Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά από την υπέροχη πεολειχία της Μαρίας στο σπίτι της και έχοντας τελειώσει στο στόμα της, η υπόλοιπη μέρα πέρασε βασανιστικά αργά με τα εταιρικά σεμινάρια. Σας θυμίζω ότι η Μαρία είχε φορέσει ένα κίτρινο φορεματάκι και από μέσα μαύρα δαντελωτά εσώρουχα που κολάκευαν το αδύνατο και γραμμωμένο κορμάκι της. Όλη την ημέρα στο ξενοδοχείο ανταλλάζαμε ματιές και μηνύματα και με δυσκολία προσπαθούσα να κατευνάσω τον ερεθισμό μου. Δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσουνε σπίτι.

Ήταν απογευματάκι λίγο μετά τις 6 όταν τελείωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ημέρας και μπήκαμε στο αυτοκίνητο μου για να επιστρέψουμε στο σπίτι της Μαρίας. Με το που μπήκαμε μέσα στο αυτοκίνητο, δεν αντέξαμε και ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Το χέρι της κατευθείαν έπιασε τον πούτσο μου που ήταν πάλι σκληρός κι ανυπομονούσε να καρφωθεί μέσα της. Φυσικά και διαπίστωσα πως και εκείνη ήταν υγρή και πριν ξεκινήσουμε έπαιξα λιγάκι με το τέλεια αποτριχωμένο μουνάκι της. Ξεκινήσαμε λοιπόν για το σπίτι της Μαρίας κάνοντας μια μικρή στάση για να πάρω δύο μπουκάλι κρασί και προφυλακτικά. Ήταν τόσο μεγάλες οι ορέξεις μας που από το ασανσέρ κιόλας αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος.

Μπαίνοντας μέσα στο σπίτι το Μαράκι μου ζήτησε να φρεσκαριστεί για να με περιμένει στο δωμάτιο της. Πήγα λοιπόν στην κουζίνα, τακτοποίησα τα κρασιά στο ψυγείο και ακούω μια φωνή να μου λέει «βγάλε τα ρούχα σου και άστα στην καρέκλα. Σε περιμένω». Σαν υπνωτισμένος αλλά και φανερά ερεθισμένος έβγαλα τα ρούχα μου και έμεινα μονάχα με το μαύρο μου εσώρουχο που το πρωί είχε τραβήξει με δύναμη η Μαρία για να μου πάρει την γρήγορη και έντονη πίπα. Μπήκα στο δωμάτιο της. Το μόνο φως που υπήρχε ήταν από ένα πορτατίφ χρώματος ροζ. Το θέαμα υπέροχο. Ξαπλωμένη ανάσκελα στο κρεβάτι φορούσε τα μαύρα δαντελωτά της εσώρουχα που είχα δει το πρωί. Το χαμόγελο της πονηρό. Τα μάτια της πέταγαν σπίθες.

«Έλα επιτέλους. Το περίμενα αυτό όλη μέρα».

Χωρίς να μιλήσω πλησίασα το θήραμα μου. Την τράβηξα απότομα στην άκρη του κρεβατιού όπως ήταν ανάσκελα. Της έβγαλα με δύναμη το εσώρουχο. Ένα μικρό κομμάτι ύφασμα που κάλυπτε το υπέροχο μουνάκι της και γονάτισα μπροστά της. Άρχισα να γλείφω ποτέ απαλά και ποτέ με μανία το μουσκεμένο της ήδη αιδοίο. Ήταν σα να γλείφεις παγωτό καϊμάκι. Οι φωνούλα της άρχισε να σπάει καθώς απολάμβανε τη γλώσσα μου και μόνο μέσα της.

«Μαράκι δεν θα φύγω από εδώ μέχρι να τελειώσεις στο στόμα μου».

Η εντολή ήταν σαφής. Τα παρακάλια της να μπω μέσα της δεν έπιασαν τόπο. Έσφιξε τους μηρούς γύρω από το κεφάλι μου και ξέπνοη φώναξε «χύνω…» μετά από απροσδιόριστη ώρα. Δεν υπήρχε χρόνος. Μονάχα 2 κορμιά που ενώνονταν. Μόλις με γέμισε με τους χυμούς της που φυσικά απόλαυσα, τη φίλησα γλυκά στο στόμα της και πέταξα μακριά το εσώρουχο μου. Φόρεσα ένα προφυλακτικό και ξάπλωσα ανάσκελα. Την ήθελα πάνω μου. Να με καβαλήσει. Να με ιππεύσει και να νιώσει μέσα της κάθε πόντο του ερεθισμένου ανδρισμού μου.

Έκατσε με σχετική δυσκολία πάνω του αλλά δεν άργησε να υγρανθεί πάλι και να βρει το ρυθμό της. Χοροπήδαγε πάνω μου δίχως έλεος και το δωμάτιο γέμισε με απόκοσμους ήχους 2 κορμιών που ενωνόντουσαν με δύναμη και πάθος, με φωνές, βογκητά και βρισίδια που δεν λέγονται εύκολα. Έμοιαζε με χορός αυτό που έκανε. Μια τοσοδούλα αμαζόνα ίππευε με δύναμη και εγώ πότε έπιανα το στήθος της, πότε έδινα σφαλιάρες στο κωλαράκι της και στο τέλος την έπιασα από το λαιμό και την πίεζα τόσο όσο να της είναι όμορφη εμπειρία. Τελειώσαμε μαζί. Στον τέλειο πρώτο χορό, μιας που η βραδιά ήταν μεγάλη και ήθελα να απολαύσω το Μαράκι σε πολλές και διάφορες στάσεις όπως και έγινε.

Ελπίζω να σας άρεσε η συνέχεια.
Copyright protected OW ref: 185778Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy