Σύνδεση || Εγγραφή

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ο τουρίστας: Η πρώτη φορά μου

Βγαίνοντας από το ξενοδοχείο, μπήκαμε στο αμάξι και ξεκίνησε για την περιοχή που του είπα ότι θέλω να πάω. Οδηγούσε, είπε ότι θέλει να με δει πάλι και με ρώτησε πόσες μέρες θα μείνω και από που είμαι και που θα μείνω και τι θα κάνω τώρα που θα γυρίσω πίσω στην πόλη μου. Απαντούσα στις ερωτήσεις του και χαλαρά άρχισε να μου χαϊδεύει το πόδι. Πιάνω κι εγώ το χέρι του που μου χάιδευε το πόδι και του λέω ότι ήταν πολύ όμορφη η εμπειρία αυτή.

Φτάσαμε στην περιοχή που έμενε η ξαδέρφη μου, κατέβηκα από το αμάξι, πήρα την τσάντα μου και τον χαιρέτησα. Με ρώτησε εάν θέλω να τον ξαναδώ. Του απάντησα φυσικά και ότι θα μείνω λίγες μέρες για διακοπές. Μου είπε εάν θέλω μπορεί να έρθει το βράδυ μετά τις 11 να πάμε βόλτα για ποτό σε ένα κλαμπ που ήξερε και ήταν και σχετικά κοντά στην περιοχή που θα έμενα. Θα ερχόταν με το αμάξι να με πάρει. Του είπα ότι θα χαρώ πολύ να τον ξαναδώ. Κλείσαμε ραντεβού στην γωνιά της πολυκατοικίας στις 11 και έφυγε για το ξενοδοχείο του.

Χτύπησα το κουδούνι η ξαδέρφη μου είχε γυρίσει από την δουλειά της και μπήκα σπίτι. Αφού είπαμε διάφορα οικογενειακά με την ξαδέρφη μπήκα για μπάνιο, έφτιαξε κάτι και φάγαμε και άραξα στον καναπέ χαζεύοντας τηλεόραση. Η ώρα πήγε 10:20. Κοιτάω το ρολόι που φορούσα, ανάβω τσιγάρο, πίνω μια γουλιά κρασί και ξεκίνησα να ντύνομαι όσο πιο όμορφα μπορούσα με τα ρούχα που είχα. Τίποτα δε μου άρεσε για να βγω έτσι έξω για ποτό και τελικά φόρεσα ένα απλό τζιν, τα μποτάκια που φόραγα και ένα πουκάμισο καρό. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη του μπάνιου, έριξα λίγο άρωμα πάνω μου, έβαλα και ζελέ στα μαλλιά τα έκανα καρφακια και ήμουν έτοιμος. Άναψα πάλι τσιγάρο και είπα στην ξαδέρφη ότι θα βγω με κάτι φίλους από το στρατό. Αυτή γνωστός σπιτόγατος θα κοιμόταν νωρίς όπως είπε γιατί την επόμενη μέρα θα πήγαινε για κάτι δουλειές στην εφορία. Έτσι μου έδωσε τα κλειδιά να μπω χωρίς να χτυπήσω, μου είπε να προσέχω, να μην πιω πολύ και διάφορα άλλα λες και ήμουν μικρό παιδί.

Αφού η ώρα πήγε 10:45 της είπα καλό βράδυ και βγήκα στο δρόμο. Άναψα ένα τσιγάρο και περίμενα να έρθει. Όντως σε πέντε λεπτά τον είδα να σταματάει στη γωνία, να μου χαμογελά και να μου λέει να μπω να φύγουμε. Στη διαδρομή μου έπιανε το πόδι πάλι και σε κάποια στιγμή σταματά μπροστά σε ένα παλιό κτίριο και μου λέει φτάσαμε. Βγαίνουμε από το αμάξι και με τραβάει από το χέρι λίγο απόμερα πίσω από ένα τοίχο που είχε πολλές αφίσες. Με φιλάει με ένταση τόσο που πόνεσαν τα χείλη μου και μου χουφτώνει τον κώλο. Τον φίλησα και εγώ με δύναμη και του έπιασα τον πούτσο.

- Σε θέλω πολύ... θέλω να κάνουμε σεξ... μου λέει.

- Κι εγώ θέλω να κάνω κάτι μαζί σου. Και μην ξεχνάς ότι ήταν είσαι ο πρώτος μου...

Γέλασε δυνατά και με φίλησε πάλι.

- Θα γίνω ο πρώτος σου στα πάντα... το θες;

- Τι εννοείς

- Με θες;

- Ναι!

Χαμογέλασε και μου λέει πάμε για ποτό τώρα. Μπήκαμε στο κλαμπ και παραγγείλαμε ποτό. Είχε λίγο κόσμο και σχεδόν όλοι όταν μπήκαμε γύρισαν να μας κοιτάξουν και τότε το συνειδητοποίησα. Με κράταγε σφιχτά από το χέρι. Κοκκίνησα σαν παντζάρι και άφησα το χέρι του απότομα. Με κοίταξε και με έπιασε από τη μέση. Του είπα όχι, τι κάνεις, μας βλέπουν και αυτός αδιαφόρησε. Είπε ότι είμαι δικός του για σήμερα, ότι με θέλει και ότι δε ντρέπεται να το δείξει. Εγώ ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Ντρεπόμουν λες και με ήξεραν. Ήμουν ένας άγνωστος νεαρός με έναν άλλο άγνωστο για αυτούς νεαρό επίσης. Του είπα ότι δε θέλω να με κρατά έτσι και με άφησε λίγο νευριασμένος. Μετά από λίγη ώρα ηρέμησε και ακούγαμε τη μουσική πίνοντας το ποτό μας. Ξαφνικά μου λέει…

- πάμε να φύγουμε.

- Γιατί, τι έπαθες; Είναι σχετικά νωρίς.

- Πάμε να φύγουμε, δε μπορώ εδώ μέσα. Θέλω να μείνουμε μόνοι.

Φύγαμε και βγήκαμε έξω στη δροσιά της νύχτας. Με πιάνει από το χέρι, με τραβάει πάνω του και με φιλάει με τόση λύσσα που μου έκοψε την ανάσα. Στην αρχή αντιστάθηκα σθεναρά αλλά μετά αφέθηκα να απολαύσω κι εγώ ότι ένας τέτοιος παίδαρος με γουστάρει και δεν αντέχει χωρίς τα φιλιά μου. Καταλήξαμε να φιλιόμαστε σαν ερωτευμένο ζευγάρι και να πιάνει ο ένας τον άλλον σφιχτά αγκαλιά. Ευτυχώς δεν κυκλοφορεί ψυχή. Μετά το σκέφτηκα ότι εάν πέρναγε κάποιος από κει θα μας έβριζε. Μου λέει θέλω να πάμε βόλτα παραλία. Του λέω οκ πάμε, μπήκαμε στο αμάξι και φύγαμε. Φτάσαμε μετά από λίγη ώρα παραλία, άραξε το αμάξι και κατεβήκαμε. Ήταν πολύ ήσυχα. Βρήκαμε μια παλιά βάρκα ξύλινη και κάτσαμε εκεί αγκαλιά σφιχτά ο ένας με τον άλλον. Με φιλούσε με πάθος. Με τρελαίνει στα φιλιά, στόμα, χείλη, λαιμό, αυτιά παντού, με φίλαγε στο πρόσωπο.

Με σπρώχνει ελαφρά και βρίσκεται στα γόνατα να μου ξεκουμπώνει το τζιν μου. Ο πούτσος μου είχε αρχίσει να σηκώνεται και να κάνει την εμφάνιση του το φούσκωμα πάνω από το εσώρουχο μου. Μου δάγκωνε τον πούτσο πάνω από το σλιπάκι που φορούσα. Τον έγλειφε, τον δάγκωνε, μου γέμισε με τα σάλια του το σλιπάκι. Μου βγάζει έξω τον πούτσο, τον καταπίνει ολόκληρο και τον ακούω να πνίγεται, να βήχει, να τρέχουν τα σάλια του στον κορμό του πούτσου μου και να μουσκεύουν τα αρχίδια μου. Τον ρούφαγε δυνατά, τον εξαφάνιζε στο βάθος του λαρυγγιού του. Μου θύμισε μια σκηνή από την τσόντα το βαθύ λαρύγγι που είχα δει. Ρούφαγε τόσο δυνατά που δεν άντεξα και τον αντάμειψα με παχύ σπέρμα που έρρεε άφθονο από την τρύπα του πούτσου μου βαθιά στο λαρύγγι του. Έγλειφε, ρούφαγε, κατάπινε και έβλεπα να τρέχουν από το πλάι σάλια και χύσια μαζί.

Σταματάει και ξερογλειφόταν σαν γάτα. Μου καθάρισε με τη γλώσσα του όλο τον πούτσο, τα αρχίδια, το σλιπάκι και το τζιν που είχε λίγες σταγόνες. Όλα τα έγλειψε και μετά με φιλάει με λύσσα και έχωσε την γλώσσα του τόσο βαθιά που ένιωσα την άκρη της γλώσσας του στο λαρύγγι μου. Είχε όντως μακριά γλώσσα με μυτερή άκρη. Χώθηκε σα φίδι στο στόμα μου. Με πιάνει από το χέρι και το ακουμπά στον πούτσο του πάνω από το μαύρο παντελόνι που φορούσε. Τον παρατήρησα. Τα μάτια του έλαμπαν στο φως του φεγγαριού. Ήταν ένας κούκλος άντρας. Άκρως ερωτικός, ψηλός, γεροδεμένος, με έντονες γωνίες στο πρόσωπο, με ένα στόμα κόλαση, με χείλη σαρκώδη και ποθητά να τα φιλάς για ώρες. Τον ακούμπησα στον πούτσο του και ήταν σα να πιάνω πέτρα. Ήταν σκληρός, καυλωμένος απίστευτα.

Του ξεκουμπώνω τα κουμπιά στο παντελόνι, με βοηθά να το κατεβάσω λίγο και ξεκινώ να γλείφω τον υπέροχο του πούτσο πάνω από το άσπρο σλιπάκι που φορούσε. Ήταν απλά η δική μου στιγμή σε επανάληψη του μεσημεριού. Ήθελα τόσο πολύ να τον γευτώ πάλι, να τον αισθανθώ στο στόμα μου. Άρχισα να τον γλείφω πάνω από το σλιπάκι και το κατέβασα σιγά σιγά μέχρι που ο πούτσος του πετάχτηκε σαν ελατήριο στο πρόσωπο μου. Με χτύπησε με δύναμη στο μάγουλο. Πόνεσα από τη δύναμη της πούτσας του και ξεκίνησα να γλείφω απαλά στην αρχή και πιο έντονα μετά το καυλί του τουρίστα μου. Αυτού του υπέροχου ερωτικού άντρα που μέσα σε μια μέρα με έκανε να λατρεύω τη γλώσσα του και το καυλί του.

Τον έγλειφα για ώρα, τον δάγκωνα, τον έβγαζα από στόμα μου και τον έτριβα στο πρόσωπο μου, τον χτύπαγα στα μάγουλα μου, τον ρούφαγα βαθιά μέχρι να πνιγώ. Μέχρι που μου είπε ότι σε λίγο θα χύσει. Δεν τον άφησα να βγει. Ήθελα να τον γευτώ στα βάθη του λαιμού μου. Τον πήρα όσο πιο βαθιά μπορούσα και άρχισα να ρουφάω δυνατά μέχρι που με έπνιξε το ποτάμι του. Το σπέρμα του ήταν σαν ποσότητα απίστευτα πολύ, σαν γεύση υπέροχο. Ρουφάω, έγλειφα, πνιγόμουν, έτρεχαν τα χύσια του από την άκρη των χειλιών μου. Πνίγηκα, έβηξα δυνατά και ένοιωσα ότι θα κάνω εμετό. Αλλά δε σταμάτησα, δεν ήθελα να χαθεί ούτε σταγόνα. Ήμουν απίστευτα αχόρταγος για το χυμό του πούτσου του. Συνέχισα μέχρι που με σήκωσε ο ίδιος και με ρώτησε εάν είμαι καλά.

Τον κοίταξα με πονηρό χαμόγελο και πήρα το χοντρό του δάχτυλο στο στόμα μου και το έγλειψα. Μετά συνέχισα να γλείφω ότι είχε στον πούτσο του και γύρω από αυτόν. Ότι σταγόνες είχε τις καταβρόχθισα. Είχα γίνει τελείως ψωλοαρπάχτρα για κείνον. Ήθελα να χύνει ποτάμι σπέρμα και να τα πίνω. Του είπα ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που έκανα αυτό που έβλεπα στις τσόντες με τις γκόμενες. Ότι νοιώθω σα γκόμενα τώρα. Με κοιτάει πονηρά και μου λέει…

- Δεν έχεις κάνει τίποτα. Είσαι στην αρχή σου!

Σηκωθήκαμε, ανάψαμε ένα τσιγάρο και φιληθήκαμε κάτω από το φως του φεγγαριού.

Συνεχίζεται…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151220122S016



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.