Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία είναι πραγματική και έγινε πριν από λίγες μέρες...

Η πεθερούλα είναι 46 χρόνων, πολύ όμορφη, πολύ ωραίο κορμί, ωραίο στήθος και υπέροχο πρόσωπο.

Όταν πήγα σπίτι την είδα και έπαθα σοκ. Ήταν χαμογελαστή πάντα και πολύ φιλική μαζί μου. Ο καιρός πέρασε και αρχίσαμε να ερχόμαστε πιο κοντά. Από μέρους της δέχτηκα πάρα πολλά χάδια, αγκαλιές και πολλές φορές μου είχε πει ότι ντρέπεται για αυτά που κάνει. Μου είχε εμπιστευτεί ότι με τον άντρα της δεν είχε καμία σεξουαλική σχέση κι εγώ πειράζοντας την της έλεγα ότι θα της κάνω δώρο δονητή. Αντιδρούσε πάντοτε με χαμόγελο και ένα "άσε μας ρε".

Τελευταία την πλησίαζα κι εγώ, κολλούσα πίσω της και της έδινα φιλιά στο λαιμό, κάτι που προφανώς την ερέθισε και της άρεσε. Μία μέρα λοιπόν που ήμασταν στον καναπέ, πήγε το κορίτσι να ξεκουραστεί. Εγώ βρήκα ευκαιρία να την πλησιάσω. Της είπα αν μπορεί να μου τρίψει τα πόδια. Πρόθυμα αυτή ανταποκρίθηκε και άρχισε να μου κάνει μασάζ στους αστραγάλους. Έκατσε απέναντί μου στον καναπέ και τράβηξα κι εγώ τα πόδια της προς το μέρος μου. Σιγά-σιγά ήρθα δίπλα της, έκατσα κολλητά της και την ευχαρίστησα για το μασάζ φιλώντας τη στο λαιμό.

Όταν η ταινία είχε μία ερωτική σκηνή μου λέει «δεν πας πιο κει γιατί θα καυλώσουμε;». Εκεί άρχισα να χαϊδεύω τα χέρια κάτι το οποίο είδα ότι της άρεσε και ανταποκρίθηκε. Συνεχίζω να της δίνω φιλιά στο λαιμό και κάποια στιγμή σηκώθηκα και έκλεισα την ταινία. Μέσα στο σκοτάδι λοιπόν άρχισα να τη χαϊδεύω στα πόδια.

- Είναι λάθος… γιατί γίνονται όλα αυτά;

Πλησίασα κοντά στο στόμα της και της είπα:

- Μίλα πιο σιγά…

τη φίλησα στο λαιμό όπου επέμεινα. Έφτασα κοντά στο στόμα της και τη φίλησα. Άνοιξε τα χείλη της απαλά και ανταποκρίθηκε δίνοντας μου τη γλώσσα της. Τρελάθηκα, άρχισα να τη φιλάω με πάθος, να τη χαϊδεύω στο στήθος και να προσπαθώ να φτάσω στο μουνάκι της. Καυλώσαμε πάρα πολύ και αρχίσαμε να φιλιόμαστε όλο και πιο έντονα. Ρουφούσε τη γλώσσα μου με μανία και ο πούτσος μου σηκώθηκε. Πήρα το χέρι της, το έβαλα πάνω μου και μου έσφιξε τον πούτσο. Θολωμένος την έβγαλα έξω. Άρχισε να μου την παίζει πάρα πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να τελειώσω σε ένα λεπτό. Τελείωσα στο χέρι της, και έλεγε συνεχώς «είναι λάθος, είναι λάθος» αλλά με φιλούσε έντονα.

Ανυπομονώ για τη συνέχεια…
Copyright protected OW ref: 183703Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.