Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τον γνώρισα διαδικτυακά. Από την πρώτη επικοινωνία τα ερωτικά μηνύματα και οι φωτογραφίες έδιναν και έπαιρναν. Με έπαιρνε τηλέφωνο και τον άκουγα να χύνει για εμένα, μου έστελνε τα χύσια του και εγώ χαϊδευόμουν και του έλεγα στο τηλέφωνο ότι είμαι το πουτανάκι του και θα με γαμήσει όπως θέλει.
 
Η μέρα για να βρεθούμε έφτασε και από το πρωί τα ερωτικά μηνύματα και φωτογραφίες είχαν πάρει φωτιά. Έβαλα ένα κοντό μαύρο φόρεμα με ανοικτό μπούστο και ένα μικροσκοπικό στρινγκάκι.
 
Φτάνω στο σπίτι, μου βάζει ένα ποτό και στέκεται πίσω μου με το φουσκωμένο του παντελόνι κολλημένο πάνω στον κώλο μου και μου λέει:

- Ξέρεις ότι θα σε ξεσκίσω απόψε καύλα μου...

και ταυτόχρονα χαϊδεύει το κορμί μου. Βρισκόμαστε στο μπαλκόνι για το ποτό μας και ξεκινάει να χαϊδεύει την ήδη καυλωμένη μου ρώγα πάνω από το λεπτό ύφασμα του φορέματος. Σύντομα τα βυζιά μου είναι ελεύθερα και εκείνος τα χουφτώνει πολύ σφιχτά και ταυτόχρονα τρίβει τις ρώγες μου με κυκλικές κινήσεις. Το μουνί μου ήταν ήδη μούσκεμα ενώ δε με απασχολούσε καθόλου το πόσο εύκολο ήταν να μας δει κάποιος.
 
Μου μιλούσε βρώμικα, μου έλεγε πως θα με κάνει το πουτανάκι του, πως θα με ξεσκίσει και πως θα μου κοκκινίσει βυζιά και κώλο από τα χαστούκια. Το χέρι μου ήταν ήδη μέσα από το παντελόνι του και του χάιδευα τον καυλωμένο πούτσο. Καθώς μου τα έλεγε αυτά εγώ συμφωνούσα βγάζοντας μικρές κραυγούλες καύλας.
 
Μπήκαμε μέσα και μου έβγαλε το φόρεμα, με έσπρωξε στον καναπέ και με διέταξε να κάτσω στα 4 να θαυμάσει τον κώλο μου ο  οποίος είναι όντως μεγάλος και στητός για πολλά γαμήσια. Μου έδωσε μπόλικα χαστούκια και σε κάθε χαστούκι η καύλα μου μεγάλωνε. Χάιδεψε το στρινγκάκι μου και κατάλαβε πόσο μούσκεμα είμαι, το μετακίνησε στο πλάι και ξεκίνησε να μου βάζει 2 δάχτυλα.
 
Του έλεγα πόσο θέλω να με ξεσκίσει ενώ τα δάχτυλα του κολυμπούσαν μέσα στο μουνί μου! Μου είπε να γονατίσω και κατέβασε το παντελόνι του. Επιτέλους έβλεπα τον πούτσο για τον οποίο είχα χύσει αμέτρητες φορές διαδικτυακά. Τον έβαλα λαίμαργα στο στόμα μου και τον τσιμπούκωσα όπως δεν είχα τσιμπουκώσει κανένα. Τον ήθελα μέσα μου, τον ήθελα να με ξεσκίσει. Σε λίγα λεπτά τα χέρια του τραβούσαν τα μαλλιά μου και ο πούτσος του μου γαμούσε το στόμα. Τον ένιωθα βαθιά στον λαιμό μου και απολάμβανα την γεύση κάθε εκατοστού του πούτσου που τόσο λαχταρούσα.
 
Αφού έβγαλε τον πούτσο του από το στόμα μου, με χαστούκισε με αυτόν στα μάγουλα και στις ρώγες. Με ρώτησε αν το απολαμβάνω, ενώ εγώ είχα μεθύσει από την καύλα.
 
Με βοήθησε να σηκωθώ και με οδήγησε στο δωμάτιο του. Μου ψιθύρισε να ξαπλώσω και να ανοίξω τα πόδια μου και έφυγε! Ξάπλωσα με ανοικτά τα πόδια και χάιδευα την κλειτορίδα μου. Μόλις με είδε, έγλειψα τα δάχτυλα μου για να τον προκαλέσω. Με ρώτησε εάν έχω ωραία γεύση του είπα να δοκιμάσει για να μου πει την γνώμη του. Γέρνει ανάμεσα στα πόδια μου και βάζει στο στόμα του ένα παγάκι. Ξεκινάει να με γλείφει και νιώθω το παγάκι στο μουνί μου να με καυλώνει ακόμα περισσότερο. Σταμάτησε για ένα λεπτό και έφερε με το στόμα το παγάκι στο στόμα μου ενώ παράλληλα μου έδωσε ένα πολύ παθιασμένο γλωσσόφιλο. Περνάει με το παγάκι από τις ρώγες μου και καταλήγει στο καυτό μου μουνί! Σύντομα το παγάκι έλιωσε και το μουνί μου έχυσε ενώ όλο μου το κορμί έτρεμε.

Μου χάιδεψε λίγο την κλειτορίδα και της έδωσε ένα ακόμα ρουφηχτό φιλί. Σήκωσε τα πόδια μου στους ώμους του και γλίστρησε απότομα τον πούτσο του μέσα στο μουνί μου. Με γαμούσε γρήγορα και έντονα ενώ εγώ ένιωθα την καύλα να με πλημμυρίζει. Σε λίγο οι κινήσεις του ήταν πιο κοφτές, ένιωθα τον πούτσο του να βγαίνει αργά αργά από το μουνί μου αλλά να μπαίνει πολύ απότομα. Με έβαλε στα 4 και με γαμούσε ενώ έριχνε χαστούκια στον κώλο μου. Με ρωτούσε πόσο γουστάρω και αν είμαι η πουτάνα του. Φώναξα πολύ δυνατά «ναι γαμιά μου, σκίσε μου τη μουνάρα, είμαι η πουτάνα σου» και αυτός μου έλεγε «έτσι μπράβο πουτανάκι μου, να απολαμβάνεις το ξέσκισμα του γαμιά σου».
 
Μου είπε ότι θα χύσει και γονάτισα μπροστά του. Κρατούσα τα βυζιά μου μπροστά του και το στόμα του ανοικτό μέχρι που με έχυσε το στόμα, το λαιμό και τα βυζιά.
 
Με τα χύσια του πάνω μου καύλωσα πολύ και ήθελα να χώσω. Του είπα θέλω να σε χύσω, με ανέβασε στο έπιπλο του δωματίου και μου άνοιξε τα πόδια. Μου έβαζε δάχτυλο και με έγλειφε. Πολύ σύντομα έχυσα στο στόμα του και φωνάζοντας για αρκετη ώρα... «χύνω καύλα μου, χύνω, είμαι η πουτάνα σου».


Copyright Ref Number: 16151310522S011



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.