Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εδώ και κάποιο καιρό είχα αρχίσει να βλέπω διαφορετικά την αδελφούλα μου, λίγο η καλοσχηματισμένη κωλαρά της, λίγο τα μακριά ξανθά της μαλλιά και το όμορφο πρόσωπο της και άρχισα να τη σκέφτομαι παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Τώρα πλέον στα 19 της κι εγώ στα 22 μου, είχα ξεκινήσει να χύνω τακτικά για αυτή. Αχ Χρύσα αδελφούλα τι μουνάρα είσαι, έλεγα χαμηλόφωνα και έχυνα με τη σκέψη της. Ήταν σωστό; Όχι. Έπρεπε; Όχι. Αλλά καύλωνα τόσο πολύ να χύνω για αυτή και δε θα το σταματούσα.

Κάποια μέρα μια φίλη της έκανε ένα πάρτι γενεθλίων και η Χρύσα με φώναξε μετά να τη γυρίσω σπίτι γιατί ήταν αργά και είχε και πιει λίγο παραπάνω. Ήταν γύρω στις 4 θυμάμαι, όταν περίμενα την αδελφούλα να κατέβει για να γυρίσουμε σπίτι. Τη βλέπω να κλείνει τη πόρτα της πολυκατοικίας και να κατευθύνεται στο αυτοκίνητο μου. Ανοίγει τη πόρτα και μπαίνει μέσα. Φορούσε μια κάπως κολλητή φούστα, όχι πολύ κοντή αλλά αρκετά κοντή για να μπορέσω να θαυμάσω για άλλη μια φορά το καυλωτικό σώμα της. Φαινόταν ότι είχε πιει λίγο παραπάνω. Δεν είχε μεθύσει αλλά είχε πιει τα ποτάκια της εκεί.

- Χρύσα πως πέρασες; Για να καθίσατε μέχρι τόσο αργά θα ήταν ωραίο το πάρτι!

- Ήταν πολύ ωραία, αλλά να ήπια λίγο παραπάνω σήμερα.

- Δε πειράζει. Για αυτό ήρθα να σε γυρίσω αδελφούλα. Ήταν όλες οι φίλες σου εδώ σήμερα;

- Ναι ήρθαν όλες στο πάρτι τελικά.

- Πάμε σπίτι αδελφούλα να κοιμηθείς! Φαίνεσαι να νυστάζεις και από την ώρα και από το ποτό.

- Ναι…

αποκρίθηκε νυσταγμένα γυρνώντας το βλέμμα της προς το παράθυρο. Η απόσταση για να φτάσουμε σπίτι δεν ήταν πολύ μεγάλη αλλά εγώ έκανα επίτηδες λίγο πιο αργά πηγαίνοντας και από τον πιο μακρινό δρόμο για να μπορέσω να κοιτάζω λίγο προς τη μεριά της.

- Χρύσα κοιμήθηκες; Σε λίγο φτάνουμε!

Δεν απάντησε και φάνηκε να έχει αποκοιμηθεί ακουμπώντας στο παράθυρο. Δεν ήθελα να χάσω μια τέτοια ευκαιρία, να θαυμάσω από τόσο κοντά, χωρίς να το ξέρει, την όμορφη μουνάρα αδελφή μου. Σταμάτησα το αυτοκίνητο σε ένα λίγο πιο σκοτεινό στενό κοντά στο σπίτι και χωρίς να χάσω πολύ χρόνο ξεκουμπώνω το τζιν μου και ξεκινώ να τη παίζω αργά και αθόρυβα διπλά της. Χωρίς να κάνω ιδιαίτερο θόρυβο, τη παρατηρώ. Η όμορφη κωλάρα της διαγράφεται κάτω από τη φούστα ενώ τα βυζάκια της φαίνονται ελάχιστα πάνω από τα ξανθά της μαλλιά. Αχ Χρύσα τι καύλα είσαι… σκέφτομαι. Δε το πίστευα ότι την έπαιζα διπλά της. Δεν ήξερα τι θα γίνει αν ξυπνήσει και με δει έτσι. Συνέχισα λίγο πιο γρήγορα. Μη μπορώντας να αντισταθώ άλλο βάζω το χέρι μου πάνω στο πόδι της και το χαϊδεύω απαλά. Αχ… μη ξυπνάς, λίγο ακόμα αδελφούλα.

Όμως μάλλον νιώθοντας το απαλό μου άγγιγμα τη βλέπω να γυρίζει προς τη μεριά μου. Προσπάθησα να τη βάλω ξανά μέσα στο τζιν μου αλλά ήταν μάταιο, δε μπορούσα να την κρύψω τόσο γρήγορα. Κοιτάει προς το μέρος μου και της παίρνει λίγος χρόνος να συνειδητοποιήσει τι έβλεπε. Έμενα τον αδελφό της να την έχω έξω καυλωμένη, δίπλα της.

- Τι κάνεις εκεί Νίκο, τρελάθηκες;…

φωνάζει και πάει να βγει έξω από το αυτοκίνητο. Τη βλέπω και απλώνω το χέρι μου και κλείνω πόρτα τραβώντας τη.

- Αδελφούλα δεν ήθελα να το δεις αυτό… είπα καυλωμένος.

- Δε ντρέπεσαι;… είμαι αδελφή σου! Αυτά κάνεις όταν με βλέπεις; Ντροπή σου θα τα πω όλα όταν γυρίσουμε!

- Όχι μη πεις τίποτα Χρύσα!

- Βάλ’ το μέσα… μου φωνάζει.

- Όχι Χρύσα, δε θα τη βάλω!

- Είμαι αδελφή σου, σταματά να το κάνεις αυτό.

Χωρίς να σκεφτώ πολύ λέω:

- Άμα θες να γυρίσουμε σπίτι να αναλάβεις την ευθύνη σου και να το βάλεις στο στόμα σου!

Η Χρύσα δίστασε λίγο και το κοίταξε. Λέγοντας αυτό η πούτσα μου άρχισε ξανά να μεγαλώνει και να σκληραίνει μπροστά της. Επιτέλους της έδειχνα ποσό με καυλώνει και πως τη βλέπω και με μια άλλη ματιά... διαφορετικά. Σαν τη όμορφη κάβλα που είναι. Είναι ταμπού; Είναι απαγορευμένο; Ναι είναι! Αλλά και τόσο ερεθιστικό παράλληλα.

- Βάλ’ τη μέσα να μην το βλέπω… λέει.

- Χρύσα αν θες να πάμε σπίτι και να κοιμηθείς πρέπει πρώτα κάτι να κάνεις για αυτό!

- Ντροπή σου αδελφέ… και μου ρίχνει μια σφαλιάρα.

- Αδελφούλα βάλ’ τη στο στόμα σου! Μην το κοιτάς άλλο. Αν θες να φτάσουμε σπίτι απόψε!

Σταματάει για λίγο να μιλάει και το κοιτάζει, έτσι όρθιο και στητό που ήταν μπροστά της. Ξαφνικά ακούω:

- Αν το κάνω θα πάμε σπίτι μετά;

- Ναι θα πάμε, φτάνει να...

- Ντροπή σου αδελφέ, θα το κάνω…

λέει και τη βλέπω να σκύβει προς το μέρος μου. Δε το πίστευα ότι η αδελφούλα μου ετοιμάζονταν να πάρει πίπα από έμενα, από τον αδελφό της. Στο νου μου πέρασαν τόσες στιγμές που τελείωνα για αυτή. Στο δωμάτιο μου, στο δωμάτιο της…

- Έλα αδελφούλα…

της λέω γεμάτος ανυπομονησία και τη φέρνω πιο κοντά στο στόμα της. Να ήταν το ποτό από το πάρτι; Δεν ξέρω αλλά ήταν απίστευτο αυτό που έβλεπα μπροστά μου να συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Το γλυκό της προσωπάκι πλησίαζε όλο και πιο πολύ τον καυλωμένο μου πούτσο. Ξαφνικά νιώθω το στόμα και τη γλωσσά της αδελφής μου πάνω του, που πλέον σκλήραινε όλο και πιο πολύ.

- Αχ… συνέχισε Χρύσα, μη σταματάς. Της πιάνω το χέρι και το βάζω πάνω στο καυλί μου. Αντιστέκεται, δεν το αγγίζει αλλά επιμένω. Το πιάνει…

Η γλωσσίτσα της πάλλεται πάνω στο καυλί μου, τη νιώθω να γλείφει. Τα χειλάκια της πάνω στο κεφάλι, το βάζει μέσα, το βγάζει…

Βλέπω τα σάλια της πάνω του και καυλώνω πιο πολύ. Τη χαϊδεύω στο κεφάλι στα ξανθά της μαλλιά και την πιέζω ελαφριά να το γλείψει πιο βαθιά.

- Αχ Χρύσα, αδελφούλα μου… βογκάω.

- Γλειψ’ το μωρό μου…

αχ ποσό καιρό ήθελα να την πω μωρό μου. Ποια; την αδελφή μου. Είχα ξεπεράσει τα όρια; Τα όρια της οικογενειακής γαληνής και σχέσεων; Μάλλον...

- Κάνε να χύσει η πουτσάρα του αδελφού σου Χρύσα, ρουφά τη μωρό μου…

Την νιώθω να ρουφάει πιο γρήγορα και πιο δυνατά πλέον.

- Σου αρέσει Χρύσα μου;

Βογκάει πιο δυνατά. Η φωνή της βγαίνει σιγανή και πηχτή μέσα από τον πούτσο μου. Τον πιάνει με το χέρι της και αρχίζει να τον παίζει. Η γλώσσα της πια πάνω σε ολόκληρο το καυλί μου. Το φιλάει, το ρουφάει. Το χέρι μου πάει στο σφιχτό κωλαράκι της, πάνω από τη φούστα, κάτω από τη φούστα, φτάνω στο μουνάκι της, ανασαίνει βαριά, το χαϊδεύω. Ποσό καυλωμένη είναι η αδελφούλα μου… σκέφτομαι.

- Αδελφούλα θα σε χύσω δεν αντέχω άλλο!

Βγάζει το καυλί μου από το στόμα της. Με κοιτάζει στα μάτια και μου λέει:

- Ναι, χύσε με αδελφέ μου…

- Αχ Χρύσα, σε χύνω μωρό μου, καύλα αδελφούλα μου!

Το βάζει πιο μέσα στο στόμα της και αρχίζω και τη χύνω όσο πιο πολύ μπορούσα. Το στόμα της γεμάτο με το δικό μου σπέρμα πλέον. Του αδελφού της. Σύντομα και η μουνάρα της σκέφτομαι. Ότι και να γίνει δε θα το σταματήσουμε εδώ, μόνο αυτή τη φορά...


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151211121S001
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy