Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Φοιτητική ζωή: Η αρχή

Καθόμουν στον καναπέ, γυμνός, με τη γεύση από τα χύσια του στο στόμα μου. Προσπαθούσα να καταλάβω μέσα στη μέθη μου τι ακριβώς είχε γίνει. Και ξαφνικά βγαίνει από το μπάνιο τελείως γυμνός. Ο πούστης λέω από μέσα μου έχει όρεξη για συνέχεια. Περπατάει προς τα εμένα και το μάτι μου πέφτει λίγο πιο κάτω από τους κοιλιακούς του. Στο καυλί του. Ένα καυλί χοντρό και μαλακό εκείνη τη στιγμή με δύο μεγάλες μπάλες να κρέμονται χαμηλά από το πολύ σπέρμα που κουβαλάνε μέσα τους.

- Τι κοιτάς; Με ρώτησε.

- Το πόσο αρμονικά ωραίο είναι το σώμα σου με το πούτσο σου. Του απάντησα και χαμήλωσα το βλέμμα μου πάλι κοιτώντας ανάμεσα στα πόδια του.

Με πλησιάζει ρωτώντας με αν θέλω να τον ξαναγευτώ. Σαν υπνωτισμένος σκύβω και μπροστά του και τον πιάνω. Πρώτη φορά έπιανα στη ζωή μου ψωλή άλλου άνδρα. Και τι ψωλή! Άρχισα να την παίζω αργά. Την έβαλα παθιασμένα στο στόμα μου και άρχισα να τη γλείφω. Η αίσθηση ήταν πρωτόγνωρη να έχεις ένα ζεστό καυλί μέσα στο στόμα σου το οποίο να φουσκώνει όλο και περισσότερο και να γίνεται μεγαλύτερο με κάθε δευτερόλεπτο που περνάει. Εκεί συνειδητοποίησα ότι ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα έτοιμος να σκάσει από τη καύλα. Ο πούτσος του έφτασε στα όρια του. Πιο σκληρός και πρησμένος δεν γινόταν. Πλέον δε μπορούσα να τον πάρω όλο στο στόμα μου, οπότε τον σάλιωσα καλά και άρχισα να τον παίζω ενώ αποφάσισα να του γλείψω τα ζουμερά του αρχίδια. Τα έγλειφα και τα ρουφούσα εναλλάξ. Είχε εκστασιαστεί. Έβγαζε κραυγές και έλεγε ότι είμαι η καλύτερη πρωτάρα τσούλα που είχε ποτέ του. Άρχισα να τον γλείφω στο σημείο ανάμεσα στα αρχίδια και στον κώλο του. Αυτό ήταν, δεν άντεξε άλλο και άρχισε να χύνει πάνω στο πρόσωπο μου. Κατάπια όσα μπόρεσα και τα υπόλοιπα τα μάζεψε με την πούτσα του και μου τα τάισε. Σηκώθηκα και καθώς πήγα να φύγω με αρπάζει από τα χέρια και με πετάει στον καναπέ.

- Δεν τελειώσαμε ακόμα πουτάνα μου. Πρέπει να σε ετοιμάσω για τη συνέχεια.

Με στήνει στα τέσσερα και έρχεται από πίσω μου. Ακουμπάει τη γλώσσα του στην τρύπα μου. Πρώτη φορά μου έγλειφε τον κώλο κάποιος και με τρέλανε. Ήξερε καλά τι έκανε, είχε πάρει πολλές από κώλο με το τέρας που είχε ανάμεσα στα πόδια του και καυχιόταν συνέχεια για αυτό. Ήμουν στον 7ο ουρανό, είχε κάνει μούσκεμα την τρύπα μου. Έχωσε ένα δάχτυλο μέσα μου και ήταν σαν να με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα. Από την πολύ καύλα έχυσα μόνος μου χωρίς καν να με ακουμπήσει.

- Αν χύνεις με ένα μόνο δάχτυλο, με τον πούτσο μου μέσα σου τι θα κάνεις;

- Βάλε τη να δούμε…

- Γύρνα ανάσκελα… θέλω να δω τη φάτσα σου όταν θα στην καρφώσω μέσα σου.

Έβαλε μπόλικο λιπαντικό και στάθηκε από πάνω μου. Είδα το καυλί του χοντρό και σκληρό και σκέφτηκα ότι θα πονέσω φουλ. Πριν του πω ότι το μετάνιωσα, την κάρφωσε βίαια μέσα μου μέχρι τη ρίζα της. Πόνεσα φουλ και καύλωσα ταυτόχρονα. Βογκούσα σαν γυναίκα που ένιωθα εκείνη τη στιγμή και γύρισαν και τα μάτια μου προς τα πίσω. Η αίσθηση του να με γεμίζει ένα χοντρό καυλί, η αίσθηση ενός ζεστού πράγματος να γεμίζει το κενό μέσα μου ήταν απίστευτη και μοναδική. Τώρα καταλάβαινα γιατί οι γυναίκες τρελαίνονται για το γαμήσι. Με γαμούσε ολοένα και πιο γρήγορα.

- Ο κώλος σου είναι καλύτερος από όποιον έχω πάρει. Ακόμα και από μουνιά! Με τρελαίνεις πουτανάκι μου. Θέλω να χύσω μέσα σου να σε γκαστρώσω.

- Χύσε μέσα άντρα μου, κάνε με τη γυναίκα σου, κάνε με να νιώσω το ψωλόχυμα σου…

Το τέλος ήταν κοντά, το ένιωθα. Άρχισε να πάλλεται το παλούκι του και στην αίσθηση του φώναζα σα γυναίκα όταν έχει οργασμό. Άδειασε τα αρχίδια του βαθιά μέσα μου. Τα είχα χάσει. Αυτός ο γαμιάς με έκανε γυναίκα για εκείνη την ώρα, με είχε κάνει την πουτάνα του .

- Σήκω να μου την καθαρίσεις.

- Μάλιστα άντρα μου!

Ξεκίνησα να του τη γλείφω και να τα ρουφάω όλα. Αποφάσισα να του βάλω δάχτυλο για να γευτώ τα χύσια του και πάλι στο στόμα μου. Όταν το έβαλα μέσα του άρχισε να πετάει τα παχιά του χύσια μέσα στο λαρύγγι μου. Σαν καλή γυναίκα που ένιωθα τα κατάπια όλα.

- Σήκω να πλυθείς, τόσο χύσι ούτε τα μουνιά δε βγάζουν.

Κοιτάω κάτω και βλέπω τη κοιλιά μου ολόλευκη και γεμάτη από τα χύσια μου. Δεν είχα καταλάβει τίποτα μέσα στην καύλα μου. Πλύθηκα και μόλις βγήκα από το μπάνιο με έβαλε στα γόνατα μπροστά του και μου είπε.

- Δε θα μιλήσουμε ποτέ για αυτό που έγινε και θα το αφήσουμε πίσω μας!

Συμφώνησα και πριν σηκωθώ φίλησα για τελευταία φορά τους κοιλιακούς του, τον πούτσο του και το πουτσοκέφαλο του. Φίλησα την πούτσα του γαμιά που με έκανε να νιώσω γυναίκα για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου έδειξε τη καύλα της πούτσας. Είμαστε ακόμα φίλοι και κάνουμε παρέα καθημερινά, απλά δεν το αναφέρουμε ποτέ αυτό το περιστατικό, άσχετα αν ζηλεύω όποια γκόμενα γαμάει…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151021221S010
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.