Σύνδεση || Εγγραφή

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Ντίνο και είμαι 19 ετών από τη Πάτρα. Μένω μαζί με τη μητέρα μου Σοφία, 44 ετών, πολύ εμφανίσιμη γυναίκα. Ξανθιά, με μακριά μαλλιά, 1.64, 54 κιλά, με μεγάλο στήθος και τουρλωτό κωλαράκι. Δε γυμνάζεται αλλά είναι σαν να κάνει γυμναστική χρόνια. Της αρέσει να ντύνεται προκλητικά και να τραβάει τα βλέμματα πάνω της (ψηλά παπούτσια, μίνι φούστες, μίνι φορέματα, κολάν, σορτσάκια και τα εσώρουχα όλα στρινγκάκια). Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι πολλά χρόνια. Τη φιγούρα του πατέρα μου δεν την έχω στο μυαλό μου σχεδόν καθόλου, αντιθέτως θυμάμαι διάφορους γκόμενους της μητέρας μου. Είχε ώριμους σχετικά σε ηλικία άντρες στη ζωή της και κατά διαστήματα έμπλεκε και με πιτσιρικάδες (ίσως να κάνει το κέφι της και να καλύψει ανάγκες που οι ώριμοι δεν μπορούσαν).

Η σχέση της με εμένα ήταν πολύ καλή. Με φρόντιζε, με αγαπούσε και ότι χρειαζόμουν το είχα πριν το ζητήσω. Το μόνο παράπονο που είχα είναι ότι θα ήθελα να ήταν πιο μαζεμένη όταν κυκλοφορούσαμε ειδικά μαζί. Να ντυνόταν λίγο πιο σεμνά για να μην είχα άβολες στιγμές από άντρες που την βλέπανε και πείραζαν μπροστά μου. Ήταν ένα από τα πράγματα που με προβλημάτιζαν. Έβλεπα τις μητέρες των φίλων μου και ήταν καθημερινές γυναίκες η δικιά μου έκανε αισθητή διαφορά από αυτές. Οι φίλοι μου είχα καταλάβει πώς περίμεναν πως και πως να τη δουν να πάρουν μάτι, αλλά δε μου λέγανε κάτι μην παρεξηγηθούμε. Πάμε σε εμένα τώρα. Είμαι ένα όμορφο αγόρι, μελαχρινό, 1.80 ύψος, 73 κιλά και ένα κανονικό σώμα. Οι εμπειρίες μου στο σεξ ελάχιστες. Έψαχνα ακόμη μέσα μου τι μου αρέσει. Τον τελευταίο καιρό έμπαινα συχνά στο chat. Εκεί μου άρεσε να μιλάω με ώριμους ενεργητικούς.

Γνώρισα το Στέλιο, έναν άνδρα 55 από Πάτρα κι αυτός. Ήταν ένας άνδρας ώριμος και μου άρεσε που ήταν λίγο αγροίκος, δεν είχε τρόπους, αντιθέτως ήταν πρόστυχος, αυθόρμητος και κάθε φορά που μιλάγαμε ένιωθα ένα κόμπο στο στομάχι. Ένα Σάββατο βράδυ, η μάνα μου με είχε ενημερώσει ότι θα βγει και θα κοιμηθεί σε μια φίλη της και πως θα γυρίσει Κυριακή μεσημέρι να πάμε έξω για φαγητό. Φόρεσε ένα μίνι άσπρο φόρεμα που διαγράφονταν το λεοπάρ στρινγκάκι της στο φως του μπάνιου καθώς ετοιμαζόταν. Είχα φτάσει σε μια ηλικία που καταλάβαινα πως δε θα έβγαινε με φίλη της, ούτε θα κοιμόταν σε αυτήν. Ήταν πολύ εντυπωσιακή. Το περπάτημα της ακουγόταν σε όλο το σπίτι πάνω στις ψηλοτάκουνες γόβες. Φόρεσε ένα κοντό γουνάκι από πάνω, με φίλησε και έφυγε. Πήγα αμέσως στον υπολογιστή και μπήκα στο chat. Αμέσως δέχτηκα μήνυμα από το Στέλιο.

«Τι κάνεις πουτανάκι μου; Γύρισα από ποτά σπίτι, τέζα καυλωμένος»

Εκεί του είπα πώς είμαι μόνος σπίτι και πώς κι εγώ είμαι καυλωμένος. Με ρώτησε πώς και μόνος. (Του είχα αναφέρει πώς μένω με γονείς) και του είπα πώς η μητέρα μου θα επιστρέψει αύριο και πως δε μένει ο πατέρας μου εδώ. Δεν ξέρω γιατί αλλά του είπα την αλήθεια εκείνο το βράδυ. Τότε τρελάθηκε. Τόσο καιρό μου λέει είσαι με τη μάνα σου και μου λες ψέματα πουτανί; Μου έλεγε να του την περιγράψω. Μόλις κατάλαβε ότι πρόκειται για γυναικάρα μου είπε να τσακιστώ να πάω στο δωμάτιο της και να βάλω στρινγκάκι της και φόρεμα να γυρίσω και να ανοίξουμε κάμερα. Σαν υπνωτισμένος πήγα στο δωμάτιο της διάλεξα ένα μίνι φορεματάκι και ένα στρινγκάκι κόκκινο. Τα φορούσα και έτρεμα από καύλα. Ήταν όντως πολύ πρόστυχα. Πήγα στην κάμερα, του είπα έτοιμος και ανοίξαμε μαζί. Σάστισα. Είδα ένα ώριμο άντρα γυμνό, γεροδεμένο, γκριζομάλλη, να κρατάει ένα τεράστιο χοντρό καυλί στο χέρι. Ήταν σε ένα καναπέ και μπροστά του είχε ένα μπουκάλι ουίσκι και ένα ποτήρι μισοάδειο. Μόλις με είδε τρελάθηκε. Πλησίασε την κάμερα και άρχισε και έβριζε χυδαία. Μου έλεγε πώς είμαι ξέκωλο και πώς θα με σκίσει στα δύο. Θα μου γαμήσει το μουνί της μάνας μου μπροστά μου και ανάσαινε βαριά. Μου είπε να τον πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε επιτόπου και σαν υπνωτισμένος πατούσα στο κινητό το νούμερο που έστειλε.

Το σήκωσε και μου είπε που μένει αλλά δε μπορούσα να πάω, φοβόμουν και δεν οδηγούσα. Τότε μου είπε να περάσει να με πάρει με το αμάξι μια βόλτα και πως δε θα πάμε σπίτι. Δέχτηκα, έβαλα ένα στρινγκάκι μέσα από τη φόρμα και σε δέκα ήμουν κοντά στο σπίτι μου, στο σημείο που δώσαμε ραντεβού. Εμφανίστηκε ένα μαύρο αμάξι, με logo εταιρίας όπως μου είπε. Σταμάτησε μπροστά μου και μου είπε έλα μέσα. Από κοντά ήταν ακόμη πιο γεροδεμένος. Μπήκα μέσα και η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Πήγαμε σε ένα ήρεμο μέρος ξεκουμπώνει το παντελόνι και βγάζει έξω ένα τεράστιο καυλί. Με πλησιάζει στο αυτί μυρίζοντας ουισκίλα και μου λέει παρ' το γαμώ την πουτάνα τη μάνα σου. Εκεί κόλλησα, φοβήθηκα. Με έπιασε το μεγάλο του χέρι από το σβέρκο και με έβαλε να του τον φάω. Έτσι, φώναζε, ρούφα πουτάνα μουνόφτημα γαμώ την μάνα σου. Είχε μια εμμονή να μου λέει για τη μάνα μου.

Με έπνιγε με τη πουτσάρα του. Δεν έπαιρνα αναπνοή τραβιόμουν και με πίεζε. Με σηκώνει μου λέει αν η μάνα μου είναι πουτάνα. Τον κοιτούσα και δεν απαντούσα. Τότε βγάζει ένα μπουκαλάκι από το ντουλάπι, το ανακατεύει, το ανοίγει και μου λέει μύρισε το. Το βάζει στο ρουθούνι μου και μου λέει τραβά δυνατά, μη φοβάσαι. Το έκανα γιατί ήξερα πως είναι πόπερ, είχα δει σε τσόντες αλλά δεν είχα δοκιμάσει. Μόλις ρούφηξα δυνατά τρελάθηκα. Τότε με ξαναρωτάει αν η μάνα μου είναι πουτάνα και του λέω ναι, είναι μεγάλη και ντύνεται προκλητικά και της αρέσει η πούτσα. Τρελάθηκε, αγρίεψε, τον έβαλε τέρμα. Φώναζε πώς θα τη γαμήσει μπροστά μου πώς θα τη γκαστρώσει. Εγώ μπουκωμένος εκστασιασμένος ρούφαγα λαίμαργα την πούτσα. Δεν είχα όρια, ένιωθα πουτανάκι.

Αυτός να μουγκρίζει σαν ζώο και ξαφνικά ένιωσα ποτάμι στο στόμα μου. Έριχνε σφαλιάρες στη φάτσα μου και μου γέμιζε το στόμα χύσια. Μόλις τα έβγαλε όλα, σήκωσα το κεφάλι μου και τον είδα να με γράφει με κάμερα του κινητού. Του είπα τι κάνεις εκεί και μου είπε σκάσε, κανείς δε θα τα δει αρκεί να σου γαμήσω τη μανούλα. Εκεί πήγα να βγω. Ήταν κλειδωμένα και του λέω άνοιξε. Γυρνάει με κοιτάει και μου λέει στο βίντεο λες πουτάνα τη μάνα σου ρε ξεφτίλα που θα πας, κάτσε φρόνιμα και θα περάσουμε καλά. Πήγαινε σπίτι και αύριο θα έρθω να κι εγώ. Τη μάνα σου την ξέρω, τη γαμούσα παλιά, απλά είναι τρελοπουτάνα, δεν είναι για σχέση. Σε είχα δει, ήσουν μικρός τότε, αλλά που να θυμάσαι τόσους που είχε!

Τα έπαιξα. Του είπα πώς με δουλεύει τόσο καιρό και πώς από την αρχή ήξερε. Μου είπε μόλις με είδε στην κάμερα κατάλαβε ποιος είμαι και ας πέρασαν χρόνια. Με γύρισε σπίτι. Ήξερε που μένω. Μου είπε πώς θα έρθει αύριο από το σπίτι πρωί πριν έρθει η μάνα μου. Έτσι κι έγινε. Πέρασαν οι ώρες, ξύπνησα, έκανα μπάνιο και χτύπησε το κουδούνι. Έτρεμα, δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω αλλά σκέφτηκα πως έχει ξανάρθει. Αν δεν άνοιγα θα ήταν χειρότερα με το βίντεο που είχε. Ανοίγω και μπαίνει μέσα χαμογελαστός, λέει καλημέρα, με χουφτώνει στο κωλαράκι και πάει σαλόνι. Ήξερε το σπίτι πολύ καλά. Κάθεται και μου λέει τα κανόνισα όλα. Όπου να είναι θα έρθει η μάνα σου, μίλησα μαζί της. Ένα πράγμα θέλω από εσένα όμως Ντινούλη για να μη δείξω το βίντεο σου. Να πας μέσα να φορέσεις μέσα από τη φόρμα σου ένα στρινγκάκι της και δε θα πάρει χαμπάρι τίποτα.

Του είπα αποκλείεται και τότε σκοτείνιασε. Μου είπε να τσακιστώ να πάω να βάλω, αλλιώς θα τα δει όλα η καργιόλα. Πήγα, γύρισα και τον είδα. Είχε σερβιριστεί ένα ποτό και είχε ανάψει τσιγάρο. Μου είπε να κάτσω δίπλα του πριν έρθει και έτσι έκανα. Απλώνει το χέρι στο πόδι μου και μου λέει πώς γλείφω σαν τη Σοφία. Με σπρώχνει μπροστά και τραβάει από πίσω το στρινγκάκι μου να το δει. Την πουτάνα, λέει, θα τη τρελάνω. Βλέπω τον καβάλο του που φουσκώνει. Ξαφνικά ακούω τα κλειδιά στη πόρτα και μπαίνει η μάνα μου τρελαμένη, έξαλλη. Τι κάνεις εδώ αλήτη τι έκανες στο παιδί μου; Ντίνο, φωνάζει, τι έκανες; Δεν ήξερα τι να πω, τι να κάνω, δεν είχα ιδέα αν της τα έδειξε, δεν είχα ιδέα ποιος ήταν αυτός. Τότε ο Στέλιος ήρεμος από το καναπέ της λέει ηρέμησε Σοφάκι. 19 ετών αντράκι είναι, δεν έκανε κάτι κακό, εσύ χειρότερα κάνεις όταν τρελαίνεσαι.

Η μάνα μου του είπε να φύγει αμέσως και πώς έχουμε να μιλήσουμε εμείς γεμάτη θυμό. Δεν έχω να πάω πουθενά της λέει ο Στέλιος και σηκώνεται όρθιος. Την πλησιάζει και της λέει αυτό το φόρεμα εγώ στο είχα πάρει. Θυμάσαι; Του απαντάει πώς θυμάται τα πάντα αλλά το παιδί δεν έχει καμία δουλειά. Τότε ο Στέλιος της λέει πώς δε θα ασχοληθεί με το μικρό ποτέ ξανά αν κάτσει φρόνιμα και το απολαύσει. Κατάλαβα πώς έστειλε το βίντεο στη μάνα μου. Με έπιασε πανικός, ντροπή και άγχος. Ο Στέλιος πήγε πίσω της, ψιθύρισε στο αυτί τής κάτι και εκείνη ξεφύσησε σα να μη μπορεί να κάνει αλλιώς. Η μάνα μου με κοίταξε και μου είπε γιατί. Ο Στέλιος τη γυρνάει, την κοιτάει στα μάτια και της λέει γιατί είσαι πουτάνα γεννημένη και τη φιλάει στο στόμα.

Τα χέρια του πήγαν στο φόρεμα και το σήκωσε να φανεί η κωλάρα τής. Αυτή το τραβάει κάτω και του λέει όχι μπροστά στο παιδί. Με κοιτάει ο Στέλιος και μου λέει θες να δεις αυτό που λέγαμε; Είχα τη μάνα μου με πλάτη αν με κοίταζε δεν ήξερα τι θα έλεγα αλλά τώρα μου έφυγε ένα ναι. Την ακούω να κάνει ένα η... και σταμάτησε μόλις το σήκωσε ο Στέλιος και εμφανίστηκε η κολάρα της με το λεοπάρ στρινγκάκι. Τη χουφτώνει με μανία, άνοιγε τα κωλομέρια τής και μου έδειχνε την τρύπα της. Είχα τρελαθεί. Μου κάνει νόημα να πάω προς τα εκεί. Πήγα αμέσως και μου λέει σκύψε. Η μάνα μου πλάτη όλη την ώρα σε εμένα. Σκύβω και ανοίγει τα κωλομάγουλα, παραμερίζει το στρινγκάκι και μου λέει γλειφ' το. Τρελάθηκα με το που ακούμπησε η γλώσσα μου στην τρυπούλα, ακούω τη μάνα μου να του λέει τι μας κάνεις εκεί, ντροπή! Τότε ο Στέλιος βγάζει ένα μπουκαλάκι από την τσέπη του την κοιτάει στα μάτια και της λέει κοίτα τι σου έχω. Η αδυναμία σου! Όχι, δεν πρέπει τώρα, πάμε κάπου αλλού. Σκάσε της λέει και το βάζει στο ρουθούνι της. Αναστενάζει και αρχίζει και το μυρίζει, μια από το ένα ρουθούνι μια από το άλλο. Της το βγάζει, αυτή κλείνει τα μάτια και εκστασιασμένη τον φιλάει στο στόμα. Νιώθω το χέρι της να πιέζει το κεφάλι μου στη τρύπα της.

Είχα μείνει. Η ίδια μου η μάνα εκστασιασμένη να με πιέζει να της γλείψω την κωλοτρυπίδα. Ήμουν σε όνειρο! Ο χρόνος είχε σταματήσει. Αυτά δε γινόταν ούτε σε τσόντες! Ο Στέλιος τραβιέται λίγο πίσω, ανοίγει το παντελόνι και βγάζει έξω το θηρίο του. Την κοιτάει και της λέει φερ' τον και σε εμένα το Ντινούλη. Αυτή ακόμη ήταν μαγκωμένη αλλά εκεί που φτάσαμε δε μπορούσε να κάνει πίσω. Με κοιτάει και μου λέει θέλεις; Κουνάω το κεφάλι θετικά και νιώθω τα χέρια της να με οδηγούν στο καυλί του. Αυτός μόλις το έβαλα στο στόμα μου τραβάει το στρινγκάκι μου από τη φόρμα να το δει η μάνα μου. Κοίτα πώς σε περιμέναμε… της λέει. Με κοιτάει και μου λέει έτσι με την πούτσα στο στόμα πες στη μάνα σου τι είναι. Εγώ να μη μιλάω, να συνεχίζω να γλείφω. Τότε νιώθω το μπουκαλάκι στο ρουθούνι μου και με έκπληξη βλέπω το χέρι της μάνας μου να μου το έχει βάλει και να μου λέει η ίδια τι είμαι πες μου!

Ρούφαγα πόπερ και είχα το καυλί του Στέλιου να με γεμίζει. Προσπαθούσα να πω πουτάνα αλλά μόνο κάτι σάλια έβγαζα. Μου τραβάει το κεφάλι ο Στέλιος, με ελευθερώνει και μου λέει πες τι είναι! Πουτάνα… αρχίζω και φωνάζω με μανία, πουτάνα είσαι μαμά, τόσα χρόνια ήθελα να στο πω! Με κοιτάζει η μάνα μου και μου λέει αγάπη μου συγνώμη. Τότε ο Στέλιος τη στήνει στα τέσσερα στο πάτωμα μπροστά μου, της λέει να μου κρατάει τα χέρια και πάει πίσω της. Κεντράρει το τεράστιο καυλί του στον κώλο της και μπαίνει όλος μέσα τής. Μόλις πατώνει της λέει Σοφάκι τι είναι ο γιος σου; Με κοιτάει η μάνα μου και δεν απαντά. Μου δίνει το μπουκαλάκι ο Στέλιος και μου λέει βαλ' το στη μύτη της. Το έκανα όσο εκείνος τη γαμούσε αργά με ρυθμό. Η μάνα μου ρούφαγε, είχε κλειστά μάτια το απολάμβανε.

Της το βγάζω και τη ρωτάει ξανά. Τι είναι ο γιόκας σου Σοφάκι; Με κοιτάει, μου πιάνει τα χέρια, μου λέει συγνώμη και φωνάζει πουστράκι. Τι είναι;… της ξαναλέει ο Στέλιος και τη γαμούσε πιο δυνατά. Πουστράκι τελειωμένο, φώναζε αυτή. Τι σας κάνω μάνα και γιο Σοφάκι;… της λέει. Μας γαμάς το σπίτι και μας έχεις πουτανάκια σου. Καθώς τη γαμούσε με δύναμη τη βάραγε στα κωλομάγουλα, την είχε ξεκωλιάσει κυριολεκτικά. Τον είδα που άλλαξε η φάτσα του, ήθελε να χύσει. Τον βγάζει από το κώλο της, μας στήνει μπροστά του και τον παίζει δυνατά. Ανοιχτά στόματα φώναζε και έριχνε τα χύσια του παντού στο πρόσωπο στο στόμα μας. Έλεγε από εδώ και πέρα θα σας τρελάνω… και μας ενώνει τα κεφάλια να φιληθούμε μπροστά του γονατιστοί.

Το κάναμε. Αυτός σηκώθηκε, μπήκε στο μπάνιο και μας άφησε γυμνούς στο πάτωμα ξαπλωμένους με τη μάνα μου χωρίς να μιλάμε. Ήταν ότι πιο έντονο έχω ζήσει μέχρι την επόμενη που μου έστειλε ο Στέλιος.

Περιμένω σχόλια σας.


© Copyright XStream Management All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151181121S015




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.