Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα σε όλους! Με λένε Νάνση, είμαι 27, 1.54, 55 κιλά. Είπα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία που έζησα πριν μερικές εβδομάδες.

Ήρθε ο διαχειριστής των διαμερισμάτων όπου μένω για να μου βάλει ένα ράφι. Εγώ φορούσα μια μπλούζα κοντομάνικη χωρίς σουτιέν και από κάτω ένα κολάν κολλητό. Εμένα μου άρεσε πολύ από την πρώτη στιγμή. Όση ώρα έκανε τη δουλειά του εμένα οι ρώγες μου είχαν καυλώσει τόσο που φαινόταν. Εκείνος το είδε και χαμογέλασε πονηρά. Εκείνη τη στιγμή γύρισα προς την κουζίνα και άρχισα να μαζεύω από το πάτωμα κάποια χαρτιά που είχαν πέσει. Εκεί που ήμουν σκυφτή έρχεται, κολλάει πίσω μου και ακούμπησε ο πούτσος του πάνω στο κωλαράκι μου. Τον ένιωσα πολύ σκληρό. Προσπάθησα να τον αποφύγω. Άρχισε να με χαϊδεύει, να τσιμπάει τις ρώγες μου πάνω από το μπλουζάκι και να με γλείφει κάτω από τον λοβό, ψιθυρίζοντας "αφού το θέλεις πουτανάκι, σε είδα πως κοιτούσες την προηγούμενη φορά τον πούτσο μου" και με γλείφει στο αυτί.

Εκεί δεν άντεξα, αφέθηκα και γονάτισα, του ξεκούμπωσα το παντελόνι και έβγαλα την ψωλή του. Άρχισα να τη γλείφω από τη βάση μέχρι την κορυφή. Μετά τη ρουφούσα άπληστα κοιτάζοντας τον στα μάτια κι εκείνος βογκούσε και με έβριζε μέχρι που έχυσε. Μετά με σηκώνει, με ανεβάζει στο τραπέζι με απάλλαξε από τα ρούχα και άρχισε να πιπιλάει τις ρώγες μου. Άρχισε να πηγαίνει προς τα κάτω, μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να γλείφει λαίμαργα το μουνάκι μου. Καθώς το έγλειφε χτυπάει το κινητό του. Δεν πτοήθηκε, το σήκωσε, μιλούσε στη γυναίκα του και ταυτόχρονα με έγλειφε. Εγώ συγκρατιόμουν για να μην ουρλιάξω. Έγλειφε υπέροχα και όλο αυτό με είχε καυλώσει. Όταν το έκλεισε σηκώθηκε, μου τον κάρφωσε και με γαμούσε δυνατά. Με έκανε να νιώσω μεγάλη πουτάνα. Όσο πηδούσε το μουνάκι μου έπαιζε ταυτόχρονα με την κλειτορίδα μου και τον έχυσα. Εκείνος όμως δε σταμάτησε, συνέχισε να με γαμάει.

Με σήκωσε, με πήγε στο κρεβάτι μου, με έριξε στα 4, μου έριξε μερικά χαστούκια στο κωλαράκι, με έπιασε από τα μαλλιά και με σφυροκοπούσε. Έβαλε και δάχτυλο στο κωλαράκι μου. Ήταν υπέροχο! Χωρίς προειδοποίηση τον έβγαλε από το μουνί και μου τον έχωσε στον κώλο. Με πέθανε!

- Τσουλάκι νόμιζες ότι θα μου γλίτωνες; Μόνο γαμήσια θέλεις τίποτα άλλο, θα σε ξεσκίσω καργιόλα, με έχεις τρελάνει, είσαι μουνάρα…

ώσπου έχυσε μέσα μου. Μετά με γύρισε ανάσκελα, χώθηκε ανάμεσα στα πόδια μου και με τελείωσε με ένα γλειφομούνι όνειρο. Φεύγοντας μου είπε:

- Σε ευχαριστώ… τέτοιο πήδημα είχα χρόνια να κάνω.

Με φίλησε και χαμογελώντας μου έκλεισε το μάτι και έφυγε.
Copyright protected OW ref: 181027

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).