Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα, ήρθε η ώρα να σας πω πως με γάμησε άντρας ή μάλλον πως με έσκισε άντρας. Έμενα σχεδόν καθημερινά στην θεία μου και στους γονείς μου έλεγα ότι έμενα σε φίλους μου.

Ας μπούμε στο ψητό λοιπόν. Μια από τις μέρες που ήμουν στη θεία μου και κάναμε σεξ μπαίνει ο ξάδερφος μου που είχε κλειδιά για το σπίτι και βρίσκει τη θεία μου στα τέσσερα και εγώ από πίσω της να την καρφώνω και να της λέω πως θα τη γκαστρώσω. Μπαίνει μέσα ο ξάδερφος (Μάκης).

- Μάκης: τι κάνεις ρε μαλακισμένο γαμώ το σπίτι σου;…

και ερχόταν να με δείρει. Τον σταματάει η θεία και του λέει:

- Θεία: Μην τον χτυπήσεις και μην πεις τίποτα σε κανέναν και θα σου κάτσω…

- Μάκης: Τι να σε κάνω εσένα μωρή σκατόγρια πουτάνα;… απορώ πως σε γαμάει αυτός ο μαλάκας.

- Εγώ: Τι θες να κάνουμε για να μην πεις τίποτα σε κανέναν; Θα κάνουμε ότι μας ζητήσεις.

Το σκέφτηκε λίγο γυρνάει με κοιτάει και λέει:

- Μάκης: θα σου σκίσω τον κώλο όπως ακριβώς έκανες στην πουτάνα την μάνα μου παλιό μαλάκα.

Κοιτάω τη θεία μου. Δεν είχαμε άλλη επιλογή. Έδεσε τα χέρια της θείας μου, την έβαλε να κάτσει σε μια καρέκλα και της είπε:

- Μάκης: αν κουνηθείς από κει, τον ψευτογαμιά σου θα το δείρω και θα φάει πολύ πούτσα κατάλαβες ;

Η θεία μου κατέβασε και το κεφάλι. Αυτός κάνει μια έτσι κατεβάζει τη βερμούδα του και πετάει ένα καυλί μεγάλο. Στραβοκατάπια. Γυρνάει, με κοιτάει και λέει:

- Μάκης: Τι έγινε πουσταράκο; Φοβάσαι; Μήπως προτιμάς να μάθουν όλοι ότι γαμιέσαι με τη μάνα μου;

Κατέβασα το κεφάλι.

- Μάκης: Έτσι μπράβο! Στήσου τώρα στα τέσσερα καργιόλη.

Κάθομαι στα τέσσερα και περιμένω. Κάποια στιγμή νιώθω μια φτυσιά και απανωτά μου βάζει το κεφάλι στην αρχή και μετά με μιας την καρφώνει όλη μέσα και αρχίζει ένα γαμήσι απίστευτα δυνατό και γρήγορο. Είχα πεθάνει από τον πόνο αλλά σιγά σιγά άρχισα να καυλώνω. Το είδε και λέει στη θεία μου:

- Μάκης: είδες τι πούστη βρήκες μωρή να σε γαμάει; Αλλά Βέβαια… ποιος να σε γαμήσει εσένα έτσι όπως είσαι;

Η θεία μου έβαλε τα κλάματα. Αυτός συνέχισε να με σκίζει μέχρι που έχυσε μέσα μου και έπεσα στο κρεβάτι από τον πόνο. Φεύγοντας αυτός είπε:

- Μάκης: Δε θα πω τίποτα σε κανέναν αλλά δε θέλω να ξανά δω κανέναν από τους δύο. Έτσι και σε πετύχω εσένα πούστη, θα φας πολύ ξύλο να το ξέρεις.

Άφησε τα κλειδιά του, κοπάνησε την πόρτα και έφυγε. Εγώ έτρεξα να λύσω τη θεία μου. Την πήγα στο κρεβάτι και καθίσαμε αγκαλιά μέχρι να μας πάρει ο ύπνος. Το επόμενο πρωί που ξύπνησε ήταν καλά ευτυχώς

Περίμενα ότι θα θέλει να σταματήσουμε αλλά ακριβώς το αντίθετο μου είπε να μείνω μόνιμα σε αυτή. Έτσι και έγινε. Υπάρχουν ακόμα κι άλλες ιστορίες με τη θεία που την πήρα παρτούζα και με την κουμπάρα της που κάναμε τρίο, θα έρθουν σύντομα.

Αν έχω κάνει κάποια λάθη συγχωρήστε με. Περιμένω τα σχόλια σας.
Copyright protected OW ref: 181485Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.