Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν χειμώνας του 2015. Πρωτοετής στην μαγευτική Θεσσαλονίκη αποφασίσαμε με ένα φιλαράκι μου, τον Τηλέμαχο να έρθει να μείνει ένα σαββατοκύριακο σε εμένα να βγούμε και να θυμηθούμε τα παλιά. Λίγα λόγια για εμάς πρώτα. Ο Τηλέμαχος είναι 2 χρόνια μεγαλύτερος μου και οι δύο μας είμαστε ψηλοί και με αθλητικό σώμα, εγώ θα έλεγα ότι έχω λίγα παραπάνω κιλά από τον άλλο. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι όπου και να πάμε δεν περνάμε απαρατήρητοι από το αντίθετο φίλο. Σάββατο πρωί λοιπόν πήγα και τον πήρα από το σταθμό των τρένων πήγαμε αφήσαμε τα πράγματα στο σπίτι μου και αμέσως μετά βγήκαμε για καφέ στη Μητροπόλεως.

Είχαμε πολλά να συζητήσουμε. Μου είπε ότι χώρισε με τη κοπέλα του μετά από 5 χρόνια σχέσης γιατί κατάλαβε ότι τον κεράτωνε με τον αδερφό του. Αυτό που ήθελε ήταν να βρει να γαμήσει γιατί είχε να το κάνει πάνω από ένα χρόνο. Εκεί που μιλούσαμε για διάφορα άλλα θέματα μετά στο διπλανό τραπέζι κάθισαν δύο κοπέλες που κέντρισαν αμέσως το ενδιαφέρον μας αλλά από ότι προσέξαμε κι εμείς το δικό τους. Αφού ανταλλάξαμε πολλά βλέμματα με τις κοπελιές βρήκαμε το θάρρος και πήγαμε να τους μιλήσουμε. Γνωριστήκαμε με τη Γεωργία και τη Δήμητρα και αυτές μας προσκάλεσαν να καθίσουμε στο τραπέζι τους. Και οι δύο του είναι φοιτήτριες της φιλοσοφικής. Η γεωργία είναι μια γλυκιά κοπέλα, μελαχρινή, με μεγάλο στήθος, έχει ένα κωλαράκι κόλαση και με πολύ κοινωνικό χαρακτήρα. Από την άλλη η Δήμητρα είναι πολύ ξινή, ξανθιά με πολύ ωραίο πρόσωπο, μικρά βυζιά και πεταχτό κωλαράκι. Προσέξαμε ότι κόντευε απόγευμα οπότε αποχαιρετήσαμε τα κορίτσια και αφού ανταλλάξαμε τηλέφωνα αποφασίσαμε να βγούμε για κανένα ποτό το βράδυ.

Γυρίσαμε σπίτι και ξαπλώσαμε αφού πρώτα τσιμπήσαμε κάτι. Είπαμε να ξεκινήσουμε να πίνουμε από νωρίς οπότε αράξαμε στον καναπέ και βάλαμε να πιούμε σφηνάκια τεκίλας. Συζητήσαμε για το πως θα κυλήσει η νύχτα και ο Τηλέμαχος ήταν πολύ καυλωμένος με τη Γεωργία και έλεγε ότι θέλει να τη γαμήσει αλλά το ίδιο ήθελα και εγώ οπότε καταλήξαμε στο να αφήσουμε τις κοπέλες να αποφασίσουν.

Έφτασε το βράδυ και βρεθήκαμε με τα κορίτσια έξω από ένα γνωστό υπόγειο κλαμπ της πόλης στο οποίο και θα πηγαίναμε. Όταν είδαμε τη Γεωργία είπαμε και οι δύο μας «ω θεέ μου». Ήταν τέρμα καυλιάρα. Φόρεσε ένα μίνι φόρεμα που με το ζόρι έκρυβε το κώλο της και το στήθος της μαζί με κάτι 12πόντα πέδιλα. Η Δήμητρα ήταν πιο κάζουαλ ντυμένη με ένα σκισμένο τζιν, ένα τοπάκι και αθλητικά. Μπήκαμε μέσα αρχίσαμε να χορεύουμε και να πίνουμε τα ποτά μας και σφηνάκια. Όταν άρχισε να μας χτυπάει το ποτό άρχισε να είναι και πιο έντονο το φλερτ. Η Γεωργία τριβόταν πάνω στον πούτσο μου και με φιλούσε. Από την άλλη η Δήμητρα ήταν φουλ ξενέρωτη και δεν έκανε τίποτα με τον Τηλέμαχο ο οποίος είχε και αυτός ξενερώσει που η Γεωργία δεν τον ήθελε. Εγώ πάλι με τη Γεωργία ήμασταν στον κόσμο μας. Φιλιόμασταν φουλ παθιασμένα και δεν μας ένοιαζε τίποτα.

- Γ: Θέλω να δω ο πούτσος σου τι θα κάνει στο μουνάκι μου απόψε.

- Ε: Θα στο γαμήσει άγρια και στο τέλος θα χύσει μέσα του! Αλλά πρώτα θέλω να το γευτώ με το στόμα μου. Να στο γλείψω μέχρι να χύσεις στη γλώσσα μου.

- Γ: Μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα να το γεύεσαι!

Παίρνει το χέρι μου και το βάζει κάτω από το φόρεμα. Η πουτάνα δε φορούσε εσώρουχο και άρχισε να τρίβει το χέρι μου πάνω στο μουνάκι της που ήταν μούσκεμα. Μετά βγάζει το χέρι μου και μου το δίνει να το γλείψω λέγοντας μου στο αυτί να πάμε σπίτι μου. Ο Τηλέμαχος θα πήγαινε τη Δήμητρα σπίτι της με το αμάξι μου και εμείς με ταξί στο δικό μου. Καθ’ όλη τη διαδρομή με το ταξί η Γεωργία έτριβε τον πούτσο μου και μου ψιθύριζε τι θα μου κάνει μετά. Φτάνοντας στην είσοδο της οικοδομής αρχίζουμε να φιλιόμαστε και εγώ να τρίβω το μουνάκι της που ήταν μούσκεμα. Μπαίνοντας στο ασανσέρ γονατίζει και το βάζει στο στόμα της. Η πουτάνα ήταν πολύ καλή, σίγουρα είχε γλείψει πολλές πούτσες στη ζωή της. Καταλαβαίνει πως θέλω να χύσω και σταματάει αυτό που κάνει. Μου λέει πάμε μέσα στο σπίτι να ξεσκιστούμε.

Με το που μπαίνουμε βλέπουμε έναν Τηλέμαχο να έχει ξαπλώσει γυμνός στο καναπέ και να έχει σκεπαστεί με ένα σεντόνι ίσα ίσα να κρύβει τον πούτσο του και μας λέει να είμαστε φρόνιμοι γιατί θέλει να κοιμηθεί. Βλέποντας τον η Γεωργία τον κοίταξε με ένα βλέμμα που έλεγε πολλά. Από μέσα μου λέω εδώ είμαστε θα περάσουμε όλοι καλά. Μπαίνουμε στο δωμάτιο και της λέω να νιώσει άνετα και έρχομαι σε λίγο θέλω να πάω λίγο στη τουαλέτα. Σκέφτομαι ότι αν θέλει να τη γαμήσουμε και οι δύο τώρα είναι η ευκαιρία της να το δείξει. Μετά από 2 λεπτά ακούω βήματα από τα τακούνια της και βλέπω από τη κλειδαρότρυπα τη Γεωργία να πηγαίνει γυμνή προς το σαλόνι. Βγαίνω όσο πιο αθόρυβα μπορούσα και βλέπω από μακριά να είναι αυτή πεσμένη στα γόνατα και να παίρνει πίπα από τον Τηλέμαχο.

- Ε: Τι γίνεται εδώ; Τους ρώτησα,

- Γ: Αφού η φίλη μου είναι ξενέρωτη και δεν του έκατσε, αποφάσισα να σας πάρω και τους δύο εγώ. Είμαι αρκετά πουτάνα για να αφήσω δύο ψωλαράδες χωρίς να τους γευτώ. Βγάλε κι εσύ τη ψωλάρα σου και έλα εδώ.

Βγάζω τα ρούχα μου και πάω να της τον δώσω στο στόμα. Τότε προσέχω την πούτσα του Τηλέμαχου. Είναι περίπου 15 πόνους σε μήκος αλλά πολύ χοντρή, θα έλεγε κανείς σαν κουτάκι μπύρας. Η δικιά μου σε αντίθεση είναι 19 πόντους άλλα φυσιολογική σε πάχος. Μας έπαιρνε πίπα εναλλάξ και εμείς τη φτύναμε και τη βαρούσαμε. Το τσουλάκι καύλωνε περισσότερο και μας παρακαλούσε να τη γαμήσουμε αλλά θέλαμε να τη βασανίσουμε και άλλο. Τελικά δεν άντεξε άλλο και με σπρώχνει στον καναπέ. Έρχεται από πάνω μου και κάθεται.

- Γ: Αχ… θεέ μου τι πούτσος είναι αυτός, σκίσε μου το μουνάκι μου. Θέλω να με κάνετε να μη μπορώ να περπατήσω μετά.

Άρχισε να χοροπηδάει πάνω στο πούτσο μου όλο και πιο γρήγορα μέχρι που ξαφνικά σταματάει. Αρχίζει να τρέμει ολόκληρη και φωνάζει χύνω γαμιά μου χύνω. Κατεβαίνω ανάμεσα στα πόδια της και ρουφάω το υγρό της μουνάκι μέχρι να ηρεμήσει. Ο Τηλέμαχος πάει δίπλα της και χώνει μέχρι τη ρίζα τη πούτσα του στο στόμα της αρχίζοντας να της γαμάει το λαρύγγι. Γυρνάμε 69 και αρχίζω να τη γλείφω. Αρχίζει να έχει πάλι σπασμούς και να χύνει στο στόμα μου αυτή τη φορά ενώ ταυτόχρονα την έχυνα και εγώ στο στόμα. Ζήτησε να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα για να ξεκουραστεί και τότε ο Τηλέμαχος της βαράει ένα χαστούκι και της λέει ότι σαν καλή πουτάνα θα συνεχίσει να γαμιέται μέχρι να μην αντέχει κανένας μας. Αμέσως υπάκουσε σαν υπνωτισμένη. Έστησε καλύτερα τον κώλο της και σταμάτησε να μου τη ρουφάει αφού κατάπιε κάθε σταγόνα από τα χύσια μου. Πάει ο Τηλέμαχος από πίσω της και ξεκινάει σιγά σιγά να της ανοίγει το μουνί με την πολύ χοντρή ψωλή του.

- Γ: Ωχ… δεν το ζω εγώ αυτό σήμερα. Με σκίζεις με την καργιόλα. Δεν έχω ξανά φάει τόσο χοντρή πούτσα ποτέ ξανά στη ζωή μου!

- Τ: Σκάσε μωρή πουτάνα… και της βαράει τον κώλο.

- Γ: Κάτι ήξερα που έπρεπε να σας πάρω και τους δύο η πουτάνα. Χύνω ξανά γαμιά μου, η πούτσα σου με τρελαίνει.

Εγώ από κάτω της να έχω χαζέψει από το θέαμα της χοντρής πούτσας του Τηλέμαχου που ανοίγει το μουνί της και κάθομαι σαν υπνωτισμένος να της το γλείφω όσο γαμιέται. Βλέποντας όλο αυτό ξανά καύλωσα και άρχισα να γλείφω και τα αρχίδια του Τηλέμαχου.

- Τ: Με έχει τρελάνει το στενό σου το μουνί μωρή καριόλα και σε λίγο θα στο γεμίσω με τα χύσια μου αλλά θα ταΐσω και λίγα στη πούστρα που γλύφει τις μπάλες μου.

Δεν τη γαμάει άλλο και ενώ συνεχίζω να τον γλείφω φωνάζει «σε χύνω πουτάνα…» και αδειάζει μια μεγάλη ποσότητα καυτού σπέρματος μέσα της. Βγαίνοντας από μέσα της, αρχίζουν να τρέχουν από μέσα της τα χύσια του και άνοιξα το στόμα μου να τα γλείψω. Ξαφνικά χώνει τη πούτσα του στο στόμα μου και μου λέει «δε σε ξέχασα πούστρα» και αδειάζει ακόμα λίγα στο λαρύγγι μου. Σηκωνόμαστε και τότε η Γεωργία άρχισε να φωνάζει γιατί ο άλλος έχυσε μέσα της και φεύγει αμέσως να βρει φαρμακείο. Εγώ με τον άλλο καθόμαστε για λίγο στο καναπέ μέχρι να ξεκουραστούμε. Σηκώνεται όρθιος με τη πούτσα ακόμα καυλωμένη

- Τ: Πάω να κάνω ένα μπανάκι. Πρέπει να μιλήσουμε μετά…




Copyright protected OW ref: 185757



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).