Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν από λίγη ώρα έφτασα στην Κρήτη με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά. Επιτέλους οι διακοπές μου ξεκινούσαν. Ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι, είχε 40 βαθμούς. Περπάτησα για λίγο και βρέθηκα μπροστά σε ένα μικρό καφέ. Μπήκα μέσα και κάθισα σε μια γωνιά ακριβώς απέναντι από το μεγάλο ανεμιστήρα που είχε. Η δροσιά που ερχόταν με έκανε να κλείσω ελαφρά τα μάτια μου να την απολαύσω. Βυθίστηκα στις σκέψεις μου για το πώς θα είναι αυτές οι μέρες μετά από τόσο κουραστικές μέρες που είχα περάσει λόγω δουλειάς.

Ακούω μια αντρική φωνή να με ρωτάει, θα θέλατε κάτι; Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω έναν κρητικό θεό, ψηλό, κοντά στα δύο μέτρα, γεροδεμένο με τους μύες του στα μπράτσα να ασφυκτιούν στα μανίκια του t shirt και με ένα πρόσωπο πανέμορφο. Είχε ένα μικρό μούσι που τον έκανε ακόμα πιο γοητευτικό, δύο υπέροχα μαύρα μάτια και μαλλιά πιασμένα σε κότσο. Ήταν ένας απίστευτα καύλας άντρας. Ένοιωσα τα σάλια μου να τρέχουν. Ξεροκατάπια και του λέω θα ήθελα ένα μπουκάλι νερό πολύ παγωμένο και ένα γλυκό φραπέ. Τότε ήταν πολύ της μόδας ο φραπέ. Φρέντο και καπουτσίνο ήταν σπάνιοι. Πήρε την παραγγελία μου και πήγε προς το νεαρό που έφτιαχνε τους καφέδες. Μετά από λίγο μου έφερε τον καφέ και το νερό και ένα μικρό πιατάκι με λίγο γλυκό του κουταλιού. Τον ευχαρίστησα και ξεκίνησα να απολαμβάνω τον καφέ μου. Δοκίμασα το γλυκό και ήταν πεντανόστιμο.

Έγλειψα τα χείλη μου και έβγαλα ένα τσιγάρο από το πακέτο. Έψαχνα αναπτήρα η σπίρτα στην τσάντα μου και στην τσέπη μου και δεν έβρισκα. Μετά θυμήθηκα ότι είχα ανάψει το τσιγάρο σε έναν κύριο στο πλοίο και τον είχα ξεχάσει. Ο σερβιτόρος με κοίταξε κι ήρθε με έναν αναπτήρα, τον άφησε στο τραπέζι και του είπα ευχαριστώ πολύ είστε πολύ ευγενικός. Μου χαμογελάει και μου αποκαλύπτει μια σειρά από κατάλευκα δόντια σαν μαργαριτάρια. Ήταν απίστευτα όμορφος, ένας άντρας να τον πιείς στο ποτήρι. Η καύλα μου ξύπνησε ζωώδη ένστικτα και άρχισα να φαντασιώνομαι ότι είμαστε μόνοι σε ένα δωμάτιο και με γαμάει με δύναμη. Αναστέναξα ελαφρά και συνέχισα να πίνω τον καφέ μου και να καπνίζω.

Μετά από λίγη ώρα, αφού πλήρωσα το γοητευτικό νέο και του άφησα ένα γενναιόδωρο φιλοδώρημα, με ευχαρίστησε γι' αυτό, έφυγα με τα πόδια και τριγύριζα να βρω ένα δωμάτιο που να νοικιάζεται. Πάντα αυτό έκανα όταν πήγαινα διακοπές. Δεν έκλεινα δωμάτιο από πριν, ήθελα να βλέπω το χώρο πριν μείνω. Μετά από λίγη ώρα βρήκα ένα μικρό δωμάτιο, πεντακάθαρο και με θέα προς την κεντρική πλατεία. Κόσμος περπατούσε σαν πολύβουο μελίσσι. Αφού τακτοποίησα τα πράγματα μου, έκανα ένα ντους να συνέλθω από το ταξίδι και πήγα να φάω κάτι γιατί το στομάχι μου βάραγε ταμπούρλο. Βρέθηκα μπροστά από μια όμορφη παραδοσιακή κρητική ταβέρνα και αφού βρήκα ένα σημείο να κάτσω, άναψα τσιγάρο με τον αναπτήρα που μου είχε φέρει ο σερβιτόρος του καφέ. Τότε είδα ότι τον είχα πάρει κοντά μου όπως έφυγα και σκέφτηκα τι θα νομίζει τώρα ο σερβιτόρος.

Τον έφερα στο μυαλό μου και μια εικόνα ότι τον έχω γυμνό στο κρεβάτι μου μου ξεσήκωσε τον πούτσο και μου ύγρανε την κωλοτρυπίδα. Αυτόν τον ήθελα πολύ να με γαμήσει. Αφού έφαγα, πλήρωσα και άφησα ένα μικρό φιλοδώρημα στην συμπαθέστατη κυρία που μου σέρβιρε στην ταβέρνα, πήρα τον δρόμο για το καφέ. Δεν ήξερα εάν θα τον βρω εκεί, μπορεί να είχε σχολάσει. Μπαίνω στο μικρό καφέ και τον ψάχνω με το βλέμμα μου. Τον βλέπω να κάθεται με μια όμορφη κοπέλα και να συζητάνε έντονα. Σκέφτηκα πόσο ωραίος άντρας είναι, πλησίασα κοντά και του λέω… συγγνώμη αλλά πριν κατά λάθος πήρα τον αναπτήρα που μου δώσατε. Με κοιτάει, με αναγνωρίζει και μου λέει και γυρίσατε να τον φέρετε; Του λέω ναι δεν είναι πρέπον να παίρνω ξένα πράγματα. Τον χαιρέτησα και έφυγα. Στον δρόμο της επιστροφής για το δωμάτιο μου, τον σκεφτόμουν πολύ και η εικόνα του δεν έφευγε από το μυαλό μου. Γύρισα στο δωμάτιο μου και μπήκα για ένα ντους να χαλαρώσω και να τραβήξω μια μαλακιά να ηρεμήσω από την καύλα που μου προκαλούσε η μορφή του.

Χάιδεψα τις ρώγες μου, έπιασα το καυλί μου και μετά από λίγα λεπτά έφτασα σε έναν οργασμό βγάζοντας αρκετό σπέρμα. Πήρα με τα δάχτυλα μου τα χύσια μου και τα έγλειψα λαίμαργα. Διψούσα για χύσια. Έτσι έβαλα σε εφαρμογή σχέδιο ότι όσες μέρες μείνω στην περιοχή θα πίνω χύσια κάθε μέρα. Έπεσα ξερός στο κρεβάτι και παραδόθηκα στην αγκαλιά του Μορφέα φέρνοντας στο όνειρο μου τον καυλιάρη σερβιτόρο του καφέ. Το επόμενο πρωί έκανα ένα κρύο ντους, ντύθηκα με ένα κοντό πουκάμισο με σχέδια λουλούδια και πουλιά, μια μακριά βερμούδα μαύρη και τα κλασσικά τσόκαρα της εποχής. Βγήκα στο μικρό δρομάκι και πέρασα απέναντι στο κέντρο της πλατείας, αφού χάζεψα λίγο τα μαγαζιά που ήταν εκεί γύρω και… καπνίζοντας έφτασα έξω από το μικρό καφέ.

Συνεχίζεται…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151290122S006Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).