Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Μάξιμος και είμαι 40 ετών. Θα σας μιλήσω για τον πρώτο μου έρωτα της ζωής μου. Τη μητέρα μου. Ιατρός στο επάγγελμα, 1.78 ύψος, καστανομάλλα, πράσινα μάτια, βυζιά στητά και μεγάλα και ένα όμορφο γεμάτο κωλαράκι που θα σας πω γι’ αυτό το θαύμα της φύσης. Γιατί έτσι το έβλεπα. Η 1η μου φορά που ήρθα σε επαφή με το κώλο της μάνας μου όσο κι αν φανεί απίστευτο ήταν στην ηλικία των 6. Όχι όπως θα τον έβλεπα μερικά χρόνια αργότερα αλλά σαν παιχνίδι. Όπως είπα ήταν γιατρός και πολλές φορές ήθελα να παίξουμε τον γιατρό και φυσικά μιας και ήμουν ο μοναδικός γιος της αδέλφια δεν είχα δεν μου χαλούσε χατίρι. Το παιχνίδι ήταν για αρχή το στηθοσκόπιο και μετά με ένα στυλό ένεση στον ποπό. Όλη η «εξέταση» δε διαρκούσε πάνω από 3 λεπτά. Θυμάμαι όμως αυτή την αίσθηση που μου φαινόταν και αστεία και περίεργη.

Κάποια στιγμή οι «εξετάσεις» μπήκαν στο συρτάρι της λήθης. Μεγάλωνα και δεν έπρεπε να βλέπω πλέον την μητέρα μου γυμνή έστω και για λίγο. Είχαν μπει όρια που έπρεπε να μην ξεπεράσω. Και ήρθα στην ηλικία των 17 ετών που όπως όλοι οι έφηβοι δεν ξέραμε που πατούσαμε και που βρισκόμασταν. Οι φίλοι μου υπερήφανοι κοκορόμυαλοι μου έλεγαν τις ερωτικές τους επιδόσεις με τόση σάλτσα που ακόμα και σκύλος να τις άκουγε θα πέθαινε ο καημένος από τα γέλια. Στην ουσία κανείς δεν είχε αγγίξει ούτε δάχτυλο. Ναι μεν προσωπικά είχα πάρει μερικές γονικές συμβουλές με κυριότερη ότι πάντα φοράμε σκουφάκι μη κρυώσουμε και είμαστε πάντα ευγενικοί με τη σύντροφο μας. Όλα καλά. Πως όμως θα πείσεις τη σύντροφο να γίνει σύντροφος κοπέλα κορίτσι σου γκόμενα κλπ;

Στο σχολείο ο καθένας μας κουβαλούσε κι από μια κατσαρόλα χυλόπιτα. Ούτε άγγιγμα ούτε φιλί. Και η καύλα… καύλα! Και η εκτόνωση η γνωστή. Όπως εκείνο το πρωί που είχα σηκωθεί με ανεξήγητες καύλες και έπρεπε να εκτονωθώ. Δεν ήταν η 1η βέβαια φορά αλλά ήταν η 1η που ένιωθα το βλέμμα της μάνας μου πίσω από την πόρτα να με κοιτάζει την ώρα που καυτά σπέρματα πήγαιναν παντού σαν πύραυλοι. Το βλέμμα της χάθηκε από το ραντάρ μου και ήταν η ώρα για το σχολείο. Σα να μην συνέβη τίποτα κατέβηκα έφαγα το πρωινό μου και αφού τη φίλησα ξεκίνησα για το σχολείο.

- Όταν γυρίσεις θέλω να μιλήσουμε!

Προσπάθησα να είμαι ήρεμος.

- Εντάξει μαμά, καλημέρα.

Στο δρόμο να κι ο Στάθης. Φίλοι και συμμαθητές από την 3η δημοτικού.

- Καλημέρα Στάθη.

- Καλημέρα Μάξιμε έχεις διαβάσει;

Είχαμε τεστ στα μαθηματικά και ναι είχα μελετήσει.

- Κι εγώ έχω μελετήσει θα το ξεπετάξουμε στο τσάκα-τσάκα…

κι εγώ συμφώνησα. Όπως και ο άλλος μου φίλος ο Κώστας. Σκυμμένοι πάνω από τις κόλλες μας λύναμε τις ασκήσεις μας. Σαν σε όνειρο μου ήρθε στο μυαλό το βλέμμα της μάνας μου να με παρακολουθεί. Νιώθω να ανοίγει τη πόρτα και να με πλησιάζει. Θέλω να σταματήσω και να πεταχτώ όρθιος αλλά κάτι αόρατο με κρατάει και μάλιστα το χέρι μου εξαφανίζεται και τη θέση του πήρε το χέρι της μάνας μου.

Πετάγομαι όρθιος και ο καθηγητής νομίζοντας ότι τελείωσα μου έκανε νόημα να φέρω την κόλλα μου. Του εξηγώ ότι δεν έχω τελειώσει και αν μπορώ να πάω να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπο μου. Μου έδωσε 2 λεπτά. Όταν γύρισα συνέχισα το γραπτό μου και σε 10 είχα παραδώσει. Περίμενα έξω μέχρι να βγουν οι φίλοι μου για να φεύγαμε μαζί. Ήταν άλλωστε η τελευταία ώρα. Κι όλοι γράψαμε καλά. Όπως ο καθένας νόμιζε. Αλλά λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Δηλαδή τον καθηγητή. Με τα πολλά έφτασα στο σπίτι μου. Η μάνα μου άνοιξε την πόρτα και με καλωσόρισε με ένα φιλί και την ερώτηση πως έγραψα. Χάρηκε με την απάντηση μου και ετοίμαζε το τραπέζι όσο εγώ έπλενα τα χέρια μου. Ο πατέρας μου διευθυντής σε υπουργείο ερχόταν μετά τις 4.

- Ξέρεις θέλω να σε ρωτήσω κάτι, είπε καθώς με σερβίριζε.

- Ναι μαμά ότι θες…

ενώ τα φίδια άρχισαν να με ζώνουν καθώς σίγουρα θα με καταχέριζε με το θέαμα που είδε το πρωί.

- Έχεις κοπέλα;

Την κοίταξα με το πιρούνι μετέωρο. Κούνησα το κεφάλι αριστερά δεξιά. Χαμογέλασε κι άρχισε να τρώει.

- Νομίζω ότι έχεις την ανάγκη να δεις μια γυναίκα…

μου είπε καθώς έπινα λίγο νερό που παρά λίγο να μου καθίσει στο λαιμό.

- Μην φοβάσαι είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

Μια συζήτηση που συνήθως κάνει πατέρας με γιο όχι μητέρα με γιο. Όμως η μάνα μου ήθελε να πάρει εκείνη την πρωτοβουλία.

- Πιστεύω ότι πηγαίνοντας σε μία γυναίκα θα σου κάνει καλό και αν θες μπορώ να στο κανονίσω για πιο τακτικά ραντεβού.

Την κοίταζα και τα είχα χαμένα. Η μάνα μου με έστελνε σε μπουρδέλο. Για το καλό μου βέβαια ήταν αλλά δεν ένιωθα καλά με το ότι μια ξένη γυναίκα θα μου έπαιρνε την παρθενιά μου. Εντάξει δεν είμαι κορίτσι αλλά δεν θα ήθελα να πάω σε πουτάνα όσο όμορφη κι αν ήταν να χάσω εκεί την παρθενιά μου. Ήθελα κάτι διαφορετικό και με φωνή που ίσα ίσα ακούστηκε είπα στη μάνα μου ότι προτιμώ να μου πάρει εκείνη την παρθενιά μου. Μια παγωνιά την τύλιξε και όταν συνήλθε το χέρι της προσγειώθηκε στο πρόσωπο μου.

- Πως τόλμησες να σκεφθείς κάτι τέτοιο; Δε ντρέπεσαι λιγάκι;

- Ντρεπ...

- Σκάσε! Αν είναι δυνατόν Θεέ μου, τι άλλο θα ακούσω. Σήκω τώρα και γρήγορα στο δωμάτιο σου.

Η φωνή της έτρεμε από θυμό. Τι μαλάκας ήμουν να την πέσω στην ψύχρα στη μάνα μου. Αλλά δεν τολμούσα να της πω ότι αυτή ήταν στις φαντασιώσεις μου. Και τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα περίμενα να ηρεμήσει η μάνα μου και θα της ζητούσα συγγνώμη. Είχαν περάσει 10 μέρες και η μάνα μου ήταν εντελώς απόμακρη και μόνο μπροστά στον πατέρα μου όλα μέλι γάλα. Κι εγώ να προσπαθώ εις μάτην να της ζητήσω συγνώμη. Κλεισμένος στο δωμάτιό μου την άκουσα να με φωνάζει.

- Μάξιμε έλα κάτω…

άκουσα μετά από ώρα να με φωνάζει. Με το κεφάλι κατεβασμένο στάθηκα μπροστά της στον καναπέ που καθόταν κρατώντας ένα περιοδικό. Το άφησε δίπλα της και με κοίταξε. Το βλέμμα της ήταν πιο ήρεμο αλλά και περίεργο.

- Έκανες ένα μεγάλο λάθος αλλά κι εγώ μεγαλύτερο. Τα έχασα.

- Τι λάθος έκανες εσύ;… τη ρώτησα με έκπληξη.

- Ότι ξέχασα πως όλοι οι γιοι ενδόμυχα είναι ερωτευμένοι με τις μητέρες τους. Έχεις ακούσει για το οιδιπόδειο σύμπλεγμα;

- Ναι… κάναμε σχετικά στο σχολείο.

- Και τι συμπέρασμα έβγαλες, έπρεπε να γίνει;

Την κοίταξα αναλογιζόμενος που το πήγαινε.

- Δεν ξέρω... δεν... νομίζω ναι… όχι...

- Εσύ πως μου ζήτησες κάτι τέτοιο; Τι σε ώθησε; Και στο κάτω κάτω της γραφής υπάρχουν τόσες γυναίκες σε σπίτια όπως και κορίτσια που σίγουρα θα είναι ερωτευμένα μαζί σου. Πες μου λοιπόν.

- Φοβάμαι μη με μαλώσεις!

- Έχεις το λόγο μου.

Πήρα μια βαθιά ανάσα.

- Θυμάσαι τότε που με έβαζες να κάνω τον γιατρό και να σε εξετάζω με το στηθοσκόπιο και με το στυλό να σου κάνω ένεση στον ποπό; εδώ και 2 χρόνια σε παρακολουθώ όταν πηγαίνεις για μπάνιο με το μπουρνούζι σε παρακολουθώ όταν πάμε για μπάνιο και τα βραδιά… καταλαβαίνεις.

Η μάνα μου είχε μείνει άναυδη.

- Αλήθεια αγόρι μου;

- Ναι μαμά μόνο εσένα σκέφτομαι όταν μένω μόνος μου.

- Σε ευχαριστώ αλλά είναι αμαρτία μόνο και που το σκέφτεσαι.

Όση ώρα στεκόμουν όρθιος μπροστά της το σορτσάκι μου είχε αρχίζει να αλλάζει σχήμα. Και δεν πέρασε απαρατήρητο. Το βλέμμα της είχε καρφωθεί πάνω του. Η στιγμή ήταν πάρα πολύ ηλεκτρισμένη. Η μάνα μου φορούσε ένα ριχτό φόρεμα χωρίς σουτιέν μάλλον για να μην την ενοχλεί. Την κοίταξα στα μάτια.

Σαν να με χάιδευε και παράλληλα με χτυπούσε. Τα μάτια μου προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συνέβαινε. Ένιωθα τα χέρια της να μου κατεβάζουν το σορτσάκι. Άκουγα την φωνή της κάτι να μου λέει αλλά είχα χαθεί. Άκουσα μόνο ένα κατάλαβες;

- Σε ρωτάω κατάλαβες;

- Κατάλαβα, είπα αλλά και πάλι δεν καταλάβαινα τίποτα. Το μόνο που έβλεπα ήταν τα χείλη της να έχουν κλείσει γύρω από το καυλί μου και τα χέρια της να μου χαϊδεύουν το κωλαράκι μου. Ένα τρέμουλο στα πόδια τα χέρια μου να πιάνουν το κεφάλι της και το σπέρμα μου να ξεχύνεται πλούσιο στο στόμα της μάνας μου που προς μεγάλη μου έκπληξη τα κατάπινε με μεγάλη ευχαρίστηση.

- Συ… συγνώμη κατάφερα να ψελλίσω.

- Ουαου… κι έγλειφε τα χείλη της πριν τα ενώσει με τα δικά μου. Τα χέρια μου έχουν πάρει θάρρος και την αγκαλιάζω. Έχω σηκώσει το φόρεμα της και χαϊδεύω τον 35χρονο κώλο της. Ένα ρεύμα καύλας με διαπέρασε. Θεέ μου, σκέφτηκα, πιάνω τον κώλο της μάνας μου και μάλιστα τον κουνάει, με φιλάει στο στόμα κι όταν με κοιτάζει στα μάτια αναστενάζει. Θέλω να πάρω πρωτοβουλία να της δείξω ποιος είναι το αρσενικό (τρομάρα να μου έρθει). Δεν πρόλαβα. Με μια κίνηση μένει ολόγυμνη. Δε φορούσε ούτε κιλότα. Τα έχω κυριολεκτικά χαμένα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Η μάνα μου με αγκάλιασε τρυφερά.

- Πάμε μωρό μου στο κρεβάτι…

και με φίλησε στο στόμα. Την ακολούθησα σαν υπνωτισμένος και μαγεμένος.

- Δε θέλω να είσαι βιαστικός θέλω να έχεις υπομονή αγάπη μου.

Κούνησα το κεφάλι και έβγαλα ότι άλλο φορούσα. Αγκάλιασα τη μάνα μου κι ένα κύμα ένα αλλόκοτο κύμα καύλας συγκίνησης με διαπέρασε. Τη φιλούσα με πάθος στο στόμα και ο πούτσος μου ήθελε να χύνει σαν τρελός. Άρχισα να χαϊδεύω την πλάτη της και τα χέρια μου να κάνουν ένα γύρο στο κορμί της. Παρ’ ότι 35αρα είχε ένα λείο απαλό κορμί. Γύρισε ανάσκελα και με φωνή όλο πάθος ανάμεσα στους αναστεναγμούς μου είπε να γλείψω τις ρώγες της. Χωρίς να χάσω χρόνο έπεσα σα λυσσασμένο σκυλί πάνω της.

- Μην γίνεσαι βίαιος μωρό μου, ήρεμα, δικά σου είναι, δικά σου είναι αγάπη μου, απαλά μ... Έτσι ναι, ναι αγάπη μου, ναι...

Ένιωθα τόσο υπερήφανος για τον εαυτό μου. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για να την ευχαριστήσω; Αν της έκανα το ίδιο που μου έκανε; Ας το κάνω, ας δοκιμάσω, δε θα χάσω τίποτα. Η γλώσσα μου αρχίζει να κατεβαίνει και έχω φτάσει στο μαγικό σημείο. Επιτέλους θα ένιωθα το μουνί της μάνας μου.

- Μωρό μου τι κάνεις εκεί;

- Θέλω να σε γλείψω μαμά.

- Αχ αγάπη μου, αχ, μ...

Η γλώσσα μου έχει πάρει εντολές από τη μύτη μου που έχει μυρίσει ένα πεντακάθαρο μουνί ξυρισμένο και λείο. Μπορεί να ήταν το πρώτο μουνί που έβλεπα και ένιωθα αλλά ήταν ο παράδεισος. Η γλώσσα μου είχε γίνει ένα με το μουνί της. Η μάνα μου έσφιγγε τα πόδια της ενώ τα χέρια της μια μου χαϊδεύουν τα μαλλιά κι όταν την άκουγα να φωνάζει χύνω μωρό μου μου, χύνω… μου το τράβαγε και κόντευε να μου τα ξεριζώσει. Δεν ξέρω για πόσο χρόνο ήμουν ανάμεσα στα πόδια της αλλά ήξερα ότι δεν ήθελα να φύγω από εκεί.

- Έλα μωρό μου έλα αγάπη μου…

και με τράβηξε πάνω της. Είχε φτάσει η στιγμή. Έτρεμα. Η μάνα μου άρχισε να μου μιλάει τρυφερά και να με φιλάει.

- Άσε τη μανούλα αγάπη μου.

Το χέρι της έπιασε το καυλί μου το ακούμπησε στον παράδεισο και πιάνοντας με από την μέση με τράβηξε μέσα της. Θεέ μου γαμούσα τη μάνα μου! Έβλεπα το νεανικό μου καυλί να χάνεται μέσα στον παράδεισο που με μεθούσε.

- Σιγά σιγά αγάπη μου να το ευχαριστηθούμε, έτσι, μ... γαμάς τόσο όμορφα τη μανούλα αγάπη μου.

- Θέλω συνέχεια μανούλα…

- Ναι αγάπη μου, συνέχεια εσύ θα γαμάς το μουνάκι μου και η μανούλα θα σου μάθει πολλά κόλπα…

και άρχισε να με φιλάει με πάθος στο στόμα. Τη γαμούσα για αρκετή ώρα και δεν μπορούσα να τραβήξω τα μάτια μου από το καυλί μου που χανόταν μέσα της. Ήθελα να δοκιμάσω κάτι που το ένστικτο μου με ωθούσε. Έπεσα πάνω της και άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό ενώ τα χέρια μου άρχισαν να ψάχνουν τη πίσω τρύπα της. Άρχισα να μαλάζω και να χαϊδεύω το κωλαράκι της με τα δάχτυλα μου να αρχίσουν να πολιορκούν τον πίσω παράδεισο. Η μάνα μου με έσφιξε περισσότερο πάνω της και άρχισε να χτυπιέται σαν τρελή και να φωνάζει.

- Χύνω μωρό μου, χύνω, πιο μέσα, πιο βαθιά, ναι αγάπη μου, χύσε μέσα στη μανούλα αγάπη μου, χύσε, ναι, έτσι αγάπη μου, μαζί, μαζί, ναι, όλα μέσα στη μανούλα αγάπη μου, αχ, ναι, χύνω…

- Χύνω μανούλα, χύνω, χύνω…

Έτρεμα ολόκληρος ενώ η μάνα μου δε σταματούσε στιγμή να με φιλάει και να μου λέει πόσο με αγαπούσε. Ξάπλωσα πάνω της με το καυλί μου μέσα στον γλυκό της παράδεισο να μη λέει να πέσει. Και δε θα έπεφτε. Ο πατέρας μου είχε δουλειά και θα αργούσε πολύ να έρθει. Άρχισα να τη γαμάω ξανά. Δεν τη χόρταινα.

- Μ... αχόρταγος είσαι μωρό μου, έλα, τώρα θα κάνουμε άλλη στάση…

και λέγοντας αυτά τα λόγια γύρισε μπρούμυτα. Εκεί πια είχα αρχίσει να τρελαίνομαι. Έβλεπα τον κώλο της μάνας μου που για χάρη του είχα τραβήξει άπειρες μαλακίες.

- Για να σε δω τι μπορείς να κάνεις…

μου είπε με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά κουνώντας το κωλαράκι της και χουφτώνοντας τα βυζιά της. Τα είχα χαμένα δεν ήξερα πως να αρχίσω. Θα με οδηγούσε το ένστικτο μου. Έσκυψα πίσω της κι άρχισα να γλείφω το μουνί της με τα χέρια μου να ανοίγουν το κωλαράκι της. Την άκουγα να βογκάει από ευχαρίστηση και ένιωθα ότι τα πήγαινα μια χαρά. Θα μπορούσα να έχωνα το καυλί μου μέσα στο κώλο της; Και γιατί όχι; Εδώ έβαλα δάχτυλα μέσα και της άρεσε. Τώρα όμως θα έπρεπε να της γαμούσα το μουνί.

- Έλα αγάπη μου γάμα τη μανούλα, ναι, αχ, ναι μωρό μου…

Είχε βάλει το πρόσωπο της στο μαξιλάρι και είχε ανασηκώσει το σώμα της. Την είχα πιάσει από τη μέση και όπως πριν έβλεπα το καυλί μου να χάνεται στο βάζο με το μέλι. Η μάνα μου βογκούσε από καύλα αλλά κι εγώ δεν πήγαινα πίσω. Μη μπορώντας να πιστέψω τι είπα, πάνω στη καύλα μου παρακαλούσα να μην είχε ακούσει ότι της ζήτησα να χώσω το καυλί μου μέσα στο κώλο της. Κι όμως το άκουσε.

- Ναι αγάπη μου, αλλά όχι έτσι, θέλει προετοιμασία…

και λέγοντας αυτά σηκώθηκε να πάει ως την τουαλέτα (το έπιπλο), άνοιξε το πρώτο συρτάρι, έβγαλε μια αλοιφή και μου την έδωσε.

- Θα βάλεις στα δάχτυλα σου και στην τρυπούλα της μαμάς και θα αρχίσεις σιγά σιγά να μου γαμάς το κωλαράκι. Όταν θα νιώσω έτοιμη θα χώσεις το γλυκό και σκληρό καυλί σου στο κωλαράκι της μανούλας εντάξει μωρό μου;…

και πήρε θέση. Έβαλα μπόλικη κρέμα στα δάχτυλα μου και άρχισα να χώνω τα δάχτυλα μου στο κωλαράκι της μάνας μου ενώ αυτή έχωνε δάχτυλα στο μουνί της βογκώντας συνέχεια αλλά και χύνοντας σαν υστερική.

- Αγάπη μου θα γίνεις μεγάλος γαμιάς αγόρι μου, ναι μωρό μου, κάνε τη μανούλα να χύσει.

- Εγώ μόνο θα σε γαμάω, είπα και ακούμπησα το καυλί μου στην κωλοτρυπίδα της.

- Ναι αγάπη μου, ναι ψυχή μου, εσύ θα με γαμάς, τώρα χωσ' το μου σιγά σιγά μ... ναι, αχ καύλα μου...

- Σ' αγαπάω μανούλα, έλεγα και έβλεπα το καυλί μου μέσα στην κωλοτρυπίδα της μάνας μου και ένας θεός ξέρει πως κρατιόμουν να μη χύσω. Ίσως επειδή αυτή τη στιγμή την περίμενα αρκετό καιρό τώρα.

- Κι εγώ μωρό μου σ' αγαπάω. Έτσι μωρό μου, άνοιξε το κωλαράκι μου ξεπάτωσε με την πουτάνα, χύνω η πουτάνα, χύνω…

Ο πούτσος μου όργωνε το κωλαράκι της μάνας μου και ένιωθα ότι δεν θα άντεχα πλέον. Το κατάλαβε σηκώθηκε και ξάπλωσε ανάσκελα.

- Θέλω να σε βλέπω μωρό μου να με χύνεις… και σήκωσε τα πόδια της. Έλα μωρό μου στο κωλαράκι της μανούλας, έλα, αχ, ναι αγόρι μου, τι μου κάνεις, ναι...

Έπεσα πάνω της κι αρχίσαμε να φιλιόμαστε στο στόμα την ώρα που ο πούτσος μου έχυνε μέσα στην κωλοτρυπίδα της μάνας μου. Ένα κύμα πρωτόγνωρης καύλας με κατέκλυσε και με τα χέρια μου άνοιγα την κωλοτρυπίδα της σαν να ήθελα να μπω όλος μέσα. Κι η μάνα μου φώναζε βογκούσε κι έχυνε ακατάπαυστα. Εγώ έπλεα σε πελάγη ευτυχίας. Και ήθελα κι άλλο. Άρχισα να κινούμαι πάλι αφού ο πούτσος μου δεν έλεγε να πέσει.

- Πάλι μωρό μου; Αχ θεέ μου δεν το πιστεύω... ναι αγάπη μου, ναι!

Ήθελα όμως τώρα να την έχυνα στο μουνί, το είχα ανάγκη. Τραβήχτηκα και μπήκα από εκεί που βγήκα πριν από 17 χρόνια. Είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου δεν ήθελα τίποτα άλλο από το να γαμάω τη μάνα μου χωρίς σταματημό.

- Μανούλα θα χύσω.

- Ναι αγάπη μου, ναι, χύσε μέσα στο μουνί μου, ναι μωρό μου…

- Χύνω μαμά, χύνω πουτάνα, παρ' τα όλα μέσα σου.

- Ναι αγάπη μου, ναι, είμαι η πουτάνα σου και θα είμαι για πάντα μωρό μου. Πρέπει όμως να σηκωθούμε γιατί πρέπει να μαγειρέψω. Ο πατέρας σου δε θα αργήσει να γυρίσει.

- Μαμά θέλω να σε ρωτήσω κάτι.

- Γιατί άλλαξες γνώμη;

- Θα μάθεις όταν έρθει η στιγμή. Τώρα πήγαινε κάνε τα μαθήματα σου και προσοχή μην καταλάβει τίποτα ο πατέρας σου.

- Εντάξει, μείνε ήσυχη…

και τη φίλησα στο μάγουλο. Ανυπομονούσα να έρθει η επόμενη μέρα να χαρώ τους χυμούς της μάνας μου. Δυστυχώς η επόμενη μέρα ήταν Σάββατο οπότε ο πατέρας μου θα ήταν σπίτι και το χειρότερο η μάνα μου είχε εφημερία. Δε μου έμενε τίποτα να κάνω από το να πάω για ποδόσφαιρο με τους φίλους μου στο γηπεδάκι 2 στενά πάνω από το σπίτι μας. Είχε φτάσει το μεσημέρι και αποφάσισα να γυρίσω σπίτι αφού το στομάχι μου άρχισε να διαμαρτύρεται. Βέβαια η μάνα μου έλειπε οπότε θα μαγείρευε ο πατέρας μου.

- Μπαμπά γύρισα, μπαμπά είσαι εδώ;

Καμιά απάντηση. Πολύ παράξενο. Ο πατέρας μου τα Σάββατα δεν έβγαινε σχεδόν καθόλου. Του άρεσε να διαβάζει. Τώρα όμως άφαντος. Τέλος πάντων θα έφτιαχνα 2 αυγά μάτια. Έφαγα και κάθισα να δω τηλεόραση. Όλα βαρετά, τίποτα ενδιαφέρον. Ετοιμαζόμουν να κλείσω την τηλεόραση όταν θυμήθηκα ότι είχαμε παλιές βιντεοκασέτες πάνω στο πατάρι. Ίσως να έβρισκα κάποια ταινία που θα μου άρεσε. Βαριόμουν του θανατά να πήγαινα στο video club. Έβαλα τη σκάλα κι άρχισα να ψάχνω τη κούτα. Τελικά την βρήκα. Και δεν ήταν μια αλλά 3. Πως εγώ είχα την εντύπωση ότι είχαμε μόνο 1 κούτα; Διάλεξα αυτή με τις περισσότερες. Τις έβαλα μπροστά μου κι άρχισα να τις κοιτάζω μία μία. Περιπέτειες, γουέστερν κωμωδίες και διάφορες άλλες. Η ματιά μου έπεσε σε μία γκρι θήκη με τίτλο all the xxx travels. Δε θυμόμουν να την είχα ξαναδεί ποτέ μου. Άνοιξα το video και την έβαλα να παίζει.

Στην αρχή φωνές γέλια και μόλις σταθεροποιήθηκε αναγνώρισα το εξοχικό μας αλλά πρέπει να ήταν πολλά χρόνια πριν. Πάσχα γιατί έβλεπα σούβλες χορούς και συγγενείς. Ο θείος Σταύρος, αδελφός της μάνας μου η θεία Ασπασία, ο θείος Πάνος με τη θεία τη Μαρίκα αδελφή του πατέρα μου και τα ξαδέλφια μου, ο Φαίδων με τον Αλέξη, οι γιοι του Σταύρου και ο Κώστας με την Αμαλία, τα παιδιά του Πάνου και μερικοί φίλοι. Θα έπρεπε να ήταν συνολικά 10 άτομα. Εγώ θα πρέπει να ήμουν το παιδάκι στο relax. Δεν την είχα ξαναδεί και αποφάσισα να τη δω. Τα μάτια μου ήταν συνέχεια πάνω στη μάνα μου. Αεικίνητη χόρευε όλο χάρη και τα παλαμάκια έπεφταν βροχή. Σε κάποια στιγμή έπεσαν χιόνια στην οθόνη. Φτου να πάρει, τελείωσε… είπα και ετοιμάζουν να την βγάλω όταν είπα να την τρέξω λιγάκι. Άρχισε πάλι να δείχνει εικόνα αλλά δεν ήταν η συνέχεια της γιορτής του Πάσχα. Η κάμερα κουνιόταν συνεχώς και μάλλον αυτός που την κρατούσε ήθελε να βρει ένα σταθερό μέρος. Τελικά αυτός που την κρατούσε πρέπει να κάθισε γιατί η εικόνα σταθεροποιήθηκε. Αναγνώρισα αμέσως το σαλόνι του εξοχικού μας μπροστά από το τζάκι με ένα μεγάλο στρώμα. Η κάμερα έκλεισε για λίγο και όταν άνοιξε έπαθα το σοκ της ζωής μου. Η κάμερα έδειχνε τον ξάδελφό μου τον Κώστα ο οποίος κρατούσε τηΝ κάμερα ολόγυμνος δείχνοντας το σώμα του.

- Hello I am kostas. Γεια σας είμαι ο Κώστας.

Η κάμερα γύρισε πάνω στον άλλο μου ξάδελφό μου, το Φαίδωνα, ο οποίος έκανε το ίδιο όπως και ο άλλος μου ξάδελφος ο Αλέξης. Τι στο καλό γινόταν; Θα έκαναν κάποιου είδους φάρσα. Όταν όμως η κάμερα έδειξε αλλού μου έπεσε το σαγόνι. Στον καναπέ ολόγυμνοι καθόταν ο πατέρας μου, ο θείος ο σταυρός και ο θείος ο Πάνος που με τη σειρά τους συστήθηκαν. Η κάμερα εστίασε πάνω στη πόρτα του σαλονιού. Μια φιγούρα εμφανίστηκε και άρχισε να πλησιάζει. Ήταν η μάνα μου! Ολόγυμνη φορούσε μόνο μια χρυσή αλυσίδα στο δεξί το πόδι. Πλησίασε έναν έναν τους άντρες της παρέας. Πρώτα τον αδελφό της. Έσκυψε τον φίλησε στο στόμα και τα δάχτυλα της τυλίχτηκαν γύρω από τον καυλωμένο πούτσο του. Ο σταυρός άρχισε να της βάζει χέρι στο μουνί. Η μάνα μου έσκυψε και τον πήρε στο στόμα της ενώ η κάμερα πάντα πάνω της. Είχα τρελαθεί. Η μάνα μου άφησε τον αδελφό της κι έπιασε το θείο Πάνο.

Τα χείλη τους ενώθηκαν με το χέρι της να μαλακίζει το καυλί του. Έσκυψε παίρνοντας το καυλί του στο στόμα όταν ο αδελφός της της έγλειφε το μουνί. Μετά ήταν η σειρά του πατέρα μου. Το στόμα της έπεσε σαν γεράκι πάνω στη πούτσα του κάνοντας τον να βογκήξει δυνατά. Σηκώθηκε και γονάτισε μπροστά στα ξαδέλφια μου αρχίζοντας να τους γλείφει τα καυλιά. Όταν τελείωσε με τον Κώστα, κάθισε γονυπετής στο στρώμα με τους 6 άντρες να κάνουν ένα κύκλο γύρω της. Άρχισε να γλείφει τα καυλιά τους γεμάτη από καύλα. Στο στόμα της είχε τον πατέρα μου ενώ στα χέρια το Φαίδωνα και τον πατέρα του στο άλλο χέρι.

- Σήμερα θα σε ξεσκίσουμε πουτάνα…

είπε ο Πάνος που έτριβε το καυλί του στο πρόσωπο της. Η μάνα μου γύρισε και τον έβαλε στο στόμα της κάνοντας τον να αναστενάξει. Για αρκετή ώρα ρουφούσε καυλιά, έγλειφε αρχίδια ώσπου ένας-ένας άρχισε να τη χύνει μέσα στο στόμα. Ο πρώτος ήταν ο πατέρας μου…

- Παρ' τα πουτάνα όλα, χύνω…

- Έλα καργιόλα, έλα...

Ο Σταύρος της έπιασε το κεφάλι κι άρχισε να χύνει μέσα στο λαιμό της ουρλιάζοντας. Η μάνα μου ρουφούσε για να στεγνώσει τη ψωλή που την έχυνε. Οι επόμενοι ήταν ο Αλέξης με τον Κώστα οι οποίοι την έχυσαν πάνω στη μούρη φωνάζοντας πόσο μεγάλη πουτάνα είναι. Ο Φαίδων με τον Πάνο την έχυσαν τελευταίοι, ο δε Πάνος μέσα στο στόμα ενώ ο Φαίδων πάνω στα βυζιά της. Με τη γλώσσα της σκούπισε τα χείλη της από τα χύσια που είχαν μείνει πάνω τους. Η κασέτα έδειξε πάλι λίγα χιόνια αλλά ήταν για πολύ λίγο. Τώρα η κάμερα έδειχνε τη μάνα μου στον καναπέ με ανοιχτά τα πόδια κι ένας ένας να χώνει τον καυλωμένο πούτσο του στο μουνί της. Ο πατέρας μου είχε ανέβει πάνω της και της γαμούσε το στόμα όταν ο Αλέξης της γαμούσε το μουνί με την καύλα των 19 χρόνων του. Την είχε κυριολεκτικά ξεπατώσει.

Ήταν η σειρά του Κώστα να γαμήσει τη μάνα μου. Όμως δεν ήθελε να της γαμήσει το μουνί. Ο Φαίδων τώρα κρατούσε τη κάμερα για να γαμήσει ο Κώστας ο οποίος τράβηξε λίγο τη θεία του προς τα κάτω και με μια κίνηση μπήκε στον κώλο της! Ένα βογκητό ευχαρίστησης έφυγε από τα χείλη της μάνας μου, με το θείο Σταύρο να παίρνει τη θέση του πατέρα μου ο οποίος ανυπομονούσε να έρθει στη θέση του ανιψιού του. Ο Πάνος είπε στον Κώστα να σηκωθεί και πιάνοντας τη μάνα μου από το χέρι ξάπλωσε στο στρώμα και της κάρφωσε το πούτσο του στο μουνί της ενώ ο πατέρας μου μπήκε στον κώλο της κάνοντας την να φωνάζει γεμάτη καύλα με τον Φαίδων να της δίνει το καυλί του στο στόμα ενώ οι υπόλοιποι περίμεναν μαλακίζοντας τα καυλιά τους.

Παρ' όλη την νεανική μου περιέργεια και με τη καύλα στα ουράνια αποφάσισα να διακόψω την προβολή γιατί ο πατέρας μου μπορούσε να γυρίσει ανά πάσα στιγμή. Και δεν είχα άδικο. Ίσα που πρόλαβα να καθαρίσω το χώρο μπροστά από την τηλεόραση όταν άκουσα το κλειδί στη πόρτα.

- Γεια σου Μάξιμε.

- Γεια σου μπαμπά.

- Είχα μια δουλειά με τον κύριο Αντωνίου το μηχανικό γι’ αυτό άργησα. Θα ετοιμάσω να φάμε.

- Μπαμπά εγώ έφαγα 2 αυγά μάτια, δεν πεινάω θα πάω στο δωμάτιο μου.

- Εντάξει αγόρι μου… και μπήκε στο μπάνιο.

Ξάπλωσα στο κρεβάτι μου και προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται.

Η οικογένεια μας αλλά και οι συγγενείς ποτέ δεν έδειξαν τέτοια συμπεριφορά. Κάθε Κυριακή στη λειτουργία, πάντα στις γιορτές κόσμιοι, ποτέ δεν άκουσα έστω μια χυδαία λέξη, ούτε ένα πείραγμα, όχι στη μάνα μου αλλά σε καμιά. Οι εικόνες με τη μάνα μου να γαμιέται σαν την χειρότερη πουτάνα και μάλιστα από τους πιο στενούς συγγενείς με τρέλαινε. Ένιωθα ένα κύμα ζήλιας να με πνίγει έστω κι αν αυτό έγινε πριν από χρόνια. Ήθελα να κάνω στη μάνα μου ότι της έκαναν οι γαμιάδες της. Αναρωτιόμουν αν ήταν μόνο η μάνα μου που γαμούσαν. Και πως στο καλό έγινε αυτό; Πως δηλαδή ο αδελφός της, ο κουνιάδος της και τα ανίψια της δέχτηκαν να τη γαμήσουν; Μιλάμε για σόι θεοσεβούμενο. Κι όμως όσα είδα ήταν αληθινά. Μήπως αυτό συνεχιζόταν; Μήπως έγινε μόνο μία φορά; Ήμουν αρκετά συγχυσμένος, μπερδεμένος, αλλά και τρομερά καυλωμένος με τα όσα είχα δει. Μήπως υπήρχε κι άλλη κασέτα; Ένας χτύπος στην πόρτα και η φωνή του πατέρα μου αν μπορούσε να μπει. Του απάντησα ναι.

- Θα πάω μέχρι τον θείο Σταύρο μήπως θες να έρθεις;

- Όχι ευχαριστώ, θα μείνω μέσα, βαριέμαι.

- Όπως θες, θα τα πούμε αργά το βράδυ.

Μόλις άκουσα το αμάξι να απομακρύνεται πετάχτηκα και έτρεξα στην κούτα. Βρήκα την κασέτα κι αμέσως την έβαλα να παίξει. Ο Φαίδων έχυνε μέσα στο στόμα της ενώ ο Πάνος φώναζε πουτάνα χύνω, όλα μέσα καργιόλα…

Η μάνα μου τον είχε αρπάξει είχε χώσει τη μούρη του στα βυζιά της με τον πατέρα μου να αφήνει μια κραυγή και να χύνει μέσα στον κώλο της. Τη σταμάτησα. Μου είχε μπει η ιδέα να βλέπαμε την κασέτα με τη μάνα μου. Σηκώθηκα και την έβαλα στην θέση της. Η ώρα ήταν 6 και η μάνα μου θα γύριζε το πρωί πτώμα. Αλλά το χειρότερο ήταν ότι θα ήταν κι ο πατέρας μου εκεί οπότε θα έπρεπε να περίμενα την δευτέρα κι αν θα ήταν το μεσημέρι σπίτι. Σε κάποια στιγμή ένιωσα ένα φιλί στο μάγουλο μου με ένα πολύ όμορφο άρωμα.

- Καλημέρα καυλιάρη μου.

Γύρισα και την αγκάλιασα.

- Καλημέρα μανούλα…

και τη φίλησα στο στόμα χώνοντας το χέρι μου στα βυζιά της.

- Όχι μωρό μου πρέπει να πάω να κάνω μπάνιο και να ξεκουραστώ. Είδε την απογοήτευση στο πρόσωπο μου.

- Έλα μην κάνεις έτσι, θα βρούμε χρόνο.

- Εντάξει…

είπα και την φίλησα στο μάγουλο με την πούτσα μου κάγκελο. Προσπάθησα να κοιμηθώ λίγο παραπάνω αλλά δε μπορούσα. Πόσο πολύ ήθελα να πάρω την μάνα μου αγκαλιά και να την κάνω ξανά δική μου, αλλά πως, όταν ο πατέρας μου ήταν δίπλα της. Αλλά δε μου απαγόρευε κανείς να θαυμάσω το κορμί της. Και ήξερα ότι μετά το μπάνιο φορούσε ένα μεταξωτό νυχτικάκι. Με αργές κινήσεις άνοιξα την πόρτα της. Το τηλέφωνο στο κομοδίνο της με τρόμαξε. Ήταν ο πατέρας μου.

- Και τι ώρα θα γυρίσεις;… ναι πότε; Μάλιστα… ε, αφού κανονίσατε εντάξει… φιλιά στα παιδιά.

- Έλα μέσα Μάξιμε, είπε η μάνα μου με γλυκιά φωνή. Πλησίασα και ξάπλωσα δίπλα της.

- Ο μπαμπάς θα έρθει αύριο το βράδυ. Θα πάει για ψάρεμα με τον θείο Σταύρο και 2 συναδέλφους του.

Με αγκάλιασε.

- Θέλω να κοιμηθώ στην αγκαλιά σου μωρό μου κι όταν ξυπνήσω θα κάνουμε ένα πολύ όμορφο έρωτα…

και με φίλησε στο στόμα. Ο ύπνος τώρα ήρθε χέρι χέρι αγκαλιά με το μορφέα και μας πήραν στην αγκαλιά τους.
Copyright protected OW ref: 185243Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy