Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλοκαίρι πριν κάποια χρόνια. Διακοπές με κολλητό. Φτάνω Σάββατο, αυτός θα ερχόταν δευτέρα. Πάω στο δωμάτιο, τακτοποιώ πράγματα, βγαίνω μπαλκόνι με καφέ και αράζω. Στο δίπλα δωμάτιο κόρη με τη μάνα της.
 
Η κόρη βγαίνει στο μπαλκόνι να πάρει μαγιό. Πλούσιο ντεκολτέ που για λίγο καρφώνομαι. Με βλέπει και χαμογελάει. Κατεβαίνω στην παραλία και αράζω για μπίρα και μπάνιο. Πιο δίπλα το κορίτσι (ας την πούμε δώρα). Φοράει ένα σέξι μαγιό, το στήθος της πάντα υπέροχο, δε μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω της.
 
Το απογευματάκι φεύγω από παραλία, πάω σε περίπτερο και παίρνω μπίρες για το βράδυ, θα άραζα μπαλκόνι με μουσικούλα. Κατά τις 22:30 βγαίνω μπαλκόνι με μπίρα, δίπλα η δώρα, με μαγιό. Μου πιάνει κουβέντα.
 
- Μόνος διακοπές;
 
Της εξηγώ πώς περιμένω το φίλο που φτάνει δευτέρα απόγευμα και θα βγαίναμε για ποτάκι (θα είχα και γενέθλια θα γινόμουν 22). Μου λέει πως η μητέρα της (40 η μαμά, η δώρα 19) έχει πάει σε ένα φιλικό σπίτι και θα κοιμόταν εκεί και βαριόταν μόνη της. Της προτείνω αν θέλει να κάτσει μαζί μου. Έρχεται, αράζουμε στο μπαλκόνι με μπίρες. Μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Κάποια στιγμή της κάνω:
 
- Εγώ: Θες και άλλη μπίρα;
 
- Δώρα: Εννοείται
 
Μπαίνω μέσα για να φέρω... την ακούω που μου λέει.
 
- Δ: Σε είδα πως κοίταγες το στήθος μου το πρωί, σου αρέσει; (Έχει μπει ήδη στο δωμάτιο)
 
- Ε: Η αλήθεια είναι πως είναι υπέροχο.
 
- Δ: Θα ήθελες να το γλείψεις;
 
Πριν προλάβω να απαντήσω έχει βγάλει το πάνω μαγιό, με ρίχνει στο κρεβάτι, έρχεται από πάνω μου και κολλάει τις βυζάρες της στη μούρη μου.
 
Αρχίζω να τις γλείφω και να δαγκώνω τις ρώγες. Εκείνη τρίβεται πάνω μου, καταλαβαίνει πως ο πούτσος μου έχει γίνει πέτρα, κατεβαίνει προς το κάτω, μου βγάζει το μαγιό, τον πιάνει στα χέρια της, τον βάζει στο στόμα της και μου κάνει ένα φοβερό τσιμπούκι και μου γλείφει τα αρχίδια.
 
Κάθεται πάνω μου και μπαίνω μέσα της. Αρχίζει να κουνιέται και οι βυζάρες της είναι στο πρόσωπο μου. Τη σηκώνω από πάνω μου και της λέω να μου κάνει ισπανικό. Τον βάζει ανάμεσα στα βυζιά της, μου κάνει ένα τέλειο ισπανικό και χύνω στα βυζιά της. Εκείνη με μια μαεστρία γλείφει τα χύσια από τον πούτσο μου. Ξαπλώνει δίπλα μου και χαλαρώνουμε.
 
Με το που βλέπει πως έχω ηρεμήσει μου λέει πως θέλει κι άλλο γύρο. Τη βάζω στα 4 και πριν προλάβω να κάνω κάτι, πιάνει τον πούτσο μου και τον βάζει στο κωλαράκι της.
 
- Δ: Είσαι ο πρώτος που μπαίνει στο κωλαράκι μου.
 
Η αίσθηση είναι υπέροχη. Τη γαμάω συνέχεια μέχρι που χύνω μέσα της.
 
Το πρωί πια, κατά τις 8:00.
 
- Δ: Είχα καιρό να περάσω καλά, πάω διπλά πριν γυρίσει η μητέρα μου.
 
- Ε: Ήσουν η απόλυτη καύλα.
 
Ξάπλωσα για ύπνο και σηκώθηκα μεσημέρι. Κατέβηκα στο μπαρ του ξενοδοχείου να πάρω ένα καφέ. Δίπλα η Κατερίνα (η μαμά της Δώρας, γυναικάρα).
 
Με πλησιάζει και μου κάνει στο αφτί:
 
- Κ: Έμαθα πως κράτησες παρέα στην κόρη μου εχθές, ευχαριστώ.
 
- Ε: Ναι περάσαμε ωραία είναι η αλήθεια.
 
Ανεβαίνουμε και οι δύο προς τα δωμάτια. Έξω από το δωμάτιο της μου λέει...
 
- Κ: Μου είπε πως είχε καιρό να γαμηθεί καλά, ζηλεύω!
 
Με τραβάει μέσα στο δωμάτιο (η κόρη έλειπε), με πετάει στο κρεββάτι, γδύνεται και μου βγάζει τη βερμούδα
 
- Κ: Α... δίκιο είχε η μικρή!

Τον βάζει στο στόμα της και αρχίζει ένα τρελό τσιμπούκι. Στον καθρέφτη βλέπω το ξυρισμένο μουνάκι της. Τη σταματάω και την βάζω να καθίσει πάνω στο πρόσωπο μου. Βάζω τη γλώσσα μου στο μουνάκι της και αρχίζω να τη χτυπάω με δύναμη.
 
- Ε: Σου αρέσει μωρή καύλα;
 
- Κ: Πολύ καυλιάρη...
 
και συνεχίζει το υπέροχο τσιμπούκι. Χύσαμε μαζί.
 
- Κ: και τώρα; Δε θα με γαμήσεις εμένα; Μονό η μικρή είναι τυχερή;
 
- Ε: Θες πολύ να σε γαμήσω:
 
- Κ: Πολύ...
 
Ξαπλώνω από πάνω της, μπαίνω μέσα της και αρχίζω να τη γαμάω. Στην αρχή αργά και μετά με δύναμη. Αρχίζει να φωνάζει, τα νύχια της στην πλάτη μου άφησαν σημάδι. Έχει βάλει τα πόδια της γύρω μου και με πιέζει να μπω ακόμα πιο βαθειά. Χύνω μέσα της.
 
- Κ: Αχ γαμιά μου, τι καύλα...
 
Μπαίνουμε να κάνουμε μπάνιο. .
 
- Κ: Πρέπει να προλάβω μια δουλειά.
 
- Ε: Μάλον δε θα προλάβεις, θα μπεις πάλι για μπάνιο.
 
Την παίρνω αγκαλιά, την πάω στο κρεββάτι, βάζω τα πόδια της πάνω στους ώμους μου και της γλείφω πότε κωλαράκι, πότε μουνάκι. Νιώθω τα υγρά της στο πρόσωπο μου. Τη γλείφω και δεν αφήνω σταγόνα.
 
Το απόγευμα και το βράδυ πέρασαν χαλαρά τα πράγματα. Την επόμενη μέρα το πρωί, δευτέρα και ενώ πίνω καφέ στο μπαλκόνι με φωνάζει η Δώρα να πάω δίπλα.
 
- Δ: Έλα να πιούμε καφέ... φεύγουμε σήμερα.
 
Καθίσαμε ήπιαμε καφέ, φάγαμε και κάτι...
 
- Δ: Προχθές ήταν πολύ ωραία, εσύ πέρασες καλά;
 
- Ε: Και το ρωτάς; Εννοείται!
 
- Δ: Θέλω να σου κάνω ένα δώρο για τα γενέθλια σου...
 
Αρχίζει να γδύνεται, έρχεται, κάθεται πάνω μου και μου δένει τα ματιά. Με πάει στο κρεβάτι και με ξαπλώνει. Αρχίζει να με γδύνει και να με γλείφει παντού. Τον βάζει στο στόμα της και αρχίζει ένα τέλειο τσιμπούκι.
 
- Ε: Αχ... δε θα μπορούσα να έχω καλύτερο δώρο.
 
- Δ: Το ξέρω μωρό μου!
 
Και ενώ εξακολουθεί το τέλειο τσιμπούκι νιώθω μια γλώσσα στα αρχίδια μου. Βγάζω το μαντήλι από τα μάτια, ήταν η Κατερίνα.
 
- Κ: Χρόνια σου πολλά...
 
Κάποια στιγμή μου έκαναν τσιμπούκι και οι δύο εναλλάξ. Τις έχυσα στο πρόσωπο. Η εικόνα μανά και κόρη να φιλιούνται και να γλείφει η μια τα χύσια μου από το πρόσωπο της άλλης ήταν τέλεια.
 
- Κ: Μη φύγεις, έχουμε ακόμα χρόνο μέχρι να έρθει το καράβι. Σωστά Δώρα;
 
- Δ: Σωστά, σωστά...
 
Κάθισαν απέναντι μου και άρχισε η μια να χαϊδεύει την άλλη. Κάνανε μεταξύ τους 69. Όταν είδαν πως είχα ξανά γίνει τούρμπο, ήρθαν και έκατσαν η Κατερίνα πάνω στον πούτσο μου και η Δώρα στο πρόσωπο. Γάμαγα μάνα και κόρη. Μετά ήρθε η Δώρα πάνω στον πούτσο μου και η Κατερίνα έγλειφε τα αρχίδια μου. Η ηδονή ήταν μεγάλη, έχυσα μέσα στη Δώρα.
 
Έχουν περάσει περίπου 10 χρόνια αλλά πάντα στα γενέθλια μου κλείνουμε το ίδιο δωμάτιο για το δώρο μου.


Copyright Ref Number: 16151160422S005Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).