Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η παρακάτω ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και ίσως από τις καλύτερες που έχω βιώσει στην σεξουαλική ζωή μου. Μόνο το όνομα της κοπέλας είναι ψεύτικο.

Με τη Δήμητρα γνωριστήκαμε στο XStream. Μιλήσαμε στην αρχή περί ανέμων και υδάτων, αφού και οι δύο ήμασταν στη δουλειά και δεν είχαμε άνεση. Όμως η κουβέντα συνεχίστηκε και στο τηλέφωνο και όπως ήταν φυσικό πήγε και στο σεξουαλικό.

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι είχαμε χημεία. Και ήταν κάτι που της έλειπε το σεξ, μιας και είχε καιρό να κάνει κάτι.

Ήταν πολύ κοντά στα γούστα μου. Της άρεσε το άγριο και το παθιασμένο σεξ και ήθελε ο άντρας να είναι κυρίαρχος και να την κάνει ότι θέλει. Μετά από μερικές μέρες που μιλούσαμε μόνο για σεξ και μάλιστα με τις ώρες, είπαμε να συναντηθούμε. Και επειδή δεν υπήρχε λόγος να κρύβουμε το τι θέλουμε, είπαμε να πάμε αμέσως σε ξενοδοχείο να σκιστούμε. Δώσαμε ραντεβού απ' έξω και η Δήμητρα ήρθε με ένα υπέροχο φορεματάκι που αποκάλυπτε τα υπέροχο σώμα της. Η αλήθεια είναι ότι η αμηχανία ήταν στο full αλλά γρήγορα ξεπεράστηκε.

Μπήκαμε μέσα στο δωμάτιο και δε χάσαμε στιγμή. Αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και τα χουφτώματα, δίχως να βγουν αμέσως τα ρούχα. Την έσπρωξα προς τα κάτω να με πιπώσει και χωρίς πολλά πολλά η Δήμητρα άρχισε να μου παίρνει ένα τέλειο τσιμπούκι. Εγώ της πίεζα το κεφάλι και έπαιρνε όλον τον πούτσο μου στο στόμα, αναγουλιάζοντας που και που. Χαστούκια στο πρόσωπο, φτύσιμο στα μούτρα και τράβηγμα μαλλιά, ήταν φυσικά κάτι που δεν έλλειπε από το πρόγραμμα.

Μετά από κάμποση ώρα πίπα, την πιάνω από τα μαλλιά και σχεδόν τη σέρνω προς το κρεββάτι. Την πετάω εκεί, της βγάζω το φόρεμα και με μια απότομη κίνηση τη γυρίζω στα τέσσερα. Η κωλάρα της στο έλεος μου. Η Δήμητρα ήταν γύρω στο 1.65 και 65 κιλά, είχε δηλαδή όμορφα πιασίματα, ότι πρέπει για γούστα. Αρχίζω να της χαστουκίζω τον κώλο, δυνατά, χωρίς να σκέφτομαι αν θα πονάει ή όχι, μιας και ήξερα ότι γούσταρε. Οι ξυλιές και οι κραυγές της σίγουρα ακούγονταν στα δίπλα δωμάτια, αλλά κάτι τέτοιο με καύλωνε. Ο κώλος της κατακοκκίνισε αλλά εκεί... στημένος, να δέχεται τα χαστούκια και να θέλει και άλλα.

Σε κάποια στιγμή, πήγα από πίσω της και της τον κάρφωσα με τη μια στο υγρό μουνί της. Η πουτάνα άρχισε να ουρλιάζει από καύλα και να ζητά να τη γαμήσω πιο δυνατά, πράγμα που έκανα. Η ψωλή μου έμπαινε όλη μέσα στην ξεσκισμένη μουνάρα της, η οποία σίγουρα θα είχε γράψει πολλά χιλιόμετρα γαμησιών, αφού ήταν ανοιχτή και ξεχειλωμένη. Την έπιανα από τα μαλλιά και την κάρφωνα δυνατά γαμώντας τη, ενώ η κωλάρα και τα μπούτια της έτρωγαν το ένα χαστούκι μετά το άλλο.

Σε κάποια στιγμή αποφάσισα ότι θέλω να τον χώσω και στην κωλοτρυπίδα της, η οποία φαινόταν ότι ήταν πολύ δουλεμένη και είχε τρυπηθεί από πολλές πούτσες στο παρελθόν. Τη γυρίζω ανάσκελα με μια απότομη κίνηση, της δίνω γλωσσόφιλα, αλλά και μερικά χαστούκια στο πρόσωπο και της τον χώνω στον κώλο χωρίς πολλά πολλά. Η κωλοτρυπίδα της ήταν ξεχειλωμένη, σαν το μουνί της και ούτε που ζορίστηκε που της τον έβαλα με τη μια. Άρχισα να τη γαμάω με λύσσα και όσο την άκουγα να φωνάζει, τόσο καύλωνα και της τον τρυπούσα.

Κάποια στιγμή της έδωσα εντολή να το βουλώσει και να μη βγάλει άχνα, να μην την ακούω ούτε να ανασαίνει, μέχρι να της πω εγώ πότε να το κάνει. Πράγματι η καργιόλα έβγαλε το σκασμό υπάκουα και δεν έβγαζε ούτε κιχ ενώ τη γαμούσα όσο πιο δυνατά μπορούσα από κώλο. Κάποια στιγμή της έδωσα το οκ για να φωνάξει και πρέπει να την άκουσαν μέχρι τη ρεσεψιόν!

Η κραυγή της με έκανε να χύσω. Που αλλού; Στα μούτρα της και στο στόμα της, μαζί με φτύσιμο και μπινελίκια. Της πέταγα τα πηχτά μου χύσια στο πρόσωπο, το οποίο ήταν κόκκινο από τα χαστούκια, γεμάτο σάλια και με τη γλώσσα έξω να γεύεται τα ψωλοχύματα μου. Μετά, κάτσαμε αγκαλιά στο κρεββάτι να ηρεμήσουμε και οι δύο. Ήταν ένα υπέροχο και πολύ άγριο γαμήσι, το οποίο θα συνεχιζόταν, στο μπάνιο αυτή τη φορά...


Copyright Ref Number: 16151310522S011



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.