Σύνδεση || Εγγραφή

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που γράφω τώρα, έγινε πριν λίγες μέρες και μάλιστα ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε.

Δευτέρα απόγευμα ήταν και πίναμε καφέ στο μπαλκόνι όταν χτύπησε το τηλέφωνο. Το σηκώνει ο Κώστας και ήταν ο Νίκος από το εξωτερικό. Είχε έρθει Ελλάδα για να κλείσει μια μεγάλη δουλειά και δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθούμε. Αφού μίλησαν για λίγα λεπτά, μου δίνει το τηλέφωνο ο Κώστας και μου λέει «εσένα θέλει».

- Κοριτσάρα μου καλησπέρα, τι κάνεις;

- Καλά είμαι μωρό μου, πως ήταν αυτό το ξαφνικό; Δε σε περιμέναμε.

- Ήρθα έκτακτος για δύο μέρες, να κλείσω μια μεγάλη δουλειά και φυσικά δεν θα έχανα την ευκαιρία να σε δω.

- Πολύ καλά έκανες, θα χαρώ πολύ κι εγώ να σε δω.

- Ωραία, αλλά άκου λίγο τι παίζει. Είμαι με δύο φίλους και θέλουν να σε γαμήσουν. Τους έχω δείξει φωτογραφίες σου, τους έχω πει τι κάνεις στο κρεβάτι και θέλουν πολύ να γαμήσουν. Τι λες;

- Μ… καλό ακούγεται και εφόσον θα είσαι και εσύ μαζί, θα περάσουμε καλά.

- Οκ τότε, ραντεβού κατά τις δέκα το βράδυ, αύριο στο τάδε μαγαζί. Καληνύχτα καυλιάρα μου.

- Επίσης αγάπη μου, τα λέμε αύριο… και έκλεισα το τηλέφωνο.

- Τι κανονίστε; Ρωτάει ο Κώστας.

- Αύριο το βράδυ να βρεθούμε με το Νίκο και τους φίλους του, μόνη μου θέλει να πάω.

- Κανένα πρόβλημα, να πας και να περάσετε καλά…

είπε και φυσικά δεν είχε κανένα πρόβλημα, αφού αυτό το έχουμε ξανακάνει πολλές φορές με το Νίκο.

Έτσι και έγινε, την επόμενη μέρα, αφού ετοιμάστηκα, έβαλα μια φούστα και ένα μπλουζάκι που τόνιζε πολύ το στήθος μου, κάλεσα ένα ταξί και ξεκίνησα. Μετά από μισή ώρα, έφτασα στο μαγαζί, πλήρωσα το ταξί και μπαίνοντας μέσα, είδα το Νίκο να μου κάνει νόημα να δω που είναι. Μόλις πλησιάζω το τραπέζι, με μεγάλη μου έκπληξη, βλέπω ότι ο ένας ήταν μελαμψός, προς το μαύρο.

- Καλώς την κούκλα, λέει ο Νίκος. Από εδώ η Κατερίνα, και από εδώ ο Τζέιμς και ο Τάκης.

- Χάρηκα πολύ… είπα και έκατσα.

Αφού είπαμε διάφορα για να σπάσει ο πάγος, άρχισαν να συζητούν για δουλειές. Ο Νίκος φυσικά, δεν έχανε ευκαιρία να μου βάζει χέρι από κάτω από το τραπέζι, μιας και καθόμουν δίπλα του και να χαϊδεύει τα μπούτια μου. Κάπου κάπου έσκυβε και μου έλεγε διάφορα στο αυτί, όπως... ο Τζέιμς είναι πολύ καλός στο γαμήσι, θα περάσεις πολύ καλά μαζί του, έχουμε ξαναβρεθεί μαζί στο κρεβάτι με άλλη κοπέλα και είναι πολύ δυνατός.

Αφού τέλειωσαν με τα επαγγελματικά, ο Νίκος αρχίζει να με παινεύει για το τι κάνω στο κρεβάτι. Εγώ έβλεπα και τους δύο να έχουν ρίξει όλο το βλέμμα τους στο στήθος μου και είχα καταλάβει καλά ότι είχαν ανάψει γερά.

- Πάμε σπίτι μου; Λέει ο Τάκης.

- Ότι θέλει η παρέα. Απάντησα χαμογελώντας.

Πλήρωσε ο Νίκος, βγήκαμε έξω και λέει να πάμε με ένα αμάξι. Εγώ έκατσα πίσω, και ήρθε ο Τζέιμς δίπλα μου. Στη διαδρομή και αφού ο Νίκος είχε χοντρύνει την κουβέντα για το τι έχουμε κάνει στο κρεβάτι, ρωτάει.

- Πώς σας φαίνεται η Κατερίνα;

- Μουνάρα. Λέει ο Τάκης.

- Πολύ καύλα… απαντά ο Τζέιμς, και βάζει το χέρι του στα πόδια μου.

Με το άλλο, με παίρνει αγκαλιά, και σκύβει και αρχίζει να με γλείφει στο αυτί.

- Θέλω, μου λέει. Να σε γαμήσω μόνος μου. Και μετά με τους άλλους. Το έχω πει στο Νίκο και δεν έχει πρόβλημα, αν φυσικά θέλεις και εσύ.

- Εφόσον συμφωνούν και οι άλλοι, εγώ δεν έχω κανένα θέμα. Απάντησα.

Το χέρι του πλέον, είχε περάσει κάτω από το κιλοτάκι μου, και το δάχτυλο του είχε μπει, όλο μέσα μου και έπαιζε με το μουνάκι μου. Είχα καυλώσει πολύ. Ήθελα να βάλω το χέρι μου στην πούτσα του, να δω τι έχει από κάτω, μιας και ήταν η πρώτη μου φορά που βρίσκομαι με μαύρο άντρα, αλλά κρατιόμουν να το δω και να το γευτώ στο σπίτι, όταν θα είμαστε μόνοι μας. Φτάσαμε στο σπίτι κι εγώ είχα γίνει μούσκεμα. Μπήκαμε μέσα και ο Τάκης πήγε να βάλει ποτά.

- Εμείς, λέμε να το πιούμε στο κρεβάτι... λέει ο Τζέιμς.

- Σε βλέπω, δεν κρατιέσαι με τίποτα, λέει ο Νίκος. Κοίτα μόνο να μην την βγάλεις off, γιατί θέλουμε κι εμείς να τη χαρούμε.

- Θα σας φωνάξω όταν πρέπει, είπε ο Τζέιμς και σε λίγο βρεθήκαμε στην κρεβατοκάμαρα.

Μόλις έκλεισε την πόρτα, με έπιασε, πέρασε τα χέρια του πίσω μου, και άρχισε να με φιλάει στο στόμα με πολύ πάθος. Τα χέρια του είχαν χουφτώσει τον κώλο μου. Αφού φιληθήκαμε κάποια λεπτά, μου λέει «πάω λίγο να κάνω ένα ντουζάκι, εσύ ξάπλωσε και έρχομαι».

Έβγαλα τα ρούχα μου, έμεινα με τα εσώρουχα και μετά από λίγο, ανοίγει η πόρτα, και τον βλέπω γυμνό. Η έκπληξη μου ήταν μεγάλη. Δεν είχα ξαναδεί τέτοια πούτσα στη ζωή μου και σκεφτόμουν ότι αν σηκωθεί αυτό, θα με ξεσκίσει. Πλησιάζει δίπλα στο κρεβάτι, πιάνει την πούτσα του, και την πλησιάζει στο πρόσωπο μου.

- Έλα καύλα μου, σε βλέπω ότι την κοιτάς, πάρ’ τη στο στόμα σου. Θέλω να μου τη σηκώσεις με τσιμπούκι.

- Σηκώνεται κιόλας;…

του είπα για πλάκα, γυρνάω στο πλάι, βάζω τα χέρια μου πάνω της και κατευθείαν βάζω την πούτσα του στο στόμα μου. Άρχισα να τη γλείφω και προσπαθούσα να βάλω όσο πιο πολύ μπορούσα μέσα. Δεν άργησε να του σηκωθεί και τότε άρχισε αυτός να μου γαμάει το στόμα. Μου κρατούσε το κεφάλι και η πούτσα του έμπαινε όσο μπορούσε πιο μέσα. Αφού του είχα γλείψει για πολύ ώρα την πούτσα, ξάπλωσε, με έφερε πάνω του στα τέσσερα και μου λέει:

- Θέλω κι εγώ να γλείψω τη μουνάρα σου.

Τραβάει το κιλοτάκι μου στο πλάι και βάζει την γλώσσα του μέσα μου. Μου έγλειφε το μουνί και εγώ του έκανα τσιμπούκι για πολύ ώρα, μέχρι που λέει:

- Θέλω να σε γαμήσω από παντού. Έλα κάτσε πάνω μου!

Δεν έβλεπα την ώρα να με γαμήσει αυτή η πούτσα. Είχα καυλώσει τόσο πολύ, που σκεφτόμουν τη στιγμή που θα με σκίσει. Γύρισα, ανέβηκα πάνω του, έπιασα την πούτσα του, την οδήγησα στο μουνί μου και σιγά σιγά άρχισα να κάθομαι πάνω της. Δεν ξέρω αν μπήκε όλη μέσα μου, αλλά νομίζω ότι τερμάτισε μέσα μου όσο δεν πάει. Άρχισα να κουνιέμαι με την πούτσα του μέσα μου, σε αργό Ρυθμό.

- Σου αρέσει καύλα μου;…

με ρώτησε και κρατώντας με από τη μέση, άρχισε με ανεβάζει και να με κατεβάζει με πιο γρήγορο ρυθμό. Έσκυψα και άρχισα να του γλύφω το στόμα. Ο Ρυθμός του είχε αρχίσει πλέον και είχε γίνει πολύ γρήγορος και με το γαμήσι που μου έριχνε, εγώ είχα αρχίσει να σπαρταράω. Πρέπει να με άκουγαν μέσα, αφού τα βογκητά μου ήταν πολύ δυνατά.

- Γύρνα στα τέσσερα, μου λέει, θέλω να σε γαμήσω και να βλέπω την κωλάρα σου.

Σηκώνομαι και πριν προλάβει, παίρνω την πούτσα του στο στόμα μου να γευτώ τα υγρά μου.

- Σου αρέσει καύλα να γλείφεις τα χύσια σου;

- Ναι…

του λέω και εκείνος μου ρίχνει μια σφαλιάρα στον κώλο μου.

- Σήμερα, θα φας το γαμήσι της ζωής σου. Μας έχει πει ο Νίκος, τι σου αρέσει και πως γαμιέσαι σαν πουτανάκι. Θα σε ξεσκίσω και μετά θα σε γαμήσουμε όλοι μαζί, από όλες τις τρύπες σου. Θα πας στον άντρα σου, ξεσκισμένη, και χυμένη παντού.

Κατεβαίνει από το κρεβάτι, με στήνει στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού και καρφώνει την πούτσα του, όλη σχεδόν, στο μουνί μου. Έβγαλα μια κραυγή πόνου αλλά και ηδονής πιο πολύ. Άρχισε να με γαμάει με δύναμη, αλλά κι εγώ βοηθούσα να μπει όλη μέσα μου. Έσπρωχνα όσο μπορούσα. Με γαμούσε και κάποια δάχτυλα του είχαν αρχίσει να παίζουν με τον κώλο μου. Έφτυνε πάνω στην τρύπα μου και έβαζε μέσα τα δάχτυλα του.

- Τώρα θα σου σκίσω την κωλάρα σου…

Είπε και άρχισε σιγά σιγά να μου τον βάζει από πίσω. Αισθάνθηκα να με ανοίγει στα δύο. Έσπρωχνε την πούτσα του μέσα μου και σε λίγο είχε πιάσει πάτο.

- Πονάς; Με ρώτησε.

- Λίγο, αλλά μου αρέσει πολύ. Είπα και άρχισε να με γαμάει από πίσω.

- Μετά το σημερινό, δε θα μπορείς να κάτσεις, θα σε ξεκωλώσουμε σήμερα… και άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς. Άνοιξε την κωλάρα σου, να τη βλέπω ανοιγμένη την τρύπα σου…

Λέει, βάζω τα χέρια μου πίσω και τραβάω τα κωλομέρια μου με δύναμη. Αφού με γάμησε αρκετή ώρα, άρχισε να τη βγάζει, να βλέπει την ανοιγμένη τρύπα μου και μετά να μου τον βάζει πάλι με δύναμη. Αυτό γινόταν για πολύ ώρα. Με είχε πραγματικά ξεσκίσει. Σε κάποια στιγμή, σταμάτησε να με γαμάει και πάει και κάθεται σε μια πολυθρόνα που ήταν δίπλα.

- Τι έγινε; Του λέω.

- Έλα τώρα εδώ, να κάτσεις πάνω στην πούτσα μου.

Σηκώνομαι, πάω να κάτσω πάνω του και μου λέει:

- Όχι έτσι, γύρνα ανάποδα, με την πλάτη σε εμένα.

Άνοιξε τα πόδια του, περνάω μέσα τους, πιάνω την πούτσα του και κάθομαι πάνω της.

- Τώρα, γαμήσου μόνη σου πάνω στην ψωλάρα μου. Γάμησε τη δυνατά, θέλω να μπει όλη μέσα στον κώλο σου…

είπε και με τα χέρια του στη μέση μου με καρφώνει και μπήκε όλη μέσα μου. Πλέον, βογκούσα μόνο από καύλα. Με είχε ξεσκίσει.

- Σήκωσε τα πόδια σου, δε θέλω να πατάς καθόλου κάτω, θέλω να είσαι ολόκληρη πάνω στην πούτσα μου μόνο…

λέει και με τα χέρια του πιάνει τα πόδια μου και με βάζει να πατάω πάνω στα δικά του. Σχεδόν ξαπλωμένος στον καναπέ ο Τζέιμς, εγώ πάνω του, τα πόδια μου ανοιγμένα και λυγισμένα πάνω του και η πούτσα του να με έχει ξεσκίσει.

- Νίκο… ελάτε λίγο μέσα, φώναξε ο Τζέιμς. Τέτοια πουτανα θέλει πολλές πούτσες μαζί.

Άνοιξε η πόρτα, και μπαίνουν μέσα και οι δυο γυμνοί.

- Τι έχει γίνει εδώ; Λέει ο Νίκος. Βλέπω ότι περνάει καλά η Κατερίνα. Και όχι μόνο... την ξέσκισες Τζέιμς.

- Της είπα, ότι σήμερα θα την ξεσκίσουμε από παντού, θα τη χύσουμε σε όλες τις τρύπες της και θα πάει στον άντρα της να δείξει πως τη γαμήσαμε. Έτσι δεν είναι Κατερίνα;

- Ναι καυλιάρη μου, έτσι θέλω να με γαμήσετε όλοι. Θέλω να με ξεσκίσετε από παντού…


και τραβάω τον Τάκη από το χέρι, τον φέρνω κοντά μου και βάζω την πούτσα του στο στόμα μου.

- Γλείφε πουτανα…

λέει ο Τζέιμς και ο Νίκος έρχεται ανάμεσα από τα πόδια μου και μου βάζει την πούτσα του στο μουνί μου. Άρχισαν να με γαμάνε και οι δυο με γρήγορους ρυθμούς. Εγώ έγλειφα την πούτσα του Τάκη, και βογκούσα από την καύλα. Ο Νίκος με γαμούσε από το μουνί και ενώ είχε σκύψει και φιλιόμασταν, μου λέει:

- Σου αρέσει καύλα μου; Περνάς καλά;..

- Ναι γαμιά μου, μη σταματάτε, γαμήστε με από παντού, ο Τζέιμς με ξέσκισε, δεν έχω ξαναδεί τέτοια πούτσα.

- Σήκω και κάτσε στα τέσσερα πάνω στην πολυθρόνα…

λέει ο Τζέιμς και με γυρίζει και με βάζει να στηθώ. Μου ανοίγει με τα χέρια του τον κώλο και λέει:

- Τώρα θα δείτε πως γαμάω από τον κώλο τις παντρεμένες…

και βάζει την πούτσα του μέσα στο κώλο μου όλη. Άρχισε να με γαμάει με δύναμη, αλλά πάρα πολύ ωραία.

- Σου αρέσει πουτανάκι μου;

- Ναι γαμιά μου, σκίσε με.

- Θα σε ξεκωλώσουμε σήμερα… είπε και με γαμούσε με πιο πολύ δύναμη και ταχύτητα.

- Που θέλεις να σε χύσω πουτανα για τον πρώτο γύρο;

- Παντού, όπου θέλεις εσύ γαμιά μου…

είπα και με γυρνάει, με βάζει να γονατίσω και μου καρφώνει την πούτσα στο στόμα. Άρχισε να μου γαμάει το στόμα και σε λίγο φωνάζει.

- Χύνω, χύνω, πάρ’ τα όλα καργιόλα στο λαρύγγι σου…

και τα χύσια του άρχισαν να πετάγονται μέσα μου και να με πνίγουν.

- Πιες τα όλα πουτανα.

Κατάπινα ότι μου έριχνε στο στόμα μου. Με είχαν πνίξει. Αφού στράγγιξε όλη μέσα στο στόμα μου και άρχισε να πέφτει, με σήκωσε και άρχισε να με φιλάει στο στόμα.

- Πάω να πιω το ποτάκι μου μέσα, να πάρω δυνάμεις, γιατί ο δεύτερος γύρος θα είναι πιο καλός…

λέει ο Τζέιμς και όπως είμαι στα γόνατα, έρχεται ο Τάκης, και μου λέει:

- Τώρα είναι η σειρά μας να γευτούμε τις τρύπες σου.

Με σηκώνει όρθια, με γυρίζει από πίσω και οδηγεί την πούτσα του στο μουνί μου.

- Σκύψε πουτανάκι, να σε γαμάω και να παίρνεις τσιμπούκι του Νίκου.

Σκύβω, βάζω την πούτσα του Νίκου στο στόμα και με τη μέση μου, έσπρωχνα με όση δύναμη μπορούσα να μπαίνει ολόκληρη η πούτσα του Τάκη στο μουνί μου.

- Σε ξεκώλιασε ο Τζέιμς;… λέει ο Νίκος. Έπιασε πάτο η πούτσα του;

- Με ξέσκισε, δεν έχω ξαναγαμηθεί ποτέ έτσι και με τέτοια ψωλάρα…

είπα και συνέχισα το τσιμπούκι.

- Και που να δεις αργότερα... λέει ο Τάκης.

- Τι εννοείς;… ρώτησα και ένας φόβος με κυριεύει.

- Μην φοβάσαι καυλιάρα μου, λέει ο Νίκος, θα κάνουμε όλα όσα σου αρέσουν. Αλλά θα γυρίσεις το πρωί στον άντρα σου, με όλες τις τρύπες σου ξεσκισμένες και χυμένες. Ξέρω ότι του αρέσει να σε βλέπει μέσα στα χύσια, ανοιγμένες τις τρύπες σου και να μην ξέρει τι έχουμε κάνει. Έλα, γονάτισε να σε χύσουμε στο στόμα.

Σκύβω και αρχίζω να γλείφω και τις δύο πούτσες. Δεν άργησαν να τελειώσουν, και ένας-ένας μου άδειαζε τα χύσια του στο στόμα. Με σήκωσαν, άρχισαν να με γλείφουν σε όλο το σώμα, και μετά από λίγο πήγαμε στο σαλόνι να συνεχίσουμε τα ποτά μας, να ξεκουραστούμε λίγο.

Αν σας άρεσε, πείτε μου να γράψω τη συνέχεια.




Copyright protected OW ref: 185608



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.