Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το αυτοκίνητο του πατέρα της σταμάτησε μπροστά από το σπίτι που είχε επισκεφθεί τελευταία χρόνια πριν, που είχανε επισκεφθεί τον θείο της με την οικογένειά της όταν ήταν 10. Η μητέρα της Έμυς ήταν ακόμα ζωντανή τότε και ήταν λυπηρό που δε θυμόταν πολλά από εκείνη την εποχή. Τώρα είχε μόλις τελειώσει το Λύκειο και περίμενε να βγουν τα αποτελέσματα της, ώστε να ελπίζει ότι θα μπορούσε να μπει σε ένα από τα Πανεπιστήμια των ονείρων της.

Η Έμυ ήθελε να σπουδάσει Αγγλική Λογοτεχνία και να γίνει Καθηγήτρια, καθώς ήταν παθιασμένη να δουλεύει με παιδιά και να τους διδάσκει τη χαρά της γλώσσας του Σαίξπηρ. Όμως, το καλοκαιράκι, θα έπρεπε να το περάσει με το θείο της Θανάση, καθώς ο πατέρας της και η νέα του γυναίκα ήθελαν να πάνε ταξίδι στην Ευρώπη και δεν ήθελαν να την αφήσουν μόνη της για τρεις μήνες. Στην πραγματικότητα η Έμυ θα το προτιμούσε, αλλά η γνώμη της δεν είχε ληφθεί υπόψη, οπότε τώρα είχε κολλήσει στη μέση του πουθενά με τον θείο της για τον οποίο δεν γνώριζε σχεδόν τίποτα, εκτός του ότι ήταν φανατικός εργένης και ζούσε στο Βόλο σε χωριό, σε μια μονοκατοικία, στις παρυφές του οικισμού, όμορφη με κήπο, αλλά σχετικά μοναχική.

Ο μπαμπάς της τη βοήθησε να πάρει όλες τις τσάντες της από το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και περπατούσε τώρα μαζί της στο μονοπάτι προς την μπροστινή πόρτα. Ενώ η σχέση της Έμυ με τον μπαμπά της ήταν αγάπη και φροντίδα όταν η μαμά της ήταν ακόμα ζωντανή, είχε μεγαλώσει πολύ πιο κρύα από το θάνατό της. Ειδικά από το γάμο του με τη μητριά της Έμυς, η οποία ήταν μόλις 9 χρόνια μεγαλύτερη από την Έμυ τώρα, ένιωθε ότι δεν ανήκε πλέον στην οικογένειά της. Αντάλλαξαν ένα γρήγορο αντίο όταν ο μπαμπάς της ευχαρίστησε ξανά τον αδερφό του για τη φροντίδα του και ένιωθε σαν να υπήρξε μια σιωπηλή συνομιλία μεταξύ των δύο που δε μπορούσε να κατανοήσει. Μόνο όταν ο μπαμπάς της είχε επιστρέψει στο αυτοκίνητό του και είχε απομακρυνθεί, ο Θανάσης την αναγνώρισε. Αντί να πιάσει το χέρι της, το οποίο του πρόσφερε, έσκυψε να την αγκαλιάσει κοντά του.

Ήταν ένας ψηλός άντρας, τουλάχιστον 1,85 καθώς πίεζε τη μικροκαμωμένη ανιψιά πάνω στο μυώδες του σώμα. Αυτό έκανε την Έμυ να νοιώσει λίγο άβολα, αφού τελικά δεν τον είχε δει εδώ και χρόνια και είχαν ποτέ δεν ήταν κοντά της. Ωστόσο, δεν είπε τίποτα και σκέφτηκε ότι όταν θα ζούσε μαζί του για 3 μήνες, μάλλον έπρεπε να δέχεται να τον αγκαλιάζει.

- Πέρασε λίγος καιρός από την τελευταία φορά που σε είδα, αγαπητή μου. Έχεις μεγαλώσει. έγινες τέτοια ομορφιά…

είπε, χαμογελώντας με φιλικό τρόπο, αλλά το βλέμμα του συνέχισε να κινείται στο στήθος της. Η Έμμα ήξερε ότι ήταν όμορφη, έκανε αερόμπικ, είχε ένα τονισμένο σώμα και τα πράσινα μάτια και οι μπούκλες της έπιαναν πολλά μάτια ανδρών. Τα μυτερά στήθη της είχαν ένα ωραίο μέγεθος για τη μικρή της φόρμα και ο μάλλον πεταχτός ζωηρός σαν φουντούκι πισινός της ήταν το θέμα της φαντασίας για πολλούς άντρες συμμαθητές της, και το γνώριζε φυσικά.

- Θείε μου σε, ευχαριστώ. Πού να βάλω τα πράγματα μου;

Κοίταξε προς τα κάτω τα πόδια της καθώς το είπε αυτό, νοιώθοντας άβολα τόσο με την κατάσταση μαζί του όσο και με το διεισδυτικό βλέμμα του πάνω της.

- Θα σε πάω στην κρεβατοκάμαρα. Απλά ακολούθησε με.

Γύρισε και γύρισε κάτω από ένα διάδρομο και μια σκάλα, πριν ανοίξει την πόρτα πιο μακριά κάτω από το διάδρομο. Η Έμυ είχε χρόνο να τον συλλογιστεί στο δρόμο. Ο θείος της ήταν 37 ετών, ήξερε ότι από τις ετήσιες κάρτες γενεθλίων ότι ήταν σε καλή κατάσταση όσο μπορούσε να δει. Ήταν σοβαρός και εργατικός από ό, τι θυμήθηκε από την παιδική της ηλικία. Δεν έκανε αστεία ή πραγματικά δε μίλαγε τόσο πολύ, αλλά δεν τον θυμόταν όσο ποτέ να είναι δυσάρεστος. Τότε γιατί ένοιωθε τόσο άβολα τώρα; Προσπαθώντας να κλονίσει το άβολο συναίσθημα που είχε, πέρασε από την πόρτα που είχε ανοίξει ο θείος της που έκλεισε πίσω τους με ένα κλικ. Το δωμάτιο δεν ήταν καθόλου αυτό που περίμενε. Δεν ήταν το μέγεθος του, τα έπιπλα μέσα ή ακόμη και η διακόσμηση που ήταν περίεργη. Ήταν το πώς ζούσε σε αυτό προφανώς. Υπήρχαν ανδρικά ρούχα στο πίσω μέρος μιας πολυθρόνας και ένα ζευγάρι γάντια μποξ στο πάτωμα μπροστά από το κρεβάτι. Το ίδιο το κρεβάτι προφανώς είχε φτιαχτεί βιαστικά καθώς τα σεντόνια δεν ήταν καν στρωμένα και τα μαξιλάρια φαινόταν τυχαία πεταμένα πάνω.

Η Έμυ γύρισε για να κοιτάξει τον θείο της.

- Πρέπει να με ήρθαμε σε λάθος δωμάτιο. Κάποιος μένει εδώ!

Έκανε να περάσει προς την πόρτα, αλλά ο Θανάσης τη σταμάτησε αρπάζοντας τη από τον ώμο και τραβώντας το σώμα της κοντά του.

- Όχι, αγαπητή μου, δεν ήρθαμε σε λάθος δωμάτιο. Έχεις δίκιο ότι κάποιος μένει εδώ, αλλά ποτέ δεν είπα ότι θα είχες το δικό σου δωμάτιο.

Της χαμογέλασε, με ένα χαμόγελο που είχε σκοπό να την ηρεμήσει, αλλά η Έμυ αισθάνθηκε λίγο φοβισμένη τώρα.

- Δε μπορώ να μείνω στο ίδιο δωμάτιο μαζί σου! Πρέπει να υπάρχει άλλο μέρος για να κοιμηθώ. Θα μείνω στον καναπέ αν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση αλλά δε θα μοιραστώ μαζί σου το κρεβάτι.

Η Έμυ προσπάθησε να απομακρυνθεί από αυτόν, αλλά το χέρι του απλώς έπιασε τον ώμο της πιο σφιχτά, ενώ το άλλο του χέρι γλίστραγε γύρω από τη μέση της, άβολα κοντά στον κώλο της πάνω από το κοντό φόρεμα. Ήταν μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα και η Έμυ τώρα μετάνιωνε που φορούσε το κοντό μίνι γαλάζιο φόρεμα σήμερα.

- Ω ναι, μπορείτε και θα το κάνετε, αγαπητή μου, όπως θα κάνετε οτιδήποτε άλλο, σας ζητώ να κάνετε. Της είπε σε πληθυντικό τώρα και άγριο τόνο.

- Και τώρα θέλω να σηκώσετε αυτό το χαριτωμένο μικρό φόρεμα για να μπορώ να σας πάρω στο κρεβάτι μου και να γαμήσω το γλυκό σας μουνί.

Περίμενε ότι στην αρχή θα αντιδρούσε και κράτησε τα χέρια της στα πλευρά της, σφίγγοντας ένα από τα μυώδη τεράστια του χέρια γύρω της, ενώ το άλλο χέρι άρχισε να τραβάει το φόρεμά της πόντο-πόντο. Η Έμυ προσπαθούσε σκληρά να απελευθερωθεί από το κράτημα του, κατάφερε να χτυπήσει το μηρό του δυνατά καθώς προσπάθησε να του δώσει γονατιά στη βουβωνική χώρα και κατάφερε να κρατήσει το φόρεμά της μέχρι ακριβώς κάτω από το στήθος της χωρίς να την αφήσει να ξεφύγει. Όλη την ώρα η Έμυ φώναζε για να σταματήσει, να την αφήσει ήσυχη.

- Δε μπορείς να το κάνεις αυτό! Όχι! Σταμάτα, είμαι ανιψιά σου, δε μπορείς να το κάνεις αυτό θείε, δεν το θέλω αυτό, άσε με να φύγω, όχι!

Έκλαιγε γοερά τώρα, δάκρυα τρέχουν στο πρόσωπό της καθώς ο θείος της έσκισε το φόρεμα, αφήνοντάς τη να στέκεται μόνο με το μαύρο σουτιενάκι, μια κυλοτίτσα και το καλσόν. Ένιωθε πιο εκτεθειμένη από ποτέ στη ζωή της. Η Έμυ ήταν παρθένα, είχε μόνο φιλήσει και άγγιξε έναν άντρα πάνω από τα ρούχα του. Τώρα ο θείος της την ανάγκαζε και ήταν στο σπίτι του, κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο μαζί του σε ένα ερημικό σπίτι. Μπορούσε να αισθανθεί τη στύση του να πιέζει τη γυμνή κοιλιά της μέσα από το τζιν του καθώς τα χέρια του κινούνταν στο κούμπωμα του σουτιέν στην πλάτη της.

- Γλυκό κορίτσι, μπορώ να κάνω ό, τι θέλω τώρα. Έχω ακόμη την άδεια του μπαμπά σας και να σας γαμήσω από όπου και όσο θέλω και αν χρειαστεί να σας υποτάξω, να σας χτυπήσω. Σταματήστε να κλαίτε και να το δεχτείτε από τώρα και στο εξής για να είναι η απόλαυση σας η μέγιστη δυνατή. Θα περάσω πολύ χρόνο με την ψωλάρα μου μέσα σας.

Με αυτό κατάφερε να ανοίξει το κούμπωμα και να τραβήξει το σουτιέν από τους ώμους της αφήνοντας τα δυο ερεθισμένα τραγανά στηθάκια να τιναχθούν ελεύθερα στον αέρα με τις ρώγες περήφανα ορθωμένες. Συνέχισε να αγωνίζεται καθώς την ώθησε πίσω προς το κρεβάτι, την ξαπλώνοντας πάνω της καθώς χάιδευε τους γοφούς της. Τα χέρια της Έμυς ήταν τώρα ελεύθερα, οπότε προσπάθησε να τον κοπανήσει στο πρόσωπο, αλλά ο θείος της γέλασε μόνο και έβγαλε μια ταινία από το συρτάρι δίπλα στο κρεβάτι. Με αυτή έδεσε τα χέρια της μαζί πάνω από το κεφάλι της πριν τα συνδέσει στο κεφαλάρι. Αυτό έσπρωξε το στήθος της προς αυτόν, το οποίο εκμεταλλεύτηκε παίρνοντας τη θηλή του αριστερού στήθους της στο στόμα του και πιπιλίζοντας τη άγρια.

- Α... σε μισώ, πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις αυτό, σε παρακαλώ! Είμαι παρθένα ακόμη μωρέ Θείε, δε θέλω να τη χάσω έτσι λυπήσου με! Σταμάτησε το αυτό, δε θα πω ποτέ σε κανέναν αν σταματήσεις τώρα, σε παρακαλώ!

Προσπαθούσε να ελευθερώσει τα χέρια της, αλλά τελικά δεν έκανε τίποτα, οπότε τώρα επικεντρώθηκε στην προσπάθειά της να τον κλωτσήσει ξανά, ήταν δύσκολο να κινήσει τα πόδια της. Η Έμυ ένιωθε απίστευτα φοβισμένη ξαπλωμένη και ευάλωτη, σχεδόν γυμνή στο μαλακό κρεβάτι με το θείο της από πάνω της και το στόμα του στο στήθος της. Δε μπορούσε να πιστέψει ότι ο πατέρας της είχε συμφωνήσει να αφήσει τον αδερφό του να της κάνει αυτό. Πώς θα μπορούσε να είναι σύμφωνος ο πατέρας της με αυτό;

- Αν δε σταματήσεις να παραπονιέσαι, θα κλείσω το στόμα σου…

Της είπε ο Θανάσης καθώς τράβηξε το δικό του μπλουζάκι πάνω από το κεφάλι του και το έριξε κάπου μέσα στο δωμάτιο. Εάν η Έμυ δεν ήταν τόσο τρομοκρατημένη και επικεντρωμένη στο να βρει διέξοδο από αυτήν την κατάσταση, θα είχε παρατηρήσει ότι ήταν αρκετά γυμνασμένος και ελκυστικός για έναν άντρα στην ηλικία του.

- Όχι θείε, σε παρακαλώ, σταμάτα. Δε θα σε ενοχλήσω, θα βρω κάπου αλλού να μείνω, άσε με να φύγω σε παρακαλώ!

Η Έμυ άρχισε να λυγίζει καθώς ο θείος της εστίασε του από το στήθος της στο εσώρουχό της, το οποίο τράβηξε κάτω με μια γρήγορη κίνηση που της έκοψε την ανάσα. Τώρα ήταν εντελώς γυμνή μπροστά του και μπορούσε να δει τη στύση του να τεντώνεται στο ύφασμα του τζιν του. Η διόγκωση στο παντελόνι του φαινόταν τεράστια και τρομακτική για μια παρθένα σαν αυτή και ήθελε απεγνωσμένα να απομακρύνει τη σχισμή της όσο το δυνατόν πιο μακριά από αυτόν.

- Σου είπα τι θα συνέβαινε αν δε σταματούσες να κλαψουρίζεις. Ταινία λοιπόν…

είπε, καθώς τράβηξε ένα κομμάτι ταινίας και το έβαλε πάνω από το στόμα της. Προσπαθούσε ακόμα να παρακαλέσει να σταματήσει, αλλά βγήκε μόνο σιγανός θόρυβος καθώς τα δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό της. Ο Θανάσης άρχισε να ξεκουμπώνει το δικό του παντελόνι τώρα και τράβηξε και το μποξεράκι του, απελευθερώνοντας τον σκληρό πούτσο του. Ήταν μεγάλος άντρας και ο πούτσαρος του ταίριαζε με το συνολικό του ανάστημα. 22 εκ μήκος και ίδιο πάχος με τους καρπούς της Έμυ. Ένα νέο κύμα δακρύων ρέει κάτω από τα μάγουλά της και οι σιγανές διαμαρτυρίες της έγιναν πιο δυνατές. Ο θείος της όμως απλώς αγνόησε τις εκκλήσεις της και άνοιξε τινάζοντας τα πόδια της για να ρίξει μια ματιά στο μουνί της.

Ήταν πλήρως αποτριχωμένο με κερί , δεν της άρεσε η ταλαιπωρία του συνεχούς ξυρίσματος και η αίσθηση των τριχών εκεί. Ο Θανάσης φώναξε βλέποντας το σφιχτό άνοιγμα της, φαινόταν απίστευτα μικροσκοπικό δίπλα στο τεράστιο πουτσοκέφαλο του και δε μπορούσε να περιμένει να βυθίσει τον πούτσο του μέσα της. Σίγουρα δεν ήταν ερεθισμένη και υγρή ακόμη, οπότε θα έπρεπε να δουλέψει για λίγο για να την κάνει αρκετά υγρή και να γλιστρήσει το τέρας του στο παρθένο μουνί της. Είχε ρωτήσει τη νέα γυναίκα του αδελφού του και τον είχε διαβεβαιώσει ότι η μικρή ήταν απείραχτη ακόμη. Είχε εξομολογήσει καλά την μικρή πριν την παραδώσουν στο τέρας. Άλλο που δεν ήθελε η Μαίρη να ξεφορτωθεί τη μικρή από τα πόδια της.

Παραβλέποντας τις μπερδεμένες διαμαρτυρίες της, άρχισε να τρίβει το άνοιγμά της, αναζητώντας την κλειτορίδα της. Μόλις τη βρήκε, όπως κατάλαβε από το ακούσιο κούνημα των γοφών της, ασκούσε όλο και περισσότερη πίεση σε αυτή, αναγκάζοντάς τη να έχει έναν οργασμό που δεν ήθελε να βιώσει. Η Έμυ μούγκριζε, προσπαθώντας να αντισταθεί στο να παραδώσει τον οργασμό της σε αυτόν, αλλά δε μπορούσε να αντισταθεί να αφεθεί στο άγριο παιχνίδι του με το μουνί της και το τσίμπημα μιας από τις θηλές της με το άλλο χέρι. Δεν ήταν καμιά κοπέλα που αυνανίζεται τακτικά και έτσι αυτός ο οργασμός τη χτύπησε με ένταση, κάνοντάς τη να ξεχάσει σχεδόν πού και με ποιον ήταν τώρα. Έχανε τον κόσμο. Βρίσκοντας την αρκετά βρεγμένη στο παρθένο μουνάκι μετά τον οργασμό της, ο θείος της Έμυ τοποθετήθηκε κάθετα στην είσοδο της και άρχισε να σπρώχνει το καυλί του στο σφιχτό μουνί της.

Ένοιωσε να την υγραίνει πιο πολύ καθώς τα σφικτά μουνοχειλάκια της τεντώνονταν απότομα. Το χοντρό πουτσοκέφαλο του έσταζε προ-σπερματικά υγρά διάφανα σαν τζελ, ότι πρέπει για να γλιστρήσει στο παρθένο άνοιγμα καθώς το πίεζε με δύναμη. Ο πόνος της εισβολής του την έκανε να τεντωθεί πολύ. Το κεφάλι της ψωλής του δεν ήταν ακόμη μέσα αλλά τέντωνε επικίνδυνα την μικρή σχισμή της. Κατάλαβε ότι θα έμπαινε σε λίγο μέσα της και θα της έπαιρνε βίαια την παρθενιά της. Δε μπορούσε να κάνει τίποτε. Ήξερε επίσης ότι δεν είχε φορέσει προφυλακτικό. Ήξερε ότι υπήρχε πιθανότητα να τη γεμίσει με το παχύ αντρικό σπέρμα του και να τη γκαστρώσει. Όλες οι σκέψεις της σταμάτησαν καθώς ένιωσε το Θανάση να σπρώχνει προς τα μέσα σταματώντας στο ύστατο φράγμα, της παρθενιάς, τον υμένα της.

Αυτό ήταν, δεν θα ήταν πια παρθένα. Εάν γνώριζε ότι θα συνέβαινε αυτό, θα κοιμόταν με ένα από τα παιδιά από το σχολείο, για να αποφύγει να είναι η πρώτη φορά της έτσι βάρβαρη και ατιμασμένη. Ένιωσε σαν να τη σκίζουν στα δυο. Ο Θανάσης τον έβγαλε πίσω, προτού μουγκρίζοντας σπρώξει ξανά σκίζοντας θριαμβευτικά το υμένα της. Η σκληρή και καυτή ψωλή του δεν ήταν ακόμη πλήρως μέσα της καθώς άρχισε να την να πιέζει με αργό ρυθμό, προσπαθώντας να βυθίσει όλο και περισσότερο τον ανδρισμό του μέσα της με κάθε ώθηση. Ένιωσε τόσο μικροσκοπική από κάτω του, το μικρό της κορμάκι καλυμμένο από αυτόν και περίεργα της άρεσε την αίσθηση του πέους του που τέντωνε τα εσωτερικά της τοιχώματα. Ήταν απίστευτα σφιχτή και γνώριζε ότι ήταν η δική του τώρα, ότι θα μπορούσε να τη γαμήσει όποτε ήθελε, αλλά ήθελε σχεδόν αμέσως τώρα να την έχυνε.

Όμως ο πολύπειρος άνδρας ήθελε να κρατήσει λίγο περισσότερο, γι’ αυτό έβγαλε το παλούκι του από μέσα της. Πρόλαβε να το δει να γυαλίζει από τα υγρά της αλλά και το αίμα της παρθενιάς της να στολίζει το περήφανο του όργανο στη περιοχή της βάσης του φευγαλέα. Το βλέμμα της ελπίδας στα υγρά μάτια της γρήγορα αντικαταστάθηκε από φόβο καθώς τη γύρισε στα γόνατά της μπροστά του. Τα βυζιά της πιέστηκαν στο στρώμα και η ταινία που έδεσε τους καρπούς της στο κρεβάτι έσφιξε από τη συστροφή πονώντας τη. Στη συνέχεια, έσπρωξε το έμβολο του πίσω στο μουνί της και άρχισε να τη γαμάει με γρήγορες, σκληρές ώσεις που έκαναν τα βυζιά της Έμυ να αναπηδούν κάθε φορά που το παχύ κεφάλι του έσπρωχνε άγρια βιάζοντας τον τράχηλο της. Ο Θανάση αγαπούσε να βλέπει τον τεράστιο ψώλαρο του να τεντώνει το μουνί της στα όρια κάθε φορά που το έσπρωχνε μέσα της. Δεν υπήρχε τίποτα καλύτερο ένα σφιχτό μικρό μουνί και η γλυκιά 18χρονη ανιψιά του έμοιαζε σαν παραδεισένιο ουρί, καθώς τον μούσκευε με τα υγρά της.

Ήταν κοντά στο χύσιμο, αλλά ήθελε να αισθανθεί το μουνί της να σφίγγεται γύρω του σε οργασμό, οπότε έφτασε ένα από τα χέρια του κάτω γύρω της για να τρίψει το κλειτοριδάκι της ξανά βάναυσα. Η Έμυ μισούσε ότι άρχισε να αισθάνεται καλά όταν έτριβε την κλειτορίδα της. Ο πόνος ήταν ανεκτός τώρα και με την αλλαγή των θέσεων το παλούκι του έσπρωχνε πραγματικά ένα ευχάριστο σημείο βαθιά μέσα της που δεν είχε καν γνωρίσει ότι υπήρχε. Εξακολουθούσε να τον μισεί που τη βίαζε, αλλά το σώμα της εξακολουθούσε να ανταποκρίνεται στις εντολές του, σαν να ήταν μια εθελοντική εμπειρία. Φώναξε δυνατά, ακόμη και μέσα από την ταινία στο στόμα της καθώς χάθηκε σε μια ομίχλη απόλαυσης και πόνου. Το μουνί της έσφιγγε γύρω από τον πούτσο του Θανάση, ωθώντας τον και στην απελευθέρωση του. Κρατήθηκε βαθιά μέσα της από τη μεσούλα της, καθώς εκτόξευε πίδακες καυτά χύσια στην είσοδο της μήτρας της. Φυσικά το σώμα της αντέδρασε στο ζεστό σπέρμα που απλώνονταν σε όλο το τοίχωμα του κόλπου και του τραχήλου της με σπασμούς κολπικούς, επιμηκύνοντας τον οργασμό της και τραβώντας το σπέρμα του πιο βαθιά μέσα της κάθε φορά που το μουνί της συσπώνταν.

Αυτός ο οργασμός της φάνηκε ακόμα καλύτερος από τον πρώτο, αφήνοντάς τη σε μια ευδαιμονική κατάσταση ευχαρίστησης για σχεδόν ένα λεπτό. Μόλις συνήλθε από τη ζάλη της ευχαρίστησης, η Έμυ άρχισε να αισθάνεται το αποτέλεσμα του τι είχε συμβεί. Ένιωσε μια παράξενη ζεστασιά μέσα της από την κρέμα του βαθιά μέσα της. Η πραγματικότητα την κλόνισε. Μπορεί να είχε μείνει έγκυος. Η Έμυ δεν είχε προγραμματίσει να κάνει σεξ με κανέναν και θα είχε χρησιμοποιήσει προφυλακτικό για την πρώτη της φορά. Άρχισε να κλαίει ξανά καθώς συνειδητοποίησε ότι αν και δεν ήταν η πιο γόνιμη μέρα της, ήταν σίγουρα μια εξαιρετικά επικίνδυνη. Η Έμυ δε μπορούσε να αποκτήσει μωρό τώρα, ήθελε να ξεκινήσει το Πανεπιστήμιο σε λίγους μήνες, να γνωρίσει κάποιον, να ερωτευτεί για πρώτη φορά. Αλλά τώρα όλο αυτό μπορεί να μην ήταν δυνατόν, αν ο θείος της ισχυριζόταν ότι με τη θέλησή της την κατέστησε έγκυο. Ακόμα κι αν δε συνέβαινε αυτή τη στιγμή, δε θα την άφηνε να ξεφύγει τόσο εύκολα και δεν υπήρχε κανένας γύρω της στον οποίο θα μπορούσε να τρέξει. «Τουλάχιστον μου αρέσουν τα παιδιά», μια μικρή φωνή στο μυαλό της είπε, «και με έκανε να έχω οργασμό δύο φορές, αυτό είναι κάτι».

Ο Θανάσης τελικά βγήκε από τη ζάλη που προκαλούσε η ευχαρίστησή του και άρχισε να βγάζει τον μαλακό ψώλαρο του από το χυμένο και ταλαιπωρημένο μουνάκι της Έμυς. Τον γέμισε με μια άρρωστη αίσθηση υπερηφάνειας καθώς είδε το σπέρμα του να ξεκινά να ξεχειλίζει ροζ από το αίμα της παρθενίας της. Ήταν ακόμα στα γόνατά της με το πάνω μέρος του σώματος πιεσμένο στο στρώμα καθώς η ταινία την κράτησε στη θέση της. Δεν την άφηνε να κινηθεί, έτσι το μεγαλύτερο μέρος του σπέρματος του σταμάτησε να βγαίνει.

- Φαίνεσαι εκπληκτική, γλυκιά μου. Στα γόνατά, με το σπέρμα μου που γεμίζει το μουνί σας. Από εδώ και πέρα μου ανήκετε.

Της χαμογέλασε και έφυγε προς το μπάνιο, αφήνοντας το τρομοκρατημένο κορίτσι δεμένο στο κρεβάτι του. Ο Θανάσης επέστρεψε μετά το ντους και μόλις του υποσχέθηκε ότι δεν θα τον χτυπούσε ξανά, της έκανε ένα ωραίο ζεστό μπάνιο και ένα καλό πλούσιο γεύμα. Μετά, το βράδυ θα είχε περισσότερη διασκέδαση με τη νέα του προσωπική σκλάβα και θα έκανε άλλη μια προσπάθεια να τη γεμίσει γόνιμο σπέρμα. Αυτή ήταν η συμφωνία. Είχε βοηθήσει οικονομικά τον κατεστραμμένο από το τζόγο αδελφό του να σταθεί στα πόδια του και να ξαναπαντρευτεί. Η ανιψιά θα ήταν η αμοιβή του, μια και δεν είχε παντρευτεί ποτέ. Μια μέρα σύντομα, θα ήταν έγκυος με το παιδί του και μετά θα την είχε για πάντα για όλη της τη ζωή δικιά του να τη γαμάει όσο ήθελε και να της κάνει παιδιά.
Copyright protected OW ref: 184752Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy