Σύνδεση || Εγγραφή

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήμουν 19 ετών, μόλις είχα τελειώσει το στρατιωτικό μου στην παραμεθόριο του Έβρου. Έχουν περάσει περίπου 30 χρόνια και ακόμα το θυμάμαι σαν να ήταν χτες. Ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα ότι με ελκύουν ερωτικά οι άντρες. Βρέθηκα στο σταθμό να περιμένω το λεωφορείο να κατέβω Θεσσαλονίκη. Εκεί τον είδα να περνάει από δίπλα μου, να κοιτάει στα χαμένα και να ρωτάει κάτι στα αγγλικά τον κόσμο που καθόταν και περίμενε όπως κι εγώ. Τον ρώτησα τι θέλει και μου απάντησε ότι θέλει να βγάλει εισιτήριο για Θεσσαλονίκη αλλά του λείπουν 120 δαχμές για το εισιτήριο. Τον κοίταξα από πάνω ως κάτω και δε μου φάνηκε για πρεζόνι . Ήταν γύρω στα 30 περίπου.

Τον ρώτησα πώς και δεν έχει λεφτά για το εισιτήριο και μου είπε ότι περίμενε να του στείλουν οι δικοί του και δεν κατάφεραν και έτσι δεν έχει. Η αλήθεια είναι ότι όντως τον λυπήθηκα και κοίταξα λοξά το πρόσωπο του και είδα τα πιο όμορφα μάτια, μεγάλα, πράσινα, που είχα δει ποτέ. Χάθηκα στα μάτια του. Του λέω οκ θα πάμε μαζί να βγάλουμε το εισιτήριο σου. Θα σε βοηθήσω. Και έτσι έγινε. Με κοίταξε με ένα έντονο βλέμμα γεμάτο ευχαριστίες. Πράγματι πήγαμε και πλήρωσα το αντίτιμο του εισιτηρίου που του έλειπε και πήρα και δύο μπουκάλια νερό και δύο πακέτα μπισκότα για το δρόμο. Του έδωσα νερό και ένα πακέτο μπισκότα και μου είπε ότι δεν έπρεπε να το κάνω κι αυτό. Ήταν πολύ ευγενικός. Περιποιημένος, μύριζε λες και είχε κάνει μόλις μπάνιο. Μπήκαμε στο λεωφορείο και ξεκίνησε το ταξίδι.

Μετά από λίγα λεπτά και αφού είδε ότι καθόμουν μόνος στη γαλαρία με κοίταξε και μου έκανε νόημα εάν μπορεί να έρθει. Του έκανα νεύμα και ήρθε. Πιάσαμε την κουβέντα, ευτυχώς μίλαγα καλά τα αγγλικά. Η ώρα πέρναγε πιο ευχάριστα. Μετά από αρκετές ώρες φτάσαμε Θεσσαλονίκη και τον ρώτησα που θα πάει τώρα. Μου απάντησε ότι θα πάρει τηλέφωνο ένα θείο του που δουλεύει σε ένα ξενοδοχείο να έρθει να τον πάρει. Μου πρότεινε να περιμένω για να μου δώσει τα χρήματα που του δάνεισα και του λέω ότι δε χρειάζεται. Επέμενε να περιμένω μαζί του και να με κεράσει μετά έστω έναν καφέ. Δέχτηκα.

Πήγε στο καρτοτηλέφωνο τον άκουσα που μίλαγε και σε μισή ώρα περίπου ήρθε ένας ψηλός γεροδεμένος άντρας, ώριμος, γύρω στα 55, τον αγκάλιασε και του είπε κάτι σε μια άλλη γλώσσα. Δεν κατάλαβα τίποτα. Ο συνταξιδιώτης μου γυρνάει, με κοιτάει, έρχεται κοντά μου και μου λέει «έλα… θα μας πάει στην παραλία για καφέ». Είπα όχι ευχαριστώ πρέπει να πάω στην ξαδέρφη μου θα με περιμένει. Επέμενε και δέχτηκα. Μπήκαμε στο αμάξι του θείου του και όντως μας άφησε στην παραλία. Του είπε στα αγγλικά ότι θα τον περιμένει στο ξενοδοχείο και ότι έχει κλείσει δωμάτιο. Πήγαμε για καφέ και μιλάγαμε λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Η ώρα πέρναγε ευχάριστα κι εγώ ένοιωθα ότι συζητάω με ένα φίλο που είχαμε να πούμε τα νέα μας για καιρό.

Μου πρότεινε να πάμε εάν θέλω στο ξενοδοχείο του να κάνει ένα μπάνιο και να πάρει το αμάξι του θείου του να με πάει στο σπίτι της ξαδέρφης μου. Δέχτηκα γιατί η ξαδέρφη μου ούτως η άλλως δούλευε και δεν είχα κλειδιά να μπω σπίτι. Άρα γιατί να πάω να περιμένω στην είσοδο; Έτσι πήγαμε με τα πόδια σε ένα όμορφο ξενοδοχείο, πήγε στην ρεσεψιόν, ζήτησε το κλειδί του δωματίου του και ζήτησε να ενημερώσουν το θείο του ότι ήρθε. Ανεβήκαμε από τις σκάλες στον πρώτο όροφο. Μου είπε μπαίνω για ένα ντους και επιστρέφω. Εγώ κοιτάω γύρω γύρω το δωμάτιο και άνοιξα την τηλεόραση να χαζεύω. Άναψα ένα τσιγάρο και περίμενα να βγει από το μπάνιο. Αισθάνθηκα όμορφα που ήμουν μαζί του στο δωμάτιο μόνοι μας. Δεν ξέρω τι ξύπνησε μέσα μου αλλά η αίσθηση ήταν ωραία. Τελείωσε το μπάνιο του και βγαίνει. Τότε είδα το σώμα του. Τυλιγμένο σε μια μικρή πετσέτα που άφηνε ελάχιστα κρυμμένα. Και έπαθα πλάκα. Ήταν απίστευτος ο τύπος… ήταν φέτες. Κατάλαβε ότι τον κοιτάω με θαυμασμό και άρχισε να παίρνει πόζες. Πετάει την πετσέτα κάτω στο πάτωμα και μου αποκαλύπτει έναν πούτσο που μόνο σε τσόντες είχα δει. Ήταν ένα υπέροχο καυλί γεμάτο φλέβες και όρθιο σαν κατάρτι.

Με το βλέμμα του πιο σκοτεινό με κοιτάει και χωρίς να μιλήσει έρχεται κοντά μου και όπως καθόμουν στο κρεβάτι ο πούτσος του ήταν στο ύψος του κεφαλιού μου. Χωρίς να πω τίποτα τον κοιτάω στα μάτια με απορία. Μου πιάνει το κεφάλι ελαφρά χαϊδεύοντας τα μαλλιά μου. Δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω και δε μίλαγα. Αυτός κατάλαβε ότι είμαι πρωτάρης, παρθένος και ότι δεν έχω ιδέα από αντρικό σεξ. Με πιάνει από τα χέρια, με κοιτάει έντονα στα μάτια και μου λέει… θέλω να είσαι χαλαρός. Ηρέμησε, μη φοβάσαι, θέλω να σε κάνω να νοιώσεις όμορφα. Σκύβει πάνω μου και τα χείλη του ακούμπησαν στα δικά μου.

Εκεί τα έχασα ήταν απίστευτη η αίσθηση των χειλιών ενός άντρα στα δικά μου. Τον φίλησα κι εγώ. Άρχισε να με φιλάει σε όλο το πρόσωπο και μου είπε να μπω να κάνω ένα ντους γιατί όντως δεν είχα κάνει δύο μέρες μπάνιο. Μπαίνω για μπάνιο και έβγαλα τα ρούχα μου, έκανα ένα ζεστό ντους, χαλάρωσε το κορμί μου, άφησα το ζεστό νερό να τρέξει πάνω μου και σκεφτόμουν το φιλί λίγο πριν. Κλείνω τη βρύση, κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είπα στον εαυτό μου «τι πας να κάνεις»; Έφερα στο μυαλό μου σκηνές από διάφορες τσόντες που είχα δει και κατάλαβα ότι πολλές φορές ήθελα να βρεθώ στην θέση αυτών των γυναικών που έβλεπα. Ήταν μια απόφαση που θα μου άλλαζε την ζωή το ήξερα. Κατάλαβα ότι πάντα ήθελα αλλά δεν τολμούσα. Τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία να το τολμήσω, θα το κάνω.

Ή τώρα η ποτέ... είπα στον εαυτό μου και άνοιξα την πόρτα με μια μικρή πετσέτα τυλιγμένη πάνω μου...

Συνεχίζεται…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151220122S016Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.