Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε φέτος τα Χριστούγεννα. Η μάνα μου είναι χωρισμένη και ζει μόνη της. Ήξερα από μέσα μου ότι έβγαινε κατά καιρούς με διάφορους άντρες αλλά φέτος θα γνώριζα πρώτη φορά ένα γκόμενο της. Εμφανισιακά έχει ύψος 1.70, είναι ξανθιά με μεγάλο στητό στήθος αλλά μέτριο κώλο.
 
Έφτασαν οι διακοπές των Χριστουγέννων και όπως κάθε χρονιά έφυγα από τη Θεσσαλονίκη που σπουδάζω και πήγα στο πατρικό μου για τις γιορτές αλλά και για δουλειά για να έχω ένα έξτρα χαρτζιλίκι. Οι πρώτες μέρες κυλούσαν πολύ ήρεμα και η μάνα μου, μου εξομολογήθηκε ότι βγαίνει με έναν κύριο αυτή τη περίοδο, το Βασίλη… και θα ήθελε να μου τον γνωρίσει. Έτσι τον κάλεσε σπίτι για φαγητό και αφού περάσαμε λίγες ώρες συζητώντας και τρώγοντας αποσύρθηκα στο δωμάτιο μου για να κοιμηθώ επειδή ήμουν κουρασμένος και δούλευα την επόμενη μέρα αφού πρώτα τον ευχαρίστησα για τη γνωριμία και είπα με τρόπο στη μάνα μου ότι τον συμπάθησα και φαίνεται καλός.
 
Ξύπνησα μέσα στη νύχτα για να πάω τουαλέτα και έξω από τη πόρτα της τουαλέτας ακούω ήχους σαν κάποια να φτάνει σε οργασμό. Αμέσως σκέφτηκα κάποιος γείτονας θα είναι αλλά διαψεύστηκα.
 
- Χύνω! Ναι μωρό μου, ναι, γλείψε μου τη μουνάρα και πιες τα υγρά μου αγάπη μου…
 
Ακούγοντας αυτά τα λόγια αναγνώρισα τη φωνή της μάνας μου. Έτσι πήρα την απόφαση να βγω στο μπαλκόνι για πάρω μάτι αφού γνώριζα ότι ποτέ δεν άφηνε τέρμα κλειστά τα παντζούρια. Βλέπω τη μάνα μου να είναι ξαπλωμένη. Έπαιζε με τις ρώγες της και ο Βασίλης της έγλειφε το μουνί της. Κρίνοντας από το πως έτρεμαν τα πόδια της πρέπει να είχε χύσει. Ο Βασίλης σηκώθηκε όρθιος και η μάνα μου έπεσε στα γόνατα για να του πάρει πίπα. Η πρώτη απογοήτευση ήρθε για εμένα όταν παρατήρησα ότι η πούτσα του ήταν η μικρή, γύρω στους 12-13 πόντους και λεπτή. Ήλπιζα να έβλεπα ένα μεγάλο καυλί να την έσκιζε αλλά δεν ήμουν τυχερός. Ξεκίνησε με μαεστρία να του γλείφει το καυλί σε όλο το μήκος. Του έκανε ένα γρήγορο τσιμπούκι και την εξαφάνιζε όλη μέσα στο στόμα της. Τον έβαλε να ξαπλώσει στο κρεβάτι και συνέχισε να τον γλείφει, αυτή τη φορά όμως του ρουφούσε τα αρχίδια. Παρατήρησα ότι πήγαινε και έγλειφε όλο και πιο κάτω μέχρι που έφτασε στη σούφρα του. Τότε κατάλαβα τι πουτάνα είχα για μάνα. Του γάμαγε τον κώλο με τη γλώσσα της και με τα χέρια της έπαιζε τη πούτσα του. Του έχωσε ένα δάχτυλο στο κώλο και αυτός άρχισε να τη χύνει μέσα στο στόμα. Δεν τα κατάπιε, τα έφτυσε και τα άπλωσε στο πούτσο του πάνω. Κράτησε λίγα μέσα στο στόμα της, πέρασε τον κώλο της πάνω από τον πούτσο του και με το δεξί της χέρι τον οδηγεί στο μουνί της ενώ κάθεται αργά πάνω του.
 
- Άνοιξε το στόμα σου…
του είπε και του έριξε τα λίγα χύσια που είχε από το στόμα της στο δικό του λέγοντας του «με αυτά θα μου γλείφεις τα βυζιά».
 
Αμέσως την υπάκουσε και ξεκίνησε να το κάνει. Αυτή τον καβαλούσε σαν τρελή και μέσα στην καύλα σαν να είχε πολύ καιρό να γαμηθεί. Μετά από λίγο τη γύρισε ανάσκελα με αυτή να κρατάει τα πόδια της και της χάρισε ένα ανελέητο και γρήγορο γαμήσι. Τη σφυροκοπούσε δυνατά ενώ την έπνιγε με το ένα χέρι του και με το άλλο τη σφαλιάριζε στο πρόσωπο φωνάζοντας της πόσο πουτάνα είναι και ότι θα έπρεπε να ήταν ο γιος της εκεί να δει τι μάνα έχει (που να ήξερε ότι έβλεπα). Με αυτά τα λόγια η μάνα μου πρέπει να καύλωσε πολύ άρχισε να έχει ένα δεύτερο οργασμό πιο δυνατό από το προηγούμενο. Έτρεμε ολόκληρη και είχε κοκκινίσει.
 
- Πούστη δεν με έχει γαμήσει ποτέ κανείς έτσι.
 
- Και που είσαι ακόμα!
 
Την έστησε στα 4, πήγε από πίσω της και της έγλειφε μουνί και κώλο εναλλάξ. Σηκώθηκε πίσω της ο Βασίλης και της τον κάρφωσε βαθιά στο μουνί της. Αρπάζει τη μάνα μου από τα κωλομάγουλα, τα οποία χουφτώνει με πάθος με τις χερούκλες του και ξεκινάει ένα γρήγορο γαμήσι, ενώ κάθε τόσο τα μπατσίζει δυνατά πότε το ένα και πότε το άλλο, μέχρι που οι παλάμες του αρχίζουν να ξεχωρίζουν να αφήνουν σημάδια πάνω της. Μέσα στο δωμάτιο επικρατούσε ο ήχος που έκαναν τα αρχίδια του όταν χτυπούσαν το μουνί της και οι φωνές της μάνας μου που νόμιζα ότι δε θα την έβγαζε τη νύχτα. Δύο δάχτυλα και τα έβαλε στο κώλο της. Τα μάτια της μάνας μου πετάχτηκαν έξω και σύντομα θα ερχόταν σε έναν ακόμα οργασμό. Τα χαστούκια πέφτουν «βροχή» στα κωλομέρια της, ενώ η πούτσα του είχε οργώσει το μουνί της.
 
- Θα χύσω μέσα στη μουνάρα σου πουτάνα μου δεν κρατιέμαι άλλο!
 
Άδειασε τα αρχίδια του βαθιά στη μουνάρα της και εκείνη ξάπλωσε στο κρεβάτι και δε μπορούσε να κουνηθεί. Με το χέρι του πήρε λίγα χύσια μέσα από το μουνί της και την τάισε για να πάρει δυνάμεις όπως της είπε ειρωνικά.
 
- Μωρό μου εσύ είσαι ο καλύτερος γαμιάς μου, η μουνάρα μου είναι δικιά σου, σου ανήκει αποκλειστικά...
 
απαντά διαλυμένη η μάνα μου. Πάω να πλυθώ και έρχομαι να κοιμηθούμε. Στο άκουσμα αυτής της πρότασης έτρεξα γρήγορα στο δωμάτιο μου όπου έπαιξα το πούτσο μου έχοντας στο μυαλό μου όλα αυτά.
 
Το πρωί που ξύπνησα ο Βασίλης ήταν ακόμα σπίτι και θα έφευγε αφού τρώγαμε όλοι μαζί πρωινό. Όσο η μάνα μου έστρωνε το τραπέζι πιάσαμε τη κουβέντα με το Βασίλη και μου είπε ότι με είδε χτες που τους έβλεπα αλλά να μην ανησυχώ. Η μάνα μου δεν ξέρει τίποτα. Μάλιστα υποσχέθηκε ότι τις άλλες φορές θα δείχνει καλύτερο θέαμα και μου είπε ότι πλέον ξέρω τι του βρήκε η μάνα μου.

 
Copyright Ref Number: 16151140222S008



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).