Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Τριήμερο στο εξοχικό (2ο μέρος)

Ήρθε το τρίτο βράδυ και είχα πάρει θέση φυσικά στο γνωστό σημείο να δω τι θα γίνει. Είχε κάτσει η κοπέλα, έπινε ένα ποτό, νομίζω βότκα ήταν το μπουκάλι και έβλεπε στο λάπτοπ τσόντες, κάτι παρτούζες απ’ ότι κατάλαβα και έτριβε το μουνί και τον κώλο της. Χτυπάει το τηλέφωνο και πάει μέσα. Όλως περιέργως βλέπω να έρχονται δυο πιτσιρικάδες και να αράζουν στο τραπέζι. Το είπε και το έκανε σκέφτηκα. Τους άκουγα να περιγράφουν ο ένας στον άλλον όλο ανυπομονησία πως θα πηδήξουν την "καργιολίτσα" όπως την αποκάλεσαν και πάτησαν το play στο λάπτοπ. Έμειναν άφωνοι με το θέμα της τσόντας που έβλεπε, τις παρτούζες. Τότε σκέφτηκαν ότι θα πάει πολύ καλά όπως είπαν.
 
Ο χθεσινός (Α) είπε στον (Β) να κρυφτεί και να μη βγει αν δεν του πει. Εκείνη πήρε τον πιτσιρικά τηλέφωνο και του είπε ότι αλλάζει και έρχεται σε λιγάκι. Άργησε αρκετά βασικά αλλά σε μια στιγμή ανοίγει η πόρτα και βγαίνει η γειτόνισσα από μέσα φορώντας μόνο ένα σουτιέν και ένα στρινγκάκι. Τον πλησίασε και του έσκασε ένα φιλί πιάνοντας του τον πούτσο. Της λέει αυτός πειραχτικά:
 
- Άργησε το πουτανάκι μου σήμερα;
 
Αυτή του είπε όμως θα του ξεπληρώσει με ένα υπέροχο τσιμπούκι την αργοπορία της. Δεν έχασε ευκαιρία και αρχίζει να της λέει πειραχτικά:
 
- Θέλει να μπουκωθεί πάλι το καργιολάκι μου; Θέλει να νιώσει πούτσα μέσα στο στόμα του και χύσια να ρέουν στο λαιμουδάκι του;
 
Παράλληλα είχε βάλει το χέρι του κάτω και της χάιδευε το μουνάκι. Άρχισε να φτιάχνεται αυτή και της λέει:
 
- Βλέπω έβλεπες και τσοντούλες ε; Σου έμεινε εμμονή να φας δυο ψωλάρες ε;
 
Γυρίζει και του λέει ότι έπαιζε το μουνί της πριν βλέποντας τσόντες και βάζοντας και το άλλο χέρι στον κώλο της φαντασιώνονταν τα χειρότερα προφανώς.. και όντως ισχύει γιατί την πήρα για λίγο μάτι. Την ακούμπησε στο τραπέζι, της άνοιξε τα πόδια, έβαλε το χέρι του στο μουνί και βάραγε μαλακία στο μουνί της φτιάχνοντας τη και λέγοντας της για παρτούζες και τέτοια της λέει:
 
- Θέλω να σε γαμήσω με παρεούλα. Να σε στήσουμε στα τέσσερα με το παλικάρι που σου έλεγα και να σου πηδάμε τον κώλο ένας - ένας. Να σε κάνουμε τη χειρότερη πουτάνα.
 
Το κουβέντιαζαν για λίγο κι αυτή συμφωνούσε λέγοντας του ότι θέλει να γίνει το πουτανάκι τους αν είναι να την ξεσκίσουν αλλά φοβάται από την μια ότι θα την ξεχειλώσουν τόσο πολύ, που ακόμη και αν πονάει, σιγά πάνω στην καύλα τους αυτοί μη σταματήσουν. Της λέει ότι μπορεί πάντα να μείνει στο τσιμπούκι και τη ρωτάει αν θα κατάφερνε να πάρει δυο ψωλάρες σηκωμένες στο στόμα της, να τις γευτεί και να τις κάνει να τα χύσουν όλα πάνω της.
 
- Βέβαια... απάντησε. Θέλω πολύ. Αλλά σιγά μη μείνω εκεί. Θα θέλω να τις πάρω παντού!
 
- Θες να δοκιμάσεις να πάρεις ένα διπλό τσιμπούκι τώρα;... της λέει.
 
- Ναι αλλά πώς; Αφού δυο μας είμαστε.
 
- Σου έχω μια έκπληξη…
 
Βγαίνει ο Β που ήταν κρυμμένος με ένα παλούκι που διαγραφόταν από το χιλιόμετρο μέσα από την φόρμα του σηκωμένο και έτοιμο και η γειτόνισσα έχει μείνει κάγκελο βλέποντας δυο πουτσαράδες έτοιμους για όλα κι αυτή από την άλλη με τα εσώρουχα ξαναμμένη. Άρχισε να ξεροκαταπίνει και να τους κοιτάζει. Της συστήθηκε το παλικάρι και χωρίς πολλά πλησίασε κοντά της λέγοντας ότι είναι σκέτη καύλα και πιάνοντας της τον κώλο. Από τη μια η καύλα από την άλλη το άγχος, είχε μπερδευτεί. Τη βάλανε να κάτσει κάτω στην καρέκλα και αμέσως υπάκουσε. Ήταν και οι δυο τους σηκωμένοι μπροστά της και της περιέγραφαν μαζί σκηνικά για το πως θα τη γαμήσουν πειράζοντας και χαϊδεύοντας τη. Αυτή δεν ήξερε πως να φερθεί και τότε ο Β της βγάζει το σουτιέν και αρχίζει να παίζει με το στήθος της και ο Α να χαϊδεύει το σίγουρα καυλωμένο μουνάκι της. Την είχαν στριμώξει στην καρέκλα και παίζανε μαζί της. Τη σήκωσε ο ένας, την ξάπλωσε στο πεζουλάκι και άρχισε να της γλείφει το μουνί και ο άλλος συνέχισε να παίζει με το στήθος, να το δαγκώνει και να το χτυπάει ελαφρά. Την είχαν ήδη του χεριού τους. Τότε συνεννοημένοι και οι δυο μόλις είχε καρακαυλώσει η κοπελιά, σηκώνονται, τη βάζουν καθιστή και της λένε:
 
- Είδες πόσο ωραίο είναι μανάρι μου;
 
Το βλέμμα της ήταν στις πούτσες τους και δε μίλησε, απλά τις κοίταγε και άρχισε να παίζει δειλά - δειλά με το στήθος και να χαϊδεύει το μουνάκι της. Την είχαν καθιστή μπροστά τους να τους βλέπει και να ξερογλείφεται. Έπιασε ο Β το βυζί και της το έδωσε με τη ρώγα, νομίζω να το δαγκώσει και της λέει:
 
- Θέλω να σε δω πως γλείφεις και πως δαγκώνεις.
 
Αυτή υπακούει. Άρχισε να γλείφεται μόνη της και να παίζει με τις τρυπούλες της. Έβγαλε έτσι κάτω όπως ήταν το στρινγκάκι της και έμεινε εντελώς γυμνή. Κατέβασαν τα παντελόνια και τα παλικάρια και βγάλανε έξω δυο τεράστιες ψωλάρες σηκωμένες μπροστά στο προσωπάκι της λέγοντας της:
 
- Για να δούμε, χωράνε λες και τα δυο στο στοματάκι σου;
 
Πριν προλάβει να το πει, είχε πάρει το ένα καυλί στο στόμα και το άλλο το έπαιζε στο χέρι το έκανε εναλλάξ. Σε λίγη ώρα έγλειφε τη μια πούτσα ενώ μπουκωνόταν και έπαιζε με την άλλη. Έπεσε στα γόνατα από μόνη της κάποια στιγμή και προσπαθούσε να τα χώσει στο στόμα και τα δυο. Άρχισε να τα βάζει και τα δυο μαζί μέσα και να της ξεχειλώνουν το στόμα αυτές οι τεράστιες πούτσες. Την άρπαξαν από το κεφάλι και της πηδούσαν χαλαρά το στόμα με τα παλούκια τους και τα δυο μαζί μέσα της για λίγη ώρα. Αφού πνιγόταν, ανά τόσο τους έβγαζε έξω να πάρει ανάσα και τον ξαναέβαζαν μέσα οι πουτσαράδες να της καρφώνεται στο λαρύγγι. Το καργιολάκι τους έπαιζε με το μουνί της και το χτυπούσε με μανία. Οι γαμιάδες, τον έβγαζαν ο ένας, τον κάρφωνε ο άλλος και εναλλάξ είχαν αλλάξει τρόπο να της πηδάνε το στόμα.
 
Μετά από κανένα 40λεπτο τον βγάζει ο ένας από το στόμα της και της πετάει στο πρόσωπο το πηχτό του ψωλόχυμα. Της πήρε το κεφάλι και έβαλε τον πούτσο του πάνω στα χείλια της ενώ συνέχιζε να χύνει. Βάζει και ο δεύτερος την ψωλή του μέσα στο στόμα της και αρχίζει να τη χύνει. Τότε έπιασε και τις δυο πούτσες κρατώντας τες στο στόμα για να της χύσουν το υπόλοιπο ψωλόχυμα στο λαρύγγι. Δεν ξέρω πόσο ψωλόχυμα άδειαζαν τα παλικάρια αλλά για κανένα τρίλεπτο ακόμα τον είχαν στο στόμα της και την έχυναν. Είχε μέσα τα καυλιά, πήγαινε το κεφάλι της μπρος - πίσω και τους χάιδευε τα αρχίδια. Πρέπει να έσταζε από τα χείλια της σπέρμα και να κατρακυλούσε πάνω της γιατί φαινόταν που το άπλωνε στα βυζιά της. Κάποια στιγμή τα άδειασαν όλα και τον έβγαλαν έξω. Τότε σηκώθηκε, έκατσε στην καρέκλα και προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι έγινε. Σηκώθηκε ο Α με πρόφαση ότι πήγαινε για νερό και μπήκε μέσα στο σπίτι. Τους άφησε λίγο μόνους τους και άκουσα να τη ρωτάει ο Β αν της άρεσε. Ένιωσε λίγο αμήχανα αλλά γύρισε, τον κοίταξε και του είπε:
 
- Ναι, ωραία εμπειρία ήταν.
 
Άρχισε να της κάνει πλάκα που ήταν μέσα στα χύσια ολόκληρη και χαχάνισαν λίγο. Κοίταζε τον πούτσο του που ήταν μισοσηκωμένος αλλά ακόμη τεράστιος, και της λέει:
 
- Σ’ αρέσει; Θες να τον χαϊδέψεις;
 
Της πήρε το χέρι και το έβαλε πάνω στην πούτσα του. Πήρε με το άλλο κάτι χύσια από το πρόσωπο της και έβαλε τα δάχτυλα του κοντά στο στόμα της. Εκείνη χωρίς να το σκεφτεί του άρπαξε το χέρι και έγλειψε όλο το χύσι λίγο - λίγο κοιτάζοντας τον. Την έπιασε από το κεφάλι και την πήγε προς τα κάτω, άρπαξε τον πούτσο του και άρχισε να της τον χτυπάει στα χείλια και να τη μπουκώνει. Εκείνη έδειχνε να το απολαμβάνει. Χάιδευε τα αρχίδια του, συνέχισε να τον τσιμπουκώνει λέγοντας του ότι της αρέσει πολύ η μεγάλη του πούτσα και ότι θέλει να μπουκωθεί και να τη νιώσει να τη γαμάει. Τον ρούφαγε όλο. Είχε πέσει στην πούτσα του από πάνω και τον έχωνε όλο μέσα. Χανόταν στο λαρύγγι της. Αυτός άρχισε να της χαϊδεύει το μουνί και να της λέει ότι θα της ξεχειλώσει ότι τρύπα έχει. Εκείνη μούγκριζε και συμφωνούσε με ότι της έλεγε. Σάλιωσε το χέρι του κάποια στιγμή και άρχισε να της βάζει δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα. Τον άκουσα να λέει:
 
- Σε έχει ανοίξει για τα καλά ο φίλος μου, ε; Σου αρέσει να σου πηδάνε το κωλαράκι καύλα μου;
 
Εκείνη του μουγκρίζει καταφατικά. Συνέχισε να της πηδάει τον κώλο με το χέρι, λέγοντας της:
 
- Στον ετοιμάζω για να κάτσεις πάνω του.
 
Της καρφώνει την πούτσα δυνατά στο στόμα. Της έκανε κάποιες καρφωτές λέγοντας της να φανταστεί πως θα ’ναι όλο αυτό το νταμάρι μέσα στον κώλο της και τη σηκώνει λέγοντας της να τσακιστεί να κάτσει πάνω στην πούτσα του. Εκείνη εμφανώς καυλωμένη σηκώθηκε, άνοιξε τα κωλομέρια της και πήγαινε προς την πούτσα του. Τον ακούμπησε και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει εξαφανίζοντας τον όλον στην τρύπα της. Άνοιξε η πόρτα, εμφανίστηκε ο Α και πλησιάζοντας την ανεβαίνει στο πεζούλι, βγάζει το καυλί του και το καρφώνει στο στόμα της λέγοντας της:
 
- Μπουκώσου εκεί και μη μιλάς!
 
Με μια πούτσα στον κώλο και την άλλη στο στόμα είχε αρχίσει όντως να γίνεται υποχείριο τους. Της λένε ότι αν είναι καλό τσουλάκι και τα κάνει όλα, θα φάει πολύ πούτσα σήμερα. Τη ρωτούσαν αν θέλει, όχι δηλαδή ότι μπορούσε να κάνει και πίσω, αλλά απαντούσε σε όλα ναι. Ήταν έτοιμη να γίνει το δικό τους καργιολάκι. Τη σήκωσαν και την έβαλαν στα τέσσερα στην καρέκλα. Χάιδευαν λίγο τη σούφρα της και κάνοντας πλάκα μεταξύ τους. Τον ακούμπησε ο ένας στην κωλοτρυπίδα της και λέει του φίλου του:
 
- Κοίτα πόσο εύκολα θα τον ρουφήξει τώρα…
 
Με μια κίνηση τον πήρε όλο μέσα και έσκασαν στα γέλια για λίγο. Άρχισε να της γαμάει τον κώλο ο ένας και ο άλλος να έχει πάει μπροστά να της γαμάει το στόμα. Έβαλαν και οι δυο τα χέρια τους στα κωλομάγουλα της και τα άνοιγαν, τα ξεχείλωναν, της έλεγαν να σφίξει τον κώλο της και της έδιναν φάπες δυνατές. Πρέπει να της είχαν κοκκινίσει τον κώλο. Της γαμούσαν παρεΐτσα την κωλοτρυπίδα ένας - ένας με μανία, λέγοντας της ότι δε θα μπορεί να κάτσει για εβδομάδες. Εκείνη ήταν πια στα χέρια τους να την κάνουν ότι θέλουν. Τη σήκωσε ο ένας, την πήρε αγκαλιά και άρχισε να την γαμάει στα όρθια με την βοήθεια του δεύτερου φυσικά. Την περικύκλωσαν στα όρθια ο ένας μουνί και ο άλλος κώλο και την έσκιζαν στα δυο κανονιά. Την ανεβοκατέβαζαν με δύναμη στα καυλιά τους και τη βρίζανε, τη βαρούσαν, την είχαν κάνει ένα φτηνό τσουλάκι. Τη σούβλιζαν κανονικά. Αυτός που της πήδαγε τον κώλο την είχε αρπάξει από τα κωλομάγουλα και ο άλλος την κρατούσε από τα μπούτια. Εκείνη είχε πάρει αγκαλιά τον ένα, βογκούσε αδιαμαρτύρητα και τους ενθάρρυνε να την ανοίξουν στα δυο, να της χαρίσουν το πιο καλό γαμήσι που είχε ποτέ της.
 
Μετά από λίγη ώρα που την έσκιζαν έτσι, την έβαλαν κάτω, κάθισαν στο πεζούλι και τη διέταξαν να έρθει να τους ξεκουράσει τσιμπουκώνοντας τους. Χωρίς δεύτερη κουβέντα φυσικά εκείνη πήγε και άρχισε να τους τσιμπουκώνει με πάθος. Τους πίπωνε έτσι για κανένα δεκάλεπτο. Συζητώντας οι δυο τους και έχοντας το τσουλάκι να τους αρμέγει σηκώθηκαν και την πήρε ο ένας μαζί του. Ξάπλωσε στο τραπέζι και ήρθε η γκόμενα από πάνω του και καβάλησε με το μουνί της την πούτσα του έχοντας τον κώλο εσκεμμένα τούρλα να της τον γαμήσουν, όπως και φυσικά έγινε. Την είχαν στο τραπέζι σάντουιτς. Μια πούτσα να ανοίγει τη μουνάρα της και η άλλη να μπαίνει στον ήδη σκισμένο κώλο της. Την ξέσκιζαν για πολύ ώρα έτσι ώσπου τον βγάζει ο ένας από τον κώλο της και της τον βάζει μαζί με τον άλλον στο μουνί. Άρχισαν να της πηδάνε και οι δυο το μουνί της και να της το κάνουν πραγματικά πηγάδι. Εκείνη να πονάει και να λέει "όχι έτσι", ώσπου ο ένας της έκλεισε το στόμα και ο άλλος της βάραγε τον κώλο λέγοντας της να σκάσει και να κάτσει να τον φάει. Λίγο η καύλα λίγο ότι δεν είχε επιλογές έκανε μόκο και τους άφησε να εκτονώσουν την καύλα τους.
 
Της γαμούσαν και οι δυο μαζί το μουνί έτσι για πολύ ώρα ώσπου πλέον το ευχαριστιόταν και η ίδια. Της γαμούσαν όλο και πιο γρήγορα το μουνί κάνοντας τη να παραδίνεται ολοκληρωτικά στην καύλα. Μετά από πάρα πολύ ώρα τη σήκωσαν και την βάλανε να κάτσει με την κωλοτρυπίδα της στην πούτσα του Α που ήταν ξαπλωμένος, τη γείρανε προς τα πίσω να ξαπλώσει κάνοντας τη πάλι σάντουιτς γαμώντας της μουνί και κώλο ενώ παράλληλα σχολίαζαν πως ξέσκισαν το μουνί της έτσι, ότι έχει γίνει μπουρί και άλλα τέτοια. Της σήκωσε τα πόδια ο ένας στους ώμους του και την διέταξε να βάλει τα χέρια της και να ανοίγει τα κωλομάγουλα της. Έβγαλε την πούτσα του από το μουνί της, και άρχισε να την πλησιάζει στην κωλοτρυπίδα. Τον ακούμπησε πάνω και άρχισε να τον σπρώχνει μέσα της. Ο άλλος της κρατούσε το στόμα για να μην φωνάζει και της έλεγε ότι τώρα θα της κάνουν τη σούφρα δικιά τους. Δεν άργησε πολύ να τον πάρει όλο μέσα και άρχισαν να τη γαμάνε έντονα και με δύναμη στον κώλο. Της κρατούσε ο ένας το στόμα να μη φωνάζει και η ίδια κράταγε τα κωλομέρια της διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση. Της ξεφτίλιζαν έτσι τον κώλο για πάνω από μια ώρα.
 
Η γειτόνισσα είχε χαθεί στο δικό της κόσμο και απλά τον έπαιρνε, ενώ οι γαμιάδες της διασκέδαζαν με την κωλοτρυπίδα της. Άκουσα να λέει ο ένας «Χύνω» και να της ρίχνει όλο του το χύσι μέσα στον πάτο, συνεχίζοντας να τη γαμάει. Ακολούθησε και ο άλλος. Της γέμισαν τον κώλο χύσια και τη σήκωσαν πάνω. Πήρε την πρωτοβουλία και καθάρισε τις ακόμη τεντωμένες πούτσες τους. Τους πήρε στο στόμα έναν - έναν και τα έγλειψε όλα. Κάθισαν για λίγη ώρα ξάπλα στο τραπέζι και οι τρεις και πειραζόντουσαν. Αφού πήραν μια ανάσα, σηκώθηκαν τα αγόρια και πείραζαν τη σούφρα της. Την έβαλαν να κάτσει στα τέσσερα για να δούν πως την κατάντησαν. Αν και δεν έβλεπα, φαντάζομαι. Της χάιδευαν τις τρυπούλες για λίγη ώρα και έκατσαν πάνω στο τραπέζι. Η γειτόνισσα κατέβηκε κάτω και άρχισε να τους μαλακίζει τις ψωλάρες, έγλειφε τα αρχίδια τους, το πουτσοκέφαλο, τον έχωνε όλο μέσα κι αφού τους σήκωσε για τα καλά, γύρισε τον κώλο της προς τις πούτσες τους. Τις έπιασε και τις χτύπαγε στα κωλομέρια. Έτσι όρθια όπως ήταν, πήρε τη μια πούτσα, την έβαλε στον κώλο της και με πλάτη προς αυτούς όπως ήταν τον πήδηξε λίγο έτσι με τον κώλο. Μετά ξεκαβάλησε και έβαλε την άλλη πούτσα και χοροπήδησε πάνω της για κανένα τρίλεπτο παίζοντας με την πούτσα του άλλου.
 
Τότε σηκώθηκε, πήγε και έκατσε στα τέσσερα στο πάτωμα με τον κώλο τουρλωμένο και τα χέρια της να ανοίγουν τα κωλομέρια και την σούφρα της επιδεικνύοντας την τρυπούλα της λέγοντας τους ότι την τρώει η κωλοτρυπίδα της και θέλει να νιώσει τα καυλιά τους να τη γεμίζουν, να της τα χώσουν μέσα και άρχισε να παρακαλάει για γαμήσι. Σε κλάσματα σηκώθηκαν και οι δυο τους και την πλησίασαν. Ο ένας της έπιασε τον κώλο, τη βοηθούσε να τον κρατήσει ανοιχτό και της τον χαστούκιζε και ο άλλος τον κάρφωσε μέσα της. Της γαμούσαν τον κώλο ένας - ένας. Της έσκιζαν τον κώλο παρεϊτσα, ρίχνοντας της μπάτσες, και βάζοντας την να λέει πόσο καριόλα είναι. Τη σάπιζαν στον πούτσο. Της κάρφωναν τις πούτσες τους σε ότι τρύπα γούσταραν. Ήταν στα τέσσερα και οι γαμιάδες πηδούσαν πότε κώλο, πότε μουνί, πότε της έδιναν τσιμπούκι και της χτύπαγαν το κεφάλι για να μπει μέχρι το λαρύγγι. Στο τέλος όταν την είχαν κάνει χώμα πια και δεν κουνιόταν, την έβαλαν στο τραπέζι μπρούμυτα, ο ένας έβαζε την πούτσα του σε μουνί και κώλο και ο δεύτερος την είχε χώσει στο στόμα της και το γαμούσε. Η γειτόνισσα ίσα που κουνιόταν. Μετά από λίγο ακούω να της λέει ο ένας:
 
- Πάρ’ τα στην μουνάρα όλα μωρή πόρνη!
 
Αφού συνέχισε για κανένα δίλεπτο το σφυροκόπημα στο μουνί της, άλλαξαν θέση, την άρχισε ο άλλος στο μουνί ενώ της χτύπαγε το πρόσωπο με την πούτσα του ο δεύτερος. Είδα που της έσκασε ένα χαστούκι και της λέει:
 
- Πάρ’ τον όλον και τσιμπούκωνε παλιοτσούλα!
 
Τον κάρφωσε στο στόμα της και στη συνέχεια έχυσε και ο Α στο μουνί της και ήρθε μπροστά να του τον καθαρίσει. Είχε πάει πέντε το πρωί. Την πήραν και την πήγαν σηκωτή μέσα λέγοντας της ότι μπορεί να κοιμηθεί αν θέλει. Αυτοί όμως θα της ρίξουν πολύ χύσιμο ακόμα μόλις μπουν μέσα. Το άλλο πρωί κατά τις οκτώ τους είδα και τους τρεις έξω. Η Γειτόνισσα στα γόνατα με δυο πούτσες στο στόμα και τα παλικάρια όρθια και να της πιάνουν το κεφάλι, να χαϊδεύουν το στήθος και να της λένε να τα βάλει όλα μέσα. Της τον έδιναν για κανένα εικοσάλεπτο, ώσπου την έχυσαν ένας - ένας, βάζοντας τη να ανοίξει το στόμα να δουν πόσο της το γέμισαν, και σπρώχνοντας με τις πούτσες τους το χύσι να μπει κι άλλο μέσα. Όταν το διέλυσαν της είπε ο Α:
 
- Τα λέμε τα υπόλοιπα στην Αθήνα…
 
- Με τέτοιες πούτσες δύσκολο να αρνηθώ… του απάντησε η γειτόνισσα.
 
Προφανώς τη γαμήσανε κι άλλες φορές. Τρεις μέρες έκατσε ο Α εδώ και μπορώ να πω τρεις μέρες έδωσε ρέστα και όντως της άνοιξε τόσο τον κώλο που αποκλείεται να πονέσει ξανά. Το ίδιο βράδυ ήρθε ο άντρας και οι γονείς της και γύρισαν όλα στους φυσιολογικούς ρυθμούς.
 


Copyright Ref Number: 16151160422S030



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.