Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας… ελπίζω να είστε όλοι καλά και θα σας διηγηθώ την ιστορία μου με τη θεία μου που είμαστε εδώ και χρόνια μαζί. Με τη θεία μου έχουμε παράνομη σχέση εδώ και μερικά χρόνια έχουμε κάνει και ένα παιδί και περνάμε πολύ όμορφα στο κρεβάτι. Το Μάιο σκέφτηκα να πηγαίναμε μία εκδρομή στο εξοχικό μου οι δυο μας για να ξεσκιστούμε με ηρεμία. Το πρωί της Πέμπτης την πήρα τηλέφωνο να την ενημερώσω για τη σκέψη μου εάν την ενδιαφέρει κι αν μπορεί δηλαδή και μου απάντησε πως θα πάμε.

- Καλημέρα μωρό μου τι κάνεις; Θέλεις το Σάββατο να πάμε στο εξοχικό μου να γαμηθούμε;

- Έλα καυλιάρη μου, καλά είμαι, να πάμε μωρό μου γιατί όχι; Θα πω στο μαλάκα ότι θα είμαι όλη μέρα για ψώνια και για καφέ με τις φίλες μου.

Χάρηκε πολύ στην πρόταση που της έκανα και έτσι ήρθε το Σάββατο η ώρα για να φύγουμε.

- Άντρα μου θα φύγω σήμερα θα λείπω όλη μέρα με τις φίλες μου, θα πάμε για καφέ και μετά θα πάμε και για ψώνια στο εμπορικό, θα λείπουμε όλη μέρα να ξέρεις μην ανησυχήσεις.

- Να πας αγάπη μου να πας εννοείται και να περάσετε πολύ καλά με τις φίλες σου

Η θεία μου εκείνη την ώρα είπε από μέσα της. «Α ρε μαλάκα, με τον ανιψιό μου θα πάω, να γαμηθώ μιας και με γαμάει συνέχεια και είναι ο γαμιάς μου και με κάνει να χύνω».

Εγώ περίμενα στο επόμενο τετράγωνο από το σπίτι της με το αμάξι για να μη δώσω στόχο εφόσον η θεία μου θα έβγαινε με τις φίλες της και με δουν να την περιμένω να έρθει. Μόλις μπήκε μέσα φιληθήκαμε και ξεκινήσαμε για να πάμε στο εξοχικό. Στο δρόμο της έλεγα συνέχεια πόσο καύλα γυναίκα είναι και πόσο τη θέλω κι αυτή αντίστοιχα για μένα και πόσο όμορφη είναι η σχέση μας. Της πρότεινα αν θέλει να βιντεοσκοπήσουμε την ερωτική μας στιγμή και δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Η θεία μου εκείνη την ώρα είπε:

- Καυλώνω στην ιδέα και μόνο αγάπη μου ότι σήμερα θα μπορώ να γαμιέμαι και να φωνάζω όσο θέλω χωρίς να με ακούν οι γείτονες.

Φτάσαμε στο σπίτι μου, τσιμπήσαμε κάτι και μετά από λίγο πήγαμε στο μπάνιο να πλυθούμε. Βγάζαμε ο ένας στον άλλον τα ρούχα, φιλιόμασταν, εγώ χούφτωνα τη μεγάλη κωλάρα της και τις βυζάρες της και αυτή μου χάιδευε τον πούτσο και το στήθος. Αφού τελείωσα με το μπάνιο πήγαμε έτσι γυμνοί στο δωμάτιο μου, την έριξα στο κρεβάτι και άρχισα να της φιλάω τα βυζιά, έγλειφα τις βυζάρες της, τις χάιδευα και δε σταματούσα να παίζω.

- Θεία μου έχεις τα ομορφότερα βυζιά! Δεν τα χορταίνω ποτέ. Θέλω να τα έχω συνέχεια μέσα στο στόμα μου και να τα φιλάω.

- Αχ… έτσι, περιποιήσου τη θεία σου!

Αφού τελείωσα με το γλείψιμο στα βυζιά της κατέβηκα προς τα κάτω άνοιξα τα πόδια της της και χάζευα τις μπουτάρες και την μουνάρα της.

- Άντε μωρό μου, γλείψε με, τι κοιτάς;

- Θα σε γλείψω μωρό μου θα σε γλείψω και θα χύσεις αλλά χαζεύω πρώτα λίγο τη μουνάρα που γαμάω, αυτή η μουνάρα έκανε και το παιδί μου και θα την γαμάω για όσο σου χρειάζεται.

Μετά από αυτό το διάλογο αρχίζω και τη γλείφω. Της γλείφω το μουνί και της βάζω και τρία δάχτυλα συγχρόνως. Η καύλα της είναι στα ύψη και τρελαίνεται. Εγώ τη γλείφω σαν τρελός για 20 λεπτά περίπου και η θεία μου στο τέλος χύνει ποτάμια. Όσο έχυνε δε σταματούσα να γλείφω και να γεύομαι τα υγρά της.

Μετά ξάπλωσα εγώ ανάσκελα και ήρθε να μου πάρει πίπα. Άρχισε να τον βάζει στο στόμα της, να κάνει παιχνίδι με τη γλώσσα και να μου ρουφάει και τα παπάρια.

- Αχ τι μου κάνεις ρε πουτάνα, τι πίπα είναι αυτή, είσαι η καλύτερη!

Δε μίλησε καθόλου η θεία μου, δεν έβγαλε στιγμή τον πούτσο μου από το στόμα της και συνέχισε αυτή την υπέροχη πίπα. Μετά από δύο λεπτά έχυσα μέσα στο στόμα της και τα κατάπιε σαν καλή θεία που είναι.

Εκείνη τη στιγμή λοιπόν όπως ήμουνα εγώ ξαπλωμένος ανάσκελα ήρθε και έκατσε πάνω μου να με καβαλήσει. Άρχισε να με καβαλάει με την μεγάλη της κωλάρα και όσο εγώ την πηδούσα της χάιδευα τον κώλο.

- Αχ τι γαμήσι είναι αυτό, η πούτσα σου είναι βαθιά μέσα μου μωρό μου σκίσε με! Σ’ αρέσει η καβάλα που σου κάνω; Σε έχει καβαλήσει καμιά άλλη της καλύτερα από μένα; Αχ… μη σταματάς καθόλου, γάμα με, γάμα με! Θέλω να με γαμάς συνέχεια όλη μέρα και όλη νύχτα!

Οι βυζάρες της πήγαιναν πάνω - κάτω από το ρυθμό που είχαμε και όσο η θεία πηδιόταν πάνω στον πούτσο μου χτύπησε το τηλέφωνο της και ήταν ο ξάδερφος μου αλλά δεν το σήκωσε φυσικά.

- Μην το σηκώσεις γυναικάρα μου άσ’ το να χτυπάει...

- Είναι ο γιος μου καυλιάρη μου!

- Ας πάρει τον μπαμπά του μωρό μου, η μαμά του είναι απασχολημένη.

- Καλά λες! Όταν πηδιέται η μαμά δεν πρέπει να την διακόπτουν!

Τη γαμούσα για ένα τέταρτο πολύ δυνατά και όταν άρχισα να νιώθω ότι θα τελειώσω της λέω:

- Χύνω θεία μου… χύνω!

- Χύσε με αγάπη μου χύσε βαθιά μέσα μου.

- Όλα στη μήτρα σου μέσα πουτάνα μου, να γκαστρωθείς ξανά από τον ανιψιό σου…

Αφού την έχυσα καθίσαμε να χαλαρώσουμε από την ένταση που είχε το γαμήσι μας. Την πήρα αγκαλιά και ξεκίνησα να τη φιλάω στο στόμα με τον πούτσο μου να είναι μέσα της. Μετά τα φιλιά της είπα πως θέλω να πάει χυμένη στον άντρα της και η απάντηση της ήταν καταφατική. Σηκωθήκαμε από το κρεβάτι να πάμε στο μπάνιο για να κάνω ένα μπανάκι να πλυθώ και όσο έκανα το μπάνιο μου η πουτάνα η θεία μου με δικιά της πρωτοβουλία μου έπαιρνε πίπα. Της λέω ότι θα τη χύσω στο πρόσωπο γιατί μου αρέσει να την βλέπω να ξευτιλίζεται. Όντως το χύσιμο δεν άργησε να έρθει και την έχυσα στο πρόσωπο της. Βγάλαμε φωτογραφίες να τις έχουμε να τις βλέπουμε. Ήταν όμορφη στιγμή και για τους δυο μας που ήταν γεμάτη από σπέρμα στη μουνάρα της και στο πρόσωπο της.

Αξία ανεκτίμητη να έχεις γκόμενα τη θεία σου και από γαμήσι σε γαμήσι να εξελίσσεται σε μεγαλύτερη πουτάνα…
Copyright protected OW ref: 184821Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy