Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την μάνα μου είχαμε πάντα πολύ καλές σχέσεις και γενικά με πείραζε για να γελάσουμε Δε με πείραζε και πολύ αθώα... αλλά δεν είχαμε πρόβλημα να πειραζόμαστε έτσι.

Με την μάνα μου είχαμε πάντα πολύ καλές σχέσεις και γενικά με πείραζε για να γελάσουμε Δε με πείραζε και πολύ αθώα... αλλά δεν είχαμε πρόβλημα να πειραζόμαστε έτσι. Καμιά φορά ας πούμε μου έπιανε τον πούτσο και έλεγε "τι έχεις εκεί βρε;". "Πούτσο" της απαντούσα και γελούσαμε.

Κάθε φορά που έκανε μπάνιο δεν έχανα την ευκαιρία να βλέπω από την κλειδαρότρυπα τις υπέροχες βυζάρες της και το ξυρισμένο πάντα μουνί της. Κάθε φορά που έβλεπα, τραβούσα μαλακία, έχυνα συνήθως κάτω στο πάτωμα και μετά τα σκούπιζα με ένα χαρτομάντιλο που είχα πάντα μαζί μου.

Μια μέρα όμως ξέχασα να πάρω χαρτομάντιλο και έχυσα. Έτρεξα να προλαβω να πάρω χαρτομάντιλο πριν βγει αλλά μάταια. Βγαίνει και βλέπει τα χυσια μου κάτω.

- Τι ειναι αυτά;... ρώτησε λες και δεν ήξερε τι ήταν.

- Ε... συγγνώμη ρε μάνα... της απάντησα.

- Τι έγινε; Βλέπουμε τη μανούλα από την κλειδαρότρυπα και τραβάμε μαλακία για πάρτη της;

Δε μίλησα.

- Μην ντρέπεσαι μου λέει και αφήνει την πετσέτα να πέσει κάτω εμφανίζοντας τις βυζάρες της και το ξυρισμένο μουνί της μπροστά μου. Έμεινα!

- Τι έπαθες; Δε θες να ξεσκίσεις την πουτανα την μάνα σου;

- Θέλω τρελά... της λέω.

Με αρπάζει και πηγαίνουμε στην κρεβατοκάμαρα. Με βάζει κάτω και μου παίρνει ένα θεϊκό τσιμπούκι. Μετά λέει:

- Έλα... ευχαρίστησε κι εσυ την πουτανα τη μάνα σου.

Αρχίζω να της κάνω γλειφομούνι και μετά από λίγο μου λέει:

- Δεν αντέχω άλλο, γάμα με...

Τη γυρνάω ανάποδα και μου στήνεται στα 4. Η κωλάρα της ήταν φωτιά. Τον χώνω με τη μια μέσα στο μουνί της και αρχίζω να την γαμάω ανελέητα.

- Έτσι, ναι, ναι, γάμα με την πουτανα, σκίσε μου το μουνί, τι πούτσος ειναι αυτός αγόρι μου;... μου έλεγε και με έκανε τούρμπο.

- Σου αρέσει μωρή πουτανα να σου σκίζω το μουνί;

- Αχ ναι, τρελαίνομαι...

και έτσι όπως ειμαι τον βγάζω από το μουνί και τον χώνω στον κώλο.

- Αχ... τι μου κάνεις...

λέει και αρχίζει να βογκάει τρελά. Εγώ είχα γίνει τούρμπο και ήμουν έτοιμος να χύσω.

- Χύσε μέσα στην κωλάρα της μανουλας...

μου λέει και τελειώνω μέσα της βγάζοντας μια κραυγή ανακούφισης.

- Αυτό που έγινε δε χρειάζεται να το μάθει κανείς για να μπορεί να συνεχιστεί...

μου λέει και πήγε για μπάνιο.


Copyright Ref Number: 16151310322S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.