Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καθόμασταν το Μάρτιο, τότε που ξεκίνησε η καραντίνα και κάθε βράδυ βλέπαμε ταινία στην τηλεόραση. Η ώρα είχε περάσει ήταν μια μετά τα μεσάνυχτα μου λέει η μαμά

- Παιδί μου να σου ζητήσω μια χάρη, μη θυμώσεις.

- Τι είναι μαμά;… πες μου, ανάλογα… της απάντησα.

- Δε βάζεις καμία τσόντα να δούμε;

Βάζω μια στο ίντερνετ. Βλέπαμε ένα ανδρόγυνο και ξαφνικά βλέπω την μαμά καθώς βλέπαμε να παίζει το μουνί της. Όταν τελείωσε η τσόντα πήγαμε για ύπνο. Το πρωί σηκώθηκα, ήταν στην κουζίνα μου λέει:

- Καλημέρα, θες πρωινό; Και θέλω κάτι από εσένα.

- Επίσης μαμά, πες μου… της λέω.

- Κοίτα αγόρι μου, θέλω να με μάθεις να κάνω τσιμπούκι, σε παρακαλώ, μου λέει.

- Ρε μαμά δεν είναι σωστό…


της λέω δήθεν. Σκύβει, μου κατεβάζει τη φόρμα, μου βγάζει τον πούτσο έξω, αρχίζει να τον φτύνει να τον γλείφει και μετά να τον βάζει στο στόμα της. Μετά από ένα δεκάλεπτο έχυσα στο στόμα της. Σήκωσα το παντελόνι και έφυγα. Το απόγευμα καθώς ερχόμουν από τη δουλειά ακούω βογκητά. Πηγαίνω και τη βλέπω στον καναπέ να παίζει το μουνί της γυμνή. Πήρα τηλέφωνο τη Ρένα την κοπέλα μου να έλθει. Έρχεται, την πάω στο κρεβάτι, γδυνόμαστε, της τον δίνω τσιμπούκι, μετά τη γυρίζω, την πηδάω πισωκολλητό, μετά την πετάω στο κρεβάτι, μπαίνω πάνω στον κώλο τη γαμάω και τη χύνω στον κώλο μέσα. Αμέσως μετά της λέω:

- Ντύσου και φύγε!

- Τι τρόπος είναι αυτός;… θα βρισκόμαστε θα με γαμάς και θα φεύγω; Αν θες τέτοια να βρεις κανένα τσουλάκι.

Ντύθηκε, τη βουτάω και της ανοίγω την πόρτα.

- Μπρος φύγε, μην ξανάρθεις!

Με βλέπει η μαμά μου λέει

- Τι τρόπος είναι αυτός που μιλάς στο κορίτσι;… δίκιο έχει.

- Τράβα κάνε κανένα τσιμπούκι εσύ ή να βρεις να γαμηθείς γιατί με τον κορωνοϊό δε σε βλέπω καλά.

- Τι λες, μου λέει, δε ντρέπεσαι να λες τέτοια στην μαμά σου;

- Γιατί ψέματα λέω; Το πρωί δε μου πήρες τσιμπούκι.

- Δίκιο έχεις! Καλά έκανες και την έδιωξες.

Με βουτάει από το χέρι και με πάει στο κρεβάτι. Γδυνόμαστε, αρχίζουμε να φιλιόμαστε, τη ρίχνω στο κρεβάτι και της χώνω τον πούτσο μέσα στον κώλο. Τη γαμάω στον κώλο και τη χύνω μέσα. Από τότε τη γαμάω καθημερινά. Τα Χριστούγεννα θα πάμε Πάργα στο εξοχικό. Εκεί θα κάτσουμε μέχρι των φώτων.

Θα έχει συνέχεια…
Copyright protected OW ref: 181050Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.