Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Από μικρό με πήγαινε ο πατέρας μου στο χωριό. Κάθε χρόνο πηγαίναμε όλη η οικογένεια, αλλά εγώ δεν πολύ ήθελα γιατί είχα τις παρέες μου και γνωστούς που έβγαινα κάθε μέρα ενώ στο χωριό ήταν απομόνωση. Εκεί μόνο οι δικοί μου περνάγανε καλά γιατί ήταν όλοι οι συγγενείς της μάνας μου και του πατέρα μου. Εγώ τα μόνα άτομα που είχα εκεί για να κάνω παρέα ήταν ο ξάδερφος μου και η θεία μου.

Με τη θεία μου τα λέγαμε όλα, ήξερα και για το κέρατο που έβαζε στον θείο μου, τα πάντα, είχαμε άριστη σχέση, σαν κολλητή μου την είχα. Τελευταία την έβλεπα πολύ ανανεωμένη και πολύ πιο σέξι από τις άλλες φορές γι’ αυτό την πείραζα ότι τρώει καλά από κάπου. Μπα, πείνα με έχει φάει γι’ αυτό είμαι έτσι, μου έλεγε. Γέλαγα εγώ αλλά το μάτι της είχε αυτό το περίεργο, το καυλωμένο και πεινασμένο για πούτσο βλέμμα. Την πρώτη μέρα μόλις φτάναμε είχε μαγειρέψει τα καλύτερα από φαγητό. Τα πάντα… σαλάτες, κρέατα, ότι θες. Φάγαμε του σκασμού. Μετά άρχισαν οι μεγάλοι να λένε τα δικά τους αλλά εγώ βαριόμουν και τότε μου είπε ο ξάδερφος μου:

- Γάμα τους αυτούς, έλα μαζί μου να σου δείξω κάτι. Πήγαμε μέσα στο σπίτι και με πάει στο δωμάτιο τον δικών του.

- Τι θέλουμε ρε εμείς εδώ;… του λέω.

- Κοίτα…

και βλέπω μπροστά μου να ανοίγει το συρτάρι με τα βρακιά τις θείας μου, δηλαδή τις μάνας του. Έμεινα κάγκελο. Ήταν όλα στρινγκάκια. Και τι στρινγκάκια! Τα πιο καυτά και ξεκωλιάρικα στρινγκάκια που είχα δει ποτέ. Άλλα με τριγωνάκι, άλλα σκέτα, T κορδόνι να μπαίνει όλο ανάμεσα στη μουνάρα της στα ζουμερά της μουνόχειλα, άλλα με χαντρούλες και στρασάκια, άλλα να είναι μόνο δαντέλα και να φαίνεται το ξυρισμένο της μουνί. Τρελάθηκα όταν τα είδα έτσι όλα μπροστά μου. Θόλωσα. Πήρα αμέσως ένα και το έβαλα στο πρόσωπο. Άρχισα να το μυρίζω και να είμαι τόσο καυλωμένος. Ο ξάδερφος μου με κοίταζε δεν είπε τίποτα. Μετά από 2 λεπτά που ξεθολούριασα, με το βρακάκι της στη μούρη μου και να νιώθω πως είχα τις ποδάρες της να αγκαλιάζουν και να σφίγγουν το κεφάλι μου μέσα της… δε μπορούσα να τον κοιτάξω κατάματα τον ξάδερφο. Εκείνος ήταν χαλαρός.

- Μην κομπλάρεις ρε… κι εγώ το κάνω, ειδικά με τα άπλυτα της. Τα παίρνω από το πλυντήριο και χύνω επάνω τους. Έτσι νιώθω σαν να ενώνουν τα υγρά από το καυλόμουνο της με τα ψωλοχύματα μου.

Μόνο που μου το έλεγε, εγώ καύλωνα παραπάνω. Η θεία μου το τελευταίο εξάμηνο χωρίς κανένα λόγο, ίσως ήταν ορμονολογικό, δε γαμιόταν με τον θείο μου και ήταν συνέχεια καυλωμένη. Την έπιανε ο ξάδερφος μου ακόμα κι εκεί που μαγείρευε να σταματάει και να χαϊδεύει τα βυζιά τις μουγκρίζοντας.

Μέχρι να πούμε εμείς όλα αυτά είχε περάσει η ώρα. Βούτηξα με τρόπο ένα από τα στρινγκάκια της και το έβαλα στην τσέπη. Οι γονείς μας είχαν πιει και τα ποτά τους και ειδικά η θεία είχε βαρέσει goal. Μου λέει ο πατέρας μου:

- Μάκη… τράβα ρε την Λένα μέσα να ξαπλώσει, εμείς θα πάμε να συνεχίσουμε στου Κίτσουλα. Όταν κοιμηθεί έλα να μας βρεις εκεί.

- Εντάξει…

του λέω. Εκείνη είχε αρχίσει και ψιλό τραγούδαγε, γέλαγε, κανονικά μεθυσμένη. Δεν το σήκωνε ποτέ το ποτό.

Την πάω σιγά σιγά μέσα στο δωμάτιο της. Στο δρόμο μου κάνει να χορέψουμε κι εγώ πάντα χαβαλετζής της λέω «έλα». Στη αρχή τραγούδαγε και χορεύαμε κάτι σαν συρτάκι, μετά ήθελε ταγκό και με βουτάει μέσα στο μεθύσι και με κολλάει πάνω στο σώμα της που ήταν αδύνατο μεν αλλά με καυλωτικά βυζάκια σκληρά και τουρλωτά. Δε φορούσε και σουτιέν και ένιωθα τις καυλωμένες ρώγες της πάνω στο στήθος μου. Χαζογέλαγε κιόλας ενώ μου χούφτωσε τον κώλο λέγοντας μου:

- Μεγάλωσες βρε μωρουλίνι.

Εγώ χαζογέλασα λίγο αμήχανα. Μετά γύρισε και άρχισε να μου χορεύει αισθησιακά τρίβοντας το πεταχτό κωλαράκι της πάνω μου και μόλις έφτασε στον πούτσο μου που ήταν κάργα καυλωμένος σταμάτησε λίγο γιατί τα έπαιξε. Μετά όμως καύλωσε και η ίδια. Επικέντρωνε και έβαζε τον πούτσο μου ανάμεσα από τα κωλομέρια της και πήγαινε πάνω κάτω ρυθμικά και αισθησιακά. Δεν άντεξα… έχυσα βγάζοντας και μια σιγανή κραυγή. Γύρισε και με φίλησε.

- Καύλα είσαι μανάρι μου... έλεγε.

Είχα παγώσει αλλά κάτι μέσα μου διέγραψε όλα τα ταμπού, τις προκαταλήψεις και τις μαλακίες και της χούφτωσα τον κώλο με το ένα χέρι, ενώ με το άλλο ξεκούμπωνα το παντελόνι μου. Η πούτσα μου βγήκε έξω από το παντελόνι και καθώς φιλιόμασταν της έσπρωξα το κεφάλι με δύναμη προς τα κάτω. Εκείνη, άγρια ξεπεταγμένη από τα νιάτα της, άρχισε να μου γλείφει το πουτσοκέφαλο και να μου τον ρουφάει τόσο πολύ που πίστευα ότι θα τον ξεκολλήσει. Άρχισε και τον έβαζε όλο μέσα στο στόμα της. Όλον όμως, δεν καταλάβαινε τίποτα το βαθύ της λαρύγγι. Τον κατάπινε τον πούτσο, δεν τον έγλειφε απλώς! Ένιωθα τον πούτσο να τον κλείνει και να τον σφίγγει το λαρύγγι της καθώς μούγκριζε και έλεγε καυλόλογα και πως ήθελε να τη σκίσω. Δεν άργησα πάλι να τελειώσω μέσα στο στόμα τις και εκείνη με μία μόνο τα πήγε όλα κάτω, μια μπούκα γεμάτη χύσια η πουτάνα θεία μου. Της έδωσα ένα χαστούκι δυνατό, την πήρα από τα μαλλιά και την πήγα μέσα στο κρεβάτι. Την πετάω πάνω και τις λέω:

- Τώρα δε θα είσαι μόνο η θεία μου αλλά θα γίνεις και η πουτάνα μου, το κατάλαβες;

Χτυπιόταν από την καύλα και βόγκαγε καθώς χαϊδευόταν πάνω στο κρεβάτι…

- Κατάλαβες ξεκωλιάρα;

- Μάλιστα καυλιάρη ανιψιέ μου!

Τη γυρνάω ανάσκελα και της σηκώνω το φόρεμα μέχρι τη μέση. Αυτό που αντίκρισα ήταν τέλειο! Το κωλαράκι της ήταν σα δυο φεγγάρια ενωμένα… μικρό, τουρλωτό και σφιχτό, τέλειο για ξεκωλιάσματα και άγρια γαμήσια. Φορούσε ένα μαύρο D&Gabana στρινγκάκι, με κάτι τσουλίστικα δεσίματα και φιογκάκια. Της το σκίζω με ένα τράβηγμα και από μακριά φτύνω μια τον κώλο της και σαλιώνω καλά τον πούτσο μου. Τότε κατάλαβε τι πήγαινα να κάνω!

- Μη, δε μπορώ, δεν αντέχω τον πόνο από πίσω, είμαι παρθένα!

Μόλις άκουσα τη μαγική λέξη. Μέσα στο μυαλό μου ήξερα ότι έπρεπε να της ξεσκίσω τον κώλο με κάθε θυσία. Ήμουν πάντα κακομαθημένος και ήθελα ό, τι δε μπορούσα να έχω και τώρα ήθελα το παρθένο κωλαράκι τις θείας Λένας. Αυτό που δεν είχε δει ήταν πως είχα βγάλει το κινητό μου και με τρόπο την τράβαγα video όλη αυτή την ώρα. Άρχισα να τη γαμάω από το μουνί και ούρλιαζε από την καύλα. Το μουνί τις παρόλο που ήταν 43 ήταν τόσο σφιχτό όσο δεν ήταν της πρώην μου που ήταν 19. Της τον έχωνα με τόση μανία που πρέπει να πόναγε κιόλας αλλά μέσα στην καύλα της δεν καταλάβαινε τίποτα. Εκεί που δεν το περίμενε τον βγάζω γρήγορα έξω και της τον χώνω με την μια στον κώλο.

Πετάχτηκε πάνω σαν ελατήριο και ούρλιαξε. Είχα μπει ο μισός μέσα και συνέχισα το σπρώξιμο.

- Όλο μέσα στη σκατόσουφρα σου πουτανάκι… της φώναξα.

Έκλαιγε και με εκλιπαρούσε να σταματήσω αλλά εγώ την κράταγα κάτω να μη μπορεί να αντισταθεί. Μετά από ένα 5 λεπτά, πόνου για εκείνη και απόλυτης καύλας για εμένα, άφησα το παχύ ζεστό ψωλόχυμα μου να ρέει μέσα στο κωλάντερο της μαζί με το αίμα που έβγαζε από το άγριο σκίσιμο.

Δε μίλαγε, μόνο έκλαιγε εκείνη την ώρα, καθώς ξεμέθαγε και σκεφτόταν τι είχε κάνει. Έτσι όπως ήταν, την έβαλα να μου καθαρίσει τον πούτσο από τα σκατά και τα αίματα μαζί με χύσια που ήταν πασαλειμμένος. Έκανε πως πήγε να τραβηχτεί και της τον έβαλα μέσα με το ζόρι. Τότε παρατήρησε πως είχα στο ένα χέρι το κινητό και την τράβαγα video! Σταμάτησε και άρχισε τις υστερίες.

- Φέρε μου τώρα το κινητό, τι κάνεις τώρα κωλόπαιδο; Δε θα μου διαλύσεις εσύ το σπίτι και την οικογένεια.

- Όσο είσαι πιστό πουτανάκι μου και γαμιέσαι μόνο μαζί μου από τη δική μου τρύπα, όλα θα πάνε καλά, της είπα.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151060122S006
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy