Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η Άννα και η Τόνια περνούν μια ήσυχη βραδιά κοριτσιών — πίνουν κρασί, τρώνε σοκολάτα και βλέπουν ταινία. Τους αρέσει να περνούν χρόνο μαζί και να συζητούν (ρεαλιστικά, και να κουτσομπολεύουν) Η νύχτα τις βρίσκει να είναι χουχουλιασμένες στον καναπέ με άνετα κολάν με τα πόδια τους ψηλά.
 
«Μου αρέσει αυτό το κρασί», λέει η Άννα, πίνοντας άλλη μια γουλιά Prosecco. Έπειτα γελάει. «Αυτές οι φυσαλίδες εξιτάρουν τον ουρανίσκο μου».
 
«Είσαι τόσο χαριτωμένη», λέει η Τόνια, με τρόπο που το κάνει να ακούγεται σαν να είναι απλώς μια παρατήρηση.
 
«Λοιπόν τι ταινία διάλεξες;»
 
Η Τόνια φτάνει στο τηλεκοντρόλ. «Σκέφτηκα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό απόψε. Σκέφτηκα ότι ίσως θα σου άρεσε».
 
«Με ιντριγκάρει», γελάει η Άννα.
 
Η Τόνια διστάζει για μια στιγμή, ρίχνει μια παράξενη ματιά στην Άννα και μετά παίρνει μια βαθιά ανάσα. "Εντάξει τότε". Πατάει το play.
 
Παρακολουθούν για λίγα λεπτά. Μετά από λίγο, η Άννα παραξευνεμένη αναφέρει: «Τόνια, αυτή η ταινία είναι τόσο κακή που καταλήγει αστεία; Γιατί αυτές οι δύο γκόμενες δε μπορεί να είναι ηθοποιοί».
 
«Καλυτερεύει, πιστέψτε με».
 
«Εντάξει, γιατί δεν νομίζω ότι είμαι αρκετά μεθυσμένη για να την εκτιμήσω ακόμα».
 
Συνεχίζουν να παρακολουθούν. Τότε τα μάτια της Άννας γίνονται όλο και πιο ανοιχτά καθώς έρχεται η συνειδητοποίηση. «Τόνια, αυτό είναι λεσβιακό πορνό!»
 
«Εμ, όχι, δεν είναι», λέει η Τόνια, κοιτάζοντας αθώα το κενό.
 
«Φιλούνται, και η ξανθιά έχει τα δάχτυλά της πάνω στο μουνί της κοντής. Είμαι σίγουρη ότι πρόκειται για λεσβιακό πορνό», επιμένει η Άννα.
 
«Απλά συνέχισε να παρακολουθείς», είπε η Τόνια. «Υπάρχει κάτι που νομίζω ότι πραγματικά θα σου αρέσει».
 
«Ε, εντάξει...»
 
Παρακολουθούν για λίγο ακόμα σιωπηλές. Η Άννα συνειδητοποιεί πολύ καλά το παιχνίδι της Τόνιας, καθώς και μια μικρή αίσθηση ενθουσιασμού στην κοιλιά της και μια ανησυχητική αίσθηση υγρασίας στο εσώρουχό της. Ενώνει τα γόνατά της, ανησυχώντας μήπως η υγρασία πέσει στα κολάν της και γίνει ένα ορατό. Η σιωπή αρχίζει να γίνεται καταπιεστική — μπορεί ακόμη και να ακούσει την Τόνια να αναπνέει δίπλα της — έτσι νιώθει ότι πρέπει να μιλήσει ξανά.
 
«Τόνια, αυτό είναι σίγουρα λεσβιακό πορνό. Είναι εξήντα εννέα η μία στην άλλη».
 
Η Τόνια κοιτάει την Άννα κατάματα και τοποθετεί ένα χέρι στο γόνατο της φίλης της. «Εντάξει, με κατάλαβες. Αλλά σου αρέσει;»
 
Η Άννα, ρίχνει μια σύντομη ματιά στο χέρι που έχει αρχίσει να ανεβαίνει από το γόνατο μέχρι τον μηρό της και μετά κλειδώνει το βλέμμα της στην Τόνια. Βρίσκει τον εαυτό της ανίκανο να κοιτάξει μακριά. Η Τόνια είναι τόσο όμορφη, μυρίζει τόσο γλυκά και είναι ζεστή. Πλησιάζει όλο και πιο κοντά και...
 
«Δεν πειράζει... ε... εννοώ ότι μπορεί να έχει αποτέλεσμα...» τραυλίζει, και η Τόνια χαμογελάει. Ξαφνικά το χέρι της είναι ανησυχητικά ψηλά στο εσωτερικό του μηρού της Άννας και τα πόδια της χωρίζουν σχεδόν μόνα τους.
 
«Έχει αποτέλεσμα... εδώ;» ρωτά η Τόνια και κατευθύνει το χέρι της στο μουσκεμένο μουνί της Άννας. Μπορεί να νιώσει τη ζέστη και την υγρασία και έτσι ενθαρρύνεται, σκύβει για ένα φιλί.
 
Η Άννα λαχανιάζει καθώς τα χείλη της Τόνιας πιέζουν τα χείλη της, αλλά το στόμα της ανοίγει για να επιτρέψει την είσοδο της γλώσσας της Τόνιας, δοκιμάζοντας η μια το γλυκό κρασί στο στόμα της άλλης. Η Τόνια αρχίζει να τρίβει το μουνί της Άννας με όλο της το χέρι και στη συνέχεια πιέζει το δείκτη της στο δελεαστικό σχήμα που μπορεί να νιώσει πάνω από το κολάν.
 
«Γαμώτο...», αναφωνεί η Άννα στο στόμα της Τόνιας.
 
«Ήθελα να το κάνω τόσο καιρό», ψιθυρίζει η Τόνια, με τα απαλά χείλη της να φιλούν το λαιμό και το αυτί της Άννας, καθώς το χέρι της που συνεχώς περιπλανάται κατεβαίνει κρυφά μέσα απο τα ρούχα της Άννας.
 
Τα πράγματα πάνε λίγο γρήγορα και η Άννα δεν είναι έτοιμη να βάλει ένα δάχτυλο στο μουνί της, όσο κι αν είναι βρεγμένο, έτσι πιάνει τον καρπό και βάζει το χέρι της Τόνιας στο μόνο μέρος που μπορεί να σκεφτεί εκείνη τη στιγμή — μέσα από το μπλουζάκι της και πάνω στο γυμνό στήθος της. Η Τόνια είχε προτείνει να πετάξουν τα σουτιέν τους νωρίτερα το βράδυ, για να είναι πιο άνετες.
 
Η Τόνια πλησιάζει πιο κοντά, σφίγγοντας απαλά το στήθος της Άννας και παίζει με τη σκληρή θηλή της. Στη συνέχεια πιάνει ένα πόδι έτσι ώστε να είναι μισή πάνω από τη φίλη της. Συνεχίζουν να φιλιούνται και η Τόνια αρχίζει να γίνεται λίγο πιο άγρια, τρίβοντας τον καβάλο της στο γόνατο της Άννας.
 
Το αίμα της Άννας βράζει και το μουνί της φουσκώνει σαν τρελό. Όλη η αντίσταση εξαφανίζεται καθώς το αποφασίζει. «Γάμησε το, θέλω να κάνουμε έρωτα μεταξύ μας, όλα τα κορίτσια το κάνουν». Τότε αρπάζει τον κώλο της Τόνιας και τον σφίγγει καθώς η Τόνια τρίβεται στο πόδι της.
 
Σύντομα, τα δύο κορίτσια λαχανιάζουν και αναστενάζουν πιο δυνατά από τις πορνοστάρ στην οθόνη και το χέρι της Άννας έχει γλιστρήσει στο πίσω μέρος του παντελονιού της Τόνιας, πιάνοντας το ένα κωλομάγουλο που αγκαλιάζεται από το στρινγκ που φοράει από κάτω. Η Τόνια αφήνει το στήθος της Άννας και κάνει άλλη μια προσπάθεια να γλιστρήσει το χέρι της στο μπροστινό μέρος του κολάν της Άννας.

Αυτή τη φορά η Άννα την αφήνει, χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια να σταματήσει τα δάχτυλα της Τόνιας κι έτσι βυθίζονται στα υγρά τοιχώματα της. Ανατριχιάζει καθώς η Τόνια εντοπίζει την κλειτορίδα και πιάνει πιο δυνατά τον κώλο της Τόνιας.
 
«Θέλω να σε φάω», λέει η Τόνια και με μια ξαφνική κίνηση το παντελόνι Άννας έχει πεταχτεί στο δωμάτιο. Τώρα κοιτάζει την Τόνια, το εσώρουχό της είναι τραβηγμένο στο πλάι, το περιποιημένο μουνί της εκτεθειμένο στο ανυπόμονο βλέμμα της Τόνιας και πριν το καταλάβει το χέρι της βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού της Τόνιας, τα δάχτυλά της μπλεγμένα στα απαλά μαλλιά, καθώς η γλώσσα της Τόνιας πιέζει την κλειτορίδα της.
 
«Μ...» λέει η Τόνια, και η Άννα χαμογελάει, χαρούμενη που το μουνί της είναι φρέσκο και λαχταριστό από το ντους που η Τόνια πρότεινε να κάνει η καθεμία νωρίτερα.
 
Η Τόνια εξερευνά βαθύτερα, η γλώσσα της σκάει ανάμεσα στα μουνόχειλα της Άννας, μετά σκληραίνει και παραβιάζει την τρυπούλα της, τη διαπερνά και την κάνει να ανατριχιάσει. Η μύτη της πιέζεται πάνω στη μικρή κλειτορίδα της Άννας και γλιστράει τη γλώσσα της προς τα πάνω για να τη συναντήσει. Η Άννα τεντώνεται, νιώθοντας σοκ ηλεκτρισμού καθώς η γλώσσα της Τόνιας δονεί την κλειτορίδα της.
 
Αναστενάζει η Άννα. Η Τόνια σφραγίζει το στόμα της γύρω από την κλειτορίδα της και τη ρουφάει απαλά, τραβώντας τη πιο έξω. Φωνάζει η Άννα καθώς ο οργασμός τη χτυπά εντελώς απροειδοποίητα. Η Τόνια κρατά το πρόσωπό της πιεσμένο ανάμεσα στους μηρούς της Άννας που συσπώνται μέχρι να τελειώσει, μετά τραβάει πίσω το κεφάλι της και κοιτάζει καυλωμένη την Άννα, με τους χυμούς του μουνιού της και ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της.
 
Η Άννα νιώθει το πρόσωπό της να κοκκινίζει και σηκώνει γρήγορα τα πόδια της ψηλά, κουλουριασμένα. «Θεέ μου, δε μπορώ να πιστέψω ότι σε άφησα να μου το κάνεις αυτό...» γελάει κρύβοντας το πρόσωπό της στα χέρια της.
 
Η Τόνια σηκώνεται και την αγκαλιάζει και μετά της ψιθυρίζει στο αυτί. «Θες να πάμε για ύπνο;»
 
Η Άννα δαγκώνει τα χείλη της και γνέφει. «Ναι, νομίζω ότι θα ήθελα να ανταποδώσω τη χάρη και... χμ... άλλα πράγματα"
 
Στην οθόνη της τηλεόρασης, η ξανθιά έχει δέσει την άλλη με το πρόσωπο προς τα κάτω στο κρεβάτι, την έχει φιμώσει και τη βασανίζει βυθίζοντας μέσα και έξω στον κώλο της ένα τεράστιο δονητή.
 
«Λοιπόν, Άννα... σου αρέσει αυτό;» ρωτάει η Τόνια, και σκάνε και οι 2 στα γέλια.


Copyright Ref Number: 16151260522S021



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.