Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τα πουτανάκια αφού τα είχα κατακτήσει και τα περιποιήθηκα στο μπάνιο με μασάζ και χάδια, ήταν χαλαρωμένα και με παρακάλεσαν γεμάτα καύλα να τα πάω στο κοινό μας κρεβάτι. Φυσικά δεν τους χάλασα το χατήρι και μία-μία τις πήρα αγκαλιά και τις ξάπλωσα δίπλα-δίπλα με τα μουνάκια τους να μοσχομυρίζουν και να προσπαθούν να ηρεμήσουν. Είχα άλλα σχέδια, ήμουν αποφασισμένος να τα απολαύσω όλο το βράδυ, αυτό το πρώτο μας κοινό βράδυ. Αναστέναζαν και με προκαλούσαν με τον τρόπο τους να ξεκινήσω την περιποίηση αλλά και εγώ ήθελα να παρατείνω την προσμονή και την καύλα τους και έκανα ότι δεν τις ακούω. Κούναγαν τα πόδια τους, άγγιζε η μία την άλλη, πάντα με τη Δανάη μου στη μέση. Την γούσταραν τρελά οι καριολίτσες, δεν την χόρταιναν. Τις άκουγα να μου ζητάνε με νάζια και καυλωτικούς ήχους να γλείψω το είναι τους, τη λάβα τους και αδιαφορούσα για να λιώσουν περισσότερο. Ήξερα ότι κάθε δευτερόλεπτο που καθυστερούσα οι χυμοί τους αυξάνονταν και θα με χόρταιναν για περισσότερο.

Έφυγα για λίγο και τις άκουσα να φωνάζουν με μια φωνή ''γύρνα πίσω γαμιά μας, μη μας αφήνεις πουτσαρά μας, γλείψε μας τις μουνάρες και κάνε μας να χύσουμε σαν πουτάνες''. Το σχέδιο πήγαινε καλά και αφού τις άφησα για λίγα λεπτά μόνες, όταν γύρισα είχαν αρχίσει τα παιχνίδια μην αντέχοντας να είναι έτσι γυμνές και καυλωμένες και να μην αγγίζει κανένας το μουνάκι τους. Χωρίς να με πάρουν χαμπάρι ότι γύρισα αφού τις χάζευα για λίγο να ακουμπάει η μία την άλλη στις ρώγες και στο μουνάκι, χωρίς όμως να έχουν αλλάξει στάση ούτε καν να έχουν μετακινηθεί. Το μόνο που είχε αλλάξει ήταν ότι είχαν ανοιχτά τα πόδια τους προσφέροντάς μου τη θέα της υγρής τρυπούλα τους που ξεκάθαρα πλέον έσταζε στα μπουτάκια τους. Αιφνιδιάζοντάς τες, έπεσα πάνω τους σαν αρπακτικό και τις γέμισα με την καυτή μου σάρκα που ήταν έτοιμες να κατασπαράξουν μετά τα παιχνίδια που τους έκανα. Δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, καθώς άρχισα να τις αλείφω με μέλι και σοκολάτα που είχα πάρει το διάστημα που έλειπα.

Ξεκίνησα από ψηλά και με τα δάχτυλά μου έβαζα εναλλάξ στα χείλη, στο λαιμό, στα βυζιά, στις ρώγες και κατέβαινα. Μόλις κατάλαβαν τι συμβαίνει πήραν μέρος στην ιεροτελεστία με τις γλώσσες, τα χέρια και τα καυτά τους αλειμμένα σώματα. Η θερμοκρασία είχε ανέβει επικίνδυνα και τα πουτανάκια είχαν πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Συνέχισα χωρίς να κάνω τίποτα άλλο να τις γεμίζω παντού με το μείγμα καύλας, που το έριχνα τώρα πια από ψηλά στην κοιλιά και τα πόδια τους. Με καλούσαν να γεμίσω με το ειδικό σπέρμα, όπως το φαντάζονταν, τα μουνάκια τους και συνέχιζαν τα παιχνίδια μεταξύ τους. ''Χύσε μας γαμιά μας, χύσε τις καυλωμένες μας για τον πούτσο σου μουνάρες'', φώναζαν κάνοντάς με ανυπόμονο για τη συνέχεια. Αφού τις γέμισα μέχρι το τελευταίο σημείο του κορμιού τους, μην αντέχοντας άλλο το θέαμα τριών καυλωμένων και χυμένων γυναικών, άρχισα να γεύομαι τις σάρκες τους προτρέποντας τες να κάνουν το ίδιο μεταξύ τους.

Έγλειφα σα λυσσασμένος τα πόδια τους ανεβαίνοντας προς το κέντρο της καύλας τους, ξέροντας ότι μόλις φτάσω στα μουνάκια τους δεν θα άντεχα άλλο από το να βάλω τον σκληρό και ασυγκράτητο πούτσο μου βαθιά μέσα τους. Αυτές απολάμβαναν τη γλώσσα μου και τα χάδια η μία της άλλης στο υπόλοιπο μισό του κορμιού τους με επίκεντρο τις ρώγες της Δανάης που καθάριζαν η Κέλλυ και η Έφη και συχνά ένωναν τις γλώσσες τους προσφέροντας μου μια απίστευτη σκηνή λεσβιακού έρωτα. Όταν επιτέλους για όλους καθάρισα και τα έξι πόδια τους και έφτασα ψηλά στο μουνί της Δανάης, που φυσικά θα ξεκίναγα από εκείνη, χωρίς να μπορώ να ελέγξω την ορμή μου μπήκα δυνατά μέσα της χωρίς φυσικά να δυσκολευτώ καθόλου, καθώς τα υγρά μαζί με το γλυκό μείγμα με έκαναν να γλιστρήσω και να φτάσω κατευθείαν στη μήτρα της.

-    Ξέσκισέ με πουτσαρά μου

πρόλαβε να πει και αφέθηκε στην ηδονή που την κατέκλυζε. Ο πούτσος μου γέμιζε το μουνάκι της και οι γλώσσες των κοριτσιών δάγκωναν τις σκληρές της ρώγες προετοιμάζοντας αυτό που θα ακολουθούσε και μας θύμιζε συνεχώς...

-    κάνε με να χύσω γαμιά μου, θέλω να χύσει όλο μου το είναι!

Τη γαμούσα μία δυνατά και μία αργά και αισθανόμουν το μουνάκι της να συσπάται πιέζοντας και σφίγγοντας τον πούτσο μου σε μία γνώριμη και στους δύο ερωτική συμφωνία. Την αναμενόμενη κατάληξη, διέκοψαν οι φωνές των κοριτσιών που για δευτερόλεπτα είχαμε ξεχάσει.

-    Εμείς δεν θα γευτούμε τον καυλωμένο σου σκληρό πούτσο καυλιάρη;

Θολωμένος από την καύλα και λειτουργώντας μόνο με το ένστικτο της ηδονής, βγήκα ξαφνικά από την έτοιμη να μας κάψει μουνάρα της Δανάης, κάνοντάς τη να λιώσει στάζοντας στην κυριολεξία υγρά, σοκολάτα και μέλι και χωρίς δεύτερη σκέψη έβαλα τον ασυγκράτητο πούτσο μου στην πρώτη τρύπα που βρήκα δίπλα μου, της Έφης ξεσκίζοντας τη με βία. Η Δανάη με αντικατέστησε αμέσως με τον δονητή της, μην αντέχοντας χωρίς κάτι να γεμίζει το μουνάκι της και εγώ συνέχισα το ίδιο με την τρύπα της Κέλλυς, αφήνοντας το μουνί της Έφης ορφανό για λίγο μέχρι να το γεμίσει βαθιά μια μπανάνα που βρήκε κοντά της. Είχα φροντίσει να έχουν τα κοριτσάκια μου ότι χρειαστούν για να μην αισθανθούν ούτε στιγμή κενά από πούτσο. Ήταν πλέον ξεκάθαρο σε όλους ότι θα γαμούσα από λίγο το κάθε μουνάκι και μετά θα έβαζα τον πούτσο μου στο διπλανό, μεταφέροντας τα υγρά της μίας μουνάρας στην άλλη και ετοιμάζοντας όλες τις πουτανίτσες μου για την κορύφωση των κορμιών τους.

Φωνές, αναστεναγμοί, άναρθρες κραυγές και αγκομαχητά είχαν γεμίσει την ατμόσφαιρα και εγώ να μπαινοβγαίνω στα ορθάνοιχτα μουνάκια χωρίς πλέον σειρά αλλά με μια ζωώδη καύλα και εναλλαγή που ούτε καν είχα φανταστεί στα πιο ανώμαλα και διεστραμμένα όνειρα μου. Ζούσαμε και οι 4 την απόλυτη ηδονή που θα ολοκληρωνόταν σε λίγα δευτερόλεπτα με τη Δανάη να δίνει το σύνθημα καύλας και οργασμού.

-    Χύνω η πουτάνα γαμιάδες μου, σας χύνει η καυτή μου μουνάρα όπως δεν έχει ξαναχύσει ποτέ, σου χύνω το καυλί πουτσαρά μου…

σε δευτερόλεπτα η σειρά της Έφης.

-    Κι εγώ μωρά μου, χύνω η βρώμα, πάρτε τα δικά σας, είναι καύλα…

για να ακολουθήσει αμέσως μόλις τις άκουσε η Κέλλυ συμπληρώνοντας το γαϊτανάκι της ηδονής.

-    Πουτανάκια μου χύνει η μουνάρα μου! Ρουφήξτε με... είμαι η μεγαλύτερη πουτάνα από όλες σας και θα με χύσει πρώτη ο γαμιά μας…

δίνοντας μου το σύνθημα να αδειάσω το σπέρμα μου που με το ζόρι κρατούσα τόση ώρα. Έχυνα για λεπτά στο πρόσωπο και τις λυσσασμένες γλώσσες τους, ποσότητα που πρώτη φορά έβγαζα, με συσπάσεις όλου του κορμιού μου νιώθοντας σίγουρα την Απόλυτη Ηδονή. Ηρεμήσαμε μετά από ώρα αγκαλιασμένοι και ευτυχισμένοι για την καύλα που ζήσαμε.

 

(Copyright protected OW ref: 79802)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.