Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ιστορίες από την πολυκατοικία - Η επίσκεψη της κυρίας Θεοδώρας (1ο μέρος)

- Θεέ μου, αυτό ήταν καταπληκτικό, ήταν τόσο καλό...

έκανε ασθμαίνοντας από μέσα της η Θεοδώρα, ενώ απομάκρυνε το καυτό και νερουλό από τους απανωτούς οργασμούς μουνί της από την πούτσα του Δημήτρη, πηγαίνοντας να πιάσει την πετσέτα, ώστε να φύγει. Είχε περάσει πολύ καλά, αλλά έπρεπε να γυρίσει σπίτι και να ξεχάσει όσα έγιναν, επιστρέφοντας ξανά τάχιστα στο δρόμο των χριστιανικών επιταγών της.
 
Όπως έπιανε την πετσέτα, το χέρι του Δημήτρη την έπιασε δυνατά από τα μαλλιά και την πέταξε στο πάτωμα. Εκείνη έκπληκτη από την ξαφνική βίαιη συμπεριφορά του, γύρισε να δει ταραγμένη τον μέχρι πρόσφατα τρυφερό εραστή της να στέκεται με την αστραφτερή σηκωμένη ψωλάρα του μπροστά της.
 
- Για πού το έβαλες καργιόλα;...

έκανε αστράφτοντας της ένα χαστούκι. Είχε έρθει η ώρα της επόμενης φάσης. Καλό ήταν το ερωτικό σεξ, αλλά για άλλο πράγμα είχε πληρωθεί από την Ειρήνη ο Δημήτρης.
 
- Με έκανες να χύσω για να σε αφήσω να φύγεις; Της χαμογέλασε ενώ η επόμενη σφαλιάρα είχε στόχο το άλλο μάγουλο.
 
Η Θεοδώρα για μία ακόμη φορά δεν ήξερε τι να κάνει. Η αλήθεια ήταν ότι είχε μπλέξει, το βλέμμα του Δημήτρη ήταν ίδιο τώρα με αυτό με του δαίμονα στο στήθος του, σκοτεινό και μανιασμένο. Το ήξερε βαθιά μέσα της ότι η αμαρτία της δε θα έμενε ατιμώρητη.
 
Δύο απανωτά χαστούκια την έκαναν να πέσει στο πάτωμα. «Τέλειωνε!», τη διέταξε ο Δημήτρης τραβώντας την από τα μαλλιά και φέρνοντας την πούτσα ακριβώς μπροστά από το στόμα της. Δεν είχε κάνει ποτέ της στοματικό έρωτα.
 
Η Θεοδώρα, φοβούμενη κι άλλη σφαλιάρα, έβαλε την άκρη του πούτσου του Δημήτρη ανάμεσα στα γυαλιστερά της χείλη. Τον κράτησε ψηλά και άρχισε να τον ρουφάει, κουνώντας το κεφάλι της ασυντόνιστα πάνω κάτω μη ξέροντας ακριβώς τί έπρεπε να κάνει. Εκείνος κοίταξε κάτω τη σέξι σαραντάρα που ρουφούσε άγαρμπα τον πούτσο του κι έβαλε το χέρι του στο κεφάλι της, σπρώχνοντας το προς τα κάτω κάθε φορά που έπαιρνε το πουλί του, κάνοντας τη να το πάρει πιο βαθιά στο στόμα της.
 
- Ρούφα κι άλλο, γαμημένη πουτσογλείφτρα! Μ... ναι, ακριβώς έτσι...

βογκούσε καθώς ένιωθε τον πούτσο του να πιέζει το πίσω μέρος του λαιμού της. Κράτησε το κεφάλι της στη θέση του σταθερά και απολάμβανε την αίσθηση του στόματος της που περιέβαλε την ψωλή του. Αφού αντιστάθηκε για αρκετή ώρα στις προσπάθειες της Θεοδώρας να τραβηχτεί πίσω, την άφησε τελικά. Ο ήχος του πούτσου του που ξεκόλλαγε από το στόμα της έκανε έναν δυνατό θόρυβο και η λαχανιασμένη Θεοδώρα έκατσε πίσω στις φτέρνες της και πήρε μία βαθιά ανάσα καθώς σκούπιζε το σάλιο γύρω από το στόμα της που είχε στάξει μέχρι το πηγούνι της. Αφού την άφησε να πάρει μερικές ανάσες, ο Δημήτρης έβαλε ξανά το χέρι του πίσω από το κεφάλι της, κάνοντάς της νόημα να συνεχίσει. Η Θεοδώρα μετακινήθηκε διστακτικά προς τα εμπρός και συνέχισε να ρουφάει.
 
- Όχι χέρια... της φώναξε και τη χαστούκισε με δύναμη.
 
Ο Δημήτρης τοποθέτησε και τα δύο του χέρια πίσω από το κεφάλι της και την καθοδήγησε καθώς τον ψωλορούφαγε, χτυπώντας κάθε φορά το πίσω μέρος του κεφαλιού της. Έσπρωχνε τον πούτσο του στο στόμα της κάνοντάς τον να χτυπάει στο πίσω μέρος του λαιμού της και να γλιστράει μέσα στο λαρύγγι της. Αγνόησε τους ήχους πνιγμού και ασφυξίας που έκανε η Θεοδώρα καθώς έσπρωξε εντέλει ολόκληρο τον πούτσο του στο φάρυγγα της πουτανίτσας του.
 
- Μ... ναι πουτάνα, πάω στοίχημα ότι σου αρέσει να έχεις το λαιμό σου γεμάτο από τον πούτσο μου. Κοίτα με...

είπε καθώς συνέχισε να σπρώχνει το σκληρό καυλί του στο στόμα της, τρίβοντας τους γοφούς του στο πρόσωπό της. Χαμογέλασε στη Θεοδώρα καθώς άλεθε το πρόσωπο της που είχε γίνει κατακόκκινο ενώ τα μάτια της ήταν γεμάτα δάκρυα. Ο Δημήτρης τύλιξε τα μακριά μαλλιά της γύρω από το χέρι του και την τράβηξε προς τα πίσω, κάνοντάς την να γείρει το κεφάλι της και απελευθερώνοντας την. Η Θεοδώρα άρχισε να λαχανιάζει για να πάρει αέρα, όσο εκείνος ακουμπούσε τον πούτσο του στο πρόσωπο της και συνέχισε να τον τρίβει, γλιστρώντας την υγρή ψωλή του σε όλη την επιφάνεια του προσώπου της.
 
- Άνοιξε το στόμα σου για μένα μωρό μου, άνοιξέ το διάπλατα...

είπε καθώς έτριβε τα χείλη της με τον αντίχειρά του. Η Θεοδώρα πήρε μια μεγάλη ανάσα και παντελώς υπάκουα άνοιξε ξανά το στόμα της για εκείνον. Ο Δημήτρης έσκυψε και έφτυσε στο στόμα της και την κοίταξε. "Κατάπιε για μένα μωρό μου. Άσε με να σε δω να καταπίνεις το σάλιο μου..." είπε καθώς χάιδευε τα χτυπημένα μάγουλα της. Η Θεοδώρα εντελώς παραδομένη έκλεισε τα μάτια της και κατέβασε μια μεγάλη γουλιά.
 
- Σε παρακαλώ, όχι άλλο...

κατάφερε να ψελλίσει, αλλά ο Δημήτρης την αγνόησε και έσπρωξε τον πούτσο του στο στόμα της ξανά. Αυτή τη φορά, ο λαιμός της συσπάστηκε γύρω από την ψωλή του, κάτι που τον έκανε να γουστάρει απίστευτα. Με μια τελευταία ώθηση, χώθηκε πλήρως στο σφιχτό λαιμό της και την κράτησε στη θέση της ώστε η μύτη της να πιέζει τον καβάλο του και τα αρχίδια του να ακουμπούν στο πηγούνι της. Απολάμβανε την καθαρή ευδαιμονία των μυών του λαιμού της που συστέλλονταν και συσπόταν καθώς την έπνιγε με τη ψώλα του, κάνοντάς του μασάζ με το λάρυγγα της και στέλνοντας κύματα ευχαρίστησης μέσα του.
 
Αφού την κράτησε ακίνητη έτσι για ένα λεπτό, με εκείνη να χτυπιέται, αποτραβήχτηκε και την άφησε να πάρει λίγο αέρα, με την τραχεία της επιτέλους καθαρή. Μετά από μια στιγμή ελεύθερης ανάσας, χώθηκε ξανά στο στόμα της και πιάνοντας τα μαλλιά της ως λαβή, ξεκίνησε να της γαμά απίστευτα άγρια το στόμα. Της το είχε φιμώσει με την πούτσα του, καθώς εμβόλιζε επανειλημμένα τον λαιμό της, χρησιμοποιώντας την αλογοουρά της για να ελέγξει το κεφάλι και το ρυθμό της. Τελικά, ένιωσε ότι ήταν έτοιμος να τελειώσει και έτσι έσπρωξε για ακόμα μία φορά τον πούτσο του μέχρι τέρμα στο λαρύγγι της, όσο τα χείλη της τεντώνονταν γύρω από τη στύση του και η μύτη της συνθλιβόταν στη βάση της ψωλής του καθώς απελευθέρωνε το ένα κύμα μετά το άλλο από σπέρμα στον φάρυγγα της. Ο λαιμός της έκανε συνεχώς μασάζ στον πούτσο του με κάθε φίμωση αρμέγοντας τον από το σπέρμα του. Όταν τελικά άδειασε εντελώς στο στομάχι της κάθε χιλιοστό σπέρματος που είχε, βγήκε αργά από το στόμα της. Ο πούτσος του γλίστρησε από τα χείλη της και έπεσε, μισοκαυλωμένος, καλυμμένος με στοματικά υγρά, ενώ κλωστές από σάλιο συνέδεαν το πηγούνι της με το καυλί του.
 
Η Θεοδώρα αγκομαχούσε για αέρα και δε μπορούσε να πιστέψει τί μόλις είχε γίνει. Μία μεγάλη ποσότητα σπέρματος κολυμπούσε στο λαρύγγι της και αισθανόταν παντελώς ανήμπορη. Παρά όμως τη βιαιότητα που είχε βιώσει, το μουνί της ήταν για κάποιο ανεξήγητο λόγο είχε αρχίσει να την τσουρουφλάει ξανά. O Δημήτρης που δεν είχε σταματήσει να έχει ορέξεις, την τράβηξε από την αλυσίδα με το σταυρουδάκι πνίγοντας τη και την πέταξε πάνω στο φιμέ τζάμι με δύναμη.
 
Η Ουρανία ακριβώς από την άλλη μεριά, δεν είχε χάσει λεπτό από το βίαιο γαμήσι του στόματος της μητέρας της. Παρατηρούσε τώρα από κοντά τα αποτελέσματα αυτού, με το κακοποιημένο πρόσωπο της μάνας της, κόκκινο, γεμάτο σάλια και αλειμμένο σπέρμα, κολλημένο πάνω στο τζάμι και το Δημήτρη να την πλησιάζει απειλητικά από πίσω. Θα ήταν ψέμα να πει ότι δεν ένιωθε τύψεις, αλλά δεν ήταν σε θέση να εναντιωθεί σε αυτό που γινόταν.
 
Η τρελαμένη από το σκηνικό Ειρήνη γλιστρούσε όλη αυτήν την ώρα τα δάχτυλά της μέσα και έξω από το υγρό μουνί της Ουρανίας, ενώ με το άλλο χέρι της τράβαγε τις ρώγες, μην αφήνοντας τη να σκεφτεί λογικά.
 
- Τί καύλοσογο είστε;... έκανε εντελώς ξαναμμένη τρίβοντας δυνατά την κλειτορίδα της. Να ξέρεις από αύριο Ουρανία παίρνω εγώ σειρά με τη μαμάκα σου, δε φαντάζεσαι τί έχω στο μυαλό μου...
 
Η Ουρανία δεν απάνταγε, όχι γιατί δεν ήθελε να αντιπαρατεθεί μαζί της, αλλά επειδή κατά βάθος επιθυμούσε η μητέρα της να καταντήσει σαν κι αυτή... έρμαιο των σεξουαλικών παρορμήσεων, γιατί ήταν ξεκάθαρο ότι αναγνώριζε σε αυτή την ίδια ορμή που είχε κι εκείνη. Ήταν σίγουρα ένα εγωιστικό συναίσθημα, αλλά και βαθιά ανθρώπινο.
 
- Καλησπέρα, ακούστηκε μία φωνή πίσω τους που ξάφνιασε την Ουρανία. Πως πάει το μάτι κορίτσια;
 
- Γεια σου Τόμι...

έκανε χαμογελαστά η Ειρήνη, που μάλλον γνώριζε τον άγνωστο άντρα που είχε εμφανιστεί ξαφνικά, όσο συνέχιζε να παίζει με τις ερωτογενείς ζώνες της φιλενάδας της.
 
Ο Τόμι δεν ήταν κάποιος τελείως άσχετος με το χώρο. Ήταν ο ιδιοκτήτης του σπα, περασμένα εδώ και κάποια χρόνια τα πενήντα και πρώην συνοδός κυριών. Ήταν γνωστός της Ειρήνης και είχε κανονίσει τα πάντα για εκείνη.
 
- Ωραία γκόμενα η σαραντάρα και γουστάρει σκληρό γαμήσι, έκανε καθώς έβλεπε τη Θεοδώρα να τραντάζεται, με τα βυζιά της να έχουν απλώσει στο τζάμι όσο την κακοποιούσε από πίσω ο Δημήτρης.
 
- Είναι μεγάλη πουτάνα, χε, χε, χε... κοίτα πόσο σκληρά της ραπίζει τα κωλομέρια και αυτή ηδονίζεται, γέλασε με τη σειρά της η Ειρήνη.
 
Οι δυο τους συνέχισαν ανέμελα να σχολιάζουν το ανελέητο γαμήσι της Θεοδώρας σα να ήταν ταινία. Η Ουρανία δε μίλαγε από ντροπή, αλλά δεν έπαυε να είναι απίστευτα ερεθισμένη εξαιτίας των παιχνιδιών της Ειρήνης και αντιλαμβανόταν τις ματιές που της έριχνε ο γκριζαρισμένος άντρας, που έμοιαζε με συνταξιούχο ροκά.
 
- Γιατί δε μιλάει η μικρή;... ρώτησε κάποια στιγμή ενώ τα μάτια του κοίταζαν τις καφέ ρώγες της Ουρανίας που τις τσίμπαγε η Ειρήνη.
 
- Είναι η μάνα της αυτή που είναι μέσα, έκανε εμφανώς ερεθισμένη η Ειρήνη.
 
- Αλήθεια; Έχω δει πολλά με τα μάτια μου, αλλά κόρη να παίρνει μάτι τη μάνα όχι!

Γέλασε με τα μάτια του να πετάνε ξαφνικά σπίθες. Το ανώμαλο σκηνικό τον είχε εμφανώς καυλώσει και χωρίς να διστάσει τον πέταξε έξω.
 
- Μου τον τεντώσατε ρε κορίτσια τί να κάνω;... έκανε γελώντας και ξεκίνησε να τον παίζει, κοιτάζοντας πότε τη μάνα πότε την κόρη.
 
Η Ουρανία είχε πάρει το βλέμμα της από τη μαμά της και κοίταζε το φλεβώδες και χοντρό πούτσο του Τόμι να κοκκινίζει όσο εκείνος τον έπαιζε δυνατά. Είχε καταντήσει μία μεγάλη ψωλοαρπάχτρα κι όταν έβλεπε ωραία ψωλή μαγνητιζόταν.
 
- Τι το κοιτάς μόνο. Έλα και πάρ' το...

έκανε ο Τόμι μόλις είδε το καυλάκι να τον κοιτάζει επίμονα. Η Ουρανία όμως είχε κοκαλώσει στη θέση της, της ήταν ήδη πολύ περίεργο το όλο σκηνικό και γινόταν σιγά σιγά ακόμα πιο πολύ. Αυτός όμως ήξερε πού να απευθυνθεί κι έκανε νόημα στην Ειρήνη να βοηθήσει την κατάσταση. Αυτή, άλλο που δεν ήθελε, με μια σπρωξιά έριξε την Ουρανία μπροστά στα πόδια του Τόμι, ο οποίος μην έχοντας όρεξη για παιχνιδάκια, της άρπαξε το κεφάλι και έχωσε την πούτσα του μέσα της, γαμώντας από τα πρώτα δευτερόλεπτα σκληρά το λάρυγγα της. Η Ειρήνη έμεινε να κοιτάζει τα δυο ζευγάρια και να ευχαριστιέται την live διπλή τσόντα.
 
Είχε γυμνωθεί και είχε ακουμπήσει στη γωνιά του τοίχου, ώστε να μπορεί παράλληλα να παρακολουθεί άνετα χωρίς να χάνει καμία λεπτομέρεια από τα δύο σκηνικά. Βρισκόταν κι εκείνη σε μία ημιάγρια κατάσταση κι ευτυχώς είχε προνοήσει και είχε βάλει το δονούμενο αβγουλάκι της στο μουνί της, για να της επιταχύνει τους οργασμούς, γιατί δεν ήξερε αν θα συγκρατούσε τον εαυτό της και δεν θα μπούκαρε μέσα στο δωμάτιο με τη Θεοδώρα να γίνει το σώσε. Ήθελε, βλέπετε, να τη γλεντήσει και να την ξεφτιλίσει ακόμα περισσότερο και αυτό απαιτούσε υπομονή και ένα σκηνικό ακόμα πιο προχωρημένο.
 
Μέσα στο δωμάτιο όμως η σκηνή τώρα ήταν ακόμα πιο hardcore και θα γινόταν κι άλλο...
 
- Βρωμιάρα μου, κοίτα πόσο αγαπάει το στενό μουνί σου τον πούτσο μου. Γεννήθηκες τσούλα... φώναζε ο Δημήτρης, καθώς πήδαγε ξανά την μούνα της Θεοδώρας. Ικέτευσε με να σε γαμήσω πιο δυνατά, τσούλα. Ικέτευσε με για το καυλί μου!
 
Η Θεοδώρα δεν απάντησε και το μόνο που έκανε ήταν να αναστενάζει χύνοντας πάνω στη ψωλή του, καθώς αυτός τραβώντας τον πούτσο του έξω στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής και στη συνέχεια χτυπώντας τον ξανά μέσα της, καρφώνοντας τον τράχηλο της και χτυπώντας την ανελέητα από πίσω, την έκανε να χύνει ασταμάτητα.
 
- Πάω στοίχημα ότι σου αρέσει αυτό, τσούλα. Σου αρέσει το μεγάλο μου καυλί να κακοποιεί το μικρό σου μουνί; Άσε με να σε ακούσω να ικετεύεις για τον πούτσο μου γαμημένη σκύλα, αλλιώς θα σε γαμήσω ακόμα πιο σκληρά! Πάω στοίχημα ότι θέλεις να σε γαμήσω πιο δυνατά, γι' αυτό δεν ικετεύεις. Ο Δημήτρης μέσα σε παραλήρημα έβαλε το χέρι του πίσω από το λαιμό της και την έσπρωξε στο τζάμι καθώς συνέχιζε να τη χτυπάει.
 
- Γάμα με, σε παρακαλώ... έκανε τελικά μέσα σε αναφιλητά η Θεοδώρα.
 
- Δεν είσαι αρκετά απελπισμένη...
 
- Σε παρακαλώ, γάμησε με πιο δυνατά. Θέλω ο μεγάλος σου πούτσος να με γαμήσει πιο σκληρά...
 
- Έλα μωρό μου, μπορείς και καλύτερα, έπαιζε μαζί της...
 
- Σε παρακαλώ, ξέσκισε με με την ψωλάρα σου, δώσε μου κι άλλο, αχ...
 
- Μπράβο καργιόλα... είσαι το γαμημένο παιχνιδάκι μου...
 
Ο Δημήτρης σήκωσε κι άλλο το σώμα του και συνέχισε να την γαμάει ευθεία, σπρώχνοντας την κάθε φορά ακόμα πιο πολύ στο τζάμι. Έσκυψε πίσω της και άρπαξε σφιχτά τα μαλλιά της, τραβώντας τα προς το πλάι δυνατά, κάνοντας τη να γυρίσει και εκείνη πίσω. Πήρε το δεξί του χέρι και έπνιξε τον λαιμό της αρκετές φορές κι έπειτα έχωσε τα δάχτυλά του στο ανοιχτό στόμα της, ανακατεύοντας το πίσω μέρος του λαιμού της.
 
- Είσαι τόσο καλό γαμήσι, μωρό μου...

ψιθύρισε καθώς μείωσε το ρυθμό του, απολαμβάνοντας απόλυτα το μουνί της γύρω από τον πούτσο του. Η πικρή αλήθεια για τη Θεοδώρα ήταν ότι κάθε εντολή, κάθε χαστούκι, κάθε βογκητό έστελνε ηλεκτρισμό στη σπονδυλική στήλη της. Έχυνε ακόμα πιο έντονα από ότι πριν. Ο νεαρός δαίμονας σαν να την είχε τραβήξει μαζί του στην κόλαση. Λίγες στιγμές αργότερα εξερράγησαν μαζί. Η Θεοδώρα συνέχισε τις αγωνιώδεις κραυγές της, ενώ από τα χείλη του Δημήτρη έβγαιναν χαμηλοί βρυχηθμοί. Τον ένιωσε να συσπάται μέσα της καθώς την γέμισε με το καυτό σπέρμα του. Ήταν σίγουρη ότι τα υγρά του μουνιού της έσταζαν πάνω του.
 
- Είμαι σίγουρος ότι δε σου έχουν γαμήσει τη μικρή σου κωλοτρυπίδα...

μονολόγησε ο Δημήτρης που παρόλο που είχε μόλις χύσει ήταν ακόμα καυλωμένος. Πήρε τα δάχτυλά του που ήταν υγρά από το στόμα της και τα χωσε κατευθείαν στην σούφρα της. Η Θεοδώρα ούρλιαξε από πόνο και φόβο καθώς τα δάχτυλα του ξεκίνησαν να γαμούν αργά την κωλότρυπα της. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσει να χωρέσει ο πούτσος του εκεί μέσα χωρίς να υποφέρει.
 
- Σε παρακαλώ, όχι, όχι εκεί, πονάει τόσο πολύ ακόμα και τώρα. Σε παρακαλώ, απλά τέλειωσε ξανά στο μουνί μου...

φώναξε καθώς άπλωσε και τα δύο της χέρια προς τα πίσω, προσπαθώντας να καλύψει τη μικρή της τρύπα. Ανεξάρτητα από την αντίδραση της, εκείνος συνέχισε να παίζει με την κωλοτρυπίδα της, δοκιμάζοντας το σφίξιμο του μικρού μυϊκού δακτυλίου και την απαλή υφή στο εσωτερικό της. Η Θεοδώρα έγινε πιο απελπισμένη καθώς γινόταν φανερό ότι θα την γαμούσε και από τον κώλο, εκτός από τα υπόλοιπα έκτροπα στα οποία την είχε σπρώξει. Προσπάθησε να συρθεί μακριά, αλλά ο εκείνος απλά τύλιξε το χέρι του γύρω από τους γοφούς της, κρατώντας τη στη θέση της καθώς έπαιζε μαζί της. Τελικά έβγαλε τον φρεσκοχυμένο πούτσο του από το μουνί της και πίεσε με αυτόν στην άκρη της κωλοτρυπίδα της.
 
- Θα σε αφήσω να σπρώξεις τον εαυτό σου προς τα κάτω τσούλα, είπε ο Δημήτρης αυστηρά.
 
- Βύθισε τα κωλομέρια σου πάνω στον πούτσο μου... συμπλήρωσε καθώς η παλάμη του έσκαγε με δύναμη στο κωλομάγουλο της.
 
Η Θεοδώρα συνέχισε να κλαίει καθώς κουλουριάστηκε από την ταραχή. Δε μπορούσε να πείσει τον εαυτό της να το κάνει, είχε παρατραβήξει το σκηνικό. Η άκρη του μεγάλη πίεζε τη σούφρα της.
 
- Έπρεπε να το κάνεις όταν ήμουν καλός, της είπε καθώς κρατούσε τους γοφούς της, ανοίγοντας τα κωλομάγουλα της με τους αντίχειρες του.
 
- Όχι, όχι, σταμάτα, συγγνώμη, θα το κάνω εγώ...

είπε η απελπισμένα, δε μπορούσε να του ξεφύγει, τουλάχιστον να είχε η ίδια κάπως τον έλεγχο. Θέε μου τί έκανε, αλλά της άξιζε η τιμωρία, είχε δαγκώσει το απαγορευμένο μήλο και τώρα πλήρωνε τις συνέπειες των πράξεων της. Έριξε προς τα πίσω το γοφό της και τέντωσε τα μάγουλά της.
 
Ο Δημήτρης τοποθέτησε και πάλι την άκρη του στην κωλοτρυπίδα της και περίμενε. Η Θεοδώρα γεμάτη δάκρυα έσπρωξε αργά προς τα πίσω τον πούτσο του. Η μικρή κωλοτρυπίδα της αντιστάθηκε, αλλά σύντομα τεντώθηκε γύρω από τη μανιταρένια άκρη της ψωλής του. Η Θεοδώρα ούρλιαξε ξανά. Σταμάτησε για μια στιγμή, αλλά ο Δημήτρης κράτησε ξανά τους γοφούς της, υπονοώντας ότι αν δε το έκανε εκείνη θα το έκανε ο ίδιος.
 
Η Θεοδώρα λοιπόν συνέχισε να σπρώχνει προς τα πίσω τον πούτσο του, προχωρώντας αργά προς τα κάτω. Ο Δημήτρης παρακολουθούσε την ψωλή του να εξαφανίζεται αργά και σταθερά μέσα στον κώλο της.
 
- Πάρε κι άλλο, μωρό μου. Πάρε όλο το καυλί μου. Μην τραβάς καθόλου, απλά πάρε το...

πρόσταξε καθώς κρατούσε σφιχτά τους γοφούς της, εμποδίζοντάς την να τραβηχτεί μακριά. Λίγες στιγμές αργότερα, η Θεοδώρα είχε τελικά ολόκληρο τον πούτσο του Δημήτρη χωμένο μέσα στη στενή κωλοτρυπίδα της.
 
- Τώρα γάμα τον εαυτό σου με το καυλί μου, κάνε με να χύσω στον πάτο σου...

βογκούσε. Η Θεοδώρα στηρίχτηκε στους αγκώνες της καθώς κουνιόταν μπρος - πίσω. Ο Δημήτρης γρύλιζε καθώς ένιωθε το γνώριμο αίσθημα στα αρχίδια του. H κωλοτρυπίδα της άνοιγε σα μπουμπούκι την άνοιξη, καθώς ρούφαγε αργά τον πούτσο του μέσα της.
 
Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, απ' έξω ο Τόμι άδειαζε το φορτίο του στο λάρυγγα της Ουρανίας, η οποία είχε καταπιεί μέχρι τέρμα την ψωλή του, χαϊδεύοντας ταυτόχρονα με τη γλώσσα της την αρχιδοραφή του, τρελαίνοντας τον.
 
- Θεέ μου, τι πουτάνα είναι αυτή... έκανε ο Τόμι κοιτάζοντας την Ειρήνη.
 
- Έμαθε δίπλα στην καλύτερη, του απάντησε εκείνη όσο καθάριζε τα δάχτυλα της από τα χύσια της.
 
- Αλλά και η μανούλα της είναι μεγάλη πουτάνα, κοίτα πώς έχει αλληθωρίσει, ενώ της ξεσκίζεται ο κώλος...

γέλασε ο Τόμι, βλέποντας τον νεαρό μασέρ να είναι εκείνος πλέον που έμπηγε στη σούφρα της την ψώλα του.
 
- Νομίζω ότι πρέπει να ξεκωλιάσεις την πιτσιρίκα, ενώ θα βλέπει την μάνα της να έχει τον έναν οργασμό μετά τον άλλον...

του πρότεινε η Ειρήνη η οποία δεν σταμάταγε να φτιάχνει σενάρια στο μυαλό της και να χύνει
 
- Το ξέρεις ότι λατρεύω τον τρόπο που σκέφτεσαι, είπε με μία τρεμάμενη από την καύλα φωνή.
 
Σήκωσε λοιπόν γρήγορα από τα μαλλιά την Ουρανία και την έστησε στα όρθια ακριβώς απέναντι από τη μανούλα της. Οι δύο ξανθομαλλούσες τον είχαν κάνει τούρμπο. Θα άνοιγε τον πάτο της μικρής, ενώ εκείνη θα παρακολουθούσε ταυτόχρονα την πουτάνα τη μαμάκα της να ξεκωλιάζεται από έναν άγνωστο.
 
O Τόμι με την πούτσα βρεγμένη από σάλια και σπέρμα άρχισε να τη σπρώχνει αργά στην εξασκημένη σούφρα της Ουρανίας μπαίνοντας μέχρι τέρμα μέσα της, με τα χέρια του να τσιμπάνε την ίδια ώρα δυνατά τις ρώγες της.
 
Απίστευτα καυλωμένος, άρχισε να αντλεί μέσα και έξω την πούτσα του από την κωλοτρυπίδα της, θαυμάζοντας την πόσο ωραία γλιστρούσε μέσα σε αυτή τη γυμνασμένη τρύπα. Σε λίγο άρχισε να χτυπάει τον κώλο της στον ίδιο ρυθμό με την άντλησή του και η Ουρανία ξεκίνησε να βγάζει τις γνωστές της κραυγούλες ηδονής που ερέθιζαν ακόμα και πεθαμένο.
 
Η Ουρανία αν και έβλεπε το κολλημένο στο τζάμι πρόσωπο της μητέρας της να είναι παραμορφωμένο από πόνο και ηδονή, δεν μπορούσε να συγκρατήσει την τσουλίστικη φύση της. Ο πούτσος του Τόμι στον κώλο της την ερέθιζε υπερβολικά πολύ. Οι φλέβες του έξυναν τις κωλοραφές της, ενώ τα αρχίδια του έσκαγαν πάνω στην κλειτορίδα της, προκαλώντας της ρίγη. Ακόμα και το αρρωστημένο σκηνικό με το να βλέπει τη μάνα της να γαμιέται είχε πάψει να της προκαλεί ντροπή, αυτό που σκεφτόταν τώρα όσο έβλεπε τη μαμά της να βιώνει τον πρώτο της πρωκτικό οργασμό, ήταν ότι έμοιαζαν σαν δύο σταγόνες νερό, σε ψυχή και σώμα. Ένιωθε πραγματικά τυχερή ότι μετά από είκοσι χρόνια θα είχε λογικά ένα κορμί σαν της μητέρας της και με όπλο αυτό δεν θα σταμάταγε να βίωνε ανεπανάληπτες εμπειρίες. Πόσο την είχε διαφθείρει η Ειρήνη!
 
- Ξέσκισε με Τόμι, πιο δυνατά, πιο δυνατά...

φώναζε καυλωμένα για να ενθαρρύνει τον γαμιά της να τα δώσει όλα. Ο Τόμι δεν πίστευε στην τύχη του και γάμαγε τη μικρή με όλη την τέχνη του. Εάν και μεγάλος πλέον, χωρίς τις αντοχές που είχε νεότερος, προσπαθούσε να την κάνει να μιμηθεί το σκληρό γαμήσι που έτρωγε μέσα η μάνα από τον μασέρ.
 
Πράγματι μέσα στο δωμάτιο τώρα, ο Δημήτρης γαμούσε τον πάτο της Θεοδώρας με την ίδια ένταση που γαμούσε το μουνί της. Εκείνη πάλευε με νύχια και με δόντια, δαγκώνοντας τα χείλη της καθώς προσπαθούσε να μην δείξει ότι απολάμβανε τον σοδομισμό της, αλλά το παλλόμενο από υγρά μουνί της αποκάλυπτε την μόνη σκληρή αλήθεια και επιδοκιμαστικά βογκητά ξέφευγαν από το στόμα της.
 
Όταν ο Δημήτρης αποφασισμένος να την φέρει στα όρια της, επιτάχυνε το ρυθμό του στο τέρμα, το αποτέλεσμα ήταν να αυξηθεί και η συχνότητα και η ένταση των βογκητών της Θεοδώρας. "Αχ, αχ, αχ..." φώναζε η Θεοδώρα πλέον χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τη φωνή της, ακολουθώντας την ταχύτητα των ωθήσεων του γαμιά της.
 
Ο Δημήτρης όταν κατάλαβε ότι πλησίαζε σε ακόμα έναν σκληρό οργασμό, άπλωσε ξανά το χέρι του και το τύλιξε γύρω από το λαιμό της, ακριβώς στη βάση του σαγονιού της. Εφάρμοσε τον τέλειο βαθμό πίεσης στις πλευρές του λαιμού της ώστε να την κάνει να ζαλιστεί λίγο.
 
Αυτή ήταν η ειδικότητα του άλλωστε. Να περιορίζει τη ροή του αίματος ακριβώς στη σωστή ποσότητα, την κατάλληλη στιγμή για να συμπέσει με τον οργασμό της κάθε φορά πελάτισσας.
 
Ποτέ δεν είχε αισθανθεί τόσο έντονα η Θεοδώρα, όσο όταν ο Δημήτρης είχε το χέρι του γύρω από το λαιμό της, τα δάχτυλά της από μόνα τους πήγαν κατευθείαν στη σκληρή σαν ατσάλι κλειτορίδα της και άρχισαν να την τρίβουν. Είχε καταντήσει μία κανονική πουτάνα. Τελείωσε τουλάχιστον τρεις φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του Δημήτρη. Τα πόδια της έτρεμαν και πάλευε να σταθεί όρθια καθώς στεκόταν στα ακροδάχτυλα της, περιμένοντας να ακολουθήσουν ακόμα πιο διεφθαρμένες πράξεις.
 
- Είσαι έτοιμη για το σπέρμα μου μικρή πρωκτική τσούλα; Ο γαμιάς σου θα σε γεμίσει...

είπε ο Δημήτρης καθώς συνέχιζε να ξεσκίζει μέσα έξω την κωλοτρυπίδα της, ενώ τα μεγάλα και βαριά του αρχίδια χτυπούσαν τα μουνόχειλα της. Τράβηξε λοιπόν τα κωλομάγουλα της και έσπρωξε τον πούτσο του μέσα της όσο πιο πολύ μπορούσε και άρχισε να χύνει. Η Θεοδώρα άρχισε πάλι να δακρύζει αντιλαμβανόμενη τον εξευτελισμό που βίωνε καθώς ένιωθε το ένα ρεύμα μετά το άλλο από σπέρμα να εκτοξεύεται στα τοιχώματα του πρωκτού της. Ο Δημήτρης βογκούσε καθώς έστυβε στον πάτο της κάθε μικρό σταγονίδιο σπέρματος από τα αρχίδια του, με ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης. Ο πούτσος του ένιωθε φανταστικά να σφίγγεται στο κωλαράκι της. "Μ..." αναστέναξε καθώς την άφηνε να καταρρεύσει, πέφτοντας στο πάτωμα καταρρακωμένη.
 
- Ήταν τέλειο γαμήσι...

είπε παίρνοντας μια πετσέτα για να σκουπιστεί. Η ντροπιασμένη Θεοδώρα είχε κουλουριαστεί στο πλάι και προσπαθούσε να αντιληφθεί τί μόλις είχε γίνει. Ο Δημήτρης την κλώτσησε ελαφρά για να τραβήξει ξανά την προσοχή της.
 
- Σήκω τώρα πουτανίτσα μου. Έλα να καθαρίσεις τον πούτσο μου με το στόμα σου.
 
Η Θεοδώρα επανήλθε στην πραγματικότητα. Ο πούτσος του Δημήτρη στεκόταν πασαλειμμένος με σπέρμα μπροστά της. Δε μπορούσε να βάλει το στόμα της σε αυτό το πράγμα που βρισκόταν πριν λίγο βαθιά μέσα στον κώλο της.
 
Το Δημήτρη όμως δεν τον ένοιαζε. Έπιασε το πίσω μέρος του κεφαλιού της με το ένα χέρι και τον πούτσο του με το άλλο. Χαστούκισε τη Θεοδώρα αρκετές φορές και στη συνέχεια έσπρωξε το πρόσωπο της πάνω στο καυλί του, τρίβοντας τους χυμούς πάνω της.
 
- Πιάσε δουλειά, καργιόλα, νόμιζα ότι σου αρέσει ο πούτσος μου...

είπε καθώς χαμογελούσε και έτριβε την άκρη του πούτσου του πάνω στα μαλακά χείλη της.
 
- Άνοιξε τώρα, αλλιώς δε θα είσαι καλό κορίτσι και ξέρεις τι σημαίνει αυτό.
 
H Θεοδώρα υπάκουσε γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει εναλλακτική, θα κατάπινε πολύ σπέρμα ακόμα μέχρι να χορτάσει ο νεαρός.
 
Απ' έξω ο Τόμι μην αντέχοντας άλλο από την τόση καύλα κι ενώ συγκρατιόταν με νύχια και με δόντια τόση ώρα, άφησε τελικά και βγήκε έξω η πούτσα του από τον κώλο της Ουρανίας πάνω στην ώρα για να εκτοξεύσει ένα φορτίο καυτό σπέρμα σε όλο τον κώλο της και στο κάτω μέρος της πλάτης της.
 
- Θεέ μου τί ήταν αυτό;... έκανε αποκαμωμένος. Κρίμα που δεν είμαι είκοσι χρόνια νεότερος να διαρκέσει κι άλλο, μονολόγησε ενώ κουμπωνόταν κι έφευγε όσο ξαφνικά ήρθε.
 
Η Ειρήνη και η Ουρανία ξαναβρέθηκαν πάλι μόνες στο δωμάτιο κοιτάζοντας η μία την άλλη. Η Ειρήνη από τη μία μεριά με ένα βλέμμα βαθιάς ικανοποίησης και η Ουρανία από την άλλη κατακόκκινη από έναν συνδυασμό ηδονής και ντροπής.
 
- Άντε ντύσου, της έκανε η Ειρήνη για να την βγάλει από την δύσκολη θέση, πείνασα... πάμε να φάμε κάτι. Έτσι κι αλλιώς ο Δημήτρης θα το τραβήξει αρκετά ακόμα, είναι ο καλύτερος σε αυτό τον τομέα και τον έχω καλοπληρώσει, οπότε καταλαβαίνεις...
 
Η Ουρανία δεν έβγαλε κιχ και το μόνο που ακουγόταν όσο ντυνόταν ήταν οι ακανόνιστες δυνατές κραυγές της μητέρας της από μέσα. Την ώρα που έβγαιναν από την πόρτα, κοίταξε για μία τελευταία φορά πίσω της. Ο Δημήτρης είχε ρίξει την μάνα της στο πάτωμα, είχε πάει από πίσω της και της γάμαγε ξανά σκληρά τον κώλο, χρησιμοποιώντας σα γκέμι την αλυσίδα του σταυρού της πνίγοντας την. Πού έμπλεξες μανούλα;... σκέφτηκε θλιμμένη επειδή είχε συμβάλει σε αυτό το σχέδιο.
 
Είχε πάει πλέον μεσάνυχτα, όταν τη Θεοδώρα την ξύπνησε ξαφνικά ένας κουβάς κρύο νερό που έπεσε πάνω της, προκαλώντας της ένα μικρό σοκ. Είχε χάσει όπως φαίνεται τις αισθήσεις της και βρέθηκε να κοιτάει την ρεσεψιονίστ του σπα που στεκόταν μπροστά της με έναν πλέον άδειο κουβά. Η ίδια βρισκόταν γυμνή και βρώμικη μέσα ακόμα στο δωμάτιο του μασάζ.
 
- Κυρία Θεοδώρα συγγνώμη, αλλά πρέπει να κλείσουμε... της είπε η υπάλληλος.
 
- Ναι, ναι, απάντησε εκείνη παραζαλισμένη, ενθυμούμενη όσα είχαν συμβεί.
 
Θυμόταν ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της την στιγμή που ο μασέρ την είχε βάλει να τον καβαλήσει με την ίδια να εκτοξεύει πίδακες από υγρά, έχοντας σερί απίστευτα έντονους οργασμούς με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει. Ήταν τόσο βίαιο και έντονο το σεξ που είχε βιώσει που δε μπορούσε ακόμα να σταθεί καλά καλά στα πόδια της και αναγκάστηκε να στηριχθεί στον τοίχο για να σηκωθεί. Το μόνο που ζήτησε από τη ρεσεψιονίστ ήταν ένα ποτήρι νερό.
 
Μόλις κατάφερε και βρήκε μερικές δυνάμεις, η Θεοδώρα έφυγε σχεδόν τρέχοντας από το μασατζίδικο. Ένιωθε απίστευτα μεγάλη ντροπή γι' αυτό που είχε κάνει, είχε προδώσει τις αρχές της με κάθε τρόπο, είχε πάει αντίθετα με κάθε λέξη της διδασκαλίας των πατέρων της εκκλησίας.
 
Σταμάτησε ένα ταξί που πέρναγε και μπήκε σχεδόν πηδώντας μέσα. Το πρόσωπο της ήταν κατακόκκινο και πρησμένο από τα βίαια παιχνίδια του νεαρού, ενώ μύριζε την δυνατή μυρωδιά του σεξ και του σπέρματος πάνω της. Το ίδιο όμως θα πρέπει να μύριζε και ο ταξιτζής, καθώς δε σταμάταγε να την κοιτάει πονηρά από τον καθρέπτη, κάνοντας τη ντροπή της να διπλασιαστεί στο λεπτό.
 
Μόλις έφτασε στην πολυκατοικία έδωσε ένα εικοσάρικο στον οδηγό χωρίς να ζητήσει ρέστα και έτρεξε και κλείστηκε στο μπάνιο για να πλυθεί με κρύο νερό, μήπως και κατάφερνε να απομακρύνει την μυρωδιά από πάνω της και ξεκοκκινήσει καθόλου. Η κόρη της μάλλον ανησύχησε που την είδε σε αυτή την κατάσταση και η Θεοδώρα μάζεψε όση δύναμη και εξυπνάδα είχε και την καθησύχασε, αραδιάζοντας διάφορες δικαιολογίες. Έλεγε ψέματα στην ίδια της την κόρη!
 
Η Θεοδώρα, όπως ανέμενε και η ίδια, δεν κατάφερε να κοιμηθεί το βράδυ. Σίγουρα συμπεριφερόταν όσο πιο φυσιολογικά γινόταν μέχρι να πέσουν για ύπνο, για να μην αντιληφθεί τίποτα η πολυαγαπημένη κόρη της, αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι δεν ήταν βασανιστήριο αυτό που ζούσε. Πώς είχε αφήσει να γίνει κάτι τέτοιο;
 
Στριφογύριζε στο κρεβάτι της, ιδρώνοντας και καίγοντας ολόκληρη. Φανταζόταν τον εσταυρωμένο που κρέμονταν στον απέναντι τοίχο να τη διαπερνάει με το βλέμμα του και να την καταδικάζει στο πυρ το εξώτερο. Δεν είχε απλά αμαρτήσει, είχε κολαστεί. Ήταν σαν ο σατανάς να είχε κατοικοεδρεύσει μέσα της. Έβλεπε μπροστά της τον κόκκινο δαίμονα στο στήθος του νεαρού μασέρ να της χαμογελάει και να ξερογλείφεται κι αυτή αντί να τρομοκρατείται να ηδονίζεται.
 
Συνέχιζε να αισθάνεται το σπέρμα του νεαρού που δεν είχε σταματήσει να χύνει στο στόμα της, κολλημένο στον φάρυγγα της, να κυλάει αργά και βασανιστικά προς τα κάτω. Αν μπορούσε πραγματικά εκείνη τη στιγμή θα ξερίζωνε το λαρύγγι της.
 
Έπρεπε να ξημερώσει για να μπορέσει, μη κινώντας υποψίες, να σηκωθεί και να αρχίσει να κάνει δουλειές στο σπίτι. Η ελπίδα της ήταν ότι θα κατόρθωνε κάπως να αποδιώξει τις αμαρτωλές σκέψεις της, οι οποίες όλο το βράδυ είχαν στήσει τσιμπούσι τρικούβερτο στο κεφάλι της και έκαναν κάθε σημείο του σώματος της ακόμα και τώρα να είναι διεγερμένο.
 
Για καλή της τύχη, η Ουρανία έλαβε ένα τηλεφώνημα και την ενημέρωσε ότι θα έπρεπε να λείπει όλη μέρα αλλά και το βράδυ, καθώς μία φίλη της από το πανεπιστήμιο είχε ένα ατύχημα και θα έπρεπε να μείνει κοντά της στο νοσοκομείο για συμπαράσταση.
 
Η Θεοδώρα είχε έρθει να δει σίγουρα την κόρη της, αλλά στην κατάσταση που βρισκόταν προτιμούσε να μείνει μόνη της για να προσευχηθεί με τις ώρες για να ξεπλύνει όσο γινόταν τις χθεσινές της αμαρτίες. Οπότε το κατά τα άλλα αυτό δυστυχές συμβάν την έκανε να χαρεί από μέσα της.
 
Μόλις έφυγε η κόρη της από το διαμέρισμα έπεσε αμέσως γονυπετής μπροστά στον εσταυρωμένο κι άρχισε να προσεύχεται. Θα είχε περάσει τουλάχιστον μία ώρα προσευχής όταν άκουσε την πόρτα να χτυπά. Πίστεψε ότι θα ήταν η Ουρανία που θα ξέχασε κάτι, αλλά με το που άνοιξε την πόρτα αντίκρισε την Ειρήνη.
 
Η Θεοδώρα απόρησε βλέποντας τη νεαρή γυναίκα στην πόρτα της να την κοιτάει με ένα έντονα πονηρό βλέμμα και με ένα σαρδόνιο χαμόγελο να σχηματίζεται στα χείλη της.
 
- Καλημέρα, κυρία Θεοδώρα... θα ήθελα να μιλήσουμε...
 
Το τρίτο και τελευταίο μέρος της συγκεκριμένης ιστορίας γράφτηκε από το μέλος MaryM και θα δημοσιευτεί στο προφίλ της.
 
Συνεχίζεται...


Copyright Ref Number: 16151290522S008



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.