Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γενικότερα με την αδερφή μου είχα πάντοτε μια ιδιαίτερη σχέση μιας και είχαμε χάσει νωρίς τον πατέρα και ήμασταν δεμένοι. Η ιστορία που θα σας αναφέρω εξελίσσεται πριν λίγα χρόνια όταν εγώ ήμουν εικοσιένα ετών και η αδερφή μου η Δανάη στα δεκαοκτώ.

Μόλις είχε τελειώσει τη δεύτερη τάξη του λυκείου κι εγώ σαν φοιτητής στο τρίτο έτος περάσαμε μαζί εκείνο το καλοκαίρι στο σπίτι στο χωριό.

Η σχέση μας ήταν δεμένη και πάντα την προστάτευα σαν μεγαλύτερος αδερφός και καμιά φορά υπερβολικά την απέτρεπα από το να κάνει κάτι με κάποιο αγόρι θεωρώντας ότι θα την πληγώσει. Λόγω της εμφάνισης της καθώς ξανθιά με πράσινα μάτια λεπτό κορμί προσέγγιζε πάντα τα αγόρια και δεν ήθελε πολύ να ξεφύγει. Έτσι μιλάγαμε για τα ερωτικά για ώρες. Πάντοτε με άκουγε που την συμβούλευα αλλά πλέον έχοντας φτάσει σε αυτήν την ηλικία οι ορμές της ήταν μεγάλες.

Κάθε μέρα σχεδόν πηγαίναμε για μπάνιο σε μια κοντινή μικρή παραλία που μάζευε ελάχιστο κόσμο. Και έτσι καθώς είχα ελάχιστους φίλους στο χωριό είτε πηγαίναμε μόνοι μας είτε παίρναμε με το αυτοκίνητο φίλες της και πηγαίναμε. Η Δανάη πάντα με ιδιαίτερα μαγιό που φανέρωναν το φοβερό της κωλαράκι που ήταν πεταχτό και καλοσχηματισμένο καθώς και τα στήθη της που για τα κιλά της ήταν αρκετά μεγάλα. Πολλές φορές με έπιανα να χαζεύω το κορμί της αδερφής μου για αρκετή ώρα και να είμαι κολλημένος εκεί χωρίς να δίνω σημασία στις φίλες της. Ωστόσο υπήρχε μια φίλη της η Δέσποινα συνομήλικη της που μου την έπεφτε συνεχώς. Αν και αδιάφορος θέλησα να το συνεχίσω και δεν ήταν λίγες οι φορές που φασωνόμασταν στην παραλία και τη χούφτωνα μπροστά στην αδερφή μου.

Εμφανώς ενοχλημένη η Δανάη, αλλά δε μιλούσε ενώ την είχα πιάσει να καρφώνεται στην καυλωμένη πούτσα μου κάθε φορά που φάσωνα τη φίλη της. Εμφανώς ζήλευε ενώ οι καύλες της ήταν έκδηλες και μερικές φορές ξέσπαγε πάνω μου στο σπίτι φωνάζοντας ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο το σκηνικό με τη Δέσποινα.

Έτσι την επόμενη μέρα πρωί πρωί παίρνω την Δανάη με το αμάξι και πηγαίνουμε στη παραλία χωρίς τη Δέσποινα όμως για να μην έχουμε γκρίνια. Φόραγε ένα άσπρο μαγιό σετ ίσως το πιο καυτό που είχε και ήταν αναμενόμενο να τη χαζεύω πάλι με την ώρα. Στον δρόμο ήταν ήρεμη και με όρεξη ενώ μου είπε ότι χαίρεται πολύ που πηγαίνουμε μόνοι. Εφόσον φτάνουμε στη παραλία κάνουμε το μπάνιο μας ήρεμα, έχω πάρει και μπίρες από το σπίτι ώστε να κάτσουμε μέχρι αργά στο σούρουπο. Το πρώτο σοκ το έπαθα όταν μου ζήτησε να την αλείψω με αντηλιακό. Άρχισα δειλά-δειλά να της αλείφω τη πλάτη καθώς και όλο της το σώμα:

- Αχ τι ωραία που με αλείφεις αδελφούλη τι χέρια είναι αυτά; Κατέβα και πιο κάτω άπλωσε και στο πωπουδάκι μου μη ντρέπεσαι.

Και όπως έπιανα το κωλαράκι της ξαφνικά άρχισε να μου σηκώνεται και να καυλώνω. Αυθόρμητα είχε αρχίσει να μου αρέσει το απολάμβανα αλλά δεν σκεφτόμουν κάτι το παραπάνω. Όπως τελείωσα σηκωνόμαστε και πάμε για βουτιά. Η Δανάη καρφώθηκε στον πούτσο μου για λίγα δευτερόλεπτα και μετά με αγκάλιασε δίνοντας μου ένα φιλί πολύ κοντά στα χείλη. Εκεί πάγωσα λίγο αλλά συνέχισα. Περιττό να πω ότι είχα ερεθιστεί με την κορμάρα της και όλη την ώρα δε μπορούσα να τη βγάλω από το μυαλό.

Είχε αρχίσει να βραδιάζει ενώ πλέον είχε φύγει και ο λιγοστός κόσμος. Εμείς ξαπλωμένοι στις πετσέτες συζητάμε διάφορα θέματα ενώ είχε αρχίσει να χαϊδεύει με τα δάχτυλα της το στήθος μου. Όσο πέρναγε η ώρα κατέβαινε όλο και πιο κάτω κι εγώ είχα καυλώσει απίστευτα και δε μπορούσα να της πω οτιδήποτε όπως ότι είναι λάθος. Έχοντας φτάσει στη κοιλιά μου την κοιτούσα στα μάτια και δεν της έλεγα τίποτα. Είχε καταλάβει ότι είχα καυλώσει και αυτή το ίδιο. Προχώρησε αργά στην πούτσα μου και την έπιασε επιτέλους στα χέρια της και άρχισε να την παίζει.

- Πάντα ήθελα να πιάσω αυτή την πούτσα αδελφούλη.

- Όχι Δανάη, είναι λάθος αυτό, σε παρακαλώ…

- Γι’ αυτό καυλώνεις κάθε φορά και φασώνεις επίτηδες τη φίλη μου μπροστά μου ε;

- Πάντα σε θαύμαζα σαν κοπέλα, αλλά θέλω να σταματήσει αυτό.

Εκεί πήρε τη πούτσα μου και την έβαλε στο στόμα της. Ήταν λες και είχε εμπειρία χρόνια. Την είχε βάλει στο στόμα της σφιχτά και μπούκωνε μέχρι όσο μπορούσε. Η καύλα μου ήταν απερίγραπτη, δεν έβγαλα μιλιά, μόνο πήρα το κεφάλι της και το πάταγα ώστε να πάει πιο βαθιά.

- Τι πίπα είναι αυτή ρε Δανάη, καμία δεν μου έχει ξαναπάρει τόσο ωραία.

- Είδες αδελφούλη;… σταματά και απόλαυσε.

Με κοίταζε στα μάτια κι εγώ έλιωνα από καύλα.

Την άρπαξα ξαφνικά την έβαλα κάτω και άρχισα να τη γλείφω από πάνω μέχρι κάτω. Άρχισα από το υπέροχο στήθος της και συνέχισα μέχρι το υγρό μουνάκι της που είχε τα πιο γλυκά υγρά που είχα γευτεί. Έβαζα όλη τη γλώσσα μέσα της και συνέχεια στη κωλοτρυπίδα της. Έχοντας τρελαθεί μου ζήτησε να την βάλω μέσα της. Αν και δεν είχα καπότες μαζί μου δε δίστασα κι έτσι την έβαλα στα τέσσερα και άρχισα να τη γαμάω αργά. Η κωλάρα της είχε απίστευτη θέα όταν την γαμούσα κι έτσι με μανία άρχισα να τη γαμάω πολύ δυνατά και με πίεση.

Φώναζε από το πόνο και την καύλα αλλά μου έλεγε να τη γαμήσω πιο δυνατά. Την έπιανα το μαλλί και της μοίραζα χαστούκια στο κωλαράκι. Μετά από κανένα εικοσάλεπτο, μη μπορώντας να συνεχίσω άλλο, την πιάνω από το μαλλί, της μπούκωσα όλη τη πούτσα μέσα χύνοντας μεγάλη ποσότητα στο στοματάκι της. Τα έφτυσε πάλι στην πούτσα μου και ευχαριστημένη από το γαμήσι ξαπλώνει δίπλα μου και μου ζητάει να μείνει μεταξύ μας αυτό με ένα πλατύ χαμόγελο.
Copyright protected OW ref: 184960Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy