Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά την φάση της γυναίκας μου και της Κατερίνας, είχα καυλώσει και ήθελα να τη δω σαν τρελός την πουτάνα. Έτσι είπα στη γυναίκα μου να κανονίσει καμιά έξοδο με τον άντρα της όπως και έγινε. Η Εύη φόρεσε ένα καυτό σορτσάκι με καλσόν και ένα ανοιχτό μπλουζάκι.

-    Όρεξη έχεις μωρό μου βλέπω!

-    Εγώ; Που να δεις την Κατερίνα.

Μου έδειξε μια φώτο με τη φίλη της μπροστά στον καθρέφτη με ένα πολύ κοντό μαύρο φόρεμα και όπως ήταν στο πλάι φαινόταν με ανοιχτή πλάτη. Όταν την είδα από κοντά έπαθα πλάκα. Μόνο που τη χαιρέτησα και μύρισα και το έντονο άρωμα της η πούτσα μου έγινε πέτρα. Πήγαμε σε ένα ελληνάδικο, περνούσαμε πολύ ωραία και ποτό στο ποτό ξεκινήσαμε τους χορούς. Κάθε φορά που χόρευα μαζί της, της έπιανα σφιχτά την μέση και άγγιζα τη γυμνή της πλάτη όσο πιο διακριτικά μπορούσα. Το σορτσάκι της γυναίκας μου και η φούστα της είχαν σηκωθεί αρκετά και όλος ο κώλος τους ήταν έξω. Σε κάποια φάση που ο άντρας της πήγε τουαλέτα, όπως χορεύαμε τα χέρια μου πέρασαν από τη πλάτη της και τα ακούμπησα πάνω στον κώλο της. Η πουτάνα αντί να ενοχληθεί χαμογέλασε και πέρασε τα χέρια της πίσω από το λαιμό μου.

Πιάνοντας δυνατά τον κώλο της, την τράβηξα κοντά μου και άρχισα να τρίβω τον σηκωμένο πούτσο μου πάνω της. Ήμουν σχεδόν έτοιμος να τη φιλήσω αλλά η γυναίκα μου με τράβηξε απότομα γιατί είδε τον άντρα της να έρχεται. Μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά της απέναντι μου και μάλιστα η γυναίκα μου δεν ήξερε τίποτα και έμεινε έκπληκτη και αυτή. Μετά από λίγες μέρες επιτέλους θα βγαίνανε έξω με τους γαμιάδες τους. Η Εύη ήταν στο μπάνιο και ξύριζε το μουνάκι της όταν χτύπησε το κουδούνι.

-    Μωρό μου άνοιξε, η Κατερίνα είναι ήρθε να με πάρει.

Η πουτάνα φόρεσε αυτή τη φορά ένα φόρεμα μέχρι το γόνατο με μικρό σκίσιμο μπροστά αλλά ήταν απίστευτα sexy και με αυτό. Μόλις έκατσε σταυροπόδι τρελάθηκα, γιατί η πουτανίτσα φορούσε κάλτσες από μέσα. Διέκρινα την άκρη της δαντέλας και το γυμνό της δέρμα και ο πούτσος μου για άλλη μια φορά κόντευε να εκραγεί. Χτύπησε το τηλέφωνο της και μάλλον ήταν κάποιος από αυτούς γιατί πήγε μέσα στο δωμάτιο να μιλήσει. Δεν άκουγα τι έλεγε αλλά βγήκε κάπως νευριασμένη.

-    Τι έγινε;

-    Η φίλη μας που κανονίσαμε το ακύρωσε.

-    Εντάξει μωρέ δεν έγινε τίποτα βγείτε μόνες.

-    Ε όχι… τι μόνες. Έχεις όρεξη να βγούμε;

-    Εγώ ναι αλλά μη σας τη σπάσω.

-    Όχι ίσα-ίσα, περάσαμε καλά την προηγούμενη φορά.

Έτσι βγήκαμε οι 3 μας σε ένα μαγαζί κοντά, στο οποίο δεν είχα ξαναπάει αλλά ήταν πολύ ωραίο. Μέτριος κόσμος και ωραία μουσική. Η Κατερίνα που μάλλον είχε σπαστεί, έπινε το ένα ποτό μετά το άλλο και ξέφυγε σχετικά γρήγορα. Άρχισε να χορεύει και να παίζει με 2 τύπους που ήταν στο μπαρ. Η αλήθεια είναι ότι άρχισα να ζηλεύω γιατί ήταν ευάλωτη και δεν ήθελα να χάσω ξανά την ευκαιρία. Κάποια στιγμή που πήγε τουαλέτα έκανα νόημα στην γυναίκα μου και αφού πήρα το ok την ακολούθησα. Είχε βγει σε έναν ακάλυπτο χώρο και ήταν ζαλισμένη αλλά δε με ένοιαζε. Την κόλλησα στο τοίχο και άρχισα να την φιλάω αλλά έκανε την δύσκολη.

-    Είσαι δική μου απόψε ότι και να κανείς.

-    Δεν ξέρω, μη σταμάτα, η Εύη είναι φίλη μου.

-    Νομίζεις δεν ξέρω τι έγινε εκείνο το βράδυ; Από τότε έχω τρελαθεί, σε θέλω!

Φιλιόμασταν ξανά και γονάτισε μπροστά μου. Έβγαλε έξω τον πούτσο μου και τον έβαλε στο στόμα. Πραγματικά έκανε απίστευτη πίπα. Ρουφούσε τον πούτσο μου, τα αρχίδια τα δάγκωνε, με είχε πεθάνει. Την έπιασα από τα μαλλιά και έχυσα μέσα στο στόμα της. Τα κατάπιε όλα, έφτιαξε το φόρεμα της και πήγαμε ξανά μέσα μαζί. Η γυναίκα μου δεν έμεινε έτσι όμως και έπιασε κουβέντα ήδη με τους άλλους στο μπαρ. Ο ένας από αυτούς είχε το χέρι του γύρο από την μέση της και έπιανε τον κώλο της. Ο φίλος του έφυγε μετά από λίγο και τους άφησε μόνους. Έγινε λίγο πιο διαχυτικός, την αγκάλιαζε, της φιλούσε το αυτί και τον λαιμό και χούφτωνε απροκάλυπτα το κωλαράκι της. Η Κατερίνα κοιτούσε να γίνεται όλο αυτό μπροστά μου και δεν το πίστευε.

-    Σου αρέσει Κατερίνα;

-    Δεν ξέρω, νιώθω πολύ πουτάνα και αυτό μου αρέσει σίγουρα.

Η γυναίκα μου τον άφησε μετά από λίγο και του έδωσε το τηλέφωνο της. Όταν την είδε να έρχεται σε μας και να με φιλάει πρέπει να έπαθε πλάκα. Δεν αργήσαμε να φύγουμε και με το που μπήκαμε σπίτι, άρχισα να φιλάω την Κατερίνα. Κάτσαμε στον καναπέ, έβγαλα τα ρούχα της και έμεινε μόνο με τις μαύρες κάλτσες της. Την έγλειφα από τα δάχτυλα του ποδιού και έφτασα στο μουνάκι της. Μύριζε υπέροχα και δάγκωνα τα μουνόχειλα της. Έβαζα τη γλώσσα μου στη τρυπούλα της και την ένιωθα να τρέμει.

-    Ναι γλείψε με, μου αρέσει, γλείψε με μπροστά στην πουτάνα τη φίλη μου.

Συνέχισα μέχρι που την ένιωσα να τρέμει και να χύνει με το γλειφομούνι που της έκανα. Πήγαμε μέσα στη κρεβατοκάμαρα και μαζί με τη γυναίκα μου, μου παίρνανε ένα τρελό τσιμπούκι. Η Εύη μάλιστα κάποιες φορές την έπιανε από τα μαλλιά και ανταλλάσσανε γλωσσόφιλα μεταξύ τους. Η Κατερίνα σηκώθηκε, έπιασε τον πούτσο μου και τον βύθισε αργά μέσα στο μουνάκι της μέχρι να φτάσει στο τέρμα. Την τράβηξα μπροστά γλείφοντας τις ρώγες της και σφυροκοπούσα το μουνί της σαν τρελός.

-    Έτσι γάμησε με μπροστά της, έτσι γαμιέται και η πουτάνα η γυναίκα σου με άλλους.

Με είχε καυλώσει απίστευτα με το πόσο πουτάνα είχε γίνει. Την έβαλα στα 4 και τη γαμούσα όσο πιο δυνατά γινόταν. Τα αρχίδια μου χτυπούσαν στον κώλο της και η Κατερίνα ούρλιαζε σαν τρελή.

-    Κι εσύ σαν την γυναίκα μου είσαι, πουτανάκι που ξενογαμιέσαι. Θα σας γαμάω και τις δυο όποτε θέλω τσουλάκια μου. Θα σας χύνω συνέχεια και τώρα θα στα δώσω όλα στο μουνάκι πουτάνα.

Έμεινα βαθιά στο μουνί της και άρχισα να χύνω ποτάμια σπέρματος μέσα της. Ξάπλωσα ικανοποιημένος που γάμησα αυτό το μουνί, αλλά η γυναίκα μου είχε ορέξεις. Πήρε ένα δονητή τον έτριψε λίγο στα μικρά βυζάκια της Κατερίνας και τον κάρφωσε στο χυμένο μουνί της. Πήρε τα υγρά μου και της τα έδωσε να τα γλείψει.

-    Τώρα θα σε γαμήσω κι εγώ φιλενάδα!

Έβαλε ξανά το δονητή μέσα της και της γαμούσε την τρύπα. Η Κατερίνα ήταν σε άλλη διάσταση.

-    Αχ τι μου κάνετε, ναι έτσι είμαι η πουτάνα σας ναι, χύνω, χύνω, δεν αντέχω.

Με όλα αυτά ο πούτσος μου έγινε πάλι πύραυλος. Έβαλα την Κατερίνα στα 4 και έγλειφα την κωλότρυπα της. Μπήκα μέσα της και την ξέσκιζα κανονικά. Οι 2 φορές που είχα τελειώσει βοήθησαν για να την γαμάω αρκετή ώρα.

-    Δεν αντέχω άλλο, με έχεις ξεσκίσει.

-    Τι νόμιζες πουτάνα, μόνο το μέγεθος μετράει; Θα σε χύσω όταν θέλω.

Μετά από λίγο πάντως σταμάτησα γιατί δεν ήθελα να πάψει να είναι ευχαρίστηση. Μπήκα στη μουνάρα της ξανά και δεν τη χόρταινα με τίποτα. Η γυναίκα μου δίπλα έπαιζε με το μουνάκι της κι εγώ έφερνα στο μυαλό μου όλες τις στιγμές με την Κατερίνα και το γαμήσι που είχε φάει πρώτη φορά μετά το γάμο της. Έχυσα με ορμή μέσα της και έπεσα πάνω της, μένοντας έτσι και οι 3 για 5 λεπτά να βρούμε τις ανάσες μας! Σκεφτόμουν μέχρι πριν λίγο καιρό πόσο ξενέρωτη ήταν και πόσο πουτάνα έγινε κι εγώ είχα την τύχη να το ζήσω. Τώρα λοιπόν ήταν το πουτανάκι μας. Η συνάντηση με τους δυο γαμιάδες δεν είχε ακυρωθεί πάντως και όταν γίνει θα έχω ανταπόκριση και από τις δυο.

 

(Copyright protected OW ref: 80645)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.