Σύνδεση || Εγγραφή

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ο τουρίστας: Το βράδυ μας

Φύγαμε από την παραλία και οδήγησε μέχρι το ξενοδοχείο του. Πήρε το κλειδί από το νυχτερινό ρεσεψιονίστ και ανεβήκαμε σχεδόν τρέχοντας στο δωμάτιο του. Μπαίνοντας μέσα κλείδωσε την πόρτα και με φίλησε με λύσσα. Ξεκινήσαμε να γδύνει ένας τον άλλον και φιλιόμασταν με πάθος. Κατέβηκε στα γόνατα και με πήρε στο στόμα του για άλλη μια φορά. Τον σήκωσα και τον έριξα στο κρεβάτι και του λέω να γλείφει ο ένας τον άλλον μαζί. Ήταν το πρώτο μου 69. Στο μέλλον θα ακολουθούσαν πολλά ακόμα. Έχω έντονη σεξουαλική ζωή και περισσότερο είναι με σχέσεις. Δε γουστάρω καθόλου τα one night stand, θέλω να αφοσιώνομαι ερωτικά στον εκάστοτε σύντροφο. Φυσικά αυτό δεν το ξέρεις από τη αρχή αλλά στην πορεία καταλαβαίνεις αν αυτός που έχεις δίπλα σου θες να είναι στη ζωή σου η όχι.

Τότε ήμουν ένα άβγαλτο παιδί μόλις είχα απολυθεί από τον στρατό. Δεν είχα προηγούμενη ερωτική εμπειρία με άντρα και όλα μου φαίνονταν σα βουνό στην ερωτική πράξη. Ήταν λες και ξεκλείδωσα την πόρτα για να γίνω ακόρεστος εραστής. Σεξουαλικός, ερωτικός. Οι πρώην σύντροφοι μου τουλάχιστον αυτό το έλεγαν. Στο σεξ ήμουν ηφαίστειο και οι ρόλοι δε μέτραγαν. Δεν υπήρχε είμαι παθητικός η ενεργητικός. Υπήρχε θέλω να γαμηθούμε. Όλα σε ενεργοπαθητικό. Επιστροφή σε κείνο το βράδυ που έχασα την παρθενιά του κώλου μου. Και γάμησα άντρα για πρώτη μου φορά.

Ξεκινήσαμε ένα 69 και έλιωνε ο ένας στο στόμα του άλλου. Χύσαμε σχεδόν ταυτόχρονα. Ήταν απίστευτη η στιγμή εκείνη. Καθάρισε ο ένας τον άλλον και μετά φιλιόμασταν σαν να μην υπήρχε αύριο. Μετά μου είπε ότι θέλει να τον γαμήσω. Δε μου πέρασε τότε από το μυαλό ότι τόση ώρα δεν είχαμε προφύλαξη για κάτι τέτοιο. Ήταν η καύλα της πρώτης φοράς. Πράγμα που τώρα που το σκέφτομαι ήταν απαράδεκτο. Και τελείως ηλίθιο γιατί μπορούσε να έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο για την υπόλοιπη ζωή μου.

Ευτυχώς δε συνέβη. Μόνο με τους μακροχρόνια δεσμούς μου και εφόσον υπήρχε η εξέταση και των δύο μας θα έκανα σεξ χωρίς προφύλαξη από τότε και στο εξής. Έχω κάνει ακάποτα γαμήσια με γκόμενους και μόνο εάν τους εμπιστευόμουν. Γιατί η εμπιστοσύνη είναι το α και το ω στο σεξ. Φιλιόμασταν με λύσσα και μου λέει γλείψε μου την τρύπα μου. Βάζω τη γλώσσα μου στην τρύπα του και ξεκίνησα το παρθένο ταξίδι μου και σε αυτόν τον τομέα. Το γλειφοκώλι. Μου άρεσε η αίσθηση πολύ. Τον έγλειφα, τον δάγκωνα, τον φιλούσα, τον τσίμπησα στα κωλομέρια και του άρεσε. Μου είπε να του δώσω χαστούκια στο κάθε κωλομέρι. Το έκανα στην αρχή σιγά μετά πιο δυνατά μέχρι που είδα τα δάχτυλα των χεριών μου να ζωγραφίζονται στον κώλο του. Και ήθελε κι άλλο.

Έβαλα δύναμη και ξεκίνησα να βάζω δάχτυλο στην τρύπα του. Ήταν αρκετές φορές χρησιμοποιημένη. Μετά από καιρό κατάλαβα ότι είχε γαμηθεί παρά πολλές φορές. Του έβαλα ένα δάχτυλο, του έβαλα δύο δάχτυλα και τα άνοιγα σαν ψαλίδι. Μου λέει γάμησε με τώρα. Βγάζω τα δάχτυλα μου, ακουμπάω το καυλί μου και μπήκα μέσα του σα μαχαίρι στο βούτυρο. Δεν κατάλαβα καν ποτέ χώθηκα στο βάθος του κώλου του. Ξεκίνησα να μπαινοβγαίνω στην τρύπα του και μετά από ώρα που κρατιόμουν του δαγκώνω τον λαιμό όπως τον πηδούσα, του λέω θέλω να χύσω και λέει χύσε μέσα μου. Το έκανα βγάζοντας μια κραυγή τόσο δυνατή που σίγουρα μας άκουσαν οι διπλανοί. Αυτός σαν τρελός γυρνάει απότομα, με πιάνει από το κεφάλι, με φιλάει, σκύβει πάνω από τον πούτσο μου και τον παίρνει στο στόμα του. Μου λέει βάρα με χαστούκι στο πρόσωπο. Του έριξα χαστούκια όπως πριν του έριχνα στον κώλο. Μου ζήτησε κι άλλο κι άλλο κι το έκανα.

Μου καθάρισε τον πούτσο από τα χύσια, τα υγρά του κώλου του και οτιδήποτε μπορεί να είχε από το γαμήσι που είχε γίνει. Εκείνη την στιγμή δεν με ένοιαζε τίποτα και του λέω πάω να κατουρήσω. Πάω στο μπάνιο και έρχεται στα τέσσερα από πίσω μου σα σκύλος και μου λέει θέλω πάνω μου. Με έπιασε μια αηδία αλλά του είπα οκ πάρ' τα ρε ξεφτίλα. Μου βγήκε μια έντονη επιθυμία να τον κάνω σκουπίδι. Του έριξα τα κάτουρα στο πρόσωπο. Του έριξα ροχάλες, ήθελε χαστούκια του έριξα μερικά μετά ήθελε να μου γλείψει τα πόδια. Τον άφησα. Έκανε ότι ήθελε και τον άφηνα. Μου είπε ότι θέλει να του δώσω κλωτσιά στον κώλο. Το έκανα. Σκέφτηκα πόσο ανώμαλος μπορεί να είναι αλλά δεν είπα τίποτα. Τον άφησα να γλείψει τον πούτσο μου από τα κάτουρα και να μου φιλάει τα πόδια.

Μετά βγαίνουμε από το μπάνιο, ανάβω τσιγάρο και μου λέει ξάπλωσε εσύ πάω να πλυθώ και μετά μπες κι εσύ. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και άνοιξα τηλεόραση. Βγαίνει μετά από αρκετή ώρα από το μπάνιο και μου λέει μπες να πλυθείς. Πάω κάνω ένα ντους, βγαίνω, ντύνομαι και του λέω η ώρα πέρασε, θα με πας σπίτι; Μου λέει ναι φεύγουμε όποτε θες. Στο δρόμο που πηγαίναμε δε μίλαγε πολύ και λίγο πριν φτάσουμε μου λέει εάν θέλω να τον ξαναδώ το απόγευμα ή το βράδυ. Του λέω ένα εντάξει έλα στις 7 να με πάρεις από εδώ και κατέβηκα από το αμάξι. Επέστρεψα στο σπίτι ξημερώματα. Έπεσα σχεδόν αμέσως για ύπνο και ονειρεύτηκα όλα όσα είχαν συμβεί μέσα σε μόλις μία μέρα που είχα γνωρίσει αυτόν τον τουρίστα. Όταν ξύπνησα η ξαδέρφη μου έλειπε, είχε αφήσει ένα σημείωμα που μου έλεγε ότι έχει μαγειρέψει και να φάω γιατί θα βγει για καφέ με κάτι φίλες της.

Άναψα τσιγάρο, έβαλα ένα αναψυκτικό και άνοιξα τηλεόραση να χαζεύω. Έφαγα ένα νόστιμο μαμαδίστικο φαγητό και ξάπλωσα στον καναπέ να βλέπω τηλεόραση. Έκανα ένα ζεστό ντους και τράβηξα μια μαλακία. Λίγο πριν χύσω ακούμπησα με το δάχτυλο μου την παρθένα τρύπα μου και μου άρεσε. Έσπρωξα λίγο ακόμα και ένοιωσα να μπαίνει μέσα σιγά σιγά. Πόναγα, ένοιωθα ενόχληση αλλά συνέχιζα. Βάζω λίγο σαπουνάδα στο χέρι μου και ξανασπρώχνω. Μπήκε σχεδόν το μισό δάχτυλο και τότε ένοιωσα ότι θα χύσω. Και έχυσα ποτάμι. Περισσότερο από ότι συνήθως. Μου άρεσε η αίσθηση ότι κάτι μπήκε στην τρύπα μου. Η ώρα ήταν κοντά στις 6. Η ξαδέρφη ήταν ακόμα απούσα και άρχισα να ετοιμάζομαι για βόλτα με τον καυλιάρη τουρίστα μου. Άνοιξα την τσάντα μου και φόρεσα κάτι πρόχειρο. Άφησα σημείωμα στην ξαδέρφη ότι θα πάω για μια βόλτα εδώ γύρω και θα επιστρέψω.

Βγήκα έξω στο δρόμο και άναψα τσιγάρο. Περπατούσα γύρω γύρω στην περιοχή μέχρι να περάσει η ώρα, κοίταξα το ρολόι μου και ήταν εφτά παρά. Μετά από λίγο τον είδα να έρχεται με τα πόδια. Τον χαιρέτησα και του είπα πως και ήρθε με τα πόδια. Μου είπε ότι ο θείος του ήθελε το αμάξι και ότι δεν το έδινε. Πήραμε ένα ταξί που περνούσε και κατεβήκαμε κέντρο. Πήγαμε για καφέ σε ένα μικρό καφέ και μετά πήγαμε για φαγητό. Αφού φάγαμε αρκετά, ήπιαμε, γελάσαμε, κουτσομπολέψαμε τους γύρω μας, μας βρήκε το βράδυ να περπατάμε σε κάτι σοκάκια. Σε μια γειτονιά ήταν πολύ σκοτεινά και με τράβηξε πίσω από ένα κτίριο ερειπωμένο να με φιλήσει. Ήθελε και ήθελα πολύ. Φιλιόμασταν για ώρα, χάιδευε ο ένας τον άλλο και μου λέει πάμε. Δεν ρώτησα το που και τον ακολούθησα. Περπατήσαμε για ώρα, φαινόταν ότι ήξερε καλά την περιοχή και απλά κοίταγε εμένα που δεν ήξερα που πηγαίναμε.

Φτάσαμε έξω από ένα διώροφο σπίτι. Χτύπησε κουδούνι και μας άνοιξε ο θείος. Τότε τον κοίταξα καλύτερα… ήταν γύρω στα 55-60, πολύ ωραίος άντρας. Ψηλός, ώριμος, σφιχτό κορμί. Φόραγε μια παλιά φόρμα και ένα φανελάκι τιράντα και τα μπράτσα του ήταν λες και ήταν μποξέρ. Ένας ωραίος ώριμος άντρας με σφιχτό κορμί, μύτη λίγο μεγάλη για το πρόσωπο του, λίγα μαύρα μαλλιά με περισσότερα λευκά. Ένα παχύ μουστάκι και δύο πράσινα μάτια σχεδόν ίδια με του ανιψιού του. Μπήκαμε μέσα αφού μας καλωσόρισε και με έσφιξε στην αγκαλιά του φιλώντας με στο μάγουλο. Με ξάφνιασε αυτή η κίνηση του και απλά το δέχτηκα. Καθίσαμε σε έναν μαύρο καναπέ παλιό και έφερε μπύρες παγωμένες να πιούμε. Κάτι είπαν στην γλώσσα τους, Σέρβοι ήταν όπως έμαθα μετά. Μετά μου λέει σε σπαστά ελληνικά εάν ήμουν καλά, πως τα περάσαμε στη βόλτα, πόσες μέρες θα μείνω Θεσσαλονίκη, από που είμαι, πως ήταν στο στρατό και διάφορες ερωτήσεις γενικές.

Συνεχίζεται…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151250122S013



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.