Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Αναμνήσεις (4ο μέρος)

Με γρήγορα βήματα, σχεδόν τρέχοντας, έφτασα στην πόρτα της και άρχισα να χτυπάω, μάλλον δυνατά. Άκουγα τα βήματα της, τα τακούνια να κοπανάνε στο ξύλινο πάτωμα, με ρυθμό αντίστοιχα γρήγορο. Μάλλον το περίμενε όσο κι εγώ.

- Α: Καλώς το αγόρι το όμο…

Δεν την άφησα να τελειώσει την πρόταση της. Την είχα κολλήσει στον τοίχο, είχα κατεβάσει το πρόσωπο μου στο δικό της και την γλωσσοφιλούσα. Γλώσσα βαθιά. Χέρια κολλημένα στα μάγουλα της. Ρουφήγματα. Η καύλα μου με έκανε κουμάντο. Δε σκεφτόμουν.

Κατέβασα τα χέρια μου στις βυζάρες της. Απότομα χουφτώματα. Δυνατά. Αλλά δεν ένιωθα ρώγες. Το σουτιέν της ήταν πολύ χοντρό. Της τράβηξα απότομα το πουκάμισο και σχεδόν όλα τα κουμπιά κόπηκαν. Τα άκουγα να πέφτουν στο πάτωμα τη στιγμή που τραβούσα, σχεδόν έσκιζα, το σουτιέν της με κινήσεις προς τα κάτω. Όλη τη μέρα ήμουν μέσα στην καύλα. Για τη βυζαρού την θεία, για τη βυζαρού την Κατερίνα. Και τώρα έπρεπε να σβήσω αυτή την καύλα. Ξεκόλλησα από το στόμα της, την τράβηξα από το χέρι και πήγαμε στο κρεβάτι της. Εκείνη δεν έλεγε κουβέντα. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να σκεφτόταν, αλλά σίγουρα βίωνε κάτι που δεν το περίμενε. Όχι τουλάχιστον απόψε!

Την πέταξα, σχεδόν, στο κρεβάτι. Ήταν ένα χάλι. Το μαλλί της είχε χαλάσει. Το ένα στήθος ήταν μέσα στο σουτιέν, το άλλο εκτός. Το πουκάμισο σκισμένο. Της είχε φύγει η μία γόβα. Η μόνη που είχε μείνει στην θέση της ήταν η φούστα της. Και αυτή όχι για πολύ. Γδύθηκα με μεγάλη ταχύτητα. Σε δευτερόλεπτα ήμουν γυμνός μπροστά της. Σκληρός, πέτρα. Έβλεπα στο βλέμμα της αγωνία και φόβο. Δεν με είχε ξαναδεί έτσι. Άλλωστε, όσες φορές είχαμε κάνει κάτι, ήταν όλα κάτω από τον έλεγχο της. Τώρα όμως... όχι!

Έπιασα τη φούστα από την άκρη, χαμηλά. Και με δυνατές κινήσεις, τη σήκωσα μέχρι τη μέση της. Δεν ήταν εύκολο. Ήταν στενή και όπως ήταν ξαπλωμένη και με το μέγεθος του κώλου της, σε κάποιο σημείο σκάλωσε. Αλλά ήμουν σε τέτοια κατάσταση που δε μπορούσε να γίνει εμπόδιο. Ίσως και να σκίστηκε. Δεν ξέρω. Έπεσα πάνω της, χωρίς κουβέντα. Τα χείλη μου στα χείλη της, συνεχίσαμε από εκεί που μείναμε. Το δεξί μου χέρι στο ελεύθερο στήθος της. Χούφτωνα και χούφτωνα και χούφτωνα και δεν το χόρταινα. Το αριστερό μου χέρι κατέβηκε χαμηλά, πολύ χαμηλά. Παραμέρισα την κιλότα της και ακούμπησα το μουνί της. Υγρό, μουσκεμένο. Απόδειξη ότι μέσα σε λίγα λεπτά, ότι είχα κάνει, την είχε καυλώσει σχεδόν τόσο όσο ήμουν και εγώ.

Δεν ήταν ώρα για παιχνίδια. Έπιασα το καυλί μου και της τον έχωσα βαθιά. Αναστέναξε, χωρίς βογκητό. Ένα ξεφύσημα. Σαν αποσυμπίεση. Σαν να έβγαινε όλη της η ένταση από μέσα. Τραβήχτηκα πίσω και την ξανακάρφωσα. Έμεινα για λίγο. Και ξανά. Και ξανά. Και κάθε φορά ανέβαζα την ταχύτητα και την δύναμη. Μέχρι να βογκήξει. Και βόγκηξε. Και βόγκηξε ξανά. Είχα τραβηχτεί από το πρόσωπο της και την κοίταζα. Είχε τα μάτια της κλειστά και ήταν στο κόσμο της. Ή μάλλον, ήταν σε μία κατάσταση που μετρούσε κάθε πόντο του καυλιού μου να μπήγεται μέσα της. Σε μία κατάσταση που ένιωθα όλο της το κορμί να τραντάζεται, σε κάθε μου κάρφωμα.

Της ένωσα τα βυζιά. Η μία ρώγα δίπλα στην άλλη. Ακουμπούσαν. Χαμήλωσα το πρόσωπο μου και άρχισα το θηλασμό. Το ρωγοτσιμπούκωμα. Τα δαγκώματα. Είχα πιάσει ένα τρελό ρυθμό στο γαμήσι που της έκανα. Και με ακόμη μεγαλύτερο πάθος έλιωσα τις ρώγες της. Με κοιτούσε και την κοιτούσα. Αλλά απόψε εγώ τη γαμούσα.

Α: Όχι μέσα μου, όχι μέσα μου...

Ευτυχώς. Ευτυχώς που το είπε. Γιατί ήμουν έτοιμος να αδειάσω μέσα της. Δεν είχε άλλη ανοχή για να κρατηθώ. Έπρεπε να τελειώσω. Την ώρα που τραβιόμουν, ένιωσα τα υγρά μου να πετάγονται. Προς στιγμή νόμιζα ότι έφυγε αρκετό σπέρμα μέσα της. Είχε μείνει ακίνητη. Έχω τραβήχτηκα από πάνω της. Το καυλί μου έσταζε ακόμη και εγώ σκούπιζα τον ιδρώτα μου με το πουκάμισο της.

Με κοιτούσε χωρίς να πει τίποτα. Καμία αντίδραση. Την είχα κολλήσει στον τοίχο, πριν καν ολοκληρώσει την κουβέντα της. Την είχα πετάξει στο κρεβάτι. Τις είχα σκίσει τα ρούχα. Την είχα γαμήσει άγρια. Σκουπιζόμουν με τα ρούχα της. Και εκείνη ούτε κουβέντα. Μόνο βογκητά και αναστεναγμοί. Γυμνός πήγα προς το παράθυρο. Τα φώτα ήταν σβηστά στο δωμάτιο και δε φαινόμουν απ’ έξω. Την άκουσα να σηκώνεται αλλά δε γύρισα. Ίσως μέσα μου φοβόμουν. Ο πούτσος μου ήταν ακόμη σκληρός αλλά η μεγάλη καύλα μου, είχε περάσει. Επανερχόμουν στα φυσιολογικά.

Ένιωσα τα χέρια της στην πλάτη μου. Ένιωθα τα νύχια της αλλά δεν τα έμπηγε στο δέρμα μου, έκανε βόλτα στην πλάτη μου. Την ένιωσα να με φιλάει στην πλάτη, κολλώντας το κορμί της στο δικό μου. Το χέρι της κατέβηκε στο κωλομέρι μου. Μου το έσφιξε δυνατά. Το έσφιξα και εγώ. Μου το χαστούκισε. Χαλάρωσα. Το χούφτωσε γερά. Το απολάμβανε και, μαζί της, το απολάμβανα κι εγώ. Το άλλο της χέρι, πέρασε μπροστά. Μπροστά και χαμηλά. Έμπλεξε τα δάχτυλα της στης πουτσότριχες. Και σιγά σιγά κύκλωσε την βάση του καυλιού μου.

- Α: Απόψε θα μείνεις εδώ.

- Γ: Πως και αυτό;

- Α: Γιατί το λέω εγώ. Υπάρχει αντίρρηση;

- Γ: Με κόβεις για μαλάκα;

- Α: Χα, χα, χα... έτσι μπράβο… να μπαίνεις γρήγορα στο νόημα. Τι ήταν όλο αυτό;

- Γ: Το πρωί έπρεπε να πας στο γιατρό. Βιαζόσουν...

- Α: Δεν ήταν μόνο αυτό. Κάτι άλλο συνέβη.

- Γ: Μπορεί. Αλλά κι εσύ δεν έφερες αντίρρηση. Ίσα ίσα, που γρήγορα μούσκεψες!

- Α: Δε μούσκεψα τώρα. Ήμουν μούσκεμα από πριν.

- Γ: Σε γυναικολόγο πήγες;

- Α: Καργιόλη. Που το κατάλαβες;

- Γ: Πολύ θέλει; Για να είσαι μούσκεμα από πριν και να φοράς ακόμη τα πρωινά ρούχα, κάτι σε καύλωσε τόσο πολύ και με περίμενες. Άρα ήταν ο γιατρός. Τι γιατρός θα μπορούσε να σε καυλώσει; Ένας γυναικολόγος.

- Α: Δεν ισχύει αυτό πάντα ξέρεις.

- Γ: Τότε ήσουν φτιαγμένη από το πρωί, πήγες για εξέταση ρουτίνας, δηλαδή χωρίς άγχος και τα αγγίγματα του σε κράτησαν καυλωμένη.

- Α: ...

- Γ: Πως κρατήθηκες και δεν έπαιξες όση ώρα με περίμενες; Και πως ήξερες ότι θα έρθω;

- Α: Τι σου είπα το πρωί; Θα τα πούμε το βράδυ. Σιγά που δε θα ερχόσουν. Ήσουν σιγουράκι μικρέ. Αν δεν ερχόσουν μέσα στην επόμενη ώρα, ούτε που θα σου άνοιγα. Θα είχα τελειώσει 2-3 φορές και δεν θα σε είχα ανάγκη. Αντέχεις μία μαλακία τώρα ή αυτό ήταν;

- Γ: Παίξε... έχω πολύ πράγμα μαζεμένο, όλη μέρα.

- Α: Πες μου. Τι άλλο σε καύλωσε τόσο πολύ που σου έβγαλε το αντράκι από μέσα σου;

- Γ: Θυμάσαι για την Κατερίνα;

- Α: Ναι, μη με ρωτάς. Μόνο μίλα.

- Γ: Τελικά, παρόλο που φαίνεται μαζεμένο κοριτσάκι, το μόνο που έχει στο μυαλό της είναι το σεξ. Τον έχει λιώσει το φίλο μου τον Σάκη. Μόνο για γαμήσια του μιλάει. Δεν το χορταίνει. Και ο Σάκης μου πρότεινε να την παρτουζώσουμε και να τη γαμάμε είτε μαζί είτε εναλλάξ. Θα έρθουν αύριο σπίτι μου. Καταλαβαίνεις...

Το ένα της χέρι στο καυλί μου. Ανεβοκατέβαζε ταχύτητες στη μαλακία. Έψαχνε να βρει το σωστό ρυθμό. Το άλλο της χέρι στα αρχίδια μου. Στο σάκο. Περνούσε το δάχτυλο της ανάμεσα στα αρχίδια και πήγαινε το χέρι της μέχρι πίσω, στο σημείο ακριβώς από πίσω. Και πάλι μπροστά. Που και που έμπηγε τα νύχια στο σκληρό κορμό, αλλά δεν ένιωθα κάτι ιδιαίτερο, ίσως λόγω της καύλας. Ίσως λόγω ότι έφερνα στο μυαλό μου την Κατερίνα. Το κορμί της. Ίσως επειδή φανταζόμουν πως θα είναι να τη γαμάω. Όλα μαζί

- Α: Έχεις ρέντα τελευταία μικρέ…

- Γ: Δεν έχεις άδικο. Μεγάλη τύχη να γαμήσω ένα τέτοιο μουνί. Και ακόμη μεγαλύτερη να γαμάω ένα μουνί σαν το δικό σου.

- Α: Το έσωσες. Είσαι καλός!

- Γ: Εσύ μάλλον μου βγάζεις αυτή μου την πλευρά.

- Α: Μαλακίες. Το έχεις μέσα σου. Δεν έχεις ανάγκη εμένα. Εγώ απλά το εκμεταλλεύομαι. Και μάλλον μαζί με σένα, θα σταθώ κι εγώ τυχερή.

- Γ: Τι εννοείς;

- Α: Δε θα με γνωρίσεις στα παιδιά;

- Γ: Ψήνεσαι να σε γνωρίσω στο Σάκη;

- Α: Ποιος νοιάζεται για το Σάκη μωρό μου; Αφού έχω εσένα.

- Γ: Την Κατερίνα;

- Α: Δε θες να σου κάνω τη φαντασίωση πραγματικότητα; «Και σας φαντάστηκα μαζί... Να γεμίζεις το στόμα σου με το βυζί της, να το θηλάζεις και να γουστάρεις. Να γουστάρει και αυτή κι εγώ...» αυτό είπες χθες βράδυ. Το ξέχασες;

- Γ: Όχι αλλά θυμάμαι ότι είπες «Τη σκέφτομαι όπως μου είπες… νιώθω τις ρώγες της στο στόμα μου ρε... τις ρουφάω, την αρμέγω, τραβάω ότι έχει στο στόμα μου, της τσιμπουκώνω τα βυζιά δυνατά...»

- Α: Ότι πεις. Ναι… και δικιά μου. Αρκεί να είναι στα γούστα μου.

Η κουβέντα είχε χοντρύνει. Τα αρχίδια μου είχαν γεμίσει και πάλι με σπέρμα. Δεν αργούσα για ένα δεύτερο χύσιμο. Όχι το ίδιο με πριν, αλλά ήταν αρκετό.

- Γ: Θα φέρω τα παιδιά να τα γνωρίσεις τότε.

- Α: Όχι. Θα έρθω εγώ επάνω.

- Γ: Ότι πεις.

- Α: Δεν κατάλαβες. Θα μου αφήσεις την πόρτα ανοικτή. Θα μπω για να σας δω.

- Γ: Είσαι τρελή...

- Α: Για τέτοια σκηνικά; Εννοείται. Θα έρθω να πάρω μάτι τη φίλη σου την Κατερίνα. Τη βυζαρού. Να δω τα στήθη της. Αν με καυλώσουν, ίσως το σκεφτώ. Ίσως σκεφτώ κάτι για να την πλαγιάσω. Να την κάνω να καυλώσει με μένα. Όπως θα καυλώνω και εγώ μαζί της. Και ποιος ξέρει... μπορεί να τη θηλάζω όσο εσύ μου γαμάς τον κώλο και μας κοιτάς. Και να χύνεις...

Αυτό ήταν. Έχυνα, όπως χύνετε κι εσείς αυτή τη στιγμή. Άντρες ή γυναίκες, που διαβάζεται όλα αυτά τώρα. Άδειαζα ότι είχα μέσα μου στη χούφτα της. Όρθιος. Γυμνός. Ακούγοντας μόνο τη φωνή της που με οδηγούσε σε εικόνες απόλυτης ηδονής. Σε σκηνικά που δε θα τολμούσα να σκεφτώ πριν μερικές μέρες, ως πιθανά πραγματικά ενδεχόμενα. Κρατούσα κόντρα στον τοίχο με τα χέρια μου, όσο το καυλί μου άδειαζε ότι είχα και δεν είχα.

Με γύρισε προς τη μεριά της. Πρόσωπο με πρόσωπο. Χαμογελούσε σατανικά, άλλη μία φορά. Απολάμβανε το αποτέλεσμα. Και κοιτώντας με, έγλειφε τη χούφτα της. Κατάπινε τα χύσια μου. Έβλεπα τη γλώσσα της να μαζεύει κάθε σταγόνα, ακόμη και ανάμεσα στα δάχτυλα της. Και πάντα με εκείνο το χαρακτηριστικό της χαμόγελο. Και εκεί που δεν το περίμενα, με γλωσσοφίλησε. Άδειασε όλη τη γεύση του σπέρματος μου μέσα στο στόμα μου. Τα μοιραστήκαμε. Αηδίασα στη σκέψη, γούσταρα την αίσθηση. Ήταν γαμάτο και σιχαμένο ταυτόχρονα. Με αγκάλιασε και μείναμε έτσι, να φιλιόμαστε, για λίγη ώρα ακόμη. Η όλη φάση ολοκληρώθηκε, με εκείνη να ντύνεται με ένα ντεκαβλέ φουστάνι, εντελώς συντηρητικό και να μαζεύει όλα τα σκισμένα ρούχα της και εμένα να φοράω, εντελώς απρόθυμα τα δικά μου ρούχα. Με φώναξε στην κουζίνα, να της κάνω παρέα, όση ώρα μαγείρευε.

- Α: Ώστε έτσι με την μικρή ε; Του βγήκε του φίλου σου σεξομανής η γκόμενα;

- Γ: Ναι. Και η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Καθόλου όμως!

- Α: Συμβαίνει Γιώργο. Έχω πολλά παραδείγματα που γυναίκες που ήταν μικρές μαζεμένες, αργότερα το γύρισαν στο πουτανέ. Και το ανάποδο βέβαια. Κάποιες που ήταν παρτόλες, έμειναν πιστές όταν παντρεύτηκαν. Δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή.

- Γ: Για να το λες, κάτι θα ξέρεις. Εσύ τι τύπος ήσουν μικρή;

- Α: Άλλες εποχές. Ο παππούς σου και εμένα και τη μάνα σου, μας είχε από κοντά και δε μας έπαιρνε για πολλά. Καλά η μάνα σου παντρεύτηκε και μικρή. Εγώ με το θείο σου ήμουν καλά. Από όταν πέθανε άρχισα να ψάχνομαι. Ε, από τότε που έγινε φοιτήτρια και η ξαδέρφη σου και έμεινα εντελώς μόνη, κάτι έκανα.

- Γ: Είσαι περίεργη γυναίκα. Από την μία γουστάρεις το σεξ, από την άλλη, μου λες ότι δεν έχεις κάνει πολλά.

- Α: Κοίτα, αν ο άλλος δε σε μουσκεύει, όσο καλά και να πηδάει, δεν έχει νόημα. Πολύ καλύτερα την βρίσκω μόνη μου.

- Γ: Ναι, το κατάλαβα αυτό. Έχεις κάνει την μαλακία επιστήμη!

- Α: Να σου πω… για μαζέψου, γιατί θα σε μαζέψω εγώ.

- Γ: Καλά, καλά. Sorry. Έχεις πολλά βοηθήματα;

- Α: Θυμάσαι που είχα έρθει Αθήνα πριν 2 χρόνια;

- Γ: Ναι.

- Α: Γύρισα «φορτωμένη».

- Γ: Χα, χα, χα, χα... δεν παίζεσαι, σ’ αγαπώ ρε συ θεία!

- Α: Θες να σου τα δείξω;

- Γ: Όχι, ευχαριστώ, να μου λείπει...

- Α: Εσύ ξέρεις... εγώ προσφέρθηκα.

- Γ: Σοβαρά τώρα, το εννοούσες αυτό που είπες πριν; Να σου αφήσω την πόρτα ανοικτή;

- Α: Εννοείται. Τόσα άκουσα για αυτό το κορίτσι. Είμαι περίεργη.

- Γ: Και αν σε δούν;

- Α: Ε αν με δούν, είτε θα πω ένα συγνώμη και θα φύγω, είτε...

- Γ: Θα μας κάνεις παρέα! Με άγχωσες τώρα.

- Α: Γιατί;

- Γ: Δεν ξέρω, ας αλλάξουμε κουβέντα.

Η εικόνα του να την καταλάβουν και να μη μπορώ να γνωρίζω ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των παιδιών, αν θα ξενέρωναν ή αν θα την ήθελαν μαζί τους, με άγχωνε. Ήταν μία ευκαιρία για την πρώτη μου παρτούζα και μάλιστα με κάποια που γούσταρα πολύ. Και η πιθανότητα όλο αυτό να στραβώσει, ήταν εφιάλτης. Από την άλλη, η Αγάπη. Δε μπορούσα να της πω όχι. Ιδίως τώρα που τα πράγματα είχαν πάρει το δρόμο τους και το σεξ μαζί της γινόταν όλο και καλύτερο. Άσε που τα επόμενα 3-4 χρόνια τουλάχιστον, θα ήταν το εύκολο γαμήσι. Η καβάντζα μου.

Η κουβέντα γύρισε σε πολύ πιο καθημερινά πράγματα. Είχε διαισθανθεί και εκείνη ότι δεν είχε νόημα να πιέσουμε καταστάσεις. Η Αγάπη είχε ένστικτο. Και αυτό θα το καταλάβετε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια, παρόλο που της πετούσα υπονοούμενα ότι ήθελα να μείνω το βράδυ μαζί της, εκείνη μου το ξέκοψε. «Είναι πολύ νωρίς ακόμη για τέτοια», είπε. Δεν της πήγα κόντρα. Δε με έπαιρνε άλλωστε. Μπορεί να είχαμε απελευθερωθεί, σε μεγάλο βαθμό, αλλά τις ισορροπίες τις κρατούσε εκείνη. Κι εγώ την εμπιστευόμουν. Άλλωστε, στις μεγάλες καύλες, μου άφηνε όλο το πεδίο ελεύθερο να κάνω ότι θέλω, όπως θέλω. Αλλά με το που έβγαζα τον πούτσο μου από μέσα της, όλα άλλαζαν, σχεδόν στιγμιαία.

Πάνω που έλεγα μέσα ότι απόψε τίποτα άλλο δε θα γίνει, έκατσε στα πόδια μου. Με αγκάλιασε και φιληθήκαμε απαλά. Με πολύ λίγη γλώσσα. Φιλιά εραστή, όχι γαμιά. Σχεδόν ρομαντικά. Την ακολουθούσα σε ότι κίνηση και αν έκανε. Μου έπιασε το χέρι και το έφερε στο στήθος της. Μου καπάκωσε το χέρι και ήταν σαν να χούφτωνε το εαυτό της, με το χέρι μου. Με τον τρόπο που ήθελε εκείνη. Με την δύναμη και την ένταση που ήθελε. Σα να μου μάθαινε πως το ήθελε. Στιγμές μετά, άφησε το χέρι μου και εγώ συνέχισα στο μοτίβο των κινήσεων που μου δίδαξε. Πεταχτά φιλιά και να της μαλάζω το στήθος. Εκείνη, είχε φέρει το χέρι της πάνω από το jean μου και μου τον έτριβε, όχι το ίδιο απαλά.

Όλο αυτό κράτησε γύρω στα 5 λεπτά. Κάποια στιγμή απομάκρυνε το πρόσωπο της από το δικό μου, με κοίταξε με το απίθανο βλέμμα της και χαμογέλασε για άλλη μία φορά. Με φίλησε πεταχτά και σηκώθηκε από πάνω μου.

- Γ: Γιατί;

- Α: Έτσι...

- Γ: Έλα εδώ, μη με αφήνεις τώρα.

- Α: Μικρέ, πρέπει να φύγεις. Είναι αργά!

- Γ: Και θα φύγω σε αυτή τη κατάσταση; Με φτιάχνεις και με αφήνεις;

- Α: Δεν θα σου πέσει ο πούτσος μέχρι να ανέβεις πάνω. Θα ξαπλώσεις, θα σκεφτείς ότι θέλεις, θα τραβήξεις μία μαλακία… και όνειρα γλυκά

- Γ: Το ίδιο θα κάνεις και εσύ όμως... είσαι το ίδιο καυλωμένη με μένα.

- Α: Εννοείται. Εγώ όμως έχω και τα παιχνίδια μου. Θα το απολαύσω. Καληνύχτα αντράκι μου!

Δεν είχα επιλογή. Όλοι φαντάζεστε τι έκανα. Δεν υπάρχει λόγος να μπω σε λεπτομέρειες. Είχα αρκετό υλικό από την Αγάπη και είχα απεριόριστη φαντασία για το τι θα συμβεί την επόμενη μέρα με το Σάκη και την Κατερίνα. Η επόμενη μέρα με βρήκε εγκαίρως στη σχολή. Είχα μεγάλη απορία αλλά και άγχος για το τι είχε πει ο Σάκης στην Κατερίνα και τι απάντηση πήρε. Τον είδα να έρχεται μόνος του. Δεν ήταν καλό σημάδι αυτό.

- Γ: Έλα ρε μαλακά. Που είσαι και περιμένω τόση ώρα;

- Σ: Καλημέρα ρε. Πως πάει;

- Γ: Πως να πάει, όλα καλά. Εσύ πες μου.

- Σ: Τι έγινε ρε; Έχεις τρελαθεί στη σκέψη για την Κατερίνα ε;

- Γ: Καλά, μην τρελαίνεσαι. Άνετος είμαι.

- Σ: Και καλά κάνεις. Ξέρεις...

- Γ: Ωχ κατάλαβα. Της το είπες και γίναμε ρεζίλι ρε;

- Σ: Ε να… πως να στο πω...

- Γ: Κατάλαβα. Άσ’ το. Φάγαμε χυλόπιτα.

- Σ: χα χα χα χα... τι μαλάκας είσαι! Τρώει ο Σάκης χυλόπιτα ρε;

- Γ: Λέγε!

- Σ: Μαλάκα ήταν σπίτι μου όλο το βράδυ και πηδιόμασταν. Με έλιωσε. Με ξεζούμισε. Τι να σου λέω.

- Γ: Μην μου λες για αυτά. Για τα άλλα πες μου

- Σ: Σε κάποια φάση της λέω ότι είναι τόσο πεινασμένη και ότι μου φαίνεται ότι ένας πούτσος δεν της αρκεί. Μαλάκα να την έβλεπες πως γυάλισε το μάτι της.

- Γ: Άντε ρε!

- Σ: Ναι. Με ρώτησε τι εννοώ και της είπα ευθέως αν ψήνετε για δεύτερο άντρα. Στην αρχίσει σκάλωσε γιατί δεν το περίμενε. Με ρώταγε συνέχεια αν είμαι σίγουρος και ότι αυτό ήταν και η δική της φαντασίωση και τέτοια.

- Γ: Πω ρε φίλε. Σοβαρά;

- Σ: Ρε, με έβαλε κάτω, με καβάλησε, γαμιόταν στο καυλί μου και μου είπε να της τα πω όλα. Ε και της τα είπα. Τη στιγμή που τις είπα ότι εσύ θα είσαι ο τρίτος της παρέας, καρφώθηκε πάνω μου, γούρλωσε τα μάτια της και έχυσε. Άσε σου λέω. Έχει τρελαθεί στην ιδέα ότι θα τη γαμήσεις.

- Γ: Ρε μαλάκα, πλάκα μου κάνεις;

- Σ: Όχι ρε μπέσα. Η Κατερίνα έχει ψηθεί για απόψε. Είναι κανονισμένο και σιγουράκι.

Δεν πίστευα ότι άκουγα. Ναι, οκ, μετά την χθεσινή κουβέντα με το Σάκη, έλεγα ότι υπάρχουν ελπίδες, αλλά δεν το είχα σίγουρο. Ίσα ίσα, ήμουν προετοιμασμένος ότι κάτι θα στράβωνε και θα ξενέρωνα. Και όχι μόνο αυτό, θα ξενέρωνα και την Αγάπη που είχε φτιαχτεί στην ιδέα ότι κάτι θα παίξει και θα «χωνόταν» και εκείνη. Αλλά τώρα όλα ήταν όχι σίγουρα… παραπάνω από σίγουρα. Λίγα λεπτά μετά ήρθε και η Κατερίνα. Φορούσε ένα κόκκινο κοντό φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ και σουτιέν που πίεζε όλο το σύστημα προς τα πάνω. Αλλά άλλο να σας το λέω και άλλο να μπορούσατε να το βλέπατε. Ήταν μέσα στην καλή χαρά. Ίσως ήταν η πρώτη φορά που την έβλεπα τόσο καλοδιάθετη και άνετη. Αφού φιλήθηκε με το Σάκη, ήρθε στην προς τα μένα να με φιλήσει. Φιλικά. Έσκυψε το αυτί μου...

- K: Δε φαντάζεσαι πως το περιμένω για απόψε. Σου αρέσουν αυτά που φοράω;

- Γ: Πολύ!

- K: Ωραία. Γιατί από κάτω, δε φοράω τίποτα. Θα τα πούμε σε λίγο. Όχι το βράδυ, σε λίγο...

Συνεχίζεται...

Θα ήθελα να ακούσω σχόλια, παρατηρήσεις και εντυπώσεις...
Copyright protected OW ref: 185657Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy