνα έναν συνεχόμενο εγκεφαλικό και σωματικό οργασμό για πάρα πολύ ώρα, σχεδόν από την ώρα που με πέταξε στο κρεβάτι.

- Θέλω να με χύσεις αγόρι μου…

Η φωνή μου με το ζόρι ακούστηκε. Είχε μουδιάσει όλο μου το κορμί, τα πόδια μου δεν τα ένιωθα πια και η μόνη σωματική λειτουργία που μπορούσα να ελέγξω ήταν η αναπνοή μου. Τις υπόλοιπες τις είχα παραδώσει στο Μανώλη. Το γαμιά μου!

Δεν ήθελα όμως να με χύσει έτσι χωρίς να τον βλέπω, ήθελα το φιλί του και τα χάδια του αλλά δε μπορούσα να αρθρώσω άλλες λέξεις. Ευτυχώς το ίδιο πρέπει να ήθελε κι αυτός γιατί σταμάτησε να με γαμάει και άρχισε να μου γλείφει την πλάτη και να με φιλάει στο λαιμό. Έβγαλε την πούτσα του από τον κώλο μου και με γύρισε ανάσκελα. Εγώ δε μπορούσα να γυρίσω μόνος μου όσο και αν προσπάθησα. Έτρεμαν τα πόδια μου και ένιωθα ένα τεράστιο κενό στον κώλο μου. Έπεσε βαριά επάνω μου και προσπάθησε να με ακινητοποιήσει και πάλι.

- Μη φοβάσαι... του λέω γελώντας. Δεν πρόκειται να πάω πουθενά. Δε θέλω να πάω πουθενά, είμαι δικός σου!

- Φοβάμαι ότι θα τελειώσει, όπως τότε στο λύκειο που πήραμε πίπα ο ένας στον άλλο και δε με άφησες να σε πλησιάσω ξανά!

Δεν είπα τίποτα. Τον αγκάλιασα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Μου τον έβαλε και γαμιόμασταν αγκαλιασμένοι μέχρι που άρχισε να χύνει μέσα μου, δεν ήθελα να τελειώσει αυτή η στιγμή.

- Σ’ αγαπώ… μου ψιθύρισε φοβισμένα.

- Κι εγώ σ’ αγαπώ… του είπα ξέπνοα.

Το απόγευμα πέρασε γρήγορα με τη Μαρία να είναι σε οίστρο. Ήταν αεικίνητη, χαρούμενη και πανέμορφη. Στης 9 το βράδυ ήταν όλα έτοιμα πάνω στο τραπέζι του μπαλκονιού και το σπίτι μοσχομύριζε από την τηγανιά. Βάλαμε από ένα ποτήρι παγωμένο κρασί και κάναμε ψιλοκουβέντα περιμένοντας τον Κύριο Δημήτρη.

Είχε πάει εννιά και μισή, είχα αρχίσει να νυστάζω, όταν χτύπησε το κουδούνι. Η Μαρία πετάχτηκε και έτρεξε χαρούμενη να ανοίξει στον Κύριο Δημήτρη. Πράγματι άκουσα τη φωνή του στο χωλ και κάτι λέγανε για τα παντελόνια. Τους άκουσα να έρχονται προς το μπαλκόνι και σηκώθηκα βαριεστημένα να τον χαιρετίσω.

Ξαφνικά με πλημμύρισε ένα πολύ γνώριμο άρωμα, ήταν το άρωμα της. Απόψε όμως μπορούσα να το περιγράψω. Πούδρα, γιασεμί και βανίλια. Μα φυσικά Chanel No. 19 Poudre! Της ταίριαζε απόλυτα. Η Ιφιγένεια βγήκε από τη μπαλκονόπορτα πλημμυρίζοντας το χώρο με το άρωμα της.

Φορούσε ένα αεράτο φόρεμα με την πλάτη και τους ώμους έξω. Με πλησίασε, με χαιρέτησε με ένα ανεπαίσθητο φιλί στο μάγουλο και στις άκρες των χειλιών μου και κάθισε δίπλα μου στην πολυθρόνα που τις προσέφερα. Ήμουν μαγεμένος, είχα μεθύσει από το άρωμά της. Τα πάντα γύρω μου έσβησαν, δεν υπήρχε τίποτα, μόνο αυτή η υπέροχη γυναίκα. Εκείνο το βράδυ, εκείνη τη στιγμή που την είδα να βγαίνει από την μπαλκονόπορτα την ερωτεύτηκα.

Μιλούσαμε όλο το βράδυ, χωρίς να δίνουμε και πολύ σημασία στους υπόλοιπους. Πίναμε, γελούσαμε, τραγουδήσαμε κάποια στιγμή μόνο για εμάς, σα να ήμασταν μόνοι! Κάποια στιγμή είδαμε τη Μαρία στον καναπέ με την πούτσα το Δημήτρη στόμα της και το Μανώλη ανάμεσα στα πόδια της να της γλείφει το μουνάκι. Δε δώσαμε σημασία, ήμασταν στον δικό μας κόσμο. Σε λίγο ο Δημήτρης ήταν ανάμεσα στα πόδια της γυναίκας μου και τη γαμούσε. Πρέπει να το έκανε πολύ καλά γιατί η Μαρία χτυπιόταν σαν τρελή από την καύλα φωνάζοντας συνέχεια «Χύνω Κύριε Δημήτρη, μη σταματάτε σας παρακαλώ».

Σηκωθήκαμε με το κρασί μας στο χέρι, πήγαμε στην άκρη του μπαλκονιού και συνεχίσαμε να μιλάμε χωρίς να μας ενοχλούν οι φωνές τους. Ήμασταν όρθιοι ακουμπισμένοι στα κάγκελα όταν μου κράτησε τρυφερά το χέρι. Πήρα θάρρος. Έσκυψα και τη φίλησα. Πλέον μύριζε μόνο γιασεμί.

Τα σαρκώδη χείλη της ανταποκρίθηκαν και σφράγισαν το στόμα μου. Τύλιξε τα χέρια της γύρω από τη μέση μου και με τράβηξε επάνω της. Τα δικά μου άρπαξαν με λαχτάρα τα στήθη της. Τον είχα παίξει για αυτά τα στήθη και τώρα τα είχα δικά μου, τα χούφτωνα. Έλυσα τη ζώνη που φορούσε και το κορδόνι από το φόρεμά της ενώ αυτή μου έβγαλε γρήγορα τη βερμούδα και τη μπλούζα. Ήμασταν πλέον γυμνοί και φιλιόμασταν αγκαλιασμένοι στην άκρη του μπαλκονιού, κάτω από το φως του φεγγαριού. Σήκωσε το πόδι της και το τύλιξε στη μέση μου δίνοντας μου πρόσβαση στο μουνάκι της. Αυτή η πανέμορφη γυναίκα ήθελε να γαμηθεί μαζί μου. Πριν μια μέρα δεν θα το πίστευα ακόμα και στα πιο τρελά μου όνειρα. Η πούτσα μου, έτοιμη από ώρα βρήκε αμέσως το μουνάκι της και μπήκε μέσα της με βιασύνη.

Η Ιφιγένεια με δέχτηκε μέσα της με λαχτάρα ερωτευμένου κοριτσιού αφήνοντας ένα βαθύ αναστεναγμό. Το μουνάκι της έκαιγε και ήταν μούσκεμα. Τα υγρά της ήταν πηχτά λιπαίνοντας τέλεια τον κόλπο της, χαρίζοντας του μια ιδιαίτερη μεταξένια υφή. Είχα τα χέρια μου στον κώλο της και τη γαμούσα ήρεμα εξερευνώντας το εσωτερικό του κόλπου της με την καυλωμένη μου πούτσα. Η Ιφιγένεια είχε κολλήσει τα χείλη της στα δικά μου και με φιλούσε, χαϊδεύοντας με το ένα χέρι της την πλάτη και τον κώλο μου και το άλλο το είχε περασμένο μέσα στα μαλλιά μου.

Οι άλλοι είχαν πάει να συνεχίσουν στην κρεβατοκάμαρα και επικρατούσε απόλυτη ησυχία, άκουγα την καρδιά της να χτυπάει γρήγορα και δυνατά. Η ανάσα της είχε γίνει γρήγορη και κοφτή, ήταν φανερό ότι ήταν έτοιμη να χύσει. Την κράτησα δυνατά και ανέβασα ρυθμό για να τη βοηθήσω. Άρχισε να χύνει. Κάρφωσε τα νύχια της στην πλάτη μου, έχωσε τη γλώσσα της στο στόμα μου και σταμάτησε να αναπνέει για κάποια δευτερόλεπτα.

Την άφησα να ηρεμήσει για έλα λεπτό και ξανά οδήγησα τον πούτσο μου στο σημείο που την τρέλαινε. Είχα βρει το κουμπάκι της. Την έσφιξα πάλι δυνατά και ανέβασα πάλι το ρυθμό πιέζοντας με τον πούτσο μου το κουμπάκι της. Έχυνε πάλι! Αυτή τη φορά δε σταμάτησα και την έκανα να χύνει για μισό λεπτό. Έτρεμαν τα πόδια της και βογκούσε δυνατά. Είχε τραβήξει το κεφάλι της πίσω και με κοίταζε με απορία.

- Μικρέ πως το έκανες αυτό;…

μου φώναξε απορημένη μόλις βρήκε την ανάσα της. Μικρέ με φωνάζει ακόμη και σήμερα όταν είμαστε μόνοι μας. Δεν της απάντησα απλά της χαμογέλασα και παίρνοντας την αγκαλιά την πήγα και την ξάπλωσα στο καναπεδάκι. Κάθισα για ένα λεπτό μακριά της και τη θαύμαζα, ήταν πολύ όμορφη γαμώτο! Γονάτισα ανάμεσα στα πόδια της και έσκυψα να φιλήσω το ξανθό μουνάκι της. Μοσχομύριζε βανίλια. Το έγλειψα για λίγο και κάνοντας μια στάση στην κοιλίτσα της, πήρα στο στόμα μου τα υπέροχα βυζάκια και άρχισα να τα βυζαίνω με μανία. Τη λάτρευα αυτή την γυναίκα. Ήμουν τόσο ερωτευμένος που τα πάντα επάνω της μου φαινόταν τέλεια.

Της έβαλα προσεχτικά την πούτσα μου μέσα στο καυλωμένο μουνάκι της. Για κάποιο λόγο φοβόμουν να μην την πονέσω και άρχισα πάλι να τη γαμάω όπως της άρεσε και μόνο για να την ευχαριστήσω. Σε δύο λεπτά έχυνε πάλι. Λάτρευα την έκφραση του προσώπου καθώς έχυνε ξανά και ξανά.

Ξαφνικά μου έδωσε μια δυνατή σφαλιάρα, με πέταξε από επάνω της και έπεσα στο πάτωμα. Όρμησε επάνω σαν την ύαινα και κάθισε πάνω στον πούτσο μου, τα μάτια της είχαν σκοτεινιάσει. Μου έδωσε ακόμα μια σφαλιάρα, πιο δυνατή από την πρώτη, κάρφωσε την πούτσα μου στο μουνάκι της και άρχισε να με γαμάει λικνίζοντας τη λεκάνη της.

Καύλωσα απίστευτα, γαμιόταν σαν τρελή και χτυπιόταν στην πούτσα μου πάνω κάτω κάθε φορά που έχυνε. Κι άλλο χαστούκι άστραψε στο μάγουλο μου καθώς ετοιμαζόμουν να χύσω. Μου πήρε τα χέρια και τα σήκωσε πάνω από το κεφάλι μου, προσπαθώντας με το βάρος της να με ακινητοποιήσει. Σήμερα για κάποιο λόγο όλοι θέλουν να μου επιβληθούν! Κόλλησε τα χείλη της στα δικά μου και αμέσως άρχισα να χύνω. Ανασήκωσε το κεφάλι της και με κοίταξε στα μάτια. Τα μάτια της πια έλαμπαν και το άρωμα της ήταν πλέον πούδρας. Τα ξανθά μαλλιά της έπεφταν στο στήθος μου και ένα ζεστό χαμόγελο φώτιζε το πρόσωπο της. Η στιγμή ήταν μαγική και έχει μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου.

- Είσαι τυχερός μικρέ που ταξιδεύουμε απόψε…

μου λέει καθώς σηκωνόταν απρόθυμα από πάνω μου. Θα πήγαιναν στο εξοχικό τους στην Εύβοια αμέσως μόλις έφευγαν από το σπίτι μας. Είχε έρθει ο γιος τους από την Αγγλία και η Ιφιγένεια θα καθόταν μια εβδομάδα να τον περιποιηθεί. Μου έδωσε το χέρι της για να σηκωθώ από το πάτωμα και με τράβηξε με δύναμη. Με κόλλησε επάνω της και μου χάρισε το πιο όμορφο φιλί της ζωής μου.

- Αλλά όταν γυρίσω θα περάσεις δύσκολα στα χέρια μου.. είπε γελώντας.

Ντυθήκαμε, έβαλα κρασί στο ποτήρι μου και άναψα τσιγάρο. Ήρθε κάθισε στην αγκαλιά μου και κάναμε χαζοκουβέντα πίνοντας από το ποτήρι μου και καπνίζοντας το τσιγάρο μου. Σε λίγα λεπτά ακούστηκαν γέλια και χαρούμενες φωνές να έρχονται προς το μπαλκόνι. Η Μαρία βγήκε στο μπαλκόνι φορώντας μια κοντή ρομπίτσα δεμένη στη μέση της και τα αγόρια της τα τραβούσε ναζιάρικα από το χέρι γυμνά.

Ο Μανώλης ήταν αστείος με την πούτσα του ακόμη σηκωμένη, δυσανάλογα μεγαλύτερη από το υπόλοιπο σώμα του. Ήταν ψηλός, σχετικά αδύνατος και με λίγες τρίχες στο στερνό και την ηβική περιοχή. Ο Δημήτρης με εξέπληξε ευχάριστα. Παρά την ηλικία του ήταν καλοδιατηρημένος! Γυμνασμένος, ψηλός και σχετικά γεροδεμένος με γραμμωμένα και αποτριχωμένα πόδια, έκανε πολλά χρόνια ποδηλασία και δεν κάπνιζε. Το δέρμα του είχε ένα ωραίο μπρούντζινο χρώμα και η πούτσα του πεσμένη πάνω στα μεγάλα αρχίδια του που ήταν σα δύο μεγάλα καρύδια. Πήρα με δυσκολία τα μάτια μου από πάνω του και ρώτησα τη Μαρία αν πέρασε καλά.

- Αγάπη μου ήταν τέλεια! Ο κύριος Δημήτρης έχει πολύ σκληρή πούτσα και πολύ αντοχή. Και είχες δίκιο, μυρίζει σαν ακριβό ουίσκι!

Η ειλικρίνεια της ήταν αφοπλιστική, μου τα έλεγε με τέτοια άνεση σα να ήμασταν μόνοι μας. Ο Δημήτρης κοκκίνισε ελαφρά και η Ιφιγένεια κρυφογελούσε. Ο Μανώλης στο κόσμο του είχε ξαπλώσει σε μια πολυθρόνα και έπαιζε με τη σηκωμένη του πούτσα!

- Και να δεις Γιαννάκη μου πόσο σπέρμα έχυσε. Ξεχείλιζε από το μουνάκι μου και καθώς συνέχισε να με γαμάει, του ξανασηκώθηκε σχεδόν αμέσως. Με έχυσε ξανά μετά από λίγο και τα πήρα στο στόμα, ήθελα να δω αν έχουν ωραία γεύση. Τη δεύτερη φορά έβγαλε περισσότερα χύσια και αν είχε χρόνο θα μ’ έχυνε πιο πολύ. Όσο με γαμούσε τα αρχίδια γέμιζαν συνέχεια με σπέρμα.

- Κοίτα πόσο βαριά είναι… μου λέει και με σπρώχνει να τα πιάσω!

Άπλωσα το χέρι μου διστακτικά και τα χάιδεψα, το άλλο είχε αγκαλιά την Ιφιγένεια και χούφτωνε το βυζί της. Ήταν ζεστά και είχαν μεταξένια υφή. Προσπάθησα να τα χουφτώσω αλλά δε χωρούσαν σε ένα χέρι. Τα ζούπηξα και τα σήκωσα. Όντως ήταν πολύ βαριά και τα έσφιξα δυνατά. Ο Δημήτρης βόγκηξε και πέρασε τα μακριά του δάχτυλα μέσα από τα μαλλιά μου χαϊδεύοντας με στο μάγουλο με το άλλο του χέρι. Ήμουν έτοιμος να πάρω την πούτσα του στο στόμα. Η Ιφιγένεια με φίλησε στο άλλο μάγουλο, πήρε την πούτσα του Δημήτρη και μου την έφερε στο στόμα.

- Αφού το θέλεις, κάνε το… μου λέει χαμογελώντας.

Την ρούφηξα χωρίς δεύτερη σκέψη! Χωρίς να αφήσω λεπτό τα αρχίδια του τον έγλειφα και τον ρούφαγα με λαχτάρα, μέχρι που του σηκώθηκε. Είχε δίκιο η Μαρία, ήταν πολύ σκληρός ο πούτσος του.

Ερεθίστηκα πολύ όταν άρχισε να μου γαμάει το στόμα. Με κρατούσε δυνατά από τα μαλλιά και με το άλλο του χέρι δε σταμάτησε να μου χαϊδεύει το μάγουλο. Ταυτόχρονα με χάιδευαν στο άλλο μάγουλο η Μαρία και η Ιφιγένεια. Τον έπαιρνα όλο στο στόμα μου αδιαμαρτύρητα και αυτό τον καύλωνε πολύ, δεν άργησε να χύσει.

Το σπέρμα του ήταν καυτό και είχε γεύση ροδάκινου. Και ήταν πολύ, πάρα πολύ! Με την πρώτη ριπή πλημμύρισε το στόμα μου, νόμισα ότι με κατουράει ο μαλάκας. Τον έβγαλα αμέσως αλλά ήρθε και δεύτερη ριπή που γέμισε με πηχτό σπέρμα πρόσωπό μου. Τον ξαναέβαλα στο στόμα μου νομίζοντας ότι είχε τελειώσει αλλά ήρθε και τρίτο κύμα. Πήγα να τραβηχτώ αλλά δε με άφησε και κάρφωσε τη σκληρή πούτσα του στο λαρύγγι μου. Μου γάμησε το στόμα έτσι για 1 λεπτό χύνοντας συνέχεια. Προσπάθησα να τα καταπιώ αλλά ήταν πολλά και άρχισαν να τρέχουν στο λαιμό και το στήθος μου. Αφού ηρέμησε λίγο μου τράβηξε πίσω το κεφάλι και έσκυψε και με φίλησε…

- Όταν γυρίσω θα περάσεις δύσκολα στα χέρια μας… μου λέει γελώντας.

- Το ίδιο μου είπε πριν λίγο και η Ιφιγένεια! Που είχα μπλέξει;

Η Ιφιγένεια έγλειφε λαίμαργα από το λαιμό μου και τα μάγουλά μου τα χύσια του άντρα της, ενώ η Μαρία καθάριζε με τη γλώσσα της την πούτσα και τα αρχίδια του Δημήτρη. Σε λίγο ήταν έτοιμοι να φύγουν. Καθώς τους ξεπροβοδίζαμε ανταλλάξαμε τηλέφωνα και υποσχεθήκαμε να βρεθούμε σύντομα. Κάθισα σε μια πολυθρόνα και άναψα τσιγάρο, ήμουν ακόμη σε τρομακτική υπερένταση. Ήρθε και η Μαρία, έβαλε ένα ποτήρι κρασί και κάθισε στην αγκαλιά μου.

- Πως σου φάνηκαν;… με ρώτησε βαριεστημένα.

- Εγώ είμαι ερωτευμένος… της λέω γελώντας.

- Το καταλάβαμε όλοι! Αλλά να ξέρεις ότι η Ιφιγένεια έχει παράξενα γούστα. Απ’ ότι μου είπε ο κύριος Δημήτρης της αρέσει να δέρνει τους άντρες που τη γαμάνε. Μου έδειξε τα σημάδια από καμτσικιές επάνω του!

Τώρα εξηγούνται η σφαλιάρες που έφαγα. Δεν με ένοιαζε καθόλου.

- Μου είπε επίσης να σου πω να προσέχεις και να μην την αφήσεις να σου επιβληθεί γιατί θα σε μετατρέψει εύκολα σε σκλαβάκι της.

Ήταν αργά πλέον. Ήμουν τόσο ερωτευμένος που ότι και να μου ζητούσε θα το έκανα απλά και μόνο για να είμαι κοντά της, ήμουν ήδη σκλαβάκι της. Σηκώθηκε η Μαρία μας πήρε από το χέρι και πήγαμε και η τρεις για μπάνιο. Σε λίγη ώρα κοιμηθήκαμε αγκαλιά αποκαμωμένοι.

Συνεχίζεται…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151141221S004




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.