Σύνδεση || Εγγραφή

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία:

Ο λόγος για να ζήσω τη μεγαλύτερη ερωτική εμπειρία της ζωής μου ήταν η μητέρα μου η Κέιτ. Όμορφη ξανθιά Αγγλίδα, με ψηλό, γεροδεμένο, ιδιαίτερα γυμνασμένο κορμί. Συγγραφέας με αξιοθαύμαστο, φιλοσοφημένο μυαλό, από πολύ μικρή ανακάλυψε τον Ινδουισμό, τη γιόγκα, τη χορτοφαγία, τη σωματική άσκηση και κόλλησε. Από τα 17 της, και κάθε χρόνο μέχρι και σήμερα, περνάει από 1 μέχρι και 3 μήνες σε ένα συγκεκριμένο άσραμ, ενός γκουρού της τάντρα-γιόγκα στην Ινδία. Την θυμάμαι από τότε που κατάλαβα τον εαυτό μου να μου μιλάει συνεχώς για την ταντρική φιλοσοφία, τους σκοπούς της γιόγκα και τα οφέλη που έχει ο άνθρωπος.

Λίγα λόγια για τους «αμύητους»: σκοπός της γιόγκα, γενικά, είναι να επεκτείνει την ευαισθητοποίηση και επίγνωση του ατόμου σε όλα τα επίπεδα ατομικής και συμπαντικής συνείδησης και να το βοηθήσει να βρει το κέντρο της θείας του φύσης. Αυτό το επιτυγχάνει με διάφορους τρόπους και ένας από αυτούς είναι η τάντρα που θεωρεί πως η πρωταρχική κινητήρια δύναμη του σύμπαντος είναι η σαρκική επιθυμία που μπορεί να κάνει τον άνθρωπο να δει πίσω από τον απατηλό κόσμο των φαινομένων. Όσοι λοιπόν είναι μυημένοι σε αυτή τη φιλοσοφία και ασκούν τη τάντρα-γιόγκα, δεν παραιτούνται από τις σαρκικές τους επιθυμίες, αντίθετα πρέπει να τις ικανοποιούν χωρίς διακρίσεις. Το σεξ και ο οργασμός εκλαμβάνονται σαν κοσμικές και θείες εμπειρίες και για τον λόγο αυτό, το σώμα και οι σεξουαλικές ορμές αποτελούν το όχημα για την επίτευξη αυτού του θείου, συμπαντικού έργου. Κάθε μυημένος σε αυτή τη φιλοσοφική προσέγγιση μαθαίνει πως ο νους πρέπει να απελευθερωθεί από προκαταλήψεις και αναστολές, ώστε να βοηθήσει το σώμα να απεγκλωβιστεί από φραγμούς και να είναι ελεύθερο να ενωθεί ερωτικά σε κάθε ευκαιρία και σε οποιαδήποτε ζήτηση.

Σε απλά Ελληνικά: καθένας και καθεμία μπορεί και πρέπει να γαμιέται, αδιακρίτως, με όποιον, όποια, ή όποιους θέλει.

Μπορεί με τη παραπάνω φράση να «γειώνω» με πεζό τρόπο μια πολύ παραδοσιακή φιλοσοφία, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει λογική και ότι δεν τη σέβομαι. Απλά πρέπει να γνωρίζετε πως πολλοί την έχουν εκμεταλλευτεί και την χρησιμοποιούν για να ικανοποιήσουν, τόσο τις δικές τους ορμές, όσο και την ανάγκη της σεξουαλικής έκφρασης των περισσοτέρων ανθρώπων, χωρίς να τους ενδιαφέρει το φιλοσοφικό υπόβαθρο.

Ας περάσουμε όμως στο ενδιαφέρον κομμάτι της υπόθεσης. Σκοπός της μητέρας μου ήταν μόλις τελειώσω το σχολείο και πριν μπλέξω με Πανεπιστήμια και σπουδές, να με έχει πάει στον γκουρού της να μυηθώ. Μέχρι τότε με είχε μάθει να αισθάνομαι άνετα με κάθε σεξουαλικό θέμα, με κάθε γυμνό κορμί και οποιαδήποτε ερωτική έλξη. Μπορούσε να μου μιλάει ακόμα και για παρτούζες, ή για ομοφυλοφιλικές επαφές, με τον πιο φυσικό και ποιητικό τρόπο, κάνοντας τα πάντα να φαίνονται αθώα και καθόλου ανώμαλα. Αν και όμορφη, απελευθερωμένη γυναίκα, που συνήθιζε να κυκλοφορεί στο σπίτι με διάφανα μακριά ινδικά ρούχα, ή να είναι ακόμα και γυμνή μπροστά μου, ποτέ δεν με έλκυε ερωτικά, ούτε και το προσπάθησε ποτέ της. Από την άλλη, ενώ ήξερα ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα, δεν της είχα μιλήσει για τις αμφιφυλοφιλικές μου τάσεις, για τις περιπτύξεις μου με άντρες ή με γυναίκες, ούτε για το πήδημα που μου είχε ρίξει ο φίλος τους (βλ. άλλη ιστορία μου). Δεν είχα πρόβλημα να ξέρει, απλά δεν μου είχε βγει.

Το ταξίδι στην Ινδία το περίμενα με ανυπομονησία για 2-3 χρόνια και τελικά οι προσδοκίες μου επαληθεύτηκαν και με το παραπάνω, αφού όπως είπα και στην αρχή, αυτός ο 1,5 μήνας ήταν ότι εντονότερο έχω ζήσει ερωτικά. Έχω ξαναβρεθεί εκεί, έχω ζήσει ανάλογα ή και περισσότερα πράγματα, αλλά εκείνη η πρώτη φορά είχε την ένταση, ακριβώς της «πρώτης φοράς» που ζεις κάτι. Το άσραμ κατ’ αρχήν είναι το πνευματικό κέντρο ενός γκουρού-δασκάλου, στο οποίο φιλοξενούνται και διαμένουν σε κοινόβιους χώρους άτομα που επιθυμούν να μαθητεύσουν στη διδασκαλία του. Στο συγκεκριμένο υπάρχει ακόμα χώρος διαλογισμού, μεγάλος κεντρικός χώρος όπου ασκείται η τάντρα-γιόγκα, ένας ναός και μικρά δωμάτια όπου μένουν μόνοι τους οι υποψήφιοι για να διδαχθούν εκεί τα πρώτα μαθήματα πριν γίνουν δεκτοί και μυηθούν. Σε ένα τέτοιο δωμάτιο έμεινα κι εγώ τις δύο πρώτες εβδομάδες. Στο διάστημα αυτό δεν είδα καθόλου τη μητέρα μου, ούτε τον δάσκαλο. Είχα επικοινωνία μόνο με αυτόν που είχαν ορίσει υπεύθυνο να μου κάνει τα πρώτα μαθήματα και άλλα τρία άτομα που ήταν σαν κι εμένα, με τα οποία συναντιόμουν στο εστιατόριο και στα μπάνια. Ο εκπαιδευτής μου λεγόταν Μανού και ήταν ένας ψηλός μαύρος 45άρης από τη Μοζαμβίκη.

Με αυτόν βρισκόμασταν καθημερινά στο δωμάτιό μου πρωί και απόγευμα για κανένα 8ωρο συνολικά. Όταν αυτή η εισαγωγική διδασκαλία των 15 ημερών ολοκληρώθηκε, εγώ γνώριζα όσα χρειαζόταν να ξέρω κι εκείνοι τα πάντα για εμένα και κυρίως ότι είχε σχέση με τις ερωτικές μου προτιμήσεις. Ήξεραν ότι μου αρέσει να πηδάω γυναίκες, να πηδιέμαι από άντρες και ότι τον είχα ήδη φάει. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία τους, άντρες με τα δικά μου ακριβώς γούστα, τους θεωρούσαν ως τους πιο δυνατούς αγωγούς ροής της ενέργειας που κινητοποιεί το σύμπαν. Θα μας πάρει πολύ να το εξηγήσω αυτό, αλλά η ουσία είναι πως η ένωση άντρα με άντρα θεωρείται πολύ δυνατότερη ενεργειακά. Υπάρχουν αυτοί οι άντρες που είναι αποκλειστικά παραγωγοί (δηλαδή μόνο πηδάνε, τους άντρες ή τις γυναίκες) και οι άντρες αγωγοί (που πηδιούνται και πηδάνε). Οι γυναίκες θωρούνται αγωγοί χαμηλότερης δυναμικής, συμβάλλουν όμως κι αυτές στο «έργο» με όσους περισσότερους συντρόφους μπορούν.

Καθένας από τους εκπαιδευόμενους υποψήφιους είχε οριστεί να βρεθεί με τον δάσκαλο για τη τελική έγκριση εισδοχής μία συγκεκριμένη ημέρα. Κατά τις 6 το απόγευμα ο Μανού ήρθε για να με συνοδεύσει στον δάσκαλο. Σε όλη τη διαδικασία, που ήταν άγνωστη για εμένα αφού ούτε η μητέρα μου είχε πει κάτι ποτέ, θα ήταν παρόντες μόνο ο δάσκαλος και ο εκπαιδευτής. Έπρεπε να εξεταστώ και αν κρινόταν ότι είμαι εντάξει, θα ακολουθούσε την επόμενη ημέρα η τελετή εισδοχής. Ο χώρος εξέτασης ήταν ένα δωμάτιο μικρό, με μαξιλάρες στο πάτωμα κατά μήκος των τοίχων σε σχήμα Π και τον δάσκαλο καθισμένο οκλαδόν στην άλλη άκρη. Μπροστά του σε απόσταση 2 μέτρων μία μαξιλάρα ακόμα. Στις 4 γωνίες έκαιγαν αρωματικά λιβάνια και λάδια που είχαν γεμίσει το χώρο με καπνό και έντονο άρωμα. Στο γυμνό, υπέρμετρα γραμμωμένο και μυώδες σώμα του φορούσε ακριβώς ότι εγώ κι ο Μανού: μόνο ένα λευκό λούνγκι (ύφασμα τυλιγμένο με συγκεκριμένο τρόπο σαν κοντή φούστα). Είχε αφήσει εντελώς ελεύθερα τα γκρίζα μαλλιά του, μακριά μέχρι τη μέση. Η γκρίζα μακριά γενειάδα του χωριζόταν σε δύο λεπτές ουρές τυλιγμένες με λευκό κορδόνι που ξεκινούσαν μία παλάμη κάτω από το σαγόνι. Ενώ πλησίαζε τα 55, έδειχνε τουλάχιστον 20 χρόνια νεώτερος, ακόμα και με όλα αυτά τα γκρίζα μαλλιά.

Ακολουθώντας τις εντολές του, εγώ κάθισα στη μαξιλάρα μπροστά του και ο Μανού σε μία πίσω μου στον τοίχο. Η κουβέντα που κάναμε κράτησε καμία ώρα, μετά την οποία βρισκόμουν σε μία κατάσταση εκστατικής ζάλης, τόσο από τον καπνό και τα έντονα αρώματα, όσο και από την άκρως ερωτική και ερεθιστική θεματολογία της συζήτησης. Μετά από μερικές στιγμές σιωπής ο δάσκαλος έκανε με το κεφάλι ένα νεύμα στον Μανού που τον αισθάνθηκα να σηκώνεται αμέσως πίσω μου να με πλησιάζει και πιάνοντάς με από τους ώμους να με ανασηκώνει να σταθώ στα γόνατα με τον κορμό μου όρθιο. Με μία επιτηδευμένη κίνηση έλυσε το λούνγκι από τη μέση μου και το άφησε να πέσει στο πάτωμα γύρω από τα γόνατά μου. Τώρα στεκόμουν ολόγυμνος χωρίς να μπορώ να κρύψω έναν ελαφρύ ερεθισμό που μου προκάλεσε η διαδικασία, ερεθισμός ο οποίος με κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε γινόταν όλο και πιο έντονος. Κινούμενος γρήγορα έφερε με τις χούφτες του ζεστό αρωματικό λάδι, το οποίο άρχισε να ρίχνει αργά πάνω στη βάση του σβέρκου μου αφήνοντας το να κυλίσει κατά μήκος της σπονδυλικής μου στήλης, να περάσει μέσα από τη χαραμάδα του κώλου μου και να τρέξει στο πάτωμα. Η αίσθηση του ζεστού λαδιού, αρχικά πάνω στη ραχοκοκαλιά μου και κατόπιν μέσα στο κώλο μου και πάνω από τη κωλοτρυπίδα μου, με έκανε να ανατριχιάζω και να καυλώνω σα τρελός. Ο πούτσος μου στεκόταν πλέον όρθιος σα ξύλο. Επανέλαβε τρεις φορές την ίδια κίνηση και κατόπιν έβαλε τη παλάμη του στη πλάτη μου και τη γλίστρησε μαζί με λάδι κάτω από τον κώλο μου. Κάποια από τα δάχτυλά του χάιδευαν τη περιοχή μεταξύ των αρχιδιών και της κωλοτρυπίδας μου ενώ ο αντίχειράς του βρήκε την είσοδό της και γλίστρησε μέσα εύκολα. Ενώ ο Μανού πηδούσε το κώλο μου με τον αντίχειρά του, χαϊδεύοντας ταυτόχρονα τη βάση των αρχιδιών μου, κοιτούσα κατάματα τον δάσκαλο μέσα σε απόλυτη έκσταση, βγάζοντας πνιχτούς ήχους ηδονής, κλείνοντας και ανοίγοντας τα μάτια μου σα σε παραζάλη.

Χωρίς να βγαίνει από τον κώλο μου, με το άλλο του χέρι με έσπρωξε από τον ώμο απαλά να στραφώ με το πλάι προς τον δάσκαλο και πιέζοντας τη πλάτη μου με έσπρωξε να στηριχτώ με τα χέρια στο πάτωμα. Με είχε γονατισμένο στα τέσσερα. Ακούμπησα το κεφάλι στο πάτωμα, το έστρεψα για να κοιτάω τον δάσκαλο και χαλάρωσα. Ο αντίχειρας αντικαταστάθηκε από ένα, δύο και μετά τρία δάχτυλα που πήδαγαν τη τρύπα μου, τη χαλάρωναν και την λάδωναν ασταμάτητα. Είχα τρελαθεί και αισθανόμουν έτοιμος να χύσω. Δεν πρόλαβα. Τα δάχτυλα βγήκαν αφήνοντάς με κενό. Ανασήκωσα το κεφάλι μου γυρνώντας πίσω να δω αλλά δεν πρόλαβα γιατί αισθάνθηκα πάνω στη κωλοτρυπίδα μου το κεφάλι του καυλιού του. Γύρισα μπροστά, έσκυψα, έκλεισα τα μάτια και χαλάρωσα, απολαμβάνοντας όλο το μήκος, κάθε φλέβα και παλμό αυτού του μαύρου πολιορκητικού κριού. Γρήγορα, παρά το ιδιαίτερα μεγάλο μήκος του, μπορούσε να φέρνει σε επαφή τα αρχίδια του με τα κωλομέρια μου και τότε, ανασηκώθηκε, στηρίχτηκε στις πατούσες του, με έπιασε γερά με τα δύο του χέρια από τη μέση, με σήκωσε λίγο και άρχισε να με πηδάει μέσα-έξω με όλο του μήκος σα καλολαδωμένο πιστόνι μηχανής. Άρχισα να χύνω μέσα σε λυγμούς ανείπωτης καύλας έχοντας παραδώσει εντελώς τον κώλο μου στο έλεος αυτού του αδιάκοπου σφυροκοπήματος.

Βυθίζοντας εντελώς τον πούτσο του μέσα μου, με κόλλησε πάνω του, γονάτισε και με μία επιδέξια κίνηση ξάπλωσε κάτω, φάτσα στον δάσκαλο, φέρνοντάς με από πάνω του να κοιτάω τον δάσκαλο καθισμένος μέχρι τέρμα πάνω στο καυλί του. Ανασήκωσε με τα χέρια του τη μέση μου και άρχισε πάλι να με γαμάει με σταθερό γρήγορο ρυθμό, χρησιμοποιώντας όλο το μήκος του καυλιού του. Όπως ήμουν με τα πόδια μου ανοιχτά στραμμένος προς τον δάσκαλο, του πρόσφερα μία εξαιρετική θέα του ξεπατώματος της κωλοτρυπίδας μου από αυτόν το μαύρο πάσσαλο. Όποτε κατάφερνα να ξεπεράσω τη καύλα και να ανοίξω τα μάτια μου, κοιτούσα τα δικά του που δεν έφευγαν λεπτό από την κατειλημμένη είσοδο του κώλου μου. Ο Μανού με πήδαγε χωρίς να βγάζει κανέναν ήχο, όμως το γεγονός ότι πλέον άκουγα βαριά την ανάσα του με έκανε να καταλάβω ότι κοντεύει. Ξαφνικά έσπρωξε δυνατά μέσα μέχρι τέρμα και μία υγρή ζεστασιά άρχισε να με κατακλύζει εσωτερικά. Άρχισε πάλι να σπρώχνει, ξανά και ξανά. Και να αδειάζει. Και συνέχισε να με γαμάει…

Άνοιξα τα μάτια μου και είδα με ευχάριστη έκπληξη τον δάσκαλο να έχει στο χέρι του τον δικό του πούτσο, καυλωμένο, να τον παίζει. Ο Μανού συνέχιζε να με γαμάει… Το θέαμα του καυλιού του δάσκαλου και τα ζεστά χύσια στο κώλο μου με έστειλαν εντελώς. Άρχισα να χύνω βογκώντας στον αέρα. Τότε ο δάσκαλος σηκώθηκε, ήρθε και στάθηκε όρθιος από πάνω μας με τα πόδια του αριστερά και δεξιά μας και άρχισε να παίζει τον πούτσο του. Ήταν στο ύψος του στήθους μου και λίγο πάνω από το κεφάλι μου. Ο Μανού σταμάτησε να με γαμάει και ο ξεθυμασμένος πούτσος του, σιγά-σιγά άρχισε να γλιστρά έξω από τον κώλο μου. Την ίδια στιγμή όμως άρχισα να δέχομαι ριπές από καυτό χύσι στο στήθος και το πρόσωπο. Άνοιξα το στόμα και μπόρεσα να καταπιώ κάποια ποσότητα. Συνέχισε να με λούζει με τα χύσια του σε μία κατάσταση σχεδόν εκστασιασμένη, με τα πόδια του να τρέμουν και λέγοντας κάποια λόγια σε γλώσσα που δεν καταλάβαινα.

Γρήγορα όλα τελείωσαν. Ο δάσκαλος έβαλε τον πούτσο του και πάλι μέσα στο λούνγκι του και βγήκε από το δωμάτιο χωρίς να πει κουβέντα. Έκατσα κάτω στάζοντας από χύσι. Ο Μανού σηκώθηκε ντύθηκε και με σήκωσε ζητώντας μου να ντυθώ. Δεν υπήρχε τίποτα για να σκουπιστώ πουθενά, και έτσι ντύθηκα και βγήκαμε έξω για να πάμε στο δωμάτιό μου. Πηγαίνοντας διασταυρωθήκαμε με κάποιους, όμως το γεμάτο με χύσια πρόσωπο και σώμα μου δε φάνηκε να τους κάνει ιδιαίτερα εντύπωση. Με συνόδεψε κατευθείαν στα μπάνια όπου αισθανόμουν ήδη τα χύσια του Μανού να τρέχουν μέσα από τον κώλο μου πάνω στα πόδια μου και το πάτωμα. Μου είπε να πλυθώ, να αλλάξω και μετά να πάω για φαγητό. Η επόμενη φορά που θα με έβλεπε θα ήταν την επόμενη ημέρα το πρωί που μου ζήτησε να είμαι έτοιμος για τη τελετή εισδοχής μου. Είχα γίνει αποδεκτός…

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 55452)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.