Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πάνε 25 χρόνια. 25 χρόνια και βάλε. Πολύ πριν ωριμάσω, βάλω μυαλό και σταματήσω να σκέφτομαι μόνο με το πουτσοκέφαλο. Πλέον χειραγωγώ τις ορμόνες μου και όχι εκείνες, εμένα. Τότε όμως… τότε που από την καθημερινή μαλακία, είχα περάσει στο καθημερινό (λίγο υπερβολικό) γαμήσι. Η αλήθεια είναι ότι μικρός φοβόμουν ότι θα μείνω παρθένος για πάντα και ότι η μαλακία θα ήταν ο μόνος τρόπος να εκτονώνομαι μέχρι να πεθάνω. Ήταν εποχές που δεν υπήρχε το internet, οι τσόντες δεν ήταν εύκολο να τις βρεις και τα κορίτσια δεν ήταν τόσο «εύκολα». Δε μπορούσα να φανταστώ πως μεταμορφώνονται τα θηλυκά όταν είναι μακριά από τον οικογενειακό τους κύκλο. Ούτε και εγώ ότι θα ήταν τόσο εύκολο, να βρεθεί, το σεξ.

Δε θα αναφέρω πόλεις και περιοχές. Δεν έχει νόημα να λέμε ότι οι Πατρινές είναι περισσότερο πουτάνες από τις Χιώτισσες ή ότι οι Αθηναίες είναι πιο δύσκολες από τις Σαλονικιές. Είμαι σίγουρος ότι η γυναίκα, ανεξαρτήτου ηλικίας, θέλει πούτσο. Άλλες θέλουν πούτσο με τριαντάφυλλα και άλλες πούτσο με ξεφτιλίκια. Άλλες θέλουν πούτσο να χύνει μέσα τους, άλλες θέλουν πούτσο να την χύνει στα μάτια. Αλλά όλες θέλουν πούτσο. Αυτό μου έμαθε η γυναίκα που πρωτογάμησα ως φοιτητής. Αυτή ήταν που με έμαθε να γαμάω σαν άντρας.

Τι σημαίνει να γαμάς σαν άντρας όμως; Δε σημαίνει απαραίτητα να γαμάς άγρια, να γαμάς σκληρά, να μπινελικώνεις και όλα τα συναφή. Σημαίνει να «διαβάζεις» την άλλη, να καταλαβαίνεις μέχρι που μπορεί να φτάσει. Να αντιλαμβάνεσαι αν θα τα πιεί ή αν τελικά σιχαίνεται το χύσι σου και θέλει μόνο να σε νιώθει μέσα της. Και αυτό να συμβεί πριν καν σε δει γυμνό. «Θυμήσου το μικρέ, όταν νιώσει ότι της δίνεις αυτό που θέλει και, κυρίως, δεν της δίνεις αυτό που την ξενερώνει, σε λίγο καιρό θα σου κάνει όλα τα γούστα. Από μόνη της», ήταν το πιο σημαντικό που μου είχε πει η θεία Αγάπη. Ετών 48 τότε. Χωρισμένη με μία κόρη που σπούδαζε εκτός πόλης, ενώ ταυτόχρονα μου νοίκιαζε το διαμέρισμα στο ισόγειο, με ελάχιστο νοίκι και εκείνη έμενε στον 1ο, σε ένα παλιό διώροφο.

Όπως καλά καταλάβατε, η Αγάπη ήταν η αδερφή της μάνας μου. Και όπως ψυχανεμιστήκατε ήταν μία από τις γυναίκες που είχα πηδήξει ως φοιτητής. Αν περιμένετε κάποια περίεργη κατάσταση που μας έφερε για πρώτη φορά σε επαφή, θα απογοητευτείτε. Όλα έγιναν πολύ απλά και χωρίς λόγια. Μετά από περίπου 4-5 μήνες που μέναμε κοντά (περνούσα πολλές φορές για να φάμε μαζί) ένα απόγευμα που καθόμασταν στο σαλόνι της και είχα περάσει για καφέ και φαΐ, ήρθε η κουβέντα στο σεξ. Της είπα ότι δυσκολεύομαι να κάνω την πρώτη κίνηση και άρχισε να με επιπλήττει. Με συνέκρινε με τον πατέρα μου λέγοντας «το ίδιο μαμούχαλος ήταν και αυτός». Γενικώς η κουβέντα δεν ήταν καυλωτική αλλά υπήρχε αυτή η ένταση. Κυρίως λόγω ότι συζητούσα όλα αυτά με την θεία μου. Από την άλλη, εκείνη δεν επέτρεπε να εκτροχιαστεί η κουβέντα. Τότε δεν το καταλάβαινα, αλλά αρκετά αργότερα μου παραδέχτηκε ότι το έκανε επίτηδες. «τον άντρα πρέπει να τον έχεις λίγο στο κρύο-ζέστη. Μόνο έτσι αρχίζει να σκέφτεται σωστά».

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι κάποια στιγμή άρχισα να τις κάνω τις αντίστοιχες ερωτήσεις. Δηλαδή, πως και δεν τη βλέπω με άντρες, πως δεν ξαναπαντρεύτηκε κτλ. Σαν να βγήκα στην επίθεση. Χωρίς να το καταλάβω, άρχισα να ενδιαφέρομαι για εκείνη. Να σκέφτομαι για εκείνη. Να την κοιτάζω με άλλο μάτι. Παρατηρούσα ότι αχνοχαμογελούσε κατά διαστήματα. Τώρα που τα ξαναθυμάμαι, είμαι σίγουρος ότι ήταν από την ικανοποίηση ότι με έφερνε στο «σωστό» δρόμο.

Προφανώς όλοι αναρωτιέστε πως ήταν η θεία Αγάπη. Μην φαντασιώνεστε κάποιο ξέκωλο μιλφάκι. Μην σκέφτεστε ότι ήταν μία πολύγαμημένη γυναικάρα. Καμία σχέση. Ήταν μία συνηθισμένη γυναίκα. Ούτε 1,60. Είχε τα πιασίματα της, την κυτταρίτιδα της και μεγάλο κώλο. Αυτό που μου άρεσε όμως ήταν δύο πράγματα. Ότι το στήθος της ήταν τόσο μεγάλο ώστε να είναι σε πλήρη αρμονία με το μέγεθος της περιφέρειας της. Και ότι το πρόσωπο της ήταν στρογγυλό με μυτερό πηγούνι και μεγάλα πράσινα μάτια. Λάτρευα να με κοιτάζει. Ακόμη και αυτή τη στιγμή, μετά από τόσα χρόνια, τώρα που έφερα στο νου μου τα μάτια της, το πρόσωπο της, καυλώνω. Ούτε τα γαμήσια μας, ούτε τις φάσεις μας, ούτε τα περίεργα σκηνικά μας, ούτε ότι ήταν θεία μου. Το πρόσωπο της και τα μάτια της.

Η Αγάπη είχε κάνει σεξ 5-6 φορές τα τελευταία 4 χρόνια που είχε μείνει χήρα. Η σχέση της με το θείο μου ήταν πάρα πολύ καλή από όλες της πλευρές. Της είχε στοιχήσει η απώλεια. Όταν όμως, με την παρακίνηση διάφορων ατόμων, έκανε 2 σχέσεις, δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελε. Δεν ικανοποιούνταν από το σεξ και από την εμμονή τους για γάμους και πανηγύρια. Βλέπετε η Αγάπη ήταν, οπτικά, γυναίκα για σπίτι. Εγώ όμως έμαθα από πρώτο χέρι, ότι μόνο τέτοιου τύπου γυναίκα δεν ήταν. Εκείνο το βράδυ ήταν η αρχή.

Οι περιγραφές της για το πως περνούσε στις σχέση της (χωρίς να μιλάει βρώμικα ή με περιγραφές), πως το σεξ με τον θείο ήταν κάτι που δεν μπορούσε να το συγκρίνει με κανέναν και τέλος το ότι «προτιμώ να ικανοποιούμαι μόνη, παρά να μπαίνω στην διαδικασία να πηδιέμαι μέχρι να βρω τον κατάλληλο», με είχε καυλώσει πολύ. Και το «καλό» ήταν ότι φορούσα φόρμα και το φούσκωμα ήταν έντονο οπτικά, αν και εγώ δεν το είχα καταλάβει. Το μόνο που είχα νιώσει ήταν το άναμμά στα μάγουλα μου. Λίγο η καύλα μου, λίγο η θερμοκρασία από την θέρμανση του σπιτιού, θυμάμαι ότι έκαναν τα μάγουλα μου να καίνε. Και τότε πολύ απλά, έγινε.

- Α: Μην πεις κουβέντα…..

Πλησίασε το πρόσωπο της στο δικό μου και ένιωσα το χέρι της να μου χουφτώνει τα αρχίδια. Σαν πρωτάρης, έμεινα άναυδος. Μέχρι να καταλάβω τι συνέβη, η θεία ήδη μου πιπιλούσε το λαιμό και το χέρι της είχε αγκαλιάσει το σώμα του πούτσο μου, πάνω από τη φόρμα. Μόνο οι ανάσες μας ακούγονταν και περιστασιακά, τα πιπιλίσματα της. Χωρίς να περάσει ένα λεπτό, είχε ήδη καβαλήσει πάνω μου, σηκώνοντας την φούστα, ενώ με το άλλο χέρι μου κατέβασε λίγο την φόρμα και έβγαλε έξω το πρησμένο μου καυλί. Έτσι απλά, το μουνί της ρούφηξε το καυλί μου και αγκαλιάζοντας με σφιχτά, άρχισε να ανεβοκατεβαίνει.

- Α: Μην πεις τίποτα...

Ήξερε ότι αν έλεγα κάτι, μπορεί να χαλούσε τα πάντα. Την είχα πιάσει από τα κωλομέρια και της έδινα τον ρυθμό που ήθελα εγώ. Τα βογκητά της ήταν τόσο πνιχτά, που νόμιζα ότι χάνεται η ανάσα από μέσα της. Αν το καλοσκεφτείς, ήμουν ένας καλός πούτσος, ένας ωραίος δονητής για να ικανοποιήσει την καύλα της στιγμής. Χωρίς προεόρτια, χωρίς λόγια, χωρίς επιθετικότητα. Ένα απλό γαμήσι. Και πριν περάσουν λίγα λεπτά, άρχισε να χύνει. Ήταν η στιγμή που ένιωσα το μέγεθος του στήθους της. Με έσφιξε ανάμεσα τους και παρόλο που ήταν ντυμένη, μπορούσα να νιώσω το μέγεθος τους. Δε μπορούσα να ανασάνω αλλά έκανα υπομονή. Γιατί ήταν η πρώτη φορά που μία γυναίκα έρχονταν σε οργασμό τόσο έντονα. Καρφώθηκε πάνω μου και ένιωσα όλο της το κορμί να σφίγγεται. Σφιγγόταν και με έπνιγε. Είχε σπασμούς στη λεκάνη και νόμιζα ότι το καυλί μου χωνόταν ακόμη περισσότερο μέσα της, σε κάθε της σπασμό, παρόλο που δε συνέβαινε αυτό.

Την είχα αγκαλιάσει σφιχτά. Είχα περάσει τα χέρια μου γύρω από την πλάτη της και την κρατούσα εκεί. Δεν υπήρχε τίποτα το πρόστυχο, τίποτα το βρώμικο ή το ανώμαλο. Ήταν ίσως το απλό και γρήγορο πήδημα που έκανα ποτέ. Αλλά η ένταση του ήταν πολύ μεγάλη. Δεν περνούσε από το μυαλό μου, εκείνη τη στιγμή, να της χουφτώσω το κώλο ή τα βυζιά. Δεν έκανα τίποτα απολύτως, σαν να της έδινα αυτό ακριβώς που ήθελε. Ένα χύσιμο από έναν πραγματικό, όχι πλαστικό, πούτσο. Τραβήχτηκε λίγο πίσω, ξεφύσησε και με κοίταξε με τις πράσινες ματάρες της, όντας αινιγματικά ανέκφραστη. Με κοίταξε για λίγα δευτερόλεπτα και μάλλον προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει και εκείνη τι ήταν αυτό που συνέβη. Και με φίλησε στο μέτωπο.

Ο πούτσος μου δεν έχασε καθόλου από την σκληράδα του. Ίσα ίσα, ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβα ότι όταν με κοιτάζει, καυλώνω. Και αυτό ίσχυε για αρκετά χρόνια αργότερα. Τα υγρά της, είχαν μουλιάσει τον πούτσο μου, που παρόλο που είχε παπαριάσει, δεν ξεκαύλωνε με τίποτα. Εκείνη δεν είχε κουνηθεί ούτε πόντο και αφού έβαλε πάλι το πρόσωπο μου στο στήθος της, μάλλον αναρωτιόταν «τι κάνουμε τώρα;». Με έσπρωξε λίγο πίσω.

- Α: Θα το κρατήσεις μυστικό;

- Γ: Μπορώ να κάνω αλλιώς;

- Α: Το καλό που σου θέλω.

- Γ: Μην ανησυχείς... εγώ δεν…

- Α: Σταμάτα. Μην αρχίσεις... συμφωνήσαμε. Τώρα τι θα κάνουμε με εσένα;

- Γ: E;

- A: Κλασσικός άντρας. Μόλις σας συμβεί κάτι απρόοπτο, χάνετε τα αυγά και τα πασχάλια. Εννοώ, είσαι ακόμη σκληρός!

- Γ: Ε… μην ανησυχείς… όλα, όλα καλά.

- Α: Χα, χα, χα… ωραία, χαίρομαι γιατί δε θέλω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή.

Τη στιγμή που άρχισε να σηκώνετε σιγά σιγά από πάνω μου.

- Α: Κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά σου μικρέ.

Δεν απάντησα. Δε ρώτησα κάτι. Το άφησα έτσι. Φοβήθηκα ότι αν άνοιγα το στόμα μου, θα το χαλούσα και μαζί θα έχανα και όποιες ελπίδες είχα για επανάληψη της φάσης.

Μην κοροϊδευόμαστε. Εκείνη τη στιγμή όλο το αίμα στο κορμί μου είχε μαζευτεί στο πρησμένο μου καυλί. Και να ήθελα, δεν είχα την ικανότητα να σκεφτώ, πόσο μάλλον να εκφράσω κάτι. Το μόνο που έκανα ήταν να την κοιτάζω. Προσπαθούσα να δω λίγο βυζί, λίγο δέρμα, κάτι. Κάτι που θα μου έδινε τροφή για όταν θα τον έπαιζα συνεχόμενα αργότερα, στο δωμάτιο μου. Αλλά λίγο ο χειμώνας, λίγο τα φαρδιά ρούχα της, δεν μου έδιναν περιθώριο για «μάτι».

Εκείνη έκατσε απέναντι μου και άναψε ένα τσιγάρο, αφού μου πρόσφερε ένα και μένα. Δεν ανταλλάξαμε κουβέντα για 2-3 λεπτά. Εγώ προσπαθούσα να καθαρίσω το μυαλό μου από την καύλα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο πούτσος μου δημιουργούσε ένα τέντωμα στην φόρμα μου. Αλλά αυτή τη φορά δεν είχα τον φόβο. Δεν ήθελα να το κρύψω. Καθόμουν άνετα, με τα πόδια ανοιχτά και, κάνοντας καμιά τζούρα στο ενδιάμεσο, την κοιτούσα στα μάτια. Εκείνη με περιεργαζόταν. Εκείνο το χαμόγελο της ικανοποίησης είχε εμφανιστεί και πάλι, αλλά αυτή τη φορά ακόμη πιο έντονο. Από τη μία ήταν η ικανοποίηση ένα έντονου και καλού οργασμού. Από την άλλη η δική μου εικόνα. «Ο μικρός ανιψιός. Καλοβαλμένος. Ωραίος πούτσος. Μένει από πάνω. Δεν είναι κωλόπαιδο. Κάνει ότι του λέω. Θα είναι εδώ για 3-4 χρόνια σίγουρα. Και το πιο σημαντικό;... ακόμη είναι καυλωμένος μετά από κάνα 10λεπτο που τελείωσα πάνω του. Καλές προοπτικές, όπως και να το δεις»

- Α: Λοιπόν Γιώργο μου, δε θέλω να το κουβεντιάσουμε τώρα. Κράτα μόνο ότι ήταν μία παρόρμηση και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.

- Γ: Μα δεν έκανα τίποτα…

- Α: Για αυτό δε θέλω να το κουβεντιάσω τώρα. Σε βλέπω ότι εσύ καίγεσαι για να μιλήσεις. Αλλά όχι σήμερα. Αύριο, μεθαύριο, θα σου πω εγώ. Εσύ μην πεις τίποτα σε κανένα. Ούτε σε φίλους, ούτε σε γνωστούς. Ειδάλλως, και τις λίγες ελπίδες που έχεις, θα τις χάσεις.

- Γ: …

- Α: Ναι έχεις ελπίδες… αλλά λίγες. Δεν είναι υπέρ σου αυτή τη στιγμή, αλλά θα δούμε.

- Γ: Μάλιστα…

- Α: Να σου βάλω φαγητό;

Ναι, καλά κατάλαβες. Όσο ξενέρωσα με αυτό το άμεσο κόψιμο της καύλας μου, αλλάζοντας θέμα και αφήνοντας με μόνο στο σαλόνι, μιας και είχε πάει να μου βάλει φαγητό, τόσο το μυαλό μου άρχισε να δουλεύει. «Έχεις ελπίδες» είχε πει. Με είχε βάλει στο «ψήσιμο» και εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Αναρωτιόμουν αν πράγματι θα είχαμε και επανάληψη του αποψινού ή αν θα το μετάνιωνε και θα μου έμενε απωθημένο, μία δεύτερη γύρα μαζί της. Περισσότερο με χαλούσε που δεν την είχα δει γυμνή. Που δεν είχα ευχαριστηθεί τις βυζάρες της. Δεν τις είχα χουφτώσει. Δεν είχα πάρει τις ρώγες στη γλώσσα μου. Αυτή η ανασφάλεια, με έκανε να «κάτσω» στα αυγά μου. Πάνω που τελείωνα το τσιγάρο, την άκουσα να με φωνάζει στην κουζίνα το φαγητό ήταν έτοιμο.

Ξεκίνησα να τρώω και εκείνη μπαινόβγαινε στην κουζίνα μιας και έκανε δουλειές. Δεν ανταλλάξαμε κουβέντα. Την «έτρωγα» με τα μάτια μου. Το ζιβάγκο που φορούσε δεν μου έδινε πολύ περιθώριο για μάτι, όπως και η φαρδιά της φούστα. Ο τρόπος που κουνιόταν το στήθος της, ήταν προφανές ότι δε φορούσε σουτιέν. Δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Δεν ξεκαύλωνα με τίποτα. Και εκείνη το ήξερε, το έβλεπε στα μάτια μου. Μπορεί να μην με κοίταζε άμεσα, να το έπαιζε αδιάφορη αλλά με τσέκαρε, είμαι απόλυτα σίγουρος. Αλλά το έκανε τόσο διακριτικά, που εκείνη την στιγμή απορούσα με την απάθεια της.

- Α: Τελείωσες;

- Γ: Τι εννοείς;

- Α: Χα, χα, χα... το φαγητό σου Ζορζ. Για το φαγητό σου λέω.

- Γ: Α... ναι, ναι, τελείωσα… ευχαριστώ. Ευχαριστώ πολύ για όλα.

- Α: Είσαι και γλυκούλης τελικά.

- Γ: Να φεύγω θεία.

- Α: Ναι αγόρι μου… πήγαινε. Έχουμε δουλειές. Και οι δυο μας…

Δουλείες. Δουλειές με φούντες θα έλεγα εγώ. Αλλά δεν το είπα. Πήρα τα κλειδιά μου από το σαλόνι και πήγα προς την πόρτα.

- Α: Γιώργο…

- Γ: Ναι.

- Α: Να σου πω λίγο. Σε ευχαριστώ που είσαι τόσο διακριτικός.

- Γ: Δε μπορώ να κάνω και αλλιώς και να ήθελα!

- Α: Τι θα ήθελες δηλαδή;

- Γ: Ξέρεις

- Α: Όχι… αυτό όχι. Όχι σήμερα τουλάχιστον… σου είπα.

- Γ: Ναι... δε σου αρνήθηκα. Το άφησα πάνω σου!

- Α: Αχ… τι να σε κάνω, σε εκμεταλλεύτηκα σήμερα και δεν έπρεπε.

- Γ: Μην μου τα γυρνάς θεία τώρα… δε…

- Α: Χαζό αντράκι. Δεν τα γυρνάω, απλά δε θέλω να σε αφήσω να φύγεις έτσι.

Παρόλο που της έριχνα 1,5 κεφάλι σε ύψος, η δύναμη της ήταν φοβερή. Ήρθε κατά πάνω μου και με κόλλησε στην πόρτα. Νόμιζα ότι θα με φιλούσε. Το πίστευα εκείνη τη στιγμή, ότι θα την πηδούσα, εκεί, στο όρθιο. Αντ’ αυτού, ένιωσα το χέρι της μέσα από τη φόρμα μου και το χέρι της να αγκαλιάζει το καυλί μου. Μου τον είχε γραπώσει σφιχτά, σαν πόμολο και άρχισε να με μαλακίζει. Ταυτόχρονα με κοίταζε, αυτάρεσκα, στα μάτια. Με είχε του χεριού της, κυριολεκτικά όμως. Με είχε στο χέρι της και όριζε την κάβλα μου. Αλλά όπως οι περισσότερες γυναίκες, είναι αδύνατον να βρουν τον σωστό ρυθμό που θέλει ο κάθε άντρας για να χύσει. Στην αρχή ήταν λίγο άγαρμπη. Αλλά μετά από λίγο, άρχισα να κουνάω την λεκάνη μου, μπρος-πίσω. Ουσιαστικά της γαμούσα τη χούφτα.

Αλλά αυτό ήταν το λιγότερο. Τα μάτια της με έτρωγαν. Το γούσταρε η καργιόλα. Με είχε πηδήξει και τώρα με μαλάκιζε. Όπως γούσταρε εκείνη. Και εγώ δεν αντιδρούσα. Δε μπορούσα; Δεν ήθελα; Και τα δύο. Αλλά την άφηνα να ορίζει την κάβλα μου. Και αυτό ήταν που την καύλωνε περισσότερο εκείνη τη στιγμή. Δυο-τρεις φορές προσπάθησα να της χουφτώσω το στήθος αλλά με ακύρωσε. Δεν ήθελε να απλώσω χέρι πάνω της. Δεν ήθελε να πάρω το πάνω χέρι ούτε για μία στιγμή. Το μόνο που μου επέτρεψε ήταν να δώσω εγώ τον ρυθμό στην μαλακία. Και τη στιγμή που κόντευα για να τελειώσω, τον άφησε και μου χούφτωσε τα αρχίδια. Ξενέρωμα και κάβλα μαζί. Από την μία είχα φτάσει ένα κλικ πριν το χύσιμο, από την άλλη η ανατριχίλα του χουφτώματος του σάκου. «Μη το κάνεις αυτό» ψιθύρισα. «Όχι ακόμη» απάντησε. «Έχω κάτι ακόμη για σένα». Είχα μείνει παγωμένος αλλά τέρμα καυλωμένος. Με όριζε στον απόλυτο βαθμό. Και πλέον δε μπορούσα να αντιδράσω.

Μόλις κατάλαβε ότι είχα επανέλθει και ότι δε θα έχυνα αμέσως, έφερε το χέρι της και πάλι στον κορμό. Με τα νύχια της με γρατζουνούσε. Από την βάση μέχρι το κεφάλι. Τα βογκητά μου ήταν σαν βολή κατά ρυπάς. Δε με έλεγχα. Είχα κλείσε τα μάτια και μόνο ένιωθα. Είχε αρχίσει να με μαλακίζει πάλι αλλά πολύ αργά. «Κοίτα με»…

Με το άλλο της χέρι, είχε βγάλει την μπλούζα, αφήνοντας τη να κρέμεται από το μανίκι του χεριού που είχε μέσα στη φόρμα μου και είχε τραβήξει τις βυζάρες της πάνω από το σουτιέν. Άνοιξα τα μάτια και είδα δύο μαστάρια, με πολύ μεγάλες ρώγες, όχι ιδιαίτερα σκούρες, αλλά με ρώγες που έβγαζαν μάτι. Δεν είχα καταλάβει πότε είχε προλάβει να τα κάνει όλα αυτά. Είπαμε, ήμουν στον κόσμο μου. Αντανακλαστικά, σήκωσα το χέρι για να τα χουφτώσω. Αλλά πριν προλάβω, ένιωσα τις μπάλες μου να συντρίβονται μέσα στην παλάμη της.

- Α: Μη… δεν θα με ακουμπήσεις σήμερα!

- Γ: Καργιόλα…

- Α: Τι;

- Γ: Α... όχι, όχι… συγνώμη…

- Α: Έτσι μπράβο. Κοίτα… κοίτα και μην ακουμπάς…

Αν κάτι τέτοιο μου το έκανε οποιαδήποτε άλλη, θα την είχα βάλει κάτω. Αλλά δε μπορούσα να αντιδράσω στην Αγάπη. Το μόνο που μου επέτρεψε ήταν να δώσω και πάλι το ρυθμό στην μαλακία. Εκείνη όμως, έκανε πλέον αυτό που έπρεπε. Με το ελεύθερο χέρι της, πήρε το στήθος της στο χέρι και το σήκωσε ψηλά. Εύκολα η ρώγα της μπήκε στο στόμα της και κάνοντας αυτόν τον αυτό-θηλασμό, με κοίταζε. Ρουφούσε με τα μάτια της όλη μου την καύλα. Βογκούσα και είχα γουρλώσει μάτια μου. Το θέαμα ήταν εκπληκτικό. Τέλειο. Ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου δώσει για να χύσω. Ρουφούσε τη ρώγα της με τέτοια δύναμη, σαν να της το έκανα εγώ. Το γούσταρε, ήταν προφανές. Το έκανε πάντα, όπως έμαθα αργότερα, όταν έπαιζε μόνη της.

Είχα βάλει τα χέρια μου στους ώμους της. Αυτό μου το επέτρεψε. Την είχα γραπώσει από εκεί και κουνιόμουν δυνατά, μπρος πίσω, γαμώντας τη χούφτα της. Αυτό μου έδινε, αυτό έπαιρνα. Και εκείνη εισέπραττε όλη μου την καύλα. Και από τις εκφράσεις του πάνω κεφαλιού και από τη δύναμη του κάτω. Ρουφούσε τη βυζάρα της και με κοίταζε. Τη στιγμή που έβγαλε την μία και έφερε στο στόμα της την άλλη, ήταν που δεν μπορούσα πλέον να κρατηθώ άλλο. Το καυλί μου άρχισε να βγάζει μία μεγάλη ποσότητα σπέρματος, ενώ σπαρταρούσα. Έτρεμα ολόκληρος. Τα γόνατα μου με το ζόρι με κρατούσαν.

Δεν ξέρω πόση ώρα έχυνα στο χέρι της αλλά μου φάνηκε σαν να μην τελείωνε ποτέ. Εκείνη, είχε σταματήσει ότι έκανε και απλώς με κοιτούσε. Είχε ολοκληρώσει αυτό που ήθελε να πετύχει. Ήταν προφανές ότι ήθελε να μου δώσει ένα δυνατό χύσιμο, όπως είχε απολαύσει και αυτή πρωτύτερα, αλλά ήθελε να το κάνει με το δικό της τρόπο. Αφού καθάρισε το χέρι της πάνω στο μποξεράκι μου, τραβήχτηκε προς τα πίσω και φόρεσε πάλι τη μπλούζα της. Αλλά αυτή τη φορά δεν πήρε ούτε στιγμή το βλέμμα της από πάνω μου. Αυτό ήταν το έπαθλο της. Να με δει σε αυτή τη κατάσταση. Λιωμένο, ξεκαύλωτο, χυμένο, να μη με κρατάνε τα πόδια μου. Με είχε λιώσει κυριολεκτικά.

Δεν ήξερα τι να κάνω, τι να πω. Εκείνο το βράδυ είχα βρεθεί από έκπληξη σε έκπληξη. Δε μου επέτρεπε να κάνω την παραμικρή κίνηση χωρίς την άδεια της. Δεν μου άφηνε το περιθώριο να πω το παραμικρό. Αφού τσέκαρα ότι είχα ακόμη τα κλειδιά μου στην τσέπη, άνοιξα την πόρτα για να φύγω.

- Φεύγεις;

Συνεχίζεται…

Θα ήθελα να ακούσω σχόλια, παρατηρήσεις και εντυπώσεις!
Copyright protected OW ref: 185111Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy