Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμρνο μέρος: Το γαμήσι της μάνας μου

Λίγες μέρες μετά, αφού είδα τη μάνα μου να γαμιέται με το γκόμενο της, αυτός άρχισε να λέει υπονοούμενα κάθε φορά που μέναμε μόνοι μας.
 
- Τι γίνεται μικρέ, γουστάρεις να βλέπεις τη μάνα σου να πηδιέται;
 
- Κόψε τις μαλακίες και άσε με ήσυχο!
 
- Αφού σε έχω δει πως καυλώνεις να βλέπεις τη μάνα σου να κάνει σαν πουτάνα για την ψωλάρα μου. Έχω πηδήξει πολλά κρυφό πουστράκια σαν εσένα! Μια μέρα θα με παρακαλάς να σε πηδήξω.
 
- Μεγάλη ιδέα έχεις για το μικρό πουλί σου.
 
Άρχισε να γελάει. Δεν άντεξα άλλο τη συμπεριφορά του και πήγα στο δωμάτιο μου.
 
Το βράδυ πάλι γαμούσε τη μάνα μου, μόνο που αυτή τη φορά είχε αφήσει τη μπαλκονόπορτα ανοιχτή για να ακούω καλύτερα. Πήγα πάλι να πάρω μάτι και να δω τη μάνα μου να ξευτιλίζεται. Σήμερα από ότι κατάλαβα είχε σκοπό να τη γαμήσει από κώλο αλλά μάλλον δεν ήταν τυχαίο. Η μάνα μου ήταν στα γόνατα και έγλειφε τη ψωλή του ενώ του έκανε και μασάζ στις μπάλες του. Είχε καυλώσει τέρμα και κοιτούσε προς το μέρος μου. Ήξερε ότι έβλεπα αλλά δε μπορούσε να πει κάτι, μόνο αναστέναζε και έλεγε πόσο καλή τσιμπουκλού και πουτάνα είναι. Την έστησε στα τέσσερα και την έβαλε να κοιτάει προς το σημείο που καθόμουν. Άρχισε να της γλείφει τον κώλο και να παίζει με την τρύπα της.
 
- Έχεις τον πιο στενό κώλο που έχω γαμήσει ποτέ μου. Με τρελαίνει η καύλα που έχεις μέσα σου ξεκωλιάρα μου. Βάζεις κάτω πολλές πουτάνες και πουστράκια που έχω γαμήσει... είπε και με κοίταξε λέγοντας αυτά τα λόγια χαμογελώντας.
 
- Μωρό μου μούσκεμα μου έχεις κάνει μουνί και κώλο... σε παρακαλώ, γάμησε με, κάνε την πουτάνα που κρύβεται μέσα μου να βγει! Θέλω να νιώσω να χύσια σου μέσα μου...
 
Την έβαλε αργά μέσα της. Ακούστηκε μια μακρόσυρτη κραυγή μεταξύ πόνου και ευχαρίστησης. Την πηδούσε γρήγορα για κανένα μισάωρο και αυτή έπαιζε με το μουνί της. Όλη την ώρα αυτή η μάνα μου κι εγώ κοιταζόμασταν στα μάτια αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν με έβλεπε μέσα στα σκοτάδια. Ξαφνικά απλά βλέπω κάτι υγρά να βγαίνουν και τη μάνα μου να πέφτει ξάπλα στο κρεβάτι και να τρέμει ολόκληρη. Εκείνος με τη σειρά του έχυσε μέσα της και την έβαλε να καθαρίσει τον πούτσο του. Από το φόβο μου μήπως με κατάλαβε η μάνα μου μετά από τόσο eye contact, έφυγα τρέχοντας στο δωμάτιο μου. Είχα νευριάσει πολύ από τη συμπεριφορά του. Έτσι αποφάσισα να του δώσω αυτό που ήθελε αλλά με μια μικρή έκπληξη.
 
Το επόμενο πρωί η μάνα μου έφυγε νωρίς για τη δουλειά. Έτσι ξεκίνησα να εφαρμόζω το σχέδιο μου. Κρέμασα ένα μαύρο στρινγκάκι έξω από τη πόρτα του μπάνιου. Αυτός όταν ξύπνησε νόμιζε ότι ήταν η μάνα μου και μπήκε μέσα γυμνός και καυλωμένος. Αντίκρισε εμένα όμως και πάγωσε.

- Βγες έξω, ετοιμάζω το κωλαράκι μου για να με σκίσεις. Δε μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου μετά το χτεσινό, του είπα.

Βγήκε έξω και με περίμενε στο κρεβάτι. Έβαλα το στρινγκ και πήγα στο δωμάτιο.
 
- Τέτοιο πουστράκι έχω χρόνια να γαμήσω μωρό μου.

Ακούγοντας αυτό πήρα θάρρος. Έχωσα το πρόσωπο μου ανάμεσα στα πόδια του και ξεκίνησα να του παίρνω μια ωραία πίπα έχοντας και το κωλαράκι μου στημένο να το βλέπει. Το καυλί του ήταν πέτρα και έσταζε υγρά. Έκανε την κίνηση να μου βάλει δάχτυλο αλλά δεν τον άφησα.
 
- Όλα στην ώρα τους μωρό μου. Θέλω να σου γλείψω τον κώλο σου.
 
- Σαν την πουτάνα τη μάνα σου κι εσύ!
 
Ξεκίνησα να του την παίζω ταυτόχρονα. Τα είχε χαμένα μέσα στη καύλα του. Αναστέναζε και του ήταν πέτρα. Εκεί άρχισα να εφαρμόζω το σχέδιο μου. Του έβαλα ένα δάχτυλο μέσα. Αντέδρασε στην αρχή αλλά του άρεσε. Ήταν η πρώτη φορά που του έβαζε κάποιος δάχτυλο. Μετά από ένα σημείο που άνοιξε καλά η τρύπα του του έβαλα και δεύτερο αλλά δεν το κατάλαβε. Η ψωλή του όμως άρχιζε να ξεκαυλώνει. Σημάδι το ότι το σχέδιο μου πήγαινε καλά. Εγώ έβγαλα το στρινγκάκι και εμφανίστηκε η ψωλή μου σε όλο της το μεγαλείο τέρμα καυλωμένη. Ώρα για το γαμήσι μας είπα και σηκώθηκα όρθιος.
 
- Ψωλαρά σε έκανε η μάνα σου. Κρίμα να μην τη χρησιμοποιείς για πουτανάκια και να πηγαίνει χαμένη για να σε γαμάνε...
 
Πριν προλάβει να τελειώσει την πρόταση του δεν κρατήθηκα άλλο και την έχωσα βαθιά μέσα του. Δεν τον άκουσα ποτέ να φωνάζει έτσι αλλά ήμουν και ο πρώτος που το γαμούσα. Προσπάθησε να αντισταθεί αλλά τον έπιασα από το λαιμό και έβαλα όλο το βάρος μου πάνω του. Πλέον το γαμούσα κανονικά και δε μπορούσε να κάνει τίποτα. Σιγά σιγά σταμάτησε να αντιστέκεται και άρχισε να αφήνεται στην καύλα. Η πούτσα του άρχισε να σηκώνεται πάλι και εγώ να του την παίζω. Του έσκιζα τη σούφρα και ο άντρας ο πολλά βαρύς είχε γίνει αυτό που κορόιδευε. Τον έβαλα στα τέσσερα όπως είχε τη μάνα μου χτες. Του βαρούσα σφαλιάρες και τον γάμαγα σαν να ήταν η πιο πεταμένη πουτάνα. Ήθελα να τον ξεφτιλίσω για να σταματήσει να νιώθει το απόλυτο αρσενικό. Το τέλος ήταν κοντά και το ένιωθα. Τον έβαλα στα γόνατα και τον έχυσα στο πρόσωπο αναγκάζοντας τον να τα καταπιεί. Με τη σειρά μου έβαλα το πούτσο του στην τρύπα μου και άρχισα να χοροπηδάω πάνω του. Μετά από 2-3 λεπτάκια και λίγο παίξιμο με τις μπάλες του άρχισε να χύνει ποτάμια μέσα μου. Σηκώθηκα και έγλειψα ότι είχε μείνει πάνω στο καυλί του.
 
- Σου άρεσε;
 
- Πρώτη φορά με γάμησαν! Μου άρεσε πάρα πολύ και δε νομίζω να μην το ξανακάνω. Συγνώμη που σου μίλησα έτσι.
 
- Μην σκας. Θα φροντίσω να σε πηδάω τακτικά αλλά θα πρέπει να μη μάθει τίποτα η μάνα μου.
 
- Σύμφωνοι!
 
Καταλήξαμε να πηδιόμαστε για πολύ καιρό και αφού χώρισε από τη μάνα μου. Ο λόγος που χώρισαν ήταν γιατί η μάνα μου μια μέρα που του έγλειφε τον κώλο είχε χύσια μέσα από εμένα γιατί το είχαμε κάνει λίγο πιο πριν. Τα γεύτηκε και κατάλαβε ότι ο γκόμενος της δεν ήταν ο άντρας που έλεγε και ξανάλεγε. Δεν έμαθα ακόμα αν εκείνο το βράδυ με είχε δει στο μπαλκόνι και μάλλον δεν θα το μάθω ποτέ.


Copyright Ref Number: 16151040522S021Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.