Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ένιωθα σα να πετούσα. Κοίταξα γύρω μου και είδα θάλασσα. Ήμουν πάνω σε ένα στρώμα με τον ήλιο ψηλά στον καταγάλανο ουρανό. Αναρωτιόμουν πως έφθασα εκεί και αποφάσισα να βγω στην στεριά. Γύρισα μπρούμυτα και άρχισα με τα χέρια μου να κωπηλατώ. Αλλά κατάλαβα ότι νερό δεν υπήρχε. Έντρομος πήδηξα από το στρώμα κι ένιωσα να πέφτω σε κενό προσπαθώντας να κρατηθώ από όπου βρω. Μάταιος κόπος. Ξαφνικά ένιωθα ότι δεν έπεφτα πλέον. Κοίταξα γύρω μου και είδα μια τεράστια αμμουδερή παραλία. Είδα μερικούς ανθρώπους πέρα μακριά κι αποφάσισα να τους πλησιάσω να μάθω που ήμουν.

Στα αυτιά μου άκουγα την φωνή της μάνας μου να με καλεί κοντά της. Και τη βλέπω ξαπλωμένη στη παραλία ολόγυμνη με ένα σωρό άντρες γύρω της ολόγυμνους με τις πούτσες όρθιες σαν τεράστια παλούκια. Η μάνα μου σηκώθηκε και με πλησίασε.

- Σου άρεσε αγάπη μου πού είδες τη μανούλα που τη γαμούσαν στο video; Τώρα θα το δεις και ζωντανά…

και πέρασε την γλώσσα της πάνω από τα χείλη μου. Οι 6 άντρες σαν εξαγριωμένα θηρία την περικύκλωσαν. Η μάνα μου με κοίταζε και χαμογελούσε καθώς ο ένας από αυτούς τους δίμετρους την έπιασε σαν πούπουλο και την κάρφωσε με δύναμη πάνω στο καυλί του ενώ ένας άλλος ήρθε να κλείσει την πίσω πόρτα.

- Αχ ναι, έλα μωρό μου να δεις πως ξεσκίζουν τη μανούλα, αχ οι γαμιάδες μου…

Έβλεπα τις θεόρατες ψωλές να χάνονται μέσα στις τρύπες της. Είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου και τα όσα έβλεπα με καύλωναν αλλά και με τρόμαζαν. Η μάνα μου τώρα στα 4 έπαιρνε 4 ψωλαράδες δύο στο μουνί ένας στον κώλο και ένας στο στόμα. Έβλεπα τις τρύπες της να στάζουν από τα χύσια της και οι γαμιάδες να εναλλάσσονται με απίθανο ρυθμό.

Ξαφνικά ο ένας από αυτούς με πλησίασε και με έβαλε να ξαπλώσω. Είδα τη μάνα μου να με πλησιάζει και να κάθεται πάνω στον πούτσο μου και παρόλο που είδα το ξέσκισμα που της έκαναν και την απίστευτη ποσότητα σπέρματος που κατάπιε και γέμισε τις τρύπες της και όλο σχεδόν το σώμα της, το μουνί της το ένιωθα στενό και μύριζε υπέροχα. Μύριζε ακριβό άρωμα και όχι χύσια.

Ένιωθα τα χέρια της να με χαϊδεύουν, τα χείλη της να με φιλάνε και ανταπέδωσα το φιλί της με την επιμονή της γλώσσας της να μου ανοίγει τα μάτια και να βλέπω ότι όλα ήταν ένα όνειρο.

Δεν ήταν όμως καθόλου όνειρο! Η μάνα μου με είχε καβαλήσει και ένιωθα τα υγρά της να μουσκεύουν το καυλί μου και την καρδιά μου να γεμίζει από ευτυχία καθώς άφηνα τα χύσια μου να πλημμυρίσουν τον γλυκό παράδεισο της, ποτίζοντας με ευτυχία τη ζωή και τη σχέση μας.
Copyright protected OW ref: 185269Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.