Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία πού θα σας διηγηθώ είναι αληθινή και από τότε έχω γίνει λάτρης των γυναικών που είναι εγκυμονούσες.

Η ιστορία ξεκινάει πριν χρόνια όταν έμενε η αδελφή μου μαζί μας πριν παντρευτεί. Από τότε ξεκίνησα και την έπαιρνα μάτι όταν άλλαζε ρούχα και όταν έκανε μπάνιο. Η αδελφή μου έχει ένα υπέροχο σώμα, από φάτσα δε λέει κάτι, τα στήθη της έχουν υπέροχες σκούρες ρώγες και το κωλαράκι ιδιαίτερα καυλιάρικο, μεσογειακού τύπου.

Κάθε βράδυ μόλις την έπαιρνε ο ύπνος πήγαινα και τη χάιδευα πάρα πολύ απαλά για να μην την ξυπνήσω… αν και όπως αποδείχθηκε, με καταλάβαινε. Αφού παντρεύτηκε και έμεινε έγκυος ήρθε μια μέρα να μείνει πάλι στο πατρικό γιατί ο άντρας της έλειπε σε ταξίδι. Εγώ μόλις το έμαθα καύλωσα. Περίμενα να νυχτώσει για να κάνω τα παλιά. Αφού νύχτωσε και άκουσα την αδερφή μου να πάει στο δωμάτιο και αφού πέρασε ώρα… πήγα να δω αν κοιμάται. Μόλις βεβαιώθηκα ότι είχε κοιμηθεί, μπήκα πολύ προσεκτικά μέσα στο δωμάτιο της. Κοιμόταν γυμνή. Τα μουνόχειλα της ήταν πρησμένα και τα βυζιά τεράστια. Ο πούτσους μου είχε μόνο με την εικόνα αυτή καυλώσει τρελά.

Πήγα κοντά της και με τα δάχτυλα μου ακούμπησα απαλά της ρώγες τής. Αμέσως άρχισε να καυλώνει και να αναστενάζει. Φοβήθηκα και σηκώθηκα να φύγω. Τότε την άκουσα να μου λέει «πού πας;». Έμεινα κόκκαλο. «Έλα και συνέχισε αυτό που κάνεις». Άλλο που δεν ήθελα! Αμέσως έβαλα τα δάχτυλα μου πάνω στο καυτό και ιδιαίτερα υγρό μουνάκι τής. Έσπρωξε τα δάχτυλα μου να μπουν μέσα της και άρχισα να την πηδάω με τα δάχτυλα μου. Σχεδόν είχε μπει όλο το χέρι. Αυτή έχυνε σαν τρελή. Με το δάχτυλο του άλλου χεριού άρχισα να παίζω με την κωλοτρυπίδα της. Τότε ήταν που έκανε σαν να την χτύπησε ρεύμα.

Δεν άντεχα άλλο. Έβγαλα τον πούτσο μου έξω και τον πλησίασα στο στόμα τής. Μόλις τον πήρε στο στόμα τής άρχισα να χύνω χωρίς σταματημό. Δε με άφηνε να σταματήσω να την παίζω με τα δάχτυλα. Αφού ξανακαύλωσα, της λέω «η σειρά μου τώρα». Μου λέει «μόνο από κώλο θα με πάρεις». Άλλο που δεν ήθελα. Αφού γύρισε στα πλάγια πήγα να μπω προσεχτικά στο υπέροχο κωλαράκι τής, αλλά μπήκε τόσο άνετα λες και τον ρούφηξε. Εκεί που της γαμούσα το κωλαράκι, είδα δίπλα μου ένα μπουκάλι πλαστικό με νερό. Το πήρα και το έβαλα στο υπέροχο μουνάκι τής, αυτή ούρλιαζε με τέτοιο τρόπο πού φοβήθηκα μην την πονάω και επιχείρησα να σταματήσω. Με έπιασε από το χέρι για να συνεχίσω.

Η συνέχεια άλλη μέρα…
Copyright protected OW ref: 185267Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.