Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Αναμνήσεις (2ο μέρος)

«Να μπω;»

Στεκόταν στην πόρτα, μόνο με τα κλειδιά της στο χέρι. Το μάτι μου πήγε στο τιραντάκι του φουστανιού της. Δε φαινόταν να υπάρχει κάτι άλλο εκεί. Άρα δε φορούσε σουτιέν. Μου χαμογελούσε. «Καλό σημάδι αυτό» σκέφτηκα. Της είπα να περάσει. Άρχισε να σχολιάζει το πόσο ακατάστατο είναι το διαμέρισμα μου και άλλα τέτοια τυπικά. Αυτές οι γυναικείες συζητήσεις, που τις χρησιμοποιούν για εισαγωγή, έτσι ώστε να περάσουν αργότερα στο κυρίως θέμα.

- Α: Εσύ θες και μία υπηρέτρια εδώ μέσα μου φαίνεται.

- Γ: Δεν είναι κακή ιδέα. Έχεις καμία υπόψιν σου;

- Α: Μαζέψου μικρέ. Δεν κάνω πλάκα!

- Γ: Και εγώ σοβαρά το λέω. Θα μου καθαρίζει το σπίτι και εγώ θα της μαζεύω τις καύλες. Δίκαιο ε;

- Α: Σου είπα μαζέψου. Δεν είναι ώρα τώρα για τέτοιες μαλακίες.

- Γ: Για τι είναι αυτή η ώρα;

- Α: Κάτσε. Πρέπει να μιλήσουμε για τα χθεσινά. Λοιπόν, δεν ήταν καλή ιδέα ότι συνέβη. Για αυτό...

- Γ: Για αυτό τι; Δε σου άρεσε;

- Α: Δεν είπα αυτό. Απλά νομίζω ότι η μαλακία που σε βαράει, θα με βάλει σε μπλεξίματα. Και δεν έχω όρεξη για τέτοια. Δε λέω, καλός είσαι, αλλά είσαι μικρός.

- Γ: Και όλο αυτό, από που προέκυψε ξαφνικά;

- Α: Πήρες θάρρος απότομα. Και χθες το βράδυ το παράκανες και σήμερα σε βλέπω να έχεις καβαλήσει το καλάμι. Κρίμα και είχα έρθει με καλές προθέσεις.

- Γ: Σοβαρά τώρα. Πήρες τις μετρητοίς αυτά που είπα για την καθαρίστρια και τις καύλες;

- Α: Όχι, αλλά βλέπω ότι επειδή έγινε ότι έγινε χθες, έχουν πάρει τα μυαλά σου αέρα. Και μόνο ο τρόπος που μου μιλάς, αρκεί για να καταλάβω.

- Γ: Οκ. Έχεις δίκιο. Καταλαβαίνω τι εννοείς. Ζητάω συγνώμη. Φταίει που σε σκεφτόμουν όλη μέρα.

- Α: Το ξέρω, αλλά αυτό δε λέει κάτι. Θα έπρεπε να είσαι πιο μαζεμένος στο τρόπο που μου μιλάς.

- Γ: Κοίτα, δεν είναι απλό. Από την μία κάναμε σεξ, κάναμε τηλεφωνικό σεξ και είπαμε πολλά. Και όλη μέρα σε σκεφτόμουν και τώρα που γύρισα, σκεφτόμουν να έρθω να σε βρω. Αλλά κρατήθηκα. Και όταν μου χτύπησες και σε είδα, ξέφυγα. Νόμιζα ότι με την προστυχιά θα σε φτιάξω.

- Α: Έχεις πάρα πολλά να μάθεις ακόμη μικρέ...

- Γ: Τι σημαίνει αυτό; Ότι;...

- Α: Ότι θα έχεις ακόμη μία ευκαιρία. Αλλά αυτή θα είναι η τελευταία σου. Δε θα το ξαναπώ.

- Γ: Ναι, ναι. Ότι πεις εσύ!

- Α: Έτσι μπράβο. Λοιπόν. Πες μου τι σκεφτόσουν όλη μέρα. Και πρόσεξε. Θέλω την αλήθεια. Χωρίς βρωμιές και προστυχιές.

- Γ: Αφού σε σκεφτόμουν πρόστυχα. Πως να τις αποφύγω;

- Α: Σκέψου καλά τι θα πεις και μετάτρεψε το σε κάτι που θα άκουγα εγώ, χωρίς να έχω πρόβλημα. Είσαι έξυπνο αγόρι.

- Γ: Η αλήθεια είναι ότι ανησύχησα για το πως κλείσαμε χθες.

- Α: Αυτό άστο. Θα το κουβεντιάσουμε αργότερα. Για σήμερα πες μου.

- Γ: Ξύπνησα το πρωί και ήμουν ερεθισμένος. Σκεφτόμουν τι κάναμε χθες, στο σπίτι σου. Πως με καθοδηγούσες και πως πήρες αυτό που ήθελες από μένα. Αλλά και πόσο έντονα με έκανες να τελειώσω.

- Α: Μπράβο Γιώργο. Συνέχισε.

- Γ: Μετά σκεφτόμουν όλα όσα λέγαμε στην αρχή στο τηλέφωνο. Τις φαντασιώσεις μας. Τις δικές μου φαντασιώσεις. Με εσένα και κάποια άλλη. Όταν πήγα σχολή, είδα αυτή την άλλη. Όταν σας σκέφτηκα μαζί, ερεθίστηκα όσο δε φαντάζεσαι. Και το κακό είναι ότι το κατάλαβε και αυτή.

- Α: Δηλαδή;

- Γ: Χάζευα έντονα το στήθος της. Έχει το τέλειο στήθος. Οριακά το λες και τεράστιο. Και έχω μάθει ότι είναι και στητό, όσο γίνεται.

- Α: Που το ξέρεις;

- Γ: Είναι η γκόμενα του κολλητού μου στη σχολή. Ντράπηκα είναι η αλήθεια και δεν ξέρω αν θα του το πει. Ελπίζω πως όχι.

- Α: Είστε πολύ φίλοι;

- Γ: Ναι. Συνέχεια μαζί είμαστε.

- Α: Τότε μην ανησυχείς. Αν δεν της την πέσεις, δε θα πει κάτι. Δε θα μπει ανάμεσα σας. Δεν τα ρισκάρουμε αυτά. Συνέχισε.

- Γ: Όταν επέστρεφα σκεφτόμουν πως θα γίνει να κάνουμε σεξ πάλι. Αλλά παρόλο που ήμουν πολύ ερεθισμένος, δεν το τόλμησα.

- Α: Και πολύ καλά έκανες. Σου το είπα και χθες. Εμείς θέλουμε να ελέγχουμε την κατάσταση. Αν ερχόσουν εσύ, θα σκεφτόμουν ότι με έχεις για εύκολη. Και τότε σίγουρα θα τελείωναν όλα. Όταν σε άκουσα να μπαίνεις και να μην μου χτυπάς, μπήκα στο τρυπάκι να σκεφτώ ότι ίσως ξέχασες τι συνέβη χθες.

- Γ: Για αυτό ήρθες;

- Α: Εν μέρει ναι. Εν μέρει για να σου μιλήσω. Για αυτό που συνέβη όταν κλείσαμε.

- Γ: …

- Α: Με εκνεύρισες. Με εκνεύρισες πολύ. Αλλά με καύλωσες κιόλας. Σου είπα να σκάσεις γιατί εν μέρει έχεις δίκιο. Μου αρέσει η φάση ότι είσαι γιος της αδερφής μου. Το κάνει πιο ιδιαίτερο. Πιο απαγορευμένο. Σκέψου τι θα έλεγε κάποιος από τους δικούς μας αν το μάθαινε.

- Γ: Δε θέλω καν...

- Α: Για αυτό ακριβώς το λόγο. Και νομίζω ότι το είχες καταλάβει. Για αυτό επέμενες, μέχρι που στο έκλεισα.

- Γ: Ναι. Πίστευα ότι είχα δίκιο. Αλλά φοβήθηκα ότι το παράκανα.

Με κοίταξε στα μάτια και όρμησε στα χείλη μου. Τα ένωσε με τα δικά μου και άρχισε να με φιλάει. Χωρίς γλώσσα για 1-2 λεπτά. Μόνο χείλη. Ήταν καθαρά ερωτικό το φιλί αυτό. Χωρίς προστυχιά. Η θεία και ο ανιψιός. Εραστές. Στα κρυφά. Χωρίς να ξεκολλήσω από τα χείλη της, την άρπαξα και την έβαλα να κάτσει στα πόδια μου. Πέρασε το χέρι της πίσω από το σβέρκο μου και πίεσε το στόμα της, στο δικό μου, ακόμη περισσότερο. Η ανάσα της βαριά.

Ήθελα να είμαι πολύ προσεκτικός. Η καύλα μου ήταν αγχωτική. Έπρεπε να την περιορίσω. Να μην την τρομάξω με κάποια αυθόρμητη κίνηση. Οι κινήσεις μας ήταν αργές. Σιγά σιγά άρχισε να βγάζει τη γλώσσα. Στην αρχή, την περνούσε από τα χείλη μου. Αργά και απολαυστικά. Στο ενδιάμεσο μου ρουφούσε το πάνω χείλος. Είχα κλειστά τα μάτια μου και το απολάμβανα. Δεν έκανα κίνηση, μόνο της άφηνα να κάνει το δικό της παιχνίδι. Και εκείνη, αυτό ήθελε. Να νιώσει ότι κάνει κουμάντο και ότι δεν απειλείται.

Γλώσσα της είχε ξεθαρρέψει. Είχε χωθεί στο στόμα μου και έψαχνε τη δική μου. Ακούμπησε η μία την άλλη και τότε άρχισε ο χορός της καύλας. Οι γλώσσες στριφογύριζαν μέσα στο στόμα μου και εκείνη πίεζε το κεφάλι προς το δικό της. Η ανάσα της πραγματικά καυτή. Μεγάλες εισπνοές και έντονες εκπνοές. Τα χέρια μου, το ένα στην πλάτη της, για να την κρατάω σταθερή και το άλλο στο πλάι του γοφού της. Είχα αρχίσει να τον χουφτώνω απαλά και εκείνη δεν το αρνιόταν. Η καύλα είχε ανάψει για τα καλά. Πλέον είχε βάλει τα χέρια της στα μάγουλα μου και κρατούσε σταθερό το κεφάλι μου. Με είχε αναγκάσει να σκληρύνω τη γλώσσα μου και εκείνη της έκανε τσιμπούκι.

Ένιωθα το πρόσωπο της να πλησιάζει και να απομακρύνεται από το δικό μου, με σταθερό ρυθμό. Τα χείλη της είχαν αγκαλιάσει τη γλώσσα μου και την ρουφούσαν δυνατά. Πάνω κάτω το κεφάλι της στο μικρό καυλί που της είχα φτιάξει. Το χέρι μου πλέον μάλαζε δυνατά το κωλομέρι της πάνω από το φουστάνι. Βαρβάτο κωλομέρι. Θα το έλεγες και χοντρό. Κωλάρα, όπως μου αρέσει να τη λέω....

- Α: Φτάνει πλέον με το πάνω κεφάλι. Ώρα για το κάτω...

Δεν είπα τίποτα. Τίποτα απολύτως. Μόνο χαμογέλασα, γνωρίζοντας τι θα επακολουθήσει. Δεν κουνήθηκα καθόλου από τη θέση μου. Εκείνη σηκώθηκε, μου ανταπέδωσε το χαμόγελο, ακούμπησε τα χέρια της στα γόνατα μου και γονάτισε. Το βλέμμα της πέταγε σπίθες. Βλέπεις, μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχε γαμηθεί με τον πούτσο μου, τον είχε παίξει, είχε μαζέψει κάθε σταγόνα σπέρματος, αλλά δεν τον είχε γευτεί. Είχε έρθει η ώρα.

Οι κινήσεις της μου φαίνονταν αργές. Στο όριο του βασανιστικού. Αλλά δεν ήταν έτσι. Ήταν η τρέλα που με είχε κυριεύσει να νιώσω το στόμα της στο καυλί μου. Μου άνοιξε την ζώνη, το κουμπί, το φερμουάρ. Χωρίς να πάρει το βλέμμα της από το δικό μου. Το χαμόγελο της ήταν σατανικό. Σαν να έλεγε «είσαι δικός μου τώρα, όλος δικός μου». Με το ένα χέρι τράβηξε στο πλάι το άνοιγμα, για να κάνει χώρο, και το άλλο το έχωσε στην τρύπα, ψαχουλεύοντας. Βρήκε την τρύπα του μποξέρ και δεν έχασε στιγμή. Χούφτωσε γερά τον κορμό της ψωλής μου, όχι όμως για να απολαύσει την υφή. Ήθελε να απολαύσει την αντίδραση μου στο πρόσωπο μου. Αναστέναξα βαριά, ίσα που βόγκηξα. «Έτσι…» ήταν το μόνο που άκουσα από το στόμα της.

Δεν ήθελε να με βασανίσει άλλο. Μάλλον δε μπορούσε να συγκρατήσει την δική της επιθυμία. Τον τράβηξε έξω, κατέβασε το πρόσωπο της δίπλα στον πούτσο μου και τον ακούμπησε στο μάγουλο της. Είχα ρίξει το σώμα μου προς τα πίσω, στο κρεβάτι και την κοίταξα. Ήταν μία εικόνα που δε θα ξεχάσω ποτέ. Ο πούτσος μου όσο πιο σκληρός μπορούσε να είναι, τα δάχτυλα της τυλιγμένα γύρω, έχοντας τραβήξει όλο το δέρμα προς τα κάτω. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το πουτσοκέφαλο να είναι πρησμένο σα μανιτάρι και μελανιασμένο από την έλλειψη καλής κυκλοφορίας του αίματος. Αυτό από μόνο του είναι καύλα σαν θέαμα, θα συμφωνείτε όλοι, είτε άνδρες, είτε γυναίκες. Αυτό που έκανε τέλεια την εικόνα ήταν ότι ακουμπούσε όλο το καυλί στο αριστερό της μάγουλο. Το πηγούνι της ήταν δίπλα στην βάση του καυλιού και το πουτσοκέφαλο έφτανε μέχρι λίγο πάνω από το ύψος των ματιών της. Τα μάτια της μισόκλειστα αλλά το χαμόγελο της είχε το ίδιο σατανικό βλέμμα. Το τελευταίο που έχω σαν εικόνα, είναι ότι έγλειψε τα χείλη της, σαν να σκεφτόταν... «πεινάω».

Χωρίς κουβέντα και κρατώντας όρθιο το καυλί μου, ανέβασε το κεφάλι της πιο ψηλά και τύλιξε τα χείλη της γύρω από το κεφάλι. Το είδα να χάνεται στο στόμα της, αλλά μόνο το κεφάλι. Ένιωσα τη γλώσσα της πάνω του. Ηλεκτροπληξία, που έγινε ακόμη πιο ισχυρή όταν ένιωσα την άκρη της στην πουτσότρυπα. Έπαιζε μαζί της γιατί ήξερε, από τις αντιδράσεις μου, τι μου προκαλούσε. Πλέον είχε τυλίξει και τα δυο της χέρια γύρω από τον πούτσο μου και τον κρατούσε σταθερό όσο εκείνη μου τον έγλειφε σαν γλειφιτζούρι. Μόνο γλώσσα πάνω στο κεφάλι και τίποτα άλλο. Ήταν στιγμές που δεν άντεχα να την κοιτάζω και σήκωνα το βλέμμα μου στο ταβάνι. Η ένταση της εικόνας και η ένταση της υφής, ήταν πολύ μεγάλες, συνδυαστικά, και έπρεπε να τις απομονώνω για να μπορώ να τις απολαμβάνω, ξεχωριστά.

Είχε αρχίσει να το χορταίνει και αυτό φάνηκε από τις κινήσεις της. Με το ένα χέρι μου τον έπαιζε αργά πλέον, μαζί με την πίπα και με το άλλο μου τραβούσε το παντελόνι, άγαρμπα, προς τα κάτω. Σε 1 λεπτό ήμουν γυμνός από τη μέση και κάτω.

- Α: Τι έγινε μικρέ; Σε έχω λιώσει;

- Γ: Ναι...

- Α: Μ’ αρέσεις έτσι, περισσότερο. Να μη μιλάς. Και να με αφήνεις να κάνω αυτό που θέλω.

- Γ: Ναι… ναι... γιατί μετά θα έρθει η σειρά μου...

- Α: Ακριβώς

Με την μία έχωσε το καυλί μου όσο πιο βαθιά μπορούσε στο στόμα της. Τα χείλη της μου μαλάκιζαν τον κορμό, η γλώσσα της μου τον σάλιωνε και το λαρύγγι της έβαζε stop στο πουτσοκέφαλο. Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους όσους έχουν απολαύσει ένα καλό τσιμπούκι και σε όλες όσες έχετε απολαύσει έναν καλό πούτσο στο στόμα σας. Η ένταση δυνάμωνε στις κινήσεις της, λεπτό με το λεπτό. Τα χέρια της είχαν απομακρυνθεί από την περιοχή και ήταν στα μπούτια μου, χουφτώνοντας τα. Δε με κοίταζε πλέον. Δεν υπήρχα. Υπήρχε μόνο εκείνη και το σκληρό καυλί. Και το απολάμβανε. Το ρουφούσε δυνατά. Σταματούσε για λίγο, να πάρει σωστή ανάσα και ξανά. Ξανά και ξανά. Χωρίς να με κοιτά.

Κάποια στιγμή, ένιωσα μόνο το ένα της χέρι πάνω μου. Απόρησα. Σήκωσα το κεφάλι μου και το έψαξα. Δεν το έβλεπα καλά. Ήταν κρεμασμένο προς τα κάτω, αλλά δε μπορούσα να δω πιο κάτω από τον αγκώνα της. Σήκωσα λίγο τον κορμό του σώματος μου για να δω. Τριβόταν. Το μόνο που έβλεπα είναι το χέρι της να χάνεται μέσα στο ύφασμα του φουστανιού της και όλη την περιοχή εκεί να δονείτε. Ήταν προφανές ότι μαλακιζόταν όσο με τσιμπούκωνε. «Για αυτό είσαι στην κοσμάρα σου…» σκέφτηκα.

- Γ: Κοίτα με… ναι. Μην τον βγάζεις από το στόμα σου, ρούφα τον, συνέχισε, έτσι, δε διανοείσαι πόσο καύλα είσαι θεία, πόση καύλα μου προκαλεί το τσιμπούκι σου και πόση καύλα μου προκαλεί να σε βλέπω να μαλακίζεσαι τώρα για το καυλί μου. Έτσι, κοίτα με, δες τι μου προκαλείς Αγάπη. Το μουνί σου είναι υγρό; Ναι ε;... έτοιμο να χύσει;... γουστάρω, θα μου δώσεις το πρώτο σου χύσιμο;

Δεν σκέφτηκα καθόλου. Ήταν σαν να ένιωσα αυτό που ήθελε. Την τράβηξα από το καυλί μου και της έδωσα ένα τρελό γλωσσόφιλο. Της έγλειψα όλα τα σάλια, όλα τα υγρά του πούτσου μου, ότι είχε στο στόμα της και μετά της ανταπέδωσα το τσιμπούκι, ρουφώντας τη γλώσσα της. Η ανάσα της είχε αρχίσει να κάνει διακοπές. Εγώ την πίεζα, τη ζόριζα, ασκούσα δύναμη σε όλες μου τις κινήσεις. Εκείνη είχε χάσει το ρυθμό της μαλακίας στο καυλί μου. Είχε αφοσιωθεί στο μουνί της, σε συνδυασμό με ότι συνέβαινε στο στόμα της. Δεν πέρασε ούτε λεπτό. Άρχισε να χύνει. Όλες της οι κινήσεις στο στόμα της είχαν παγώσει. Έτσι το κατάλαβα. Αποτραβήχτηκα και την κοίταξα. Από πάνω μέχρι κάτω. Η 50άρα θεία μου, γονατισμένη, με το χέρι της κάτω από το φουστάνι της και το άλλο της χέρι να κρατιέται από τον πούτσο μου, έχυνε. Με κλειστά μάτια.

Έβλεπα το κορμί της να ταρακουνιέται από τις μικρές, αλλά απότομες, κινήσεις της λεκάνης της. Προφανώς ήταν ριπές υγρών τη στιγμή που έχυνε. Όμως, το σημείο πάνω της που ήταν πιο απολαυστικό στο δικό μου μάτι, ήταν το στήθος της. Κάθε τράνταγμα, δημιουργούσε ένα επιπλέον φούσκωμα στο ρούχο που φορούσε και μία πίεση προς το πάνω μέρος. Μου έδινε την αίσθηση ότι το ένα από τα δύο στήθη, θα πεταγόταν πάνω από το μπούστο της.

Αναψοκοκκινισμένη, λαχανιασμένη, έμεινε εκεί για λίγο με κλειστά τα μάτια. Έτρωγα, με τα μάτια μου, κάθε σύσπαση του προσώπου της. Το βλέμμα μου ταξίδεψε στο στήθος της. Πως φούσκωνε, σε κάθε της ανάσα. Κατέβηκε πιο χαμηλά. Στο χωμένο χέρι της, ανάμεσα στα μπούτια της. Παρόλο που δεν έβλεπα απολύτως τίποτα, το θέαμα ήταν πέραν κάθε λογικής καυλωτικό. Τα μπούτια της ήταν πολύ σφιγμένα μεταξύ τους και το χέρι της ίσα που χωρούσε ανάμεσα τους. Μου έδινε την αίσθηση της πιτσιρίκας που είναι στο κρεβάτι της και φαντασιώνεται διάφορα. Αλλά η θεία δε φαντασιωνόταν πλέον. Έκανε τη φαντασία της πραγματικότητα. Και ήταν προφανές ότι ένα τέτοιο τσιμπούκι, ακριβώς με τον τρόπο που έγινε, ήταν αυτό που έψαχνε εδώ και καιρό.

Ένιωθα το καυλί μου να καίγεται από ηδονή. Είχα ξεχάσει ότι τα δάχτυλα του άλλου της χεριού, ήταν ακόμη τυλιγμένα γύρω του. Τα κοντόχοντρα δάχτυλα της, δεν άφηναν το κορμό του πρησμένου μου πούτσου, με τίποτα. Ήταν το σημείο σύνδεσης αυτού που συνέβαινε στο μυαλό της, με μένα. Της φαντασίωσης και της πραγματικότητας. Της ηδονής που ξεφουσκώνει μέσα της μετά το χύσιμο και της καύλας που έρχεται. Πέρασα τα δικά μου δάχτυλα ανάμεσα στα δικά της και άρχισα να τον παίζω… μαζί της. Αυτό την επέστρεψε στην πραγματικότητα.

- Γ: Σε κοίταζα. Είσαι πολύ όμορφη καύλα, εκτός από γυναίκα!

- Α: Μικρέ άρχισες να στροφάρεις. Σ’ αρέσει αυτό ε;

- Γ: Ποιο; Η μαλακία; Εννοείται!

- Α: Μόνο μαλακία θέλεις; Δε θες λίγη γλώσσα πάλι; Κάπως... έτσι;

- Γ: Μ... δεν υπάρχεις. Δε λέω, τέλειο το στόμα σου, αχ...

- Α: Πρόσεχε τι θα πεις...

- Γ: Αλλά θέλω να περάσει ο πούτσος μου από όλα σου τα σημεία...

- Α: Τι θέλεις μετά;

- Γ: Τις βυζάρες σου.

- Α: Παλεύεις από χθες για αυτά τα στήθη... λιώνεις καργιολάκο....

- Γ: Λιώνω, αλλά νομίζω ήρθε η ώρα...

Είχε έρθει η στιγμή. Με έσπρωξε πίσω και ξάπλωσα. Εκείνη τραβήχτηκε λίγο πίσω, όρθια και γύρισε πλάτη σε μένα. Με ένα μικρό βαθύ κάθισμα, έπιασε το κάτω μέρος του φουστανιού της και το σήκωσε προς τα πάνω. Το σώμα της άρχισε να αποκαλύπτεται. Σας είπα ότι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να με καυλώσει, το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει, είναι το σώμα της. Και εκείνη, εκείνη τη στιγμή είχε μόνο να μου δώσει καύλα. Αποκαλύφτηκαν τα μπούτια της και ο κώλος της. Φορούσε ένα κλασσικό κιλοτάκι, της ηλικίας της. Μαύρο. Η κυτταρίτιδα υπήρχε. Αλλά όχι μόνο δε με χαλούσε αλλά τόνιζε και τη διαφορά της ηλικίας μας. Την ωριμότητα που είχε, τόσο στο μυαλό, όσο και στο κορμί. Μόλις ξεφορτώθηκε το φουστάνι της, έκανε μία κίνηση και κάλυψε με το ένα χέρι τα στήθη της. Γύρισε και με κοίταξε. Όπως πάντα μου χαμογέλασε. Γύρισε προς το μέρος μου. «Έτοιμος;» ψιθύρισε.

Δεν είναι ότι δεν τις είχα δει. Ήταν το μικρό σόου που έκανε και με είχε κάνει να τον παίζω και πάλι για εκείνη. Κάθε φορά, είχε τον τρόπο της, να ξανά συστηνόμαστε. Να μου δείχνει και κάτι διαφορετικό. Τώρα ήταν η στριπτιζέζ. Κουνώντας τα μεγάλα της κωλομέρια, γύρισε σιγά σιγά. Είχε καταφέρει να καλύψει με τα χέρια το μισό του κάθε στήθους της. Άλλωστε, ήταν τέτοιο το μέγεθος τους, που δε θα μπορούσε να κάνει αλλιώς. Νόμιζα ότι θα έλεγα κάτι, αλλά όχι. Κρατώντας τα ενωμένα, ήρθε προς το μέρος μου και έσκυψε από πάνω μου. «Βάλ’ το ανάμεσα τους».

Μαγνητισμένος από το σκηνικό, τον έπιασα γερά και όπως ήταν σκυμμένη από πάνω μου, ακριβώς εκεί που πρέπει, τον πίεσα από κάτω, προς τα πάνω. Ανάμεσα στη βυζοχαράδρα. Εκείνη πίεζε λίγο προς τα κάτω και δεν άργησε να τερματίσει. Ακόμη και αν ο πούτσος μου ήταν 25 εκ. δε θα μπορούσε να εμφανιστεί στην κορυφή της χαράδρας. Ήταν χαμένος, εξαφανισμένος. Δεν ξέρω ποιος το απολάμβανε περισσότερο εκείνη τη στιγμή. Εγώ ή η θεία Αγάπη;

Συνεχίζεται...

Θα ήθελα να ακούσω σχόλια, παρατηρήσεις και εντυπώσεις...
Copyright protected OW ref: 185320Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy