Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Διαβάζω αρκετά χρόνια ιστορίες αλλά πιο πολύ οικογενειακές. Αυτό που θα σας γράψω είναι πέρα για πέρα αληθινό και έγινε πριν τρία χρόνια.

Καλησπέρα, διαβάζω αρκετά χρόνια ιστορίες αλλά πιο πολύ οικογενειακές. Αυτό που θα σας γράψω είναι πέρα για πέρα αληθινό και έγινε πριν τρία χρόνια. Θα σας μιλήσω για τη θεία μου είναι μια γυναίκα αρκετά ώριμη, με ωραίο σώμα και γυναίκα που θα ήθελε ο καθένας να την πηδήξει. Δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου ότι συνέβη. Βρισκόμασταν πολλές φορές οικογενειακά, λόγο τις σχέσης. Με τα χρόνια κάθε φορά που την έβλεπα ήθελα να την πηδήξω και έτσι έγινε.

Ένα μεσημέρι ο θείος μου έλειπε στη δουλειά τα ξαδέρφια μου, μεγάλα, έλειπαν από το σπίτι. Πήγαινα συχνά στην θεία μου αλλά φοβόμουν να κάνω κίνηση για να μην γίνω ρεζίλι, όμως εκείνο το μεσημέρι κάτι μου έλεγε να προσπαθήσω. Έτσι όπως καθόμασταν στον καναπέ και συζητούσαμε ήρθε η κουβέντα στα ερωτικά. Εγώ παντρεμένος πλέον με τρία παιδιά. Η θεία μου φορούσε ένα κολάν που τόνιζε την κωλάρα της και ένα στενό μπλουζάκι.

Όπως είχαμε την κουβέντα, άρχισα να την παίρνω αγκαλιά, να τις χαϊδεύω το χέρι και δεν έβλεπα κάποια άρνηση. Σε μια στιγμή, όπως την είχα αγκαλιά, πήγε να γυρίσει και φιληθήκαμε στο στόμα. Τρελάθηκα από την καύλα! Είπα τώρα είναι η στιγμή. Προσπάθησα να τη φιλήσω ξανά και με απώθησε. Σκέφτηκα "αυτό ήταν, θα με κάνει ρεζίλι". Έφυγα κατατρομαγμένος.

Την άλλη μέρα επέτρεψα, ήξερα ότι ήταν μόνη, για να της μιλήσω. Την είχα πάρει τηλέφωνο. Ανοίγει η πόρτα και μου ανοίγει με ένα καυτό φόρεμα. Εκεί η πούτσα μου καύλωσε. Με το που την είδα την πήρα μια αγκαλιά και της είπα "συγνώμη για εχθές, απλά παρασύρθηκα". Τότε με αγκάλιασε και με μια κίνηση αρχίσαμε να φιλάει ο ένας τον άλλο. Έβαλα το χέρι μου μέσα απ' το το φόρεμα και άρχισα να τη χαϊδεύω παντού. Από την καύλα που είχα ότι θα πηδήξω επιτέλους τη θεία μου κόντευα να χύσω.

Μου έβγαλε τη μπλούζα, μου κατέβασε το παντελόνι και τον έβαλε στο στόμα κατευθείαν. Μου έπαιρνε τσιμπούκι ενώ εγώ της έβγαλα το φόρεμα και έπιανα τις καυλωμένες ρώγες. Φώναζε "πόσο καιρό έχω να καυλώσω έτσι". Τη σταμάτησα και κατέβηκα προς τα κάτω. Φορούσε ένα απίστευτο δαντελένιο εσώρουχο και έσταζε από την καύλα.

Τη σήκωσα, την έβαλα στο τραπέζι και άρχισα να τη γαμάω. Δεν είχα πολύ χρόνο και ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει από την καύλα. Η θεία μου φώναζε από την ηδονή. Φώναζε συνέχεια μέχρι που χύσαμε μαζί, εγώ μέσα στο μουνί της.

Ήταν απίστευτο γαμήσι...


Copyright Ref Number: 16151060322S019Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).