Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Αναμνήσεις (1ο μέρος)

«Φεύγεις;»

Πάγωσα. «Τι θέλει;» σκέφτηκα. Την κοίταξα στα μάτια. Εκείνη τη στιγμή η μόνη λέξη που ερχόταν στο μυαλό ήταν «το κοντοπούτανο». Το ξενέρωμα, μετά από τόσο έντονο χύσιμο, μας διαλύει την θολούρα που έχουμε στο μυαλό, μέχρι πριν λίγο. Την κοίταξα στα μάτια και είδα ότι με είχε καυλώσει, τόσο πολύ, μία 50άρα, κοντούλα, με τα πιασίματα μίας γυναίκας της ηλικίας της. Μία συνηθισμένη γυναίκα, που το μόνο αξιόλογο πάνω της ήταν το στήθος της. Άνετα θα έφευγα εκείνη τη στιγμή. Είχα χύσει καλά, είχα γαμήσει και είχα ξεκαυλώσει τόσο πολύ που το μόνο που ήθελα ήταν να πάνω να λιώσω στο κρεβάτι μου. Αλλά η Αγάπη είχε αρχίσει να ασκεί κάτι ιδιαίτερο πάνω μου. Δε θα έλεγα ότι με χειραγωγούσε, όσο ότι με καθοδηγούσε. Δε με άφηνε να κάνω αυτό που ήθελα. Ήθελα να τη γδύσω πάνω στο γαμήσι, δε με άφησε. Ήθελε να τη γαμήσω πάνω στη μαλακία, δε με άφησε. Ήθελα να φύγω...

- Γ: Ε... δεν ξέρω. Να μείνω;

- Α: Έφαγες, γάμησες, έχυσες. Έμεινε κάτι άλλο;

Με κυρίευσε ένα άγχος. Το άγχος της «άβολης θέσης». Μου μιλούσε εντελώς χύμα και δεν το περίμενα. Κάπως έτσι θα μιλούσα μόνο στους φίλους μου, όχι σε κάποια γκόμενα. Πόσο μάλλον με τη θεία μου. Σκάλωσα.

- Α: Χα, χα χα... Τι σου έμελλε να πάθεις δύσμοιρε απόψε. Σε ταλαιπώρησα, αλήθεια είναι. Αλλά δεν σε χάλασε….

- Γ: Μαλάκας θα ήμουν αν το έλεγα αυτό.

- Α: Ακριβώς. Μικρέ απόψε μου έδωσες αυτό που ήθελα. Μπράβο σου. Πέρασες την δοκιμή. Τώρα ξέρεις τι θέλω;

- Γ: Τι;

- Α: Να μείνω μόνη μου. Δε σε διώχνω. Πρέπει να το καταλάβεις αυτό.

- Γ: Δηλαδή;

- Α: Είναι άλλο πράγμα να θέλω να μείνω μόνη μου και άλλο να μη σε θέλω εδώ. Καταλαβαίνεις την διαφορά;

- Γ: Όχι!

- Α: Το περίμενα. Φύγε τώρα και θα σου εξηγήσω άλλη φορά. Άντε πήγαινε να κάνεις κάνα μπάνιο. Θα τα πούμε σύντομα.

Με κάποιο μαγικό τρόπο, από το ξενέρωμα και την συνειδητοποίηση ότι η θεία δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο ως σώμα και παρουσία, με δύο κουβέντες κατάφερνε να το ανατρέψει όλο αυτό, μέσα μου. Με καθοδηγούσε. Με μάθαινε το πως νιώθει μία γυναίκα. Με μάθαινε το πως σκέφτεται μία γυναίκα. Τότε δεν το ήξερα, αλλά αυτό ήταν το πρώτο βήμα προς την επιτυχία που είχα αργότερα με το άλλο φύλο.

Ανέβηκα πάνω και πήγα με την μία στο μπάνιο για ένα ντους. Άφησα το νερό να τρέχει πάνω μου, ενώ με κλειστά μάτια, ψιλό έπαιζα με τα αρχίδια μου. Οι καύλες μου είχαν επιστρέψει, όχι χωρίς λόγο βέβαια. Έφερνα στο μυαλό μου όλα όσα έγιναν το τελευταίο δίωρο.

«Χωρίς να περάσει ένα λεπτό, είχε ήδη καβαλήσει πάνω μου, σηκώνοντας την φούστα, ενώ με το άλλο χέρι μου κατέβασε λίγο την φόρμα και έβγαλε έξω το πρησμένο μου καυλί. Έτσι απλά, το μουνί της ρούφηξε το καυλί μου και, αγκαλιάζοντας με σφιχτά, άρχισε να ανεβοκατεβαίνει.»

Θυμάμαι πως με καβάλησε και πόσο άνετα ρούφηξε το μουνί της, όλο μου το καυλί. Πως με είχε αγκαλιάσει και πως βαριανάσαινε στο αυτί μου. Ένα βουβό γαμήσι με πολύ καύλα. Και μετά… ο οργασμός της. Πως σφίχτηκε το κορμί της και είχε μικρούς σπασμούς, σε κάθε ριπή χυσίματος. Δεν ξέρω αν η καύλα της είχε να κάνει με μένα σαν άντρα. Δεν ξέρω αν η καύλα της είχε να κάνει με μένα ως συγγενή. Δεν ξέρω αν απλώς ήμουν ένας αντικαταστάτης του δονητή. Ξέρω όμως ότι έχυσε πολύ καλά. Χωρίς να κάνω κάτι. Απλά να είμαι καυλωμένος για εκείνη.

Άνοιξα τα μάτια μου και συνειδητοποίησα ότι ήμουν πέτρα. Δε θα αργούσα πολύ πριν χύσω. Το είχα ανάγκη πολύ. Έπρεπε να αδειάσω και να ξεραθώ στον ύπνο. Τι πιο εύκολο από το να σκεφτώ τις βυζάρες τις!

«Άνοιξα τα μάτια και είδα δύο μαστάρια, με πολύ μεγάλες ρώγες, όχι ιδιαίτερα σκούρες, αλλά με ρώγες που έβγαζαν μάτι».

Δεν με είχε αφήσει η πουτάνα να τις γλείψω. Μου έδινε αυτά που ήθελα με το σταγονόμετρο. Και μόνο όπως ήθελε εκείνη. Οι ρώγες της ήταν τόσο πεταχτές, που ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο. Δεν ήταν απλά μεγάλες, αλλά ήταν και χοντρές. Η τέλεια ρώγα για γλείψιμο. Γλείψιμο με τις ώρες. Κόντευα να χύσω, αλλά χτύπησε το τηλέφωνο. «Ποιος είναι ρε πούστη μου». Σκουπίστηκα γρήγορα και γυμνός έκατσα στο κρεβάτι και σήκωσα το σταθερό τηλέφωνο (δεν υπήρχαν κινητά τότε).

- Α: Έλα μικρέ

- Γ: Αγάπη; Εσύ;

- Α: Δεν περίμενες να με ακούσεις τόσο σύντομα ε;

- Γ: Η αλήθεια είναι όχι. Δε νομίζω ότι ήθελες να με ακούσεις κι εσύ για απόψε.

- Α: Λάθος μικρέ. Αυτό ήταν που σου έλεγα πριν. Θέλω να μείνω μόνη αλλά δεν είναι ότι δε σε θέλω. Μου αρέσει που είμαι στο σπίτι μου, στο κρεβάτι μου, μόνη μου, αλλά θέλω να σε έχω κοντά μου. Και το τηλέφωνο είναι η μόνη λύση.

- Γ: Μάλιστα. Κατάλαβα. Κατάλαβα τώρα.

- Α: Για πες μου να δω αν μπήκες στο νόημα.

- Γ: Γαμήθηκες καλά, μου έδωσες και μεζεδάκι….

- Α: Ε όχι και μεζεδάκι….

- Γ: Καλά, καλά. Μου έδωσες και ένα καλό χύσιμο. Αλλά θες να χύσεις πάλι χωρίς να με έχεις μέσα στα πόδια σου και εγώ να θέλω διάφορα που εσύ δεν έχεις όρεξη να κάνεις. Και ποιος καλύτερος τρόπος, από το να με στείλεις σπίτι μου, να με πάρεις τηλέφωνο ξαπλωμένη στο κρεβάτι σου, μέσα στις καύλες σου και να γίνει παιχνίδι...

- Α: Μάλιστα. Εντυπωσιάζομαι γιατί έπιασες όλες τις λεπτομέρειες. Θα πας μπροστά εσύ!

- Γ: Γυμνή ή ντυμένη;

- Α: Πιτζάμες. Εσύ;

- Γ: Μάντεψε.

- Α: Γυμνός μέσα στα νερά από το μπάνιο.

- Γ: Μέσα έπεσες.

- Α: Σκεφτόσουν τι έγινε και τον έπαιζες. Δεν ξέρω όμως αν τελείωσες.

- Γ: Όχι. Με έκοψες πάνω στο καλύτερο!

- Α: Χε, χε... Τι σκεφτόσουν όταν σε πήρα;

- Γ: Τις ρώγες σου. Εσύ τι σκεφτόσουν όταν με καλούσες;

- Α: Ότι μάλλον θα τον παίζεις στο κρεβάτι.

- Γ: Και σε έφτιαξε αυτό;

- Α: Χαζός είσαι; Ήμουν φτιαγμένη από ώρα πριν. Δε ήταν λίγο αυτό που έγινε στη πόρτα. Αλλά πρέπει να καταλάβεις κάτι. Μερικές φορές είναι ωραίο να τυραννάμε τον εαυτό μας.

- Γ: Δεν το πιάνω αυτό.

- Α: Νομίζεις ότι δεν ήθελα να κάνω κι άλλα; Όλα τα ήθελα εκείνη τη στιγμή. Γιατί; Γιατί μου έδινες αυτό που ήθελα, όπως το ήθελα. Με άφησες να γαμηθώ πάνω σου, χωρίς να με ενοχλήσεις. Με άφησες να νιώσω τον πούτσο σου και το χύσιμο σου, χωρίς να κάνεις ότι σου αρνιόμουν. Μου τα έδωσες όλα, όπως γούσταρα εγώ. Γιατί δεν το συνέχισα; Σκέψου να έχεις 4 ποτήρια, το καθένα γεμάτο με το αγαπημένο σου ποτό. Τι θα συμβεί αν τα δοκιμάσεις όλα μαζί;

- Γ: Το ένα θα καλύψει το άλλο.

- Α: Ακριβώς. Θα ξεχάσεις την γεύση του πρώτου, τη στιγμή που θα βάλεις στο στόμα σου το δεύτερο ποτό. Η αίσθηση θα εξαφανιστεί. Είναι δύσκολο να τα έχεις όλα μπροστά σου και να μην τα δοκιμάζεις όλα. Είναι μεγάλος ο πειρασμός. Αλλά αυτή τη στιγμή είμαι υγρή μόνο με τη σκέψη αυτών που κάναμε. Δεν τα ξεχνάω, γιατί δε συνέβη κάτι άλλο για να τα διαγράψει από το μυαλό μου.

- Γ: Εντυπωσιάζομαι. Είσαι πολύ ψαγμένη.

- Α: Ο θείος σου ήταν ο ψαγμένος. Αυτός με έβαλε σε αυτόν τον τρόπο σκέψης. Και νομίζω ότι είναι τέλειος.

- Γ: Τι θα γινόταν όμως αν εγώ έφευγα σήμερα για Αθήνα, μόνιμα;

- Α: Αν το ήξερα αυτό, τότε θα τα κάναμε όλα!

- Γ: Όλα; Ποια όλα; Θέλω πολύ να ακούσω ποια είναι αυτά τα όλα!

- Α: Είσαι με τον πούτσο στο χέρι ε;

- Γ: Μην ρωτάς αυτό που ξέρεις!

- Α: Αυτό τον πούτσο θα τον έβαζα στο στόμα μου. Αργά. Πόντο-πόντο. Θα γευόμουν τη γεύση του, τη σκληράδα του, το δέρμα, τις φλέβες, το κεφάλι, την πουτσότρυπα, τα υγρά της. Όλα!

- Γ: Μ... Μόνο τον πούτσο;

- Α: Και τα αρχίδια καυλιάρη μου. Τις μπάλες. Και τις δύο. Μία-μία ή ταυτόχρονα. Αναλόγως αν χωράνε.

- Γ: Είσαι καύλα... συνέχισε… τι άλλο;

- Α: Θα τον έβαζα ανάμεσα στις βυζάρες μου……

- Γ: Στις βυζάρες σου….

- Α: Τις γουστάρεις πολύ τις βυζάρες μου. Σε έβλεπα πως τις κοίταζες. Όχι μόνο σήμερα. Χρόνια τώρα. Δεν είσαι ο μόνος βέβαια. Αλλά ναι, θα τον έβαζα εκεί μέσα και θα σε έλιωνα στην καύλα. Και θα σου έγλειφα το κεφαλάκι, κάθε φορά που θα εμφανιζόταν. Πεταχτά.

- Γ: Καργιόλα….

- Α: Έτσι μπράβο, εκφράσου μωρό μου. Πες μου τι είναι η θεία.

- Γ: Καργιόλα… πουτάνα…

- Α: Μόνο;

- Γ: Όχι… κοντοπούτανο, ανωμαλάρα, ξεκωλιάρα...

- Α: έτσι μ’ αρέσεις... έχω καυλώσει κι εγώ πολύ θέλω να ξέρεις... και τρίβομαι μαζί σου.

- Γ: Έχεις τρελές βυζάρες. Θέλω να σε βάλω κάτω και να κάτσω πάνω σου και να στις γαμήσω. Σαν να είναι η κολάρα σου. Να της γαμήσω μέχρι…

- Α: Μέχρι... πες το, πες το…

- Γ: Μέχρι να χύσω στην μούρη σου! Να σε χύσω… χύνω…

- Α: ναι, ναι, ναι… κι εγώ…

Έχυνα σαν τρελός. Το ένα μου χέρι κρατούσε το ακουστικό, το άλλο τρομπάριζε το καυλί μου και τα μάτια μου ήταν κλειστά. Η κάθε φράση ήταν και μία εικόνα. Η μία εικόνα μετά την άλλη. Η μία πιο έντονη από την άλλη. Μέχρι που έσκασε η καύλα μου και άρχισε το σπέρμα μου να εκτοξεύεται στον αέρα, προς τα πάνω, και να πέφτει πάνω μου. Οι τελευταίες ριπές ήταν τόσο δυνατές, που η τρύπα της πούτσας μου πόνεσε.

Δεν άκουγα τίποτα. Δεν ξέρω τι έκανε, πως ήταν, που είχε βάλει το ακουστικό. Ξέρω μόνο ότι είχε χύσει μαζί μου. Ταυτόχρονα. Και αυτό ήταν τέλειο, ακόμη και αν είχε συμβεί μέσα από τηλεφωνικό σεξ. Ήταν το τέλειο τελείωμα μίας βραδιάς που δε μπορούσα καν να διανοηθώ ότι θα συμβεί. Ακούω το τσακμάκιασμα του αναπτήρα της. Είχε ανάψει τσιγάρο. Το ίδιο έκανα κι εγώ. Ήταν μεταδοτικό.

- Γ: όλα καλά;

- Α: Μη ρωτάς αυτό που ήδη ξέρεις. Οι γυναίκες σιχαινόμαστε να μας ρωτάνε για να δίνουμε επιβεβαίωση. Αν δεν ήταν καλό, θα σε είχα καληνυχτίσει ήδη. Να το ξέρεις.

- Γ: Γιατί είστε τόσο περίεργες;

- Α: Γιατί είστε τόσο απλοί;

- Γ: Έτσι θα το πάμε;

- Α: Δεν υπάρχει απάντηση. Όπως δεν μας καταλαβαίνετε, έτσι δε σας καταλαβαίνουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μάθουμε πως λειτουργεί το αντίθετο φύλο. Στο ξαναείπα αυτό.

- Γ: Ναι. Ένα δίκιο το έχεις. Τι άλλο θα με μάθεις απόψε;

- Α: Χμ... Δεν έχω ατζέντα αλλά μου αρέσει που θέλεις να ακούς και να μαθαίνεις. Πόσα χρόνια έχεις μέχρι να αποφοιτήσεις;

- Γ: 3,5 σίγουρα. Ίσως και περισσότερο.

- Α: Άρα δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε. Σωστά;

- Γ: Σωστά. Να σε ρωτήσω κάτι;

- Α: Πες.

- Γ: Αυτό θα το έκανες με οποιονδήποτε ή έτυχε να είναι μαζί μου;

- Α: Πουτάνα είμαι στο κρεβάτι. Όχι στη ζωή μου. Μου αρέσει η λέξη πουτάνα μόνο όταν είμαι καυλωμένη. Σου απάντησα;

- Γ: Ναι. Και δε σε πειράζει που είμαστε συγγενείς;

- Α: Αν με ρωτούσες πριν 2 μήνες θα σου έλεγα ναι. Αλλά εδώ και κάποιο καιρό ήμουν αποφασισμένη ότι θα το κάνω μαζί σου. Και μπορώ να σου πω ότι με φτιάχνει η αίσθηση ότι είσαι ανιψιός μου. Παλιότερα μου προκαλούσε αναγούλα. Εσύ; Τον έπαιζες καιρό για τη θεία; Όπως κάνουν τα περισσότερα αγοράκια, μιας και έχουν αυτό το οιδιπόδειο;

- Γ: Ε…

- Α: Μάλιστα. Όχι για μένα. Για ποια τότε;

- Γ: Έλα ρε συ θεία τώρα…

- Α: Λέγε μικρέ. Μου αρέσουν αυτές οι λεπτομέρειες.

- Γ: Μάντεψε τότε!

- Α: Ωραία. Γουστάρεις βυζιά. Αυτό είναι σίγουρο. Ποιες είμαστε; Χμ… εγώ έχω τα μεγαλύτερα, σίγουρα. Α… κατάλαβα. Η θεία σου η Σοφία!

- Γ: Μέσα έπεσες.

- Α: Ε λογικό είναι. Γυμνάστρια, 35άρα, κορμάρα. Έχει ωραίο στήθος είναι αλήθεια. Καλή επιλογή!

- Γ: Χε, χε...

- Α: Αυτό το βυζί το πιπίλαγα κι εγώ άνετα να ξέρεις!

- Γ: Ώπα… πλάκα μου κάνεις; Γουστάρεις γυναίκες;

- Α: Καλά, μην τρελαίνεσαι. Δεν είμαι λεσβία. Απλά το μεγάλο το στήθος το γουστάρω κι εγώ. Δε με φτιάχνουν οι γυναίκες. Μόνο τα βυζιά.

- Γ: Περίεργο αυτό. Έχεις δοκιμάσει;

- Α: Όχι, δεν έχει τύχει. Δεν είναι και απλό.

- Γ: Καύλα θα ήταν να είχαμε μία ανάμεσα μας ε;

- Α: Μικρέ πάλι καύλες έχεις;

- Γ: Όχι ρε συ Αγάπη. Δεν κουνιέται τίποτα εδώ.

- Α: Εδώ όμως κάτι γίνεται ακόμη!

- Γ: Πάλι; Δε σε πιστεύω. Η μαλακία πάει σύννεφο ε;

- Α: Το γουστάρω πολύ το τρίψιμο. Αυτό είναι αλήθεια. Έχω συνηθίσει και το προτιμώ από τον κάθε μαλάκα που θέλει να κάνει τα δικά του.

- Γ: Και από μένα;

- Α: Προφανώς. Τι νομίζεις; Ότι διαφέρεις; Ότι είσαι ο ξεχωριστός άντρας; Αν σε άφηνα το απόγευμα να κάνεις ότι θες, θα με ξενέρωνες. Ενώ τώρα…

- Γ: Οκ, οκ… μην συνεχίζεις, το έπιασα. Όλα γίνονται για την καύλα σου!

- Α: Αν θες να με έχεις, θα πρέπει να το αποδεχθείς αυτό. Όλα γίνονται για την καύλα μου. Όπως το είπες!

- Γ: Και οι καύλες μου;

- Α: Ζήτησες να μάθεις κι άλλα. Λοιπόν άκου. Ο κάθε άντρας θέλει να γαμήσει ότι και να του δοθεί. Τρύπα να ναι και όπως να ναι. Οι περισσότερες γυναίκες, για τις νορμάλ μιλάμε τώρα, θα γαμηθούν με αυτόν που αυτές θέλουν, όχι με οποιονδήποτε. Άρα το πάνω χέρι το έχει η γυναίκα.

- Γ: Μάλιστα.

- Α: Δεν είμαστε όλες έτσι, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία. Υπάρχουν και κάποιες που το πάνε «πούτσος να ναι και ότι να ναι». Αλλά δεν είναι πολλές. Και εκεί είναι αυτό που θα πρέπει να αρχίσεις να μαθαίνεις. Να καταλαβαίνεις τι τύπος γυναίκας είναι αυτή που κάθεται απέναντι σου.

- Γ: Αν είναι παρτόλα, κάνω τα δικά μου. Αν είναι σαν εσένα, να πηγαίνω με τα νερά της.

- Α: Ακριβώς. Και όπως σου είπα και πριν, αν την ικανοποιήσεις, τότε, αργά ή γρήγορα, θα σου κάνει όλα τα γούστα.

- Γ: Εσύ θα μου τα κάνεις;

- Α: χα, χα, χα... πόσο μαλακισμένο είσαι… δεν το περίμενα αυτό. Δηλαδή; Τι γούστα έχεις;

- Γ: Να σε πάρω από πίσω…

- Α: Στα 4;

- Γ: Όχι. Ξέρεις τι εννοώ!

- Α: Μάλιστα. Τι άλλο;

- Γ: Μιας και το έφερε η κουβέντα, να σε είχα μαζί με μία άλλη.

- Α: Τη Σοφία; Αυτή είναι στην Αθήνα.

- Γ: Αν το πάμε ρεαλιστικά, όχι τη Σοφία. Θα ήταν απίθανο. Κάποια άλλη. Συμφοιτήτρια μου ή κάποια φίλη σου!

- Α: Τι προτιμάς; Μεγάλες ή μικρές;

- Γ: Καλή ερώτηση. Μεγάλες θα έλεγα. Γιατί εσείς έχετε το σωστό το βυζί. Σπάνια βρίσκεις μικρές και καλό στήθος. Με όσες έχω πάει μέχρι τώρα, όλες είναι μικρόβυζες γαμώτο!

- Α: Ε όχι. Δεν συμφωνώ. Κάποιες φίλες της κόρης μου, της Ιωάννας, είναι καλές.

- Γ: Τόσο μεγάλο όσο το δικό σου;

- Α: Ε όχι τόσο…

- Γ: Μόνο η Ιωάννα ίσως σε κοντράρει…

- Α: Μικρέ, κόψ' το! Δε θα μιλάμε για την κόρη μου και ταυτόχρονα για καύλες. Δε στο επιτρέπω αυτό. Δε θα τον παίζεις και θα μιλάς για την κόρη μου.

- Γ: Μπορείς να μου βάζεις stop στο τι κάνουμε μαζί, αλλά όχι στο μυαλό μου. Μπορώ να σκέφτομαι ότι θέλω.

- Α: Μπορείς. Αλλά δε θα αναφέρεις ότι δε θέλω να ακούσω. Θα ήθελες να σου πω ότι θα ήθελα να σε δω με άντρα;

- Γ: Όχι.

- Α: Βλέπεις; Μπορεί εγώ να φτιάχνομαι με κάτι τέτοιο αλλά δε θα στο πω, όσο και να το θέλω.

- Γ: Το θέλεις;

- Α: Πολύ.

- Γ: Μάλιστα. Σε φτιάχνει η ανωμαλία βλέπω.

- Α: Τι σημαίνει αυτό.

- Γ: Νομίζω ότι η φαντασία σου, τώρα που δεν έρχεσαι σε επαφή με κανονικό σεξ με άντρες, σε κάνει να σκέφτεσαι διάφορα ακραία σενάρια. Δεν ξέρω μέχρι που φτάνει η φαντασία σου, αλλά σίγουρα οργιάζει.

- Α: Σκάσε!

- Γ: Γυναίκα με γυναίκα, άντρας με άντρα, συγγενείς… τι άλλο;

- Α: Σκάσε σου είπα...

- Γ: Μάνα γιος… κόρη…. Straight, gay, λεσβίες…

Το είχε κλείσει. Αυτό το «σκάσε», το είχα ξανακούσει. Και δεν ήταν για κακό. Είχα αρχίσει να την καταλαβαίνω. Μια γυναίκα, μόνη, με εμμονή στη μαλακία. Η μαλακία τροφοδοτείται από τη φαντασία. Και τα όρια της φαντασίας είναι στο άπειρο. Είχα πολλά να μάθω από την Αγάπη και περισσότερα να δοκιμάσω μαζί της. Δεν άργησε να με πάρει ο ύπνος.

Η επόμενη μέρα ήταν μέρα σχολής. Με το Σάκη, είχαμε κολλήσει αμέσως. Κάναμε πολύ παρέα και με έτρωγε να του πω τα πάντα. Αλλά από την άλλη δεν ήθελα να ρισκάρω να γίνει μαλακία. Τραβιόταν εδώ και λίγο καιρό με την Κατερίνα. Το μόνο «δυνατό βυζί» της σχολής, σύμφωνα με όσες είχαμε τσεκάρει. Παρ’ όλο που τη γούσταρα και εγώ, τον είχα αφήσει να κάνει κίνηση εκείνος πρώτος, μιας και το εξέφρασε πρώτος. Μου είχε πει ότι τελικά «το βυζί της ήταν ακόμη καλύτερο από όσο φαινόταν όταν ήταν ντυμένη». Και αυτό με είχε ξενερώσει είναι η αλήθεια. Αλλά από την άλλη, χαλάλι. Την είχε ο Σάκης.

Κάποια στιγμή, όταν ήρθε η Κατερίνα στην παρέα μας, είχα αρχίσει να σκέφτομαι την Αγάπη. «Αυτό το βυζί το πιπίλαγα και εγώ άνετα να ξέρεις» είχε πει. Και στιγμιαία φαντάστηκα την Αγάπη να θηλάζει το στήθος της Κατερίνας. Πόσο καύλα θα ήταν! Δεν είχα καταλάβει ότι είχα απορροφηθεί στη σκέψη μου και το μάτι μου είχε μείνει στο κολλητό μπλουζάκι της Κατερίνας, που τροφοδοτούσε τη φαντασία μου. Σχεδόν ντροπιασμένη, η Κατερίνα κρύφτηκε πίσω από το Σάκη. Ευτυχώς εκείνος δεν είχε καταλάβει κάτι. Αλλά είχε καταλάβει εκείνη.

Η μέρα κύλησε και σκεφτόμουν συνέχεια την Αγάπη. Μήπως τελικά το είχα παρατραβήξει; Μήπως ξεπέρασα την κόκκινη της γραμμή; Ποιες θα ήταν οι συνέπειες; Γύρισα στο σπίτι και έκανα μία σκέψη να της χτυπήσω το κουδούνι. Δεν το έκανα. «Άσ’ τη, θα έρθει αυτή σε μένα». Και δεν άργησα να επιβεβαιωθώ. Μισή ώρα μετά μου χτύπησε την πόρτα. Φορούσε ένα ολόσωμο φουστάνι, λουλουδάτο. Το αντίθετο του σέξι!

- Α: Να μπω;

Συνεχίζεται...

Θα ήθελα να ακούσω σχόλια, παρατηρήσεις και εντυπώσεις!
Copyright protected OW ref: 185306Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy