Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αρχές Ιουλίου είμαστε, εγώ στην τηλεόραση αραχτός και με μπόλικες καύλες ξανά για την ξαδέρφη μου. Ξαφνικά βλέπω μήνυμα στο κινητό μου, ήταν αυτή. Μου πρότεινε να πάω μαζί της δυο μέρες σε ένα νησάκι γιατί το είχαν κλεισμένο με τον άντρα της, αλλά αυτός δε μπόρεσε. Και έτσι πρότεινε σε μένα να πάω μαζί της.

Η χαρά μου μεγάλη όπως πάντα, μιας και θα μπορούσα να χαρώ πάλι το κορμί, με όσα και αν με άφηνε να χαρώ. Ετοίμασα γρήγορα τα πράγματα μου, ώσπου έφτασε η μέρα που θα φεύγαμε. Ήρθε με πήρε από το σπίτι και ξεκινήσαμε για το λιμάνι. Φορούσε ένα μακρύ φόρεμα ξανά, ήξερε ότι έχω αδυναμία. Η διαδρομή κύλισε πολύ ευχάριστα και στο καράβι, μιλούσαμε αρκετά, αλλά χωρίς να λέμε πολλά γι’ αυτά που έχουν γίνει μεταξύ μας.

- Φτάνουμε σε λίγο ξαδερφούλη, πάμε να τακτοποιηθούμε στο δωμάτιο μας και μετά αμέσως για μπάνιο.

- Ναι βεβαίως της λέω.

Φτάνουμε στο δωμάτιο, βγαίνουμε λίγο στο μπαλκόνι να δούμε και βλέπουμε ότι επικοινωνεί με το διπλανό μπαλκόνι.

- Μ... λες να μην είναι κανείς δίπλα;

- Δεν ξέρω, της απαντάω εγώ.

- Καλά δε μας πειράζει, σιγά.

Αφού τακτοποιηθήκαμε, πήγαμε για μπάνιο. Περάσαμε όμορφα, κάποιες φορές άγγιξα το κορμί της, αλλά όχι πολλά πράγματα. Πάντα ήμουν διακριτικός. Γυρνάμε λοιπόν στο δωμάτιο. Όντως στο διπλανό δωμάτιο είχε ακόμα ησυχία.

- Ίσως να είμαστε και μόνοι μας μου λέει, οπότε μπορώ να ντυθώ πιο άνετα και να κάτσουμε στο μπαλκόνι.

Μπαίνει λοιπόν για μπάνιο, εγώ κάθομαι στο μπαλκόνι. Σε κάποια φάση ακούω την διπλανή μπαλκονόπορτα να ανοίγει, τελικά έμενε κάποιος. Βγαίνει ένας μπάρμπας καλοστεκούμενος σχετικά. Εκεί λίγο μαγκώνω, δε μου μιλάει αυτός. Έτσι γρήγορα έγινε το σκηνικό που δεν πήρα γραμμή ότι έβγαινε η ξαδέρφη μου από το μπάνιο. Βγαίνει στο μπαλκόνι και τα χάνω. Φορούσε ένα αέρινο λευκό κοντό φορεματάκι, διάφανο αρκετά τόσο που έβλεπα τα λευκά της εσώρουχα από μέσα. Τα μάτια μου αλλά και τα μάτια του μπάρμπα έπεσαν πάνω στα μπούτια της αμέσως, υπήρξε αμηχανία. Με κοίταξε η ξαδέρφη μου, χαιρέτησε τον κύριο και μπήκε μέσα.

- Βρε μου λέει, γιατί δεν είπες ότι είναι κάποιος δίπλα;

- Δεν πρόλαβα της λέω, μόλις είχε βγει.

- Κάτσε να αλλάξω, μου λέει και βγαίνουμε.

- Όχι… της λέω, είναι πολύ ωραίο αυτό που φοράς.

- Βρε θα παίρνει μάτι από δίπλα ο άλλος.

- Δεν πειράζει μωρέ, μπάρμπας είναι.

Εκεί την είδα να μαλακώνει και μου λέει ωραία πάμε να κάτσουμε έξω. Καθόμαστε στο μπαλκόνι, το φορεματάκι της πολύ κοντό μας άφηνε πολύ γυμνά τα μπούτια της. Πράγματι είδα ότι ο μπάρμπας πολλές φορές κοίταζε τα μπούτια της, σχετικά διακριτικά αλλά κοίταζε. Εμένα μου άρεσε όλο αυτό. Και η ξαδέρφη μου αφού χαλάρωσε και ήπιε μια μπυρίτσα δεν έδειχνε να την ενοχλεί πολύ. Ήπιε και δεύτερη μπυρίτσα και πλέον ήταν άνετη. Με κοίταζε λίγο πονηρά κάπου κάπου. Σηκώνεται σε κάποια φάση να πάει προς τα κάγκελα να δει την θέα, εκεί ήταν σίγουρο πως πλέον την έβλεπε πιο άνετα και ο μπάρμπας, και σίγουρα τα λευκά της εσώρουχα που διαγράφονταν. Τον κοίταξα να δω τι κάνει και όντως δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της κυρίως στις μπουτάρες της, δήθεν ότι κοίταζε την θέα κι αυτός. Ήταν όμως διακριτικός και έδειχνε να του έφτανε μόνο που την έπαιρνε μάτι. Το κατάλαβε αυτό η ξαδέρφη μου, και πλέον ήταν πιο χαλαρή. Έρχεται και μου λέει στο αυτί:

- Καλούλης είναι μωρέ, δεν πειράζει και να κοιτάζει.

- Ναι της απαντάω, ας δει και κάτι παραπάνω σιγά.

Τότε πάει ξανά προς τα κάγκελα, σηκώνει τα χέρια την ψηλά να τεντωθεί, το φορεματάκι της κοντό σηκώθηκε τόσο πολύ που φάνηκε το λευκό της βρακάκι πιο πολύ. Καύλωσα κι εγώ πολύ, αλλά και ο μπάρμπας το ίδιο. Φάνηκε από το φούσκωμα στο παντελόνι. Τον κοίταξε ξαφνικά και είδε ότι τα μάτια του ήταν πάνω της. Του χαμογέλασε. Πίνει άλλη μια μπυρίτσα και τώρα είναι πολύ χαλαρή και έτοιμη για παιχνίδια. Μου ζητάει να πάρω την κρεμούλα και να της βάλω στα πόδια. Δε χάνω ευκαιρία, βάζει την καρέκλα κοντά στα κάγκελα, βάζει τα πόδια της πάνω σε ένα καρεκλάκι και μου λέει να της βάλω κρέμα. Αρχίζω από το γόνατο της απαλά-απαλά, και ανεβαίνω προς τα μπούτια της. Το πουλί μου είναι καυλωμένο πολύ, χουφτώνω τις μπουτάρες της ξανά και ο μπάρμπας από δίπλα κοιτάζει έντονα πλέον. Ανοίγουν κουβεντούλα οι δυο τους για το νησί, εγώ αφοσιωμένος στο να χουφτώνω τα μπούτια της.

- Θέλετε να έρθετε από εδώ;… του λέει, να βλέπετε καλύτερα τη θέα στη θάλασσα από το μπαλκόνι μας;… και του χαμογελάει.

- Ναι κοπέλα μου, έρχομαι, ευχαριστώ…

της απαντάει. Εγώ τα έχασα, κοκκίνισα. Μέχρι να έρθει ο μπάρμπας, με κοιτάζει η ξαδέρφη μου και μου λέει, έλα σιγά, απλά θα κοιτάζει. Εσύ συνέχισε να μου βάζεις κρεμούλα. Χτυπάει η πόρτα. Έχουμε ανοιχτά μπείτε του λέει. Έρχεται και κάθεται κοντά μας σχετικά. Να σας φέρω κάτι να πιείτε;… του λέει. Ένα νεράκι ζήτησε και σηκώνεται η ξαδέρφη μου. Αυτός την κοιτάζει. Όπως έρχεται να του δώσει το νεράκι, ακουμπάει το μπούτι της στο μπράτσο του, για να έρθει να κάτσει πάλι κοντά μου. Αυτός τα έχασε. Με έβλεπε που έπιανα τα μπούτια της και καύλωνε, σίγουρα ήθελε κι αυτός. Με κοιτάζει η ξαδέρφη μου και με τα μάτια της καταλαβαίνω ότι θέλει να τον αφήσει να χαρεί λίγο παραπάνω. Σηκώνεται και καλά δήθεν ζαλισμένη ότι χάνει την ισορροπία της και πέφτει πάνω του πάνω στην καρέκλα. Τα χέρια του αμέσως την πιάνουν από τα μπούτια της και αυτή κάθεται πάνω του. Σίγουρα κατάλαβε το φουσκωμένο καυλί του.

- Αχ… συγνώμη, του λέει, ζαλίστηκα λίγο.

- Δεν πειράζει κορίτσι μου της λέει, φτάνει που δεν έπεσες…

και της χαϊδεύει τα μπούτια διακριτικά.

- Είστε πολύ τρυφερός του λέει, σας νοιώθω σα θείο μου…

και σηκώνεται από πάνω του, όσο πιο αδέξια μπορεί για να δει το εσώρουχο της. Εγώ έχω καυλώσει πολύ με το σκηνικό.

- Θέλω να ξαπλώσω λίγο να ξεζαλιστώ μας λέει. Θειούλη κάτσε εδώ μην φύγεις, να κάνεις παρέα στον ξαδερφούλη μου… και πάει μέσα στο κρεβάτι, αφήνοντας την κουρτίνα ανοιχτή κάπως. Καθώς έμπαινε λέει, να βγάλω για λίγο το φόρεμα μου επειδή έχει ζέστη. Έρχομαι σε λίγο θειούλη.

Εγώ στην ιδέα ότι είναι ξαπλωμένη με τα εσώρουχα, καθώς μίλαγα με τον μπάρμπα, σκέφτηκα να μπω, να ανοίξω την κουρτίνα και καλά κατά λάθος, να τη δει με εσώρουχα. Και όντως το έκανα. Πάω μέσα να πάρω νερό, ανοίγω την κουρτίνα και πλέον βλέπει με άνεση την κορμάρα της με εσώρουχα. Το ήξερε κι αυτή, έκανε δήθεν ότι κοιμάται.

- Πάω να πάρω κάτι από το δωμάτιο μου λέει ο μπάρμπας, σαν πρόφαση να μπει στο δωμάτιο να τη δει από κοντά.

- Ναι βεβαίως…

του λέω. Μπαίνει μέσα και αμέσως τα μάτια του πάνω στις μπουτάρες της. Μόλις βγήκε, ανοίγει τα μάτια η ξαδέρφη μου και μου χαμογελάει. Ξαναέρχεται, ανοίγει σιγά την πόρτα να μην τον καταλάβω, κάθεται πιο πολύ ώρα μέσα τώρα μέχρι να βγει στο μπαλκόνι για να πάρει μάτι καλύτερα. Εγώ στην άκρη όπως ήμουν τον κατάλαβα και είδα ότι έτριβε το καυλί του μέχρι να βγει. Έρχεται, κάθεται μαζί μου σε σημείο να την βλέπει άνετα.

- Να κάτσω μου λέει λίγο μέσα που έχει κλιματιστικό;

- Ναι βεβαίως, του λέω, έτσι κι αλλιώς δύσκολα ξυπνάει η ξαδέρφη μου αν έχει πιει λίγο.

Μπαίνει μέσα κάθεται στην καρέκλα, με πλάτη ελαφρώς σε μένα. Διακρίνω ότι τρίβεται καθώς την κοιτάζει. Έχει βγάλει το καυλί του έξω, είναι χοντρούτσικο, αλλά μαλακό. Δεν έχει καταλάβει ότι τον έχω δει. Τρίβει το μαλακό καυλί του καθώς χαζεύει τις μπουτάρες της. Η ξαδέρφη μου το έχει καταλάβει και του δίνει όσο καλύτερες στάσεις μπορεί, αλλά έχει τα μάτια κλειστά. Ανοίγει τα μάτια της ξαφνικά και τον βλέπει. Ταράζεται αυτός. Προσπαθεί να βάλει μέσα το καυλί του. Αυτή του χαμογελάει όμως, δεν κάνει κάτι. Προσπαθεί να τον κάνει να ηρεμήσει. Σηκώνεται από το κρεβάτι, αυτός με το χέρι του κρύβει το μαλακό καυλί του.

- Συγνώμη της λέει κοπέλα μου, αλλά δεν έχω δει τόσο ωραίο σώμα από κοντά.

- Δεν πειράζει θειούλη, του λέει, και πάει κοντά του. Ξαδερφούλη έλα και εσύ μέσα είναι δροσερά.

Σηκώνεται, στέκεται με τα εσώρουχα μπροστά του και του λέει να ηρεμήσει και να συνεχίσει να κάνει ότι έκανε. Δειλά αυτός εμφανίζει το καυλί του πάλι, όντως χοντρό και μαλακό. Το κοιτάζει με νάζι η ξαδέρφη μου. Του χαϊδεύει τα μαλλιά, και του παίρνει το χέρι να το ακουμπήσει πάνω στα μπούτια της. Αυτός τα χάνει, αρχίζει να της χουφτώνει τα μπούτια και εγώ κοιτάζω. Του παίρνει το πρόσωπο και το γέρνει πάνω στα μπούτια της, αρχίζει και τη χουφτώνει και τις φιλάει τα μπούτια με πάθος, αλλά και λίγο διστακτικά. Μου λέει και εμένα να έρθω κοντά της, και πλέον μαζί του τη χουφτώνουμε όπως μπορούμε.

- Μ... το κάνετε τέλεια…

μας λέει. Τα χέρια μας μπλέκονται πάνω στις μπουτάρες της, με πάθος και ένταση. Το καυλί μου έχει γίνει σκληρό, πιο αδύνατο όμως από του μπάρμπα. Το βγάζω σιγά σιγά έξω. Γονατίζει μπροστά του και του πιάνει το μαλακό καυλί.

- Δεν είναι σκληρό θειούλη, του λέει, αλλά μου αρέσει…

και το χαϊδεύει απαλά. Εσύ ξαδερφούλη ασχολήσου με τις μπουτάρες μου όπως σου αρέσει να σε βλέπει να του γίνει σκληρό. Και αρχίζω να τη φιλάω με μικρές δαγκωματιές στις μπουτάρες της. Αυτή του χαϊδεύει το καυλί. Σκύβει και το ακουμπάει λίγο στα χείλη της. Ο μπάρμπας τινάζεται. Σιγά σιγά το παίρνει όλο στο στόμα της όσο χωράει. Είναι μαλακό και το παίζει με τη γλώσσα της. Αρχίζει στο στόμα της να νοιώθει μερικά υγρά του, εγώ συνεχίζω με μανία να τη χουφτώνω όπως είναι γονατισμένη. Το βγάζει από το στόμα της, και αρχίζει και το παίζει με λίγη ένταση, νοιώθει ότι θα χύσει και όντως μετά από λίγο πετάγονται τα χύσια του πάνω στο στήθος της και το σουτιέν της. Ο μπάρμπας βόγκηξε από καύλα.

- Ήταν τέλειο, της λέει, σε ευχαριστώ πολύ.

Το καυλί του μίκρυνε τώρα και μαλάκωσε κι άλλο. Λογικά λόγω ηλικίας.

- Χαίρομαι που σου άρεσε θειούλη μου, του λέει. Αλλά τώρα έτσι μαλακό, δύσκολα θα μπει μέσα μου.

- Δεν πειράζει κοπέλα μου της λέει, μπορώ να κοιτάζω αν δε σε πειράζει. Μου φτάνει αυτό που μου χάρισες.

- Εντάξει του λέει, δε μας πειράζει να μας κοιτάς με τον ξαδερφούλη μου.

Σηκώνεται η ξαδέρφη μου, ξαπλώνει στο κρεβάτι στα 4, με τα χύσια ακόμα στο στήθος και το σουτιέν της. Λέει στο μπάρμπα να έρθει κοντά στα μπούτια της και να τα φιλάει αν θέλει. Αυτός σηκώνεται, κάθεται διπλά της και αρχίζει και τις φιλάει τις μπουτάρες από το πλάι όπως είναι σκυμμένη.

- Έλα ξαδερφούλη, βγάλε μου το βρακάκι εσύ τώρα και μπες αργά αργά στο μουνάκι μου να το απολαύσω.

Της κατεβάζω το λευκό της εσώρουχο και έχω το μπάρμπα κοντά να τις φιλάει με πάθος το μπούτι. Βάζω το καυλί μου στο μουνάκι της αργά αργά και μπαινοβγαίνω έτσι σκληρό που μου ήταν. Αυτή αρχίζει και βγάζει μικρά βογκητά, έχει εμένα μέσα στο μουνάκι της και το μπάρμπα να της έχει αγκαλιάσει το μπούτι.

- Ναι αγορίνα μου, ναι!

Αρχίζω και ανεβάζω ρυθμό μέσα της. Είμαι έτοιμος να χύσω. Τον βγάζω έξω και χύνω πάνω στην πλατούλα της. Αναστενάζω με πάθος, το ίδιο και αυτή.

- Αχ ξαδερφούλη, πάλι με απόλαυσες και σε απόλαυσα κι εγώ. Και εσένα θειούλη χαίρομαι που σου άρεσε το σώμα μου.

- Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου, της λέει.

- Θα είμαστε και αύριο εδώ, ίσως ξανά κάτσουμε στο μπαλκόνι…

του λέει χαμογελαστά και του κλείνει το μάτι. Έτσι τελείωσε το πρώτο βράδυ, ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και ο μπάρμπας διακριτικός στο πως την άγγιζε. Εγώ καυλωμένος ξανά και μόνο στις σκέψεις, την περίμενα να βγει από το ντους.
Copyright protected OW ref: 184362Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy