Σύνδεση || Εγγραφή

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ο ώριμος από το chat τρέλανε τη μάνα μου (2ο μέρος)

Όπως έχετε διαβάσει και στις προηγούμενες ιστορίες η ιστορία με το Στέλιο συνεχίζεται. Είχαμε μπει σε περίεργα μονοπάτια εγώ και η μάνα μου. Μετά από λίγες μέρες ο Στέλιος έκανε την εμφάνιση του. Αυτή τη φορά δεν κάλεσε τη μάνα μου αλλά εμένα. Μου ζήτησε να πάμε για ένα καφέ κάπου έξω χωρίς να μάθει η μάνα μου κάτι και να μιλήσουμε σαν άντρες. Εμένα το μυαλό μου πήγαινε ότι ήθελε να με ξεμοναχιάσει, αλλά ο τρόπος του ήταν πιο φυσιολογικός. Είναι άντρας που αν θέλει κάτι το δείχνει. Θα γινόταν πρόστυχος σκέφτηκα. Το απόγευμα με πήρε από ένα σημείο κοντά στο σπίτι και πήγαμε σε ένα ήρεμο καφέ. Στη διαδρομή δεν ήταν πρόστυχος, ούτε έδειξε πως θα πάμε κάπου δύο μας. Μετά, αντιθέτως, με ρωτούσε πώς είμαι, τι κάνω κλπ.

Μόλις κάτσαμε παραγγείλαμε και μου είπε πως θέλει να μιλήσουμε για όλα αυτά πού γίνονται με εμένα και τη μάνα μου ανοιχτά. Χωρίς κολλήματα και ντροπές. Μου είπε πως έχει καταλάβει ότι όλο αυτό το παιχνίδι το ευχαριστιέμαι και πως έχει καταλάβει πως πέρα από το να με κάνει πουτανάκι του ξέρει πως φτιάχνομαι όταν μου ξεφτιλίζει τη μητέρα μπροστά μου. Εκεί κοκκίνισα, δεν ήξερα τι να πω. Του άρεσε να με φέρνει σε δύσκολη θέση. Μου είπε μην αγχώνεσαι είναι λογικό με αυτή τη μάνα που έχεις να φαντασιώνεσαι διάφορα. Είναι γεννημένη για πούτσο αυτή η γυναίκα, δε την βλέπεις πως είναι; Με την μάνα σου βγαίναμε παλιά, τη γαμούσε ένας φίλος μου και μου την έκανε πάσα. Είχα καταλάβει ότι είναι για πολύ πούτσο και αυτός που θα την πάρει θα έχει κέρατο και δυστυχία. Μου είπε επίσης πως ο πατέρας μου κάποτε δούλευε με το φίλο του. Εκεί τη γνώρισε και τη γαμούσε από τότε που ήταν με το πατέρα μου.

Έπεφτα από τα σύννεφα. Τον πατέρα μου δεν τον θυμάμαι καλά-καλά εγώ και έχω έναν άγνωστο να μου μιλάει για αυτόν. Δεν ήξερα ποτέ το λόγο που χώρισαν. Αυτό που μου έλεγε η μάνα μου ήταν πως μας άφησε να κάνει τη ζωή του. Ο Στέλιος με κοίταξε και μου είπε πώς αν δεν ήταν σε δύσκολη θέση η μάνα μου δε θα τα έκανε όλα αυτά. Έχει βρώμικο παρελθόν, της άρεσε η πούτσα και γαμιόταν σαν τρελή. Ούτε εσύ Ντινάκο δεν ξέρω αν είσαι του πατέρα σου. Εκεί τρομοκρατήθηκα, όλα γινόντουσαν τόσο ξαφνικά. Μου λέει να χαλαρώσω και πως έχει στο μυαλό του πολλά για εμένα και τη Σοφία τη μάνα μου. Μου αρέσει πολύ σαν γυναίκα, είναι η καψούρα μου και ας είναι πουτάνα, μου κάνει. Θέλω να της τρελαίνω το μυαλό, να τη φτάνω στα όρια και για αυτό θέλω και εσένα μαζί μου. Είσαι ο γιος της, το αίμα της και τρελαίνομαι να σας έχω μάνα και γιο πουτανάκια μου. Αυτή μου λέει να μη σε μπλέκω σε όλο αυτό, σε προσέχει, αλλά ξέρω πώς σου αρέσει η πούτσα μου, με γουστάρεις… και μου απλώνει το χέρι στο πόδι πάνω από τη φόρμα.

Ανατριχιάζω, δε μιλάω και περιμένω να δω που θα το πάει. Θέλω μου λέει να σας φροντίζω, να έχουμε μια διαφορετική σχέση τρεις μας. Και βαριανασαίνει όσο με χαϊδεύει στο πόδι. Πάρε το κινητό σου Ντινάκο, πιάσε μου τον πρησμένο καβάλο στο τζιν και βγάλ' το μια φωτογραφία όπως με χαϊδεύεις. Του είπα για πιο λόγο και μου απαντά απότομα. Καν' το τώρα πούστρα για τη μάνα σου είναι. Το έκανα. Τον χάιδεψα και έβγαλα δύο τρεις άφωτο. Μου λέει να τις δω. Και πατάει αποστολή στο κινητό. Τι κάνεις εκεί;… έφυγε από το στόμα μου. Γυρνάει με αγριοκοιτάει και μου λέει να κάνω ότι μου λέει, αλλιώς θα με κάνει μαύρο στο ξύλο. Άσπρισα και κούνησα καταφατικά το κεφάλι. Σε λίγα δευτερόλεπτα με καλούσε η μάνα μου. Μην το σηκώσεις, μου λέει. Μόλις σταματήσει να χτυπά θα της στείλουμε μήνυμα. Πήρε το κινητό από τα χέρια μου και μόλις σταμάτησε η μάνα μου να καλεί άρχισε να γράφει μηνύματα και να της στέλνει. Κατάλαβα πως παριστάνει εμένα ότι τα στέλνω εγώ. Δε μίλαγα για αρκετή ώρα όσο τον έβλεπα να γράφει και να έχουν ένα διάλογο. Δεν είχα ιδέα τι μπορεί να έστελνε. Στο τέλος παίρνει ένα υφάκι ειρωνικό και με χαμόγελο αφήνει το κινητό. Στο είπα μικρέ, θα την τρελάνω. Είναι μεγάλη πουτάνα η καργιόλα η μάνα σου. Πάρε το κινητό και δες τους διαλόγους. Της έστειλε να μη με καλέσει για την επόμενη ώρα γιατί θα ρουφάω το καυλί του και πώς ότι θέλει να στείλει μήνυμα. Αυτή έλεγε πως δεν τα πιστεύει αυτά που ακούει και να φύγω αμέσως από εκεί.

Της έγραφε πως με τρελαίνει όλο το παιχνίδι που κάνουν και δε θέλω να το σταματήσουμε, αλλιώς θα βρίσκομαι μόνος με το Στέλιο. Δεν είμαι ανήλικος ούτε μωρό. Αν δε θέλει αυτή το Στέλιο τον θέλω εγώ. Εκεί του έλεγε πως θα έπρεπε να ντρέπεσαι που τα λες αυτά στη μάνα σου και μιλάς έτσι. Και η απάντηση μου (δηλαδή η απάντηση του Στέλιου) ήταν πως σε λίγη ώρα θα με πάει πορνοσινεμά να δω πως είναι. Αν θες έρχεσαι, αν δε θες κάτσε σπίτι. Διαβάζω την απάντηση της στείλτε μου διεύθυνση και θα τα πούμε από κοντά μικρέ θα σε κανονίσω. Ο Στέλιος μαμά λέει πως για να έρθεις πρέπει να ντυθείς με μίνι φόρεμα και πάλι χωρίς στρινγκάκι. Δώστε μου διεύθυνση, θα το κάνω απαντά. Της έγραψε αριθμό και διεύθυνση και της είπε σε μια ώρα εκεί.

Σήκω, μου λέει ο Στέλιος, πάμε να πάρουμε θέση. Εγώ σαν υπνωτισμένος έκανα ότι μου λέει. Δεν είχα ξαναπάει σε τσοντοσινεμά, δεν ήξερα πως είναι και τι παίζει εκεί μέσα, μόνο ότι έχω διαβάσει. Δεν ήταν μακριά μας. Τα είχε όλα υπολογισμένα. Ένα παλιό κτήριο που και να πέρναγα δεν θα καταλάβαινα τι είναι. Μπαίνουμε μέσα, πληρώνει είσοδο τέσσερα ευρώ και προχωράμε. Σκοτάδια παντού και φιγούρες μέσα σε αυτά, όλοι άντρες! Κάθεται και μου λέει κάτσε εδώ, έχει κόσμο σήμερα. Μόλις έκατσα δίπλα του άρχισε το μάτι και συνήθιζε. Η τσόντα ήταν παλιά, με μια γυναίκα και δύο άντρες και χάλια ποιότητα εικόνας. Ο χώρος μύριζε περίεργα άσχημα. Διακρίνω γύρω μου και πίσω μου είχαν μαζευτεί διάφοροι άντρες ώριμοι σε ηλικία. Εκεί νομίζω πως ήμουν ο πιο μικρός σε ηλικία. Ρωτάω το Στέλιο αν είναι καλή ιδέα να έρθει και η μάνα μου εδώ και ειδικά έτσι όπως της είπε να είναι ντυμένη. Μου λέει να ηρεμήσω και πως σήμερα θα φάω κι εγώ και αυτή το γαμήσι της ζωής μας.

Φοβήθηκα ήθελα να της στείλω να μην έρθει αλλά φοβόμουν το Στέλιο μη με πάρει χαμπάρι. Ξαφνικά νιώθω ένα χέρι από πίσω μου να με ψαχουλεύει. Είχε περάσει το χέρι του στο στήθος μου και τσίμπαγε τη ρώγα μου. Δεν μίλαγα. Ο Στέλιος το κοιτάει και του λέει έλα μπροστά αν τον κάνεις κέφι. Σε δευτερόλεπτα είχε έρθει και κάτσει δίπλα μου ένας μεγαλύτερος από το Στέλιο σε ηλικία άντρας, σχεδόν παππούς, με μια πρόστυχη φάτσα να του τρέχουν τα σάλια όσο με κοιτά. Έβγαλε το καυλί του έξω και αυταρχικά μου είπε ρούφα πουτανάκι. Δεν κουνήθηκα μέχρι που με σβέρκωσε ο Στέλιος με τη χερούκλα του και με οδήγησε στο καυλί του. Έγλειφα και ένιωθα ότι με βλέπουν κι άλλοι. Σε μια στιγμή νιώθω στο κωλαράκι μου χέρια μα δεν με άφηνε ο γέρος να σηκωθώ με έπνιγε με το καυλί του. Μέχρι που έχασα τον έλεγχο. Με γδύνανε, μου βγάζανε παπούτσια, φόρμα, εσώρουχο και όταν πήγαν να μου βγάλουν τη μπλούζα πήρα ανάσα, γύρισα το κεφάλι και είδα τέσσερις πέντε άντρες γύρω μου.

Είχαμε βρεθεί στο διάδρομο, εγώ ανάμεσα τους και αυτοί γύρω μου. Άλλος να μου δαγκώνει τη ρώγα, άλλος να μου ανοίγει τα κωλομάγουλα και να μου τρώει την τρυπούλα, άλλος να μου βάζει το χέρι μου στο καυλί του, είχα χαθεί τελείως. Τους έπαιζα τις πούτσες, με χουφτώνανε, με γλείφανε, με φιλάγανε και ήμουν σε νιρβάνα. Ένιωθα και πουτανάκι που τρελαίνεται, αλλά και ότι με βιάζουν, δεν ήξερα τι να κάνω τι να σκεφτώ. Τότε ακούω έναν να λέει. Τι είναι αυτό ρε μαλάκα, τι πουτάνα είναι αυτή που μπήκε; Κατάλαβα ήρθε η μητέρα μου. Δε μπορούσα να δω. Ένας γεροδεμένος με έβαλε στα γόνατα και με γέμισε με το καυλί του. Δεν ένιωθα την ώρα ούτε ότι παραδίπλα ήταν η μάνα μου. Αυτός με έπνιγε με δύναμη και μου έλεγε σήμερα εδώ θα σε λιώσω πουτανάκι. Συνέχισε έτσι αρκετή ώρα μέχρι που με σήκωσε να με στήσει στον τοίχο. Όπως σηκώθηκα είδα τη μάνα μου με το Στέλιο γυμνό να την έχουν βάλει στη μέση στα καθίσματα μαζί με άλλους δύο και να τη χουφτώνουν.

Με είδε στην κατάσταση που είμαι και φώναξε τι του κάνετε εκεί ρε αλήτες. Τότε με κοιτάει ο γεροδεμένος και μου λέει. Μάνα σου είναι αυτή ρε;… και τη νόμιζα για βιζιτού. Η μάνα μου έξαλλη βάραγε το Στέλιο. Πήγε να σηκωθεί μας της ήρθε μια δυνατή σφαλιάρα από το Στέλιο. Έπεσε στα καθίσματα. Τι κάνεις εκεί μωρή;… το θέλει ο πούστης σου, έχει καυλώσει όλο το σινεμά. Τους έχει τρελάνει στην πίπα η πουτάνα που έβγαλες. Με αρπάζει ο γεροδεμένος και με σέρνει μέχρι τη μάνα μου. Γιος σου είναι αυτός;… της λέει. Τον κοιτάζει η μάνα μου και του λέει ναι και θέλω να τον πάρω να φύγουμε τώρα, αλλιώς θα πάμε στην αστυνομία. Αυτός με την πουτσάρα του κάγκελο με πιάνει από το κεφάλι και μου λέει να τον γλείψω μπροστά τής. Εγώ φοβισμένος και τρελαμένος δεν είχα επιλογή, το έκανα χωρίς να κοιτάζω τη μάνα μου. Τι θα τους πεις τώρα, πώς η πουτάνα που έβγαλες ρουφάει πούτσες και να μας πιάσουν;

Ο Στέλιος σηκώθηκε και της είπε τελείωνε πολλά είπες. Ξεκίνα δουλειά και της τραβάει το φόρεμα όλο κάτω. Τη γδύνει και μαζεύονται όλοι γύρω της. Τη φιλάγανε, την τραβάγανε, της δίνανε σφαλιάρες μέχρι που τη βάζουν στα γόνατα έτοιμοι όλοι με τα καυλιά στο χέρι. Μισό λεπτό ακούγεται από το Στέλιο και βγάζει πάλι ένα μπουκαλάκι ποππερ. Την τρελαίνει την πουτάνα αυτό και της το βάζει στη μύτη. Ξαφνικά βγάζει άλλος ένας άλλο ένα μπουκαλάκι άλλης μάρκας και της το βάζει στο άλλο ρουθούνι. Αυτό ήταν… η μάνα μου ήταν σε άλλο κόσμο. Ξεκίνησε και ρούφαγε πούτσες σαν τρελή. Μια τη μια, μια την άλλη. Δε σταμάταγε, της έτρεχαν τα σάλια. Δεν την έχω ξαναδεί έτσι, είχε αφηνιάσει. Χτύπαγε τις πούτσες στο πρόσωπο της. Το βάψιμο και οι σκιές είχαν τρέξει σε όλο της το πρόσωπο και γυάλιζε από τα σάλια της και τα καυλόζουμα από τις πούτσες. Με αρπάζει ο γεροδεμένος, με γέρνει κοντά της και μας βάζει να φιλιόμαστε. Η μάνα μου δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, με φίλαγε στο στόμα σαν τρελή. Ο Στέλιος με δαχτύλωνε και έλεγε στο είπα θα στην τρελάνω.

Ο γεροδεμένος μας σταματάει, τη γυρνάει και την αρχίζει σε ένα ανελέητο γαμήσι στο μουνί. Ο Στέλιος μου τον έδωσε στο στόμα και οι υπόλοιποι μας χουφτώνανε και τον παίζανε. Άκουγα τη μάνα μου να του λέει βάρα με. Αυτός αγρίεψε και την ξεκίνησε στις σφαλιάρες. Είχε κοκκινίσει όλο της το σώμα. Τι πουτάνα είναι αυτή ρε;… φώναζε. Μέσα της θα χύσω να τη γκαστρώσω. Μας είχαν έρμαιο τους. Εγώ έχυνα χωρίς να τον παίξω όπως έγλειφα το Στέλιο και με τα χάδια από αγνώστους. Με βλέπανε πώς χύνω και τον παίζανε πιο δυνατά γύρω μας. Ο γεροδεμένος είχε τρελαθεί, σφυροκοπούσε τη μάνα μου σαν τρελός. Μέχρι που καρφώθηκε μέσα της και της λέει πάρ' τα. Ξαφνικά σταγόνες πάνω μου από τους γύρω μου με χύνανε στο πρόσωπο όσο με έπνιγε ο Στέλιος με το καυλί του. Δεν άργησε κι αυτός, καρφώθηκε στο στόμα μου βαθιά και μου λέει πάρ' τα όπως η μάνα σου.

Με γέμισε! Χύσια έβγαιναν από το στόμα μου. Ο γεροδεμένος τον έβγαλε, την πήρε μισολιπόθυμη και την έριξε δίπλα μου. Ζήτησε το μπουκαλάκι από το Στέλιο, μας το έβαλε να το μυρίσουμε πάλι, στάθηκε όρθιος μπροστά μας και ξεκίνησε να μας κατουράει. Μέσα στο σινεμά, μπροστά σε όλους. Κούραση, καύλα, νιρβάνα, υποταγή, ξεφτίλα, τα νιώθαμε όλα. Ξύπνησα σπίτι μετά από μερικές ώρες με λιγοστές εικόνες στο μυαλό μου πώς μας γυρίσανε σπίτι. Δεν είχαμε πλυθεί. Ξαπλωμένοι στο κρεβάτι της μάνας μου μισόγυμνοι και οι δύο. Δεν ξέρω αν έπρεπε να έχω προχωρήσει με το Στέλιο, αν το ήξερα ότι θα γινόταν όλο αυτό σίγουρα είναι πώς όχι.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151221121S016




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.