Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα σας. Θα σας πω μια ακόμα γλυκιά ιστορία με την αδελφή μου την Ματίνα που έζησα πριν λίγες μέρες. Είχαμε καιρό να πηδηχτούμε και ακόμα περισσότερο να μιλήσουμε. Έτσι ένα βράδυ στη δουλειά της έστειλα μήνυμα.

«Τι κάνεις εσύ που χάθηκες;»

«Καλά είμαι», μου απαντάει, «εσύ χάθηκες όμως τόσο καιρό ούτε ένα μήνυμα».

«Τρέχω βρε καρδιά μου» της λέω, «ξέρεις με το νέο σπίτι… αλλά ότι και να πεις έχεις δίκιο. Τι κάνουν τα παιδιά;»

«Καλά είναι, μια χαρά. Αύριο θα έρθει ο πατέρας τους να τα πάρει για Σαββατοκύριακο»

Αμέσως το μυαλό μου άρχισε να σκέφτεται πολύ πονηρά και της είπα.

«Τι λες, θέλεις να βρεθούμε λίγο;»

«Θα το σκεφτώ και θα σου πω, οκ; Σε αφήνω τώρα γιατί πρέπει να βάλω το μικρό για ύπνο»

«Οκ θα περιμένω μωρό μου μήνυμα σου»

Δεν μου απάντησε. Έτσι για να περάσει η νύχτα και να ξεκαυλώσω έβαλα μια τσόντα να δω. Έδειχνε ένα τύπο να γαμάει μια μουνάρα σε ένα ξενοδοχείο και τότε μου καρφώθηκε η ιδέα να πάω την αδελφή μου σε ένα ξενοδοχείο για να γαμηθούμε. Θα ήταν άκρως καυλωτικά, κάτι σαν παράνομο ζευγάρι. Δεν είχε περάσει κάνα δίωρο και μου έστειλε μήνυμα γράφοντας:

«Δουλειά είσαι;»

«Ναι.»

«Μόνος;»

«Ναι»

Αμέσως μετά μου στέλνει ένα βίντεο άκρως πονηρό και απίστευτα καυλωτικά με ένα μήνυμα από επάνω, που έγραφε. «Για να περάσει ευχάριστα η βάρδια σου. Μην ξεχάσεις να το σβήσεις μόλις το δεις».

«Οκ…» της λέω «θα κάτσω να το δω και θα μιλήσουμε».

Άνοιξα, κάθισα αναπαυτικά στην καρέκλα του γραφείου και αμέσως έβαλα το βίντεο να παίξει. Ήταν η αδερφή μου ξαπλωμένη στο κρεβάτι της φορώντας τις καλτσοδέτες και τα μαύρα δαντελωτά εσώρουχα που της είχα πάρει δώρο και ήξερε ότι με καυλώνουν πολύ και άρχισε να βάζει το χέρι της επάνω από το κιλοτάκι της και να χαϊδεύει το μουνάκι της ενώ με το άλλο χέρι χάιδευε τα βυζάκια της. Αμέσως η πούτσα μου έγινε κάγκελο και αμέσως έβαλα και εγώ το χέρι μου επάνω στο πούτσο μου και άρχισα να τον χαϊδεύω. Μετά η αδελφή μου πήρε στα χέρια της το δονητή της, παραμέρισε το στρινγκάκι της και άρχισε να τον βυθίζει μέσα της, αργά στην αρχή και μετά λίγο πριν την κορύφωση της πολύ γρήγορα.

Είχε κλείσει τα μάτια της και είχε βγάλει το ένα βυζί της από έξω από το σουτιέν και είχε αρχίσει να τσιμπάει την ρώγα της η οποία είχε γίνει κάγκελο από την καύλα. Άρχισε να κουνάει σπασμωδικά τα μπούτια της και να τα κλείνει σα δαγκάνες γύρω από το χέρι της το οποίο κρατούσε τον 20 πόντους δονητή της βαθιά μέσα στην υγρή της μουνάρα. Σημάδι το οποίο έδειχνε ότι έχυνε ασταμάτητα και δυνατά, γιατί στο βίντεο ακουγόταν το απίστευτα ερεθιστικό μουγκρητό της. Δεν άντεξα, έβαλα το κινητό μου μπροστά από τον πούτσο μου και άρχισα να τον παίζω για πάρτη της. Της το έστειλα κι εγώ γράφοντας…

«πρέπει να βρεθούμε ξανά. Πολύ σύντομα. Έχω βρει ένα υπέροχο ξενοδοχείο για εμάς. Σε θέλω»

Μου απάντησε «κι εγώ. Μ... ωραία ιδέα το ξενοδοχείο. Ντρέπομαι λίγο αλλά θα δούμε. Μην ξεχάσεις να σβήσεις το βίντεο. Καλό βράδυ θα τα ξαναπούμε σύντομα».

Όντως μετά από λίγο καιρό όχι μόνο της έφυγαν οι ντροπές για το ξενοδοχείο αλλά και όλες οι αναστολές τις. Αλλά αυτή την ιστορία με το ολονύχτιο γαμήσι θα σας την διηγηθώ μόνο εάν το θέλετε εσείς.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151251121S009


Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.