Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Άγρια νιάτα (2ο μέρος)

Το επόμενο πρωί, παρά το ξενύχτι, ξύπνησα φρέσκος και ανανεωμένος. Κατέβηκα νωρίς για πρωινό και ο μαθηματικός σχολίασε τον ερωτικό αέρα της πόλης που με ανανέωσε. Τον κοίταξα όπως μιλούσε με τους συναδέλφους και παρότι καλοταϊσμένος το προηγούμενο βράδυ, το κωλαράκι μου άρχισε να μουδιάζει. Σκέφτηκα όμως το γαμιά μου στα σεντόνια και τις πρωινές του καύλες και αποφάσισα να μη μπλέξω τις δύο καταστάσεις. Προφασίστηκα ότι ξέχασα κάτι στο δωμάτιο μου και ανέβηκα γρήγορα στα δωμάτια μας. Χτύπησα την πόρτα του δωματίου του γαμιά μου και η ταχυπαλμία έκανε αισθητή την παρουσία της. Αν με έβλεπαν;
 
- Ποιος; Ακούστηκε μια φωνή νυσταγμένη από μέσα.
 
- Ο Γιάννης, απάντησα και κατάλαβα ότι η φωνή μου έτρεμε από την καύλα.
 
Μου άνοιξε με ένα σλιπάκι που δε συγκρατούσε την καύλα του.
 
- Έλα, μωρό, έβλεπα κάτι γαμάτα όνειρα κι έγινα τούρμπο... είπε και χάιδεψε με τα δάχτυλά του τον πούτσο του. Προλαβαίνεις να με ανακουφίσεις;
 
Έπεσα στα γόνατα σπρώχνοντας πίσω την πόρτα μου. Χούφτωσα το κωλαράκι του και τον ένιωσα να τεντώνεται προς εμένα. Ξεκίνησα να σαλιώνω το σλιπάκι και να σφίγγω τα κωλομέρια του. Ο μικρός γκρίνιαζε ζητώντας να τον πάρω όλο στον στο στόμα.
 
- Έλα, μωρό, πάρε με. Άνοιξε το στοματάκι σου και βάλε τον όλο μέσα, πάρε τον μέχρι τα αρχίδια, σφίξε τα χειλάκια σου γύρω από τον κορμό της πούτσας. Έτσι μωρό, πολύ σάλιο και μέχρι να ακουμπήσει η μύτη σου στις ψωλότριχες μου. Καύλα μου, τι ζεστό καυλιάρικο στόμα είναι αυτό; Άσε με να σου γαμήσω το στόμα, άσε να αρχίσω τις ψωλιές να καταλάβεις τι σημαίνει γαμιάς. Έτσι μωρό, παίξε με τα αρχίδια μου, όσο περισσότερο τα ευχαριστήσεις τόσο πιο πολύ χύσι θα σε ταΐσουν.
 
Τον άκουγα να παραμιλάει και τον κοίταζα πεσμένος στα 4 ανάμεσα στα πόδια του. Το σλιπάκι είχε πέσει στο πάτωμα και ήταν γυμνός και κούκλος μπροστά μου. Η πούτσα του μύριζε από το χθεσινοβραδινό γαμήσι, είχε ακόμα υγρά αλλά δε με ενοχλούσε καθόλου. Οι ρώγες του ήταν καυλωμένες και θα γούσταρα να τις πάρω στο στόμα μου αλλά θεώρησα ότι αυτή τη στιγμή ήταν κατάλληλη για άλλα παιχνίδια.
 
Έβαλα το καυλί του τέρμα στο στόμα μου και τον κράτησα από τα κωλομέρια ακίνητο. Ο μικρός βόγκαγε από την καύλα και προσπαθούσε να μου γαμήσει το στόμα αλλά τον κρατούσα καλά. Τον έπιασα από τα μπούτια κι άρχισα να χουφτώνω τα τριχωτά πόδια του, να τα χαϊδεύω και να τον σφίγγω τόσο που να καυλώσει περισσότερο. Όταν κατάλαβα ότι ήταν κοντά το τέλος, έκανα την αποφασιστική κίνηση. Αφήνοντας σάλιο στο δείχτη του δεξιού μου χεριού κι όσο ο μικρός παραμιλούσε, του ακούμπησα το δάχτυλο στη σούφρα και έσπρωξα απαλά. Ο μικρός τινάχτηκε και μπήκε ακόμα πιο μέσα στο στόμα μου. Τον κράτησα και παρά το βρισίδι που έριξε, συνέχισα να του γαμάω το κωλαράκι. Η καύλα του ήταν μεγαλύτερη από τη ντροπή του και σε δευτερόλεπτα μου πίεσε το κεφάλι προς τον πούτσο του.
 
- Παλιόπουστα, χύνω. Με ξετίναξες, με γάμησες με το τσιμπούκι σου, πάρε τα στο στόμα σου, πιες τα όλα, μη στάξει τίποτα κάτω θα σε βάλω να το φας. Τι καύλα ήταν αυτή με το δάχτυλο, δασκαλάκο;... μου γάμησες το κωλαράκι αλλά άξιζε. Γλείψε καλά το κεφαλάκι, μην αφήσεις σταγόνα, δε θέλω λεκέδες στο σλιπάκι μου, γυάλισε τον. Και μη φοβάσαι αν δεν χόρτασες, θα φας καλό πρωινό. Έρχεται και δεύτερος γύρος...
 
- Το μόνο σίγουρο είναι αυτό... άκουσα πίσω μου μια φωνή και πάγωσα.
 
Γύρισα και είδα το μαθηματικό με το καυλί έξω από το σλιπάκι να ακουμπά στην πόρτα και να τον παίζει απαλά. Πρέπει να ήταν αρκετή ώρα γιατί το καυλί του γυάλιζε από τα υγρά και ήταν πολύ σκληρό. Ήταν θέμα ελάχιστου χρόνου να χύσει.
 
- Μα πώς;... τι έγινε;...

πήγα να πω και ο μαθηματικός με πλησίασε ανοίγοντας τα πόδια του και πιάνοντας το κεφάλι μου.
 
- Έλα, πάρε μου μια πίπα, από προχθές το βράδυ που με γλυκοκοίταζες στο καράβι θέλω να σε γαμήσω. Βγήκα με την πετσέτα μήπως και κάνεις καμιά κίνηση αλλά εσύ προτίμησες να μαλακιστείς από το να με ικανοποιήσεις. Το πρωί κατάλαβα ότι πηδήχτηκες, είχες ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και φαντάστηκα ότι πηδήχτηκες με κανέναν του ξενοδοχείου. Σε ακολούθησα, είδα που μπήκες στο δωμάτιο του οδηγού και ευτυχώς δεν έκλεισε η πόρτα. Ο μικρός δε μίλησε, προτίμησε να απολαύσει την πίπα σου και καλά έκανε. Τον καταλαβαίνω. Παίρνεις καλή πίπα, βαθιά και υγρή. Όταν σε είδα να τα καταπίνεις τρελάθηκα. Θα πιεις και τα δικά μου, δε μπορώ να αλλάξω ρούχα τώρα, σε τρία λεπτά πρέπει να είμαστε κάτω. Έτσι, μωρό γλείφε και τα αρχίδια, κι ανάμεσα στα μπούτια. Άσε με να τον παίξω και να χύσω με τη γλώσσα σου στα αρχίδια μου.
 
Τον έβλεπα και δεν το πίστευα. Ο μαθηματικός ήταν με το παντελόνι και το σλιπάκι μισοκατεβασμένο, τον πούτσο τέντα και το πουτσοκέφαλο να στάζει από καύλα ενώ βαρούσε μαλακία με εμένα έτοιμο να τα πιω. Ο άλλος είχε ξαπλώσει και χαϊδευόταν στο κρεβάτι, μάλλον δεν πίστευε αυτό που βίωνε.
 
- Μητσάκο, θα τον γαμήσουμε μαζί το βράδυ;
 
- Ναι ρε φίλε, διπλόπουτσο θα τον πάρουμε, πίπα κώλο πρώτα να καυλώσει και να ανοίξει και μετά το κωλαράκι του θα το ξεσκίσουμε. Γαμιέται καλά η πουτάνα μας, θα μας χαρίσει καλά γαμήσια.
 
- Στο τσιμπούκι πάντως είναι τέλειος, τον παίρνει όλο και δεν κωλώνει πουθενά.
 
Μιλούσαν για μένα σα να μην ήμουν εκεί. Δυο αρσενικά που ήθελαν να δείξουν πόσο γαμιάδες είναι, πόσο καλά γαμάνε και τι σκληροί που είναι στο γαμήσι.
 
Κατάλαβα ότι ο πούτσος που έγλειφα δεν είχε άλλα περιθώρια να κρατηθεί και τον έβαλα στο στόμα μου ενώ πίεσα απαλά τα αρχίδια του γαμιά μου.
 
- Μαλάκα, χύνω, τι τσιμπούκι ήταν αυτό. Τα αρχίδια μου είναι μουδιασμένα, θα τα ρίξω όλα στο στόμα σου, σταγόνα μη χάσεις. Πώς τα καταπίνει έτσι, ρε μαλάκα, διψάει για πουτσόχυμα...
 
Τον κοίταζα να δίνει τελευταίες γαμιές στο στόμα μου και κατάπινα γρήγορα όλα του τα υγρά, έπαιζα με τη γλώσσα μου τον πούτσο του για να αφήσει και την τελευταία σταγόνα. Για να τον τελειώσω, άνοιξα το στόμα μου, του έδειξα το στόμα μου γεμάτο χύσια και τα κατάπια ενώ με κοίταζε έκπληκτος.
 
- Μαλάκα, τι τσιμπούκι ήταν αυτό; Ούτε η γκόμενα μου δε μου κάνει τέτοια κόλπα. Σήκω, πάμε κάτω γρήγορα, μας περιμένουν... είπε ενώ έφτιαχνε τα ρούχα του. Το βράδυ γουστάρω να σε γαμήσω με τον φίλο μου, κανόνισε.
 
- Έκλεισε ήδη, αγόρια. Το βράδυ θα τα πούμε με την ησυχία μας.


Copyright Ref Number: 16151290522S008



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.