Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ιδρώτας κυλούσε στο μέτωπο του Μάρκου καθώς άφηνε το βαρύ, καφέ, χαρτονένιο κουτί σε ένα από τα δωμάτια. Είχαν πάει στη Θεσσαλονίκη, από όπου καταγόταν η γυναίκα του η Στέλλα και είχαν φέρει ορισμένα πράγματα για το σπίτι. Είχαν δεν είχαν μετακομίσει μία εβδομάδα στο νέο τους διαμέρισμα. Ο Μάρκος αφού σκούπισε τον ιδρώτα από το πρόσωπό του, άρχισε να περπατάει πίσω στο αμάξι για να πάρει άλλο ένα κουτί.
 
Θα βοηθούσε αν είχε λίγο πιο δροσερό καιρό εκείνη τη μέρα. Η θερμοκρασία ήταν πραγματικά αφόρητα ζεστή. Οι σκέψεις του διακόπηκαν όταν πέρασε δίπλα από τη Στέλλα, η οποία επίσης κουβαλούσε ένα κουτί λίγο πιο μεγάλο για το γυναικείο σώμα της. Η σύζυγος του Μάρκου ήταν πάντα στρατιώτης και δεν παραπονιόταν (πολύ) που επωμιζόταν κάποιο βάρος. Προς τέρψη του Μάρκου, οι προσπάθειές της ήταν υπεύθυνες για μια ωραία γυαλάδα ιδρώτα που περιέγραφε το λείο δέρμα της, το οποίο έμενε κυρίως ακάλυπτο από ένα κοντό κομμένο τζιν σορτσάκι και ένα λευκό μπλουζάκι. Τα κυματιστά, καστανά μαλλιά της ήταν τυλιγμένα σε αλογοουρά, με τον ίδιο τρόπο που τα έδενε και στο γυμναστήριο που της άρεσε να συχνάζει. Η Στέλλα σίγουρα διατηρούσε τον εαυτό της σε καλή φόρμα και ο Μάρκος δε μπορούσε να μην γυρίσει και να κοιτάξει τον καλοσχηματισμένο κώλο και τα πόδια της καθώς περνούσε από μπροστά της. Δεν κατόρθωσε να μην σκεφτεί πόσο εντυπωσιακή ήταν. Σίγουρα, ήταν παντρεμένοι, αλλά ο γάμος τους είχε γίνει μόλις πριν από δύο χρόνια, οπότε η φλόγα στη σχέση τους ήταν ακόμα παρούσα.
 
Παρά τη δελεαστική θέα της Στέλλας με τα ελάχιστα της ρούχα, ευχόταν να είχε λίγο περισσότερη δροσιά. Στην πραγματικότητα, ευχόταν να είχαν μετακομίσει και σε μια καλύτερη γειτονιά. Το τελευταίο τους διαμέρισμα ήταν ένα ωραίο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων που βρισκόταν στο βόρειο τμήμα της πόλης. Αυτό εδώ είχε δύο μικρές κρεβατοκάμαρες και ανήκε σε μία σχετικά άθλια από άποψη αισθητικής πολυκατοικία, σε μια μάλλον υποβαθμισμένη γειτονιά.
 
Οι δυο τους, όντας τραπεζικοί υπάλληλοι, είχαν μεταφερθεί σε υποκατάστημα της Εθνικής στο κέντρο και σκέφτηκαν ότι θα ήταν καλύτερο να βρίσκονταν κοντά στη δουλειά τους. Επιθυμούσαν επιπλέον να εξοικονομήσουν κάποια χρήματα, καθώς ήθελαν σιγά σιγά να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια τους και το συγκεκριμένο διαμέρισμα ήταν αρκετά φθηνό.
 
Καθώς ο Μάρκος έφερνε τα τελευταία κουτιά, άκουσε έντονη φασαρία στο δίπλα διαμέρισμα. Έπαιζε στο τέρμα ραπ μουσική. Ο Μάρκος σκέφτηκε μέσα του ότι θα έπρεπε να είχε σκεφτεί ότι ένα φθηνότερο διαμέρισμα θα σήμαινε ότι μπορεί να είχε γείτονες σαν αυτούς. Απλώς νόμιζε λανθασμένα ότι το μέρος θα ήταν γεμάτο με ηλικιωμένους ανθρώπους ή κάτι παρόμοιο και όχι μαύρους νεαρούς παιδιά μεταναστών, που άκουγαν δυνατά μουσική.

Ο Μάρκος ήταν σίγουρα ό,τι πιο μακρινό από ρατσιστή, οπότε δεν τον ένοιαζε πραγματικά ποιοι ήταν, απλώς τι έκαναν. Σίγουρα δεν ήθελε να ζήσει σε ένα μέρος όπου η μουσική θα έπαιζε όλη μέρα στη διαπασών. Αυτό όμως που τον ανησυχούσε περισσότερο ήταν η αντίδραση της Στέλλας, της γυναίκας του. Η Στέλλα ήταν ένα κορίτσι που πάντα απολάμβανε τις ανέσεις της ζωής των προαστίων. Ένα μικρό ιδιωτικό σχολείο, μία μονοκατοικία σε καλή περιοχή της Θεσσαλονίκης και μια συντηρητική οικογένεια σήμαινε ότι ζούσε πάντα σε σχετική απομόνωση σε σχέση με το αστικό περιβάλλον στο οποίο θα βυθιζόταν τώρα. Ο Μάρκος ήξερε ότι η Στέλλα ήταν λίγο ρατσίστρια και μπορούσε εύκολα να φανταστεί το σοκαρισμένο βλέμμα στο πρόσωπό της αν κάποια από τις φίλες της άρχιζε να βγαίνει με έναν μαύρο.
 
Όσο τα σκεφτόταν αυτά, η Στέλλα βγήκε από το διαμέρισμα με μία γκριμάτσα ενόχλησης. Όπως είχε φανταστεί ο Μάρκος, δεν ήταν ευχαριστημένη από την φασαρία.
 
- Τι είναι όλος αυτός ο θόρυβος; Γιατί δε μπορούν να ακούσουν λίγο πιο σιγά μουσική, παραπονέθηκε λίγο πιο δυνατά.
 
- Νέοι είναι, την ηρέμησε ο Μάρκος, όπως άλλωστε κι εμείς… και της έκλεισε το μάτι.

Η Στέλλα έγνεψε συμφωνώντας κι ένα χαμόγελο τρύπωσε γρήγορα στο πρόσωπό της.
 
- Ναι, τουλάχιστον οι δυο μας είμαστε ιδρωμένοι και βρώμικοι από τη μεταφορά και το ξεπακετάρισμα αυτών των κουτιών, θα είναι μια τέλεια δικαιολογία για να χρησιμοποιήσουμε αυτό… είπε καθώς έβγαλε μια βόμβα μπάνιου από τη τσέπη της.

- Λέω μόλις τελειώσουμε, να αφιερώσουμε λίγο χρόνο "για μας" στη μπανιέρα! Τι λες;… αναφώνησε, φλερτάροντας τον.

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Μάρκος αγαπούσε την Στέλλα. Ήταν πάντα δημιουργική, παιχνιδιάρα και, παρά τη συντηρητική της ανατροφή, αγαπούσε το σεξ. Δεν ήταν φρικιό, ούτε γούσταρε πολλούς πειραματισμούς (δεν της άρεσαν καν το πορνό ή τα ερωτικά παιχνίδια), αλλά έπρεπε να της αναγνωρίσει ότι σίγουρα απολάμβανε το σεξ που έκαναν και δε ντρεπόταν να το προτείνει και η ίδια. Οι σκέψεις του Μάρκου διακόπηκαν από το άνοιγμα της πόρτας.

Ήταν ο Κώστας, ένας από τους δύο νεαρούς μαύρους, ο οποίος φόραγε μόνο ένα σορτσάκι μπάσκετ.

- Καλημέρα, έκανε και αγκάλιασε το Μάρκο με το γυμνασμένο και ιδρωμένο κορμί του. Έπρεπε να έκανε γυμναστική, επειδή έβλεπε τον έτερο μαύρο νεαρό, τον Μπιλ να κάνει κάμψεις μέσα στο διαμέρισμα τους. Τα απλωμένα χέρια του ήταν τεράστια και γεμάτα τατουάζ και έκαναν το Μάρκο να πονέσει.

- Πώς πάτε; τους ρώτησε, στέλνοντας ένα φιλάκι στην Στέλλα.
 
Το milfάκι ήταν ωραίο γκομενάκι και ήθελε να το πειράξει. Το πρόσωπο της Στέλλας έδειξε κατευθείαν πόσο ενοχλημένη και αηδιασμένη ήταν. Γύρισε γρήγορα και μπήκε μέσα.

- Μια χαρά Κώστα… έκανε ο Μάρκος κοιτάζοντας τη σύζυγο του που έφευγε. Με συγχωρείς, χαμογέλασε και την ακολούθησε.
 
Ο Κώστας έμεινε μόνος του και σκεφτόταν πόσο τυχερός ήταν ο Μάρκος που πήδαγε τέτοιο μωρό.

- Μωρό μου. Μην ανησυχείς για τον Κώστα. Ας μην αφήσουμε τα ηλίθια πειράγματά του να σε χαλούν είπε ο Μάρκος μόλις μπήκε μέσα και την αγκάλιασε. Τι θα έλεγες να δοκιμάσουμε τη βόμβα μπάνιου που έχεις;
 
Αυτό έφερε σιγά σιγά ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της, καθώς τον κοίταξε. Τον άρπαξε από τη μπλούζα και τον οδήγησε στο μπάνιο. Ένα καλό και ερωτικό πήδημα ήταν το καλύτερο μυοχαλαρωτικό αυτή τη στιγμή.

Η Στέλλα το επόμενο πρωί σηκώθηκε από το κρεβάτι τους και περπάτησε γυμνή προς το μπάνιο, κουνώντας το σέξι κώλο της. Άναψε το φως του μπάνιου και παρατήρησε πόσο σέξι φαινόταν όταν ήταν φρεσκογαμμημένη. Το σεξ με το Μάρκο ήταν πάντα υπέροχο και εκείνη η νύχτα δεν αποτελούσε εξαίρεση. Λόγω του ταραχώδους προγράμματός τους όμως, είχε γίνει λιγότερο συχνό φαινόμενο τον τελευταίο καιρό. Ξαφνικά ενώ φτιαχνόταν, χτύπησε το κινητό της. Ήταν η Εύα, η καλύτερη φίλη της από τη Θεσσαλονίκη.

- Γεια σου, Εύα… απάντησε η Στέλλα χαρούμενη, Τι τρέχει; Μου λείπεις ήδη τόσο πολύ!

- Γεια σου, Στέλλα! απάντησε η εξίσου ενθουσιασμένη φίλη της.

- Αχ! Κι εμένα! Έχω καλά νέα, όμως! Κατεβαίνω Αθήνα!!

- Πώς κι έτσι;

- Λοιπόν, ο Ντίνος έχει αυτό το νέο μεγάλο έργο στη δουλειά του, το οποίο πρέπει να εποπτεύσει για περίπου ένα μήνα και ψιλοβαριέμαι μόνη μου. Το έχω συνηθίσει βέβαια πια, αλλά δε θέλω να μείνω πάλι μονάχη μου εδώ.

Το πρόσωπο της Στέλλας φωτίστηκε από χαρά με τα νέα. Ο Ντίνος ήταν ο μακροχρόνιος φίλος της Εύας και νυν αρραβωνιαστικός της. Εργαζόταν σε μια εταιρεία μηχανικών, πράγμα που σήμαινε ότι μερικές φορές έπρεπε να λείπει από την πόλη για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Η Στέλλα και ο Μάρκος συμπαθούσαν πολύ το Ντίνο και τα δύο ζευγάρια είχαν βγει συχνά για φαγητό ή ποτό μαζί. Η Στέλλα άρπαξε την ευκαιρία και της είπε:

- Θεέ μου, Εύα! Πρέπει οπωσδήποτε να έρθεις και να μείνεις μαζί μας! Το διαμέρισμα είναι μικρό, αλλά έχουμε ένα επιπλέον δωμάτιο! Σοβαρά, δε δέχομαι όχι για απάντηση!

Η Εύα γέλασε με την ασυγκράτητη προθυμία της κολλητής της

- Το φαντάστηκα ότι θα το έλεγες αυτό. Ναι, θα ήθελα πολύ να έρθω! Ίσως ο Μάρκος, εσύ κι εγώ μπορούμε να περάσουμε ένα από τα Σαββατοκύριακα παραλιακά ή κάτι τέτοιο. Ακόμη κάνει πολύ ζέστη και θέλω να μαυρίσω λίγο!

Ήταν πράγματι αλήθεια. Η Χριστίνα είχε πάντα χλωμό δέρμα, αλλά μπορούσε να πάρει γρήγορα ένα σέξι μαύρισμα μετά από λίγη έκθεση στον ήλιο. Τα ίσια, βαμμένα ροζόξανθα μαλλιά της συμπλήρωναν πολύ αρμονικά αυτόν τον τόνο του δέρματος της και μαζί με το πονηρό χαμόγελο της είχε καταφέρει να αναστατώσει πολλών αντρών την καρδιά στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η Εύα και η Στέλλα είχαν σχετικά παρόμοιο ύψος, με την Εύα να είναι λίγο πιο κοντή, αλλά εκεί που η Στέλλα είχε πολύ ωραίο κώλο, η Εύα κέρδιζε το βραβείο για τα αισθητά μεγαλύτερα βυζιά της. Όταν έβγαιναν μαζί, αποτελούσαν ένα εξαιρετικά ελκυστικό δίδυμο καστανής-ξανθής. Είχαν επίσης παρόμοια ανατροφή και οι γονείς τους είχαν όλοι τους τους ίδιους φίλους και ανήκαν στον ίδιο κοινωνικό κύκλο.

Τα κορίτσια συνέχισαν να κανονίζουν τα πάντα μέσω τηλεφώνου. Η Εύα θα έφτανε σε λιγότερο από μία εβδομάδα και θα έμενε μαζί τους όσο ο Ντίνος θα έλειπε στη δουλειά του. Αφού έκλεισε το τηλέφωνο, η Στέλλα έτρεξε με χαρά στο Μάρκο για να του πει τα νέα. Ο Μάρκος δεν ενοχλήθηκε καθόλου, απεναντίας χάρηκε που θα έμενε μαζί τους.

Η θερμοκρασία δεν έπαψε να ανεβαίνει τις επόμενες μέρες. Ο Μάρκος κοιμόταν ακόμα και η Στέλλα σηκώθηκε, όντας ακόμα ένα πολύ ζεστό πρωινό. Αφού έκανε ντους, φόρεσε ένα αμάνικο μπλουζάκι, ένα κοντό σορτσάκι, ένα ζευγάρι σανδάλια και βγήκε να πάρει κάποια πράγματα που χρειάζονταν για το διαμέρισμά τους. Επιστρέφοντας, εντόπισε το μαύρο τύπο που έλεγε ότι τον έλεγαν Κώστα, να καπνίζει τσιγάρο κοντά στην κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας. Δεν ήταν μόνος του, η Στέλλα αναγνώρισε τον άλλο ογκώδη μαύρο νεαρό, το συγκάτοικο του τον Μπιλ. Για άλλη μια φορά, οι δύο άντρες ήταν ντυμένοι μόνο με σορτσάκια, επιδεικνύοντας τα σκούρα, καλογυμνασμένα σώματά τους. Η Στέλλα θα πήγαινε ευχαρίστως από άλλη είσοδο, αν υπήρχε... Βλέποντας ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή όμως και χωρίς να δείξει φόβο, περπάτησε ευθεία μπροστά.

Καθώς πλησίαζε, και οι δύο άντρες την κοίταζαν χωρίς ντροπή, τρώγοντας τη με το βλέμμα τους. Ο Κώστας, χωρίς χρονοτριβή, στάθηκε μπροστά από τη Στέλλα, δεσπόζοντας από πάνω της, όντας είκοσι εκατοστά ψηλότερος της.

- Δε νομίζω ότι χαιρετηθήκαμε σωστά τις προάλλες. Άπλωσε το χέρι του, "Καλημέρα, Στέλλα".
 
Η Στέλλα ένιωθε τον άλλο τύπο πίσω της να κοιτάζει τον κώλο της. Η Στέλλα σκέφτηκε να τον αγνοήσει, αλλά είπε να του κάνει τη χάρη και να τον χαιρετήσει. Το λεπτό λευκό της χέρι εξαφανίστηκε στην παλάμη του Κώστα καθώς το έσφιξε, "Καλημέρα Κώστα". Ο Κώστας κρατούσε το χέρι της λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε, προκαλώντας της ανατριχίλα παρ’ όλο που η θερμοκρασία ήταν στους 35 βαθμούς.

- Συγγνώμη που σε κοιτάμε επίμονα, αλλά επιτρέψτε μου να πω ότι δε νομίζω ότι είχαμε ποτέ μια τόσο όμορφη και σέξι γυναίκα να ζει εδώ.
 
Το είπε με έναν τρόπο που, αν της το έλεγε ένας άντρας όπως ο Μάρκος ή ο Ντίνος, θα έκανε την Στέλλα να κοκκινίσει.

- Ελπίζω να μη γίνομαι υπερβολικά θρασύς, αλλά είσαι ελεύθερη;

Η Στέλλα αναδιπλώθηκε σοκαρισμένη.
 
- Όχι! Είμαι παντρεμένη…
 
είπε με ενοχλημένο τρόπο καθώς σήκωσε το αριστερό της χέρι, δείχνοντας τις βέρα του γάμου της. Αφού το ήξερε γιατί το έκανε αυτό;

- Μη μου πεις ότι είσαι παντρεμένη με εκείνο το λευκό αγόρι που είδα δίπλα σου. Νόμιζα ότι ήταν ο αδερφός σου ή ο γκέι φίλος σου ή κάτι τέτοιο. Μια ωραία κυρία σαν εσένα πρέπει να είναι με έναν πραγματικό άντρα.
 
Ο Κώστας συνέχιζε να την κοιτάει πεινασμένα.

- Τι; Πώς μπορείς να είσαι τόσο άξεστος; Φύγε μακριά μου!
 
Η Στέλλα τράβηξε το χέρι της πίσω και πέρασε βιαστικά από δίπλα του. Ήταν έξαλλη καθώς έκλεινε πίσω της την πόρτα του διαμερίσματός της. Ποτέ δεν είχε νιώσει τόσο ασέβεια σε όλη της τη ζωή. Θα ήταν ανυπόφορο να έχει τέτοιους γείτονες.

Το δείπνο εκείνο το βράδυ ήταν πεντανόστιμο, κάτι που ήταν συνηθισμένο, δεδομένου του ταλέντου της Στέλλας στη μαγειρική. Ο Μάρκος έβλεπε τη γυναίκα του όμως ιδιαίτερα ταραγμένη.

- Δεν τους αντέχω τους δίπλα! Είναι τόσο αγενείς! Μισώ το πώς με κοιτάζουν και μου την πέφτουν… δεν άντεξε και παραπονέθηκε η Στέλλα.

Ο Μάρκος της κράτησε το χέρι και της είπε ότι μάλλον θα έπρεπε να τους αποφεύγουν, προσπαθώντας να την ηρεμήσει. Αφού έφαγαν, πήγαν στην κρεβατοκάμαρα τους, της οποίας ο ένας τοίχος γειτνίαζε με τον τοίχο των δίπλα.

- Κάναμε λάθος που διαλέξαμε αυτό το δωμάτιο για κρεβατοκάμαρα, έκανε η Στέλλα, εάν τους καπνίσει και βάλουν μουσική βραδιάτικα, δε θα μπορούμε να κοιμηθούμε

- Είμαστε πάνω από μία εβδομάδα εδώ και δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί χαλιέσαι;

Μόλις ξάπλωσαν στο κρεβάτι, ο Μάρκος έσκυψε προς τη σέξι γυναίκα του και άρχισε να τη φιλάει. Η Στέλλα αντέδρασε θετικά και σύντομα το ζευγάρι φιλιόταν έντονα. Καθώς τα πράγματα άρχισαν να εξελίσσονται σε κάποια σοβαρά προκαταρκτικά, ο ήχος των φωνών από δίπλα τους διέκοψε.

- Ουάου! Δε χορταίνω ποτέ να βλέπω τις αράπικες ψωλές σας…
 
ακούστηκε μια γυναικεία φωνή. Ήταν υπόκωφη, αλλά ο Μάρκος μπορούσε να διακρίνει αρκετές από τις λέξεις για να καταλάβει τι είχε πει.

- Υπέροχα, ακριβώς η τύχη μας! Τί ήθελα και το μελέτησα; Δε μπορώ να πιστέψω ότι θα τους ακούμε τώρα να κάνουν και σεξ, έκανε εκνευρισμένα η Στέλλα.

Ο Μάρκος αναστέναξε και το ζευγάρι άρχισε να ακούει αυτό που είχε διακόψει τις προσωπικές τους στιγμές.

- Ναι, μωρό μου! Ρούφα το καυλί μου! Καλύτερα να μου δείξεις ότι το θέλεις.
 
Η βαθιά φωνή του Κώστα ακούστηκε μέσα από τον διαχωρισμό μεταξύ των δύο διαμερισμάτων.

- Δε μπορώ να πιστέψω πώς μιλάει στις γυναίκες. Είναι ένα τέτοιο ζώο, ένας άθλιος…
 
είπε η Στέλλα είπε εκνευρισμένη. Παρόλα αυτά, το ζευγάρι συνέχισε να ακούει. Μετά από λίγη ώρα, θόρυβοι άρχισαν να ακούγονται από το διαμέρισμα με αυξανόμενη ένταση. Ο Μάρκος μπορούσε να διακρίνει κάτι που νόμιζε ότι ήταν ελατήρια κρεβατιού μαζί με άλλους θορύβους, αλλά δε μπορούσε να είναι σίγουρος. Ξαφνικά, η ίδια γυναικεία φωνή από πριν φώναξε μανιασμένα:
 
- Γαμώ το… λατρεύω τόσο πολύ τα τεράστια καυλιά σας! Μπιλ έτσι, γάμα με, γάμε με…

Ο Μάρκος καθόταν εκεί και άκουγε προσεκτικά. Δεν είχε ξανακούσει άλλους ανθρώπους να κάνουν σεξ κοντά του. Μετά από λίγα λεπτά, η Στέλλα γύρισε προς το μέρος του:
 
- Λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος να μην μπορούμε να διασκεδάσουμε μόνοι μας.
 
Έσκυψε προς τα μέσα για να φιλήσει ξανά τον άντρα της. Ο Μάρκος τη σταμάτησε:

- Τι; Αποκλείεται! Δε θέλω να μας ακούσουν να κάνουμε σεξ!

- Δε θα μας ακούσουν, κοίτα τι θόρυβο κάνουν!
 
Η Στέλλα έδειξε τον τοίχο ενοχλημένη. Δεν είχε νόημα όμως, ο Μάρκος δεν ήθελε να υποβιβαστεί στο επίπεδο των δίπλα. Ως αποτέλεσμα, δεν υπήρχε τίποτα άλλο να κάνει το ζευγάρι από το να ξαπλώσει εκεί και να ακούει το αριστοτεχνικό γαμήσι του Κώστα και του Μπιλ. Η κοπέλα από δίπλα ούρλιαζε πραγματικά τώρα από ηδονή.

- Ναι! Σου αρέσει να παίρνεις αυτό το αράπικο πουλί, έτσι δεν είναι;
 
Η φωνή του Μπιλ ήταν αυτή που ακουγόταν τώρα. Η κοπέλα βογκούσε, αλλά δε μίλαγε.
 
- Πάρ' το, σκύλα. Μπουκώσου με την πούτσα μου…
 
ήταν η σειρά του Κώστα να ακουστεί. Ακολούθησαν συνεχή βογκητά από το κορίτσι.

- Ουάου, είναι πραγματική τσούλα. Πώς μπορεί να δέχεται να της μιλάνε έτσι;…
 
δήλωσε η Στέλλα. Ο Μάρκος μουρμούρισε συμφωνώντας, ακούγοντας τα ελατήρια του κρεβατιού των απέναντι να τρίζουν όλο και πιο δυνατά. Οι θόρυβοι δεν έπαψαν να ακούγονται για πάνω από μία ώρα. Τελικά, η Στέλλα έσπασε τη σιωπή στην κρεβατοκάμαρα:
 
- Της το δίνουν πραγματικά, έτσι δεν είναι;…
 
συλλογίστηκε. Ο Μάρκος σχεδόν ένιωσε ζήλια μετά το σχόλιο της. Ωστόσο, δεν έδωσε μεγάλη σημασία σε αυτό και γύρισε ανάποδα. Μετά από λίγο, κατάφερε να πέσει σε έναν ανήσυχο ύπνο. Δεν πρόσεξε αν η Στέλλα είχε κοιμηθεί πρώτη ή όχι.

Το επόμενο πρωί, η Στέλλα σταμάτησε τη μουσική στο τηλέφωνό της, το οποίο ήταν στερεωμένο σφιχτά στο περιβραχιόνιο της, καθώς επέστρεφε από το πρωινό της τρέξιμο. Ο ήλιος μόλις είχε βγει, αλλά εκείνη είχε ήδη ιδρώσει πολύ, μουσκεύοντας το αθλητικό σορτσάκι και το μπλουζάκι της. Της άρεσε να τρέχει συχνά, αλλά το γεγονός ότι δεν είχε κάνει σεξ χθες το βράδυ της είχε αφήσει κάποια συσσωρευμένη ενέργεια που έπρεπε να κάψει. Καθώς περπατούσε μέχρι την κύρια είσοδο, εντόπισε μια νεαρή, ελκυστική μελαχρινή που καθόταν δίπλα στις σκάλες. Ήταν ντυμένη με ένα κοντό μαύρο φόρεμα που προοριζόταν ξεκάθαρα για νυχτερινή έξοδο και τα τακούνια της ήταν στα σκαλιά δίπλα της. Η Στέλλα δεν την είχε ξαναδεί εδώ γύρω και φαινόταν πολύ κουρασμένη.

- Γεια σου, είσαι καλά;… ρώτησε την κοπέλα.

Η κοπέλα της εξήγησε ότι ήταν καλά, απλώς περίμενε το Uber της. Η Στέλλα προσφέρθηκε να της κρατήσει συντροφιά μέχρι να συνέλθει από το τρέξιμο και η κοπέλα δέχτηκε με χαρά. Ακριβώς τότε, χτύπησε το τηλέφωνο της κοπέλας και το σήκωσε. Η Στέλλα αναρωτήθηκε πόσο χρονών ήταν αυτή η κοπέλα. Δεν έμοιαζε μεγαλύτερη από 19 ετών και έμοιαζε πολύ παράταιρη εκείνη τη στιγμή. "Γεια σου μπαμπά!" απάντησε η νεαρή κοπέλα, "Ναι, είχε πολύ πλάκα. Λίγος χορός και μετά περάσαμε τη νύχτα στης Μαίρης". Η Στέλλα μπορούσε να καταλάβει ότι αυτό το κορίτσι έλεγε ψέματα, ακόμα κι αν ο πατέρας της δε μπορούσε να το καταλάβει και το έκανε μάλιστα με μεγάλη ευκολία. "Όχι, φυσικά και δεν πήγα στου Φίλιππου. Συμφωνήσαμε όμως να συναντηθούμε αργότερα σήμερα. Τέλος πάντων, πρέπει να φύγω, ήρθε το Uber! Τα λέμε σε λίγο". Η κοπέλα έκλεισε το τηλέφωνο, είπε αντίο και ευχαρίστησε τη Στέλλα που της κράτησε συντροφιά και άρχισε να περπατά ξυπόλητη προς το αυτοκίνητο που πλησίαζε.

Καθώς έφευγε, τόσο η Στέλλα όσο και η κοπέλα άκουσαν τη φωνή του Κώστα να φωνάζει από την είσοδο. "Τα λέμε, κούκλα!" Η Στέλλα δεν τον είχε προσέξει πίσω της, όσο εκείνος ακουμπούσε στην είσοδο βάζοντας ένα τσιγάρο στο στόμα του. Είδε την κοπέλα να γυρίζει, να του στέλνει ένα φιλί και να μπαίνει στο αυτοκίνητο. Το μυαλό της Στέλλας βρέθηκε σε υπερδιέγερση. Εκείνο το κοριτσάκι ήταν η θρασύτατη τσούλα που της είχαν γαμήσει τα εσώψυχα ο Μπιλ και ο Κώστας το προηγούμενο βράδυ! Ήταν σοκαριστικό για τη Στέλλα να φαντάζεται ότι ένα τόσο γλυκό λευκό κοριτσάκι, που σαφώς ζούσε με τους γονείς της και έβγαινε με ένα αγόρι που το έλεγαν Φίλιππο, να ήταν υπεύθυνο για όλο το θόρυβο που την κράτησε ξύπνια για ώρες το προηγούμενο βράδυ.

Η Στέλλα αποτίναξε αυτές τις σκέψεις όταν συνειδητοποίησε ότι ο Κώστας την κοιτούσε επίμονα. Γύρισε να πάει μέσα, αλλά ο Κώστας σήκωσε το χέρι του, εμποδίζοντάς της το δρόμο.
 
- Εσύ τι κάνεις, μωρό μου;
 
Ο τόνος και το βλέμμα του ήταν αλαζονικά όπως πάντα.
 
- Πότε θα μπορέσω να δοκιμάσω το σφιχτό, μικρό, λευκό σου μουνάκι;

Η Στέλλα δε μπορούσε να πιστέψει το θράσος του. Την κοιτούσε σα να ήταν ένα κομμάτι κρέας. Μπορεί να είχε συνηθίσει τις μικρές λευκές τσούλες να ανταποκρίνονται θετικά σε αυτού του είδους τη μεταχείριση, σκέφτηκε, αλλά όχι εκείνη.
 
- Ποτέ…
 
φώναξε καθώς τον προσπέρασε.

- Ξέρω ότι θέλεις λίγο από αυτό το μεγάλο μαύρο καυλί!
 
Ο Κώστας φώναξε πίσω, καθώς έκλεισε την πόρτα πίσω της. Ανέπνεε βαριά. Μισούσε τόσο πολύ αυτόν τον άντρα! Ένιωθε τόσο βρώμικη από το ότι της μίλησε έτσι που χρειαζόταν ένα ντους. Καθώς ξεφλούδιζε το εσώρουχό της από τη λεκάνη της, παρατήρησε ότι το εσώρουχό της είχε κολλήσει στο μουνί της, και δεν ήταν από τον ιδρώτα. "Τι στο διάολο;" σκέφτηκε. Δεν ήταν δυνατόν να είχε βραχεί μόλις τώρα. Παρά την άρνησή της, η ακατανίκητη μυρωδιά της καύλας της γέμισε γρήγορα το μικρό μπάνιο καθώς έβγαζε τα ρούχα της. Η Στέλλα το απέρριψε ως έλλειψη σεξ από το προηγούμενο βράδυ, όταν είχε καυλώσει, και μπήκε στο κρύο ντους.

Εκείνο το βράδυ, η Στέλλα μόλις και μετά βίας άκουγε τι έλεγε ο Μάρκος. Ήταν τόσο θυμωμένη για αυτά που της είχε πει ο Κώστας. Πώς μπόρεσε να της μιλήσει έτσι; Κάποια στιγμή, η Στέλλα διέκοψε το Μάρκο μόνο και μόνο για να σχολιάσει πόσο ποταπός ήταν ο Κώστας, παρόλο που εκείνος δε μιλούσε καθόλου για αυτόν. Αγνόησε το απορημένο βλέμμα του Μάρκου και σέρβιρε στον εαυτό της περισσότερο κρασί.

Λίγες μέρες πέρασαν και η Στέλλα ήταν ενθουσιασμένη. Η Εύα θα έφτανε επιτέλους εκείνη την ημέρα. Οι τελευταίες μέρες ήταν σχεδόν ανυπόφορες. Εκτός από τη δουλειά, ο Κώστας (με ή χωρίς τον Μπιλ) της την είχε πέσει ξανά με χυδαίο τρόπο. Με τη Εύα εδώ, θα είχε ένα σύντροφο και δε θα ένιωθε πλέον τόσο ευάλωτη.

Η Στέλλα έτρεξε στην πόρτα μόλις χτύπησε το κουδούνι και άνοιξε την πόρτα στη φίλη της. Κραυγές και αγκαλιές αντάλλαξαν οι δύο όμορφες κοπέλες καθώς χαιρετούσαν η μία την άλλη. Η ξενάγηση στο μικρό διαμέρισμα κράτησε μόνο λίγα λεπτά και η Εύα έβαλε τα πράγματά της στον ξενώνα. Μετά την προκαταρκτική ξενάγηση, η Εύα άλλαξε, φορώντας πιο κατάλληλα ρούχα για αυτό το είδος του καιρού, που σήμαινε σορτσάκι και μπλουζάκι. Ήταν πάντοτε προικισμένη με ένα αφράτο σώμα, το οποίο αναδείκνυε τα ωραία της βυζιά, παρά το γεγονός ότι ορισμένες φορές σκεφτόταν ότι θα ήθελε να είχε το γυμνασμένο κορμί της φίλης της. Παρ’ όλα αυτά το πληθωρικό της σώμα ταίριαζε γάντι με την πληθωρική της προσωπικότητα. Οι δύο κοπέλες λοιπόν κάθισαν και πέρασαν τις επόμενες δύο ώρες μιλώντας για το Μάρκο και τον Ντίνο και κουτσομπολεύοντας γενικά.

Λίγες ώρες αργότερα, όταν είχε σχεδόν νυχτώσει, ο Μάρκος τηλεφώνησε στη Στέλλα. Εκείνη το σήκωσε, όντας κάπως μεθυσμένη. Τα κορίτσια είχαν πιει κρασί για αρκετή ώρα ενώ μιλούσαν. Ο Μάρκος χάρηκε που τα κορίτσια το διασκέδαζαν και ήλπιζε να δειπνήσει μαζί τους την πρώτη νύχτα της Εύας, αλλά δυστυχώς έπρεπε να μείνει λίγο παραπάνω στην τράπεζα (είχε υψηλή θέση, σε αντίθεση με τη Στέλλα). Αφού έκλεισε το τηλέφωνο η Στέλλα, η Εύα ζήτησε να πάνε κάτω στη κοινή αυλή, ώστε να μπορέσει να καπνίσει και να πάρει λίγο καθαρό αέρα. Η Στέλλα συμφώνησε ευχαρίστως, βλέποντας ότι θα ήταν λίγο πιο δροσερά έξω παρά μέσα και τα κορίτσια πήραν το δρόμο για τη μικρή κοινή αυλή της πολυκατοικίας, με τα ποτήρια και το μπουκάλι στο χέρι.

Τα κορίτσια διασκέδαζαν τόσο πολύ πίνοντας και συζητώντας στο αίθριο που μόλις που πρόσεξαν ότι ο χρόνος περνούσε. Είχε σκοτεινιάσει για αρκετή ώρα όταν ο Κώστας, ο Μπιλ και ένας άλλος φίλος του ήρθαν κοντά τους. Όπως πάντα, δε φορούσαν τίποτα άλλο παρά σορτσάκια μπάσκετ και αθλητικά παπούτσια, κάνοντας τη Στέλλα να αναρωτιέται αν είχαν καν μπλούζες.
 
- Γεια σου, Στέλλα! Τι γίνεται, κούκλα μου;…
 
ρώτησε ο Κώστας καθώς τα παιδιά πλησίασαν και απρόσκλητοι, έπιασαν κάποιες θέσεις δίπλα στα κορίτσια. Η Στέλλα γούρλωσε τα μάτια της και προσπάθησε να επικοινωνήσει οπτικά με τη Εύα ότι αυτοί ήταν οι τύποι για τους οποίους την είχε προειδοποιήσει. Αλλά είτε λόγω του αλκοόλ είτε λόγω της πρόσχαρης φύσης της, εκείνη δεν της έδινε ιδιαίτερη σημασία. Η Στέλλα συνειδητοποίησε ότι η Εύα βρισκόταν σε κάποιου είδους κατάστασης δέους. Κοίταζε με τις κόρες του ματιού της να έχουν διασταλεί, την ογκώδη φιγούρα και το μεγάλο τριχωτό στέρνο του Μπιλ, καθώς εκείνος καθόταν δίπλα της και άρχισε να της μιλάει. H Εύα είχε πράγματι εκπλαγεί από την αυτοπεποίθηση και την ομορφιά του σοκολατένιου καλλονού, που αμέσως ανταποκρίθηκε στην προσπάθεια του να γνωριστούν.

Η Στέλλα δεν μπορούσε να καταλάβει τι έλεγε ο Μπιλ στη φίλη της, αφού την ίδια στιγμή άρχισε να της μιλάει και ο Κώστας.
 
- Είναι υπέροχη βραδιά για να πιούμε μερικά ποτά εδώ έξω, έτσι δεν είναι; Επιτρέψτε μας να σας κάνουμε παρέα για λίγο…
 
είπε καθώς έβγαλε μερικές κρύες μπύρες από μία εξάδα και τις μοίρασε στους φίλους του. Ο άγνωστος φίλος του πήρε τη δική του ενώ μιλούσε στο τηλέφωνό του και πήγε παραπέρα, αφήνοντας τον Κώστα και το Μπιλ με τις δύο γυναίκες. Κανονικά η Στέλλα θα σηκωνόταν και θα έφευγε, αλλά κοίταξε και είδε ότι η Εύα μιλούσε ήδη με το Μπιλ και το κρασί την έκανε να νιώθει πιο κοινωνική και χαλαρή από το κανονικό.

- Μόνο αν μπορείς να φερθείς σαν κύριος, τον προειδοποίησε σερβίροντας στον εαυτό της λίγο ακόμη κρασί.

- Γιατί; Αυτό δεν είναι διασκεδαστικό. Ο καθένας μπορεί να είναι τζέντλεμαν, αλλά χρειάζεται ένας πραγματικός άντρας για να σου τσαλακώσει τα φτερά…
 
καυχήθηκε ο Κώστας, κάνοντας τη να γελάσει μεθυσμένη, εκπλήσσοντας τη. Η Στέλλα και ο Κώστας μίλησαν πραγματικά για αρκετή ώρα, κυρίως τα βασικά ο ένας για τον άλλον, όπως από πού ήταν, μεταξύ άλλων. Ο Κώστας δεν ήταν τόσο αγενής όσο συνήθως, πράγμα που την αφόπλισε λίγο. Της είπε μάλιστα ότι υπήρχαν μερικά πολύ καλά μέρη για φαγητό και ποτό σε αυτή την κατά τα άλλα υποβαθμισμένη γειτονιά. Η Στέλλα, ζαλισμένη από το κρασί, ενδιαφερόταν έντονα για όσα της έλεγε και πρόσεχε πολύ, κάνοντας ερωτήσεις σχετικά με τα πράγματα που της έλεγε. Σε εκείνο το σημείο, στη συζήτησή τους μπήκαν και ο Μπιλ και η Εύα, που από ότι φαίνονταν είχαν συμπαθήσει ο ένας τον άλλο.

Αφού μίλησαν για λίγο οι τέσσερις τους, ο Κώστας έκανε μια μικρή πρόποση και πρότεινε μάλιστα στα κορίτσια να βγουν για ποτό κάποιο βράδυ σε ένα κοντινό κλαμπ. Η Στέλλα χτύπησε ένα από τα μεγάλα, τατουάζ στα χέρια του Κώστα και του υπενθύμισε ότι ήταν παντρεμένη, ενώ γελούσε.

- Μπορεί να έρθει κι αυτός. Γιατί όχι; Δε μπορεί να χορέψει; Της απάντησε.

Η Στέλλα σκέφτηκε πραγματικά ότι αυτό ίσως να μην ήταν και τόσο κακή ιδέα. Ο Μάρκος χρειαζόταν ένα διάλειμμα από τη δουλειά. Συμφώνησαν ότι θα έβγαιναν μια μέρα μέσα στο Σαββατοκύριακο, συμπεριλαμβανομένου και του Μάρκου.

Καθώς συνέχιζαν να μιλάνε, η Στέλλα παρατήρησε ότι η Εύα ήταν ασυνήθιστα ήσυχη εδώ και λίγη ώρα. Ούτε χαμογελούσε πια και κάπως σαν να κοιτούσε μπροστά της σε κάποιο σταθερό σημείο. Η Στέλλα ήταν αρκετά μεθυσμένη εκείνη τη στιγμή και δε μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε. Τα πράγματα ήταν κάπως θολά και οι φανοστάτες έξω έδιναν ελάχιστο φως. Ο Μπιλ όμως είχε ένα μεγάλο σαρδόνιο χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Τότε, η Στέλλα νόμισε ότι είδε κάποια κίνηση κάτω από το τραπέζι. Χαμήλωσε το βλέμμα της και προσπάθησε να εστιάσει στην κίνηση. Στη μεθυσμένη της κατάσταση, μπόρεσε να διακρίνει κάτι σκούρο να κινείται πάνω στο χλωμό δέρμα της Εύας. Η Στέλλα χρειάστηκε σχεδόν να κρατήσει το χέρι της στο στόμα της για να μην αναφωνήσει. Ο Μπιλ ζύμωνε το εσωτερικό του μηρού της, και η Εύα είχε αυτό το ύφος του σαστισμένου λαγού. Ακριβώς τότε, η Στέλλα ένιωσε κάτι να τρίβεται ευχάριστα στην πλάτη της. Γύρισε και είδε το χέρι του Κώστα τυλιγμένο γύρω της, με τα μεγάλα του χέρια να της τρίβουν την πλάτη. Η Στέλλα πετάχτηκε από τη θέση της και είπε ότι έπρεπε να φύγουν. Άρπαξε γρήγορα τη σοκαρισμένη και μεθυσμένη φίλη της και την πήγε στο διαμέρισμα.

Μόλις μπήκαν στο διαμέρισμα, η Εύα ήταν εμφανώς αμήχανη.
 
- Τι συνέβη εκεί κάτω;
 
τη ρώτησε, προσπαθώντας να μην ακουστεί πολύ σκληρή ή επικριτική, αλλά παρ' όλα αυτά έκπληκτη. Η Εύα εξακολουθούσε να βρίσκεται σε αμηχανία:
 
- Θεέ μου! Δεν ξέρω! Δεν ξέρω τι με έπιασε...
 
Άρχισε να πανικοβάλλεται. Η Στέλλα την αγκάλιασε και την ηρέμησε. Αφού ηρέμησε κάπως, η Εύα συνέχισε να εξηγεί ότι όταν είδε τον Μπιλ είχε μείνει σοκαρισμένη για το πόσο μεγάλο και ογκώδες ήταν το σώμα του και με τον τρόπο που το βλέμμα του ένιωθε ότι διαπερνούσε την ψυχή της. Όταν άρχισε να της μιλάει, απλά βρέθηκε να του ανταποκρίνεται. Είπε ότι είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που ένας σέξι άντρας της την είχε πέσει έτσι και την είχε κυριεύσει με τα λόγια του.

Η Στέλλα δεν πίστευε στα αυτιά της. "Καυτός τύπος; Ο μαύρος!; Αλήθεια;" ρώτησε κοιτάζοντας τη φίλη της. Η Εύα απάντησε ότι τον θεωρούσε καυτό, πάρα πολύ μάλιστα. Εξομολογήθηκε ότι πάντα την έλκυαν οι μαύροι άντρες, απέπνεαν μία αυτοπεποίθηση και μία κυριαρχία, που της ηλέκτριζε το μυαλό. Την περίοδο της εφηβείας της έβλεπε συχνά interracial πορνό και γοητευόταν πώς οι μαύροι επιβήτορες κυριαρχούσαν στις ερωμένες τους. Λόγω όμως ότι μεγάλωσε σε πλούσιο προάστιο της Θεσσαλονίκης δεν είχε τύχει να γνωρίσει ποτέ κανέναν. Τώρα όμως που την πλησίασε ο Μπιλ, κάτι αναστατώθηκε μέσα της, σαν το μυαλό της να βρέθηκε σε μία περίεργη νιρβάνα.

Στη συνέχεια, όπως ήταν λογικό, η συζήτηση στράφηκε στο Ντίνο. Η Εύα δε μπορούσε να σταματήσει να μιλάει για το πόσο ένοχη ένιωθε για αυτό που μόλις είχε συμβεί. Ήταν αρραβωνιασμένη στη τελική! Η Στέλλα την ρώτησε αν τα πράγματα ήταν καλά μαζί του ή αν υπήρχαν προβλήματα τον τελευταίο καιρό. Εκείνη την διαβεβαίωσε ότι τα πράγματα πήγαιναν υπέροχα. Προφανώς η δουλειά και η ρουτίνα είχαν επηρεάσει τον ενθουσιασμό και την κάποτε αυθόρμητη σεξουαλική τους ζωή, αλλά τα πράγματα δεν ήταν άσχημα. Δε θα τον απατούσε ποτέ, τη διαβεβαίωσε. Δε μπορούσε καν να πιστέψει ότι άφησε τον Μπιλ να την αγγίξει έτσι, αλλά ήταν σίγουρα ένα περιστατικό της μιας φοράς, να αποδιώξει τη φαντασίωση από μέσα της πριν παντρευτεί. Τέτοια πράγματα. Η Στέλλα της είπε να μην ανησυχεί, ότι δεν είχε κάνει τίποτα κακό και ότι όλα τα κορίτσια έχουν το δικαίωμα να θέλουν να νιώθουν σέξι. Αυτές οι διακοπές ήταν ο χρόνος που θα περνούσαν μαζί και θα περνούσαν καλά, δε θα έπρεπε να είναι τόσο σκληρή με τον εαυτό της.

Ξαφνικά, η μπροστινή πόρτα άνοιξε. Ο Μάρκος είχε γυρίσει από τη δουλειά. Η Εύα τον φίλησε σταυρωτά και κάθισαν να τα πουν.
Παρά το γεγονός ότι είχε φτιάξει η διάθεση της Εύας, η Στέλλα δε μπορούσε να πιστέψει όλα όσα μόλις είχε ακούσει. Πώς ήταν δυνατόν να μην τα γνώριζε όλα αυτά για την καλύτερή της φίλη; Πώς ήταν δυνατόν η καλύτερή της φίλη να έλκεται από μαύρους άντρες; Είχε κρατήσει αυτό το μυστικό για τον εαυτό της για τόσο καιρό. Και ο Μπιλ; Η Στέλλα δε θα μπορούσε να φανταστεί έναν λιγότερο πιθανό υποψήφιο για να κοιτάξει ερωτικά η φίλη της και πραγματικά πίστευε ή τουλάχιστον ήλπιζε να ήταν μια παρόρμηση της στιγμής. Άλλωστε έδειχνε να το έχει ήδη ξεπεράσει και να το έχει ξεχάσει, καθώς καληνυχτίζονταν.

Η Εύα όμως δεν είχε βγάλει από το μυαλό της το Μπιλ. Πράγματι είχε μετανιώσει που τον άφησε να της τρίψει το μπούτι, αλλά δεν έπαυε να είναι ακόμη μούσκεμα, αισθανόμενη ακόμα τους σκληρούς ρόζους των δαχτύλων του στο καυτό δέρμα της, λίγα εκατοστά από το μουνί της.
Χωρίς να το πάρει χαμπάρι, ξάπλωσε στο μαλακό κρεβάτι της και άρχισε αμέσως να χαϊδεύει και να πειράζει ολόκληρο το σώμα της, εστιάζοντας σταδιακά την προσοχή της στις θηλές της, μέχρι που μετά από περισσότερο από μια ώρα τσιμπήματος, τριβής, τινάγματος και τραβήγματος έγιναν τόσο σκληρές και τρυφερές για να ερεθίζονται ακόμα και από τα πιο απαλά αγγίγματα.

Στη συνέχεια μετακίνησε τα χέρια της προς τα κάτω, στο πρησμένο, πονεμένο, ξυρισμένο μουνί της, αναζητώντας τα διογκωμένα χείλη του, πρώτα τις χλωμές λείες εξωτερικές σάρκες του και μετά, ψάχνοντας βαθύτερα, περνώντας τα δάχτυλά της κατά μήκος των υγρών, βαθιά ροζ, ευαίσθητων εσωτερικών πτυχών του.

Φανταζόταν το Μπιλ να την σφίγγει με τα χέρια του και να την κάνει δική του, ενώ τις ψιθύριζε βρωμόλογα στο αυτί. Την κατάλληλη στιγμή, προσεκτικά έφερε το σώμα της όλο και πιο ψηλά προς την άκρη του οργασμού, πιο δυνατά και πιο έντονα, ανεβαίνοντας, τρέμοντας, ασθμαίνοντας και αγκομαχώντας για την λύτρωση που θα επέτρεπε στον εαυτό της.
Υπερευαίσθητη στην κάθε της κίνηση και στις απολαυστικά βρώμικες σκέψεις της, με το μυαλό της απόλυτα συντονισμένο με τις αισθήσεις που εξέπεμπαν από την πολύ απαιτητική κλειτορίδα της, φανταζόταν τον Μπιλ τώρα μέσα της. Ξάπλωσε ανάσκελα, άνοιξε διάπλατα τα πόδια της, έκλεισε σφιχτά τα μάτια της και ξεκίνησε την τελική προσέγγιση.

Σταδιακά ο οργασμός της χτιζόταν, αλλά είχε τον τέλειο έλεγχο των δαχτύλων της, επιβραδύνοντας για να παρατείνει την απόλαυση όσο το δυνατόν περισσότερο, πλησιάζοντας προς την κορύφωση της.

Έφτανε όλο και πιο κοντά, ασκώντας έναν αυτοέλεγχο που δεν ήξερε ότι είχε. Εάν ήταν εκεί μαζί της ο Μπιλ ήταν βέβαιη ότι δε θα τα κατάφερνε όπως τώρα, αλλά έπρεπε να συνεχίσει με την ελπίδα να ξεχάσει αυτό το σκοτεινό και κυρίαρχο βλέμμα του, που την έκανε να ιδρώνει από ηδονή.

Το σώμα της τώρα πλέον έτρεμε ακόμα πιο πολύ, οι αισθήσεις της λίγο πριν από τον οργασμό γίνονταν όλο και πιο ισχυρές και το μουνί της γίνονταν ακόμα πιο υγρό, τόσο πρησμένο, τόσο ανοιχτό, τόσο απελπισμένο να φτάσει στην κορύφωση. Με την κλειτορίδα της σκληρή σα μαργαριτάρι και τα πιο εκπληκτικά συναισθήματα που είχε βιώσει να την κατακλύζουν, η καρδιά της έσπερνε αυτές τις ακαταμάχητες σεξουαλικές ορμόνες σε όλο της το σώμα.

Το μυαλό της ήταν θολό καθώς τα δάχτυλά της άγγιζαν με δυσκολία πλέον την κλειτορίδα της και ήταν σα να πετάγανε σπίθες στην ίδια της την ψυχή. Ξανά και ξανά, κρατούσε την αναπνοή της και συγκεντρωνόταν. Βρισκόταν στην κόψη του ξυραφιού της τέλειας ικανοποίησης, βασανίζοντας τον εαυτό της πολύ... πολύ περισσότερο απ' όσο πίστευε ποτέ ότι θα μπορούσε να αντέξει.

Το μουνί της ήταν μούσκεμα και έσταζε. Τα χείλη του ήταν πυρακτωμένα και διογκωμένα και οι πόροι τους είχαν γίνει μικρά ηφαίστεια ηδονής. Η κλειτορίδα της παλλόταν και πονούσε περισσότερο απ' όσο μπορούσε να αντέξει, αλλά ακόμα συγκρατούνταν, κλαίγοντας σιγανά στον εαυτό της καθώς βίωνε αφάνταστη διέγερση και αυτοταλαιπωρία.

Τα λεπτά περνούσαν...

Οι μύες του εσωτερικού του μουνιού της συσπώνταν σε ρυθμικά κύματα ανεξέλεγκτων σπασμών, αλλά ακόμα δεν επέτρεπε στον εαυτό της την τελική οργασμική ανακούφιση. Στην πραγματικότητα, ζούσε ήδη όλες τις αισθήσεις ενός συγκλονιστικού οργασμού. Λαχάνιαζε, βόγκαγε, κλαψούριζε. Οι μύες της κοιλιάς της ήταν τόσο σφιγμένοι που πόναγε. Οι ρώγες της ήταν σα να είχαν πάρει φωτιά, σαν ένας αόρατος Μπιλ να τις τσίμπαγε και να τις τραβούσε, κάνοντάς τες μακρύτερες, σκληρότερες και πιο ευαίσθητες από όσο θυμόταν ποτέ.

Οι εσωτερικοί μύες των μηρών της έτρεμαν, έτοιμοι να σφίξουν την τελευταία στιγμή της κλιμακωτής απελευθέρωσης, αλλά τους κράταγε ανοιχτούς, εκθέτοντας τον ανοιγμένο κόλπο της σαν την άπληστη διεφθαρμένη τσούλα που ένιωθε ότι είχε γίνει.

Η λύτρωση όμως είχε φτάσει και δεν μπορούσε να την αναβάλλει άλλο. Χωρίς να το περιμένει, άρχισε να εκτοξεύει μικρούς πίδακες από μουνόζουμα χωρίς σταματημό. Δεν της είχε συμβεί ξανά ποτέ κάτι αντίστοιχο. Το μουνί της συμπεριφερόταν με έναν τρόπο που ποτέ δεν είχε ξαναβιώσει. Οι εκτοξεύσεις ζουμιών θα διήρκεσαν περίπου για πέντε λεπτά, μουσκεύοντας τελείως το κρεβάτι και κάνοντας την Εύα να σωριαστεί στο στρώμα ζαλισμένη, χωρίς να έχει κουράγιο να κουνήσει ούτε το μικρό της δαχτυλάκι, με σκέψεις ανακατεμένες με ηδονή να πλημμυρίζουν τη σκέψη της.

Γιατί δεν είχε νιώσει ποτέ έτσι με το Ντίνο; Πώς θα μπορούσε να ξεχάσει την φιγούρα του Μπιλ; Τί είχε πάθει λίγους μήνες πριν το γάμο της;
 
Την ίδια στιγμή που η Εύα προσπαθούσε να απαντήσει στις αναπάντητες ερωτήσεις που την κατέκλυζαν, η Στέλλα βρισκόταν στο κρεβάτι με παρεμφερείς σκέψεις. Η εικόνα του κολοσσιαίου, σοκολατένιου νεαρού να κάθεται πολύ κοντά στη αφράτη, χλωμή, ανοιχτομάλλα φίλη της, χουφτώνοντας τους λευκούς, κρεμώδης μηρούς της, χαράχτηκε στο μυαλό της καθώς έπεφτε σε έναν ανήσυχο ύπνο.

Είχε φτάσει πλέον Σάββατο και ο Μάρκος ήταν ενθουσιασμένος. Είχε να βγει για πάρτι εδώ και αιώνες. Φόρεσε το καλύτερό του πουκάμισο και το άρωμά του καθώς τελείωνε το ντύσιμό του. Θα ήταν επίσης υπέροχο να βγει με την Εύα και τη Στέλλα. Ο Μάρκος πάντα πίστευε ότι η Εύα ήταν μακράν η πιο καυτή φίλη της γυναίκας του και εκμεταλλευόταν κάθε ευκαιρία που μπορούσε για να τη φλερτάρει με μη όμως επιθετικό τρόπο. Εκείνη ήταν πάντα πολύ φιλική και τον φλέρταρε κι εκείνη, αλλά και οι δύο ήξεραν ότι ήταν απλώς φίλοι που πείραζαν ο ένας τον άλλον και ότι δεν προέκυψε ποτέ κάτι έστω και ελάχιστα σοβαρό από αυτό. Παρ’ όλα αυτά, ήταν ωραίο για το Μάρκο να δέχεται τέτοια προσοχή.

Ωστόσο, δεν ήταν και τόσο ενθουσιασμένος με το σχέδιο για απόψε. Ο Κώστας τους είχε προσκαλέσει όλους σε αυτό το κλαμπ εδώ κοντά. Σίγουρα από ότι κατάλαβε, ήξερε τον ιδιοκτήτη ή κάτι τέτοιο. Ο Μάρκος προφανώς δεν ήταν ενθουσιασμένος με την προοπτική να βγει με τους νεαρούς, αλλά η Εύα είχε έρθει στα κρυφά και τον είχε παρακαλέσει να βγουν αλλά και τον πίεσε με το νάζι της να πείσει και τη Στέλλα που έφερνε αρκετές αντιρρήσεις.

Μέσα στη βδομάδα τα κορίτσια είχαν περάσει αμέτρητες ώρες για ψώνια στα διάφορα εμπορικά κέντρα της πόλης. Ο Μάρκος δεν είχε μπορέσει να περάσει πολύ χρόνο μαζί τους λόγω της δουλειάς, αλλά ήταν επιτέλους Σάββατο και θα μπορούσε να πιει μερικά ποτά. Η διάθεσή του ανέβηκε σημαντικά μόλις τις είδε να βγαίνουν από το μπάνιο.

Και τα δύο κορίτσια είχαν εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να φορέσουν και να επιδείξουν τα φορέματα που είχαν αγοράσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ήταν κοντά (πολύ κοντά), πολύχρωμα και τόνιζαν καταπληκτικά τις αρετές του καθενός από τα όμορφα σώματά τους. Είχαν αφιερώσει πολύ χρόνο και στο μακιγιάζ τους και έδειχναν μαγευτικές.

Και οι τρεις τους ήπιαν μερικά ποτά στο διαμέρισμα πριν βγουν έξω. Ο Μάρκος αναλογίστηκε πόσο τυχερός ήταν, έχοντας αυτά τα δύο καυτά κορίτσια να ζουν κάτω από τη στέγη του και σύντομα θα χόρευε και με τις δύο. Ήταν όλοι αρκετά μεθυσμένοι σε αυτό το σημείο και βγήκαν έξω, κάνοντας μια σύντομη διαδρομή με ταξί προς το κοντινό κλαμπ.
 
Το κλαμπ ήταν εκπληκτικά καλά διακοσμημένο, σε πλήρη αντίθεση με τη χαμηλών τόνων είσοδο στο δρόμο. Διέθετε επίσης πολύ καλά ηχεία, δεδομένου ότι έβαζαν χιπ χοπ και άλλες χορευτικές επιτυχίες. Αρκετά σώματα που χόρευαν είχαν γεμίσει την πίστα και ο Μάρκος παρατήρησε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν όλων των ηλικιών και των εθνικοτήτων, κάτι που φαινόταν να ταιριάζει με τη δημογραφία της γειτονιάς τους. Πήρε μερικά ποτά για τον εαυτό του καθώς και για τα δύο κορίτσια και σύντομα οι τρεις τους εντάχθηκαν στα σώματα που χόρευαν.

Ο Μάρκος περνούσε πολύ καλά. Και οι δύο κοπέλες διασκέδαζαν χορεύοντας και δεν τους πείραζε να τρίβονται πάνω του παιχνιδιάρικα. Προφανώς, το αλκοόλ είχε σαφώς θετικές επιδράσεις σε όλους τους.

Αφού χόρεψαν για λίγο, η Εύα εντόπισε τον Κώστα και τους φίλους του να στέκονται γύρω από ένα χαμηλό τραπέζι στο τμήμα VIP. Ο Κώστας τους χαιρέτησε, προσκαλώντας τους να καθίσουν μαζί τους. Με όλο το αλκοόλ και την ευχάριστη διασκέδαση που κατέκλυζε τον χώρο, ο Μάρκος δεν είχε καθόλου αντίρρηση. Όταν η Εύα τους πρότεινε να πάνε εκεί, ο Μάρκος βρέθηκε να συμφωνεί, καθώς η Στέλλα τον κοίταξε διστακτικά. Ο πορτιέρης τους άφησε να μπουν στον χώρο των VIP και κατευθύνθηκαν προς το τραπέζι του Κώστα, το οποίο ήταν γεμάτο με ακριβά μπουκάλια αλκοόλ και μίξερ. Ο Κώστας στεκόταν δίπλα σε δύο μαύρους νεαρούς, τους οποίους σύστησε στο Μάρκο ως Πέτρο και Τέρι.

Χρειάστηκε πολύ λίγη ώρα να πιούν όλοι μαζί για να πλησιάσει ο Μπιλ την Εύα. Αφού μίλησαν για λίγο, απλά της πήρε αποφασίστηκα το χέρι και την οδήγησε στην πίστα. Ο Μάρκος παρατήρησε την ανησυχία στο βλέμμα του προσώπου της, αλλά είδε ότι τον ακολούθησε ούτως ή άλλως. Γέλασε μάλιστα και ψιθύρισε αστειευόμενος στην Στέλλα:
 
- Τι ζευγάρι που θα έκαναν…
 
και συνέχισε να γελάει. Δεν αισθάνθηκε ότι εκείνη σφίχτηκε, αλλά παρατήρησε ότι δεν του απάντησε. Καθώς ο Μάρκος σερβιριζόταν πρόθυμα από ένα ακριβό μπουκάλι βότκα, ο Κώστας πλησίασε και πήρε το χέρι της Στέλλας. Εκείνη τράβηξε γρήγορα, αλλά διακριτικά, το χέρι της πίσω. Από τη θέση του, ο Μάρκος δε μπόρεσε να δει ούτε αυτή την ανταλλαγή ούτε το βλέμμα που έριξε η γυναίκα του στον Κώστα. Ο Κώστας φώναξε ξαφνικά στον Μάρκο:
 
- Έι, Μάρκο! Θα βγάλω αυτή τη μικρή κυρία στην πίστα. Πάρε όσα ποτά θέλεις.
 
- Εντάξει…
 
απάντησε ο Μάρκος, αν και ο Κώστας δεν περίμενε πραγματικά την απάντησή του. Κοίταξε αυτό τον ψηλό, μελαχρινό, καλοφτιαγμένο άντρα που έπαιρνε από το χέρι τη σέξι γυναικούλα του, χωρίς να είναι σίγουρος ότι του άρεσε αυτό που έβλεπε. Η αντίθεση ανάμεσα στους δυο τους ήταν εκπληκτική. Αποφάσισε να συνεχίσει να πίνει.

Βρισκόμενος μόνος του, άρχισε να μιλάει με τον Τέρι, ο οποίος δεν ήταν και τόσο δυσάρεστος. Έμαθε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί ήταν του πατέρα και ερχόντουσαν συχνά εδώ να διασκεδάσουν με τους φίλους του. Αφού μίλησε για αρκετή ώρα, κοίταξε προς την πίστα για να δει πώς τα πήγαιναν τα κορίτσια.

Ο Μάρκος εντόπισε πρώτα την Εύα και εξεπλάγη υπερβολικά από αυτό που είδε. Ήξερε ότι αγαπούσε το χορό και μπορούσε να είναι αρκετά ερωτική, αλλά δεν περίμενε να τη δει να χορεύει έτσι με κάποιον που δεν ήταν ο αρραβωνιαστικός της, ειδικά με έναν μαύρο τύπο όπως ο Μπιλ. Στήριζε τον κώλο της ξεδιάντροπα απέναντι σε αυτό το μεγαθήριο που δέσποζε από πάνω της. Τα χέρια του περιπλανιόταν άγρια παντού, χαϊδεύοντας τα διάφορα μέρη του σώματός της. Το πρόσωπο της Εύας πρόδιδε πόσο πολύ το απολάμβανε. Παρ’ όλο που είχαν βγει αρκετές φορές μαζί, ο Μάρκος δεν είχε ποτέ γίνει πολύ στενός φίλος με τον Ντίνο. Παρά το γεγονός αυτό, ένιωθε λίγο άσχημα γι' αυτόν αυτή τη στιγμή. Δεν πίστευε ότι ο Ντίνος θα ήταν πολύ χαρούμενος αν έβλεπε την αρραβωνιαστικιά του εκείνη τη ώρα. Ο Μάρκος ζήλευε επίσης ελαφρώς επειδή δεν ήταν αυτός που χόρευε με αυτόν τον τρόπο με εκείνη. Κρίνοντας από το πόσο καλά έδειχνε να περνάει με το Μπιλ, αμφέβαλλε αν θα είχε την ευκαιρία να το κάνει ούτε εκείνο το βράδυ.

Στη συνέχεια σάρωσε το χώρο ψάχνοντας για τη Στέλλα. Του πήρε αρκετά περισσότερο χρόνο για να τη βρει, αλλά τη βρήκε και χόρευε ακόμα με τον Κώστα. Καθώς όμως βρίσκονταν πιο μακριά του, ήταν πιο δύσκολο να δει τι συνέβαινε. Το αλκοόλ επιπλέον δε βοηθούσε. Χόρευαν όμως κοντά, αυτό ήταν σίγουρο. Ο Μάρκος ένιωσε ένα αίσθημα ζήλιας που σχεδόν τον οδήγησε να τους πλησιάσει και να πάρει την Στέλλα. Σχεδόν... Ακόμα και μεθυσμένος, ο Μάρκος φοβόταν από μέσα του το μέγεθος του Κώστα. Εξάλλου, σε αντίθεση με την Εύα, το βλέμμα της Στέλλας φαινόταν πολύ πιο σοβαρό, πολύ συγκεντρωμένο μάλιστα.

Την ίδια στιγμή, η Στέλλα έριξε μια ματιά προς την κατεύθυνση του Μάρκου, τα μάτια της ανέβηκαν γρήγορα και απομακρύνθηκε από τον Κώστα. Ο Μάρκος την είδε να του λέει κάτι και επέστρεψαν και οι δύο στο τραπέζι. Το πρόσωπό της ήταν λίγο αναψοκοκκινισμένο και το δέρμα της έλαμπε, δείχνοντας μια υποψία ιδρώτα από την προσπάθειά της στην πίστα. Πλησίασε τον Μάρκο και του έδωσε ένα φιλί, ρωτώντας τον αν περνούσε καλά. Εν τω μεταξύ, ο Κώστας πήγε να μιλήσει στον Τέρι. Η Στέλλα ήταν σίγουρα μεθυσμένη και έσυρε τον άντρα της στην πίστα για να χορέψουν.

Καθώς χόρευαν, ο Μάρκος ήταν έτοιμος να ρωτήσει την Στέλλα πώς ήταν ο χορός με τον Κώστα, αλλά διακόπηκε από την ερώτησή της: "Είδες, την Εύα;". Ο Μάρκος ανέφερε ότι χόρευε με τον Μπιλ, αλλά κανείς τους δεν την έβλεπε τώρα τριγύρω. Η Στέλλα της έστειλε ένα μήνυμα, αλλά δεν υπήρξε απάντηση. Ο Μάρκος είπε ότι μάλλον είχε βγει για τσιγάρο, σίγουρα θα επέστρεφε. Ήταν τόσο καυλωμένος με το να βλέπει τη γυναίκα του και την Εύα να χορεύουν που ειλικρινά δεν τον απασχολούσε τόσο πολύ η απουσία της. Ήθελε να αλέσει την καυτή γυναίκα του και στη συνέχεια να την πάρει σπίτι για σεξ που τόσο χρειαζόταν. Μπορούσε να καταλάβει ότι αισθανόταν ζωηρή, κάτι που ο Μάρκος υπέθεσε ότι οφειλόταν σε όλα αυτά τα ποτά που είχαν καταναλώσει.

Η Στέλλα όμως είχε αρχίσει να ανησυχεί για τη φίλη της.
 
- Μωρό μου, θα πάω να την ψάξω έξω. Εσύ πήγαινε να δεις αν είναι δίπλα στο μπαρ ή στις τουαλέτες…
 
είπε καθώς έφευγε προς την κύρια έξοδο. Ο Μάρκος έμεινε για άλλη μια φορά μόνος του. Η νύχτα δεν πήγαινε όπως ήθελε. Κατέβασε το ποτό του και πήγε να ψάξει για την Εύα.

Η Στέλλα ανησυχούσε πραγματικά για την εξαφανισμένη φίλη της, αλλά ένας άλλος λόγος που βγήκε έξω ήταν ότι χρειαζόταν λίγο αέρα. «Ναι, είμαι μεθυσμένη, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για να αφήσω τον Κώστα να μου κάνει αυτά τα πράγματα;» μάλωσε τον εαυτό της. Ένα ρεύμα ζεστής καλοκαιρινής αύρας τη σάρωσε αναζωογονητικά καθώς βγήκε έξω. Υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που κάπνιζαν εκεί, αλλά η Εύα δε βρισκόταν πουθενά.

Ωστόσο, το μυαλό της Στέλλας γύρισε γρήγορα στην πίστα του χορού. Θυμήθηκε πώς είχε κρατήσει τον Κώστα σε απόσταση όσο χόρευε, μην αφήνοντάς τον να πλησιάσει πολύ. Παρ' όλα αυτά, είχε συνεχίσει να την πλησιάζει για να της πει πράγματα στο αυτί (αφού η μουσική ήταν τόσο δυνατή που δεν μπορούσαν να ακούσουν αλλιώς ο ένας τον άλλον), μερικά αστεία που την έκαναν να γελάσει, αλλά μετά συνέχισε να γίνεται πιο διαχυτικός, πώς της πήγαινε αυτό το φόρεμα, πόσο όμορφα ήταν τα μάτια της. Πριν το καταλάβει, είχε στριμωχτεί πάνω της ενώ βρισκόταν ο ένας απέναντι στον άλλο, κάνοντάς τη να νιώθει τόσο μικρή καθώς σχεδόν την κουβαλούσε στο χορό. Η μυρωδιά του τη μεθούσε σχεδόν περισσότερο από το αλκοόλ. Δεν κατάλαβε καν πότε την είχε γυρίσει έτσι ώστε να του γυρίσει την πλάτη.
 
"Αυτός ο κώλος είναι τόσο σφιχτός! Μπορείς να τρελάνεις οποιονδήποτε άντρα με αυτόν"…
 
είχε σχεδόν ψιθυρίσει ο Κώστας στο αυτί της καθώς πίεζε την πλάτη της. Ξαφνικά, ένιωσε ένα μεγάλο, βαρύ αντικείμενο να πιέζει τον κώλο της. Η Στέλλα δε μπορούσε να το πιστέψει. Αυτό δε μπορούσε να είναι ο πούτσος του. Ένιωθε σαν να είχε ένα γκλομπ μέσα στο παντελόνι του! Τότε θυμήθηκε πώς φώναζε εκείνη η όμορφη νεαρή κοπέλα από το διαμέρισμα του Κώστα πριν από μερικές εβδομάδες. Αυτό, μαζί με την αλάνθαστη αίσθηση που πίεζε ανελέητα τον κώλο της, επιβεβαίωσαν ότι ήταν όντως τεράστιος ο πούτσος του. Ήταν τόσο σοκαρισμένη που μόλις που πρόσεξε τα μεγάλα του χέρια να χαϊδεύουν το κάτω μέρος του ενός μηρού της, ακριβώς κάτω από το σημείο όπου τελείωνε το κοντό φόρεμα. Το άλλο μεγάλο χέρι ταυτόχρονα σερνόταν κατά μήκος τώρα του πλευρού του ενός στήθους της. Αισθάνθηκε πόσο υγρό είχε γίνει το εσώρουχό της, χωρίς να μπορεί να το πιστέψει. Μήπως όντως πίεζε τον κώλο της προς τα πίσω; Τι την είχε πιάσει; Συμπεριφερόταν σαν τσούλα!

Τότε ακριβώς κοίταξε ψηλά και είδε τον Μάρκο να την κοιτάζει, και αυτό την επανέφερε στα συγκαλά της. Είχε πει στον Κώστα ότι έπρεπε να σταματήσουν για λίγο και εκείνος την είχε αφήσει να φύγει χωρίς να κάνει σκηνή. "Πρέπει να σταματήσουμε για λίγο", την πείραξε. Η Στέλλα έπρεπε να του απαντήσει, να τον βάλει στη θέση του! Αλλά δεν το έκανε. Ένιωθε τόσο ντροπιασμένη για τον εαυτό της- το βρεγμένο εσώρουχό της ήταν μια σκληρή υπενθύμιση της ανάρμοστης συμπεριφοράς της. Αποφάσισε να επιστρέψει μέσα και να συνεχίσει να ψάχνει την Εύα.

Η Στέλλα πέρασε από έναν απομονωμένο διάδρομο επιστρέφοντας στην κύρια πίστα, αλλά κάτι της τράβηξε την προσοχή. Γύρισε και έμεινε έκπληκτη για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια νύχτα. Είδε μια ψηλή, μαύρη, κολοσσιαία φιγούρα, που δε μπορούσε παρά να είναι ο Μπιλ, να κρατάει στον αέρα ένα μικροσκοπικό κορμάκι και να το πιέζει στον τοίχο, με τα ροζόξανθα μαλλιά του να αιωρούνται παντού. Κοιτάζοντας προσεκτικά, μπορούσε να δει τα χείλη του να καταπίνουν σχεδόν τα χείλη της Εύας. Τα χέρια του την κρατούσαν από τον κώλο της και τα δάχτυλά του περιπλανιόντουσαν σε όλη εκείνη την περιοχή του σώματός της.

Η Στέλλα έτρεξε φωνάζοντας το όνομά της. Το ζευγάρι γύρισε έκπληκτο κι ο Μπιλ την άφησε στο πάτωμα και απομακρύνθηκε. Ο μεθυσμένος πανικός της Εύας ήταν γραμμένος στο πρόσωπό της. Το φόρεμα και τα μαλλιά της εντελώς ατημέλητα. "Γαμώτο! Στέλλα! Λυπάμαι πάρα πολύ! Τα σκάτωσα τόσο άσχημα!" φώναξε.

Η Στέλλα την πλησίασε και αγκάλιασε σφιχτά την καλύτερή της φίλη. Της είπε να μην ανησυχεί, ότι ήταν μεθυσμένη και ότι θα την πήγαιναν σπίτι. Καθώς ήταν κοντά στην είσοδο, είπε στην Εύα να περιμένει εδώ όσο εκείνη θα πήγαινε να φέρει το Μάρκο. Η Εύα παρακάλεσε την κολλητή της να μην του πει τι είχε μόλις συμβεί, λέγοντας ότι ήταν μια στιγμιαία μαλακία και ότι δεν ήθελε να το μάθει ο κόσμος. Η Στέλλα συμφώνησε και της είπε να μην ανησυχεί καθώς βιαζόταν να φέρει τον Μάρκο.

Τον βρήκε μόνο του στο τραπέζι των VIP, να σερβίρεται άλλο ένα ποτό. Αποφάσισε ότι δε θα του έλεγε τι είχε δει, κυρίως επειδή δεν ήθελε να ξέρει κάτι τέτοιο για την καλύτερή της φίλη, αλλά ίσως υπήρχε και ένας άλλος λόγος που δεν ήθελε να ανησυχήσει τον άντρα της. Ένας πολύ πιο εγωιστικός, ενοχλητικός λόγος που η Στέλλα δε μπορούσε να αφήσει τον εαυτό της να ομολογήσει καν. "Πρέπει να φύγουμε. Τώρα!" τον προέτρεψε. Ο Μάρκος άφησε κάτω το ποτό του και την ακολούθησε. Η Στέλλα έπιασε τον εαυτό της να αναρωτιέται πού βρισκόταν ο Κώστας, αλλά μάλωσε γρήγορα τον εαυτό της που έκανε τέτοιες σκέψεις. Γιατί να τη νοιάζει πού βρισκόταν; Ζήλευε;

Ωστόσο, η Εύα δεν βρισκόταν δίπλα στην είσοδο που την είχε αφήσει. Δεν ήταν ούτε έξω. Η Στέλλα κοίταξε παντού αλλά δεν μπορούσε να τη βρει και δεν απαντούσε στο τηλέφωνό της. Ούτε τον Μπιλ μπορούσε να βρει, και αυτό έκανε την Στέλλα να ανησυχήσει ακόμα περισσότερο. Κοίταξαν για άλλη μια φορά μέσα στο κλαμπ, αλλά η αναζήτησή τους ήταν μάταιη. Μετά από αρκετή ώρα, το ένστικτο της είπε τι έπρεπε να κάνει.

- Γλυκέ μου, ας πάμε σπίτι. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια χαρά, είπε στον απορημένο άντρα της.

- Τι; Απλά να την αφήσουμε εδώ;

- Πίστεψέ με. Πιθανότατα έχει ήδη πάρει ταξί για το σπίτι. Εξάλλου, της έδωσα εφεδρικό κλειδί.
 
Η Στέλλα πήρε τον Μάρκο και μπήκαν σε ένα ταξί. Η διαδρομή μέχρι το σπίτι ήταν σύντομη και ο Μάρκος είχε προσπαθήσει να φλερτάρει με τη Στέλλα, με επιτυχία. Ακόμα και παρά το δράμα που αφορούσε τη φίλη της, εκείνη ανταποκρίθηκε επιθετικά στα χουφτώματα και τα φιλιά του Μάρκου, βοηθούμενη σε μεγάλο βαθμό από τις άφθονες ποσότητες αλκοόλ που είχαν καταναλώσει όλοι εκείνο το βράδυ, αλλά και εξαιτίας όλης της προσοχής που είχε λάβει το σώμα της στα χέρια κάποιου άλλου.

Καθώς μπήκαν στο διαμέρισμά τους, η Στέλλα δεν μπορούσε πλέον να πει ότι εξεπλάγη από τους ήχους που άκουσε. Ο Μάρκος, από την άλλη πλευρά, είχε μείνει άναυδος. Όλα τα φώτα ήταν σβηστά, εκτός από μια αμυδρή ακτίνα φωτός που έβγαινε από τη μερικώς κλειστή πόρτα του ξενώνα. Ωστόσο, το διαμέρισμα ήταν γεμάτο θόρυβο. Ένα κεφαλάρι χτυπούσε στον τοίχο και ελατήρια κρεβατιού έτριζαν επανειλημμένα, αλλά δε μπορούσαν να συγκριθούν με τα δυνατά βογκητά της Εύας: "Αχ, γάμα με μωρό μου, έτσι δυνατά, ξέσκισε με''.
 
Αντί να σπεύσει να σταματήσει την απιστία της φίλης της, ένα ξένο, διαβολικό συναίσθημα κατέλαβε την Στέλλα. Δεν είχε νιώσει ποτέ ξανά έτσι. Ήταν σχεδόν σα μια εξωσωματική εμπειρία και ένα εντελώς διαφορετικό άτομο να είχε καταλάβει το σώμα της. Ίσως έφταιγε το αλκοόλ ή τα γεγονότα εκείνης της νύχτας, αλλά, ό,τι κι αν ήταν, κοίταξε τον Μάρκο και κράτησε το δάχτυλό της στα χείλη της κάνοντάς του νόημα να σωπάσει. Έβγαλε τα τακούνια της και άρχισε να βαδίζει στις μύτες των ποδιών της προς τον ξενώνα, παρά την ψιθυριστή κραυγή του Μάρκου που τη ρωτούσε τι έκανε. Δεν ήταν του χαρακτήρα της να είναι τόσο θρασύς, αλλά κάτι μέσα της την οδηγούσε να συνεχίσει. Κρυφοκοίταξε μέσα και το θέαμα της έκοψε την ανάσα.

Η Εύα ήταν απλωμένη γυμνή στο κρεβάτι, με τα ανακατεμένα, ροζόξανθα μαλλιά της να κυματίζουν έντονα. Τα γεμάτα, όμορφα βυζιά της χοροπηδούσαν πέρα δώθε, καθώς το γιγάντιο σώμα του Μπιλ κάλυπτε το ανοιχτόχρωμο, αφράτο σώμα της. Υπήρχαν παντού σκορπισμένα κομμάτια από ρούχα, που προφανώς είχαν πεταχτεί με επείγουσα βιασύνη. Το μικρό δωμάτιο μύριζε σεξ.

Ο τεράστιος μαύρος πούτσος του Μπιλ πριόνιζε μέσα και έξω την Εύα, κάνοντάς τη να φωνάζει κάθε φορά που έπιανε πάτο. Ήταν τεράστιος! Ήταν επίσης πλήρως καλυμμένος με τους χυμούς της, προσφέροντας την απαραίτητη λίπανση στο πρησμένο μουνάκι της. Η Στέλλα με δυσκολία μπορούσε να πιστέψει ότι τον έπαιρνε όλον. Ακόμα πιο εκπληκτικό ήταν να βλέπει τα σέξι λευκά πόδια της να τυλίγονται γύρω από το μυώδη κώλο του, πιέζοντας τον μέσα της, σαν να παρακαλούσε να γεμίσει το καυλωμένο μουνί της πέρα από το δυνατό. Η Στέλλα μπορούσε να ακούσει καθαρά τους σέξι ήχους των ιδρωμένων σωμάτων τους που συγκρούονταν βίαια. Η έντονη αντίθεση μεγέθους και χρώματος ήταν εκπληκτική.

Ο Μάρκος πλησίασε και άρχισε κι αυτός να παρακολουθεί αυτό το απίστευτο θέαμα με τα μάτια του. Ήταν τόσο έκπληκτος και γοητευμένος όσο και η Στέλλα. Το ζευγάρι έμεινε να παρακολουθεί πολύ περισσότερο απ' όσο χρειαζόταν για να επιβεβαιώσει την απιστία της Εύας, αλλά ήταν φανερό ότι δε μπορούσαν να ξεκολλήσουν τα μάτια τους. Κανείς δε θα μπορούσε να τους κατηγορήσει, ωστόσο. Λίγες εικόνες θα μπορούσαν να είναι τόσο ερωτικές όσο η παρακολούθηση αυτής της απίθανης αλλά ισχυρής ένωσης. Το βλέμμα της Εύας ήταν εντυπωσιακό. Κοίταζε με προσήλωση τον εραστή της, με τα ορθάνοιχτα μάτια της να μεταδίδουν την έντονη ευχαρίστηση που εισέπραττε. Αλλά η Στέλλα αναγνώρισε επίσης κάτι βαθύτερο στο βλέμμα της. Ήταν το βλέμμα μιας γυναίκας εντελώς παραδωμένης, με την πιο πρωτόγονη έννοια της λέξης.
 
Η Στέλλα θα έπρεπε να είχε τρομάξει με αυτό που συνέβαινε, αλλά αντ' αυτού ένιωσε το μουνί της να γίνεται μούσκεμα για δεύτερη φορά εκείνη τη νύχτα. Ζητούσε επειγόντως προσοχή. Πήρε το Μάρκο από το χέρι και τον οδήγησε γρήγορα στην κρεβατοκάμαρά τους, κλείνοντας την πόρτα πίσω τους. Ακόμα κι αυτό δεν μπορούσε να πνίξει στο ελάχιστο τους θορύβους από το ζευγάρι της διπλανής πόρτας: "Γαμώ το Χριστό σου, λατρεύω αυτό το γλυκό σφιχτό μουνί. Θα καταλάβεις μουνάκι μου τί θα πει γαμήσι…" δήλωσε ο Μπιλ, στον οποίο η Εύα απάντησε βγάζοντας απλά ασυνάρτητες κραυγές.

Η Στέλλα και ο Μάρκος έπεσαν στο κρεβάτι τους ενώ φιλιόντουσαν. Η Στέλλα κατέβασε το πάνω μέρος του φορέματος της, δίνοντας στον Μάρκο πρόσβαση στα στρογγυλά, σφιχτά βυζιά της, τα οποία και καταβρόχθισε με λαχτάρα. Ήταν τόσο καυλωμένη που δεν τον περίμενε και άρχισε να βγάζει μόνη της το εντελώς μουσκεμένο εσώρουχό της. Ο Μάρκος κοίταξε το εντελώς ξυρισμένο, αστραφτερό μουνί της, φανερά μπερδεμένος για το πώς είχε γίνει τόσο υγρή σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
 
- Γάμα με, μωρό μου, μη με λυπηθείς…
 
ικέτευσε η Στέλλα, σηκώνοντας τους γοφούς της, απελπισμένη να νιώσει την επαφή με το φλεγόμενο φύλο της. Ο Μάρκος έβγαλε γρήγορα τα ρούχα του και ανέβηκε από πάνω της. Ωστόσο, οι υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ που είχε καταναλώσει, τον εμπόδιζαν να φτάσει στη φυσιολογική του σκληρότητα. Ήταν σίγουρα καυλωμένος, το έβλεπε η Στέλλα, αλλά ο πούτσος του ήταν ακόμα ημίσκληρος, πλατσούριζε κοντά στο μουνί της αντί να τη διαπεράσει όπως χρειαζόταν. Η Στέλλα άρχισε να αισθάνεται απογοητευμένη, και οι εκκωφαντικοί θόρυβοι που έρχονταν από το διπλανό δωμάτιο μόνο χλεύαζαν το ζευγάρι. Δεν άντεξε άλλο και άρπαξε τον Μάρκο από τα μαλλιά του, σπρώχνοντας το κεφάλι του προς το μουνί της. Εκείνος έλαβε το μήνυμα και άρχισε να γλείφει πεινασμένα το μουνί της, με την Στέλλα να μην αφήνει το κεφάλι του.

Αισθανόταν ασυνήθιστα επιθετική εκείνη τη νύχτα, τροφοδοτούμενη από τις φωνές της Εύας που μεταφέρονταν μέσα από τον τοίχο: "Ω, Θεέ μου, δεν με έχουν γαμήσει ποτέ έτσι! Είναι τόσο βαθύ! Τόσο βαθιά! Δώσ' το μου, δώσ' το μου". Η Στέλλα έσπρωξε το κεφάλι του Μάρκου πιο δυνατά στο μουνί της, παίρνοντας τον πλήρη έλεγχο του προσώπου του. Παρατήρησε ότι είχε αρχίσει να τον παίζει με το ελεύθερο χέρι του. Μόλις άκουσαν τον Μπιλ να βρυχάται και να φωνάζει ότι γέμιζε τη φίλη της με το σπέρμα του, ο Μάρκος έχυσε σε όλο το κρεβάτι, απογοητεύοντας τη Στέλλα. Δεν είχε τελειώσει, όμως, και συνέχισε να έχει το πρόσωπό του πάνω στο μουνί της, μουσκεύοντας όλο του το πρόσωπο. Μετά από λίγο, ο Μάρκος αποτραβήχτηκε και είπε ότι δε μπορούσε να συνεχίσει άλλο, παραπονούμενος για το σαγόνι του.

Η Στέλλα έμεινε μόνη της και άρχισε να τρίβει μανιωδώς το μουνί της. Καθώς έκλεινε τα μάτια της, οι φαντασιώσεις μιας σκοτεινής φιγούρας τρύπωναν στο κεφάλι της απρόσκλητες. Προσπάθησε να τις διώξει, αλλά ήταν ανώφελο. Είδε ένα ζευγάρι μεγάλα, γνωστά, τατουάζ χέρια εκατέρωθεν του κεφαλιού της. Όχι, αυτό ήταν τόσο λάθος. Ήταν παντρεμένη γυναίκα! Το μυαλό της όμως δε μπορούσε να αντισταθεί και φαντάστηκε έναν απίστευτα μεγάλο, μαύρο πούτσο να την πιέζει. Τελείωσε πιο δυνατά από ό,τι είχε τελειώσει ποτέ στη ζωή της.

Καθώς κοίταξε κουρασμένη στο πλάι της, παρατήρησε ότι ο Μάρκος είχε αποκοιμηθεί. Πόση ώρα είχε αγγίξει τον εαυτό της; Οι ενοχές από τη συμπεριφορά της εκείνης της νύχτας συσσωρεύτηκαν μέσα της καθώς φόρεσε ένα καινούργιο εσώρουχο, ένα παλιό μπλουζάκι και γλίστρησε στο κρεβάτι. Τι επρόκειτο να συμβεί την επόμενη μέρα; Η Χριστίνα είχε απατήσει τον αρραβωνιαστικό της και θα ήταν ακόμα εδώ για άλλες τρεις εβδομάδες! "Θεέ μου, είμαι μεθυσμένη. σκέφτηκε η Στέλλα και έκλεισε τα μάτια της.
 
Λίγο πριν αποκοιμηθεί, άκουσε τα ελατήρια του κρεβατιού να αρχίζουν πάλι να τρίζουν από το διπλανό δωμάτιο.


Copyright Ref Number: 16151010322S040



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).